Gouda, Johannes Poststraat 51

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gouda, Johannes Poststraat 51"

Transcriptie

1 Gouda, Johannes Poststraat 51

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal ac tief m akelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop - als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebi ed. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor een onafhankelijk advies hierover bevelen wij u Opmaat Verlaan aan. Keerkring DG GOUDA gouda@dekoningwonen.nl

3 Voor wie op zoek is naar een keurig afgewerkt 3 kamer appartement (voorheen 4-kamers) welke is gelegen op de bovenste woonlaag

4 Voor de snelle beslisser bieden wij thans een inrichtingscheque ter waarde van 2.500,=. Voor wie op zoek is naar een keurig afgewerkt 3 kamer appartement (voorheen 4-kamers) welke is gelegen op de bovenste woonlaag en dus volop uitzicht en rustig woongenot biedt is dit een echte aanrader. De woning beshikt over een moderne doucheruimte met aansluitpunt en opstelplaats voor een wasmachine. Daarnaast heeft de woning een zeer royale woonkamer doordat twee kamers zijn samengevoegd en is het balkon gelegen op het Zuiden. Ook op warme dagen is het aangenaam wonen daar de woning is voorzien van een airco. De keuken is een solide Siematic welke compleet is ingericht en voorzien van de nodige inbouw apparatuur. Tot slot is er nog in de onderbouw een prive berging met elektra. Het appartement is gelegen op 10 minuten afstand van het winkelcentrum en op 5 minuten van het NS-station. Woning in Detail: Begane grond: Afgesloten entree voorzien twee toegangsdeuren. Centrale afsluitbare hal/entree met trapopgang, bellentableau met postbussen en toegang tot de bergingen. 4e Woonlaag: Aan de rand van de wijk met uitzicht. Overdekte galerij, entree/ hal met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar) en fraaie laminaatvloer afwerking. Deze ruimte maakt een verzorgde indruk en is L-vormig zodat er ook voldoende ruimte is voor de garderobe. De royale en zonnig gelegen woonkamer (7.26 x 5.02m) bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. In deze woonkamer is een fraaie laminaatvloer aanwezig, zijn de wanden voorzien van spachtelputz en zijn de originele kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met dubbel glas. Tevens is er een deur naar het balkon (3.00x1.00), welke op het zuiden is gelegen. De woonkamer is vergroot doordat er een kamer is bij gevoegd.

5 Dichte Siematic keuken (2.80x1.87) in U-opstelling, v.v. diverse inbouwapparatuur; 4-pits kooktoestel, RVS afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine (2007), combimagnetron en geiser. De keuken is uitgerust met inbouwspots en beschikt over veel bergruimte. Hoofdslaapkamer (4.27x2.25) met vloerbedekking gelegen aan de voorzijde van de woning. 2e Slaapkamer (3.07x1.69) eveneens gelegen aan de voorzijde en afgewerkt met vloerbedekking. Moderne badkamer (1.89x1.59) met doucheruimte, wastafel, aansluitingen voor de wasmachine en de droger. In de badkamer is eveneens mechanische ventilatie aanwezig. Het toilet is recent vernieuwd en beschikt over een modern zwevend closet.

6 Berging: In de onderbouw bevindt zich de afsluitbare berging (2.60x1.60) met elektra.

7 Bijzonderheden: - Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas. - Licht en ruim appartement - Door het terugplaatsen van een wand is eenvoudig een extra (slaap)kamer te realiseren. - In de woonkamer van het appartement is airconditioning aanwezig, in 2006 geplaatst. - In de woonkamer, keuken en de gang ligt een zeer fraaie laminaatvloer. - Balkon met ligging op het zuiden. - Actieve VvE: servicekosten ca. 149,= per maand inclusief watergebruik en opstalverzekering. Voorschot stookkosten ca. 50,= per maand. - In 2008 is de dakbedekking en - isolatie vervangen. Kortom een net en modern afgewerkt 3-kamerappartement met royale woonkamer gelegen op een rustige locatie in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. "Een woning kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!" Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. H o e n u v e r d e r? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een handig document bij dez e presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Gouda, sectie K, nummer Perceeloppervlakte : N.v.t.; het betreft een appartementsrecht - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 225 m 3 - Woonoppervlakte : 68 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend..

8 Johannes Poststraat 51 te Gouda Begane grond

9

10

11

12 Welkom in de gemeente Gouda! Gouda is een stad met een rijke historie en staat vooral bekend om kaas, gebrandschilderde kerkramen, stroopwafels, pijpen en kaarsen. Gemeente Gouda is centraal gelegen in het Groene Hart. Gouda is een aantrekkelijke en moderne stad, onderverdeeld in 13 wijken waarin het plezierig wonen, recreëren en ondernemen is. De afgelopen jaren is het inwonersaantal gegroeid naar zo n inwoners. De stad wordt in de toekomst uitgebreid in westelijke richting, waarmee medio 2008 zal worden begonnen. In het oude stadsdeel van Gouda zijn historische en culturele elementen bewaard gebleven, waar jaarlijks ongeveer een miljoen toeristen een bezoek aan brengen. Gouda is tevens door haar centrale ligging erg aantrekkelijk. De rijksweg A12 en de twee treinstations langs een van de drukste spoorlijnen van het land, zorgen voor een goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn de omliggende dorpen prima per bus te bereiken. Kortom, in Gouda kunt u grootstedelijke voorzieningen combineren met de recreatiemogelijkheden van het Groene Hart! Gouda biedt haar inwoners alle voorzieningen van een moderne gemeente. Gouda heeft bijna zeventig scholen voor basis-, voortgezet en beroepsonderwijs. Sporters hebben in Gouda de keuze uit tachtig sportverenigingen. Onder de eigentijdse voorzieningen nemen de culturele een belangrijke plaats in. De stad beschikt over vijf musea en een moderne schouwburg. Tevens is het winkelbestand er gevarieerd, en zijn er aantrekkelijke winkelcentra in het centrum, maar ook in de woonwijken.

13 Wonen in Gouda is wonen in het Groene Hart. Dit betekent dat u midden in een gebied woont met veel recreatiemogelijkheden. Prachtige fietsroutes, de Reeuwijkse plassen met haar mooie natuur- en recreatiemogelijkheden op korte afstand, een lust voor de liefhebber. Gouda biedt veel werkgelegenheid met binnen haar stadsgrenzen veel bedrijven met klinkende namen. Al sinds de middeleeuwen worden er op de weekmarkt van Gouda kazen verhandeld die in boerderijen in de regio gemaakt werden. In de 16 e eeuw woedde er een heuse kaasoorlog tussen Schoonhoven en Gouda toen Karel V Schoonhoven toestemming gaf om kaas te verhandelen. Na een slepend conflict trok Gouda aan het langste eind. De kaasmarkten hebben tot ver in de twintigste eeuw in Gouda plaatsgevonden. De volvette kaas dankt zijn naam aam het feit dat hij in Gouda werd verhandeld, waarbij het stadsbestuur zorgde voor een kwaliteitscontrole. De kazen werden in de Waag gewogen. Door de opkomst van zuivelfabrieken verloor deze markt haar betekenis. Nu is er nog slechts sprake van een vanwege het toerismae in stand gehouden kaasmarkt. Meer informatie over de gemeente Gouda kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder het kopje leven en wonen.

14 Hoe nu verder? U besluit verder te gaan met deze woning? Neemt u uw eigen NVM makelaar mee? U kunt als koper ook uw eigen makelaar meenemen. Waarom is dit verstandig? De makelaar zal samen met u de pluspunten van de woning doornemen en u een waardeadvies geven. Tevens voert hij voor u als vakman rationeel de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop, de redactie van de koopakte en uw volledige raadsman zijn tot en met de overdracht. Besluit u om geen eigen NVM makelaar in te schakelen dan kunt u zelf een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden en is bindend als het wordt geaccepteerd door d e verkoper. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling voortvloeit. Enkele veel gestelde vragen: Ik ben de 1e die belt voor de woning, ik ben de 1e die bezichtigt en ik ben de 1e die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook het eerste met mij in onderhandeling gaan? Het antwoord op deze vraag is NEE. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Het antwoord op deze vraag is NEE. Een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, via internet of via een brochure is wettelijk niets anders dan een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bo d wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan de verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is voor degene die het gedaan heeft onherroepelijk. Hoe zit het met ontbindende voorwaarden? Wilt u ontbindende voorwaarden in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen gemeld hebben en moeten deze geaccepteerd zijn door de verkoper Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van de financiering door de koper. Wanneer is de koopovereenkomst tot stand gekomen? De tussen de verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand indien overeenstemming is bereikt over de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden en beide partijen een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hoe gaat het verder met de koopakte en wie benoemt welke notaris? Als koper en verkoper het eens zijn over prijs en voorwaarden, zullen wij als verkopend makelaar de koopakte opmaken. De basi s hiervoor is een modelakte die is opgesteld door de N.V.M., de Consumentenbond en Verenigin g Eigen Huis. Per transactie maken wij van de koopakte maatwerk met aanvullende clausules. Meer informatie over de koopakte kunt u vinden op In een aantal gevallen is door de verkoper vooraf bepaald welke notaris de akte van levering zal verric hten. Bij bestaande woningen is er meestal sprake van een transactie met kosten koper. In dat geval heeft de koper de mogelijkheid de notaris te benoemen. Indien niet anders overeengekomen tijdens de onderhandelingen geldt dat dit een notaris zal zijn in de plaats waar wij kantoor houden.

15 De bedenktijd en de waarborgsom; is dat van toepassing? Wettelijk is vastgelegd dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te gaan bewonen, na het ondertekenen door koper en verkoper een bedenktijd heeft van 3 (werk)dagen na ontvangst van de door beide partijen getekende koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om, als achteraf toch blijkt dat de koop van de woning een onjuiste beslissing is gewees t, tijdens de bedenktijd kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht (de levering) van d e woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebrui kelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk 1 week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10% van de koopprijs op rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen, en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling. U heeft (nog) geen belangstelling voor deze woning? Graag vernemen wij uw mening over deze woning zodat wij deze kunnen overbrengen aan de verkoper. Indien u twijfelt over de woning nodigen wij u uit voor een 2e bezichtiging. Een woning kopen is tenslotte een weloverwogen beslissing! Voldoet deze woning niet aan uw wensen? Indien deze woning niet voldoet aan uw wensen en u zoekt een andere woning dan kunnen wij u bij het zoeken naar een woning van dienst zijn. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kiezen voor ERA DE KONING Makelaardij is kiezen voor een actief makelaarskantoor met veel kennis van de lokale woningmarkt en een enthousiast team van woningadviseurs. Zo komt u tot een aankoop zonder zorgen. Interesse? In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wat kunnen wij verder voor u betekenen? Hypotheekadvies? Wij hebben een samenwerkingsverband met Opmaat Hypotheken, specialisten in hypotheken. Onze adviseurs rekenen vrijblijvend voor u uit wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Naast een lage rente en maandlast moeten ook persoonlijke omstandigheden opgenomen kunnen worden in een hypotheek zodat u een hypotheek OPMAAT krijgt. Belt u ons en wij verzorge n voor u een vrijblijvende afspraak. Wilt u de waarde weten van uw huidige woning? Graag komen wij bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. In een persoonlijk advies stellen wij de waarde van uw woning vast en adviseren wij u vrijblijvend over de verkoopmogelijkheden.

16

17 De ERA-makelaars groep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 30 landen opereert en in Amerika begonnen is in Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken. In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere adviseur. Enkele marketingmiddelen van ERA De Koning Makelaardij daar is over nagedacht! Het Tuinbord Tuinborden met zijn er in veel soorten en maten. Met elkaar hebben de ERA makelaars de keuze gemaakt voor één en hetzelfde bord waardoor deze opvallend en herkenbaar is en daardoor meer vertrouwd is bij de kopende consument. Tevens is ons tuinbord reflecterend en daardoor ook in het donker zeer opvallend. ERA Open Huizen Route Samen met ca. 120 ERA makelaars houden wij 4 x per jaar een Landelijke ERA Open Huizen Route. Veel woningkopers benutten deze dag om een goed beeld te krijgen welke woningen er te koop staan. Met de ERA Open Huizen Route boeken wij ten behoeve van onze opdrachtgevers hele goede verkoopsuccessen. Een succesvol verkoopinstrument. WoonSpecial Wij, ERA De Koning makelaardij hebben een eigen magazine, de WoonSpecial. Dit magazine verschijnt om de maand. Bezorging vindt huis-aan-huis plaats bij ruim adressen in Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Woerden en omliggende plaatsen. Met dit magazine krijgt u een goed beeld wat er zowel aan nieuwbouw als aan bestaande woningen te koop is in de regio. Omwonendenmailing Met de omwonendenmailing maken wij buurtbewoners er op attent dat wij een woning in de verkoop hebben. We bereiken daarmee een belangrijke doelgroep die zijn kennissenkring kan wijzen op uw woning. Garantie Eén van de belangrijkste zaken rond een woning is dat u zich er zeker en geborgen wilt voelen. Dat geldt voor uw huidige woning, maar eveneens voor uw volgende woning. ERA de Koning makelaardij biedt de mogelijkheid om een woning met ERA garantie aan te bieden. Dat geeft u de zekerheid voor de onderdelen die goedgekeurd zijn en op het ERA Garantie Certificaat vermeld staan. Mocht er na de overdracht van de woning een defect ontstaan dan wordt u niet geconfronteerd met onverwachte dure reparaties. ERA-Makelaars onderscheiden zich van andere makelaars omdat zij pro-actief de markt bewerken ten behoeve van hun opdrachtgevers. Voor zowel de aankoop als de verkoop van woningen.

18 Ook uw woning verkopen? De verkoop van uw woning is een complex en spannend proces. Als verkoper bent u benieuwd hoeveel tijd de verkoop zal vergen en wat uiteindelijk de opbrengst zal zijn. Deze vragen zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Om die reden vindt er, voordat ERA De Koning Makelaardij uw woning in verkoop neemt, overleg plaats over uw verkoop doelstellingen. Afhankelijk van uw wensen wordt het verkooptraject in gang gezet. De meeste verkopers streven naar: Een verkoop zonder zorgen Een zo groot mogelijke kans op verkoop Het beste verkoopresultaat ERA De Koning Makelaardij is u graag van dienst bij het verkopen van uw woning. In een persoonlijk gesprek kan de makelaar u informeren over de mogelijkheden.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

Gouda, Houtenstraat 8

Gouda, Houtenstraat 8 Gouda, Houtenstraat 8 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning Oranje-Nassaulaan 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin.

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. GOUDA, Mosstraat 24 Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Starten in een droomhuis? Het kan! Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Deze sfeervolle, moderne jaren '30

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement.

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. Bunchestraat 31 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

Woerden, Prins Hendrikkade 6

Woerden, Prins Hendrikkade 6 Woerden, Prins Hendrikkade 6 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

GOUDA, Plataanstraat 18

GOUDA, Plataanstraat 18 GOUDA, Plataanstraat 18 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

Houten, Daalderslag 45

Houten, Daalderslag 45 Houten, Daalderslag 45 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

GOUDA, Tollensstraat 103

GOUDA, Tollensstraat 103 GOUDA, Tollensstraat 103 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond!

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond! De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond! Vrijheidslaan 23 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren.

De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren. De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren. Gansstraat 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer! Crabethstraat 15 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht.

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. Koningsmantelstraat 3 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

GOUDA, Gandhiweg 129

GOUDA, Gandhiweg 129 GOUDA, Gandhiweg 129 In gewilde jonge woonwijk, nabij natuurgebied "Steinse Groen" gelegen degelijk gebouwde 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen berging, eigen oprit voor 2 auto's en zonnige achtertuin.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Schaperstraat 22 3317 LP Dordrecht Vraagprijs: 139.500 k.k. OMSCHRIJVING Een appartement om op slag verliefd op te worden! Centraal en nabij vrijwel alle voorzieningen én op loopafstand van het Wielwijkpark,

Nadere informatie

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 148.500 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda Woudstraat 32, Gouda Vraagprijs 99.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een leuke woning gelegen in een karakteristieke straat! Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's.

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. Moleneind 1 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin Vest 160 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt

Nadere informatie

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht

Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Begoniastraat 62 te Zwijndrecht Royaal 4-kamer appartement met lift en berging Vraagprijs: 109.000,- k.k. Omschrijving Handige klussers opgelet! Dit ruime 4-kamer appartement met lift is gelegen op de

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop Nieuwkoop, Stibbe 5 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Geert Grootelaan 101 HILVERSUM

Geert Grootelaan 101 HILVERSUM Geert Grootelaan 101 HILVERSUM Vraagprijs 139.500 k.k. Omschrijving: Geert Grootelaan 101 te HILVERSUM De starterslening maakt het mogelijk! In een rustige en kindvriendelijke woonwijk in Kerkelanden,

Nadere informatie

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM

Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Jacques Veltmanstraat 50-1 AMSTERDAM Verzorgd en ruim 3-kamerappartement van ca. 57 m2, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in een rustige wijk in Amsterdam- West.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 210.000,- kosten koper Bouwjaar : 1996 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 65 m² Inhoud : circa 195 m³ Kamers : 3 Ligging : Woonwijk in Veldhoven Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Luxemburgsestraat 8 Budel. Vraagprijs: k.k. TE KOOP Luxemburgsestraat 8 Budel Vraagprijs: 99.500 k.k. Woonopp.: 87m² Inhoud: 276m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 99.500 k.k. Type appartement Standaard Hoofdtype Portiekflat Bouwjaar 1963 Algemene

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING.

WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING. WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING. Vraagprijs 167.500,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte en gunstig gelegen tussenwoning met vaste parkeerplaats en zonnige achtertuin in rustige woonwijk.

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte en gunstig gelegen tussenwoning met vaste parkeerplaats en zonnige achtertuin in rustige woonwijk. De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte en gunstig gelegen tussenwoning met vaste parkeerplaats en zonnige achtertuin in rustige woonwijk. Beethovenhof 26 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

Banckertlaan 225 HILVERSUM

Banckertlaan 225 HILVERSUM Banckertlaan 225 HILVERSUM Vraagprijs 134.500 k.k. Omschrijving: Banckertlaan 225 te HILVERSUM OPEN HUIS VRIJDAG 26 FEBRUARI AS VAN 15:30 TOT 16:00 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In een rustige

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

Te Koop Wenckebachplantsoen TB Nieuwegein

Te Koop Wenckebachplantsoen TB Nieuwegein Te Koop Wenckebachplantsoen 77 3431 TB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Wenckebachplantsoen 77 te 3431 TB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Albatrosstraat 12, Amersfoort

Albatrosstraat 12, Amersfoort Ruim 4-kamer appartement op een mooie locatie Albatrosstraat 12, Amersfoort Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen N.v.t. Woning: Brievenbus (Voordeur)bel Rolluiken/zonwering buiten Vliegenhorren

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! Ravelstraat 11, Gouda Vraagprijs 209.000 K.K. Woondromen waarmaken Verrassend ruim 5-kamer appartement op de begane grond Verrassend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning.

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning. De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning. Beinsdorppolderweg 28 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage.

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. Dunantsingel 17 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over

Nadere informatie

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Verweystraat 22 te Zwijndrecht

Verweystraat 22 te Zwijndrecht Verweystraat 22 te Zwijndrecht Modern en goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen op de 2e (top)verdieping Vraagprijs: 112.500,- k.k. Omschrijving Scherp geprijsd! Keurig verzorgd 3-kamer appartement

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Belvederebos 176, 2715 VK Zoetermeer

Belvederebos 176, 2715 VK Zoetermeer Belvederebos 176, 2715 VK Zoetermeer Vraagprijs 138.500,00 kosten koper Omschrijving Fraai gelegen in de groene woonwijk Meerzicht gelegen 3/4 kamer appartement op de 4e woonlaag van een goed onderhouden

Nadere informatie

Antwerpenstraat 92 Breda

Antwerpenstraat 92 Breda Antwerpenstraat 92 Breda VANAF PRIJS 125.000,-- k.k. - Aantrekkelijk gelegen 3-kamer appartement met berging - Ruime woonkamer met aparte eetkamer, moderne keuken en badkamer, 2 slaapkamers. - Op het zuiden

Nadere informatie

JOHAN WILLEM FRISOSTRAAT 105 / WIJK

JOHAN WILLEM FRISOSTRAAT 105 / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 112.500,= k.k. Bouwjaar 1973 Woonoppervlakte 59 m² Inhoud 165 m³ Servicekosten 209,10 per maand Aanvaarding In overleg LET OP: Geheel gerenoveerd appartement o.a. voorzien

Nadere informatie

Tulpstraat 3 te Zwijndrecht

Tulpstraat 3 te Zwijndrecht Tulpstraat 3 te Zwijndrecht 4 verbouwd tot 3 kamer hoekappartement op 1e verd. Vraagprijs: 119.500,- k.k. Omschrijving Instapklaar! Dit keurig onderhouden royale 4-verbouwd tot 3 kamer appartement is gunstig

Nadere informatie

M O E R L A N D m a k e l a a r d i j o.g. b.v.

M O E R L A N D m a k e l a a r d i j o.g. b.v. Tussen Meer 138 te Amsterdam Vraagprijs 167.500 vrij op naam Vierkamerappartement van circa 85 m2 gelegen op de 1e etage van 4-etage tellend appartementencomplex. Het complex is uitstekend gelegen ten

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

's-gravendeel, Oranjestraat 177

's-gravendeel, Oranjestraat 177 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Oranjestraat 177 Luxe vrijwel nieuw appartement met balkon en parkeerplaats en berging in de onderbouw, gelegen op

Nadere informatie

Woerden, Prins Hendrikkade 26

Woerden, Prins Hendrikkade 26 Woerden, Prins Hendrikkade 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Tulpstraat 17 te Zwijndrecht

Tulpstraat 17 te Zwijndrecht Tulpstraat 17 te Zwijndrecht 4 kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met berging Vraagprijs: 150.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruim appartement? Dan is dit 4 kamer appartement dat gelegen

Nadere informatie

Omschrijving. Afgesloten centrale hal voorzien van postbussen, intercomsysteem, trappenhuis en toegang tot de berging.

Omschrijving. Afgesloten centrale hal voorzien van postbussen, intercomsysteem, trappenhuis en toegang tot de berging. Tulpstraat 3 te Zwijndrecht 4 verbouwd tot 3 kamer appartement op 1e verd. Vraagprijs: 125.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een ruim appartement om zonder te verbouwen te kunnen betrekken? Dan is dit

Nadere informatie

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum De Koning makelaars presenteren: Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum Idenburgstraat 16, Gouda Vraagprijs 160.000 K.K. Ruim 3-kamer hoekappartement gelegen op de 1e woonlaag Wonen in een leuke

Nadere informatie

Espoortstraat 123 Enschede

Espoortstraat 123 Enschede Espoortstraat 123 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Fraai uitzicht over Enschede!!! Op loopafstand

Nadere informatie

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k.

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort.

Nadere informatie

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oost-Dorsch 139 te Zaandam Oostdorsch 139 te Zaandam Vraagprijs 139.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A

Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A TE KOOP Leeuwarden Uiterdijksterweg 32 A Vraagprijs 99.500,- k.k. L.D. Faber Makelaardij Leeuwarden Stationsweg 16 8911 AH Leeuwarden 058-2151555 info@ldfaber.nl www.ldfaber.nl Omschrijving In de gewilde

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 182.500,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Maisonnette Woonoppervlakte : circa 103 m² Inhoud : circa 310m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

Rotterdam Schieweg 208

Rotterdam Schieweg 208 Rotterdam Schieweg 208 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving In het mooiste appartementencomplex aan de Schieweg in Rotterdam-Blijdorp

Nadere informatie

WATERLOOPLEIN PG - AMSTERDAM (CENTRUM)

WATERLOOPLEIN PG - AMSTERDAM (CENTRUM) WATERLOOPLEIN 375. 1011 PG - AMSTERDAM (CENTRUM) Vraagprijs 275.000,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode

Nadere informatie

Utrecht, Korfoedreef 15

Utrecht, Korfoedreef 15 Utrecht, Korfoedreef 15 Vraagprijs: 149.000,= k.k. Korfoedreef 15, 3562 SB te Utrecht Vraagprijs Aanvaarding : 149.000 k.k. : in overleg Kadastrale omschrijving : gemeente Utrecht, sectie H, nummer 1139

Nadere informatie

TE KOOP Bulten 34, Groenlo

TE KOOP Bulten 34, Groenlo TE KOOP Bulten 34, Groenlo 3 kamerappartement met berging op de begane grond. Vraagprijs 24.500,-- k.k. Servicekosten er mnd. Afkoopsom VvE tm 2022,-- Gebruiksoppervlakte 65 m² Bouwjaar 1997 OMSCHRIJVING

Nadere informatie

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p.

BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda. Richtprijs , - k.k. excl. p.p. BREDA MIDDELLAAN 150 Leuk 2-kamer appartement met ruim balkon en parkeerplaats binnen de singels van Breda Richtprijs 169.000, - k.k. excl. p.p. Op loopafstand van het bruisende centrum van Breda gelegen

Nadere informatie

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard Luikerweg 45, te Valkenswaard Vraagprijs 154.500,- kosten koper Een sfeervol 2-kamer hoekappartement, gelegen op de tweede verdieping in het jonge kleinschalige appartementencomplex Luikerstaete. Dit knusse

Nadere informatie

Ridderkerk de la Reijstraat 578a

Ridderkerk de la Reijstraat 578a Ridderkerk de la Reijstraat 578a Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Een prachtig appartement op de 10de etage, moderne

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Maashaven Oostzijde 174 3072 HS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 275.000 K.K. Moderne 4 kamer appartement

Nadere informatie

Muldershof 11 Berlicum Nb

Muldershof 11 Berlicum Nb Muldershof 11 Berlicum Nb Bouwjaar: ca.1988 Inhoud woning: ca. 165 m³ Woonoppervlakte: ca. 55 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Koen Lantsheer ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750 28 68 ERA-makelaars

Nadere informatie

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Nachtegaal 18 3435 AK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Nachtegaal 18 te 3435 AK Nieuwegein Vraagprijs : 259.000,--

Nadere informatie

JONKERBOS 66 / MEERZICHT / WIJK

JONKERBOS 66 / MEERZICHT / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 136.000,= k.k. Bouwjaar 1972 Woonoppervlakte 90 m² Inhoud 245 m³ Servicekosten 216,= per maand Aanvaarding In overleg Uitstekend onderhouden ruim vierkamer appartement met

Nadere informatie

OOSTERENGWEG 313. HILVERSUM.

OOSTERENGWEG 313. HILVERSUM. OOSTERENGWEG 313. HILVERSUM. Vraagprijs 108.000,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode spannend en zij

Nadere informatie

Stroveer 5 - Rotterdam

Stroveer 5 - Rotterdam Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k. Omschrijving Stroveer 5 - Rotterdam Vraagprijs 114.500,- k.k Op korte loopafstand van het bruisende centrum gelegen 2-kamerappartement op de begane grond

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Te Koop. Walnootgaarde JC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Walnootgaarde JC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Walnootgaarde 28 3436 JC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Walnootgaarde 28 te 3436 JB Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale

Nadere informatie

Europlaan 90 Enschede

Europlaan 90 Enschede Europlaan 90 Enschede Objectomschrijving In de rustige wijk Het Boswinkel, in de nabijheid van winkelvoorzieningen en uitvalswegen, op de 2e woonlaag gelegen goed onderhouden 2- kamerappartement. Het complex

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden Woerden, De Zoom 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

Barentszstraat. Lisse18

Barentszstraat. Lisse18 Barentszstraat Lisse18 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl Lisse, Barentszstraat 18 Op een zeer geliefde locatie dicht bij het centrum van Lisse staat deze eengezinswoning,

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A TE KOOP BREDA BOTHASTRAAT 11A Op een uitstekende locatie, in de wijk Sportpark gelegen, instapklaar hoekappartement met moderne keuken met veel inbouwapparatuur, nette badkamer en 2 ruime slaapkamers.

Nadere informatie

Europaplein 64 - Dongen

Europaplein 64 - Dongen Europaplein 64 - Dongen Vraagprijs 169.500,- k.k. Met recht kan men dit 3-kamer appartement instapklaar noemen. Luxe voorzieningen van keuken en sanitair en perfect afgewerkt. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m.

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m. MARKT 17 A-D ASSEN Huurprijs 1.100,- p.m. OMSCHRIJVING WONING Midden in het centrum en aan het bruisende horecaplein van Assen staan deze vier compleet gerenoveerde 'Loft' appartementen. De appartementen

Nadere informatie

TE KOOP. Staringstraat 252, 7552 LD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Staringstraat 252, 7552 LD Hengelo. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Staringstraat 252, 7552 LD Vraagprijs 129.500,- k.k. Omschrijving Bijzonder fraai afgewerkt, licht en ruim 3-kamerappartement met berging. Het complex is gelegen in een omgeving met veel openbaar

Nadere informatie

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM

PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM PRINSENLAAN 312 ROTTERDAM Zeer ruim 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex. Erfpacht afgekocht tot en met 9 mei 2044. Ruim balkon. Woonoppervlakte

Nadere informatie