Gouda, Houtenstraat 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gouda, Houtenstraat 8"

Transcriptie

1 Gouda, Houtenstraat 8

2 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Waddinxveen en Woerden. Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven en welk thuis daar bij past. Bij ERA De Koning Makelaardij noemen we dit Woondromen. Woondromen staan bij ons centraal, zowel bij aankoop - als verkoopbemiddeling. Ons enthousiaste team van makelaars en medewerkers adviseert u deskundig over alle aangelegenheden die bij de aan- of verkoop van een woning komen kijken. In het hele proces oplevering zijn wij uw vraagbaak, raadgever en onderhandelaar. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben wij onze meer exclusieve woningen onder gebracht. Een team gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars oriënteert zich op nieuwbouwprojecten. Deze projecten variëren van klein tot groot, bestaan uit woningen en appartementen, gelegen in ons hele werkgebi ed. Het kopen van uw droomwoning is een spannende aangelegenheid. Om met plezier te kunnen wonen is het belangrijk dat u geen zorgen heeft over uw financiën. Voor deskundig en onafhankelijk advies hierover werken wij samen met OpMaat Verlaan Hypotheken & Verzekeringen. KEERKRING DG GOUDA gouda@dekoningwonen.nl

3 Comfortabel wonen in de binnenstad, genieten van de hedendaagse bouwkwaliteit en de sfeer van de historische binnenstad in de directe omgeving

4 Comfortabel wonen in de binnenstad, genieten van de hedendaagse bouwkwaliteit en de sfeer van de historische binnenstad in de directe omgeving. Deze sfeervolle woning is echt voor de liefhebber die hoge eisen stelt aan het wooncomfort en toch nabij het centrum wil wonen. Kortom bent u op zoek naar een knusse eengezinswoning en naar ruimte dan is deze woning een echte aanrader. Deze woning beschikt over 3 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een dakterras en de derde slaapkamer is voorzien van een dakkapel van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft op de historische daken van de binnenstad en de historische Roode Molen achter de woning. Voor de rust zoeker is er een besloten binnentuin en voor de fiets is er een aparte privé berging in het naast gelegen complex. Deze woning moet u gezien hebben. De woning in detail: Beganegrond: Wonen en genieten Vanuit de autoluwe straat betreedt u de woning via de voordeur waarna u in de hal beschikt over een ruime garderobe-/ provisiekast, toiletruimte en meterkast ( 8 groepen en aardlekschakelaar). De vloer is afgewerkt met fraaie planken vloerdelen en via een bovenlicht aan de voordeurzijde heeft u extra daglicht toetreding.

5 De keuken is centraal in het midden van de woning geplaatst en heeft tevens daglicht toetreding via een zijgevelraam. Deze keuken is zeer ruim opgezet en biedt de nodige inbouw apparatuur, te weten; vaatwasser, oven, magnetron, maar ook een luxe gaskookplaat met stijlvolle rvs afzuigkap. Dit is dan ook een heerlijke werkruimte waar u zowel contact heeft met uw gasten in de woonkamer als in de eethoek aan de voorzijde. De eethoek aan de voorzijde is eveneens voorzien van dezelfde fraaie plankenvloerdelen, van hieruit heeft u tevens zicht op zowel de keuken als op de straat aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de L-vormige woonkamer met vaste wenteltrap naar de verdieping en eveneens heeft u hier dezelfde fraaie plankenvloerdelen als in de keuken en de eethoek. Via de dubbel openslaande tuindeuren aan de achterzijde heeft men toegang tot het zonneterras van de besloten stadstuin.

6 1e Verdieping: Slapen, douchen en genieten op het dakterras Op deze woonlaag bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan de kamer aan de voorzijde is voorzien van een royale nis voor kastenwand en de slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een toegangsdeur naar het dakterras waar u heerlijk van de avondzon en het uitzicht kunt genieten.

7 De badkamer is zeer praktisch ingedeeld en beschikt derhalve over een dubbele wastafel in modern wandmeubel, compacte douche hoek en een royaal ligbad met fraaie designwand en spiegel. 2e Verdieping: Werken, slapen en een geweldig mooi uitzicht op de molen Aan de voorzijde is er een hobbyruimte met dakkapel en aansluitpunten voor wasmachine en wasdroger, tevens is er een doorgang naar de berging onder het schuine dakvlak met opstelplaats CV ketel en mechanische ventilatie unit. De derde slaapkamer, thans in gebruik als kantoor is werkelijk zeer sfeervol met de dakbalken in het zicht en een groot dakkapel met uitzicht op de Roode Molen en de fraaie historische daken van de achter gelegen woningen.

8 Stadstuin: Heerlijk genieten in eigen tuin Dit is de plek waar u heerlijk op een zwoele zomer avond kunt wegdromen en genieten van de rust in de historische omgeving van de binnenstad. Locatie: Nabij het centrum Deze woning is bijzonder gunstig gelegen aan een autoluw straatje met parkeer mogelijkheden op loopafstand, via gezellige straatje en bruggetjes bent u zo in de binnenstad en via een aangrenzende straat bent u met de auto zo het centrum uit. Kortom een ideale plek om te wonen.

9 Parkeren: Eigen P-vergunning voor centrum Op het moment van start verkoop is de Gemeente zojuist het aangrenzende binnenterrein aan het opknappen en wordt deze ruimte op fraaie wijze ingericht met Jeux de Boules baan en enkele parkeerplaatsen. De bestaande bomen blijven in de fraaie plan gehandhaafd. Bijzonderheden: -Betonnen vloeren -Nieuwe dakbedekking uitgevoerd in Keuken apparatuur vernieuwd in Gezellige straat in centrum van Gouda -Buitenschilderwerk professioneel uitgevoerd in 2010 Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: ,= k.k. H o e n u v e r d e r? Het kopen van een woning of appartement is een proces waar u niet vaak mee te maken heeft. Wij hebben een handig document bij deze presentatie toegevoegd dat u hiermee verder op weg helpt. - Kadastraal bekend : Gemeente Gouda, sectie D, nummer Perceeloppervlakte : 94 m 2 - Bouwjaar : Inhoud woning : circa 300 m 3 - Woonoppervlakte : 105 m 2 Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend..

10 Houtenstraat 8 te Gouda Begane grond

11 Houtenstraat 8 te Gouda Eerste verdieping

12 Houtenstraat 8 te Gouda Tweede verdieping

13

14

15 Welkom in de gemeente Gouda! Gouda is een stad met een rijke historie en staat vooral bekend om kaas, gebrandschilderde kerkramen, stroopwafels, pijpen en kaarsen. Gemeente Gouda is centraal gelegen in het Groene Hart. Gouda is een aantrekkelijke en moderne stad, onderverdeeld in 13 wijken waarin het plezierig wonen, recreëren en ondernemen is. De afgelopen jaren is het inwonersaantal gegroeid naar zo n inwoners. De stad wordt in de toekomst uitgebreid in westelijke richting, waarmee medio 2008 zal worden begonnen. In het oude stadsdeel van Gouda zijn historische en culturele elementen bewaard gebleven, waar jaarlijks ongeveer een miljoen toeristen een bezoek aan brengen. Gouda is tevens door haar centrale ligging erg aantrekkelijk. De rijksweg A12 en de twee treinstations langs een van de drukste spoorlijnen van het land, zorgen voor een goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn de omliggende dorpen prima per bus te bereiken. Kortom, in Gouda kunt u grootstedelijke voorzieningen combineren met de recreatiemogelijkheden van het Groene Hart! Gouda biedt haar inwoners alle voorzieningen van een moderne gemeente. Gouda heeft bijna zeventig scholen voor basis-, voortgezet en beroepsonderwijs. Sporters hebben in Gouda de keuze uit tachtig sportverenigingen. Onder de eigentijdse voorzieningen nemen de culturele een belangrijke plaats in. De stad beschikt over vijf musea en een moderne schouwburg. Tevens is het winkelbestand er gevarieerd, en zijn er aantrekkelijke winkelcentra in het centrum, maar ook in de woonwijken.

16 Wonen in Gouda is wonen in het Groene Hart. Dit betekent dat u midden in een gebied woont met veel recreatiemogelijkheden. Prachtige fietsroutes, de Reeuwijkse plassen met haar mooie natuur- en recreatiemogelijkheden op korte afstand, een lust voor de liefhebber. Gouda biedt veel werkgelegenheid met binnen haar stadsgrenzen veel bedrijven met klinkende namen. Al sinds de middeleeuwen worden er op de weekmarkt van Gouda kazen verhandeld die in boerderijen in de regio gemaakt werden. In de 16 e eeuw woedde er een heuse kaasoorlog tussen Schoonhoven en Gouda toen Karel V Schoonhoven toestemming gaf om kaas te verhandelen. Na een slepend conflict trok Gouda aan het langste eind. De kaasmarkten hebben tot ver in de twintigste eeuw in Gouda plaatsgevonden. De volvette kaas dankt zijn naam aam het feit dat hij in Gouda werd verhandeld, waarbij het stadsbestuur zorgde voor een kwaliteitscontrole. De kazen werden in de Waag gewogen. Door de opkomst van zuivelfabrieken verloor deze markt haar betekenis. Nu is er nog slechts sprake van een vanwege het toerismae in stand gehouden kaasmarkt. Meer informatie over de gemeente Gouda kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder het kopje leven en wonen.

17 Hoe nu verder? U besluit verder te gaan met deze woning? Neemt u uw eigen NVM makelaar mee? U kunt als koper ook uw eigen makelaar meenemen. Waarom is dit verstandig? De makelaar zal samen met u de pluspunten van de woning doornemen en u een waardeadvies geven. Tevens voert hij voor u als vakman rationeel de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop, de redactie van de koopakte en uw volledige raadsman zijn tot en met de overdracht. Besluit u om geen eigen NVM makelaar in te schakelen dan kunt u zelf een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden en is bindend als het wordt geaccepteerd door de verkoper. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling voortvloeit. Enkele veel gestelde vragen: Ik ben de 1e die belt voor de woning, ik ben de 1e die bezichtigt en ik ben de 1e die een bod uitbrengt. Moet de makelaar van de verkoper in deze gevallen ook het eerste met mij in onderhandeling gaan? Het antwoord op deze vraag is NEE. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Het antwoord op deze vraag is NEE. Een aanbieding gedaan door de verkoper, hetzij per advertentie, via internet of via een brochure is wettelijk niets anders dan een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met verkoper(s) de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een koper een afwijkend (tegen)bod doen aan de verkoper. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is voor degene die het gedaan heeft onherroepelijk. Hoe zit het met ontbindende voorwaarden? Wilt u ontbindende voorwaarden in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen gemeld hebben en moeten deze geaccepteerd zijn door de verkoper Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van de financiering door de koper. Wanneer is de koopovereenkomst tot stand gekomen? De tussen de verkoper en koper te sluiten koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand indien overeenstemming is bereikt over de prijs, de opleveringsdatum en de ontbindende voorwaarden en beide partijen een schriftelijke koopakte hebben ondertekend. Hoe gaat het verder met de koopakte en wie benoemt welke notaris? Als koper en verkoper het eens zijn over prijs en voorwaarden, zullen wij als verkopend makelaar de koopakte opmaken. De basis hiervoor is een modelakte die is opgesteld door de N.V.M., de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Per transactie maken wij van de koopakte maatwerk met aanvullende clausules. Meer informatie over de koopakte kunt u vinden op In een aantal gevallen is door de verkoper vooraf bepaald welke notaris de akte van levering zal verrichten. Bij bestaande woningen is er meestal sprake van een transactie met kosten koper. In dat geval heeft de koper de mogelijkheid de notaris te benoemen. Indien niet anders overeengekomen tijdens de onderhandelingen geldt dat dit een notaris zal zijn in de plaats waar wij kantoor houden.

18 De bedenktijd en de waarborgsom; is dat van toepassing? Wettelijk is vastgelegd dat de koper van een woning, die hij koopt om zelf te gaan bewonen, na het ondertekenen door koper en verkoper een bedenktijd heeft van 3 (werk)dagen na ontvangst van de door beide partijen getekende koopakte. Voor de koper van een woning biedt dit de mogelijkheid om, als achteraf toch blijkt dat de koop van de woning een onjuiste beslissing is geweest, tijdens de bedenktijd kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht (de levering) van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk 1 week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10% van de koopprijs op rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen, en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling. U heeft (nog) geen belangstelling voor deze woning? Graag vernemen wij uw mening over deze woning zodat wij deze kunnen overbrengen aan de verkoper. Indien u twijfelt over de woning nodigen wij u uit voor een 2e bezichtiging. Een woning kopen is tenslotte een weloverwogen beslissing! Voldoet deze woning niet aan uw wensen? Indien deze woning niet voldoet aan uw wensen en u zoekt een andere woning dan kunnen wij u bij het zoeken naar een woning van dienst zijn. Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden. Kiezen voor ERA DE KONING Makelaardij is kiezen voor een actief makelaarskantoor met veel kennis van de lokale woningmarkt en een enthousiast team van woningadviseurs. Zo komt u tot een aankoop zonder zorgen. Interesse? In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Wat kunnen wij verder voor u betekenen? Hypotheekadvies? Wij hebben een samenwerkingsverband met Opmaat Hypotheken, specialisten in hypotheken. Onze adviseurs rekenen vrijblijvend voor u uit wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn. Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Naast een lage rente en maandlast moeten ook persoonlijke omstandigheden opgenomen kunnen worden in een hypotheek zodat u een hypotheek OPMAAT krijgt. Belt u ons en wij verzorgen voor u een vrijblijvende afspraak. Wilt u de waarde weten van uw huidige woning? Graag komen wij bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. In een persoonlijk advies stellen wij de waarde van uw woning vast en adviseren wij u vrijblijvend over de verkoopmogelijkheden.

19

20 De ERA-makelaars groep bestaat sinds 1994 in Nederland. ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars, dat wereldwijd in 30 landen opereert en in Amerika begonnen is in Uitgangspunt van de samenwerking is dat de makelaar actief naar zijn markt toegaat en meer marketing pleegt dan anderen ten behoeve van zijn opdrachtgevers die hun woningen bij hen in verkoop hebben gegeven. ERA-makelaars zijn dus altijd op zoek naar manieren om de meeste kopers en verkopers van woningen te bereiken. In Nederland kunnen alleen NVM-makelaars zich aansluiten bij ERA. Dit staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring. Daarnaast houden NVM-makelaars zich aan een erecode, waardoor de opdrachtgever er vanuit mag gaan dat hij of zij te maken heeft met een deskundige en integere adviseur. Enkele marketingmiddelen van ERA De Koning Makelaardij daar is over nagedacht! Het Tuinbord Tuinborden met zijn er in veel soorten en maten. Met elkaar hebben de ERA makelaars de keuze gemaakt voor één en hetzelfde bord waardoor deze opvallend en herkenbaar is en daardoor meer vertrouwd is bij de kopende consument. Tevens is ons tuinbord reflecterend en daardoor ook in het donker zeer opvallend. ERA Open Huizen Route Samen met ca. 120 ERA makelaars houden wij 4 x per jaar een Landelijke ERA Open Huizen Route. Veel woningkopers benutten deze dag om een goed beeld te krijgen welke woningen er te koop staan. Met de ERA Open Huizen Route boeken wij ten behoeve van onze opdrachtgevers hele goede verkoopsuccessen. Een succesvol verkoopinstrument. WoonSpecial Wij, ERA De Koning makelaardij hebben een eigen magazine, de WoonSpecial. Dit magazine verschijnt om de maand. Bezorging vindt huis-aan-huis plaats bij ruim adressen in Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Gouda, Houten, Nieuwkoop, Woerden en omliggende plaatsen. Met dit magazine krijgt u een goed beeld wat er zowel aan nieuwbouw als aan bestaande woningen te koop is in de regio. Omwonendenmailing Met de omwonendenmailing maken wij buurtbewoners er op attent dat wij een woning in de verkoop hebben. We bereiken daarmee een belangrijke doelgroep die zijn kennissenkring kan wijzen op uw woning. Garantie Eén van de belangrijkste zaken rond een woning is dat u zich er zeker en geborgen wilt voelen. Dat geldt voor uw huidige woning, maar eveneens voor uw volgende woning. ERA de Koning makelaardij biedt de mogelijkheid om een woning met ERA garantie aan te bieden. Dat geeft u de zekerheid voor de onderdelen die goedgekeurd zijn en op het ERA Garantie Certificaat vermeld staan. Mocht er na de overdracht van de woning een defect ontstaan dan wordt u niet geconfronteerd met onverwachte dure reparaties. ERA-Makelaars onderscheiden zich van andere makelaars omdat zij pro-actief de markt bewerken ten behoeve van hun opdrachtgevers. Voor zowel de aankoop als de verkoop van woningen.

21 Ook uw woning verkopen? De verkoop van uw woning is een complex en spannend proces. Als verkoper bent u benieuwd hoeveel tijd de verkoop zal vergen en wat uiteindelijk de opbrengst zal zijn. Deze vragen zijn niet eenvoudig te beantwoorden. Om die reden vindt er, voordat ERA De Koning Makelaardij uw woning in verkoop neemt, overleg plaats over uw verkoop doelstellingen. Afhankelijk van uw wensen wordt het verkooptraject in gang gezet. De meeste verkopers streven naar: Een verkoop zonder zorgen Een zo groot mogelijke kans op verkoop Het beste verkoopresultaat ERA De Koning Makelaardij is u graag van dienst bij het verkopen van uw woning. In een persoonlijk gesprek kan de makelaar u informeren over de mogelijkheden.

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

Gouda, Johannes Poststraat 51

Gouda, Johannes Poststraat 51 Gouda, Johannes Poststraat 51 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal ac tief m akelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin.

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. GOUDA, Mosstraat 24 Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Starten in een droomhuis? Het kan! Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Deze sfeervolle, moderne jaren '30

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

GOUDA, Plataanstraat 18

GOUDA, Plataanstraat 18 GOUDA, Plataanstraat 18 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Woerden, Prins Hendrikkade 6

Woerden, Prins Hendrikkade 6 Woerden, Prins Hendrikkade 6 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning Oranje-Nassaulaan 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

Houten, Daalderslag 45

Houten, Daalderslag 45 Houten, Daalderslag 45 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Houten ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

GOUDA, Tollensstraat 103

GOUDA, Tollensstraat 103 GOUDA, Tollensstraat 103 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

GOUDA, Gandhiweg 129

GOUDA, Gandhiweg 129 GOUDA, Gandhiweg 129 In gewilde jonge woonwijk, nabij natuurgebied "Steinse Groen" gelegen degelijk gebouwde 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen berging, eigen oprit voor 2 auto's en zonnige achtertuin.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda Woudstraat 32, Gouda Vraagprijs 99.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een leuke woning gelegen in een karakteristieke straat! Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin Vest 160 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement.

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. Bunchestraat 31 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren.

De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren. De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren. Gansstraat 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12

GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 GOUDA, Tweede Moordrechtse Tiendeweg 12 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! Ravelstraat 11, Gouda Vraagprijs 209.000 K.K. Woondromen waarmaken Verrassend ruim 5-kamer appartement op de begane grond Verrassend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nieuwbouw woning op een historische plek van de voormalige brandweerkazerne.

De Koning makelaars presenteren: Nieuwbouw woning op een historische plek van de voormalige brandweerkazerne. De Koning makelaars presenteren: Nieuwbouw woning op een historische plek van de voormalige brandweerkazerne. Clarissenhof 4 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer! Crabethstraat 15 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage.

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. Dunantsingel 17 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over

Nadere informatie

Woerden, Prins Hendrikkade 26

Woerden, Prins Hendrikkade 26 Woerden, Prins Hendrikkade 26 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's.

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. Moleneind 1 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond!

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond! De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond! Vrijheidslaan 23 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Karakteristieke twee-onder-één kapwoning!

Karakteristieke twee-onder-één kapwoning! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke twee-onder-één kapwoning! Kerkweg 3, Reeuwijk Vraagprijs 225.000 K.K. Karakteristieke twee-onder-één kapwoning! In het groene en rustige Reeuwijk-Dorp staat

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht.

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. Koningsmantelstraat 3 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

Te Koop. Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht

Te Koop. Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht Te Koop Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht Vraagprijs : 399.500,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Utrecht, sectie D, nummer 4245 A2

Nadere informatie

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam

Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Van Beuningenstraat 7 1R - Rotterdam Vraagprijs 247.500,- k.k. Omschrijving Van Beuningenstraat 7 1R Rotterdam In een verkeersluw straatje in het hart van Blijdorp gelegen royaal 3 (voorheen 5) kamerappartement

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop Nieuwkoop, Stibbe 5 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

DE MEERN, Wiericke 109

DE MEERN, Wiericke 109 DE MEERN, Wiericke 109 Ruim 3-kamer appartement gelegen op de bovenste verdieping met vrij uitzicht. Wonen in een goed onderhouden appartement met een eigen parkeerplaats en vrij uitzicht over een waterpartij

Nadere informatie

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81

Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 Nieuwerbrug, Hoge Rijndijk 81 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Dordrecht Vondelstraat 104

Dordrecht Vondelstraat 104 Dordrecht Vondelstraat 104 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Charmant en keurig onderhouden starterswoning met stadstuin

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Timberwolfstraat 9 4758 AJ Standdaarbuiten Vraagprijs: 189.000 k.k. OMSCHRIJVING Aan rustige weg, in de dorpskern van Standdaarbuiten, gelegen vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en diepe op het

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden

ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden Woerden, De Zoom 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie!

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Vinkeveldpoldersingel 9, Gouda Vraagprijs 239.000 K.K. Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m.

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m. MARKT 17 A-D ASSEN Huurprijs 1.100,- p.m. OMSCHRIJVING WONING Midden in het centrum en aan het bruisende horecaplein van Assen staan deze vier compleet gerenoveerde 'Loft' appartementen. De appartementen

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

s-gravendeel, Lokkenstraat 3

s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Modern afgewerkt, ruim woonhuis met vier slaapkamers en een leuke tuin, gelegen in de dorpskern op

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Boskoop, Warmoeskade 1

Boskoop, Warmoeskade 1 Boskoop, Warmoeskade 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop

Nadere informatie

Te Koop. Malberg PA De Meern. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Malberg PA De Meern. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Malberg 10 3453 PA De Meern Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Malberg 10 te 3453 PA De Meern Vraagprijs : 250.000,- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Utrecht, Stuivingastraat 58

Utrecht, Stuivingastraat 58 Utrecht, Stuivingastraat 58 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal Vraagprijs 295.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In de geliefde woonomgeving

Nadere informatie

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht Te Koop Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Vraagprijs : 350.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 4127 Grond : 86 m², eigendom Inhoud

Nadere informatie

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum De Koning makelaars presenteren: Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum Idenburgstraat 16, Gouda Vraagprijs 160.000 K.K. Ruim 3-kamer hoekappartement gelegen op de 1e woonlaag Wonen in een leuke

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Windhaak 33

NIEUWKOOP, Windhaak 33 NIEUWKOOP, Windhaak 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Ceintuurbaan 33 te Huizen Vraagprijs 395.000,-- k.k. Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Bijlagen Bijlagen: Kadastrale kaart Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject VOOR-OORLOGSE

Nadere informatie

Rozenlaan Rotterdam

Rozenlaan Rotterdam Rozenlaan 143 - Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Rozenlaan 143 Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige

Nadere informatie

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³

TE KOOP. Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel. Vraagprijs: k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ TE KOOP Dr. Ant. Mathijsenstraat 50 Budel Vraagprijs: 139.500 k.k. Perceel: Inhoud: 100m² 210m³ KENMERKEN Hoofdkenmerken Vraagprijs 139.500 k.k. Type woning Eengezinswoning Hoofdtype Tussenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning.

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning. De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning. Beinsdorppolderweg 28 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Vraagprijs 180.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Hoekappartement Woonoppervlakte : circa 93 m² Inhoud : circa 288 m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Korenschoof 28. hoekwoning. Vraagprijs k.k. GIESSEN m² 207 m² 360 m³ 6 4

Korenschoof 28. hoekwoning. Vraagprijs k.k. GIESSEN m² 207 m² 360 m³ 6 4 Korenschoof 28 GIESSEN hoekwoning Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 1975 110 m² 207 m² 360 m³ 6 4 Vraagprijs 189.000 k.k. KENMERKEN: Totaal aantal

Nadere informatie

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk.

TE KOOP. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. TE KOOP Donklaan 24 - Voorschoten Vraagprijs: 219.000 k.k. Goed onderhouden en gunstig geprijsde woning in gezellige authentiek straatje in de Dobbewijk. Deze eengezinswoning heeft een lekkere zonnige

Nadere informatie

Montgomerystraat 29 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen Montgomerystraat 29 - Dongen Vraagprijs 239.000,- k.k. Prachtig gelegen, ruime woning met 4 slaapkamers, nette keuken en luxe badkamer en een dakterras met fantastisch uitzicht. Gelegen in de kinderrijke

Nadere informatie

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A

HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A HEKENDORP, Goejanverwelle 66 A ERA De Koning Makelaardij, vestiging Woerden ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Te Koop. Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht

Te Koop. Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht Te Koop Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht Vraagprijs : 495.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9913 Grond : 100

Nadere informatie

Bereklauw 110 Cuijk. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch

Bereklauw 110 Cuijk. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch Bereklauw 110 Cuijk Bouwjaar: ca. 1983 Inhoud: ca. 300 m³ Woonoppervlakte: ca. 110 m² Perceeloppervlakte: 133 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Fouad El Yazidi ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk

Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk Huurprijs 1.350,00 per maand Benedenheulseweg 62, 2821 LV Stolwijk Altijd al willen genieten van het buitenleven? Sfeervol, vrijstaand woonhuis met riante tuin met

Nadere informatie

Starterswoning. Mantegnaplantsoen VK Almere Tussen de Vaarten Zuid

Starterswoning. Mantegnaplantsoen VK Almere Tussen de Vaarten Zuid Starterswoning Mantegnaplantsoen 2 1328 VK Almere Tussen de Vaarten Zuid Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00 72 55 E-mail info@avoort.nl www.avoort.nl Beëdigd NVM

Nadere informatie

s-gravendeel, Bootstraat 6

s-gravendeel, Bootstraat 6 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Bootstraat 6 Modern afgewerkte en goed onderhouden 6-kamer eengezinswoning met stenen berging en zonnige tuin, die

Nadere informatie

JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE

JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE Sinke Komejan Makelaars Taxateurs Zierikzee Havenpark 3 4301 JG Zierikzee Tel: 0111-451500 E-mail: zierikzee@sinke.nl Internet: www.sinke.nl JANNEWEKKEN 1 13 TE ZIERIKZEE

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. Carel Willinkplein 12 4703 HD Roosendaal Vraagprijs: 184.000 k.k. OMSCHRIJVING Moderne 2/1 kap cirkelwoning met dakterras, garage en tuin op het oosten met achterom. Deze woning is gelegen in woonwijk

Nadere informatie

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k.

Hoefbladstraat 9 Terneuzen. Vraagprijs: ,- k.k. Hoefbladstraat 9 Terneuzen Vraagprijs: 205.000,- k.k. Ligging Aanvaarding Vraagprijs Woonwijk In overleg 205.000,= k.k. Aantal kamers 5 Slaapkamers 4 Bouwjaar 1983 Perceel - oppervlakte Woonoppervlakte

Nadere informatie

Bingelkruid 20 Vlaardingen Vraagprijs 238.000,- k.k.

Bingelkruid 20 Vlaardingen Vraagprijs 238.000,- k.k. Bingelkruid 20 Vlaardingen Vraagprijs 238.000,- k.k. Omschrijving Bingelkruid 20 - Vlaardingen We hebben weer zo n heerlijke woning in De Kruidenbuurt te koop! De wijk De Kruidenbuurt in de Holy is een

Nadere informatie

Belcampostraat 4 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen Belcampostraat 4 - Dongen Vraagprijs 300.000,- k.k. Schitterend, ruim woonhuis met royale woonkamer, grote badkamer, prachtige zolderslaapkamer met dakterras en mooie vergezichten. Gelegen op unieke plek

Nadere informatie

Bosschenhoofdseweg 8 4735 RA Zegge

Bosschenhoofdseweg 8 4735 RA Zegge Bosschenhoofdseweg 8 4735 RA Zegge Vraagprijs 369.000,-- Omschrijving Een vrijstaande semi-bungalow met garage en bijzonder mooi aangelegde tuin rondom. Gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. POSTERHOLT POSTERBOS 120 Vrijstaande recreatiewoning Rustige en landelijke omgeving Perceel van 480 m² Ruime en sfeervolle woonkamer Royale terrasoverkapping 3 Slaapkamers Vraagprijs 99.000,-- k.k. OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Akkerbouw 6 3991 NT Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Akkerbouw 6 te 3991 NT Houten Vraagprijs : 272.500,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Knikeind 3 Best Vraagprijs 419.000,= k.k. Bent u op zoek naar een ideale, robuuste gezinswoning in een fijne leefomgeving? Deze instapklare twee-onder-één-kapwoning heeft het allemaal! Gelegen nabij een

Nadere informatie

Johan Frisopark 83 Best

Johan Frisopark 83 Best Johan Frisopark 83 Best Vraagprijs 219.000,= k.k. Een keurige tussenwoning met een aangebouwde berging aan de voorzijde en een praktische berg- /werkruimte aan de achterzijde. De woning is gelegen in de

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

Puttershoek, Biezengors 12

Puttershoek, Biezengors 12 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Biezengors 12 Mooie geschakelde twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage en royale tuin, gelegen, met uitzicht

Nadere informatie

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Jachtheuvel 32 Best Vraagprijs 275.000,= k.k. Een royale, uitgebouwde tussenwoning met een vrijstaande stenen berging en een nette tuin op het noordwesten. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren.

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren. Draadeind 17 Best Draadeind 17, Best Een gezellige en nette tussenwoning met een aanbouw, twee grote dakkapellen, luxe keuken, vier slaapkamers, keurig onderhouden tuin, vrijstaande stenen berging en

Nadere informatie

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k.

Kostverloren 67 - Veenendaal. Vraagprijs 279.500,- k.k. Vraagprijs 279.500,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving INRUIL BESPREEKBAAR! Vraag

Nadere informatie

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k.

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k. Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: 259.000,- k.k. Algemene Informatie Royale Hoekwoning met maar liefst 4 woonlagen en een woonoppervlakte van circa 165 m2 op een centraal gelegen locatie in de wijk Tussen

Nadere informatie

DE MEERN, Zandweg 209

DE MEERN, Zandweg 209 DE MEERN, Zandweg 209 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie