De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren."

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren. Gansstraat 42 te Gouda dekoningwonen.nl

2 Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij helpen u graag uw woondromen waar te maken. Sluit dit huis aan bij uw woondroom? We zijn benieuwd! Leest u de informatie rustig door, als u nog vragen heeft staan we voor u klaar deze te beantwoorden. Hanneke Mimpen Kristel Didden T T Keerking DG Gouda dekoningwonen.nl/gouda

3 Verrassend ruime hoekwoning gelegen in de Vogelbuurt in de wijk Korte Akkeren. Het betreft een woning met veel ruimte, welke voor diverse doeleinden te gebruiken is! De woning ligt in de directe nabijheid van winkels, uitvalswegen, scholen en het gezellige centrum van Gouda. De woning heeft de volgende bijzondere kenmerken: * veel ruimte * op elke verdieping een keuken * badkamer op de begane grond en 1e verdieping * nieuwe elektrameter voor elke verdieping * bijzonder geschikt voor dubbele bewoning/kangoeroewonen * mogelijke bedrijfsruimte op de begane grond * mogelijkheden voor kamerverhuur * voorzijde schitterend uitzicht op een plein met veel groen en speelveldjes voor kleine en grote kinderen * ideaal voor één of meer handige klussers!

4 De woning in detail: Hal met meterkast en toegangsdeur tot zelfstandig 2-kamer appartement met eenvoudige keuken en wit betegelde badkamer. Woonkamer aan de voorzijde met een laminaatvloer. Via de woonkamer komt u in de keuken. De keuken bestaat uit een rechte opstelling met een eenvoudig keukenblok, koel-/vriescombinatie, gaskookplaat en afzuigkap. Via de keuken komt u in de achterkamer en heeft u toegang tot de badkamer. De achterkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en een vaste kast met C.V.-opstelling (Vaillant). Inpandige badkamer met toilet, douche, wastafel en wasmachine-aansluiting. Tevens bevindt zich hier een trapkast. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis of als kangoeroewonen.

5 1e Verdieping: Deze verdieping is ingericht met een woonkamer, keuken en badkamer. Overloop met vaste kast en toegang tot de woonkamer, badkamer, toiletruimte en trapopgang naar de 2e verdieping. Royale woonkamer met een gaskachel en veel daglicht toetreding door de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht op de straat en plein. Open keuken in rechte opstelling met eenvoudig keukenblok, koel-/vriescombinatie, gaskookplaat, oven en afzuigkap. Lichte badkamer met inloopdouche voorzien van een glaswand, thermostaatkraan, kleine wastafel en nieuw toilet. De badkamer is recent vernieuwd, geheel betegeld en voorzien van een verlaagd plafond met inbouwspots. Via een loopdeur in de badkamer heeft u toegang tot het balkon. Separate ruimte met 2e toilet en wasmachine. Aparte badgeiser voor de badkamer en de keuken.

6 2e Verdieping: Royale overloop met toegang tot de keuken, 2 (slaap)kamers en ruime bergruimte. Grote (slaap)kamer met uitzicht op de straat en het plein. Kleine (slaap)kamer met uitzicht op de straat en het plein. Eenvoudige keuken met uitzicht op de straat en het plein, gemakkelijk een slaapkamer of badkamer van te maken. Flinke bergruimte met cv-ketel (Intergas van 2012) met mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel. Kleine (slaap)kamer en keuken zijn voorzien van screens. Tuin: Gemeenschappelijk Circa 11 meter diepe achtertuin met houten tuinhuis en achterom.

7 Afmetingen Begane grond: Woonkamer Keuken Achterkamer Badkamer : 4.10 x 3.77m. : 3.71 x 2.07m. : 3.28 x 3.77/3.36m. : 3.03 x 1.90/1.00m. 1e Verdieping: Woonkamer Keuken Badkamer : 5.50/2.92 x 3.76/6.09/2.71m. : 3.34 x 3.20m. : 1.80 x 1.97m. 2e Verdieping: Keuken Slaapkamer Woonkamer Bergruimte : 3.35 x 2.30m. : 3.59 x 3.16/1.73m. : 5.85/4.95 x 4.05m. : 3.50 x 2.48m. Bijzonderheden: * Veel leefruimte * Fraai uitzicht op een plein met veel groen en bomen * Badkamer op de 1e verdieping is recent vernieuwd * Elektra is vernieuwd in 2009 * Velux kiepraam aan achterzijde geplaatst (2015) op de tweede verdieping * Het dak is recent aangepakt * Gedeeltelijk dubbel glas * Gemeenschappelijke achtertuin * Slapende VvE * Er is in 2009 asbest verwijderd * Centrale ligging t.o.v. centrum van Gouda, N.S.-station, scholen, winkels en uitvalswegen * Oplevering in overleg, per 1 juni a.s. is mogelijk Kortom een bijzondere woning met volop mogelijkheden zoals dubbele bewoning, kangoeroewonen of bedrijf aan huis. Een woning kopen? Neem uw eigen NVM-makelaar mee!

8 Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: k.k. Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Keerkring DG Gouda gouda@dekoningwonen.nl -Kadastraal bekend : Gemeente Gouda, sectie E, nummer Perceeloppervlakte : N.v.t.; het betreft een appartementsrecht -Bouwjaar : 0 -Inhoud : circa 375 m³ -Woonoppervlakte : circa 137 m² -Energielabel : Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

9 Gansstraat 42 te Gouda

10 Gansstraat 42 te Gouda

11 Gansstraat 42 te Gouda

12

13

14 Welkom in de gemeente Gouda! Centraal gelegen in het groene hart, bekend om kaas, stroopwafels en kaarsen. Welkom in Gouda! Een aantrekkelijke en moderne stad waar u met veel plezier kan wonen, recreëren en ondernemen. De stad telt zo n inwoners. U kunt genieten van een hapje en drankje op een van de vele terrassen op de markt. Direct achter het station opent in 2014 een bioscoop met zes zalen. De stad beschikt over vijf musea en een moderne schouwburg. De historische en culturele elementen die nog volop aanwezig zij in Gouda, trekken jaarlijks ongeveer een miljoen toeristen. Het oude stadhuis, de waag en de Sint Janskerk zijn belangrijke trekpleisters. Van april tot en met augustus vindt elke donderdagochtend de Kaasmarkt Gouda plaats. De eerste Kaasmarkt Gouda was in Jaarlijks in het laatste weekend van juni staat Gouda in het teken van haar bijzondere watergeschiedenis tijdens Gouda waterstad. Een ander typisch Gouds evenement is Gouda bij Kaarslicht. Naast de cultuursnuiver kan ook de winkelfanaat zijn hart op halen in Gouda. Een diversiteit aan winkels in het oude centrum en in de verschillende winkelcentra die de stad kent. De sportliefhebbers hebben keuze uit tachtig verschillende sportverenigingen.

15 Wonen in Gouda is wonen in het Groene Hart. Dit betekent dat u midden in een gebied woont met veel recreatiemogelijkheden. Prachtige fietsroutes, de Reeuwijkse plassen met haar mooie natuur- en recreatiemogelijkheden op korte afstand, een lust voor de liefhebber. Gouda kent een grote diversiteit aan scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en ook het middelbaar en hoger beroepsonderwijs is vertegenwoordigd. Bloemendaal In het noordwesten van Gouda ligt de woonwijk Bloemendaal. Bloemendaal is op enkele punten kenmerkend voor de stedenbouwkundige denkbeelden uit de bouwperiode, die een overgang vormden tussen de Nieuwe Zakelijkheid en Nieuwe Woonvormen. Bloemendaal heeft een eigen winkelcentrum: Winkelcentrum Bloemendaal, een ziekenhuis en een sportcomplex. Goverwelle Goverwelle is een woonwijk aan de oostkant van Gouda op korte afstand van de Reeuwijkse Plassen. De wijk is in de jaren tachtig en negentig gebouwd. Het is een kinderrijke wijk: 34 procent van de bevolking is tussen 0-19 jaar. Goverwelle heeft een winkelcentrum en een eigen NS station: Gouda Goverwelle. Nieuwbouw Aan het begin van het centrum van Gouda is het nieuwbouwproject Het Bolwerk gerealiseerd. Het Bolwerk vormt een belangrijke toegangspoort tot de stad met circa 68 woningen en 1400 m2 bedrijfsruimte. Daarnaast is er op Het Bolwerk een luxe hotel en een grote parkeergarage met 350 parkeerplekken. Medio 2015 wordt er gestart met uitbreiding van de stad in westelijke richting. Bereikbaarheid Gouda is door haar centrale ligging erg aan-trekkelijk om te wonen. De rijksweg A12 en de twee treinstations langs een van de drukste spoorlijnen van het land, zorgen voor een goede bereikbaarheid. Station Gouda is een intercity-station en ligt aan het begin van de splitsing van de lijnen Utrecht Rotterdam en Utrecht Den Haag en Gouda Alphen aan den Rijn. Het station heeft regelmatige verbindingen met Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Den Haag Centraal. Daarnaast zijn de omliggende dorpen prima per bus te bereiken. Meer informatie over de gemeente Gouda kunt u vinden op Voor specifieke informatie over alles wat met wonen te maken heeft kunt u kijken op dezelfde site onder het kopje leven en wonen.

16 Geïnteresseerd in deze woning? Belangrijke informatie als u verder gaat: Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij alvast voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De Koning makelaars staan voor u klaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen, we begeleiden u graag. Een bieding uitbrengen U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neem uw eigen NVM makelaar mee! Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De NVM makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Vaak gestelde vragen: Ik ben de eerste geïnteresseerde. Moet de makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, dat hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, nog niet. Een aanbieding gedaan door de verkoper per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met de verkoper de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een andere geïnteresseerde een afwijkend (tegen)bod doen. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermelden, en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. Is bedenktijd en een waarborgsom altijd van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, indien hij deze koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper, een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

17 De Koning makelaars Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij zetten ons in om uw woondromen waar te maken. Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt. De Koning makelaars doen nog meer Naast de makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks aan het werk om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben we samen met Fides makelaars uit Leiden de meest exclusieve woningen uit ons aanbod bijeengebracht. De Koning makelaars zijn kwaliteitsmakelaars met marketingexpertise, wij zijn aangesloten bij ERA en NVM. U vindt De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning Oranje-Nassaulaan 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement.

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. Bunchestraat 31 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer!

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke 5-kamer bovenwoning met royale woonkamer! Crabethstraat 15 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Bijzonder sfeervolle stadswoning met zonnige tuin Vest 160 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning.

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning. De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen en binnen 2 minuten lopen in het groen? Dat kan vanaf deze zeer centraal gesitueerde hoekwoning. Beinsdorppolderweg 28 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond!

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond! De Koning makelaars presenteren: Bijzonder modern afgewerkt en licht 4-kamer appartement op de begane grond! Vrijheidslaan 23 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage.

De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. De Koning makelaars presenteren: Royale 2/1 kapwoning met dakkapel en extra grote vrijstaande garage. Dunantsingel 17 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte en gunstig gelegen tussenwoning met vaste parkeerplaats en zonnige achtertuin in rustige woonwijk.

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte en gunstig gelegen tussenwoning met vaste parkeerplaats en zonnige achtertuin in rustige woonwijk. De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte en gunstig gelegen tussenwoning met vaste parkeerplaats en zonnige achtertuin in rustige woonwijk. Beethovenhof 26 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime 2/1 kap woning met royale dakopbouw, slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime 2/1 kap woning met royale dakopbouw, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Een verrassend ruime 2/1 kap woning met royale dakopbouw, slaapkamer en badkamer op de begane grond. de Clerstraat 8 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nieuwbouw woning op een historische plek van de voormalige brandweerkazerne.

De Koning makelaars presenteren: Nieuwbouw woning op een historische plek van de voormalige brandweerkazerne. De Koning makelaars presenteren: Nieuwbouw woning op een historische plek van de voormalige brandweerkazerne. Clarissenhof 4 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's.

De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. De Koning makelaars presenteren: In de wijk Goverwelle gelegen verrassend ruime hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto's. Moleneind 1 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht.

De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. De Koning makelaars presenteren: Een ruim 3-kamer hoekappartement op de begane grond met een riante woonkamer en vrij uitzicht. Koningsmantelstraat 3 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda Woudstraat 32, Gouda Vraagprijs 99.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een leuke woning gelegen in een karakteristieke straat! Maakt

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! Ravelstraat 11, Gouda Vraagprijs 209.000 K.K. Woondromen waarmaken Verrassend ruim 5-kamer appartement op de begane grond Verrassend

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie!

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Vinkeveldpoldersingel 9, Gouda Vraagprijs 239.000 K.K. Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum

Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum De Koning makelaars presenteren: Ruim 3-kamer hoekappartement nabij het centrum Idenburgstraat 16, Gouda Vraagprijs 160.000 K.K. Ruim 3-kamer hoekappartement gelegen op de 1e woonlaag Wonen in een leuke

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

Karakteristieke twee-onder-één kapwoning!

Karakteristieke twee-onder-één kapwoning! De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke twee-onder-één kapwoning! Kerkweg 3, Reeuwijk Vraagprijs 225.000 K.K. Karakteristieke twee-onder-één kapwoning! In het groene en rustige Reeuwijk-Dorp staat

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin!

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Isoldestraat 6, Gouda Vraagprijs 195.000 K.K. Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Bent u op zoek naar een woning met ruimte,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum Van Helvoortlaan 1-2 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide.

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. Souvenirperenlaan 11 te Vleuten dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning met een diepe tuin

Uitgebouwde hoekwoning met een diepe tuin De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde hoekwoning met een diepe tuin Vossiusstraat 2, Gouda Vraagprijs 169.000 k.k. Uitgebouwde hoekwoning met een diepe tuin Bent u op zoek naar een goed onderhouden

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Direct aan de Gouwe gesitueerde vrijstaand woonhuis.

De Koning makelaars presenteren: Direct aan de Gouwe gesitueerde vrijstaand woonhuis. De Koning makelaars presenteren: Direct aan de Gouwe gesitueerde vrijstaand woonhuis. Noordkade 161 te Waddinxveen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin.

Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. GOUDA, Mosstraat 24 Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Starten in een droomhuis? Het kan! Fraai afgewerkte starterswoning met royale zonnige tuin. Deze sfeervolle, moderne jaren '30

Nadere informatie

Een leuke poortwoning met een zonnige achtertuin

Een leuke poortwoning met een zonnige achtertuin De Koning makelaars presenteren: Een leuke poortwoning met een zonnige achtertuin Onder de Boompjes 81, Gouda Vraagprijs 175.000 k.k. Leuke poortwoning op loopafstand van het centrum Bent u op zoek naar

Nadere informatie

Sfeervolle jaren '30 woning met tuin aan het water!

Sfeervolle jaren '30 woning met tuin aan het water! De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met tuin aan het water! Onder de Boompjes 6, Gouda Vraagprijs 210.000 k.k. Sfeervolle jaren '30 woning met tuin aan het water! Een woning met

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! Park Oudeland 158 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie Mistral 6 te De Meern dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60

GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 GOUDA, Anna van Hensbeeksingel 60 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

GOUDA, Tollensstraat 103

GOUDA, Tollensstraat 103 GOUDA, Tollensstraat 103 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

GOUDA, Plataanstraat 18

GOUDA, Plataanstraat 18 GOUDA, Plataanstraat 18 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Gouda ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren:

De Koning makelaars presenteren: De Koning makelaars presenteren: Kavel aan de Oukoopsedijk in Reeuwijk (nabij huisnummer 19) dekoningwonen.nl Maakt deze kavel uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Licht en ruim 4-kamer appartement. Vrijheidslaan 40, Gouda. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Licht en ruim 4-kamer appartement. Vrijheidslaan 40, Gouda. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Licht en ruim 4-kamer appartement Vrijheidslaan 40, Gouda Vraagprijs 117.000 K.K. Leuk appartement gelegen op de bovenste woonlaag! Bent u op zoek naar een appartement

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een moderne hoekwoning met veel ruimte en comfort gelegen aan een rustige autovrije straat

De Koning makelaars presenteren: Een moderne hoekwoning met veel ruimte en comfort gelegen aan een rustige autovrije straat De Koning makelaars presenteren: Een moderne hoekwoning met veel ruimte en comfort gelegen aan een rustige autovrije straat Agilioweg 10 te De Meern dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Te Koop. Druivegaarde GV Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Druivegaarde GV Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Druivegaarde 34 3436 GV Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Druivegaarde 34 te 3436 GV Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Joncheerelaan 27 te Harmelen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop

Nadere informatie

Rozenlaan Rotterdam

Rozenlaan Rotterdam Rozenlaan 143 - Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Omschrijving Rozenlaan 143 Rotterdam Vraagprijs 200.000,- k.k. Zeer royale en nette jaren '30-bovenwoning gelegen aan een leuke straat in het gezellige

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Rozenlaan 123 B 3051 LP Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Rozenlaan 123 B 3051 LP Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Rozenlaan 123 B 3051 LP Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 274.500 K.K. INLEIDING Namens verkoper mogen wij

Nadere informatie

LET OP! DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS. IEDER BOD BOVEN DE STARTPRIJS VAN ,- K.K. ZAL DOOR DE VERKOPER SERIEUS WORDEN OVERWOGEN!

LET OP! DIT BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS. IEDER BOD BOVEN DE STARTPRIJS VAN ,- K.K. ZAL DOOR DE VERKOPER SERIEUS WORDEN OVERWOGEN! Akkermanstraat 19 A+B, Rotterdam Soort woning: Tussengelegen woning Plaatsnaam: Rotterdam Straat: Akkermanstraat Vraagprijs: 285000 Aantal kamers: 7 Bouwjaar: 1939 Inhoud: 405 m³ Perceeloppervlakte: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 148.500 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum! De Koning makelaars presenteren: Leuke hoekwoning nabij het centrum! 3e Honthorststraat 12, Woerden Vraagprijs 225.000,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke hoekwoning nabij het centrum! Ben je u op zoek naar

Nadere informatie

Diederikdreef 37 te TILBURG

Diederikdreef 37 te TILBURG Diederikdreef 37 te TILBURG Omschrijving: Verrassend ruime tussenwoning met garage en achtertuin gelegen in wijk Hasselt. Deze instapklare woning is uitermate geschikt voor starters, tweeverdieners en

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op geweldige locatie! Het Spaarne 12, Woerden Vraagprijs 370.000 K.K. Woondromen waarmaken Zo te betrekken Kasteelwoning Bent u op zoek naar een verrassende

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier!

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! Willem Tholenstraat 3, Woerden Vraagprijs 215.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime eengezinswoning gelegen in het Schilderskwartier!

Nadere informatie

De Uilenburg 26, Veldhoven

De Uilenburg 26, Veldhoven De Uilenburg 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Nachtegaal AK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Nachtegaal 18 3435 AK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Nachtegaal 18 te 3435 AK Nieuwegein Vraagprijs : 259.000,--

Nadere informatie

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail:

TE KOOP. Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: ,-- k.k. Hollands Best Makelaars Tel.: Mail: TE KOOP Klokjesbloemlaan 21 te Vleuten Vraagprijs: 269.500,-- k.k. Hollands Best Makelaars OMSCHRIJVING Wie wil er nou niet in een jonge wijk in een ruime woning aan het water wonen met een achtertuin

Nadere informatie

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Akkerbouw 6 3991 NT Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Akkerbouw 6 te 3991 NT Houten Vraagprijs : 272.500,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden hoekwoning (type waterwoning) met zonnig terras aan de woonkamer en vlonderterras over het water bij de keuken en inpandige berging/garage. Veluwemeer

Nadere informatie

GOUDA, Gandhiweg 129

GOUDA, Gandhiweg 129 GOUDA, Gandhiweg 129 In gewilde jonge woonwijk, nabij natuurgebied "Steinse Groen" gelegen degelijk gebouwde 2/1 kapwoning met aangebouwde stenen berging, eigen oprit voor 2 auto's en zonnige achtertuin.

Nadere informatie

s-gravendeel, Lokkenstraat 3

s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl s-gravendeel, Lokkenstraat 3 Modern afgewerkt, ruim woonhuis met vier slaapkamers en een leuke tuin, gelegen in de dorpskern op

Nadere informatie

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k.

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k. Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs 195.000,- k.k. Omschrijving Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Hoekwoning met tuin op het zuiden, berging en achterom. Deze ééngezinswoning heeft een tuingerichte

Nadere informatie

Schietbergen 1. Nuenen

Schietbergen 1. Nuenen Moderne hoekwoning met een speelse en lichte woonkamer, aparte speel-/werkkamer, half-open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, nette badkamer, inpandige berging en beschutte achtertuin gelegen op het zuiden

Nadere informatie

Te Koop. Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht

Te Koop. Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht Te Koop Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht Schimmelpennincklaan 15 Bis 3571 BE Utrecht Vraagprijs : 399.500,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Utrecht, sectie D, nummer 4245 A2

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin Tollensstraat 63, Gouda Vraagprijs 189.500,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke eengezinswoning met royale living! Op zoek naar een

Nadere informatie

Schout Appelslaan 19. Nuenen

Schout Appelslaan 19. Nuenen Halfvrijstaand uitgebouwd woonhuis met een grote en lichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en inpandige berging/ garage. De mogelijkheid bestaat om een slaapkamer op de begane grond

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement

De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement Vrijheidslaan 31, Gouda Vraagprijs 95.000,- k.k. Woondromen waarmaken Heerlijk wonen in een rustige wijk met goede bereikbaarheid! Komt u

Nadere informatie

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Dennenhout 11 3991 PP Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Dennenhout 11 te 3991 PP Houten Vraagprijs : 815.000,-- k.k.

Nadere informatie

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Nesciohove BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Nesciohove 7 2726 BJ Zoetermeer Geschakelde woning, 4 kamers, 135m² Vraagprijs 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2726 BJ Ligging In woonwijk, Open ligging Woningtype Geschakelde

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte!

De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte! De Koning makelaars presenteren: Ideale starterswoning met veel ruimte! Burg. Groenenbergstraat 8 te Driebruggen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Dit fijne huis ligt in de gewilde wijk De Poorten

De Koning makelaars presenteren: Dit fijne huis ligt in de gewilde wijk De Poorten De Koning makelaars presenteren: Dit fijne huis ligt in de gewilde wijk De Poorten Vikingenpoort 19, Houten Vraagprijs 289.000 K.K. Woondromen waarmaken Perfecte ligging, nabij het Oude Dorp. Dit fijne

Nadere informatie

Bosch 31 te Zwijndrecht

Bosch 31 te Zwijndrecht Bosch 31 te Zwijndrecht Instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Waar vind je dit nog? Een instapklare gezinswoning. Niks klussen, verhuizen en klaar. Deze

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers

De Koning makelaars presenteren: Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers De Koning makelaars presenteren: Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers Bosbouw 14, Houten Vraagprijs 250.000 K.K. Woondromen waarmaken Speelse gezinswoning met 2 slaapkamers Wonen aan een hofje met een

Nadere informatie

De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht

De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht Soort woning: Geschakelde woning Plaatsnaam: Dordrecht Straat: Cort van der Lindenstraat Vraagprijs: 177500 Aantal kamers: 4 Bouwjaar: 1960 Inhoud: 215 m³ Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k.

TE_KOOP KORENAKKER 25 WADDINXVEEN. www.holland-huis.nl. Vraagprijs: 212.500,= k.k. TE_KOOP WADDINXVEEN Vraagprijs: 212.500,= k.k. Bouwjaar 1984 Woonoppervlakte 92 m² Perceeloppervlakte 110 m² Inhoud 300 m³ Aanvaarding Direct VERHUIZEN BINNEN EEN MIDDAG!!! Fijne 5-kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Te Koop. Carillonlaan RG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Carillonlaan RG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Carillonlaan 6 3438 RG Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Carillonlaan 6 te 3438 RG Nieuwegein Vraagprijs : 300.000,--

Nadere informatie

www.nettehoekwoning.nl

www.nettehoekwoning.nl Middenmolenlaan 169 2807 EV Gouda Vraagprijs 219.000,- k.k. www.nettehoekwoning.nl Algemeen Tegenover winkelcentrum Goverwelle gelegen 5-kamer hoekwoning met vrijstaande stenen berging, voor-, zij- en

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin. Getijmolenerf 78, Gouda K.K.

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin. Getijmolenerf 78, Gouda K.K. De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin Getijmolenerf 78, Gouda 209.000 K.K. Moderne tussenwoning op een uitstekende locatie Wonen, buitenleven, genieten Deze fijne,

Nadere informatie

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

Mookhoek, Griendstraat 64

Mookhoek, Griendstraat 64 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Mookhoek, Griendstraat 64 Wonen in een heerlijke rustige buurt met de tuin direct aan de polder? Dat is nu mogelijk bij deze landelijk

Nadere informatie

Kastanjelaan 7 te Loosdrecht

Kastanjelaan 7 te Loosdrecht T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Aan een rustige en brede straat midden in Nieuw-Loosdrecht, is nu deze ruime

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 CB Rotterdam Vraagprijs 172.500,- k.k. Omschrijving Aan een leuk pleintje gelegen zeer netjes onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met een heerlijke

Nadere informatie

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Goudmos KM Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Goudmos 42 3994 KM Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Goudmos 42 te 3994 KM Houten Vraagprijs : 796.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3037 AJ Rotterdam Vraagprijs 299.500,- k.k. Omschrijving Karakteristiek dubbel 30-er jaren bovenhuis met moderne open keuken, fijne badkamer en 2 balkons. Het ruime

Nadere informatie

Te Koop Handelskade 22, Nieuwegein

Te Koop Handelskade 22, Nieuwegein Te Koop Handelskade 22, Nieuwegein Handelskade 22, 3434 BA Nieuwegein Vraagprijs Kadastrale gegevens : 379.000,-- k.k. : Gemeente Vreeswijk, sectie B, nummer 4186 A2 Inhoud : 470 m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Rotterdam. Hogenbanweg 112. Vraagprijs 90.000,- k.k.

Rotterdam. Hogenbanweg 112. Vraagprijs 90.000,- k.k. Rotterdam Hogenbanweg 112 Vraagprijs 90.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Royaal 4-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

BREDA OLMSTRAAT 64. Richtprijs ,- K.K.

BREDA OLMSTRAAT 64. Richtprijs ,- K.K. BREDA OLMSTRAAT 64 Richtprijs 200.000,- K.K. Deze tussenwoning is gelegen in de woonwijk Tuinzigt, op slechts enkele fietsminuten afstand van het centrum van Breda. Diverse winkelcentra, scholen, speelmogelijkheden

Nadere informatie

TE KOOP. Strausserf K.K HW Gouda

TE KOOP. Strausserf K.K HW Gouda TE KOOP 185.000 K.K. Strausserf 3 2807 HW Gouda Strausserf 3 2807 HW Gouda Inleiding Strausserf 3 te Gouda De woning is gelegen aan het rustige woonerf van het Strausserf / Schubertplein, in de kindvriendelijke

Nadere informatie