Meer informatie over het netwerk en de voordelen kunt u lezen op:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer informatie over het netwerk en de voordelen kunt u lezen op:"

Transcriptie

1 Onderwerp: Van papier naar elektronische facturatie Geachte heer/mevrouw, Sinds 2011 werkt KPN samen met Tungsten Network (voormalig OB10 Ltd.), een wereldwijd netwerk voor elektronische uitwisseling van orders en facturen. KPN heeft al ruim 500 leveranciers succesvol aangesloten bij het netwerk van Tungsten. Graag zouden wij uw bedrijf ook meenemen in deze ontwikkeling en KPN vraagt u daarom om zich aan te sluiten bij Tungsten. KPN zal uw facturen volgens de huidige methode blijven betalen, Tungsten zorgt alleen voor de elektronische uitwisseling van de order- en factuurstroom. KPN hecht veel waarde aan duurzame relaties met leveranciers waarmee we onze dienstverlening verder willen optimaliseren. De overstap naar e-invoicing is dan ook een bewuste keuze en levert een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Uw voordelen van e-invoicing voor u op een rijtje: - KPN ontvangt uw elektronische factuur drie dagen eerder dan een papieren factuur; - U ontvangt direct bericht wanneer en waarom een factuur niet door KPN is ontvangen; - Lagere kosten (zie het informatieblad in de bijlage voor de volledige specificatie); - Elektronische facturatie is mogelijk bij al uw klanten die gebruikmaken van het Tungsten-netwerk; Tungsten Factuurstatus Service Naast de optie e-invoicing kunt u bij Tungsten registratie ook kosteloos gebruik maken van de module Factuurstatus Service. Met deze selfservice kunt u online op uw Tungsten account de goedkeuring en betaalstatus van al uw facturen gericht aan KPN raadplegen. Hoe werkt e-invoicing? Binnen 10 dagen na ontvangst van deze brief neemt Tungsten contact met u op, om de verschillende beschikbare opties toe te lichten. Tungsten begeleidt u verder met de overstap naar elektronisch factureren. Om bovengesteld doel te bereiken verzoeken wij u om u vóór 1 mei 2014 te registreren bij Tungsten. Na 31 mei 2014 neemt KPN uitsluitend nog elektronische facturen in behandeling. Papieren facturen worden na deze datum niet meer geaccepteerd. Meer informatie over het netwerk en de voordelen kunt u lezen op: Wilt u contact opnemen met Tungsten? Mail naar NLClientServices@tungsten-network.com of bel In de bijlage leest u alles over de mogelijkheden, voordelen en kosten van Tungsten-diensten. Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met onze Servicedesk: Bij voorbaat dank voor uw medewerking. We hopen hiermee een verdere bijdrage te leveren aan onze duurzame relatie. Met vriendelijke groet, Pieter Swarts Chief Procurement Officer KPN NL Peter Aalbers Directeur Shared Service Organization KPN NL Attachments: 1. Information, options and costs 2. FAQ s

2 Veelgestelde vragen Wat is e-invoicing? E-Invoicing is voor KPN een manier om de administratieve afhandeling van de factuurverwerking verder te verbeteren. Het Tungsten Netwerk maakt het mogelijk voor leveranciers om factuur gegevens te verzenden in een door hun geprefereerde formaat. Tungsten Netwerk valideert vervolgens de factuurgegevens om er zeker van te zijn, dat alle benodigde informatie aangeleverd is. Vervolgens zet Tungsten Netwerk dit formaat om naar het gewenste formaat om het vervolgens aan te bieden aan het ERP-systeem van KPN. Dit proces zal het aantal papieren facturen dat wij ontvangen, drastisch verminderen. Waarom zou ik mijn facturen elektronisch versturen via Tungsten Netwerk? KPN hecht veel waarde aan een duurzame relatie met leveranciers. Wij gaan er daarom vanuit dat u als leverancier van KPN hieraan uw medewerking zult verlenen. Voor bestaande contracten kan KPN geen onmiddellijke betaling garanderen, indien leveranciers facturen op papier blijven sturen. Wat zijn de voordelen van het gebruik van Tungsten Netwerk? - Veilige en gegarandeerde factuurverzending; facturen raken niet langer zoek in de post - Directe communicatie; geen ontbrekende informatie meer, gegevens belanden niet langer op het verkeerde bureau. - "ANY-TO-ANY" DATACONVERSIE-Technologie - geen extra software of hardware nodig - Verbeterde transparantie van de verwerking en beter management dankzij 24/7 bereikbaarheid en rapportering Cashflow- - BTW-conform, ongeacht waar de facturen zijn verzonden of worden ontvangen - Gemakkelijk en kostenefficiënt facturen versturen - ongeacht het tijdstip Wordt elektronische facturering een voorwaarde voor nieuwe offertes en leveranciers? Ja. Elektronische facturering via Tungsten Netwerk is onderdeel van het evaluatieproces voor nieuwe leveranciers en offertes. Voor nieuwe contracten zal KPN algemene voorwaarden bijsluiten voor toekomstige transacties, waarvoor leveranciers het Tungsten Netwerk dienen te gebruiken. Hoe registreer ik mijn bedrijf bij Tungsten Netwerk? Registreren bij het Tungsten Netwerk is de eerste stap op weg naar de e-invoicing. Tungsten Netwerk neemt contact op met uw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken en om de gewenste elektronische facturatie oplossing te vinden die voldoet aan uw behoefte. U kunt ook zelf contact opnemen met Tungsten Netwerk: Tungsten Netwerk Client Services NL: +31 (0) UK: +44 (0) Tungsten Netwerk Support NL: +31 (0) UK:+44 (0)

3 Hoe verstuur ik mijn facturen aan KPN? KPN heeft contact opgenomen met Tungsten Netwerk om e-invoicing mogelijk te maken. Tungsten Netwerk is het succesvolle wereldwijde e-invoicing netwerk waarmee leveranciers facturen elektronisch kunnen leveren aan hun klanten, zonder de installatie van hardware of software. Tungsten Netwerk biedt u twee methodes om facturen en creditnota's te versturen. Zie bijgesloten opties document voor meer informatie. Zijn er kosten verbonden aan deze service? Ja, er zijn kosten verbonden aan het gebruik van Tungsten Netwerk, net zoals er kosten verbonden zijn aan het verzenden van papieren facturen. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste oplossing, zie het bijgevoegde optie document voor de geldende tarieven. Waarom zou ik voor Tungsten Netwerk moeten betalen? KPN verwacht dat e-invoicing kostenbesparend is voor de leveranciers, aangezien er ook voor leveranciers kosten verbonden zijn aan het versturen van papieren facturen, in de vorm van kosten voor briefpapier, enveloppen, postzegels e.d. Wat is inbegrepen bij het lidmaatschap voor de Geïntegreerde oplossing? Hieronder vallen de kosten voor aansluiting op het netwerk van Tungsten Netwerk en de algemene onderhoudskosten daarvan. De lidmaatschapskosten betaalt u per jaar ongeacht het aantal klanten dat u via het Tungsten Netwerk factureert. Ben ik verplicht om een contract met Tungsten Netwerk te ondertekenen? Ja als u deelneemt aan e-invoicing. Tungsten Netwerk is de intermediair die KPN hiervoor heeft geselecteerd. Als u ervoor kiest om de Geïntegreerde oplossing te gebruiken, dient u een speciale overeenkomst met Tungsten Netwerk ondertekenen. Als u kiest voor de Webformulier oplossing, dient u de verstrekte Algemene Voorwaarden te aanvaarden. Is het nodig om nieuwe software te installeren? Nee. Software installeren is niet nodig. Tungsten Netwerk biedt een gebruiksvriendelijke oplossing. In plaats van vaste datastandaarden te hanteren gebruikt Tungsten Netwerk de "ANY-TO-ANY" DATACONVERSIE functionaliteit, waarmee facturen in elk formaat en in elke bestandsstructuur geaccepteerd worden. Wat gebeurt er als ik niet over een administratiesysteem beschik? U krijgt toegang tot de Tungsten Netwerk beveiligde website en tot de locatie voor het maken van online facturen via het Webformulier. U heeft alleen een internetverbinding nodig. Ik maak al gebruik van EDI invoicing via sommige van mijn andere klanten. Kan ik deze ook gebruiken om direct te factureren aan KPN? Nee. Verzoeken voor nieuwe EDI-facturatie rechtstreeks aan KPN worden niet aanvaard. Echter, Tungsten Netwerk kan alle formaten ondersteunen inclusief EDI 810, zodat leveranciers die dit formaat willen blijven gebruiken, die via Tungsten Netwerk kunnen versturen. In persoonlijk contact met Tungsten Netwerk worden de technische details besproken.

4 Ik maak al gebruik van de mogelijkheid om facturen online beschikbaar te stellen voor mijn klanten. Kan ik deze optie gebruiken in plaats van Tungsten Netwerk? Nee, het Tungsten Netwerk garandeert dat KPN de door u verstuurde gegevens ontvangt in een formaat dat compatibel is met het ERP-systeem. Het aanbieden aan KPN van een afbeelding van de factuur of een optie om de gegevens in een vast formaat te downloaden voldoet niet aan deze eis. Wat moet ik doen als ik zaken doe met meerdere entiteiten van KPN? U vindt hieronder de lijst met KPN entiteiten die via Tungsten Netwerk facturen kunnen ontvangen. Met het oog op het versturen van facturen aan onderstaande entiteiten, is het nodig om een relatie te creëren in het Tungsten Netwerk -systeem tijdens de set-up fase van zowel de Geïntegreerde oplossing als de Webformulier oplossing. Entity Address Chambre of commerce VAT KPN B.V. Maanplein 55 TP5/6.25, 2516CK 's-gravenhage NL B01 KPN EuroRings B.V. Maanplein 55 TP5/6.25, 2516CK 's-gravenhage NL B01 KPN Mobile International B.V. Maanplein 55 TP5/6.25, 2516CK 's-gravenhage NL B01 KPN Contact B.V. Maanplein 55 TP2/4.34, 2516CK 's-gravenhage NL B01 XS4All Internet BV Teleportboulevard 121, 1043EJ Amsterdam NL B01 KPN Mobile International Networ Maanplein 55 TP5/6.25, 2516CK 's-gravenhage NL B01 Ortel Mobile Holding BV Maanplein55,Gravenhage, 2516 CK Nederlands NL B01 Kan ik er vanuit gaan dat mijn facturen vertrouwelijk worden behandeld? Ja. De afspraken tussen KPN en Tungsten Netwerk zijn contractueel vastgelegd en Tungsten Netwerk heeft een geheimhoudingsverklaring ondertekend. Kan ik bijlagen verzenden via Tungsten Netwerk? De attachment functionaliteit is beschikbaar. Zodra uw account is geactiveerd kunt u extra documenten (bijlagen) aan uw facturen toevoegen, en worden automatisch doorgestuurd aan KPN. Er zijn geen extra kosten verbonden voor de leverancier voor het gebruik maken van deze faciliteit. Kan ik Tungsten Netwerk gebruiken om elektronische facturen naar al mijn klanten te sturen? Ja. Als u eenmaal lid bent van het Tungsten Netwerk, kan Tungsten Netwerk u in staat stellen elektronische facturen te sturen aan andere klanten die ook lid zijn van het netwerk. Ik ben van plan om mijn factureringssoftware binnenkort te vernieuwen, kan ik daarmee wachten? Ons streven is dat op korte termijn alle leveranciers aangemeld zijn en facturen elektronisch kunnen versturen. Het Tungsten Netwerk accepteert alle binnenkomende dataformaten, dus u kunt op het netwerk inloggen en uw facturen nu versturen. Op het moment dat u uw nieuwe software gaat gebruiken, stelt u Tungsten Netwerk dan op de hoogte van de veranderingen qua gegevensuitvoer. We zullen vervolgens de noodzakelijke wijzigingen aan het netwerk uitvoeren, waardoor u van een soepele

5 overgang en een ononderbroken aflevering van facturen verzekerd bent. Kan Tungsten Netwerk mij in meerdere talen helpen? Ja, Tungsten Netwerk biedt Verkoop-, Implementatie- en Supportdiensten aan in Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans. Tungsten Netwerk biedt tevens lokale klantenservicenummers voor de volgende landen: Australië +61 (0) België +32 (0) Denemarken +45 (0) Finland +358 (0) Frankrijk +33 (0) Duitsland +49 (0) Ierland +353 (0) Italië Maleisië +60 (0) Nederland +31 (0) Nieuw-Zeeland +64 (0) Singapore +65 (0) Spanje +34 (0) Zweden +46 (0) Is er meer informatie beschikbaar over de Tungsten Netwerk-service? Voor meer informatie kunt u kijken op Als ik een inkoper wil worden die de Tungsten Netwerk-service gebruikt, waar kan ik er dan meer over te weten komen? Bezoek

6 Elektronische facturering en een overzicht van de opties Meld u nu aan bij het Tungsten Network en profiteer van de volgende voordelen: Veilige en gegarandeerde factuurverzending: geen papieren facturen meer die zoekraken in de post Tijdige betaling: uw klanten kunnen uw facturen sneller verwerken Geen vertragingen meer: facturen kunnen niet worden verstuurd met ontbrekende informatie of op het verkeerde bureau belanden en er is geen noodzaak tot handmatig ingrijpen Beveiligde internetverbinding: eenvoudig facturen versturen zonder dat u extra software of hardware hoeft te installeren 24/7 toegang en rapportage: profiteren van hogere verwerkingstransparantie en een verbeterd cashflowbeheer Naleving van belastingwetgeving: gegarandeerde naleving van wettelijke en fiscale eisen Gemakkelijk en kostenefficiënt factureren op ieder moment Tungsten biedt twee basismethodes voor het verzenden van facturen en creditnota's. U kunt ofwel een gegevensbestand rechtstreeks naar het Tungsten Network versturen via onze Geïntegreerde Oplossing of facturen online aanmaken door gebruik te maken van het Webformulier via het Portaal. Dit document legt uit hoe elektronisch factureren werkt en welke opties u hierbij hebt. Hoe het werkt MEDEDELING: De informatie in dit document is eigendom van Tungsten en is bedoeld voor gebruik door medewerkers, zakenpartners en klanten. Deze informatie mag op geen enkele manier worden gekopieerd, gedupliceerd of gebruikt, en mag niet worden doorgegeven aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tungsten. 1 / 4 Copyright 2014 Tungsten. Tungsten is een handelsmerk van Tungsten Corporation Plc en is wettelijk beschermd. Tungsten-logo.

7 Archive Door te controleren op dubbele facturen en ervoor te zorgen dat uw facturen de door uw klant vereiste informatie bevatten, verzekeren wij u van een geautomatiseerde, rechtstreekse verwerking en tijdige betaling van uw facturen. Via het Portaal heeft u toegang tot het archief en verschillende rapportagefuncties. Lees dit document zorgvuldig door voordat u besluit of de Geïntegreerde Oplossing of het Webformulier (verzending via het Portaal) de beste optie is voor uw bedrijf om facturen te verzenden. 1. Geïntegreerde Oplossing: versturen van een opgehaald gegevensbestand Deze optie past het best bij organisaties die een groot aantal facturen verzenden. De Geïntegreerde Oplossing biedt u een volledig geautomatiseerd proces waarbij de factuurgegevens direct uit uw factureringssysteem worden opgehaald en rechtstreeks naar de financiële systemen van uw kopers worden verstuurd. Dit betekent: Wij verwerken facturen in vrijwel elk coherent bestandsformaat en zetten de gegevens om conform de eisen van uw klant U hoeft geen extra software of hardware te installeren U kunt al uw facturen in één gegevensbestand versturen Zodra u eenmaal op het netwerk bent, kunt u eenvoudig verbinding maken met andere klanten en facturen aan hen versturen Kosten van de geïntegreerde oplossing Jaarlijks lidmaatschap * Kosten per factuurtransactie 1 20 facturen per maand 1, facturen per maand 0, facturen per maand 0, facturen per maand 0,44 > facturen per maand 0,32 * Exclusief verbindingskosten klant. De kosten van het jaarlijks lidmaatschap omvatten het aanmaken en onderhouden van uw account voor één enkele fiscale entiteit. Let op: transacties worden maandelijks in rekening gebracht op basis van volume. MEDEDELING: De informatie in dit document is eigendom van Tungsten en is bedoeld voor gebruik door medewerkers, zakenpartners en klanten. Deze informatie mag op geen enkele manier worden gekopieerd, gedupliceerd of gebruikt, en mag niet worden doorgegeven aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tungsten. 2 / 4 Copyright 2014 Tungsten. Tungsten is een handelsmerk van Tungsten Corporation Plc en is wettelijk beschermd. Tungsten-logo.

8 Aan de slag met de Geïntegreerde Oplossing Zodra uw klant u uitnodigt om bij het Tungsten Network te registreren, neemt een van onze medewerkers contact met u op om het registratieproces met u door te lopen. 2. Webformulier: versturen van elektronische facturen via het portaal Het webformulier is bedoeld voor bedrijven die jaarlijks een beperkt aantal facturen aan hun klanten versturen. Het Portaal biedt u een beveiligde verbinding en zorgt ervoor dat uw facturen binnen enkele uren aan uw klanten worden verzonden. Hierdoor kunnen zij uw facturen snel verwerken en u tijdig betalen. Kosten voor het gebruik van het webformulier Er zijn verschillende prijsopties voor het versturen van facturen via het webformulier. Bij registratie ontvangen alle nieuwe leveranciers die van deze optie gebruikmaken automatisch 12 gratis transacties. Mocht u aan het einde van uw eerste jaar niet al uw gratis transacties hebben gebruikt, dan vullen wij het tegoed op uw account weer aan tot 12 facturen die u in de daaropvolgende 12 maanden kunt gebruiken. Als u alle 12 gratis facturen gebruikt en tijdens deze periode van 12 maanden nog meer facturen nodig hebt, dient u eerst een hoeveelheid transacties te kopen (minimaal 25 facturen). U kunt vanaf dat moment niet meer gebruikmaken van de optie voor het gratis verzenden van facturen. Prijsstructuur webformulier* Transactieniveau Transacties 1 12 Gratis* * Betaalmogelijkheden: u kunt betalen via PayPal of creditcard. Wij accepteren Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Solo en American Express. Wij kunnen u ook een factuur sturen. U dient dan minimaal 125 transacties te kopen. Ook zullen u in dat geval administratiekosten (15%) in rekening worden gebracht. MEDEDELING: De informatie in dit document is eigendom van Tungsten en is bedoeld voor gebruik door medewerkers, zakenpartners en klanten. Deze informatie mag op geen enkele manier worden gekopieerd, gedupliceerd of gebruikt, en mag niet worden doorgegeven aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tungsten. 3 / 4 Copyright 2014 Tungsten. Tungsten is een handelsmerk van Tungsten Corporation Plc en is wettelijk beschermd. Tungsten-logo.

9 Aan de slag met het verzenden van het Webformulier via het Portaal In het kader van uw uitnodiging om u te registreren bij het netwerk ontvangt u een met instructies hoe u zich kunt registreren. Zodra uw registratie is voltooid, sturen wij u per uw inloggegevens zodat u kunt beginnen met het versturen van elektronische facturen via het Tungsten Network. Kijk voor meer informatie over Tungsten, elektronisch factureren en de opties waaruit u kunt kiezen op of stuur een naar info@tungsten-network.com. MEDEDELING: De informatie in dit document is eigendom van Tungsten en is bedoeld voor gebruik door medewerkers, zakenpartners en klanten. Deze informatie mag op geen enkele manier worden gekopieerd, gedupliceerd of gebruikt, en mag niet worden doorgegeven aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tungsten. 4 / 4 Copyright 2014 Tungsten. Tungsten is een handelsmerk van Tungsten Corporation Plc en is wettelijk beschermd. Tungsten-logo.

Oktober 2013. Geachte heer/mevrouw, GlaxoSmithKline gaat over op elektronische facturering

Oktober 2013. Geachte heer/mevrouw, GlaxoSmithKline gaat over op elektronische facturering Oktober 2013 Geachte heer/mevrouw, GlaxoSmithKline gaat over op elektronische facturering Als onderdeel van het bestaande beleid van GlaxoSmithKline voor voortdurende verbetering van de efficiëntie en

Nadere informatie

N.B.: productie-gerelateerde facturen kunnen niet via OB10 worden ingediend en moeten nog steeds naar de gebruikelijke postadressen worden gestuurd.

N.B.: productie-gerelateerde facturen kunnen niet via OB10 worden ingediend en moeten nog steeds naar de gebruikelijke postadressen worden gestuurd. 3 december 2012 Beste leverancier, Bij Warner Bros. streven wij er continu naar om de kwaliteit, de efficiëntie en de service te verbeteren. Daarom gaan wij binnenkort gebruik maken van het elektronische

Nadere informatie

Aan Toeleveranciers van Philips. Van Fredrick Spalcke Simone Noordegraaf. Betreft: Philips gaat over op e-invoicing

Aan Toeleveranciers van Philips. Van Fredrick Spalcke Simone Noordegraaf. Betreft: Philips gaat over op e-invoicing PHILIPS Philips Procurement Philips Finance Operations Aan Toeleveranciers van Philips Van Fredrick Spalcke Simone Noordegraaf juli 2014 Betreft: Philips gaat over op e-invoicing Geachte gewaardeerde zaken

Nadere informatie

E-INVOICING Vereiste actie: Registratie bij OB10

E-INVOICING Vereiste actie: Registratie bij OB10 E-INVOICING Vereiste actie: Registratie bij OB10 April 2013. Geachte heer/mevrouw, Unilever heeft een strategische beslissing genomen om alle leveranciers aan te moedigen om over te stappen op elektronische

Nadere informatie

Deze veranderingen zijn van invloed op alle leveranciers aan de GSK-bedrijven die u terug kunt vinden in deze lijst.

Deze veranderingen zijn van invloed op alle leveranciers aan de GSK-bedrijven die u terug kunt vinden in deze lijst. Geachte leverancier, GSK stapt over op elektronische facturering Als onderdeel van GSK's lopende beleid om de efficiëntie en service aan de klanten en leveranciers voortdurend te verbeteren, stappen wij

Nadere informatie

Nigel Coffey. Service Delivery Director. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Nigel Coffey. Service Delivery Director. Geachte mevrouw, Geachte heer, Geachte mevrouw, Geachte heer, Met dit schrijven willen wij U graag informeren dat Pfizer met succes een elektronisch facturatieprogramma geïmplementeerd heeft. Dit programma zal U toelaten uw facturen

Nadere informatie

Processen stroomlijnen met OB10 e-facturering

Processen stroomlijnen met OB10 e-facturering Processen stroomlijnen met OB10 e-facturering Datum: 10 october 2011. Geachte heer/mevrouw, Een deel van onze algemene strategie is naar een papierloze omgeving bewegen en darmee efficiëntieverbeteringen

Nadere informatie

Celanese gaat de acceptatie van papieren facturen uitfaseren.

Celanese gaat de acceptatie van papieren facturen uitfaseren. 6 december 2011 Celanese gaat de acceptatie van papieren facturen uitfaseren. Geachte heer/dame, Wij schrijven u om u te informeren dat de Celanese Corporation met succes een elektronisch facturatieprogramma

Nadere informatie

Processen stroomlijnen met e-facturatie

Processen stroomlijnen met e-facturatie Pfizer Global Financial Shared Services The Watermarque Ringsend Road Dublín 4, Irlanda Tel +353 1 480 7000 Fax: +353 1 480 7322 April 2009 Processen stroomlijnen met e-facturatie Geachte Heer/Mevrouw,

Nadere informatie

woensdag, juli 6, 2016 E-INVOICING Veelgestelde vragen Tungsten Network

woensdag, juli 6, 2016 E-INVOICING Veelgestelde vragen Tungsten Network woensdag, juli 6, 2016 E-INVOICING Veelgestelde vragen Tungsten Network Inhoud Wat is Tungsten Netwerk?... 3 Wat verwacht Unilever van de leverancier met betrekking tot verplicht elektronisch factureren?...

Nadere informatie

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing

Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer. B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing Haal eenvoudig rendement uit uw factuurverkeer B2B e-invoicing Digital Pay Slips B2C e-invoicing De wereld van morgen binnen handbereik met digitaal factureren via Accounting Plaza e-invoicing 2 De dagen

Nadere informatie

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland

Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Supplier Kit E-Facturatie Supplier Kit verzenden elektronische facturen voor leveranciers van SITA Nederland Introductie E-Facturatie Verschillende verzendopties E-Factuur vereisten en informatie 2 (5)

Nadere informatie

20 september 2010. Beste leverancier,

20 september 2010. Beste leverancier, 20 september 2010 Beste leverancier, Als onderdeel van het General Motors (GM) beleid om voortdurend de efficiëntie en dienstverlening aan leveranciers te verhogen, hebben wij reeds een strategie geimplementeerd

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

Verbinding maken met uw klanten. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Verbinding maken met uw klanten. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Verbinding maken met uw klanten Hallo, deze video is gemaakt om te laten zien hoe gemakkelijk het is om via het Tungsten Network-portaal verbinding te maken met uw klanten. Het is een eenvoudig proces

Nadere informatie

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids

OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids OB10 Factuur Aanmaken Instructiegids Een Factuur / Creditnota aanmaken Pag. 2 Creëren van Sjablonen...Pag. 12 Koop meer facturen Pag. 15 Overige informatie wijzigen Pag. 16 HP Restricted 1 Een Factuur/

Nadere informatie

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Eenvoudigweg beter. Betere eenvoud. We willen samen zaken doen beter en eenvoudiger maken met een modern, wereldwijd ERP-systeem dat ons helpt om

Nadere informatie

E-invoicing TU Delft. ICreative bv. Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft. Auteur: Functie: ICreative bv Oortlaan WD Ede

E-invoicing TU Delft. ICreative bv. Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft. Auteur: Functie: ICreative bv Oortlaan WD Ede ICreative bv E-invoicing TU Delft Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van TU Delft Finance, procurement & document solutions Versie: E-invoicing TU Delft Voorbeeld ICreative bv Oortlaan 2 6716

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit contracteringstraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. Mocht u nog geen account hebben op Negometrix dan kunt u zich

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala

Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Digitaal zakendoen met Isala Handsfree inkooporders ontvangen en facturen verzenden naar Isala Inhoudsopgave 1 Wat houdt dat in? 3 2 Wat is het Ariba Netwerk 5 3 Catalogus 7 4 Wat kost het 8 5 Contact

Nadere informatie

Bereid u voor op e-invoicing. Implementatiegids voor leveranciers

Bereid u voor op e-invoicing. Implementatiegids voor leveranciers Bereid u voor op e-invoicing Implementatiegids voor leveranciers Inhoud Welkom bij Tungsten Network 3 Voordat u begint 4 1 Bestanden ontvangen 5 2 De worksheet invullen 6 3 Testfactuur maken en indienen

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

E-docs. Beschikbaar vanaf XDMS 6.6

E-docs. Beschikbaar vanaf XDMS 6.6 E-docs Beschikbaar vanaf XDMS 6.6 Intro Automatisering, digitalisering en vooruitgang; dit zijn termen die vaak samengaan met een vernieuwde manier van werken. Streven naar een optimaal verloop van uw

Nadere informatie

E-invoicing Bilderberg

E-invoicing Bilderberg ICreative bv Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van Bilderberg Finance, procurement & document solutions Versie: 1.5 ICreative bv Oortlaan 2 6716 WD Ede Met ICreative kiest u voor een duurzame

Nadere informatie

Instructie Light Account. Ariba Leverancier Netwerk Versie

Instructie Light Account. Ariba Leverancier Netwerk Versie Instructie Light Account Ariba Leverancier Netwerk Versie 8-3-209 Notitie Lijst van Afkortingen: ASN PO EN: Ariba Supplier Network NL: Ariba Leverancier Netwerk EN: Purchase Order NL: Bestelling 2 2 Inhoudsopgave.

Nadere informatie

Xerox Remote Services. ASR- Bestellen van verbruiksmaterialen automatiseren

Xerox Remote Services. ASR- Bestellen van verbruiksmaterialen automatiseren Xerox Remote Services ASR- Bestellen van verbruiksmaterialen automatiseren Voordelen van het gebruik van ASR Komt klanten tegemoet die kan zich bezig houden met zijn core business en niet het bestellen

Nadere informatie

dé online facturenservice

dé online facturenservice dé online facturenservice Digitaal factureren is niet alleen goedkoper dan papieren facturatie, het legt ook minder beslag op uw organisatie, kent een hogere service gerichtheid naar uw klanten en het

Nadere informatie

E-invoicing Bilderberg

E-invoicing Bilderberg ICreative bv Informatiepakket e-invoicing voor leveranciers van Bilderberg Finance, procurement & document solutions Versie: 1.5 ICreative bv Oortlaan 2 6716 WD Ede Met ICreative kiest u voor een duurzame

Nadere informatie

Stappenplan BTW teruggaaf Zonnepanelen

Stappenplan BTW teruggaaf Zonnepanelen Stappenplan BTW teruggaaf Zonnepanelen (voor particulieren die nog geen btw-nummer hebben) Particulieren die na 20 juni 2013 een zonnestroomsysteem realiseren of gerealiseerd hebben kunnen ondernemer voor

Nadere informatie

OB10 Registratie Instructiegids

OB10 Registratie Instructiegids OB10 Registratie Instructiegids Te volgen stappen door levanciers gedurende registratie via Webformulier.. Pag. 2 Punten die uw aandacht vereisen tijdens de registratie Pag. 10 HP Restricted 1 Te volgen

Nadere informatie

Functionaliteiten Triple Deal Payment Services

Functionaliteiten Triple Deal Payment Services Functionaliteiten Triple Deal Payment Services Per 01.01.2004 Eenvoudige aanmaak en verwerking van betalingen (multi-channel approach) op drie mogelijke manieren. Combinatie is ook mogelijk: o Webmenu-interface

Nadere informatie

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar Handleiding Maestro door Patricia Sturm 29 september 2016 Versie 1.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Maestro... 4 2.1. Verloop van een Maestro betaling... 4 2.1.1. Autorisatie middels 3D Secure...

Nadere informatie

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak

AccountAnders Portal. Grenzeloos. gemak AccountAnders Portal Grenzeloos gemak Het AccountAnders Portal Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiëncy, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met het AccountAnders Portal, uw persoonlijke

Nadere informatie

Gasunie vernieuwt inkoopproces

Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Gasunie vernieuwt inkoopproces Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

Registreren als Cliëntondersteuner

Registreren als Cliëntondersteuner Registerplein Kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals de kwaliteit van sociale profesionals Registreren als Cliëntondersteuner bij Registerplein Stap voor stap de registratie uitgelegd De procedure

Nadere informatie

Met COMMERCEnow biedt ESDNOW u full service. e-commerce. Deze module is robuust en schaalbaar. en bevat een scala aan mogelijkheden.

Met COMMERCEnow biedt ESDNOW u full service. e-commerce. Deze module is robuust en schaalbaar. en bevat een scala aan mogelijkheden. COMMERCEnow Met COMMERCEnow biedt ESDNOW u full service e-commerce. Deze module is robuust en schaalbaar en bevat een scala aan mogelijkheden. Basis van deze module is een hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER

WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER WERELDLEIDER IN OPLOSSINGEN VOOR DEMATERIALISATIE VAN DOCUMENTBEHEER EEN UNIEKE OPLOSSING VOOR DE AUTOMATISERING VAN AL UW DOCUMENTPROCESSEN Aangezien het gebruik van papier nog steeds een belasting vormt

Nadere informatie

Handleiding Pagero Invoice Portal Maak en verstuur e-facturen

Handleiding Pagero Invoice Portal Maak en verstuur e-facturen Handleiding Pagero Invoice Portal Maak en verstuur e-facturen 1. Log in op uw Pagero Online Account ( https://www.pageroonline.com/ ) 2. Klik op Create invoice 3. Kies de ontvanger aan wie u een document

Nadere informatie

DHL MyBill Veelgestelde vragen

DHL MyBill Veelgestelde vragen DHL MyBill Veelgestelde vragen MyBill.dhl.com Click here for English DHL Express dhlexpress.nl DHL MyBill handleiding 2 DHL Express dhlexpress.nl Inhoudsopgave Veelgestelde vragen... 4 Account Beheer...

Nadere informatie

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland.

Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Effectieve datum: 22 september, 2012 Introductie Deze website wordt beheerd en is eigendom van BrowserTech. Een bedrijf geregistreerd in Nederland. Definities BrowserTech product(en) wordt gebruikt als

Nadere informatie

Introductie op het Ariba Netwerk Samen digitaal zakendoen. Isala

Introductie op het Ariba Netwerk Samen digitaal zakendoen. Isala Introductie op het Ariba Netwerk Samen digitaal zakendoen Isala Stichting Isala Klinieken November 2018 Introductie op het Ariba Netwerk Isala werkt via het Ariba Netwerk. Hiermee verzenden en ontvangen

Nadere informatie

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts

Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Voorwaarden en licentieovereenkomst voor gebruikers van Vodafone Contacts Dit is een licentieovereenkomst tussen jou, de eindgebruiker van Vodafone Contacts, en Vodafone voor het gebruik van de Vodafone

Nadere informatie

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest.

Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Neem uw formulieren mee Niet het papier! Zakelijke documenten zijn nog nooit zo licht en gemakkelijk mee te nemen geweest. Wist u dat...? 80% van de afdrukken binnen bedrijven met transacties te maken

Nadere informatie

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen

FAQ AcceptEmail. Antwoorden op veelgestelde vragen FAQ AcceptEmail Antwoorden op veelgestelde vragen 1. Antwoorden op veelgestelde vragen 1.1. Wat is AcceptEmail? AcceptEmail is de opvolger van de papieren acceptgiro. Betalen kan veilig en snel met ideal,,

Nadere informatie

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging

Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Registreren als Elia leverancier op Ariba met uitnodiging Over dit document Wanneer een aankoper van Elia een sourcing event publiceert en u uitnodigt om deel te nemen, ontvangt u een uitnodiging via e-

Nadere informatie

Handleiding Van Egmond Order Exchange V3.1 (2018)

Handleiding Van Egmond Order Exchange V3.1 (2018) Van Egmond Elektrogroothandel BV Expeditieweg 4 7007 CM Postbus 137 7000 AC Doetinchem Telefoon (0314) 375 300 Faxnummer (0314) 375 333 E-mail verkoop@vanegmond.nl Website Handelsregister 09047921 BTW

Nadere informatie

Handleiding American Express

Handleiding American Express Handleiding American Express door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.0 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. American Express... 4 2.1. Verloop van een American Express transactie... 4 2.2. Aanleveren

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1

Handleiding: AfterPay België. Versie 1.0. Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België Versie 1.0 Handleiding: AfterPay België pag. 1 Handleiding: AfterPay België pag. 2 Inhoudsopgave Inleiding 4 Over AfterPay 4 De voordelen voor de consument 4 De voordelen voor

Nadere informatie

Welkom bij Digicel Online Top Up

Welkom bij Digicel Online Top Up 1 Welkom bij Digicel Online Top Up Welkom en bedankt voor het kiezen van Digicel Online Top Up, de snelste en gemakkelijkste manier om top up te versturen naar landen in de Caribische regio. Onze website

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Propositie MijnAccorderingService

Propositie MijnAccorderingService Propositie MijnAccorderingService Datum: 14-06-2016 AC Portal B.V. ING Bank: NL73 INGB 0683 5206 52 www.acportal.nl Het Sterrenbeeld 17a KvK-nr: 8067547 info@acuity.nl 5215 MK s Hertogenbosch BTW-nr: 8024.28.009.B.01

Nadere informatie

Athlon Mobility Card Getting started!

Athlon Mobility Card Getting started! Athlon Mobility Card Getting started! Proficiat! Proficiat met uw Athlon Mobility Card. Hier leest u hoe u deze kunt activeren en ten volle kunt benutten. 1. Kies uw wachtwoord en pincode 2. Activatie

Nadere informatie

Introductie op het Ariba Netwerk Samen digitaal zakendoen. Isala

Introductie op het Ariba Netwerk Samen digitaal zakendoen. Isala Introductie op het Ariba Netwerk Samen digitaal zakendoen Isala Stichting Isala Klinieken maart 2018 Introductie op het Ariba Netwerk Isala werkt via het Ariba Netwerk. Hiermee verzenden en ontvangen wij

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: ROB-EF (ROB-Elektronisch Factureren) Versie 599 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 3 Technische informatie... 3 Instellingen... 4 Werkwijze... 6 Waar moet

Nadere informatie

Wat zijn de bankgegevens van Services for ICT?

Wat zijn de bankgegevens van Services for ICT? FAQ Veelgestelde vragen Onlangs zijn alle relaties van IMD, per brief, geïnformeerd over het afronden van de laatste fase van de migratie tussen IMD en HP CDS. Wij kunnen ons voorstellen dat deze migratie

Nadere informatie

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014 Klik op één van de meest gestelde vragen hierbeneden om het antwoord op uw vraag te krijgen. Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden gelieve contact op te nemen via DSBelgium@herbalife.com Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding of offerte van Dotpoint en maken telkens deel uit van iedere Overeenkomst tussen Dotpoint en

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN FACTURATIE, BETALINGEN EN BEHEER VAN UW ACCOUNT

Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN FACTURATIE, BETALINGEN EN BEHEER VAN UW ACCOUNT Internet en Bellen met Interactieve TV van KPN FACTURATIE, BETALINGEN EN BEHEER VAN UW ACCOUNT Inhoud Facturatie... 3 Betalingen... 5 Beheer van uw Account... 6 Verhuizing... 7 2 Facturatie Hoe kan ik

Nadere informatie

Compad Store Automation

Compad Store Automation Compad Store Automation Elektronisch facturering Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 1 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 26 maart 2014 Definitief Carol Esmeijer Technische

Nadere informatie

Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs

Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs U kunt de Nationale-Nederlanden CreditCard voor uw klant aanvragen via Adviseur.nn.nl. Nationale-Nederlanden Bank geeft de kaart uit

Nadere informatie

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar Handleiding AfterPay door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.5 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. AfterPay... 4 2.1. Verloop van een AfterPay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een AfterPay

Nadere informatie

Hoe u zich kunt registreren bij OB10

Hoe u zich kunt registreren bij OB10 1 / 5 Hoe u zich kunt registreren bij OB10 Om uw registratie te voltooien, hebben wij het volgende nodig: Uw registratiesleutel of het OB10-nummer van uw klant. Dit heeft u als het goed is van uw klant

Nadere informatie

Handleiding Afterpay België

Handleiding Afterpay België Handleiding Afterpay België Handleiding Versie 1.1 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Aan de slag 5 2.1 aanvragen van Afterpay 5

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren 1 Waarom deze brochure Wanneer u als ondernemer goederen of diensten levert aan een andere ondernemer, bent u meestal verplicht een factuur uit te reiken aan die andere ondernemer.

Nadere informatie

Beste leverancier, Pagina 1 van 2. Vanderlande Industries B.V. BIC: RABONL2U IBAN: NL63 RABO 0153 2516 46 Kamer van Koophandel 16017956

Beste leverancier, Pagina 1 van 2. Vanderlande Industries B.V. BIC: RABONL2U IBAN: NL63 RABO 0153 2516 46 Kamer van Koophandel 16017956 Beste leverancier, Wij sturen u deze brief om u te informeren over het elektronisch factureringsprogramma van Vanderlande voor alle facturen die leveranciers van goederen en diensten aan Vanderlande versturen.

Nadere informatie

OB10 offers a range of options and support services designed to ensure your transition to e-invoicing is as smooth and seamless manner as possible.

OB10 offers a range of options and support services designed to ensure your transition to e-invoicing is as smooth and seamless manner as possible. 3M Nederland B.V. INDUSTRIEWEG 24 NL-2382 NW ZOETERWOUDE January 30 th, 2014 Dear 3M supplier, 3M are improving their accounts payable process through the implementation of a European wide e-invoicing

Nadere informatie

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Uw account activeren Mobile Broadband Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar Welkom bij HP Mobile Connect Pro De simkaart die u voor HP Mobile Connect Pro nodig hebt, is

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1

Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 Platform REI (Renta Electronic Invoice) Specifieke voorwaarden 1 1. Toepassingsgebied Deze Specifieke voorwaarden zijn van toepassing op (het gebruik van) het REI-platform. Door het gebruik van het REI-platform

Nadere informatie

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen

Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1 / 6 Hoe kan ik Bijlagen toevoegen 1. Ga naar het OB10portaal Ga naar www.ob10.com Klik op de knop Login. Voer uw logingegevens in. Indien u hulp nodig heeft, raadpleeg dan de handleiding Hoe kunt u inloggen.

Nadere informatie

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank Vanaf 7 april 2015 moeten debiteurengegevens in een aangepast bestandsformaat naar Deutsche Bank ABF worden gestuurd. Deze instructie beschrijft

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd.

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd. T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding Private Planet, Ltd. Copyright 2013 Private Planet Ltd. Sommige applicaties zijn niet beschikbaar in alle gebieden. De beschikbaarheid van de applicatie varieert.

Nadere informatie

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba

HANDLEIDING. Connect Solutions bvba HANDLEIDING Deze handleiding is gebaseerd op het gebruik van Internet Explorer. Aangetekende.email werkt op alle gangbare browsers, maar weergave en functionaliteiten kunnen licht afwijken naargelang de

Nadere informatie

Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden. Jeroen A. Prins - juni 2008

Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden. Jeroen A. Prins - juni 2008 Voordelen van elektronische facturatie en inrichtings-mogelijkheden Jeroen A. Prins - juni 2008 Het Financieele Dagblad, 16 October 2007 (1) 2 Het Financieele Dagblad, 16 October 2007 (2) Belangrijkste

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding of offerte van Dotpoint en maken telkens deel uit van iedere Overeenkomst tussen Dotpoint en

Nadere informatie

Instructiehandleiding King2UBL

Instructiehandleiding King2UBL Inhoud Inleiding King en UBL... 2 Vereisten... 2 Registreren King2UBL... 2 Drivermapping/NetDrive... 2 Standaard instellingen King2UBL... 3 Instellingen King2UBL... 4 King Afdrukformaat instellen... 4

Nadere informatie

Betaalmethoden en kassaservices

Betaalmethoden en kassaservices Betaalmethoden en kassaservices Rabo OmniKassa Welke betaalmethoden en kassaservices zijn voor uw webwinkel interessant? van belang zijn bij de keuze van de juiste betaalmethode en kassaservice. Uw Doelgroep

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van mijn.scildon.nl. Hier heeft u drie opties: Meer info : als

Nadere informatie

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemene Handelsvoorwaarden De volgende Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van alle artikelen die je terugvindt op de website

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Het nieuwe factureren

Het nieuwe factureren Het nieuwe factureren 2013 Wat gaat er voor u veranderen? Vanaf 1 juli 2013 veranderen de artikelfacturen van CB. Deze aanpassing doen we om een drietal redenen. Allereerst zorgen we met de nieuwe manier

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST

GEBRUIKERSOVEREENKOMST GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie: 18-7-2018 PARTIJEN 1. Zenvoices B.V., met adres Dorpsstraat 52, 4053HN IJZENDOORN, met KvK-nummer 66862892 (Zenvoices) en 2. De gebruiker hierna de Gebruiker. Zenvoices en

Nadere informatie

Handleiding Twittergebruik

Handleiding Twittergebruik Handleiding Twittergebruik Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u Twitter kunt gebruiken om door Comvio geïnformeerd te worden over relevante informatie en om met Comvio in contact te komen.

Nadere informatie

NL - Gebruikersrichtlijnen

NL - Gebruikersrichtlijnen NL - Gebruikersrichtlijnen IC-Health CoP Platform 1 Inleiding Dit document geeft u informatie over de technische aspecten van het CoP platform en over de acties die u hier zelf kunt uitvoeren. 2 Online

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal.

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal. Geachte heer/mevrouw, Zoals u van ons gewend bent doen wij van Gewoon BAK Accountants er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online

Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online // Mamut Business Software Nieuw in Mamut Business Software en Mamut Online Inhoud Voorwoord 3 Nieuwe versie 3 Over updates naar een nieuwe versie 4 Nieuw in Mamut Business Software 7 Relatiebeheer 7 Verkoop

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

Online facturatie voor KMOs, zelfstandigen en starters

Online facturatie voor KMOs, zelfstandigen en starters Online facturatie voor KMOs, zelfstandigen en starters ING Invoice Solutions Forum For the Future, Brussels Expo, 24 November 2016 De voordelen van elektronische facturatie Elektronische facturatie Digitale

Nadere informatie

administratieve software, de vergeten doelgroep bij e-factureren?

administratieve software, de vergeten doelgroep bij e-factureren? administratieve software, de vergeten doelgroep bij e-factureren? 30 oktober 2008, Kenniscongres Administratieve Software Friso de Jong, Factuurwijzer, Platform ELFA, EEI Platform Platform ELFA Westervoortsedijk

Nadere informatie