Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs"

Transcriptie

1 Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs U kunt de Nationale-Nederlanden CreditCard voor uw klant aanvragen via Adviseur.nn.nl. Nationale-Nederlanden Bank geeft de kaart uit in samenwerking met International Card Services (ICS) waarbij ICS de volledige verantwoordelijkheid over de kaart en de daarbij behorende services draagt. De klant wordt dus niet alleen uw klant maar ook klant van ICS. De kaart kan ingezet worden als een incentive richting de klant of als een extraatje bij een van de andere producten van Nationale-Nederlanden. Er is geen provisieregeling of leadvergoeding voor kaartaanvragen, en u heeft een aanstelling voor Consumptief Krediet nodig.

2 1. Kenmerken product De Nationale Nederlanden Credit Card is een Visa branded kaart. Dit wil zeggen dat overal waar Visa geaccepteerd wordt de kaart gebruikt kan worden zowel online als offline. - Contactloos betalen: naast de standaard Visa brand is de kaart voorzien van Visa PayWave. Dit is het product van Visa waarmee contactloos betaald kan worden bij betaalterminals die hier geschikt voor zijn en in winkels die Visa PayWave accepteren (b.v. op alle treinstations). - Bestedingslimiet: de kaarten worden uitgegeven met een standaard bestedingslimiet van 2.500,-, tijdens het aanvraag proces kan gekozen worden voor een limiet tot ,-. Of deze limiet wordt toegekend hangt af van de financiële situatie van de klant. - Kredietfaciliteit: de kaarten worden uitgegeven zonder kredietfaciliteit. Dit betekent dat de kaarthouder geen rente betaalt en aan het einde van de maand het volledige openstaande bedrag moet voldoen. Dit bedrag kan via een automatische incasso worden afgeschreven of de klant kan zelf zijn betaalwijze kiezen. Klanten kunnen wel direct een krediet faciliteit aanvragen zodra zij de kaart ontvangen hebben. In dit geval wordt er wel rente in rekening gebracht. - Online omgeving: om inzicht in de transacties en de bestedingsruimte te behouden heeft ICS een online omgeving voor de klant ingericht en een mobiele app. Zodra de klant de kaart ontvangt, ontvangt hij ook instructies over het aanmaken van een online account bij ICS.

3 De voordelen van de Nationale-Nederlanden CreditCard - De Nationale-Nederlanden CreditCard is het eerste jaar gratis en kost daarna 20,- per kaart per jaar (= jaarlijkse kaartbijdrage). - De CreditCard is voorzien van drie aanvullende verzekeringen die verzorgd worden door Nationale-Nederlanden: o Een aankoopverzekering van 365 dagen (= maximale verzekering) o Een aanvullende reisverzekering ten aanzien van vertraging, bagage en hulpverlening o Een verzekering om het eigen risico bij autohuur in het buitenland te dekken Hiermee heeft de kaart als standaard kaart het meest uitgebreide verzekeringspakket. Indien de klant een claim wenst in te dienen zal dat altijd telefonisch bij ICS moeten gebeuren. Claims zijn altijd gebonden aan het gebruik van de kaart. Bij het indienen van de claim moet de kaarthouder zijn transactie gegevens bij de hand hebben. ICS doet een eerste check op de transactie en de verzekeringen. Extra features op de kaart: Goed doel De kaart is verbonden aan een goed doel: De LINDA.foundation. Dit houdt in dat Nationale-Nederlanden voor elke transactie die de klant doet 0,10 geeft aan de LINDA.foundation. De klant betaalt hier niets voor. Loyaltyprogramma De kaart zal in de loop van 2015 ook voorzien worden van een loyalty programma. De bedoeling is dat de klant dan per transactie punten spaart die hij kan inwisselen voor specifieke kortingen of aanbiedingen. Een compleet overzicht met alle kenmerken vind u terug op de website van NN: Daar staan ook de Algemene Card Voorwaarden, tevens te vinden op Adviseur.nn.nl.

4 2. Kenmerken services rondom het product De services rondom de kaart worden verzorgt door ICS. Dit betekent dat bij eventuele onjuistheden in de aanvraag of bij vermeende fraude op de kaart, ICS direct contact zal opnemen met de kaarthouder. Indien de kaarthouder vragen heeft over zijn uitgaven of de kaart zal ook de kaarthouder direct contact moeten opnemen met ICS. Ook voor u als intermediair geldt: mocht u problemen hebben met het invullen van de aanvraag kunt u contact opnemen met ICS, of met de support desk van NN. De contactnummers op een rij: - Service desk ICS: : 24 x7 geopend, altijd live contact met een medewerker, en er wordt opgenomen met Nationale-Nederlanden - Verlies en Diefstal van de kaart: ICS kent geen directe mail service, als klanten vragen hebben kunnen ze deze via hun online account wel mailen: inloggen, ga naar contact kies mail, het getoonde format kan dan worden ingevuld met de vraag. Indien u als intermediair vragen heeft met betrekking tot het aanvraagproces kunt u ook contact opnemen met de ICS service desk. Voor technische storingen tijdens het invullen van de aanvraag kunt u bij NN terecht via de uw bekende kanalen.

5 3. Algemene instructies Bij het invullen van de aanvraag van de klant is het belangrijk altijd de gegevens van de klant te gebruiken; adres, telefoonnummers, adres gegevens en bankrekeningnummer moeten van de klant zijn. Zodra de kaart is aangevraagd ontvangt u een kopie van de bevestigingsmail aan de klant per . Omdat het aanvraagproces 3 mogelijke uitkomsten kent: - Geaccepteerd - Afgewezen - Aanvullende bewijsstukken nodig (salaris strook, identificatie, contract werkgever, verblijfsvergunning, hypotheek informatie) De verwerking van de kaartaanvraag duurt enkele dagen (5 tot 10 dagen). Zodra de aanvraag is verwerkt zal ook onder Lopende Zaken in adviseur.nn.nl het kaartbezit van de klant zichtbaar worden. Afwijzingen worden niet geregistreerd en de aanvraag voor afgewezen klanten zal pas wijzigen als prospects in adviseur.nn.nl worden opgeschoond (eenmaal per 3 maanden). In de digitale postbus of de klantenmap zijn geen rekeninggegevens van de klant zichtbaar, en er worden geen stukken gedeeld van de klant. Wel zullen de polisvoorwaarden en de Card voorwaarden beschikbaar worden gesteld op Adviseur.nn.nl.

6 4. Specifieke instructies bij de aanvraag Onderstaand is bij de velden aangegeven waar u op moet letten bij het invullen van een aanvraag voor uw klant: Geen leestekens of diakrieten gebruiken De naam kan maximaal uit 21 tekens bestaan. Alleen als voorletters, tussenvoegsel en naam langer zijn, wordt de naam afgebroken en verschijnt het veld: naam op de kaart Met samenwonend wordt bedoeld samenwonen zonder contractuele verplichting Gebruik van de kalender: kies maand, kies jaar, kies dag

7 Het BSN nummer van de klant vindt u onder andere op het rijbewijs of de loonstrook van de klant Het adres wordt automatisch ingevuld op basis van postcode en woonplaats, gebeurt dit niet kunt u het zelf invullen Een telefoonnummer is verplicht, de voorkeur gaat uit naar het mobiele nummer van de klant Hier worden automatisch uw gegevens ingevuld. Controleer deze goed. Op dit adres ontvangt u de bevestiging van de aanvraag

8 U heeft de keuze uit 4 limieten: 2.500, 5000, en Toekenning gebeurt op basis van de persoonlijke financiële situatie van de klant Het inkomen van de partner wordt gevraagd omdat dit mee - weegt in de beoordeling van de financiële ruimte van de klant Hier dient u 0 in te vullen als er geen verplichtingen zijn Als u de IBAN converter gebruikt voor het opzoeken van het juiste IBAN nummer, dient u deze af te sluiten om terug te keren naar de aanvraagstraat

9 De Extra Kaarthouder deelt de limiet met de hoofdkaarthouder Hier dient u altijd het adres van de Extra Kaarthouder in te vullen, controleer dit goed! De laatste pagina van de aanvraagpagina bevat de samenvatting van de ingevulde gegevens. U dient deze goed te controleren en bij eventuele wijzigingen terug te gaan naar de juiste pagina. Tevens bevat stap 3 de onderstaande akkoord verklaring. Uitsluitend door akkoord te gaan met de voorwaarden kunt u de aanvraag voor de klant afronden. In de link naar de Card voorwaarden vindt u alle details over de kaart en de voorwaarden voor gebruik. Als u akkoord bent gegaan met de voorwaarden kunt u de aanvraag verzenden. Bij een succesvolle verzending verschijnt de volgende boodschap op uw scherm. Tevens ontvangt u (net als de klant) per e- mail een bevestiging van de aanvraag.

10 Onderstaand de die u van ons ontvangt als de aanvraag in goede orde is ontvangen. Geachte mevrouw Van t Globetrottermeertje, Hartelijk dank voor uw aanvraag van de Nationale-Nederlanden CreditCard. Wij nemen uw aanvraag in behandeling. De Nationale-Nederlanden CreditCard is een co-branded creditcard, waarbij International Card Services (ICS) de Card uitgeeft. Zij zullen uw aanvraag beoordelen. Binnen enkele dagen ontvangt u een brief van ICS of uw aanvraag is goedgekeurd of afgewezen. Bij goedkeuring ontvangt u in deze brief ook de instructies voor het kiezen van uw pincode. Zodra u uw pincode heeft gekozen kunt u binnen enkele dagen ook de kaart verwachten. Vragen Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen met of u kunt een sturen naar service@icscards.nl. Zij helpen u graag. Met vriendelijke groet, Edwin Smaal Directeur Marketing Nationale-Nederlanden Bank N.V. (statutair gevestigd te Den Haag), handelsregisternr Verwerking van de aanvraag zal enkele dagen duren. De klant ontvangt per post bericht over acceptatie of afwijzing. Tevens kan het voorkomen dat hij aanvullend bewijsmateriaal van de opgegeven situatie moet aanleveren. De instructies hiervoor ontvangt hij in de brief. Bij acceptatie zal de klant zelf een pincode moeten kiezen voordat de aanvraag verder verwerkt wordt. De kaart zal na instellen van de pincode tussen de 5 en de 10 dagen worden geleverd.

Aanvraag ABN AMRO Credit Card Wij raden u aan om bij dit product het BetaalGemak Extra pakket af te nemen om financieel voordelig uit te zijn.

Aanvraag ABN AMRO Credit Card Wij raden u aan om bij dit product het BetaalGemak Extra pakket af te nemen om financieel voordelig uit te zijn. Aanvraag ABN AMRO Credit Card Wij raden u aan om bij dit product het BetaalGemak Extra pakket af te nemen om financieel voordelig uit te zijn. Deze download bestaat uit 2 formulieren die beide ingevuld

Nadere informatie

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black!

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! MC-150-NL-02/2013 Voordelen gebruik creditcard Eenvoudig Mijn ICS activeren

Nadere informatie

ABN AMRO Credit Card. Zó gebruikt u uw ABN AMRO Credit Card. Informatie: ABN AMRO Creditcard Services 0900-80 16 (Lokaal tarief)

ABN AMRO Credit Card. Zó gebruikt u uw ABN AMRO Credit Card. Informatie: ABN AMRO Creditcard Services 0900-80 16 (Lokaal tarief) Informatie: ABN AMRO Creditcard Services 0900-80 16 (Lokaal tarief) www.abnamro.nl/creditcards ABN AMRO Credit Card Zó gebruikt u uw ABN AMRO Credit Card 75373/AAB/BRO34 augustus 2009 Inhoud Overal ter

Nadere informatie

Het hele jaar betaalgemak met uw Van Lanschot Creditcard Gold. Voordelen gebruik creditcard De extra s op een rijtje Mijn ICS activeren en gebruiken

Het hele jaar betaalgemak met uw Van Lanschot Creditcard Gold. Voordelen gebruik creditcard De extra s op een rijtje Mijn ICS activeren en gebruiken Het hele jaar betaalgemak met uw Van Lanschot Creditcard Gold Voordelen gebruik creditcard De extra s op een rijtje Mijn ICS activeren en gebruiken Met een Van Lanschot Creditcard Gold heeft u voordelen

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

ABN AMRO Gold Card. Handleiding voor een bijzonder exclusieve en complete creditcard. Informatie:

ABN AMRO Gold Card. Handleiding voor een bijzonder exclusieve en complete creditcard. Informatie: Informatie: ABN AMRO Creditcard Services 0900-80 16 (lokaal tarief) www.abnamro.nl/creditcards ABN AMRO Gold Card Handleiding voor een bijzonder eclusieve en complete creditcard 75373/AAB/BRO31 augustus

Nadere informatie

De Knab Visa Card in het kort

De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort De Knab Visa Card in het kort Gemakkelijk en veilig betalen in binnen- en buitenland. Dat kan met de Knab Visa Card. Of je nu een etentje in een restaurant afrekent of een

Nadere informatie

ABN AMRO. Private Banking CreditCard. Zó gebruikt u uw ABN AMRO. Private Banking CreditCard. Informatie:

ABN AMRO. Private Banking CreditCard. Zó gebruikt u uw ABN AMRO. Private Banking CreditCard. Informatie: Informatie: 0900-80 16 (lokaal tarief) www.abnamro.nl/creditcards ABN AMRO Private Banking CreditCard Zó gebruikt u uw ABN AMRO Private Banking CreditCard 75373/AAB/BRO10 augustus 2009 Inhoud Overal ter

Nadere informatie

World Card Business. Handleiding

World Card Business. Handleiding World Card Business Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 Gebruikmaken van de World Card Business Zet eerst uw handtekening Veilig betalen met pincode 3 4 Veilig online betalen met Verified by Visa Handig om te

Nadere informatie

Handleiding. Boek Een ticket online

Handleiding. Boek Een ticket online Handleiding Boek Een ticket online STAP 1 - Selecteer retour ticket(retour) of (Enkele Reis) - Selecteer plaats van vertrek( Selecteer plaats van vertrek) - Typ minimaal twee beginletters van de gewenste

Nadere informatie

Particulier Pakket. Betalen en sparen bij Handelsbanken

Particulier Pakket. Betalen en sparen bij Handelsbanken Particulier Pakket Betalen en sparen bij Handelsbanken Betalen en sparen bij Handelsbanken Als particuliere klant van Handelsbanken kunt u gebruikmaken van ons Particulier Pakket met een volledig aanbod

Nadere informatie

ING Commercial Card portal. Handleiding kaarthouders

ING Commercial Card portal. Handleiding kaarthouders ING Commercial Card portal Handleiding kaarthouders Introductie Deze handleiding geeft informatie over het gebruik van de ING Commercial Card-portal. Met de portal kunt u al uw lopende en afgeronde creditcardtransacties

Nadere informatie

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties.

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Rabobank Nederland - Trade Services Contactgegevens Aanlevering trade-transacties Voor het aanleveren van transacties kunt u gebruikmaken

Nadere informatie

Handleiding American Express

Handleiding American Express Handleiding American Express door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.0 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. American Express... 4 2.1. Verloop van een American Express transactie... 4 2.2. Aanleveren

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

ING Commercial Card portal. Handleiding kaarthouders

ING Commercial Card portal. Handleiding kaarthouders ING Commercial Card portal Handleiding kaarthouders Introductie Deze handleiding geeft informatie over het gebruik van de ING Commercial Card-portal. Met de portal kunt u al uw lopende en afgeronde creditcardtransacties

Nadere informatie

Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou

Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou Deze Voorwaarden horen bij het loyalty-programma van de Nationale-Nederlanden CreditCard Meer voor jou. Een loyalty-programma waarin Nationale-Nederlanden haar

Nadere informatie

DE HAKRINBANK CREDITCARD. Comfort in een kaartje.

DE HAKRINBANK CREDITCARD. Comfort in een kaartje. DE HAKRINBANK CREDITCARD Comfort in een kaartje. Met de creditcard van de Hakrinbank wordt betalen een stuk makkelijker. U HEEFT OVERAL EN ALTIJD GELD OP ZAK. U kunt wereldwijd bij meer dan 24 miljoen

Nadere informatie

2van kaarthouders in beeld @

2van kaarthouders in beeld @ ING Corporate Card Online Handleiding voor programmabeheerders Overal en altijd de transacties 2van kaarthouders in beeld @ 1. Inleiding 2. Inrichten site (registratie, gebruikersnaam en wachtwoord, wijzigingen)

Nadere informatie

ING Corporate Card Programma Instructies voor kaarthouders

ING Corporate Card Programma Instructies voor kaarthouders ING Corporate Card Programma Instructies voor kaarthouders Uw ING Corporate Card De ING Corporate Card wordt u aangeboden door uw werkgever en is bedoeld voor zakelijke uitgaven. Op deze manier kunnen

Nadere informatie

MasterCard Corporate. Handleiding

MasterCard Corporate. Handleiding MasterCard Corporate Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 Gebruikmaken van de MasterCard Corporate Zet eerst uw handtekening Veilig betalen met pincode 3 Veilig online betalen met MasterCard SecureCode Handig

Nadere informatie

Zo werkt. de Bijenkorf Card. Praktische informatie over uw Card en Membership

Zo werkt. de Bijenkorf Card. Praktische informatie over uw Card en Membership Zo werkt de Bijenkorf Card Praktische informatie over uw Card en Membership Gefeliciteerd met de Bijenkorf Card en uw Membership Als Member van de Bijenkorf bent u nu in het bezit van uw persoonlijke

Nadere informatie

Betalen Uw bank dichtbij.

Betalen Uw bank dichtbij. Betalen Uw bank dichtbij. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Contant geld opnemen met een betaalpas,

Nadere informatie

ABN AMRO Private Banking GoldCard

ABN AMRO Private Banking GoldCard Informatie: 0900-80 16 (lokaal tarief) www.abnamro.nl/creditcards ABN AMRO Private Banking GoldCard Handleiding voor een bijzonder eclusieve en complete creditcard 75373/AAB/BRO06 augustus 2009 Inhoud

Nadere informatie

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties.

Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Contactgegevens en instructies voor aanlevering trade-transacties. Rabobank Nederland - Trade Services Contactgegevens Aanlevering trade-transacties Voor het aanleveren van transacties kunt u gebruikmaken

Nadere informatie

Ontdek. een Wereld. van Privileges

Ontdek. een Wereld. van Privileges Ontdek een Wereld van Privileges Geniet direct van alle privileges Uitzonderlijke service maken wij voor u heel vanzelfsprekend. De Bijenkorf wil u graag inspireren. Met de nieuwste trends op het gebied

Nadere informatie

AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper. Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm. ABN AMRO creditcard. Handleiding

AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper. Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm. ABN AMRO creditcard. Handleiding AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm ABN AMRO creditcard Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 3 4 5 6 Inleiding Veilig betalen Geldigheidsduur Verlies

Nadere informatie

Visa Greencard Corporate. Handleiding

Visa Greencard Corporate. Handleiding Visa Greencard Corporate Handleiding 3 De : dé zakelijke creditcard met oog voor het milieu Inhoudsopgave 4 Gebruikmaken van de Zet eerst uw handtekening De is een zakelijke Visa Card met wereldwijd betaalgemak

Nadere informatie

geld verdienen Punten sparen is

geld verdienen Punten sparen is Punten sparen is geld verdienen Als u binnen en buiten de Bijenkorf betaalt met de Card, spaart u snel Punten en dus korting bij elkaar. Rekent u maar even mee: 1. U koopt binnen de Bijenkorf kleding voor

Nadere informatie

Creditcard. Handleiding

Creditcard. Handleiding Creditcard Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 3 5 6 7 Inleiding Veilig betalen Geldigheidsduur Verlies of diefstal Controle over uw financiën Mijn ICS ICS App Bestedingslimiet Betalen Contactloos betalen Betwiste

Nadere informatie

Stap 1: Ga naar en druk rechts bovenin op "Kies je Winkel" Stap 2: Voer 'Maarn' in, druk op zoeken en kies voor Plus van Schaick

Stap 1: Ga naar   en druk rechts bovenin op Kies je Winkel Stap 2: Voer 'Maarn' in, druk op zoeken en kies voor Plus van Schaick Stap 1: Ga naar www.plus.nl en druk rechts bovenin op "Kies je Winkel" Stap 2: Voer 'Maarn' in, druk op zoeken en kies voor Plus van Schaick Stap 3: Kies inloggen rechtsboven in het scherm Stap 4: Maak

Nadere informatie

Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het?

Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het? Aanvragen Kassa Compleet Hoe werkt het? Deze handleiding is geldig vanaf augustus 2016. De informatie uit deze handleiding kan wijzigen. Ga voor actuele informatie naar ing.nl/kassacompleet of neem contact

Nadere informatie

Handleiding. Boek Een ticket online

Handleiding. Boek Een ticket online Handleiding Boek Een ticket online December 2009 1 STAP 1 - Selecteer retour ticket(retour) of (Enkele Reis) - Selecteer plaats van vertrek( Selecteer plaats van vertrek) - Typ minimal twee beginletters

Nadere informatie

ABN AMRO Business Card

ABN AMRO Business Card Informatie: ABN AMRO Creditcard Services +31 342-429 004 (lokaal tarief) www.abnamro.nl/businesscard ABN AMRO Business Card Zó gebruikt u uw ABN AMRO Business Card 75353/AAB/BRO/036 Inhoud Wereldwijd betaalgemak

Nadere informatie

Deze negen tips besparen je een hoop ellende

Deze negen tips besparen je een hoop ellende Contact: Lieke Maalderink 020 670 22 32 Maart 2015 Hoe voorkom je phishing en andere veel voorkomende vormen van betaalfraude? Phishing is een vorm van internetfraude waarbij fraudeurs op verschillende

Nadere informatie

Invulinstructie aanmelding en wijziging verbonden bemiddelaar

Invulinstructie aanmelding en wijziging verbonden bemiddelaar Invulinstructie aanmelding en wijziging verbonden bemiddelaar Een toelichting bij het aanmeldings- en wijzigingsformulier voor de verbonden bemiddelaar Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier

Nadere informatie

ANWB Creditcard. Handleiding

ANWB Creditcard. Handleiding ANWB Creditcard Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 3 4 5 6 6 Inleiding Veilig betalen Geldigheidsduur Verlies of diefstal Controle over uw financiën Mijn Card Online Bestedingslimiet Betalen Betwiste betaling

Nadere informatie

Overlijdensrisicoverzekering aanvraagformulier

Overlijdensrisicoverzekering aanvraagformulier Overlijdensrisicoverzekering aanvraagformulier Met onderstaand formulier kunt u een Woonfonds Overlijdensrisicoverzekering aanvragen. Het ingevulde formulier kunt u opsturen naar: woonfonds.orv@achmea.nl.

Nadere informatie

Voorwaarden Stand-By Service

Voorwaarden Stand-By Service Voorwaarden Stand-By Service Voorwaarden Stand-By Service Wat is de Stand-By Service? De Stand-By Service is een bankdienst met verschillende services. Zo kunt u bepaalde gegevens registreren. Ook biedt

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel April 2016 Inhoud Handleiding Huize Rosa Tag als betaalmiddel... 3 Manieren van Opwaarderen eerste keer... 3 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa...

Nadere informatie

Toelichting MasterCard SecureCode & Verified by Visa

Toelichting MasterCard SecureCode & Verified by Visa Toelichting MasterCard SecureCode & Verified by Visa Versie: 2.2 Jaar: 2012 Auteur: Buckaroo Online Payment Services Acceptatie via internet MasterCard SecureCode en Verified by Visa Helaas komt fraude

Nadere informatie

ABN AMRO Multi Corporate Card

ABN AMRO Multi Corporate Card Informatie: ABN AMRO Creditcard Services 0342-429 010 www.abnamro.nl/creditcards ABN AMRO Multi Corporate Card Zó gebruikt u uw ABN AMRO Multi Corporate Card 75373/AAB/BRO/035 Inhoud Wereldwijd betaalgemak

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

2. Woongegevens Adres + huisnummer

2. Woongegevens Adres + huisnummer Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag. Met dit formulier dient u een aanvraag in voor een individuele inkomenstoeslag. 1. Persoonsgegevens Uzelf Uw partner Achternaam ( + voorvoegsel) Voorletters

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

OHRA Bank. Stappenplan Lijfrente Uitkeerrekening

OHRA Bank. Stappenplan Lijfrente Uitkeerrekening OHRA Bank Stappenplan Lijfrente Uitkeerrekening OHRA Bank neemt u mee in de stappen die u doorloopt bij het aanvragen van een OHRA lijfrenterekening. Lees het hele aanvraagproces door of klik op de stap

Nadere informatie

MasterCard World Signia. Handleiding. Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596

MasterCard World Signia. Handleiding. Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 ICS-PSQ-13-NL Deze creditcard wordt uitgegeven door PaySquare BV. PaySquare heeft een samenwerkings- verband met International

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar

Handleiding Maestro. door Patricia Sturm 29 september Versie 1.1 Openbaar Handleiding Maestro door Patricia Sturm 29 september 2016 Versie 1.1 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Maestro... 4 2.1. Verloop van een Maestro betaling... 4 2.1.1. Autorisatie middels 3D Secure...

Nadere informatie

Aanvraag Collectieve zorgverzekering

Aanvraag Collectieve zorgverzekering Inkomen Armoedebestrijding Aanvraag Collectieve zorgverzekering Antwoordnummer 47197 1070 WB Amsterdam Telefoon 020 252 6000 Achterstand in premiebetaling 1. Verplichte voorwaarden voor deelname U kunt

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar

Handleiding AfterPay. door Patricia Sturm 5 september Versie 2.5 Openbaar Handleiding AfterPay door Patricia Sturm 5 september 2016 Versie 2.5 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. AfterPay... 4 2.1. Verloop van een AfterPay transactie... 4 2.2. Aanleveren van een AfterPay

Nadere informatie

AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper. Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm. ABN AMRO Corporate Card.

AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper. Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm. ABN AMRO Corporate Card. AA_3coloursC.eps ABN AMRO 3 PMS colours for coated paper Width shield: 20 mm Overlap: 0,05 mm ABN AMRO Corporate Card Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 Gebruikmaken van de ABN AMRO Corporate Card Zet eerst

Nadere informatie

Elektronische Toegangsdiensten voor. KPN eid middelen voor Idensys Aanvraag- en Uitgifteproces

Elektronische Toegangsdiensten voor. KPN eid middelen voor Idensys Aanvraag- en Uitgifteproces Elektronische Toegangsdiensten voor KPN eid middelen voor Idensys Aanvraag- en Uitgifteproces Over dit document Wat vindt u in dit document? Dit document beschrijft het KPN aanvraag- en uitgifteproces

Nadere informatie

Samen sterker 4875 GOOD THRU

Samen sterker 4875 GOOD THRU Handleiding Moneycard Samen sterker 4875 GOOD THRU Start gebruik Moneycard U heeft een Moneycard en bijbehorende pincode in twee gesloten enveloppen ontvangen. U kunt uw Moneycard nu direct gebruiken samen

Nadere informatie

1 Verzekeringnemer. 2 Persoonsgegevens

1 Verzekeringnemer. 2 Persoonsgegevens Aanvraagformulier Buitenlandverzekering Buitenland Met dit formulier kunt u voor uzelf (en/ of voor uw gezinsleden) de IAK Buitenlandverzekering aanvragen. Met de IAK Buitenlandverzekering hebt u (en hebben

Nadere informatie

UW GOLD BUSINESS AMERICAN EXPRESS KAART VERANDERT. ONTDEK ZE NU.

UW GOLD BUSINESS AMERICAN EXPRESS KAART VERANDERT. ONTDEK ZE NU. UW GOLD BUSINESS AMERICAN EXPRESS KAART VERANDERT. ONTDEK ZE NU. WAAROM EEN NIEUWE KAART? EEN NIEUWE GOLD BUSINESS KAART OM U ALS PROFESSIONAL NOG BETER BIJ TE STAAN De nieuwste technologieën: nieuwe online

Nadere informatie

Handleiding strippenkaart.

Handleiding strippenkaart. Handleiding strippenkaart. Geachte abonnee, Zoals u inmiddels al weet is in uw gemeente het inzamelen van het afval veranderd. U betaalt alleen nog voor het ledigen als u de container ook daadwerkelijk

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren app

Handleiding Mobiel Bankieren app Handleiding Mobiel Bankieren app Inleiding 2/34 De schermafbeeldingen zijn gebaseerd op het ios van Apple en zijn gemaakt met een iphone 6. Op een Android of Windows Phone zien de schermafbeeldingen er

Nadere informatie

U heeft belangstelling voor de woning aan Van Doesburglaan 49. Bij deze bied ik u de woning aan.

U heeft belangstelling voor de woning aan Van Doesburglaan 49. Bij deze bied ik u de woning aan. 264.560.0008.9 Mevrouw A. van de Boer uw brief datum 19 januari 2016 nummer vrijesector.2016 behandeld door Marian Borsboom onderwerp aanbieding woning Geachte mevrouw Van De Boer, U heeft belangstelling

Nadere informatie

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12

WinTax Online II. 18-10-2010 Pagina 1 van 12 WinTax Online II 18-10-2010 Pagina 1 van 12 Inloggen Inloggen met Gebruikersnaam en Wachtwoord. 18-10-2010 Pagina 2 van 12 Vaste Klanten Vaste klanten zijn klanten die moeten inloggen om ritten te kunnen

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Wenst u uw post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerde(n) te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in.

Aanmeldformulier. Wenst u uw post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerde(n) te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in. Aanmeldformulier Salland Zorgverzekeringen Munsterstraat 7 Postbus 166 7400 AD Deventer Klantenservice: (0570) 68 74 84, op werkdagen van 8 tot 19 uur, op zaterdagen van 9 tot 13 uur Fax: (0570) 68 73

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding SMSParking

Gebruikershandleiding SMSParking Gebruikershandleiding SMSParking Inhoudsopgave: 1.Inleiding..2 2.Registreren bij SMSParking..3 3.SMSParking Gebruiken 4 3.1 Met je mobiele telefoon..4 3.2 Via het internet 5 4.Tarieven SMSParking.5 5.Contact.5

Nadere informatie

Twee versies: Algemeen overigen (pagina 2 4) Rabobank en City (pagina 5 8)

Twee versies: Algemeen overigen (pagina 2 4) Rabobank en City (pagina 5 8) Twee versies: Algemeen overigen (pagina 2 4) Rabobank en City (pagina 5 8) Algemeen Amsterdam, 5 september 2013 Betreft: doorlopende machtiging Nationale Bioscoopbon Geacht NVB lid, In juni heeft u van

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput...

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3. 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 2. Opvragen en afdrukken salarisoutput... 5 3. Aangifte loonheffingen controleren en bevestigen...

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier FAQ Retourpinnen Voor de winkelier Is deze FAQ ook in het andere talen beschikbaar? Nee. Deze FAQ is alleen in het Nederlands. Is er een FAQ voor mijn kassamedewerkers? Ja. Kijk op www.pin.nl/retourpinnen.

Nadere informatie

World Card Business Gold. Handleiding

World Card Business Gold. Handleiding World Card Business Gold Handleiding 2 Inhoudsopgave 3 Gebruikmaken van de World Card Business Zet eerst uw handtekening Veilig betalen met pincode 3 4 Veilig online betalen met Verified by Visa Handig

Nadere informatie

Samen Sterker 4875 GOOD THRU

Samen Sterker 4875 GOOD THRU Gebruikshandleiding Moneycard Samen Sterker 4875 GOOD THRU Start gebruik Moneycard UW MONEYCARD IS PAS TE GEBRUIKEN BIJ GELD EN BETAALAUTOMATEN NADAT U DE CARD HEEFT GEACTIVEERD. ACTIVEREN MONEYCARD Zorg

Nadere informatie

Handleiding Plug and Payroll t.b.v. opdrachtgevers. Inhoudsopgave

Handleiding Plug and Payroll t.b.v. opdrachtgevers. Inhoudsopgave Handleiding Plug and Payroll t.b.v. opdrachtgevers Inhoudsopgave 1. Inlog opdrachtgever... 3 a. Een nieuwe opdracht aanmaken... 3 2. Een nieuwe opdracht... 4 a. Gegevens medewerker... 4 b. Gegevens opdracht/contract...

Nadere informatie

Stappenplan online verkopen via QSAP

Stappenplan online verkopen via QSAP Stappenplan online verkopen via QSAP Inhoudsopgave 1 Online verkopen?... 2 1.1 "SELL VIRTUALLY ANYTHING"... 2 1.2 QSAP [kjoe sèp]... 2 1.3 Stappenplan... 2 2 Aanmaken webshop... 3 2.1 Kies gebruikersnaam...

Nadere informatie

HelloFlex voor de medewerker

HelloFlex voor de medewerker HelloFlex voor de medewerker Inleiding In deze handleiding wordt beschreven hoe je HelloFlex kunt gebruiken. HelloFlex is het digitale platform waar jij je gegevens, contracten, declaraties, betalingen,

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Bankieren

Handleiding Mobiel Bankieren Handleiding Mobiel Bankieren Ik maak u graag wegwijs lkom! Wordt geladen Dit is versie 1.4. De meest recente versie vindt u op regiobank.nl/internetbankieren. Uw bank dichtbij. 2 Inhoud 1 Aanmelden 4 2

Nadere informatie

Nummer Zakelijke Rekening, Vul 3 en 13 in. Nieuwe locatie betaalautomaat, Vul 4 en 13 in. Naam op het afschrift van uw klanten, Vul 5 en 13 in

Nummer Zakelijke Rekening, Vul 3 en 13 in. Nieuwe locatie betaalautomaat, Vul 4 en 13 in. Naam op het afschrift van uw klanten, Vul 5 en 13 in Acceptatie betaalkaarten wijzigen Met dit formulier geeft u wijzigingen aan in de overeenkomst Pin Pakket Compleet of Accepteren betaalpassen. Wilt u de gehele overeenkomst opzeggen? Vult u dan het formulier

Nadere informatie

Aanvraag bijzondere bijstand

Aanvraag bijzondere bijstand In te vullen door gemeente/dmo: datum verzending: datum ontvangst: werkprocesnummer: afdeling: cliëntnr.: Aanvraag bijzondere bijstand invullen op de computer of met zwarte pen en in blokletters Om uw

Nadere informatie

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Maestro Betaalpas

ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch. Product Informatieblad. Maestro Betaalpas ICBC (Europe) S.A. Amsterdam Branch Product Informatieblad Maestro Betaalpas V e r s i o n 0 8-0 4-2 0 1 5 1 Inhoudsopgave 1. Wat kunt u verwachten?... 3 2. De kenmerken en voordelen... 3 3. Tarieven,

Nadere informatie

Samen sterker 4875 GOOD THRU

Samen sterker 4875 GOOD THRU Handleiding Moneycard Samen sterker 4875 GOOD THRU Start gebruik Moneycard U heeft een Moneycard en bijbehorende pincode in twee gesloten enveloppen ontvangen. U kunt uw Moneycard nu direct gebruiken samen

Nadere informatie

Voorschriften Moneycard

Voorschriften Moneycard Voorschriften Moneycard Voorschriften Moneycard Rabobank. Een bank met ideeën. Deze voorschriften zijn een onderdeel van de Algemene Voorwaarden Verstrekken en opladen Moneycards 2013. 1. Starten met de

Nadere informatie

Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596. ABN AMRO MasterCard ABN AMRO MasterCard Gold MC-24-NL-09/2010.

Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596. ABN AMRO MasterCard ABN AMRO MasterCard Gold MC-24-NL-09/2010. Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 ABN AMRO MasterCard ABN AMRO MasterCard Gold MC-24-NL-09/2010 Handleiding De ABN AMRO MasterCard en de ABN AMRO MasterCard Gold:

Nadere informatie

Inschrijfformulier huurwoning

Inschrijfformulier huurwoning Inschrijfformulier huurwoning GEGEVENS AANVRAGER/AANVRAAGSTER Geslacht: Man / Vrouw * Voorletters: Tussenvoegsel: Achternaam: Voornaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Adres: Huisnummer: Postcode: Telefoonnummer

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw interesse in een contractovername bij Yes Telecom. Om de overname spoedig te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende: - Verzend de formulieren volledig

Nadere informatie

Voorwaarden Plus Betalen

Voorwaarden Plus Betalen Particulier Betalen Voorwaarden Plus Betalen Dit zijn de Voorwaarden Plus Betalen. In dit document leest u informatie over uw betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat u niet rood mag

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor 4. Kies

Nadere informatie

Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl. 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies

Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl. 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies Dienstenwijzer Briljant Advies B.V./Hypotheeksteun.nl A. Inleiding Geachte cliënt, 1. In deze dienstenwijzer kunt u kennismaken met de diensten van Briljant Advies B.V. /Hypotheeksteun.nl. Naast de algemene

Nadere informatie

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Bankieren waar en wanneer je wilt

Bankieren waar en wanneer je wilt Bankieren waar en wanneer je wilt Snel je saldo checken of geld overmaken op je telefoon of tablet? Dat doe je met de SNS Mobiel Bankieren app. Veilig en wel zo makkelijk. Inhoud Wat kun je met de app?

Nadere informatie

Aanvraag Internetspaarrekening

Aanvraag Internetspaarrekening Aanvraag Internetspaarrekening Wat Hoe Stap 1 Uw gegevens U geeft hier uw gegevens als rekeninghouder in Het aanvragen van een nieuwe rekening doet u in verschillende stappen: Vul hier de persoonsgegevens

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot

Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot Veelgestelde vragen over Mijn Van Lanschot Van Lanschot Bankiers s-hertogenbosch, maart 2017 Inhoudsopgave 1. Vragen over inloggen 3 Hoe log ik in met mijn Digipas? 3 Hoe log ik in met mijn Webber? 4 2.

Nadere informatie

Tarieven Private Banking Staalbankiers

Tarieven Private Banking Staalbankiers Tarieven Private Banking Staalbankiers Staalmeester Rekening Staal Signatuur Rekening Staal Rekening Euro Vreemde Valuta Rekening Pakketprijs 50,- per kwartaal 15,- per kwartaal Betaalpas Zie betaalpas

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer :

voorletters : telefoonnummer : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE NOTARIAAT DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van toepassing

Nadere informatie