Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou"

Transcriptie

1 Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou Deze Voorwaarden horen bij het loyalty-programma van de Nationale-Nederlanden CreditCard Meer voor jou. Een loyalty-programma waarin Nationale-Nederlanden haar CreditCard klanten wil belonen met een spaarprogramma. Door transacties en geldopnames met de Nationale-Nederlanden CreditCard uit te voeren kunt u sparen voor korting op cadeaus, interessante winacties, uitjes en speciale aanbiedingen. De Voorwaarden die op dit loyalty-programma Meer voor jou van toepassing zijn, leest u hieronder. Op deze Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Definities Cardhouder: klant die in het bezit is van een Nationale-Nederlanden CreditCard (Hoofd-Card en/of Extra-Card). Deelnemer: elke Cardhouder van een geldige Nationale-Nederlanden CreditCard is automatisch deelnemer aan het Nationale-Nederlanden loyalty-programma; Geldig betekent dat de geldigheidsdatum van de Nationale-Nederlanden Creditcard niet is verstreken en de Nationale- Nederlanden CreditCard niet is geblokkeerd. Voordat u gebruik kunt maken van het loyalty-programma dient u wel uw loyalty-account te activeren. Cardhouders met een Extra Card kunnen uitsluitend mee doen aan het loyalty-programma Meer voor jou, op het loyalty-account van de Cardhouder met een Hoofd-Card. Dit betekent dat de gespaarde punten bij elkaar worden opgeteld en bestellingen plaatsvinden via het gezamenlijke loyalty-account. loyalty-partner: Doornvogel Brand Intimacy is de loyalty-partner van Nationale-Nederlanden en de uitvoerder van het Nationale-Nederlanden loyalty-programma. Doornvogel Brand Intimacy is een handelsnaam van Pescadeira B.V. gevestigd te Amsterdam. Extra-Card: iedere extra Nationale-Nederlanden CreditCard die International Card Services B.V. heeft uitgegeven bij een Hoofd-Card. Hoofd-Card: de Nationale-Nederlanden CreditCard waarbij een Extra-Card kan worden uitgegeven. loyalty-account: uw loyalty-account binnen het Nationale-Nederlanden loyalty-programma; dit account wordt uitgegeven aan de Cardhouder met een Hoofd-Card. Een Cardhouder met een Extra-Card spaart mee op het loyalty-account van de Cardhouder met de Hoofd-Card. In het transactie-overzicht kunt u zien met welke CreditCard de transacties gedaan zijn. loyalty-programma: het loyalty-programma Meer voor jou van Nationale-Nederlanden. Dit vindt u via: Het loyalty-programma houdt in dat u op basis van het gebruik van uw Nationale-Nederlanden CreditCard loyalty-punten krijgt toegekend op basis van het transactiebedrag en het type transactie. De loyalty-punten kunt u inwisselen voor een assortiment aan kortingsacties, producten, kortingen op uitjes en winacties.

2 loyalty-punten: transacties of geldopnames die u doet met uw Nationale-Nederlanden CreditCard worden beloond met loyalty-punten. Voor elke uitgegeven of opgenomen euro ontvangt u 1 punt en indien de uitgaven contactloze betalingen betroffen ontvangt u dubbele punten. Nationale-Nederlanden: Nationale-Nederlanden Bank N.V., statutair gevestigd te s Gravenhage en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Nationale-Nederlanden CreditCard: De door International Card Services B.V. aan u uitgegeven Hoofd- Card of Extra-Card waarop de Algemene Voorwaarden Nationale-Nederlanden CreditCard van toepassing zijn en zoals deze te raadplegen zijn op Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op het loyalty-programma. 1. Deelname 1.1. Iedere Nationale-Nederlanden CreditCard houder met een geldige Nationale-Nederlanden CreditCard, neemt automatisch deel aan het loyalty-programma U kunt pas gebruik maken van het loyalty- programma als u uw loyalty- account geactiveerd heeft. Alleen de Cardhouder met een Hoofd-Card kan het account activeren. Tijdens de activering van uw loyalty-account zal worden gecontroleerd of u inderdaad over een geldige Hoofd Card beschikt. 1.3 Telkens als u het loyalty-programma wilt gebruiken zult u moeten inloggen op uw loyalty-account op nn.nl/meervoorjou. Op de pagina die nu verschijnt vult u uw -adres en zelfgekozen wachtwoord in. Wanneer u ingelogd bent krijgt u inzicht in uw gespaarde loyalty-punten en kunt u uw loyalty-punten inzetten. Uw Meer voor jou -inlog is niet hetzelfde als de inlog voor mijn.nn. U heeft een aparte inlog nodig voor Meer voor jou Als actieve Deelnemer bent u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste, volledige en actuele persoonsgegevens waaronder uw adres Als blijkt dat u als Deelnemer geen juiste, volledige en/of actuele persoonsgegevens aan Nationale- Nederlanden heeft verstrekt, kunt u als Deelnemer worden uitgesloten van deelname aan het loyaltyprogramma Cardhouders met een Hoofd-Card kiezen zelf een wachtwoord voor het aan hen uitgegeven loyaltyaccount. Het is toegestaan aan Cardhouders met een Hoofd-Card om hun inloggegevens te delen met de Cardhouders met een Extra-Card die zijn uitgegeven bij de Hoofd-Card. Laat deze gegevens verder nooit aan anderen zien en u vertelt anderen nooit wat uw inloggegevens zijn. 2.Toekenning van loyalty-punten 2.1. De loyalty-punten binnen het loyalty-programma worden toegekend op basis van het gebruik van de Nationale-Nederlanden CreditCard. De toekenning is onder meer afhankelijk van de hoogte van het transactiebedrag en het type transactie:

3 - het gebruik in een (web)winkel: voor elke bestede euro ontvangt men 1 loyalty-punt; - contactloze betaling: betaling bij een contactloze betaalterminal waarvoor geen pincode ingegeven hoeft te worden: voor elke bestede euro ontvangt men 2 loyalty-punten; - geldopnames bij een geldautomaat: voor elke opgenomen euro ontvangt men 1 loyalty-punt. 2.2 Afronding loyalty-punten Als het transactiebedrag eindigt op een bedrag dat lager is dan 0,50 dan wordt het puntenaantal naar beneden afgerond. Indien het transactiebedrag eindigt op een bedrag dat hoger is dan 0,50 dan wordt het puntenaantal naar boven afgerond. Voorbeeld 1: een transactie van 99,40 wordt afgerond naar 99 loyalty-punten. Een transactie van 99,50 wordt afgerond naar 100 loyalty-punten. Voorbeeld 2: een contactloze betaling van 5,40 wordt afgerond naar 5 loyalty-punten x 2 = 10 punten. Een contactloze betaling van 5,50 wordt afgerond naar 6 loyalty-punten x 2 = 12 punten Wij kunnen speciale acties organiseren waarbij wordt afgeweken van de hierboven beschreven standaard puntentelling Het aantal loyalty-punten dat u kunt opbouwen is onbeperkt. 3. Geldigheid loyalty-punten 3.1. Uw gespaarde punten binnen het loyalty-programma zijn geldig zolang het loyalty-programma Meer voor jou actief is Indien het loyalty-programma, wordt stop gezet, dan kunt u tot zes maanden na de beëindiging daarvan uw punten inwisselen, waarna eventuele resterende loyalty-punten zullen vervallen Uw opgebouwde loyalty-punten worden verzilverd op het moment dat u uw loyalty-account activeert. 3.4 Vanaf het moment dat u uw loyalty-account heeft geactiveerd, verzilvert u uw opgebouwde loyaltypunten. U bouwt loyalty-punten op in de periode zes maanden voorafgaand aan de activering van het loyalty-programma. Indien u minder dan zes maanden de Nationale-Nederlanden CreditCard in gebruik heeft, geldt als termijn voor de opgebouwde loyalty-punten de datum van de eerste transactie binnen de laatste zes maanden tot aan activering van uw loyalty-account. Voorbeeld 1: u heeft in maart 2016 uw Nationale-Nederlanden CreditCard ontvangen. In juli 2016 activeert u uw loyalty-account. Alle transacties die u reeds gedaan heeft met uw Nationale-Nederlanden CreditCard worden meegerekend om uw puntenaantal op de startdatum van uw loyalty-account te bepalen. Voorbeeld 2: u heeft uw Nationale-Nederlanden CreditCard in december 2014 ontvangen. In november 2015 activeert u uw loyalty-account. Alle transacties van de laatste zes maanden na activatie van uw loyalty-account dus vanaf mei tellen mee voor het aantal loyalty-punten dat u reeds gespaard heeft.

4 3.5 Uitsluitend de transacties van de laatste zes maanden zijn zichtbaar in de online beveiligde omgeving van het loyalty-programma Meer voor jou. 3.6 Indien u aangeeft geen gebruik meer te willen maken van het loyalty-programma Meer voor jou, dan heeft u tot twee maanden na opzegging de tijd om uw gespaarde loyalty-punten in te wisselen. Na die twee maanden vervallen uw punten en vervalt uw loyalty-account. Om opnieuw te kunnen deelnemen dient u een nieuw loyalty- account aan te maken. Het bepaalde in artikel 3.4 van deze Voorwaarden is in dat geval niet op u van toepassing Als een Extra-Card wordt opgezegd blijven de punten die met deze Extra-Card zijn opgebouwd in het loyalty-account staan. 4. Inwisselen loyalty-punten 4.1. De Deelnemer kan zijn loyalty-punten inwisselen tegen een korting op producten / activiteiten van het Meer voor jou loyalty-programma Een product / activiteit kan worden besteld indien: - de daarvoor benodigde loyalty-punten zijn gespaard; - er naast de inwisseling bijbetaald wordt met één van de geaccepteerde betaalmiddelen Het assortiment en het benodigde aantal loyalty-punten voor de producten/activiteiten mag ten alle tijden worden gewijzigd. 4.4 Het assortiment bestaat uit vaste en tijdelijke producten / activiteiten Loyalty-punten zijn op geen enkele wijze inwisselbaar voor contant of giraal geld, noch kunnen loyalty-punten gebruikt worden ter voldoening van vorderingen van Nationale-Nederlanden Loyalty-punten kunnen alleen worden gebruikt/ingezet via het Loyalty-account waarop ze zijn toegekend. Ze zijn niet overdraagbaar naar een ander loyalty-account. Ook kan een loyalty-account niet worden overgedragen aan een Cardhouder met een andere Hoofd-Card. 5. Beëindiging van deelname 5.1. Indien een Deelnemer geen geldige Nationale-Nederlanden CreditCard meer heeft (de Nationale- Nederlanden CreditCard heeft opgezegd / deze is opgezegd door ICS), vervalt automatisch zonder nadere opzegging deelname aan het loyalty-programma. Na opzegging van de Nationale-Nederlanden CreditCard heeft de Deelnemer nog twee maanden de tijd om de gespaarde loyalty-punten in te wisselen. Daarna vervallen de loyalty-punten en het loyalty-account wordt automatisch beëindigd Wij zijn altijd gerechtigd het loyalty-account met onmiddellijke ingang te beëindigen in geval van fraude, bedrog, het verschaffen van onjuiste of onvolledige informatie, het handelen door de deelnemer in strijd met deze Voorwaarden of enig ander handelen door deelnemer waardoor Nationale-

5 Nederlanden schade wordt berokkend, onder voorbehoud van alle overige rechten van Nationale- Nederlanden. 5.3 Een Deelnemer kan zichzelf uitschrijven voor het loyalty-programma Meer voor jou door in het contactformulier de optie Overig te kiezen en zich af te melden. De afmelding wordt zo spoedig mogelijk verwerkt. 6.Wijzigen van de Voorwaarden 6.1. Deze Voorwaarden loyalty-programma Meer voor jou mogen worden gewijzigd. Onder wijziging wordt ook verstaan aanvulling. Een wijziging kan onder meer betrekking hebben op (maar beperkt zich daar niet toe) de wijze waarop loyalty-punten worden toegekend en /of berekend Wijzigingen conform artikel 6.1 hebben geen invloed op de al vóór de wijziging door deelnemer opgebouwde loyalty-punten De leveringsvoorwaarden behorende bij het loyalty-programma Meer voor jou kunnen te allen tijde worden gewijzigd. Raadpleeg de leveringsvoorwaarden altijd voordat u een bestelling plaatst. 6.4 Wij behouden ons het recht voor het loyalty-programma Meer voor jou op elk moment te kunnen beëindigen. Hierbij zal het voor Deelnemer mogelijk zijn gedurende zes maanden na beëindiging, de resterende loyalty-punten in te wisselen. U zult hierover tijdig worden geïnformeerd. 7. Aansprakelijkheid 7.1. Wij zijn niet aansprakelijk ingeval van technische storingen, zoals het niet beschikbaar zijn van de website of de Meer voor jou -omgeving Wij sluiten iedere vorm van aansprakelijkheid tot vergoeding van schade aan de Deelnemer uit, tenzij sprake is van opzet of grove schuld aan onze zijde. Wij zijn nimmer gehouden tot vergoeding van gevolg- of bedrijfsschade, indirecte schade en winst- of omzetderving Alvorens producten te kunnen bestellen en / of diensten af te kunnen nemen, dient de deelnemer akkoord te gaan met de op het loyalty-programma van toepassing zijnde leveringsvoorwaarden. 7.4 Nationale-Nederlanden en International Card Services B.V. zijn uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor eventuele schade direct dan wel indirect - verband houdende met de uitvoering van het loyaltyprogramma, daaronder mede verstaan (doch niet beperkt tot) de berekening van loyalty-punten, het leveren van artikelen en / of diensten binnen het loyalty-programma en de inhoud en / of technische beschikbaarheid van de Meer-voor-jou -internetomgeving. 8. Wet bescherming persoonsgegevens 8.1 Bij het verwerken van persoonsgegevens leeft Nationale-Nederlanden de Wet bescherming persoonsgegevens ( Wbp ) na. Nationale-Nederlanden is verantwoordelijke in de zin van de Wbp.

6 Nationale-Nederlanden gebruikt persoonsgegevens voor de volgende activiteiten: de beoordeling en acceptatie van (potentiële) klanten; het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met klanten; het administreren van producten; het verwerken van betalingsopdrachten; statistische analyses; marketingactiviteiten; fraudepreventie; het voldoen aan wettelijke verplichtingen en klantbeheer. Voor de uitvoering van het loyalty-programma, deelt Nationale-Nederlanden uw persoonsgegevens met haar loyalty-partner. Dit gebeurt pas nadat u uw loyalty-account heeft geactiveerd. De in het kader van dit loyalty-programma verkregen transactiegegevens van uw Nationale-Nederlanden CreditCard worden door Nationale-Nederlanden alleen gebruikt voor de uitvoering van dit loyalty-programma. Meer informatie over doeleinden en verwerkingen van Nationale-Nederlanden vindt u in het Privacy Statement op 9. Klachten 9.1. Klachten over het loyalty-programma kunt u via het contactformulier op aan ons doorgeven. Een link naar het contactformulier vindt u onderaan elke pagina binnen het loyaltyprogramma. 9.2 Heeft u een klacht over de wijze waarop Nationale-Nederlanden met uw persoonsgegevens omgaat, dan kunt u deze indienen bij de directie van Nationale-Nederlanden Bank. Voor meer informatie over onze interne klachtenprocedure kunt u kijken op Bent u met de uitkomst van de interne klachtenprocedure niet tevreden? Dan kunt u zich wenden tot Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), t.a.v. de Ombudsman Financiële Dienstverlening, Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, telefoon , website 10 december 2015

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017 Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1585-40.1703 Datum 1 maart 2017 pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Openen van een internetspaar rekening 3 4 Toegang tot de internetspaar rekening en communicatie

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Aanvrager: degene die bij de bank een aanvraag doet of namens wie een aanvraag gedaan wordt voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.0215 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 februari 2015. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015

App Voorwaarden. Gebruiksvoorwaarden. Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 App Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden Artikel 000-00.1504 Datum 1 juli 2015 Inhoud pagina 1 Algemeen 3 2 Definities 3 3 Gebruik van de App 3 4 Kosten 4 5 Zorgvuldig gebruik van de App 4 6 Veiligheidsmaatregelen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA

Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Algemene voorwaarden ACTIEVOORWAARDEN CHIO SPAARPROGRAMMA Deze actievoorwaarden (hierna te noemen de "Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de het Chio spaarprogramma (de "Actie") die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Productvoorwaarden SpaarZakelijkPlus

Productvoorwaarden SpaarZakelijkPlus Productvoorwaarden SpaarZakelijkPlus Artikel FAR013.1504 Datum 1 april 2015 Inhoud pagina 1 Begripsomschrijvingen 3 2 Algemeen 3 3 Openen 3 4 Gezamenlijke rekening 3 5 Gemachtigde op de SpaarZakelijkPlus

Nadere informatie

Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs

Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs Werk instructie Nationale-Nederlanden CreditCard voor Intermediairs U kunt de Nationale-Nederlanden CreditCard voor uw klant aanvragen via Adviseur.nn.nl. Nationale-Nederlanden Bank geeft de kaart uit

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 16 oktober 2017. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.menzis.nl

Nadere informatie

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV.

Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Actievoorwaarden De volgende Actievoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Credits4miles van Hermes BV. Inhoud Artikel 1 Definities Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Credits sparen Artikel 4 Credits

Nadere informatie

ARTIKEL 1. Definities

ARTIKEL 1. Definities De in de Bemiddelingsvoorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. Definities Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam van TLG Media B.V.

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018 Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1589-40.1804 Datum 1 april 2018 pagina Depositosparen 1 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Deposito openen 3 4 Herroepingsrecht / bedenktijd 4 5 Tenaamstelling 4 6

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten

Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Algemene voorwaarden Clevercard voor consumenten Artikel 1 Definities 1. Clevercard: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, onderdeel van Invizo, gevestigd aan Arubastraat 28, 7556 TN, te Hengelo

Nadere informatie

Bijlage 3 KREDIETOVEREENKOMST SPRAYPAY

Bijlage 3 KREDIETOVEREENKOMST SPRAYPAY Bijlage 3 KREDIETOVEREENKOMST SPRAYPAY OFFERTE SPRAYPAY 1) JOUW GEGEVENS: Jouw naam:.. Jouw adres:.. Jouw woonplaats:.. Hierna te noemen: jij 2) DE KREDIETGEVER: Webfin Leningen B.V., handelend onder de

Nadere informatie

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Algemene Bankvoorwaarden: de Algemene Bankvoorwaarden, op 27 juli 2009 door de Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf december 2018. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com

VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com VOORWAARDEN mijn.vergelijkdirect.com De in de Voorwaarden met hoofdletter geschreven termen hebben de hierna volgende betekenis. ARTIKEL 1. DEFINITIES Vergelijkdirect.com: Vergelijkdirect.com is een handelsnaam

Nadere informatie

Univé Internet Dienstenwijzer 1

Univé Internet Dienstenwijzer 1 Univé Internet Dienstenwijzer 1 Onder de merknaam Univé leveren diverse Univé-bedrijven voor u diensten en producten. Vanuit service oogpunt krijgt u deze Internet Dienstenwijzer, voordat u een verzekering

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SamenGezond

Algemene Voorwaarden SamenGezond Algemene Voorwaarden SamenGezond BR.0142.1017 Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf juni 2019. De inhoud van deze Algemene Voorwaarden kan wijzigen. Kijk voor actuele informatie op www.samengezond.nl/privacy

Nadere informatie

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities

Internetsparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Aanvrager: degene die bij de bank een aanvraag doet of namens wie een aanvraag gedaan wordt voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV

Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV Algemene voorwaarden klantenkaart Slager BV 0 Woord vooraf. 0.1 Het klantenkaartprogramma wordt aangeboden aan natuurlijke personen, en aan rechtspersonen, hierna genoemd klantenkaarthouder of klant. Het

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Productvoorwaarden. NN Levensloopplan. Artikel Datum 1 november 2015

Productvoorwaarden. NN Levensloopplan. Artikel Datum 1 november 2015 Productvoorwaarden NN Levensloopplan Artikel 2332-40.1511 Datum 1 november 2015 Inhoud pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Gebruik Levenslooprekening en communicatie 3 4 Tegenrekening 4 5 Storten 4 6

Nadere informatie

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct

ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Voorwaarden Online Bankieren nibc direct ZONDER. MEER. Inhoudsopgave Toelichting gebruikte begrippen 1. Elektronische diensten 2. Gebruiksvoorschriften en/of aanwijzingen 3. Zorgplicht NIBC

Nadere informatie

Doorlopend Krediet 8,9 % U betaalt pas als u er gebruik van maakt Eenvoudig en gratis aanvragen. slechts. rente

Doorlopend Krediet 8,9 % U betaalt pas als u er gebruik van maakt Eenvoudig en gratis aanvragen. slechts. rente Doorlopend Krediet U betaalt pas als u er gebruik van maakt Eenvoudig en gratis aanvragen slechts 8,9 % rente Het Doorlopend Krediet van International Card Services (ICS) Het Doorlopend Krediet is een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. index

Algemene voorwaarden. index Algemene voorwaarden index algemeen 1. Wie is Morgen Verzekert? 2. Wat mag u van Morgen Verzekert verwachten? 3. Wat verwacht Morgen Verzekert van u? 4. Hoe sluit u een verzekering bij Morgen af? 5. Vanaf

Nadere informatie

Direct Ingaande Lijfrente

Direct Ingaande Lijfrente Voorwaarden Direct Ingaande Lijfrente Deze voorwaarden zijn op 01-11-2012 gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam. Overzicht Een Direct Ingaande Lijfrente is een verzekering

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel 1583-40.1504. 1585-40.1504 Datum 1 april 2015

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel 1583-40.1504. 1585-40.1504 Datum 1 april 2015 Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1583-40.1504 1585-40.1504 Datum 1 april 2015 pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Openen van een internetspaar rekening 4 4 Toegang tot de internetspaar rekening

Nadere informatie

Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening

Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening Voorwaarden voor de Evi Spaarrekening Hier vindt u de voorwaarden voor de Evi Spaarrekening. In deze voorwaarden regelen wij hoe wij met elkaar omgaan en welke afspraken er zijn over de Evi Spaarrekening.

Nadere informatie

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden

RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden RestaurantCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Giftcards B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden

Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Momento Giftbox Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Promotions B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

BowlingCadeau Algemene Voorwaarden

BowlingCadeau Algemene Voorwaarden BowlingCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Giftcards B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en geregistreerd

Nadere informatie

BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden

BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden BioscoopCadeau Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Didix Concepts B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en geregistreerd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzekering van periodieke uitkering van pensioen

Algemene voorwaarden Verzekering van periodieke uitkering van pensioen Algemene voorwaarden Verzekering van periodieke uitkering van pensioen Inhoud 1. Algemeen 2. Wie zijn de verzekeringnemer, verzekerde, medeverzekerde en begunstigde? 3. Wat gebeurt er als we verkeerde

Nadere informatie

Beauty&Parfum Algemene Voorwaarden

Beauty&Parfum Algemene Voorwaarden Beauty&Parfum Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden consumenten van Beauty & Wellness B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende aan de Jan Luijkenstraat 96, 1071 CV te Amsterdam en

Nadere informatie

Het hele jaar betaalgemak met uw Van Lanschot Creditcard Gold. Voordelen gebruik creditcard De extra s op een rijtje Mijn ICS activeren en gebruiken

Het hele jaar betaalgemak met uw Van Lanschot Creditcard Gold. Voordelen gebruik creditcard De extra s op een rijtje Mijn ICS activeren en gebruiken Het hele jaar betaalgemak met uw Van Lanschot Creditcard Gold Voordelen gebruik creditcard De extra s op een rijtje Mijn ICS activeren en gebruiken Met een Van Lanschot Creditcard Gold heeft u voordelen

Nadere informatie

Rentepunten. Zo werkt het

Rentepunten. Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het 225034_0814.indd 1 01-08-14 16:26 Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden afvalbonus.nl

Algemene voorwaarden afvalbonus.nl Definities Algemene voorwaarden afvalbonus.nl Maart 2013 Algemene voorwaarden: deze algemene voorwaarden van afvalbonus.nl. Schriftelijk: berichtgeving via de post, per fax of op elektronische wijze. Afvalbonus.nl:

Nadere informatie

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Definities Artikel 1 In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren als in deze omschreven

Nadere informatie

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?

OP WELKE MANIER VERZAMELEN WIJ PERSOONSGEGEVENS? PRIVACY STATEMENT WAAROM DIT PRIVACY STATEMENT? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Voorwaarden MargaPas met automatisch opladen Deze Voorwaarden Automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2018.

Voorwaarden MargaPas met automatisch opladen Deze Voorwaarden Automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2018. Voorwaarden MargaPas met automatisch opladen Deze Voorwaarden Automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2018. Deze voorwaarden zijn geldig wanneer de MargaPas gebruikt wordt in combinatie

Nadere informatie

1. De Visa Internet Shopping Cadeaukaart hoe het werkt. Activeren van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart

1. De Visa Internet Shopping Cadeaukaart hoe het werkt. Activeren van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart Gebruiksvoorwaarden 1. De Visa Internet Shopping Cadeaukaart hoe het werkt. Activeren van de Visa Internet Shopping Cadeaukaart U moet de Visa Internet Shopping Cadeaukaart met een activatiecode en pincode

Nadere informatie

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs

Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs Algemene- en Account-voorwaarden GoodMoovs 1. Algemene Voorwaarden GoodMoovs Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het verstrekken van persoonsgegevens door de Deelnemer aan ecarconnect als

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2017.

Deze algemene voorwaarden automatisch opladen zijn in werking getreden op 1 januari 2017. Financiële Services Postbus 74 5280 AB Boxtel FenC@zge.nl 0411-634218 ALGEMENE VOORWAARDEN ELDE-PAS MET AUTOMATISCH OPLADEN www.zge.nl Deze algemene voorwaarden automatisch opladen zijn in werking getreden

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Voorwaarden Termijndeposito. September 2016

Voorwaarden Termijndeposito. September 2016 Voorwaarden Termijndeposito September 2016 Artikel 1. Voor wie zijn deze voorwaarden? Deze voorwaarden gelden voor u en ons. Met u bedoelen wij de volgende personen: U, de persoon van wie de Termijndeposito

Nadere informatie

1. Elke onderneming, dat werkzaam is in de trouwbranche, kan een lidmaatschap aangaan

1. Elke onderneming, dat werkzaam is in de trouwbranche, kan een lidmaatschap aangaan ALGEMENE VOORWAARDEN WEDDINGS & BUSINESS Weddings & Business is een handelsnaam van Wedding Bliz KvK 50527568 Amsterdam 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Keurmerk: Het Keurmerk

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL Versie: Datum: 1.2 7 mei 2015 Herakles B.V. biedt een bemiddelingsdienst aan in de vorm van een online platform dat bestaat uit het vertaalde aanbod van producten, zoals

Nadere informatie

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct.

van compensatie voor het verval van de waarde van de Tegoedbon en de aanspraak op het Actieproduct. 1 Toepasbaarheid 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Sparen met Activia spaaractie ("Actie") welke wordt georganiseerd door Danone Nederland B.V., kantoorhoudende

Nadere informatie

Voorwaarden VvAA Uitgestelde Lijfrente (UIT-2015)

Voorwaarden VvAA Uitgestelde Lijfrente (UIT-2015) Voorwaarden VvAA Uitgestelde Lijfrente (UIT-2015) U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben. Daarom hebt u een VvAA Uitgestelde Lijfrente gesloten. Het verzekerd kapitaal van uw VvAA Uitgestelde

Nadere informatie

Bochane Services Dienstenwijzer

Bochane Services Dienstenwijzer Bochane Services Dienstenwijzer Biedt helderheid over de dienstverlening van Bochane Services B.V. De verschillende bedrijfstakken van financiële dienstverlening en Bochane Services b.v. in het bijzonder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden

De KLEINE lettertjes. Gebruikersvoorwaarden De KLEINE lettertjes Hieronder staan onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement. Heb jij een vraag over het gebruik van SAM of wat wij met je gegevens uit de pilot doen? App ons dan op 06 15 50 77

Nadere informatie

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere

Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Vodafone Dienstvoorwaarden TV Anywhere Deze voorwaarden (hierna te noemen: Dienstvoorwaarden) zijn van toepassing op de dienst Vodafone TV Anywhere (hierna: de App ), die wordt aangeboden door Vodafone

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden www.tokosemarang.nl Versie 0.1 Dit document is voor het laatst aangepast op 23-04-2018 Met behulp van de website wil Toko Semarang de mogelijkheid bieden bestellingen door te geven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V.

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Overstappen.nl Homeservices maakt het mogelijk om via haar Dienst de Producten van verschillende Aanbieders te vergelijken. Daarnaast kan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Tot stand gekomen op 3 augustus 2017. Algemene Voorwaarden Rijschoolvinden.nl, gevestigd aan De Weer 194, 1503WN, te Zaandam, ingeschreven bij de KvK onder nummer 60167017. Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals

Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Algemene voorwaarden Loyaliteitsprogramma Ledendeals Deze algemene voorwaarden (hierna te noemen de "Voorwaarden") zijn van toepassing op het Loyaliteitsprogramma dat georganiseerd wordt door Ledendeals

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas)

Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas) Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas) De Waardekaart is een initiatief van Touch of Didix B.V. en ontstaan uit een samenwerking tussen Stichting Leergelden en Touch of Didix B.V. Algemene

Nadere informatie

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? Webdesign-bb kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: PRIVACY POLICY Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black!

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! MC-150-NL-02/2013 Voordelen gebruik creditcard Eenvoudig Mijn ICS activeren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AV 03-2012. 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl. Postbus 864, 4200 AW Gorinchem APVM 2008 XI

Algemene voorwaarden AV 03-2012. 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl. Postbus 864, 4200 AW Gorinchem APVM 2008 XI ALGEMENE VOORWAARDEN PolisVoorMij Algemene voorwaarden AV 03-2012 APVM 2008 XI Postbus 864, 4200 AW Gorinchem 088-887 79 99 www.polisvoormij.nl Index Veilige Rijders Verzekering Algemene Voorwaarden VRV-03-2012

Nadere informatie

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen.

2 Website: de website van VEILING BLOEMEN ONLINE, te raadplegen via www.veilingbloemenonline.nl en alle bijbehorende subdomeinen. Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Voorwaarden VvAA Contraverzekering (CON-2015)

Voorwaarden VvAA Contraverzekering (CON-2015) Voorwaarden VvAA Contraverzekering (CON-2015) U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben. Daarom hebt u een VvAA Contraverzekering gesloten. Deze verzekering dekt het risico van overlijden. Deze verzekering

Nadere informatie

Verkoop- en leveringsvoorwaarden WashWallet

Verkoop- en leveringsvoorwaarden WashWallet Deze Verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de WashWallet Applicatie die u door WashTec Benelux wordt aangeboden. 1.DEFINITIES De volgende definities hebben betrekking op concepten genoemd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzekering van periodieke uitkering van pensioen

Algemene voorwaarden Verzekering van periodieke uitkering van pensioen Algemene voorwaarden Verzekering van periodieke uitkering van pensioen Inhoud 1. Algemeen 2. Wie zijn de verzekeringnemer, verzekerde, medeverzekerde en begunstigde? 3. Wat gebeurt er als we verkeerde

Nadere informatie

Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen?

Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen? Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen? Inhoud Gefeliciteerd! 3 Wanneer is waardeoverdracht gunstig voor u? 4 Hoe werkt waardeoverdracht? 6 Goed om even te weten. 7 2 Gefeliciteerd! U

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas)

Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas) Algemene Voorwaarden Waardekaart (Schoolspullenpas) De Waardekaart is een initiatief van Touch of Didix B.V. en ontstaan uit een samenwerking tussen Stichting Leergeld Leeuwarden e.o. en Touch of Didix

Nadere informatie

Voorwaarden. Contraverzekering. Artikel. E (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018

Voorwaarden. Contraverzekering. Artikel. E (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Voorwaarden Contraverzekering Artikel E 03.7.43 (Delta Lloyd) Datum 01 juli 2018 Inhoud Artikel 1 Wat bedoelen wij met? 3 Artikel 2 Waarop is de verzekering gebaseerd? 3 Artikel 3 Waar kunnen uw gegevens

Nadere informatie

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie. Geldrace Deelnemingsvoorwaarden Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Geldrace van Geldrace B.V., gevestigd te [3893GE] Zeewolde aan Planetenveld 35 en ingeschreven bij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABN AMRO TRADEBOX versie juli 2010

ALGEMENE VOORWAARDEN ABN AMRO TRADEBOX versie juli 2010 ALGEMENE VOORWAARDEN ABN AMRO TRADEBOX versie juli 2010 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ABN AMRO: ABN AMRO Bank N.V. TradeBox SMS/email/Popup Diensten: de SMS/email/Popup die onder

Nadere informatie

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht.

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht. Privacybeleid Zoek en Vind Algemeen Zoek en Vind maakt voor de exploitatie van haar website en diensten gebruik van persoonsgegevens. Ter bescherming van de persoonsgegevens van de gebruiker heeft Zoek

Nadere informatie

Univé Internet Dienstenwijzer 1

Univé Internet Dienstenwijzer 1 Univé Internet 1 Onder de merknaam Univé leveren diverse Univé-bedrijven voor u diensten en producten. Vanuit service oogpunt krijgt u deze Internet, voordat u een verzekering of ander financieel product

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zuivere Lijfrente. januari

Algemene voorwaarden Zuivere Lijfrente. januari Algemene voorwaarden januari 2017 09 041 16-12 Voorwaarden Belangrijke informatie In de voorwaarden van de leest u: Een uitleg van de belangrijkste woorden die wij gebruiken. Gegevens over de koopsom die

Nadere informatie

Triodos Bank. Voorwaarden idin

Triodos Bank. Voorwaarden idin Triodos Bank. Voorwaarden idin Vragen? Heeft u vragen over deze bepalingen, neemt u dan contact op met de mensen van Triodos Bank via telefoon 030 693 65 11. 1. Wat is idin idin is een dienst van een aantal

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014

Algemene Voorwaarden Eindgebruikers. Versie: 25-02-2014 Algemene Voorwaarden Eindgebruikers Versie: 25-02-2014 In dit document zijn de algemene voorwaarden van Makkie beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH Duisenburgh respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy policy. Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? bijstox kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen:

Privacy policy. Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens? bijstox kan op de volgende manieren informatie van jou ontvangen: Privacy policy Waarom dit privacy statement? Ten behoeve van onze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan jouw privacy en we zullen dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

Facebook app MOMENTS TO SHARE by Hampshire Hotels

Facebook app MOMENTS TO SHARE by Hampshire Hotels Hampshire Hotels Moments to Share Facebook applicatie Face 2 Feest Artikel 1 Definities 1.1 Hampshire Hotels beheert de website en Facebookpagina van Hampshire Hotels, waarop internetgebruikers gratis

Nadere informatie

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst

Inleiding Definities Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Prijzen en informatie Totstandkoming Overeenkomst Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke informatie voor u als koper.

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma

ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma ACTIEVOORWAARDEN ING-Voetbalverenigingsprogramma Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Actie ING- Voetbalverenigingsprogramma (de Actie ). 1.2 De aanmelding voor de Actie loopt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening BND.VW.ULR.19042018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als u beschikte over een Allianz Plus Uitkerende Lijfrenterekening die

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Versie 1 mei 2017 1 Inhoud Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Artikel 1 De goederenkredietovereenkomst/toestellening

Nadere informatie

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie.

Wij adviseren je om deze Deelnemingsvoorwaarden en het Privacybeleid goed door te lezen en een kopie daarvan te bewaren voor je eigen administratie. Deelnemingsvoorwaarden Qassa Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op het spaarprogramma Qassa van Qassa B.V., gevestigd te [3893GE] Zeewolde aan Planetenveld 35 en ingeschreven bij het Handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINEVERGELIJKER.NET 2017 De website https://www.onlinevergelijker.net is eigendom van Stellar Web Concepts, gevestigd in Haarlem (Hazepaterslaan 28-37 2012 HT) en ingeschreven bij

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Billink: Leverancier: Artikel 1. Voorwaarden gebruik Billink

Billink: Leverancier: Artikel 1. Voorwaarden gebruik Billink Uw leverancier heeft Billink B.V. gemachtigd om de betaaloptie achteraf betalen op factuur via Billink uit te voeren. Wanneer u gebruik maakt van deze betaaloptie verklaart u akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Exploitant: Exploitatiemaatschappij Goese Golf Besloten Vennootschap of een van haar vertegenwoordigers. 2. Klant: privépersoon die, of bedrijf dat, een overeenkomst, ongeacht

Nadere informatie

Voorwaarden VvAA Direct Ingaande Lijfrente (DIL-2015)

Voorwaarden VvAA Direct Ingaande Lijfrente (DIL-2015) Voorwaarden VvAA Direct Ingaande Lijfrente (DIL-2015) U wilt uw financiële zaken goed geregeld hebben. Daarom hebt u een VvAA Direct Ingaande Lijfrente gesloten. Uw VvAA Direct Ingaande Lijfrente keert

Nadere informatie

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt.

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Algemene Voorwaarden november 2015 gratisdoelensteunen.nl KvK 50412930 Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht

Nadere informatie