VERSLAG ALGEMENE VERGADERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG ALGEMENE VERGADERING"

Transcriptie

1 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 5 oktober Huis van de Sport. Berchem Aanwezig : Anita Sohie, Dirk Martijn, Marc Casteels; Wilfreid Meulenbergs, Marijke Veryzer, Noël De Groote, Morgan Simoens; Jaak Muysen, Veronique Canneyt (Oostende); Alain De Schrijver (Antwerpen); Peter Croonenborghs, Rudi Van De Poel (Kempen); Koen (Brugge); Hugo Rumes (St Nilaas); Hilde Mertens (Leuven); Freddy Van Oostende (Deinze); Yves Debrulle Verontschuldigd : Jan Vandenbussche Afwezig : Peter Van der Jeught, Andy Van Camp (Climb); sectie Brussel, sectie Aalst, materiaalverantwoordelijke 1. Verslag Algemene Vergadering van23 maart 2007 : Het verslag wordt goedgekeurd. Voorstel Andy voor het verder automatiseren ledenbestand en toegankelijk maken voor de secties : De BS zijn vragende partij. Wordt door de NV in overweging genomen maar er werd tot nu geen werk van gemaakt : er is geen server Henk neemt een jaar loopbaanonderbreking en wordt voor die tijd vervangen door iemand die de communicatie moet verzorgen. Misschien gaat die hiermee verder. 2. Lidgeld : Werd vorig jaar aangepast. De NV verhogen niet, wij ook niet. Zullen net zoals vorig jaar de lidgelden publiceren inclusief bijdrage BS. Kinderen onder 6 jaar gratis : dit berust op een misverstand. Bloso en de verzekering aanvaarden enkel betalende leden. Kinderen die actief meegaan - wandelen, Bleau - moeten dus een bijdrage betalen van minstens 12,- Gezinnen met 2 of meer kinderen betalen dan ook beter het gezinslidgeld. Yves zal bij de NV navragen waar nu juist de grens ligt : vanaf de 6 verjaar dag of de 7 verjaardag de de het volledig BS -lidgeld betalen.

2 3. Programma 2008 : Datum Overnachting te... Klimmen te... WE- verantwoordelijke 19-20/1 La Reid Antwerpen 16-17/2 Cornimont (Rally) Aalst 1-2/3 Wandelweekend 15-16/3 Lustin Dave en Hotton start cursus rots en jeugdklimmen Brugge 5-6/4 Wandelweekend 19-20/4 Lustin Durnal en Goyet Leuven 5/4 Onderhoudsdag Goyet 22-30/4 Paaskamp 1-4/5 Fontainebleau Dirk Martijn Zwarte Woud (wandelen) Wandelgroep 17-18/5 Lustin Marches -l-d en Freyr Deinze Wandelweekend 21/22/6 Lustin Les Awirs en Mozet Brussel 6-13/7 Bergell, Bernina : jeugdstage 15-16/8 Hotton (enkel kamperen) Hotton Kempen 6-7/9 Wandelweekend 20-21/9 Lustin Freyr en Freyr St Niklaas 4-5/10 Wandelweekend 18/19/10 Lustin Durnal en Les Awirs Oostende 30/10-2/11 4-daagse Vogezen 15-16/11 Obermaubach Antwerpen 20-21/12 Hockai Wandelgroep 17-18/1-09 Logbiermé Antwerpen Op alle klimweekends is Goyet vrij als reservemassief Marc vraagt voor de wandelaars een alternatief voor Fontainebleau. De Coquibus is nog steeds gesloten (?) en er zijn geen kampeerders in de groep. De AV gaat akkoord om een nationaal wandelweekend in het Zwarte Woud te organiseren.

3 Paaskamp : Kroatië was een voorstel. Tom Robijn voelt meer voor Z Frankrijk. Kroatië is ver maar de jongeren zullen waarschijnlijk dit verkiezen. Houden de datum en zullen Andy en Tom vragen om samen een plaats te bepalen. Jeugdstage/zomerkamp. Er is ook een voorstel om voor het zomerkamp naar de Ecrins te gaan. Vragen Karel en Marc een voorstel uit te werken voor 2009 De cursus rotsklimmen begint in maart. Yves Van Roosbroek blijft verantwoordelijke. Zullen Buro53 vragen om een wervende tekst op te stellen. De cursus rotsklimmen voor gevorderden (Hilde Tousseyn) start reeds op 21/22 oktober met examen op 9 maart. Is reeds op de website aangekondigd. Jeugdcursus : gaat door op dezelfde basis. De aangroei gebeurt vooral via de eigen leden (kinderen van...) We maken geen reclame om deelnemers van buitenaf te krijgen : we hebben niet genoeg begeleiders en buitenstaanders zien de activiteit al te gemakkelijk als een vorm van kinderopvang. Enkele jongeren halen een hoog niveau, gelijkwaardig aan de Cursus alpinist. Er zijn ook jongeren van jaar die een hoog niveau op de rotsen halen maar te jong zijn om echt alleen te klimmen Het ontbreekt echter aan begeleiders die jong genoeg zijn - tussen een 25 en 35 jaar - om hen op te vangen. Alle activiteiten die op onze website staan, mogen ook op de website van de Natuurvrienden Sportfederatie staan Oostende heeft een probleem met de weekendverantwoordelijkheid. Het is nog maar een zeer kleine afdeling die nog weinig binding heeft met de nationale werking. Het zijn enkele mensen die voor alles opdraaien. Er wordt wel van elke afdeling verwacht dat ze minstens 1x per jaar een weekend op zich nemen. Dit houdt vooral in dat er moet ontvangen worden, ev. toegezien dat er gekuist wordt zondag morgen en zorgen dat er een wandelleider is voor de gewone wandeling (niet de training bergtrekkers) Oostende zal zich verder over de toekomst beraden. 4. Cursus oriëntatie : Op Buro53 werken nu 2 mensen om de publiciteit te verzorgen. Er werd reeds een zeer mooie folder gemaakt voor de cursus oriëntatie. Yves heeft op een aantal sites de cursus aangekondigd. 5. Prijs cursus bergtrekker : De cursus kost 140,-, de stage 550,- 6. Bestuursverkiezing : Anita, Noël en Dirk zijn uittredend en herkiesbaar. Er zijn geen andere kandidaten. Ze worden dan ook herkozen. Anita begint aan haar laatste mandaat als voorzitter. Peter blijft verantwoordelijk voor de bibliotheek, maar lijkt niet erg gemotiveerd meer. De bib is verwaarloosd. De RvB krijgt de opdracht om over de toekomst van de bib na te denken. 7. Clinic : 1 december; Bloso Hofstade, Tervuursestwg. Hofstade. Yves stuurt de uitnodigingen. De deelname is gratis De sectie Brussel wordt gevraagd iets te organiseren.

4 8. Logo : Het logo is verkrijgbaar in JPEG-formaat op Buro53 Naar Yves mailen om het bestandje aan te vragen. 9. Website : Jan vraagt opmerkingen, ideeën, suggesties, wensen... om de site te verbeteren. duidelijke gegevens over de bestuursleden meer links naar oa. NFI, Nederlands, Franse, Duitse, Zwitserse Natuurvrienden... leden kunnen ook foto s en/of artikels inzenden alle secties kunnen hun activiteiten zelf op de site aankondigen. De AV doet een oproep naar de secties om suggesties door te sturen en om ev mensen aan te duiden die een werkgroepje kunnen oprichten om de site nog beter te maken. 10. Eenmalige Sportief 2008 : De vraag is of de Sportief nog nuttig is en of die wordt gebruikt door de leden? Kan van internet gehaald worden en het programma staat ook op de site. Publicitair is de Sportief wel nuttig. De prijs bedraagt ca. 1000,- voor 500 ex. Ongeveer de helft gaat naar verzending. Hierop kan veel bespaard worden. Marijke zal ook in 2008 een Sportief maken, maar die zal niet meer naar alle leden opgestuurd worden. De secties zullen zelf voor verspreiding zorgen en de Sportief in PDF van de site kunnen gehaald worden. De secties moeten voor 1 december hun gegevens aan Marijke bezorgen. Te drukken oplage : 500 ex. 11. Contact met de eengemaakte federatie : VBSF en BAC hebben nu een federatie Klim- en Bergsportfederatie Het is de bedoeling dat alle clubs van VBSF en BAC aansluiten. Wij blijven als klein broertje achter. Het is nodig dat we ons beraden over onze situatie naast de nieuwe federatie. De leiding van de federatie berust nu bij andere mensen dan die waarmee de vroegere gesprekken mee zijn afgesprongen. Het moet mogelijk zijn om een gesprek aan te gaan over hoe we in de toekomst kunnen samen werken en hoe de toekomst er zal uitzien. Het zal voor individuelen BS-klimmers moeilijker worden om op de Belgische rotsen te klimmen. Er is meer controle. De vraag is hoelang de groepstoegang tot de rotsen nog gratis blijft. Hiervoor is het van kapitaal belang dat wij ook rotsen in ons beheer hebben : Goyet en nog een ander massief (???). Hiervoor zijn mensen en middelen nodig om de rotsen op een goede manier uit te rusten en te onderhouden. Buro53 zal ons daarin steunen. NV-sport wil projecten van werkgroepen financieel steunen. Wij kunnen het inrichten van rotsen als project indienen. NV-sport heeft ook Yves vrijgesteld om de milieuvergunning voor Goyet te regelen.

5 Wilfried merkt op dat een onbekende klimmer op het forum van Belclimb een tekst heeft geplaatst over een loszittende haak in Goyet en dat het er levensgevaarlijk zou zijn om er te klimmen. Hierover is een hele polemiek ontstaan. Ondertussen werden alle relais gecontroleerd. Overal kunnen veilige relais gemaakt worden. Wel is het zo dat Goyet niet voor sportklimmers is uitgerust, eerder voor alpinisten, zoals in de bergen Er dringt zich een discussie op over we hiermee verder moeten. 12. Data volgende vergadering : 7 maart oktober 2008 Huis van de Sport, Berchem. 13. Varia : De bijkomende les GPS (cursus oriëntaie) heeft zeer weinig gekost. De deelnemingsprijs is nu in de prijs van de cursus oriëntatie inbegrepen. Ons 40-jarig bestaan is doorgedrongen tot op het Antwerps stadhuis; We worden op 27 oktober op het stadhuis uitgenodigd voor een ontvangst (door de burgemeester of een schepen), een rondleiding en een receptie. Clubhuis St Anneke : ook via de vakbond wordt aan een alternatief gewerkt. Morgan stel Freddy Van Oostende voor als vervanging van José Coussée die ermee stopt. : E- mail fvanoostende@skynet.be Hugo : ATB-St Niklaas heeft het Int. Kamp van de jongeren in Ronchinne financieel gesteund, maar ontving hiervoor geen bedanking. Dat is door de leden kwalijk genomen NV-lidkaart werd in de Franse Alpen niet voor vermindering aanvaard. Ideaal zou zijn dat we mits een bijkomende betaling de UIAA-zegel konden krijgen, zoals het een tijdje was met Sport en Natuur de federatie met de BAC. Nu betalen een aantal leden dubbel lidgeld en we riskeren die op termijn te verliezen. Er waren toen slechts 50 leden die de bijkomende zegel betaalde; Anita merkt op dat het in Zwitserland soms wel lukt om vermindering te krijgen en dat in Tecino een aantal hutten liggen waar de Natuurvrienden een overeenkomst mee hebben en de CAS niet. Marc stelt vast dat het aantal deelnemers aan de wandelweekends afneemt. Wat reclame is nodig. Hij vraagt meer adressen om de aankondiging door te sturen. Imosc- congres is afgelast Sectie Brussel : Adres : Jeugd en Stad -Boulderbrock Werkhuizenstraat Molenbeek secretariaat : Tom Flachet momentt2001@yahoo.com of brussel@bergstijgers.org Bankrekening : NV-Bergstijgers Brussel

6 Te doen Door Duidelijkheid ivm leeftijdsgrens kinderen Plaats paaskamp bepalen Buro53 vragen tekst te maken voor cursus rotsklimmen Ideeen, suggesties, opmerkingen... website Programma sectie aan Marijke bezorgen voor 1/12 adressen voor Marc voor aankondigingen wandelweekend Reservaties Lustin Reservaties winterweekends (uitg. Cornimont) Yves Tom, Andy Anita alle secties alle secties Yves Heidi Dirk Dirk Martijn

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 2 oktober 2009 : Huis van de Sport. Berchem (verslag goedgekeurd) Aanwezig : Anita Sohie, Dirk Martijn, Marc Casteels; Vic Verlinden, Ludo de Ceulaer,(Kempen); Freddy Van Oostende

Nadere informatie

Verslag Enquête onder nieuwe NKBV Regio Rijnland leden

Verslag Enquête onder nieuwe NKBV Regio Rijnland leden Verslag Enquête onder nieuwe NKBV Regio Rijnland leden Gemaakt door Marlene Veerman Datum 20-03-2014 Inhoudsopgave Voorwoord p. 3 Inleiding p. 4 Resultaten p. 5 Aanbevelingen p. 8 Bijlagen p. 9 Bijlage

Nadere informatie

BBA naar de top. Bijlage. Vraag voor financiële ondersteuning van het project: Deze aanvraag werd gedaan door: Brussels Boxing Academy BBA

BBA naar de top. Bijlage. Vraag voor financiële ondersteuning van het project: Deze aanvraag werd gedaan door: Brussels Boxing Academy BBA Bijlage Vraag voor financiële ondersteuning van het project: BBA naar de top Deze aanvraag werd gedaan door: Brussels Boxing Academy BBA Kogelstraat 29 1000 Brussel www.bba olympic.be Contact gegevens:

Nadere informatie

KVB /KLIMVAARDIGHEIDSBEWIJS. Wat is een klimvaardigheidsbewijs? Welke KVB-niveaus kan je behalen? Waarom een KVB behalen en hoe?

KVB /KLIMVAARDIGHEIDSBEWIJS. Wat is een klimvaardigheidsbewijs? Welke KVB-niveaus kan je behalen? Waarom een KVB behalen en hoe? /KLIMVAARDIGHEIDSBEWIJS KVB Wat is een klimvaardigheidsbewijs? Welke KVB-niveaus kan je behalen? Waarom een KVB behalen en hoe? Klim- en Bergsportfederatie 1 2 wat is een klimvaardigheidsbewijs? Klimvaardigheidsbewijzen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STEDELIJKE SPORTRAAD LOKEREN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STEDELIJKE SPORTRAAD LOKEREN HUISHOUDELIJK REGLEMENT STEDELIJKE SPORTRAAD LOKEREN Dit huishoudelijk reglement regelt al wat niet door de statuten wordt bepaald en is in feite de praktische leidraad bij de werking van de Sportraad.

Nadere informatie

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING RUNNERS MAARKEDAL

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING RUNNERS MAARKEDAL STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING RUNNERS MAARKEDAL Titel I: Omschrijving van de vereniging Artikel 1 1.1 De naam van de vereniging luidt Runners Maarkedal, met zetel te 9688 Maarkedal, Bosterijststraat 15.

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal

8 september 2015 19.30u Scoutslokaal JEUGDRAAD ZINGEM ALGEMENE VERGADERING 8 september 2015 19.30u Scoutslokaal AANWEZIGHEDEN aanwezige leden: KSA: Jeroen, Kristof & Ann-Sophie SCOUTS: Anke KLJ: Kim, Tom & Elissa Speelplein: / aanwezige waarnemers:

Nadere informatie

Verslag schoolraad

Verslag schoolraad Verslag schoolraad 8-9-2014 Aanwezig: Yves Puelings, Greta Puelings, Liesbeth Vanden Broeck, Ella Schroeven, Betty Van Even, Anita Vandenberg, Susan Bushe, Hans Veulemans, Hilde Lemmens Afwezig: / Verontschuldigd:

Nadere informatie

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL

STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL 21-06-2013 STATUTEN JOGGINGCLUB BRAKEL 1/6 STATUTEN FEITELIJKE VERENIGING JOGGINGCLUB BRAKEL Titel I: Omschrijving van de vereniging Artikel 1 1.1 De naam van de vereniging luidt Joggingclub Brakel 1.2

Nadere informatie

Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van der Linden.

Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van der Linden. Vergadering van zaterdag 24 februari 2018 10:00 uur Lokaal: Boeckenberg Sportcentrum Aanwezig: Marleen Daenen (voorzitter), François Casteels, Eric Smets, Peter Snelders, Martijn Verstraelen, Willem Van

Nadere informatie

PROGRAMMA 2015. Regio Maashoek Bergsportdag Klimmen Events Jeugd Cursussen Wandelingen. Volg NKBV Regio Maashoek op Facebook voor meer activiteiten!

PROGRAMMA 2015. Regio Maashoek Bergsportdag Klimmen Events Jeugd Cursussen Wandelingen. Volg NKBV Regio Maashoek op Facebook voor meer activiteiten! PROGRAMMA 2015 Regio Maashoek Bergsportdag Klimmen Events Jeugd Cursussen Wandelingen Volg NKBV Regio Maashoek op Facebook voor meer activiteiten! 1 De Bergsportdag van de NKBV Regio Maashoek: zondag 29

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement KonVIB (versie 5)

Huishoudelijk Reglement KonVIB (versie 5) Huishoudelijk Reglement KonVIB (versie 5) Huishoudelijk Reglement KonVIB (versie 5)...1 1Inleiding... 2 2De organen van de vereniging...2 2.1De Algemene Vergadering...2 2.2De Raad van Bestuur...3 2.2.1Samenstelling

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke jeugdraad gemeente Alken

Huishoudelijk reglement gemeentelijke jeugdraad gemeente Alken Huishoudelijk reglement gemeentelijke jeugdraad gemeente Alken Hoofdstuk 1: Doel Artikel 1: In de gemeente Alken is een gemeentelijke jeugdraad opgericht in uitvoering van het decreet van 9 juni 1993,

Nadere informatie

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP

Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Koninklijk Racing Emblem SPONSORMAP Familiale voetbalclub sinds 1953 Koninklijk Racing Emblem Wie is Koninklijk Racing Emblem? Beste sportliefhebber, Voetbal moeten we u allicht niet meer voorstellen,

Nadere informatie

Statuten van de gemeentelijke cultuurraad van Heist-op-den-Berg

Statuten van de gemeentelijke cultuurraad van Heist-op-den-Berg 1 Statuten van de gemeentelijke cultuurraad van Heist-op-den-Berg Doelstellingen ARTIKEL 1 De cultuurraad heeft als doel het bevorderen van een integraal cultuurbeleid in het belang van alle inwoners van

Nadere informatie

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Lidmaatschap: - Steunend Lid = steun aan club. - Lid = lidmaatschap AST, SNEEUWSPORT VLAANDEREN licentie - Lid met piste = lidmaatschap AST + SNEEUWSPORT VLAANDEREN

Nadere informatie

Notulen Raad van Bestuur KBF

Notulen Raad van Bestuur KBF Notulen Raad van Bestuur KBF 23.4.2018 1. Budget rotswerkers 2. Grensoverschrijdend gedrag stand van zaken 3. Goedkeuring notulen RvB 19.3.2018 & 28.3.2018 4. Goedkeuring notulen AV KBF en AV KB-P 28.3.2018

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

Statuten jeugdraad Glabbeek

Statuten jeugdraad Glabbeek Statuten jeugdraad Glabbeek 2018-2025 Algemeen Art 1. In de gemeente Glabbeek wordt een gemeentelijke jeugdraad opgericht in uitvoering van het decreet van 14 februari 2003 houdende de ondersteuning en

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering. Aanwezigheden

Verslag bestuursvergadering. Aanwezigheden Verslag bestuursvergadering Datum en uur vergadering: Plaats: 10.03.2015 te 18.00 uur Districtshuis zaal Valencia Nummer: 2014.06 Datum volgende vergadering: 10.03.2015 18u00 districtshuis zaal Valencia

Nadere informatie

SUBSIDIEAANVRAAG SPORTVERENIGING (20-20 )

SUBSIDIEAANVRAAG SPORTVERENIGING (20-20 ) Kerkstraat 45, 9920 Lovendegem SUBSIDIEAANVRAAG SPORTVERENIGING (20-20 ) Naam van de vereniging: Hou de leidraad bij de hand tijdens het invullen van het dossier! 1. Kwaliteitscriteria a. Begeleiders van

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIES 2012

AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIES 2012 AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIES 2012 Terug te sturen, ingevuld en ondertekend, vóór 29 februari 2012 naar het Sportdienst Kroninglaan 65 te 1200 Brussel of via mail l.roussel@woluwe1200.be Naam van de

Nadere informatie

VERGADERING VRIJ 27 JANUARI 2012

VERGADERING VRIJ 27 JANUARI 2012 VERGADERING VRIJ 27 JANUARI 2012 Plaats: Thuis bij de familie Borghys Piersstraat 28 2550 Kontich om 20.45u Aanwezig: Borghys Wim Braem Stefan De Backer Peter Hendrickx Karin Janssens Tamara Van Caeseele

Nadere informatie

Alpi-Secours. Opleiding in samenwerkingsverband tussen de Club Alpin Belge en de Klim-en bergsportfederatie

Alpi-Secours. Opleiding in samenwerkingsverband tussen de Club Alpin Belge en de Klim-en bergsportfederatie Alpi-Secours Opleiding in samenwerkingsverband tussen de Club Alpin Belge en de Klim-en bergsportfederatie Informatie en inlichtingen: Website van KBF www.klimenbergsportfederatie.be menu-item stages of

Nadere informatie

Z!P MAART APRIL 2018

Z!P MAART APRIL 2018 Z!P MAART APRIL 2018 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Raad van Bestuur Vergadering

Raad van Bestuur Vergadering Raad van Bestuur Vergadering Datum: 14/12/16 Tijd: 20 u. Voorzitter: Thomas Thys Secretaris: Janick Dams Plaats Zandhoven Aantal pagina's: Aanwezig: (x = aanwezig, xv( ) = aanwezig bij volmacht (initialen

Nadere informatie

Vrijdag 10 maart: clubavond Banff Mountain Film Festival Zaterdag 11 maart: onderhoud Goyet Zondag 12 maart: maandelijkse wandeling Weekend 18-19

Vrijdag 10 maart: clubavond Banff Mountain Film Festival Zaterdag 11 maart: onderhoud Goyet Zondag 12 maart: maandelijkse wandeling Weekend 18-19 Vrijdag 10 maart: clubavond Banff Mountain Film Festival Zaterdag 11 maart: onderhoud Goyet Zondag 12 maart: maandelijkse wandeling Weekend 18-19 maart: clubweekend klimmen in Ronchinne Weekend 18-19 maart:

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN 9180 MOERBEKE.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN 9180 MOERBEKE. UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD VAN 9180 Openbare zitting van 29 januari 2019. MOERBEKE. Tegenwoordig: Peter De Bock, Voorzitter Robby De Caluwe, Burgemeester Thierry Walbrecht, Derde Schepen

Nadere informatie

Stortingslijst van het archief van ATB-provincie West-Vlaanderen ( )

Stortingslijst van het archief van ATB-provincie West-Vlaanderen ( ) Stortingslijst van het archief van ATB-provincie West- (1979-1986) 429 (S/1994/148) Maarten Savels Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis 2008 INLEIDING Historische context van de archiefvormer Na enkele

Nadere informatie

Wat is het? Een infosessie over alle horeca-opleidingen bij JES Opleidingen. JES Opleidingen heeft volgende initiatieven in de aanbieding:

Wat is het? Een infosessie over alle horeca-opleidingen bij JES Opleidingen. JES Opleidingen heeft volgende initiatieven in de aanbieding: Infosessie horeca bij JES Opleidingen dinsdag, 17 januari, 2017 dinsdag 21 februari 2017 dinsdag 21 maart 2017 dinsdag 23 mei 2017 dinsdag 20 juni 2017 dinsdag 25 juli 2017 dinsdag 17 oktober 2017 dinsdag

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn.

Huishoudelijk Reglement. De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. Huishoudelijk Reglement I Algemene Bepalingen 1. Sociale Zetel en Administratief Secretariaat De sociale zetel en het administratief secretariaat moeten niet op hetzelfde adres gevestigd zijn. 2. Logo

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 26 februari 2019 om 21.15 uur Aanwezig: Steve De Boever, Voorzitter Joris

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 20 november 2017: Het verslag van 20 november wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 18 december 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

INFORMATIEMAP SPONSORS

INFORMATIEMAP SPONSORS INFORMATIEMAP SPONSORS CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond. Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden, gelegen aan de Kerkstraat

Nadere informatie

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verslag vergadering DB 20/06/16 Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verontschuldigd : Andre Vangroenweghe - Antonia Van

Nadere informatie

Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij:

Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij: Trainingsprogramma 2016 Inlichtingen te bekomen bij: Hoofdcoördinator: Robby Stoffels 0495 24 64 50 Kidstenniscoördinator: Rudy Bruggen 0474 58 21 73 Start 2 Tennis coördinator: Christian Van Garsse 0475

Nadere informatie

VERSLAG RVB AVF DD

VERSLAG RVB AVF DD VERSLAG RVB AVF DD. 19.04.2018 Aanwezig : - Carine Geukens, secretaris - Danny Lyssens, jeugdverantwoordelijke - Koen Vaneynde, statuten en reglementen - Jonas Janssens, penningmeester - Paul Derkinderen,

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING HANDBOOGLIGA WELKOM

ALGEMENE VERGADERING HANDBOOGLIGA WELKOM ALGEMENE VERGADERING HANDBOOGLIGA WELKOM DAGORDE 1) Verwelkoming 2) Naamafroeping 3) Goedkeuring verslag bijzondere AV (27/09/2014) 4) Goedkeuring boekhouding 2014 & kwijting van de bestuurders 5) Goedkeuring

Nadere informatie

kandidaat / kandidate?

kandidaat / kandidate? Een uitgave van ACV bouw - industrie & energie Trierstraat 31-1040 Brussel T 02 285 02 11 acvbie@acv csc.be www.acvbie.be December 2015 Sociale verkiezingen Mei 2016 Word jij die NIEUWE kandidaat / kandidate?

Nadere informatie

Vlaamse Traditionele Sporten vzw. 20 jaar Trofeebolling krulbol - Oosteeklo, 5 juli 2008

Vlaamse Traditionele Sporten vzw. 20 jaar Trofeebolling krulbol - Oosteeklo, 5 juli 2008 Vlaamse Traditionele Sporten vzw 1988-2008 20 jaar Trofeebolling krulbol - Oosteeklo, 5 juli 2008 Vlaamse Traditionele Sporten vzw VlaS: 1988-2008 Wie plantte het zaadje? Roland Renson Vlaamse Traditionele

Nadere informatie

STATUTEN. Statuten stedelijke jeugdraad Waregem. Gemeenteraad 14 januari Titel I Een inleidende omschrijving

STATUTEN. Statuten stedelijke jeugdraad Waregem. Gemeenteraad 14 januari Titel I Een inleidende omschrijving STATUTEN Gemeenteraad 14 januari 2014 Statuten stedelijke jeugdraad Waregem Titel I Een inleidende omschrijving De stedelijke jeugdraad van Waregem is het parlement waar jongeren, met interesse voor het

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verslag vergadering DB 10/12//2018 Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verontschuldigd : - Karl Laverge

Nadere informatie

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren ASV The Next Generation WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren A. VERKIEZING KERNTEAM Art. 1 Alle leden van ASV The Next Generation (verder: ASV TNG) kunnen zich kandidaat

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

VEURNSE ZWEMVERENIGING VZW Veurne, 10 februari Noordstraat Veurne ( (0495) ALGEMENE EN STATUTAIRE VERGADERING 6 FEBRUARI 2014

VEURNSE ZWEMVERENIGING VZW Veurne, 10 februari Noordstraat Veurne ( (0495) ALGEMENE EN STATUTAIRE VERGADERING 6 FEBRUARI 2014 VEURNSE ZWEMVERENIGING VZW Veurne, 10 februari 2013. Noordstraat 121 8630 Veurne ( (0495)21 18 57 ALGEMENE EN STATUTAIRE VERGADERING 6 FEBRUARI 2014 Aanwezig: Peter Tyriard, Marc Vanhoucke, Jan Bartholomeus,

Nadere informatie

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Artikel 1 : Oprichting adviesraad Er wordt een stedelijke adviesraad toegankelijkheid opgericht. Deze adviesraad is bevoegd alle materies te behandelen m.b.t.

Nadere informatie

Comitévergadering van

Comitévergadering van Comitévergadering van 20-11-2013. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Demeester J.P., Van Ryssel M., Colle H., De Lange T. (convocateur) en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Inghelbrecht D. Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Weekend december: clubweekend wandelen in La Reid Zaterdag 10 december: GTE initiator sportklimmen Zondag 11 december: maandelijkse wandeling

Weekend december: clubweekend wandelen in La Reid Zaterdag 10 december: GTE initiator sportklimmen Zondag 11 december: maandelijkse wandeling Weekend 10-11 december: clubweekend wandelen in La Reid Zaterdag 10 december: GTE initiator sportklimmen Zondag 11 december: maandelijkse wandeling Zaterdag 17 dec: jaarfeest in Sijsele Zondag 8 januari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

Verslag van de Raad van Bestuur van

Verslag van de Raad van Bestuur van Verslag van de Raad van Bestuur van 14.12.2016 Aanwezig Verontschuldigd/ Afwezig COOLS, Romain Voorzitter VAN GAEVER, Robert Ondervoorzitter APPELTANS, Philippe Bestuurders DEJAEGHER, Yvan Secretaris DE

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIEMAP

SPONSORINFORMATIEMAP SPONSORINFORMATIEMAP CLUBRUIMTE F.C PATRO PATRO SPORTIEF Al onze ploegen treden aan in de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond Onze thuiswedstrijden worden gespeeld op de Blokwegvelden gelegen Kerkstraat 89

Nadere informatie

Algemene Vergadering. ABC vzw. 17 Maart 2011

Algemene Vergadering. ABC vzw. 17 Maart 2011 Algemene Vergadering ABC vzw 17 Maart 2011 Agenda Welkom en agenda Goedkeuring van vorig verslag Goedkeuring van de lijst van de nieuwe effectieve leden ABC vzw werking 2010 Financieel verslag 2010 Verkiezing

Nadere informatie

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw

Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Model van Reglement van Inwendige Orde (RIO) voor de afdelingen en groepen van de HVV vzw Inleiding In uitvoering van Titel VI artikels 24 en 25 van de statuten van de vzw HVV en van Titel 3: punten 1,

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

STEDELIJKE SPORTRAAD IEPER REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

STEDELIJKE SPORTRAAD IEPER REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE STEDELIJKE SPORTRAAD IEPER dd.6/2/03 REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE Gelet op het decreet van 13 juli 2001, houdende de organisatie van het overleg en de inspraak in het Gemeentelijk Cultuurbeleid. Gelet

Nadere informatie

16 September. Infoavond

16 September. Infoavond 16 September Infoavond Trainersteam Dirk Stef Isabelle Joren Fien / Jelle / Natacha / Philippe Begeleiding trainingen Groepen Trainer Maandag A - B - C - D - E Dirk, Fien Dinsdag A - B - C - D Dirk, Stef

Nadere informatie

Artikel 2. De zetel van de sportraad is gevestigd in het gemeentehuis van de gemeente Meerhout, Markt 1, te 2450 Meerhout.

Artikel 2. De zetel van de sportraad is gevestigd in het gemeentehuis van de gemeente Meerhout, Markt 1, te 2450 Meerhout. ERKENNING EN ZETEL Artikel 1. De gemeentelijke Sportraad wordt erkend als gemeentelijk adviesorgaan in uitvoering van het decreet van 6 juli 2012, zijnde het decreet houdende het stimuleren en subsidiëren

Nadere informatie

VEURNSE ZWEMVERENIGING VZW Veurne, 15 februari 2008 Noordstraat Veurne (0495) ALGEMENE EN STATUTAIRE VERGADERING 12 FEBRUARI 2009

VEURNSE ZWEMVERENIGING VZW Veurne, 15 februari 2008 Noordstraat Veurne (0495) ALGEMENE EN STATUTAIRE VERGADERING 12 FEBRUARI 2009 VEURNSE ZWEMVERENIGING VZW Veurne, 15 februari 2008 Noordstraat 121 8630 Veurne (0495)21 18 57 ALGEMENE EN STATUTAIRE VERGADERING 12 FEBRUARI 2009 Aanwezig: José Vanneuville, Marc Vanhoucke, Jan Bartholomeus,

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR. VERONTSCHULDIGD Sandra Vandenplas, Roland Vanobbergen (penningmeester)

NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR. VERONTSCHULDIGD Sandra Vandenplas, Roland Vanobbergen (penningmeester) NOTULEN TYPE VERGADERING DATUM VOORZITTER DAGELIJKS BESTUUR RAAD VAN BESTUUR Sportraad raad van bestuur 20 juni 2016 19u30 - CC Den Blank Johny Rons William Charlier (ondervoorzitter), Kris Neven (secretaris)

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

Beste vrijwillig(st)er,

Beste vrijwillig(st)er, Niet vergeten! Provinciaal bestuur? lees meer op pag 2 Wie? lees meer op pag 3 Kandidaat stellen? lees meer op pag 4 Verkiezingen lees meer op pag 5 Timing lees meer op pag 6 lees meer op pag 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Vlaams Verbond voor Oriënteringsporten v.z.w. Koolmijnlaan Beringen Tel

Vlaams Verbond voor Oriënteringsporten v.z.w. Koolmijnlaan Beringen Tel Verslag Bijzondere Algemene Vergadering (extra BAV bijeengeroepen op vraag van de RvB van 18/06/2018) 4 juli 2018-19u De Zille - Ham 1. Noteren van de aanwezige vertegenwoordigers voor de verschillende

Nadere informatie

Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité vzw 20/06/2016 1/6 Boechoutlaan Brussel Ondernemingsnummer:

Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité vzw 20/06/2016 1/6 Boechoutlaan Brussel Ondernemingsnummer: Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité vzw 20/06/2016 1/6 LEDEN Artikel 1 Het BOIC is samengesteld uit nationale sportbonden, verenigingen en organismen die in voorkomend geval gesplitst zijn in twee

Nadere informatie

Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW. of KMSV VZW. Statuten. (volgens de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002)

Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW. of KMSV VZW. Statuten. (volgens de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002) Maatschappelijke zetel : E-mail : Website: Zonnestraat 26K, 2800 Mechelen infokmsv@gmail.com www.kmsv.be Koninklijke Mechelse Scheidsrechtersvereniging VZW of KMSV VZW Statuten (volgens de Wet van 27 juni

Nadere informatie

Verslag Statutaire Algemene Vergadering 24 maart 2011

Verslag Statutaire Algemene Vergadering 24 maart 2011 Verbond Sociale Ondernemingen vzw Verslag Statutaire Algemene Vergadering 24 maart 2011 Het Verbond Sociale Ondernemingen vzw bestaat uit: CAW Federatie vzw Pluralistisch Platform Gehandicaptenzorg vzw

Nadere informatie

UITTREKSEL VAN DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN 8 MEI 2012 BUREAU

UITTREKSEL VAN DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN 8 MEI 2012 BUREAU DECEUNINCK NAAMLOZE VENNOOTSCHAP DIE EEN OPENBAAR BEROEP DOET OF HEEFT GEDAAN OP HET SPAARWEZEN BRUGSESTEENWEG 374 8800 ROESELARE RPR KORTRIJK 0405.548.486 UITTREKSEL VAN DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 18-02-2019 Tijd 14:00-14:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren

WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren ASV The Next Generation WERKINGSREGLEMENT Kernteam en werkgroepen : verkiezing en functioneren A. VERKIEZING KERNTEAM Art. 1 Alle leden van ASV The Next Generation (verder: ASV TNG) kunnen zich kandidaat

Nadere informatie

Masterclass Stadsprojecten

Masterclass Stadsprojecten Masterclass Stadsprojecten Programma: 8 de editie, 2014 Dinsdag locatie 11/02 Deinze 25/02 Turnhout 11/03 Antwerpen 18/03 Leuven 01/04 Gent 22/04 Eeklo 06/05 Genk 20/05 Mechelen 10/06 Brussel Atelier Bouwmeester

Nadere informatie

Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/

Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan Gent 0476/ Bleau Climbing Team Klimzaal Biover Sport Blaarmeersen Gent: Campinglaan 2 9000 Gent 0476/941945 www.bleau.be info@bleau.rocks Beste ouders en jeugdklimmers, De winter lijkt stillaan achter de rug te liggen,

Nadere informatie

Word onze nieuwe delegee BOUW

Word onze nieuwe delegee BOUW Een uitgave van ACV bouw - industrie & energie Trierstraat 31-1040 Brussel T 02 285 02 11 acvbie@acv csc.be www.acvbie.be Januari 2016 Word onze nieuwe delegee BOUW Sta jij als 1 man voor je collega s?

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de raad van bestuur van 14 januari AGENDA

Verslag van de vergadering van de raad van bestuur van 14 januari AGENDA VLAAMSE KARATE FEDERATIE vzw Ondernemingsnummer 428240053 Vleugel van de Belgische Karate Federatie vzw Via de Belgische Karate Federatie vzw aangesloten bij: European Karate Federation World Karate Federation

Nadere informatie

OPRICHTINGSAKTE W.T.C. O.A. 22 juli 2013

OPRICHTINGSAKTE W.T.C. O.A. 22 juli 2013 OPRICHTINGSAKTE W.T.C. O.A. 22 juli 2013 Op 22 juli 2013 zijn de volgende personen verschenen die verklaren een vereniging zonder winstoogmerk te willen oprichten: 1. Sommereyns Peter, wonende te 3078

Nadere informatie

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015

Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 Zaalvoetbal INFORMATIEBROCHURE 2014-2015 1 De Vlaamse Zaalvoetbalbond is de enige federatie die enkel zaalvoetbal aanbiedt en erkend wordt door de Vlaamse Gemeenschap. Tevens zijn wij erkend door BLOSO.

Nadere informatie

Evenementen Kalender Vespa Club Neerpelt 2017

Evenementen Kalender Vespa Club Neerpelt 2017 5 maart 2017 - Mostra Scambio Vespa - C-mine Genk Van 10u tot 17u, Onderdelenbeurs, Customshow, Tentoonstelling, Demonstraties, Muziek, Eten en Drinken, Gratis Inkom 26 maart 2017 - Rond rit Vespa Club

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR HUISHOUDELIJK REGLEMENT - Gelet op de overeenkomst tussen de Vlaamse Gemeenschap en de Gemeente De Pinte over het gemeentelijk milieu- en

Nadere informatie

Statutaire Vergadering Belgische Vereniging voor urologie

Statutaire Vergadering Belgische Vereniging voor urologie Statutaire Vergadering Belgische Vereniging voor urologie Brugge 26 januari 2019 Agenda Openingswoord Voorzitter BVU, Prof. Dirk De Ridder Eerbetoon Prof. Dr. Johan Braeckman erebestuurder BVU Goedkeuring

Nadere informatie

Info Avond 27/09/2014

Info Avond 27/09/2014 Info Avond 27/09/2014 Welkom Voorzitter: Cindy De Visch Agenda - Terugblik op 2013 2014 - Vooruit kijken op seizoen 2014-2015 - Trainingen - Testen - Stages - Wedstrijden - Kledij - Kalender - Verzekering

Nadere informatie

Raad van Bestuur. Vergaderingen van 25 augustus 2015. Deze vergadering startte om 19:00 uur. Aanwezig:

Raad van Bestuur. Vergaderingen van 25 augustus 2015. Deze vergadering startte om 19:00 uur. Aanwezig: Raad van Bestuur Vergaderingen van 25 augustus 2015 Deze vergadering startte om 19:00 uur Aanwezig: Marc Van Craen, Bart Timmermans, Hilde Clessens, Jan Govaerts, Therese Meisters, Karel Vanwesenbeeck,

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure Erkende recreatieve sportfederatie Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en BLOSO erkende en gesubsidieerde recreatieve

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Informatiebrochure 2017 2018 Erkende recreatieve sportfederatie 1 Inleiding De Vlaamse Zaalvoetbalbond is een door de Vlaamse Gemeenschap en Sport Vlaanderen erkende recreatieve

Nadere informatie

Lidmaatschap VLP-club 2011

Lidmaatschap VLP-club 2011 Lidmaatschap VLP-club 2011 = aanduiden wat past Volledige naam club:. Stempel club: (verplicht!) Vestigingsadres club (= locatie van de infrastructuur) Straat en nr.:. Postcode:. Telefoon: Fax:. Website:

Nadere informatie

Aanwezig : dhr. Johnny Van den Hauwe, voorzitter mevr. Magda deschynkel, 1 ste ondervoorzitter dhr. Dirk Limpens, 2 de

Aanwezig : dhr. Johnny Van den Hauwe, voorzitter mevr. Magda deschynkel, 1 ste ondervoorzitter dhr. Dirk Limpens, 2 de Verslag van de vergadering van het Dagelijks Bestuur van de sectorale deelraad Vrije Tijd op dinsdag 9 januari 2007 om 20 uur in Taverne de Hazard, Leo Gheraerdslaan 7 te 9300 Aalst Aanwezig : dhr. Johnny

Nadere informatie

Masterclass Stadsprojecten

Masterclass Stadsprojecten Masterclass Stadsprojecten Programma: 9 de editie, 2015 dinsdagen locatie Thema 3 februari Sint-Niklaas Stadsproject en stadsdebat praktijkvoorbeeld & plaatsbezoek: Lobbenstad 10 februari Turnhout Visievorming

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement jeugdraad goedgekeurd door de algemene vergadering van de jeugdraad 18 april 1998

Huishoudelijk reglement jeugdraad goedgekeurd door de algemene vergadering van de jeugdraad 18 april 1998 Huishoudelijk reglement jeugdraad goedgekeurd door de algemene vergadering van de jeugdraad 18 april 1998 Artikel 1 Algemene Vergadering Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie