TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2"

Transcriptie

1 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN OP ENEKELE MINUTEN NABIJ DE SFEERVOLLE BINNENSTAD VAN S-HERTOGENBOSCH. Vraagprijs : ,- k.k. Woonopp. : Ca. 60 m 2 Inhoud : Ca. 150 m 3 Bouwjaar : Ca Aanvaarding : in overleg PER DIRECT MOGELIJK

2 Inleiding object Dit twee-kamer hoekappartement is op de eerste verdieping gelegen en beschikt tevens over een gezamenlijke berging op de begane grond. U betreedt het complex via de gezamenlijke entree met berging en trapopgang naar de eerste verdieping. Toegang Middels portaal is uw appartement te bereiken. Indeling Bij binnenkomst betreedt u de semi- open keuken welke in het bezit is van een eenvoudig keukenblok met onder en boven kastjes en afzuigkap. Doordat het een hoekappartement betreft, geniet de ruime woonkamer veel licht inval en is voorzien van sfeervolle, authentieke elementen zoals een buffetkast, glas in lood-deur en een oude schouw.

3 Aansluitend bevindt zich de slaapkamer met inbouwkast en badkamer welke in het bezit is van een douche cabine, wastafel, extra inbouwkast, toilet en wasmachineaansluitingen. Staat van onderhoud Het geheel is in normale staat van onderhoud en de algemene ruimtes worden bijgehouden door de Vereniging van Eigenaren. Berging Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging gelegen. Constructief Het pand waarin het appartement is gesitueerd, is omstreeks 1930 gebouwd en uitgevoerd in spouwmuur met een zadeldakconstructie met bitumen bedekt. Het appartement is grotendeels voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijke isolerende beglazing.

4 Installaties Het appartement wordt verwarmd middels een c.v. combiketel. Parkeergelegenheid Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij het complex. Bijzonderheden Bent u op zoek naar een betaalbaar starters appartement, gelegen nabij het centrum en welk vlug te aanvaarden is, dan is dit de ideale woonstek voor u!

5 Algemeen Deze informatie treft u ook aan op: Brochure De in deze brochure verstrekte informatie dient gezien te worden als een vrijblijvende aanbieding en een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtiging Indien na het bekijken van de brochure uw interesse is gewekt zijn wij uiteraard bereid een vrijblijvende afspraak met u te maken om het desbetreffende pand te bezichtigen. Een bezichtiging is eveneens voor de verkoper een enerverende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u uw bevindingen, dus ook als die negatief zijn, binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kantoor kenbaar wil maken. Samenstelling van de gegevens Ondanks dat deze brochure met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolkomenheden in de omschrijving, bijlagen en/of tekeningen aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid. Opdracht De eigenaar van dit pand heeft ons de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van zijn woning hetgeen voor de koper geen financiële consequentie inhoudt.

6 Bijlagen In de bijlagen treft u aan: De ontmoetingsstad s-hertogenbosch Financiële planning Stap voor Stap Verkopend makelaar Klaverlij Makelaars Jonkerstraat VR Nistelrode Tel.: E: info@klaverlij.nl I: Openingstijden kantoor Maandag tot en met vrijdag: van tot uur. Buiten onze openingstijden zijn wij u graag van dienst, gelieve op afspraak! Geheel vrijblijvend kunnen wij u uitvoerig informeren over de mogelijkheid tot verkoop van uw eigen onroerend goed, etc Uiteraard kunt u bij aankoop van deze woning u laten bijstaan door uw eigen makelaar die uw belangen optimaal kan behartigen.

7 Dé ontmoetingsstad s-hertogenbosch Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard. s-hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. Wie s-hertogenbosch ontmoet, ontmoet dynamiek en gezelligheid! Cijfers en kengetallen Empel, Engelen en Rosmalen behoren tot de Gemeente s-hertogenbosch. De gemeente heeft een opp. van 9126 hectare en telt ruim inwoners. Toerisme en Vrije Tijd De gezelligheid en het eigen, intieme karakter zijn de trots van 's- Hertogenbosch. Gemoedelijkheid, ambitie, warmte en 's-hertogenbosch mag je ook in één adem uitspreken. De stad staat bekend om haar indrukwekkende historische ambiance, haar Sint-Janskathedraal, de Binnendieze en haar meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. De hertogstad koestert ze, maar heeft ze allang verweven in haar moderne karakter. De binnenstad van 's- Hertogenbosch is rijkelijk voorzien van gezellige en sfeervolle winkels. Wandelt u eens over de bijzondere vormgeving van de openbare ruimte in de binnenstad of geniet van het winkelgebied Stoa/Arena. Kunst en Cultuur s-hertogenbosch heeft zich ontwikkeld tot dé cultuurstad van Zuid-Nederland. Het culturele profiel wordt versterkt doordat de stad blijft investeren in het eigentijdse en het historische. Met de Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de vestingwerken en gerestaureerde monumenten, maar ook met een rijk aanbod aan gekoesterde uitgaansgelegenheden en culturele trekpleisters! Kortom:De Ontmoetingsstad Den Bosch kan ook U veel woongeluk verschaffen!

8 Financiële Planning Stap voor Stap Stap 1 De zoektocht In deze fase bent u de mogelijkheden van een hypotheek aan het onderzoeken. Op basis van een vrijblijvend oriënterend gesprek krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen bedrag en de bijbehorende maandlasten. Stap 2 Uw woonstek wellicht gevonden? Op basis van uw specifieke situatie krijgt u verdere gratis analyse en advies. Het definitieve hypotheekbedrag wordt bepaald en de berekeningen worden toegelicht. Stap 3 Besluitvorming Aan de hand van de analyse en het verkregen advies neemt U een beslissing. Onze adviseur vraagt de hypotheekofferte aan, licht deze toe en uw wordt geïnformeerd over het vervolgtraject. Stap 4 Na het ondertekenen van de hypotheekofferte Uiteindelijk vindt bij de notaris het ondertekenen van de hypotheekakte plaats, de akte is de definitieve versie van de offerte. De ondertekening van de akte gebeurd op hetzelfde moment als het ondertekenen van de koopakte van de woning. Diverse diensten waar wij u mee op weg kunnen helpen: o Onafhankelijk hypotheekadvies o Pensioenoplossingen o Arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen o Vermogensplanning o Financieringen van bedrijfsonroerend goed o Verzekering van materiele zaken Meer informatie? Wij kunnen u vrijblijvend verder op weg helpen!

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11 ONLANGS GEHEEL GERENOVEERD APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN S- HERTOGENBOSCH.

Nadere informatie

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING! DEZE WONING MET OPRIT, GARAGE, UITBOUW (2001) EN AANGELEGDE TUIN BIEDT U VELE MOGELIJKHEDEN! Vraagprijs : 439.000,- k.k. Perceel

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

TE KOOP. Perceel : 693 m 2. Woonopp. : Ca. 390 m 2. Inhoud : Ca. 870 m 3

TE KOOP. Perceel : 693 m 2. Woonopp. : Ca. 390 m 2. Inhoud : Ca. 870 m 3 TE KOOP ROSMALEN DE OVERLAET ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET VEEL PRIVACY BIEDENDE TUIN RONDOM EN KEURIGE LOODS AAN DE ACHTERZIJDE, GELEGEN TE ROSMALEN NOORD IN DE JONGE WIJK DE OVERLAET-WEST.

Nadere informatie

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 KEURIG AFGEWERKTE EN ONLANGS VERNIEUWDE TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING EN GARAGE. DEZE WONING IS GELEGEN AAN EEN RUSTIGE BREDE WOONSTRAAT MET IN DE DIRECTE

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 RUIM HOEKHUIS MET DIVERSE OPSTALLEN, OP ERG ROYAAL PERCEEL GELEGEN WAT GESCHIKT IS OM TE GEBRUIKEN VOOR HET HOUDEN VAN PAARDEN OF ANDERE HOBBYDIEREN. GESITUEERD AAN DE A2 MET

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 NOSTALGIE VAN VROEGER MET DE LUXE VAN VANDAAG!! NOG TE BOUWEN LUXE MAISONNETTE WELKE GEDEELTELIJK NOG ZELF IN TE RICHTEN IS. HET ROYALE APPARTEMENT MET

Nadere informatie

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca.

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca. Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Op een superlocatie met een prachtig uitzicht, bevindt zich deze boerderij Veldzicht met schuren, oprit, tuin, gras en bouwland op een groot perceel, aan de rand van het dorp

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 NOSTALGIE VAN VROEGER MET DE LUXE VAN VANDAAG!! NOG TE BOUWEN LUXE MAISONNETTE WELKE GEDEELTELIJK NOG ZELF IN TE RICHTEN IS. HET ROYALE APPARTEMENT MET

Nadere informatie

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering.

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering. TE KOOP ELSENDORP ZEELANDSEDIJK 16B ROYALE, NIEUW TE REALISEREN, VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN BEDRIJFSGEBOUW. DEZE WONING MET GEZAMENLIJKE BEDRIJFSGEBOUW EN KANTOORRUIMTE ZIJN ONTSLOTEN MET OPRIT EN

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van Veldekekade 13 s-hertogenbosch. Vraagprijs: ,- k.k.

Informatiebrochure. Van Veldekekade 13 s-hertogenbosch. Vraagprijs: ,- k.k. Informatiebrochure Van Veldekekade 13 s-hertogenbosch Vraagprijs: 185.000,- k.k. Algemene omschrijving en omgeving Woning Leuke tussenwoning met stadstuin, achterom en berging. De woning is voorzien van

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BAEXEM TIENDENHOF 8 Rustige ligging met vrij uitzicht Royale en instapklare woning Ideale starterswoning Goedkoper dan huren Lage maandelijkse energielasten Eventueel met garage Vraagprijs 105.000,-- k.k.

Nadere informatie

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 28, 5213 SV s-hertogenbosch 2-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijk lichte woonkamer Nette keuken en moderne badkamer Gratis

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117 KEURIG ONDERHOUDEN RUIME VIERKAMER MAISONNETTE MET BERGING OP DE BEGANE GROND. DE WONING IS GELEGEN OP DE EERSTE EN TWEEDE WOONLAAG BOVEN HET WINKELCENTRUM CHURCHILLLAAN

Nadere informatie

Waalre (Aalst) Molengragte 12

Waalre (Aalst) Molengragte 12 Waalre (Aalst) Molengragte 12 Gunstig gelegen, tegenover winkelcentrum Den Hof, sfeervol driekamer appartement met dichte loggia op de 1 e woonlaag en met berging in de kelder; tevens op korte afstand

Nadere informatie

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning Huizen vanhendriks Boekweitveld 10, 5236 WR s-hertogenbosch Vier slaapkamers Kindvriendelijke omgeving Diepe en zonnige achteruin Eiken houten vloer Moderne lichte woning H58 H58 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon) Hooghuis 27, Mierlo Vraagprijs 175.000,- k.k. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Op rustige locatie in woonwijk gelegen nabij bosrand en natuur. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Bandoengstraat 38, 7556 TG Hengelo. Vraagprijs 107.500,- k.k.

TE KOOP. Bandoengstraat 38, 7556 TG Hengelo. Vraagprijs 107.500,- k.k. TE KOOP Bandoengstraat 38, 7556 TG Vraagprijs 107.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk instap klaar appartement op loopafstand van het centrum gelegen. Dit 3-kamer appartement (voorheen 4- kamers) is vanaf

Nadere informatie

TE KOOP. 2e Gasthuisstraat 5, 7101 EA Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. 2e Gasthuisstraat 5, 7101 EA Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7101 EA Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Op loopafstand van het centrum, aan rustig straatje gelegen, karakteristiek, vrijstaand woonhuis met tuin en houten tuinchalet. Indeling Begane grond:

Nadere informatie

Tweeling 5, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard Tweeling 5, te Valkenswaard Vraagprijs 138.500,- kosten koper NU IN PRIJS VERLAAGD! Sfeervol, modern en instapklaar tweekamer appartement te koop aangeboden met een woonoppervlakte van 55 m2. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede / TE KOOP Abraham Strickstraat 28 7521 EV Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Een jaren 30 woning Voorliefde voor een jaren 30 woning? En zin om een

Nadere informatie

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 68, 5213 SV s-hertogenbosch 3-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijke lichte woonkamer Nette keuken en ruime badkamer Gratis

Nadere informatie

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A TE KOOP BREDA BOTHASTRAAT 11A Op een uitstekende locatie, in de wijk Sportpark gelegen, instapklaar hoekappartement met moderne keuken met veel inbouwapparatuur, nette badkamer en 2 ruime slaapkamers.

Nadere informatie

Veldhoven Provincialeweg 92

Veldhoven Provincialeweg 92 Veldhoven Provincialeweg 92 Ruim opgezette en karakteristieke vooroorlogse villa met o.a. 7 slaapkamers, garage, 2 inritten, grote tuin en gunstig gelegen nabij invalswegen en snelweg Perceelsgrootte:

Nadere informatie

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k.

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. In het centrum van Aalsmeer bieden wij u aan op de 1e verdieping een mooi starters appartement. Het 2 kamerappartement is netjes afgewerkt en bijgehouden.

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Fijne woning in kindvriendelijk buurt Vierde slaapkamer mogelijk

Fijne woning in kindvriendelijk buurt Vierde slaapkamer mogelijk Huizen vanhendriks Schout van Herenthalsplein 31, 5237 TJ s-hertogenbosch Fijne woning in kindvriendelijk buurt Ruime sfeervolle woonkamer Luxe design keuken met inbouwappartuur Vierde slaapkamer mogelijk

Nadere informatie

Veldhoven (City Centrum) Bree 9

Veldhoven (City Centrum) Bree 9 De Reijenburg 42 5501 LD Veldhoven Tel. 040 254 15 28 Fax 040 253 26 45 info@henrikox.nl www.henrikox.nl Veldhoven (City Centrum) Bree 9 Zeer gunstig, aan de rand van het City Centrum gelegen, ruim opgezet

Nadere informatie

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt NIEUWE PLEIN 8-2 ARNHEM VRAAGPRIJS 134.500,--k.k. Grenzend aan de gezellige Korenmarkt en nabij de mooie omgeving van de Rijnkade, kortom: midden in het bruisende hart van Arnhem ligt dit gemoderniseerde

Nadere informatie

Veritasweg 27 te Oosterbeek

Veritasweg 27 te Oosterbeek Veritasweg 27 te Oosterbeek Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Achtertuin

Nadere informatie

BANKASTRAAT 38 HENGELO

BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO Dit appartement kan ook gemeubileerd worden verkocht! Aan de rand van het centrum op de 3 e verdieping gelegen verzorgde en gemoderniseerd 3 kamer appartement

Nadere informatie

NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM

NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM Ruime bovenwoning met bergzolder en ruime berging in de onderbouw gelegen op eigen grond. Bouwjaar: 1937 Aantal kamers: 5 Woonoppervlakte: ca. 115 m² Vraagprijs 185.000,- k.k.

Nadere informatie

Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht

Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer & De Bree Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635

Nadere informatie

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k.

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u

Nadere informatie

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht

Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht Objectinformatie Grevelingenstraat 4 3522 PR, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

Strijen, Boompjesstraat 31

Strijen, Boompjesstraat 31 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Boompjesstraat 31 Karakteristiek woonhuis met grote berging en tuin, gelegen in de dorpskern op een perceel van 206 m²

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k.

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k. Rotterdam Vraagprijs 139.900,-- k.k. Omschrijving Stalpaertstraat 44 - Rotterdam TURN-KEY WONING!!! Dit ruime 4-kamerappartement op de 1e etage is geheel verbouwd in 2015. De woning is voorzien van een

Nadere informatie

Beverveen 264 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Beverveen 264 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 169.900,-- k.k. Omschrijving Beverveen 264 - Spijkenisse Ruime 5-kamereengezinswoning in de gewilde wijk Waterland v.v. een nette badkamer. De woning ligt op loopafstand van winkels,

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

TE KOOP. Euregioring 46, Gronau. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Euregioring 46, Gronau. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Euregioring 46, Gronau Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Deze moderne vrijstaande woning met garage en 4 slaapkamers is in 2003 gebouwd op een kavel van 416 m². Het is gelegen in een geliefd

Nadere informatie

Zwanenveld 8302 8365 TK Nijmegen

Zwanenveld 8302 8365 TK Nijmegen Zwanenveld 8302 8365 TK Nijmegen Zwanenveld 8403D Postbus 6828, 6503 GH Nijmegen tel.: (024) 344 84 97 mob.: (06) 200 198 28 info@homanmakelaardij.nl www.homanmakelaardij.nl Zwanenveld 8302 te Nijmegen

Nadere informatie

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Luikerweg 45, te Valkenswaard Luikerweg 45, te Valkenswaard Vraagprijs 154.500,- kosten koper Een sfeervol 2-kamer hoekappartement, gelegen op de tweede verdieping in het jonge kleinschalige appartementencomplex Luikerstaete. Dit knusse

Nadere informatie

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen q Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Dichtbij het centrum van Vlissingen gelegen, keurig onderhouden hoekwoning met berging. Deze comfortabele

Nadere informatie

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met mooie diepe achtertuin en houten tuinhuis, gelegen op historische plek in Dongen, nabij het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k.

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Centraal

Nadere informatie

Orchideestraat 16 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Orchideestraat 16 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 89.900,-- k.k. Omschrijving Orchideestraat 16 - Spijkenisse Scherp geprijsd 3-kamer appartement op de begane grond met voor en achtertuin. Centraal gelegen nabij winkelcentrum, scholen,

Nadere informatie

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k.

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs 199.000,- k.k. In een rustige woonomgeving, in stadsdeel Gestel, op loopafstand van winkels, de High Tech Campus en diverse andere voorzieningen, gelegen

Nadere informatie

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard

Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard Karel Mollenstraat Noord 31, te Valkenswaard Vraagprijs 149.000,- kosten koper Bouwjaar : 2004 Woningtype : Appartement Etage : Begane grond Woonoppervlakte : circa 55 m² Inhoud : circa 165m³ Kamers :

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM.

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. Voorwoord Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode spannend en uiteraard zijn zij zeer

Nadere informatie

DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA

DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 te BREDA Algemeen Midden in het bruisende centrum van Breda, aan de verkeersluwe Dr. van Mierlostraat gelegen, volledig gerestaureerd 2-kamer

Nadere informatie

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND Bieden vanaf Aanvaarding 140.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een fraaie locatie, aan de rand van Helmond-Oost en nabij het centrum, gelegen

Nadere informatie

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370 TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7 4-KAMER MAISONNETTE gelegen op de begane grond met diepe voortuin (17 m), berging en vrij uitzicht. De woning is gelegen op korte afstand van het centrum, scholen en winkelcentrum

Nadere informatie

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Watertorenstraat 47 3930 HAMONT Vraagprijs: 329.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 329.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1981 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975

TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo. Perceeloppervlakte 124 m² Bouwjaar 1975 TE KOOP Goudenregenstraat 18, Borculo Ideale woning voor starters! Wat een geweldig leuke en lichte tussenwoning gelegen aan een rustige weg en nabij scholen, winkels en sportvoorzieningen. Vraagprijs

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Vraagprijs 180.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Hoekappartement Woonoppervlakte : circa 93 m² Inhoud : circa 288 m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Objectinformatie Rijnlaan 47 Bis A 3522 BC, Utrecht

Objectinformatie Rijnlaan 47 Bis A 3522 BC, Utrecht Objectinformatie Rijnlaan 47 Bis A 3522 BC, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten

Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten ROERMOND MARIAGARDESTRAAT 113 Huurappartement (maisonnette) In centrum Roermond gelegen In uitstekende staat van onderhoud Moderne keuken en badkamer 2 slaapkamers Huurprijs 760,-- per maand incl. servicekosten

Nadere informatie

Bennekom Laarweg 40. Vraagprijs: ,- k.k.

Bennekom Laarweg 40. Vraagprijs: ,- k.k. Bennekom Laarweg 40 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING met aangebouwde stenen berging De woning is voorzien van een grote oprit en stenen carport Ruime, fraaie, besloten, zonnige achtertuin met veel privacy Lichte

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Bonnikeplein 61 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Bonnikeplein 61 Noordwijk Vrijblijvende informatie Bonnikeplein 61 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving In het Vinkenveld op loopafstand van supermarkt, strand, duinen en openbaar vervoer op

Nadere informatie

Thorbeckestraat 60 Sittard

Thorbeckestraat 60 Sittard Thorbeckestraat 60 Sittard Vraagprijs 149.500,- k.k. Perceel ca. 83 m2 Aanvaarding in overleg Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor Mauritslaan 97, 6161 HS Geleen Europalaan 24 6199 AB Maastricht-Airport

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert. TE KOOP Laarderweg 94, Weert -KLUSSERS OPGELET!! -HALFVRIJSTAANDE WONING MET MOGELIJKHEDEN -GELEGEN IN DE WOONWIJK LAAR VAN DE GEMEENTE WEERT -3 SLAAPKAMERS OP DE VERDIEPING -TUIN AAN DE ACHTERZIJDE -DE

Nadere informatie

Blekershoek 20+PP BUSSUM

Blekershoek 20+PP BUSSUM Blekershoek 20+PP BUSSUM Vraagprijs 120.000 k.k. Omschrijving: Blekershoek 20+PP te BUSSUM OPEN HUIS VRIJDAG 6 NOVEMBER AS VAN 16:45 TOT 17:15 UUR. De starterslening maakt het mogelijk! In het gezellige

Nadere informatie

TE KOOP. Van Hogendorplaan 46 E K.K CT Doetinchem

TE KOOP. Van Hogendorplaan 46 E K.K CT Doetinchem Van Hogendorplaan 46 E 7003 CT Doetinchem TE KOOP 124.500 K.K. Van Hogendorplaan 46 E 7003 CT Doetinchem Inleiding Goed onderhouden en modern afgewerkt 3-kamer (voormalig 4-kamer) APPARTEMENT gelegen op

Nadere informatie

Bosveldweg AX Maastricht

Bosveldweg AX Maastricht Bosveldweg 12 6223 AX Maastricht Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Op een rustige locatie, in Borgharen, ligt een ruime tussenwoning met 6 slaapkamers, uitbouw, zijingang en vrij uitzicht aan de

Nadere informatie

Pastoor Gowthorpestraat 37. Vraagprijs 157.500,- K.K. Barneveld

Pastoor Gowthorpestraat 37. Vraagprijs 157.500,- K.K. Barneveld Pastoor Gowthorpestraat 37 Vraagprijs 157.500,- K.K. Barneveld Barneveld, Pastoor Gowthorpestraat 37 Vraagprijs 157.500 - K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING ALGEMEEN Fraai gelegen 2-2

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

www.wittewoningmakelaars.nl

www.wittewoningmakelaars.nl Brochure Klokkenplas 15 Enschede WitteWoning Makelaars Enschede Oliemolensingel 84 7511 BD Enschede 053-4304345 enschede@wittewoningmakelaars.nl Vrijblijvende objectinformatie Type woning: Appartement

Nadere informatie

Past. Gowthorpestraat 71

Past. Gowthorpestraat 71 Past. Gowthorpestraat 71 Vraagprijs 149.000,- K.K. Barneveld Barneveld, Pastoor Gowthorpestraat 71 Vraagprijs 149.000,- K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 3 e VERDIEPING ALGEMEEN Gezellig en centraal

Nadere informatie

TE KOOP. Oldenzaalsestraat , 7511 DZ Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oldenzaalsestraat , 7511 DZ Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7511 DZ Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Nabij het bruisende centrum van gelegen 2-kamer appartement met een berging in het souterrain. Het gaat om een voormalig huurwoning, en dient intern

Nadere informatie

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Ed Hoornikstraat 1 DONGEN Ed Hoornikstraat 1 Prachtig gelegen hoekwoning met moderne voorzieningen en schitterend uitzicht over de vijver in de kindvriendelijke nieuwbouwwijk De Hoge Akker. Perceel : 206 m² Inhoud : circa

Nadere informatie

VERDISTRAAT 36 HENGELO

VERDISTRAAT 36 HENGELO VERDISTRAAT 36 HENGELO VERDISTRAAT 36 HENGELO In Klein Driene, nabij het centrum gelegen 3 kamer appartement voorzien van een balkon aan de voor- en achterzijde en een berging in het souterrain. Het appartement

Nadere informatie

PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A HENGELO

PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A HENGELO PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A HENGELO PRINSES BEATRIXSTRAAT 54 A - HENGELO Ideaal gelegen, op loopafstand van het centrum en het station van Hengelo, verzorgd 2 kamer appartement met berging op de begane

Nadere informatie

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard Bakkerstraat 80, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1997 Woningtype : Penthouse Woonoppervlakte : circa 77 m² Inhoud : circa 230m³ Kamers : 3 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard

Nadere informatie

Ideaal nabij het stadscentrum, in kleinschalig NIEUW complex gelegen, modern appartement op de begane grond.

Ideaal nabij het stadscentrum, in kleinschalig NIEUW complex gelegen, modern appartement op de begane grond. Ideaal nabij het stadscentrum, in kleinschalig NIEUW complex gelegen, modern appartement op de begane grond. ADRES: Schootsestraat 73-03 5616 RB Eindhoven VRAAGPRIJS: BOUWJAAR: 2006 137.000, k.k. AANVAARDING:

Nadere informatie

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Huizen vanhendriks Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Sfeervolle eindwoning Instapklaar! Royale woonkamer Moderne badkamer en keuken Centrale ligging H58 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN. Vraagprijs 199.500,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Edelweisstraat 126 te EINDHOVEN Vraagprijs Aanvaarding 199.500,= K.K. In overleg Omschrijving Verrassend ruime karakteristieke tussenwoning met 3 slaapkamers, sfeervolle tuin met berging

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND KAPELLERLAAN 156 Nabij centrum gelegen Rustige woonomgeving Luxe keukenopstelling Moderne badkamer Vraagprijs 149.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Dit keurige appartement is gelegen op de begane

Nadere informatie

EINDHOVEN Limburglaan 59

EINDHOVEN Limburglaan 59 EINDHOVEN Limburglaan 59 Omschrijving Keurig onderhouden 2-kamer hoekappartement met veel lichtinval, balkon, separate berging, een in 2014 gemoderniseerde badkamer met duo wastafel en ruime douchecabine.

Nadere informatie

Kasteel-Noord NX HELMOND. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Kasteel-Noord NX HELMOND. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Kasteel-Noord 23 5702 NX HELMOND Vraagprijs: 209.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs 209.000,- k.k. Servicekosten Maandelijks 120 Type appartement Hoofdtype Standaard Portiekflat Bouwjaar 1997

Nadere informatie

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer

Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer Bovenwoning Bruynssteeg 14 7411 LT Deventer VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het

Nadere informatie

Schorpioen 1 Katwijk

Schorpioen 1 Katwijk Schorpioen 1 Katwijk Vraagprijs 165.000,- k.k. Bent u op zoek naar een appartement dat helemaal af is, zodat u slechts uw meubels hoeft te verhuizen en het appartement kunt betrekken? Bezichtig dan eens

Nadere informatie

Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5

Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5 Veldhoven (Oerle) Clementinalaan 5 Op zeer gunstige locatie, in een mooie laan op een fraai perceel in het kerkdorp Oerle gelegen, vrijstaande bungalow met garage en grote tuin, aan de achterzijde grenzend

Nadere informatie

Objectinformatie Jeremiestraat 16 B 3511 TW, Utrecht

Objectinformatie Jeremiestraat 16 B 3511 TW, Utrecht Objectinformatie Jeremiestraat 16 B 3511 TW, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer & De Bree Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte

Nadere informatie

JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO

JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO OP ZOEK NAAR EEN WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM? BEL DAN SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING! Nabij het centrum van Hengelo gelegen hoekwoning

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 - BORNE Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Stroom Esch, nabij uitvalswegen, diverse voorzieningen en het buitengebied, treft u deze goed onderhouden

Nadere informatie

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k.

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs 89.500,- k.k. TE KOOP de Wilmskamp 211, 7552 GZ Vraagprijs 89.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk licht en luxe afgewerkt 2-kamer appartement met een ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op de derde verdieping.

Nadere informatie

TE KOOP. Haverdreef 42, 7006 LJ Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Haverdreef 42, 7006 LJ Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7006 LJ Vraagprijs 152.500,- k.k. Omschrijving In kindvriendelijke woonwijk gelegen ruime eengezinswoning met aangebouwde stenen berging en tuin op het zuid-westen. De woning heeft ca. 110 m²

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 220.000,- kosten koper Bouwjaar : 1996 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 77 m² Inhoud : circa 280 m³ Kamers : 3 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO Een 3-kamer appartement (voorheen 4) met aan de voorzijde en achterzijde een balkon. De badkamer is recent gerenoveerd. Zowel aan de voor- als achterzijde

Nadere informatie

Linnaeusstraat 170 te Zaandam

Linnaeusstraat 170 te Zaandam Linnaeusstraat 170 te Zaandam Linnaeusstraat 170 te Zaandam Vraagprijs 119.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Vraagprijs 164.000,-- k.k.

Vraagprijs 164.000,-- k.k. HERTEN GIJS VAN AARDENNESTRAAT 62 Prima onderhouden 4 slaapkamers Nabij basisschool Vaste trap naar tweede verdieping Achteringang tuin Vraagprijs 164.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN In kindvriendelijke

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie