TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11"

Transcriptie

1 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11 ONLANGS GEHEEL GERENOVEERD APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN S- HERTOGENBOSCH. Vraagprijs : ,- k.k. Woonopp. : Ca. 52 m 2 Inhoud : Ca. 130 m 3 Bouwjaar : Ca Aanvaarding : in overleg PER DIRECT MOGELIJK

2 Inleiding object Dit keurig compact twee-kamer appartement is op de begane grond en op de eerste verdieping gelegen en beschikt tevens over een gezamenlijke berging op de begane grond. Toegang U betreedt het complex via de gezamenlijke entree met berging en trapopgang naar de eerste verdieping. Indeling Middels portaal is uw appartement aan de rechter zijde te bereiken. Bij binnenkomst betreedt u de ruime woonkamer met open keuken welke in het bezit is van een keukenblok met onder en boven kastjes en afzuigkap. Aansluitend bevindt zich de douche, wastafel en separaat toilet. Tevens zijn hier de witgoedaansluitingen en de cv-ketel geplaatst.

3 Middels de trap in de living is de slaapkamer met kleine bergkast op de eerste verdieping te bereiken. De slaapkamer is uitgevoerd als loggia met zowel uitzicht naar buiten als in de woonkamer. Staat van onderhoud Het geheel is in normale staat van onderhoud en de algemene ruimtes worden bijgehouden door de Vereniging van Eigenaren. Berging Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging gelegen. Constructief Het pand waarin het appartement is gesitueerd, is omstreeks 1930 gebouwd en uitgevoerd in spouwmuur met een zadeldakconstructie met bitumen bedekt. Het appartement is grotendeels voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijke isolerende beglazing.

4 Installaties Het appartement wordt verwarmd middels een c.v. combiketel. Parkeergelegenheid Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij het complex. Bijzonderheden Bent u op zoek naar onlangs geheel vernieuwd en betaalbaar starters appartement, gelegen nabij het centrum en welk vlug te aanvaarden is, dan is dit de ideale woonstek voor u!

5 Algemeen Deze informatie treft u ook aan op: Brochure De in deze brochure verstrekte informatie dient gezien te worden als een vrijblijvende aanbieding en een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtiging Indien na het bekijken van de brochure uw interesse is gewekt zijn wij uiteraard bereid een vrijblijvende afspraak met u te maken om het desbetreffende pand te bezichtigen. Een bezichtiging is eveneens voor de verkoper een enerverende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u uw bevindingen, dus ook als die negatief zijn, binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kantoor kenbaar wil maken. Samenstelling van de gegevens Ondanks dat deze brochure met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolkomenheden in de omschrijving, bijlagen en/of tekeningen aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid. Opdracht De eigenaar van dit pand heeft ons de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van zijn woning hetgeen voor de koper geen financiële consequentie inhoudt.

6 Bijlagen In de bijlagen treft u aan: De ontmoetingsstad s-hertogenbosch Financiële planning Stap voor Stap Verkopend makelaar Klaverlij Makelaars Jonkerstraat VR Nistelrode Tel.: E: info@klaverlij.nl I: Openingstijden kantoor Maandag tot en met vrijdag: van tot uur. Buiten onze openingstijden zijn wij u graag van dienst, gelieve op afspraak! Geheel vrijblijvend kunnen wij u uitvoerig informeren over de mogelijkheid tot verkoop van uw eigen onroerend goed, etc Uiteraard kunt u bij aankoop van deze woning u laten bijstaan door uw eigen makelaar die uw belangen optimaal kan behartigen.

7 Dé ontmoetingsstad s-hertogenbosch Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard. s-hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. Wie s-hertogenbosch ontmoet, ontmoet dynamiek en gezelligheid! Cijfers en kengetallen Empel, Engelen en Rosmalen behoren tot de Gemeente s-hertogenbosch. De gemeente heeft een opp. van 9126 hectare en telt ruim inwoners. Toerisme en Vrije Tijd De gezelligheid en het eigen, intieme karakter zijn de trots van 's- Hertogenbosch. Gemoedelijkheid, ambitie, warmte en 's-hertogenbosch mag je ook in één adem uitspreken. De stad staat bekend om haar indrukwekkende historische ambiance, haar Sint-Janskathedraal, de Binnendieze en haar meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. De hertogstad koestert ze, maar heeft ze allang verweven in haar moderne karakter. De binnenstad van 's- Hertogenbosch is rijkelijk voorzien van gezellige en sfeervolle winkels. Wandelt u eens over de bijzondere vormgeving van de openbare ruimte in de binnenstad of geniet van het winkelgebied Stoa/Arena. Kunst en Cultuur s-hertogenbosch heeft zich ontwikkeld tot dé cultuurstad van Zuid-Nederland. Het culturele profiel wordt versterkt doordat de stad blijft investeren in het eigentijdse en het historische. Met de Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de vestingwerken en gerestaureerde monumenten, maar ook met een rijk aanbod aan gekoesterde uitgaansgelegenheden en culturele trekpleisters! Kortom:De Ontmoetingsstad Den Bosch kan ook U veel woongeluk verschaffen!

8 Financiële Planning Stap voor Stap Stap 1 De zoektocht In deze fase bent u de mogelijkheden van een hypotheek aan het onderzoeken. Op basis van een vrijblijvend oriënterend gesprek krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen bedrag en de bijbehorende maandlasten. Stap 2 Uw woonstek wellicht gevonden? Op basis van uw specifieke situatie krijgt u verdere gratis analyse en advies. Het definitieve hypotheekbedrag wordt bepaald en de berekeningen worden toegelicht. Stap 3 Besluitvorming Aan de hand van de analyse en het verkregen advies neemt U een beslissing. Onze adviseur vraagt de hypotheekofferte aan, licht deze toe en uw wordt geïnformeerd over het vervolgtraject. Stap 4 Na het ondertekenen van de hypotheekofferte Uiteindelijk vindt bij de notaris het ondertekenen van de hypotheekakte plaats, de akte is de definitieve versie van de offerte. De ondertekening van de akte gebeurd op hetzelfde moment als het ondertekenen van de koopakte van de woning. Diverse diensten waar wij u mee op weg kunnen helpen: o Onafhankelijk hypotheekadvies o Pensioenoplossingen o Arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen o Vermogensplanning o Financieringen van bedrijfsonroerend goed o Verzekering van materiele zaken Meer informatie? Wij kunnen u vrijblijvend verder op weg helpen!

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN OP ENEKELE MINUTEN NABIJ DE SFEERVOLLE BINNENSTAD VAN S-HERTOGENBOSCH.

Nadere informatie

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 KEURIG AFGEWERKTE EN ONLANGS VERNIEUWDE TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING EN GARAGE. DEZE WONING IS GELEGEN AAN EEN RUSTIGE BREDE WOONSTRAAT MET IN DE DIRECTE

Nadere informatie

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING! DEZE WONING MET OPRIT, GARAGE, UITBOUW (2001) EN AANGELEGDE TUIN BIEDT U VELE MOGELIJKHEDEN! Vraagprijs : 439.000,- k.k. Perceel

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 RUIM HOEKHUIS MET DIVERSE OPSTALLEN, OP ERG ROYAAL PERCEEL GELEGEN WAT GESCHIKT IS OM TE GEBRUIKEN VOOR HET HOUDEN VAN PAARDEN OF ANDERE HOBBYDIEREN. GESITUEERD AAN DE A2 MET

Nadere informatie

TE KOOP. Perceel : 693 m 2. Woonopp. : Ca. 390 m 2. Inhoud : Ca. 870 m 3

TE KOOP. Perceel : 693 m 2. Woonopp. : Ca. 390 m 2. Inhoud : Ca. 870 m 3 TE KOOP ROSMALEN DE OVERLAET ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET VEEL PRIVACY BIEDENDE TUIN RONDOM EN KEURIGE LOODS AAN DE ACHTERZIJDE, GELEGEN TE ROSMALEN NOORD IN DE JONGE WIJK DE OVERLAET-WEST.

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 NOSTALGIE VAN VROEGER MET DE LUXE VAN VANDAAG!! NOG TE BOUWEN LUXE MAISONNETTE WELKE GEDEELTELIJK NOG ZELF IN TE RICHTEN IS. HET ROYALE APPARTEMENT MET

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca.

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca. Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Op een superlocatie met een prachtig uitzicht, bevindt zich deze boerderij Veldzicht met schuren, oprit, tuin, gras en bouwland op een groot perceel, aan de rand van het dorp

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 NOSTALGIE VAN VROEGER MET DE LUXE VAN VANDAAG!! NOG TE BOUWEN LUXE MAISONNETTE WELKE GEDEELTELIJK NOG ZELF IN TE RICHTEN IS. HET ROYALE APPARTEMENT MET

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117 KEURIG ONDERHOUDEN RUIME VIERKAMER MAISONNETTE MET BERGING OP DE BEGANE GROND. DE WONING IS GELEGEN OP DE EERSTE EN TWEEDE WOONLAAG BOVEN HET WINKELCENTRUM CHURCHILLLAAN

Nadere informatie

Informatiebrochure. Van Veldekekade 13 s-hertogenbosch. Vraagprijs: ,- k.k.

Informatiebrochure. Van Veldekekade 13 s-hertogenbosch. Vraagprijs: ,- k.k. Informatiebrochure Van Veldekekade 13 s-hertogenbosch Vraagprijs: 185.000,- k.k. Algemene omschrijving en omgeving Woning Leuke tussenwoning met stadstuin, achterom en berging. De woning is voorzien van

Nadere informatie

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering.

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering. TE KOOP ELSENDORP ZEELANDSEDIJK 16B ROYALE, NIEUW TE REALISEREN, VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN BEDRIJFSGEBOUW. DEZE WONING MET GEZAMENLIJKE BEDRIJFSGEBOUW EN KANTOORRUIMTE ZIJN ONTSLOTEN MET OPRIT EN

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. BAEXEM TIENDENHOF 8 Rustige ligging met vrij uitzicht Royale en instapklare woning Ideale starterswoning Goedkoper dan huren Lage maandelijkse energielasten Eventueel met garage Vraagprijs 105.000,-- k.k.

Nadere informatie

TE KOOP. VEGHEL Silenenstraat 10

TE KOOP. VEGHEL Silenenstraat 10 TE KOOP VEGHEL Silenenstraat 10 Riante, aan achterzijde uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning inclusief eigen oprit, vrijstaande garage en ruime achtertuin met overdekt zitje. Het object is gelegen nabij het

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon) Hooghuis 27, Mierlo Vraagprijs 175.000,- k.k. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Op rustige locatie in woonwijk gelegen nabij bosrand en natuur. De woning

Nadere informatie

Bosveldweg AX Maastricht

Bosveldweg AX Maastricht Bosveldweg 12 6223 AX Maastricht Vraagprijs: 175.000,- k.k. Omschrijving Op een rustige locatie, in Borgharen, ligt een ruime tussenwoning met 6 slaapkamers, uitbouw, zijingang en vrij uitzicht aan de

Nadere informatie

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k.

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Centraal

Nadere informatie

Waalre (Aalst) Molengragte 12

Waalre (Aalst) Molengragte 12 Waalre (Aalst) Molengragte 12 Gunstig gelegen, tegenover winkelcentrum Den Hof, sfeervol driekamer appartement met dichte loggia op de 1 e woonlaag en met berging in de kelder; tevens op korte afstand

Nadere informatie

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A

TE KOOP BOTHASTRAAT 11A TE KOOP BREDA BOTHASTRAAT 11A Op een uitstekende locatie, in de wijk Sportpark gelegen, instapklaar hoekappartement met moderne keuken met veel inbouwapparatuur, nette badkamer en 2 ruime slaapkamers.

Nadere informatie

Zwanenveld 8302 8365 TK Nijmegen

Zwanenveld 8302 8365 TK Nijmegen Zwanenveld 8302 8365 TK Nijmegen Zwanenveld 8403D Postbus 6828, 6503 GH Nijmegen tel.: (024) 344 84 97 mob.: (06) 200 198 28 info@homanmakelaardij.nl www.homanmakelaardij.nl Zwanenveld 8302 te Nijmegen

Nadere informatie

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k.

Stalpaertstraat 44 Rotterdam Vraagprijs ,-- k.k. Rotterdam Vraagprijs 139.900,-- k.k. Omschrijving Stalpaertstraat 44 - Rotterdam TURN-KEY WONING!!! Dit ruime 4-kamerappartement op de 1e etage is geheel verbouwd in 2015. De woning is voorzien van een

Nadere informatie

TE KOOP RIDDERKERK. Burgemeester de Zeeuwstraat 238. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP RIDDERKERK. Burgemeester de Zeeuwstraat 238. Vraagprijs ,-- k.k Uw actieve regiomakelaar RIDDERKERK TE KOOP Vraagprijs 117.000,-- k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 238 Spiksplinternieuw wooncomfort, gelegen op een gunstige locatie aan de rand van het centrum van Ridderkerk.

Nadere informatie

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) MAATMAKELAARS MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70 Swalmerstraat 22, Roermond Vraagprijs: 227.500,- k.k. Indeling: Souterrain Gewelfde bergkelder. Begane grond Royale entree

Nadere informatie

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM.

V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. V. LINSCHOTENLAAN 332 HILVERSUM. Voorwoord Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode spannend en uiteraard zijn zij zeer

Nadere informatie

TE KOOP. Bandoengstraat 38, 7556 TG Hengelo. Vraagprijs 107.500,- k.k.

TE KOOP. Bandoengstraat 38, 7556 TG Hengelo. Vraagprijs 107.500,- k.k. TE KOOP Bandoengstraat 38, 7556 TG Vraagprijs 107.500,- k.k. Omschrijving Heerlijk instap klaar appartement op loopafstand van het centrum gelegen. Dit 3-kamer appartement (voorheen 4- kamers) is vanaf

Nadere informatie

TE KOOP. Euregioring 46, Gronau. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Euregioring 46, Gronau. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Euregioring 46, Gronau Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Deze moderne vrijstaande woning met garage en 4 slaapkamers is in 2003 gebouwd op een kavel van 416 m². Het is gelegen in een geliefd

Nadere informatie

Molenstraat 33D, VEGHEL

Molenstraat 33D, VEGHEL Molenstraat 33D, VEGHEL Vraagprijs 135.000 k.k. De Plaatselijke Makelaar Kofferen 8 5492 BN Sint-Oedenrode OMSCHRIJVING: INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET PARKEERPLAATS IN HARTJE CENTRUM VAN VEGHEL Dit royale

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie

TE KOOP. Hondsdrafveld 21, 7006 VE Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Hondsdrafveld 21, 7006 VE Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7006 VE Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving te Gezinswoning (4 slaapkamers) met eigen parkeermogelijkheid, een achtertuin met stenen berging en een achterom. Deze woning is gebouwd in 1991

Nadere informatie

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 28, 5213 SV s-hertogenbosch 2-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijk lichte woonkamer Nette keuken en moderne badkamer Gratis

Nadere informatie

Schorpioen 1 Katwijk

Schorpioen 1 Katwijk Schorpioen 1 Katwijk Vraagprijs 165.000,- k.k. Bent u op zoek naar een appartement dat helemaal af is, zodat u slechts uw meubels hoeft te verhuizen en het appartement kunt betrekken? Bezichtig dan eens

Nadere informatie

Weth. Lammersplantsoen 3

Weth. Lammersplantsoen 3 Weth. Lammersplantsoen 3 6023 BJ BUDEL-SCHOOT Vraagprijs: 169.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 169.000,- k.k. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1972 Algemene staat

Nadere informatie

TE KOOP. Haverdreef 42, 7006 LJ Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Haverdreef 42, 7006 LJ Doetinchem. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7006 LJ Vraagprijs 152.500,- k.k. Omschrijving In kindvriendelijke woonwijk gelegen ruime eengezinswoning met aangebouwde stenen berging en tuin op het zuid-westen. De woning heeft ca. 110 m²

Nadere informatie

Fijne woning in kindvriendelijk buurt Vierde slaapkamer mogelijk

Fijne woning in kindvriendelijk buurt Vierde slaapkamer mogelijk Huizen vanhendriks Schout van Herenthalsplein 31, 5237 TJ s-hertogenbosch Fijne woning in kindvriendelijk buurt Ruime sfeervolle woonkamer Luxe design keuken met inbouwappartuur Vierde slaapkamer mogelijk

Nadere informatie

Vrolikstraat 232 III, 1092 TW Amsterdam Vraagprijs 179.500,- k.k.

Vrolikstraat 232 III, 1092 TW Amsterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Vrolikstraat 232 III, 1092 TW Amsterdam Vraagprijs 179.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Intern te

Nadere informatie

Thorbeckestraat 60 Sittard

Thorbeckestraat 60 Sittard Thorbeckestraat 60 Sittard Vraagprijs 149.500,- k.k. Perceel ca. 83 m2 Aanvaarding in overleg Bezichtiging uitsluitend na afspraak met ons kantoor Mauritslaan 97, 6161 HS Geleen Europalaan 24 6199 AB Maastricht-Airport

Nadere informatie

Beverveen 264 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Beverveen 264 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 169.900,-- k.k. Omschrijving Beverveen 264 - Spijkenisse Ruime 5-kamereengezinswoning in de gewilde wijk Waterland v.v. een nette badkamer. De woning ligt op loopafstand van winkels,

Nadere informatie

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 68, 5213 SV s-hertogenbosch 3-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijke lichte woonkamer Nette keuken en ruime badkamer Gratis

Nadere informatie

TE KOOP. Oude Deldenerweg , 7548 PM Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Oude Deldenerweg , 7548 PM Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Oude Deldenerweg 205 69, 7548 PM Vraagprijs 54.000,- k.k. Omschrijving Achter het Resort Bad Boekelo, in bosrijke omgeving gelegen, geheel gemeubileerde en gemoderniseerd appartement met ruim terras

Nadere informatie

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning Huizen vanhendriks Boekweitveld 10, 5236 WR s-hertogenbosch Vier slaapkamers Kindvriendelijke omgeving Diepe en zonnige achteruin Eiken houten vloer Moderne lichte woning H58 H58 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k.

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort.

Nadere informatie

Strijen, Boompjesstraat 31

Strijen, Boompjesstraat 31 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Strijen, Boompjesstraat 31 Karakteristiek woonhuis met grote berging en tuin, gelegen in de dorpskern op een perceel van 206 m²

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Bonnikeplein 61 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Bonnikeplein 61 Noordwijk Vrijblijvende informatie Bonnikeplein 61 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving In het Vinkenveld op loopafstand van supermarkt, strand, duinen en openbaar vervoer op

Nadere informatie

Groeseindstraat 71 D Tilburg

Groeseindstraat 71 D Tilburg vraagprijs 165.000 k.k. Appeldoorn Van Erven Makelaars Lisstraat 1 5062 HD OISTERWIJK t. 013-211 47 07 info@appeldoornvanerven.nl www.appeldoornvanerven.nl Omschrijving Dit penthouse is gelegen in de wijk

Nadere informatie

Vrolikstraat 222 II, 1092 TV Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n.

Vrolikstraat 222 II, 1092 TV Amsterdam Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Vraagprijs 175.000,- v.o.n. Omschrijving Licht twee (voormalig 3) kamerappartement van 52 m² gelegen op de tweede verdieping met breed balkon aan de achterzijde op het zonnige zuiden. Gesitueerd in een

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Van de Mortelstraat 70 Noordwijk

Vrijblijvende informatie Van de Mortelstraat 70 Noordwijk Vrijblijvende informatie Van de Mortelstraat 70 Noordwijk Bonnike Makelaardij BV www.bonnike.nl 071-3619365 Omschrijving Zeer centraal nabij uitvalswegen, openbaar vervoer en winkel- centrum gelegen geheel

Nadere informatie

NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM

NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM NOLENSSTRAAT 60 B ROTTERDAM Ruime bovenwoning met bergzolder en ruime berging in de onderbouw gelegen op eigen grond. Bouwjaar: 1937 Aantal kamers: 5 Woonoppervlakte: ca. 115 m² Vraagprijs 185.000,- k.k.

Nadere informatie

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard

Bakkerstraat 80, te Valkenswaard Bakkerstraat 80, te Valkenswaard Vraagprijs 215.000,- kosten koper Bouwjaar : 1997 Woningtype : Penthouse Woonoppervlakte : circa 77 m² Inhoud : circa 230m³ Kamers : 3 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard

Nadere informatie

Tweeling 5, te Valkenswaard

Tweeling 5, te Valkenswaard Tweeling 5, te Valkenswaard Vraagprijs 138.500,- kosten koper NU IN PRIJS VERLAAGD! Sfeervol, modern en instapklaar tweekamer appartement te koop aangeboden met een woonoppervlakte van 55 m2. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Laaressingel 53, 7514 EL Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Laaressingel 53, 7514 EL Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Laaressingel 53, 7514 EL Vraagprijs 109.000,- k.k. Omschrijving Op zeer gunstige locatie nabij het centrum van gelegen! Ruim en zonnig balkon! Dit 3-kamer appartement ligt aan de rand van het centrum,

Nadere informatie

WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING.

WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING. WOLVENLAAN 157. HILVERSUM. INCLUSIEF GARAGE ONDER DE WONING. Vraagprijs 167.500,- k.k. VOORWOORD Namens de verkoper(s) bedanken wij u voor de getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper

Nadere informatie

DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA

DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 & 34 BREDA DR. VAN MIERLOSTRAAT 32 te BREDA Algemeen Midden in het bruisende centrum van Breda, aan de verkeersluwe Dr. van Mierlostraat gelegen, volledig gerestaureerd 2-kamer

Nadere informatie

Objectinformatie Jeremiestraat 16 B 3511 TW, Utrecht

Objectinformatie Jeremiestraat 16 B 3511 TW, Utrecht Objectinformatie Jeremiestraat 16 B 3511 TW, Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer & De Bree Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte

Nadere informatie

Veritasweg 27 te Oosterbeek

Veritasweg 27 te Oosterbeek Veritasweg 27 te Oosterbeek Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Veritasweg 27 te Oosterbeek Achtertuin

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SCHEPEN FABRITIUSSTRAAT 21 Volledig onderkelderd tussenliggend woonhuis Aan een rustig woonerf gelegen 3 Slaapkamers Vaste trap naar tweede verdieping Mooi uitzicht aan de achterzijde Eigen achteringang

Nadere informatie

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht

Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Schoolstraat 30 te Zwijndrecht Keurig onderhouden en mooi verbouwde woning gelegen in het centrum van Zwijndrecht Vraagprijs: 159.500,- k.k. Omschrijving Ideaal voor starters! Deze keurig onderhouden woning

Nadere informatie

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt

Collegiale verkoop met Klaassen en Partners te Weurt NIEUWE PLEIN 8-2 ARNHEM VRAAGPRIJS 134.500,--k.k. Grenzend aan de gezellige Korenmarkt en nabij de mooie omgeving van de Rijnkade, kortom: midden in het bruisende hart van Arnhem ligt dit gemoderniseerde

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 220.000,- kosten koper Bouwjaar : 1996 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 77 m² Inhoud : circa 280 m³ Kamers : 3 Ligging : Nabij centrum Valkenswaard Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k.

Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Holstraat 8 Eindhoven (Gestel) Vraagprijs 199.000,- k.k. In een rustige woonomgeving, in stadsdeel Gestel, op loopafstand van winkels, de High Tech Campus en diverse andere voorzieningen, gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND KAPELLERLAAN 156 Nabij centrum gelegen Rustige woonomgeving Luxe keukenopstelling Moderne badkamer Vraagprijs 149.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Dit keurige appartement is gelegen op de begane

Nadere informatie

6024 BW BUDEL-DORPLEIN

6024 BW BUDEL-DORPLEIN Sint Paulusstraat 3 6024 BW BUDEL-DORPLEIN Vraagprijs: 150.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 150.000,- k.k. Eengezinswoning Helft van dubbel Bouwjaar 1955 Algemene staat

Nadere informatie

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg Brochure Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND Bieden vanaf Aanvaarding 140.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een fraaie locatie, aan de rand van Helmond-Oost en nabij het centrum, gelegen

Nadere informatie

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Watertorenstraat HAMONT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Watertorenstraat 47 3930 HAMONT Vraagprijs: 329.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 329.000,- k.k. Eengezinswoning Vrijstaand Bouwjaar 1981 Algemene staat Normaal INRICHTING

Nadere informatie

Moorveldsberg AX Geulle

Moorveldsberg AX Geulle Moorveldsberg 95 6243 AX Geulle Vraagprijs: 159.000,- k.k. Omschrijving Te moderniseren halfvrijstaand woonhuis. Deze ruime woning is landelijk gelegen en heeft aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht.

Nadere informatie

Vraagprijs 239.000,-- k.k.

Vraagprijs 239.000,-- k.k. SWALMEN RIJKSWEG NOORD 29 Winkelpand met bovenwoning recentelijk gerenoveerd Winkelruimte 47m² en opslagruimte 66 m² Luxe opstelling en badkamer Vraagprijs 239.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Aan doorgaande

Nadere informatie

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370

TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7. VRAAGPRIJS 149.000,- k.k. WWW.JACOBSENEDE.NL TELEFOON (0318) 619370 TE KOOP EDE BUIZERDLAAN 7 4-KAMER MAISONNETTE gelegen op de begane grond met diepe voortuin (17 m), berging en vrij uitzicht. De woning is gelegen op korte afstand van het centrum, scholen en winkelcentrum

Nadere informatie

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Omschrijving Leuke tussenwoning in de Maastrichtse wijk Heer met o.a. een omheinde tuin met 'achterom' en een afzonderlijke stenen berging. Deze

Nadere informatie

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Vraagprijs 180.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Hoekappartement Woonoppervlakte : circa 93 m² Inhoud : circa 288 m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen van Heemskerckstraat 3 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Keurig onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met berging, gelegen in rustige straat in plan West II. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k.

KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. KAPELAAN GERRIT GROOTSTRAAT 80 TE ZAANDAM Vraagprijs 189.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure vindt u

Nadere informatie

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede /

TE KOOP Abraham Strickstraat EV Enschede / TE KOOP Abraham Strickstraat 28 7521 EV Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Een jaren 30 woning Voorliefde voor een jaren 30 woning? En zin om een

Nadere informatie

JAN VAN DELFTSTRAAT 75 ROSMALEN

JAN VAN DELFTSTRAAT 75 ROSMALEN JAN VAN DELFTSTRAAT 75 ROSMALEN Algemene informatie: Soort: Appartement, galerijflat Kamers: 4 (waarvan 3 slaapkamers) Woonoppervlakte: ca. 87m² Inhoud: ca. 256m³ Bouwjaar: 1965 Rosmalen / Wonen in Hintham

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

www.wittewoningmakelaars.nl

www.wittewoningmakelaars.nl Brochure Klokkenplas 15 Enschede WitteWoning Makelaars Enschede Oliemolensingel 84 7511 BD Enschede 053-4304345 enschede@wittewoningmakelaars.nl Vrijblijvende objectinformatie Type woning: Appartement

Nadere informatie

Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie

Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie Noorderhoofdstraat 181 B te Krommenie Vraagprijs 166.000-- k.k. (incl. parkeerplaats) Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor

Nadere informatie

Westzijde 211 D te Zaandam

Westzijde 211 D te Zaandam Westzijde 211 D te Zaandam Westzijde 211 D te Zaandam Vraagprijs 184.500,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. ROERMOND SINT JANSTRAAT 20 In hartje stad gelegen Charmante tussenwoning Speelse indeling Ideaal voor de starter Op 2 minuten loopafstand van de Markt en Designer Outlet Center Vraagprijs 129.000,-- k.k.

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

Poldermolen BC WEERT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Poldermolen BC WEERT. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Poldermolen 47 6003 BC WEERT Vraagprijs: 225.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 225.000,- k.k. Eengezinswoning Geschakelde woning Bouwjaar 1992 Algemene staat Normaal

Nadere informatie

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k.

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k. TE KOOP Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam 159.500 k.k. KENMERKEN Prijs 159.500 k.k. Adres Peppelweg 62 d Postcode 3053 GM Stad Rotterdam Woningtype Portiekflat Woonruimte 56m² Inhoud 190m³ Kamers 3 Slaapkamers

Nadere informatie

Kasteel-Noord NX HELMOND. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Kasteel-Noord NX HELMOND. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Kasteel-Noord 23 5702 NX HELMOND Vraagprijs: 209.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs 209.000,- k.k. Servicekosten Maandelijks 120 Type appartement Hoofdtype Standaard Portiekflat Bouwjaar 1997

Nadere informatie

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k.

Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. Weteringstraat 2C AALSMEER Vraagprijs: 219.000 k.k. In het centrum van Aalsmeer bieden wij u aan op de 1e verdieping een mooi starters appartement. Het 2 kamerappartement is netjes afgewerkt en bijgehouden.

Nadere informatie

Molenwieken 34 - Veghel

Molenwieken 34 - Veghel Molenwieken 34 - Veghel Vraagprijs 115.000,- k.k. Omschrijving Mooie lichte maisonnette woning gelegen in het hart van centrum Veghel, op de 2e en 3e verdieping met een woonoppervlakte van 62 m² met balkon

Nadere informatie

TE KOOP. 2e Gasthuisstraat 5, 7101 EA Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. 2e Gasthuisstraat 5, 7101 EA Winterswijk. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP, 7101 EA Vraagprijs 175.000,- k.k. Omschrijving Op loopafstand van het centrum, aan rustig straatje gelegen, karakteristiek, vrijstaand woonhuis met tuin en houten tuinchalet. Indeling Begane grond:

Nadere informatie

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k.

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k. Wellewei 1 Woudsend 579.000,- k.k. Wellewei 1. 8551 RB, Woudsend De ideale combinatie tussen wonen en werken en dat ook nog aan het water, wie wil dat nou niet. Dit prachtige pand met eigen steiger en

Nadere informatie

Objectinformatie Yokohamadreef XK, Utrecht

Objectinformatie Yokohamadreef XK, Utrecht Objectinformatie Yokohamadreef 56 3564 XK, Utrecht ERA De Bree Makelaars Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635 Geachte Woningzoekende,

Nadere informatie

CASPAR DAMSTRAAT 51 TE ZUNDERT

CASPAR DAMSTRAAT 51 TE ZUNDERT CASPAR DAMSTRAAT 51 TE ZUNDERT VANAF-prijs : 128.000,00 k.k. Woonoppervlakte Inhoud : ca. 44 m². : ca. 125 m³. SCHERPE VANAF-PRIJS! Let op: dit appartement wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij

Nadere informatie

St. Bernulphusstraat 7a te Oosterbeek

St. Bernulphusstraat 7a te Oosterbeek Fotopresentatie Hal/entree begane grond Trap vanuit hal naar eerste verdieping Fotopresentatie Eerste verdieping Fotopresentatie Trap naar tweede verdieping Overloop tweede verdieping met doorloop naar

Nadere informatie

Pastoor Gowthorpestraat 37. Vraagprijs 157.500,- K.K. Barneveld

Pastoor Gowthorpestraat 37. Vraagprijs 157.500,- K.K. Barneveld Pastoor Gowthorpestraat 37 Vraagprijs 157.500,- K.K. Barneveld Barneveld, Pastoor Gowthorpestraat 37 Vraagprijs 157.500 - K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING ALGEMEEN Fraai gelegen 2-2

Nadere informatie

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs 179.000,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca. Brochure Object Steenbergenstraat 24 te Eindhoven Vraagprijs Aanvaarding 179.000,= K.K. In overleg Omschrijving Op een rustige locatie, aan een eenrichtingsweg in de wijk 't Ven, in stadsdeel Strijp gelegen,

Nadere informatie

Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht

Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht Objectinformatie Amsterdamsestraatweg 203 3551 CB Utrecht ERA Makelaardij Van der Meer & De Bree Biltstraat 473, 3572 AX Utrecht, Tel. 030-2317041, mail: info@meer.nl, site: www.meer.nl fax 030-2333635

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Vraagprijs 179.500,-- k.k.

Vraagprijs 179.500,-- k.k. HELDEN RABOUW 26 Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk Energiezuinige woning Vaste trap naar de ruime zolder Moderne afwerking van badkamer en toilet Achtertuin met terras en eigen achterom Vraagprijs

Nadere informatie