TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117"

Transcriptie

1 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CHURCHILLLAAN 117 KEURIG ONDERHOUDEN RUIME VIERKAMER MAISONNETTE MET BERGING OP DE BEGANE GROND. DE WONING IS GELEGEN OP DE EERSTE EN TWEEDE WOONLAAG BOVEN HET WINKELCENTRUM CHURCHILLLAAN EN HET OVERDEKTE WINKELCENTRUM DE HELFTHEUVEL IS IN DE NABIJHEID. Vraagprijs : ,- k.k. Woonopp. : Ca. 100 m 2 Inhoud : Ca. 260 m 3 Bouwjaar : Ca Aanvaarding : in overleg

2 Inleiding object Keurig onderhouden ruime vierkamer maisonnette met berging op de begane grond. De woning is gelegen op de eerste en tweede woonlaag boven het winkelcentrum Churchilllaan en het overdekte winkelcentrum De Helftheuvel is in de nabijheid. De ontsluiting naar de regio is met de A2 en de A59 in de buurt goed te noemen. Wilt u genieten van het centrum van Den Bosch dan bent 10 minuten met de fiets onderweg. Toegang Gezamenlijke ingang alwaar brievenbussen en bellentableau zijn geplaatst, via deze ingang zijn de bergingen te bereiken welke op de begane grond zijn gelegen. Middels de trappenpartij is de aan achterzijde gelegen galerij te betreden en komt u bij de entree van de maisonnette. Staat van onderhoud Het geheel is in normale staat van onderhoud en de algemene ruimtes worden bijgehouden door de Vereniging van Eigenaren. Berging Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging gelegen en een zelfstandige bergruimte.

3 Indeling Bij binnenkomst komt u in de centrale hal waar vanuit de meterkast, bergkast, toilet, trapopgang, keuken en woonkamer kunt bereiken. De gesloten keuken is aan achterzijde gelegen en beschikt over een keukenunit in rechte opstelling met bovenkasten, eveneens zijn er vaste inbouwkasten aanwezig alwaar ruimte voor de koel en vrieskast. De wasmachineaansluitingen zijn eveneens in de keuken geplaatst. De royale woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen, middels deur is het aan voorzijde gelegen balkon met elektrische zonneluifel te betreden. De wanden en plafond zijn van stucwerk voorzien.

4 De verdieping is via de ruime overloop met inbouwkasten te bereiken alwaar drie slaapkamers en badkamer gesitueerd zijn. De slaapkamers zijn wisselend van grootte. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen, de andere twee kamers zijn aan de achterzijde gelegen. De wanden en plafonds zijn allen voorzien van stuctuurverf. Op de vloeren treft u bij twee slaapkamers vloerbedekking en bij de laatste slaapkamer laminaat. De badkamer (2003) is voorzien van douchecabine en wastafel met badkamermeubel, tevens is hier de cv-installatie (huur) geplaatst.

5 Constructief Het pand waarin het appartement is gesitueerd, is omstreeks 1969 gebouwd en uitgevoerd in spouwmuur met een platdakconstructie met bitumen bedekt. Het appartement is grotendeels voorzien van houten kozijnen met stalen inbouw. Installaties Het appartement wordt verwarmd middels een combiketel (AWB 2003). Deze wordt nu gehuurd voor vast bedrag van per maand. Dit kan in overleg worden overgenomen of veranderd. De meterkast is voorzien van 3 groepen. Parkeergelegenheid Er is in ruime mate parkeergelegenheid direct bij het complex. Servicekosten De servicekosten zijn 116,- inclusief opstalverzekering en onderhoud gezamenlijke ruimtes. Kadastrale gegevens Gemeente s-hertogenbosch sectie K nummer 2928 index A11. Bijzonderheden Bent u op zoek naar een ruime maisonnette, eventueel voor starters, met voldoende parkeerruimte voor de deur dan is dit de ideale woonstek voor u.

6 Algemeen Deze informatie treft u ook aan op: Brochure De in deze brochure verstrekte informatie dient gezien te worden als een vrijblijvende aanbieding en een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtiging Indien na het bekijken van de brochure uw interesse is gewekt zijn wij uiteraard bereid een vrijblijvende afspraak met u te maken om het desbetreffende pand te bezichtigen. Een bezichtiging is eveneens voor de verkoper een enerverende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u uw bevindingen, dus ook als die negatief zijn, binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kantoor kenbaar wil maken. Samenstelling van de gegevens Ondanks dat deze brochure met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolkomenheden in de omschrijving, bijlagen en/of tekeningen aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid. Opdracht De eigenaar van dit pand heeft ons de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van zijn woning hetgeen voor de koper geen financiële consequentie inhoudt.

7 Bijlagen In de bijlagen treft u aan: Kadastrale kaart Lijst roerende zaken De ontmoetingsstad s-hertogenbosch Financiële planning Stap voor Stap Verkopend makelaar Klaverlij Makelaars Postelstraat EA s-hertogenbosch Tel.: E: info@klaverlij.nl I: Openingstijden kantoor Maandag tot en met vrijdag: van tot uur. Buiten onze openingstijden zijn wij u graag van dienst, gelieve op afspraak! Geheel vrijblijvend kunnen wij u uitvoerig informeren over de mogelijkheid tot verkoop van uw eigen onroerend goed, etc Uiteraard kunt u bij aankoop van deze woning u laten bijstaan door uw eigen makelaar die uw belangen optimaal kan behartigen.

8

9 LIJST VAN ZAKEN BEHORENDE BIJ VERKOOP Churchillaan 117 te s-hertogenbosch Voor onderstaande zaken, ongeacht of deze roerend dan wel onroerend zijn, is bij het verlenen van de verkoopopdracht het volgend afgesproken : ZAKEN Blijft achter Gaat mee Niet aanwezig Ter overname Tuinaanleg / bestrating / beplanting / erfafscheidingen / tuinpoorten Beelden/potten Vijver met toebehoren; vissen en pomp Buitenverlichting Houten buitenberging / tuinhuisje GFT container / Restafvalcontainer / gifbak ( eigendom gemeente ) Bloemenkas Vlaggenmast Voet droogmolen Antenne / Schotelantenne met receiver/decoder Brievenbus / groene PTT-bus Voordeurbel / belinstallatie / gong Veiligheidssloten / veiligheidsbeslag / bijzetsloten Alarminstallatie met/zonder abonnement op meldkamer Rolluiken Zonwering buiten (luifel) Zonwering binnen Gordijnrails Overgordijnen Vitrages / valletjes Rolgordijnen Losse horren / rolhorren Vloerbedekking Parketvloer(en) / Laminaatvloer(en) C.V. installatie met toebehoren Gaskachels (Klok) Thermostaat Open haard / gashaard / houtkachel Nadien aangebrachte isolatievoorzieningen zoals voorzetramen, radiatorfolie e.d. Vuurplaat en accessoires open haard

10 ZAKEN Blijft achter Gaat mee Niet aanwezig Ter overname Keukeninrichting met bovenkasten, indirecte werkverlichting indien aanwezig Ingebouwde of losstaande Keukenapparatuur; Kookplaat (gas) Afzuigkap Koelkast Diepvrieskast Vaatwasser Oven Combi-magnetron Combi-oven Geïntegreerd koffieapparaat Inbouwverlichting, spots, dimmers Opbouwverlichting, te weten; Kasten / Spiegelwanden Boekenplanken / legplanken Legplanken in trapkast / kelderkast / vaste kasten Losse kasten Wastafels met bijbehorende accessoires zoals spiegel, planchet, bekerhouders, handdoekdragers Toiletaccessoires zoals toiletrolhouder, toiletbril, spiegel Badkameraccessoires zoals spiegel, planchet, kranen, zeepbakje, douchescherm Veiligheidsschakelaar wasautomaat Telefooncentrale met telefoontoestellen Losse telefoontoestellen Internet Kabelmodem (ADSL) Zaken die geen eigendom zijn van verkoper maar waarvan eventuele leasecontracten, huurcontracten, huur-koopcontracten over te nemen zijn (bijv. keuken, open haard, cvketel, boiler geiser, kunststof kozijnen etc. Overige;

11 Dé ontmoetingsstad s-hertogenbosch Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard. s-hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. Wie s-hertogenbosch ontmoet, ontmoet dynamiek en gezelligheid! Cijfers en kengetallen Empel, Engelen en Rosmalen behoren tot de Gemeente s-hertogenbosch. De gemeente heeft een opp. van 9126 hectare en telt ruim inwoners. Toerisme en Vrije Tijd De gezelligheid en het eigen, intieme karakter zijn de trots van 's- Hertogenbosch. Gemoedelijkheid, ambitie, warmte en 's-hertogenbosch mag je ook in één adem uitspreken. De stad staat bekend om haar indrukwekkende historische ambiance, haar Sint-Janskathedraal, de Binnendieze en haar meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. De hertogstad koestert ze, maar heeft ze allang verweven in haar moderne karakter. De binnenstad van 's- Hertogenbosch is rijkelijk voorzien van gezellige en sfeervolle winkels. Wandelt u eens over de bijzondere vormgeving van de openbare ruimte in de binnenstad of geniet van het winkelgebied Stoa/Arena. Kunst en Cultuur s-hertogenbosch heeft zich ontwikkeld tot dé cultuurstad van Zuid-Nederland. Het culturele profiel wordt versterkt doordat de stad blijft investeren in het eigentijdse en het historische. Met de Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de vestingwerken en gerestaureerde monumenten, maar ook met een rijk aanbod aan gekoesterde uitgaansgelegenheden en culturele trekpleisters! Kortom:De Ontmoetingsstad Den Bosch kan ook U veel woongeluk verschaffen!

12 Financiële Planning Stap voor Stap Stap 1 De zoektocht In deze fase bent u de mogelijkheden van een hypotheek aan het onderzoeken. Op basis van een vrijblijvend oriënterend gesprek krijgt u een indicatie van het maximaal te lenen bedrag en de bijbehorende maandlasten. Stap 2 Uw woonstek wellicht gevonden? Op basis van uw specifieke situatie krijgt u verdere gratis analyse en advies. Het definitieve hypotheekbedrag wordt bepaald en de berekeningen worden toegelicht. Stap 3 Besluitvorming Aan de hand van de analyse en het verkregen advies neemt U een beslissing. Onze adviseur vraagt de hypotheekofferte aan, licht deze toe en uw wordt geïnformeerd over het vervolgtraject. Stap 4 Na het ondertekenen van de hypotheekofferte Uiteindelijk vindt bij de notaris het ondertekenen van de hypotheekakte plaats, de akte is de definitieve versie van de offerte. De ondertekening van de akte gebeurd op hetzelfde moment als het ondertekenen van de koopakte van de woning. Diverse diensten waar wij u mee op weg kunnen helpen: o Onafhankelijk hypotheekadvies o Pensioenoplossingen o Arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen o Vermogensplanning o Financieringen van bedrijfsonroerend goed o Verzekering van materiele zaken Meer informatie? Wij kunnen u vrijblijvend verder op weg helpen!

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11 ONLANGS GEHEEL GERENOVEERD APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN S- HERTOGENBOSCH.

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN OP ENEKELE MINUTEN NABIJ DE SFEERVOLLE BINNENSTAD VAN S-HERTOGENBOSCH.

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN LUYCKERSHOFKE 74

TE KOOP ROSMALEN LUYCKERSHOFKE 74 TE KOOP ROSMALEN LUYCKERSHOFKE 74 ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONING MET UITBOUW BOVEN CARPORT, RUIME GARAGE EN CARPORT MET MOGELIJKHEID OM DEZE DICHT TE MAKEN, ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN AAN ACHTERZIJDE GELEGEN

Nadere informatie

TE KOOP LOOSBROEK HANENBERGSESTRAAT 8. Perceel : 5670 m 2. Woonopp : Ca. 130 m 2. Inhoud : Ca. 420 m 3. Bouwjaar : Ca. 1961

TE KOOP LOOSBROEK HANENBERGSESTRAAT 8. Perceel : 5670 m 2. Woonopp : Ca. 130 m 2. Inhoud : Ca. 420 m 3. Bouwjaar : Ca. 1961 TE KOOP LOOSBROEK HANENBERGSESTRAAT 8 OP UNIEKE LOCATIE, GEHEEL VRIJ, OP EEN ERG ROYAAL PERCEEL,IS DEZE VRIJSTAANDE WONING MET SCHUUR AAN DE RAND VAN HET DORP GELEGEN, WELKE DOOR DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Nadere informatie

Te Koop. Velddriel Voorstraat 60A

Te Koop. Velddriel Voorstraat 60A Te Koop Velddriel Voorstraat 60A Deze keurig onderhouden, royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, parkeerplaatsen en flinke tuin met berging, overkapping en veel privacy, ligt op een mooie woonlocatie

Nadere informatie

I nleiding object. Constructief

I nleiding object. Constructief I nleiding object Verrassend royale, aan de achterzijde uitgebouwde tussenwoning met zonnige tuin en kavelbrede berging. Deze woning is gelegen in de Aawijk met o.a. winkelcentrum het rivierenplein en

Nadere informatie

Te Koop. Gameren Gratenbogerd 35

Te Koop. Gameren Gratenbogerd 35 Te Koop Gameren Gratenbogerd 35 Op een mooie, kindvriendelijke locatie met een leuk speeltuintje aan de overzijde van de straat, bevindt zich deze goed onderhouden, royale hoekwoning met garage, oprit

Nadere informatie

Te Koop. Kerkwijk Delwijnsestraat 6

Te Koop. Kerkwijk Delwijnsestraat 6 Te Koop Kerkwijk Delwijnsestraat 6 Op een mooie locatie aan de rand van het dorp Kerkwijk, bevindt zich deze vrijstaande woning met schuur, berging, oprit en tuin, een ideaal object om naar eigen smaak

Nadere informatie

Te Koop. Gameren, Johannis van Rijswijkstraat 8

Te Koop. Gameren, Johannis van Rijswijkstraat 8 Te Koop Gameren, Johannis van Rijswijkstraat 8 Deze keurig onderhouden, instapklare tussenwoning met aangebouwde bijkeuken en tuin met berging, ligt op een mooie locatie, dichtbij alle voorzieningen in

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Boterbloemstraat 10

Te Koop. Nederhemert, Boterbloemstraat 10 Te Koop Nederhemert, Boterbloemstraat 10 Deze keurig onderhouden, praktische vrijstaande woning met erker, aangebouwde garage, oprit en royale tuin met tuinhuis, bevindt zich in een mooie, kindvriendelijke

Nadere informatie

Te Koop. Wijk en Aalburg, Den Oudert 46

Te Koop. Wijk en Aalburg, Den Oudert 46 Te Koop Wijk en Aalburg, Den Oudert 46 Op een rustige, schitterende locatie, bevindt zich deze keurig onderhouden, liefelijke vrijstaande woning met garage, oprit en sfeervolle tuin met tuinhuis op een

Nadere informatie

Te Koop. Gameren Rietkamp 18

Te Koop. Gameren Rietkamp 18 Te Koop Gameren Rietkamp 18 Deze keurig onderhouden, royale vrijstaande woning met garage, oprit en tuin op een ruim perceel, bevindt zich op een mooie rustige locatie, dichtbij alle voorzieningen in het

Nadere informatie

Te Koop. Zuilichem Nieuwstraat 16b

Te Koop. Zuilichem Nieuwstraat 16b Te Koop Zuilichem Nieuwstraat 16b Deze royale vrijstaande woning met oprit en flinke tuin met overdekte zithoek, ligt op een ruim perceel op een mooie, rustige locatie in het dorp Zuilichem, ideaal voor

Nadere informatie

Te Koop. Haaften Van Drielenkamp 8

Te Koop. Haaften Van Drielenkamp 8 Te Koop Haaften Van Drielenkamp 8 Op een mooie kindvriendelijke locatie, bevindt zich deze goed onderhouden, praktische hoekwoning met veranda, oprit, carport en tuin met berging, dichtbij alle voorzieningen

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 17

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 17 Te Koop Nederhemert, Molenstraat 17 Op een schitterende locatie in het centrum van Nederhemert, bevindt zich deze keurig onderhouden, royale instapklare twee onder één kap woning met tuinkamer, berging,

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 40

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 40 Te Koop Nederhemert, Molenstraat 40 Deze karakteristieke, royale vrijstaande woning in authentieke stijl en schuur met serre, oprit en keurig onderhouden tuin, bevindt zich op een mooi en ruim perceel

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 72b

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 72b Te Koop Nederhemert, Molenstraat 72b Op een prachtige locatie met aan de achterzijde een blijvend vrij uitzicht over de weilanden, bevindt zich deze nieuw gebouwde, royale geschakelde vrijstaande woning

Nadere informatie

Te Koop. Well (Gld) Vossenakker 21

Te Koop. Well (Gld) Vossenakker 21 Te Koop Well (Gld) Vossenakker 21 Deze perfect onderhouden, stijlvolle twee onder één kap woning met garage en sfeervolle tuin met tuinhuisje, is gelegen op een mooie locatie in een kindvriendelijke wijk

Nadere informatie

Te Koop. Haaften Emmastraat 14

Te Koop. Haaften Emmastraat 14 Te Koop Haaften Emmastraat 14 Op een prachtige locatie, op een ruim perceel in het centrum van het dorp Haaften, bevindt zich deze vrijstaande woning met garage, oprit en royale tuin, ideaal voor zzp-ers

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 5a

Te Koop. Nederhemert, Molenstraat 5a Te Koop Nederhemert, Molenstraat 5a Deze keurig onderhouden, ambachtelijk gebouwde, instapklare royale vrijstaande woning met mooie garage, oprit en tuin, bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum

Nadere informatie

Te Koop. Zuilichem Burg. Hobolaan 22

Te Koop. Zuilichem Burg. Hobolaan 22 Te Koop Zuilichem Burg. Hobolaan 22 Deze keurig onderhouden, royale vrijstaande woning met garage, oprit en mooie tuin met tuinhuis, ligt op een prachtige locatie, op loopafstand van alle voorzieningen

Nadere informatie

Te Koop. Haaften Buitenweg 17

Te Koop. Haaften Buitenweg 17 Te Koop Haaften Buitenweg 17 Op een rustige schitterende locatie met veel privacy, bevindt zich deze verrassend sfeervolle vrijstaande woning met garage, oprit en royale tuin met tuinhuis, op een ruim

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Ormelingstraat 27

Te Koop. Nederhemert, Ormelingstraat 27 Te Koop Nederhemert, Ormelingstraat 27 Deze goed onderhouden, praktische vrijstaande woning met garage, oprit en sfeervolle tuin met tuinhuis op een royaal perceel, bevindt zich op een prachtige, kindvriendelijke

Nadere informatie

Te Koop. Well (Gld) Slijkwellsestraat 3

Te Koop. Well (Gld) Slijkwellsestraat 3 Te Koop Well (Gld) Slijkwellsestraat 3 Op een schitterende locatie aan de rand van het dorp Well (Gld), bevindt zich deze royale vrijstaande woonboerderij met stallen, oprit, tuin en weide, gelegen op

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Schoolstraat 6

Te Koop. Nederhemert, Schoolstraat 6 Te Koop Nederhemert, Schoolstraat 6 Op een mooie en centrale locatie, bevindt zich deze royale uitgebouwde vrijstaande woning met garage, oprit en flinke tuin met keurige groentetuin, in het dorp Nederhemert,

Nadere informatie

Te Koop. Nieuwaal Waalbandijk 8

Te Koop. Nieuwaal Waalbandijk 8 Te Koop Nieuwaal Waalbandijk 8 Wonen in een nostalgische dijkwoning!! Op een schitterende locatie, op loopafstand van de Waal, bevindt zich deze unieke vrijstaande woning met royale schuur, berging, oprit

Nadere informatie

Te Koop. Zuilichem Verdrietweg 7

Te Koop. Zuilichem Verdrietweg 7 Te Koop Zuilichem Verdrietweg 7 Landelijk gelegen, keurig onderhouden vrijstaande woning met flinke schuur, paardenstallen, oprit, tuin, hobbykasje en een grote paardenweide op een unieke locatie, aan

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Kapelstraat 15

Te Koop. Nederhemert, Kapelstraat 15 Te Koop Nederhemert, Kapelstraat 15 Deze keurig onderhouden, royale twee onder één kapwoning met aangebouwde garage, oprit en sfeervol aangelegde tuin met tuinhuisje, bevindt zich op een prachtige locatie

Nadere informatie

Te Koop. Nieuwaal Kerkstraat 14

Te Koop. Nieuwaal Kerkstraat 14 Te Koop Nieuwaal Kerkstraat 14 Op een fraaie locatie in het centrum van het dorp Nieuwaal, bevindt zich deze keurig onderhouden, sfeervolle rietgedekte woning met schuur, oprit en mooie tuin op een ruim

Nadere informatie

Te Koop. Meeuwen G. Sterkenburgstraat 50

Te Koop. Meeuwen G. Sterkenburgstraat 50 Te Koop Meeuwen G. Sterkenburgstraat 50 Op een prachtige locatie met aan de voorzijde een vrij uitzicht over de landerijen, bevindt zich deze keurig onderhouden, uitgebouwde, instapklare twee onder één

Nadere informatie

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl.

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl. Vraagprijs 159.500,-- k.k. Houdt u niet van verbouwen? Of heeft u er geen tijd voor? U wilt gewoon snel in een van binnen en van buiten volledig gerenoveerd huis wonen wat ook nog eens op loopafstand van

Nadere informatie

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 KEURIG AFGEWERKTE EN ONLANGS VERNIEUWDE TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING EN GARAGE. DEZE WONING IS GELEGEN AAN EEN RUSTIGE BREDE WOONSTRAAT MET IN DE DIRECTE

Nadere informatie

Te Koop. Meerkerk Gorinchemsestraat 10. Royale opknapper met drie wooneenheden en een horecabestemming!!!

Te Koop. Meerkerk Gorinchemsestraat 10. Royale opknapper met drie wooneenheden en een horecabestemming!!! Te Koop Meerkerk Gorinchemsestraat 10 Royale opknapper met drie wooneenheden en een horecabestemming!!! Op een mooie locatie, op loopafstand van het centrum en het prachtige Merwedekanaal, bevindt zich

Nadere informatie

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard ZEER RUIM APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS (!) EN MODERNE KEUKEN, GELEGEN HARTJE CENTRUM Dit moderne en royale 4-kamer appartement op de 2e verdieping heeft werkelijk

Nadere informatie

Valckeslotlaan 103 - Goes

Valckeslotlaan 103 - Goes q Valckeslotlaan 103 Goes Vraagprijs 139.000, v.o.n. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Valckeslotlaan 103 Goes 0 % ACTIE. DEZE WONING WORDT VRIJ OP NAAM VERKOCHT. Wat wil dit zeggen..vrij op naam wil

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mimi Boesnachstraat 17 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 189.900,-- k.k. Omschrijving Mimi Boesnachstraat 17 - Spijkenisse Goed onderhouden eengezinswoning met moderne keuken en badkamer en keurig aangelegde tuin (15 meter) op het op oosten

Nadere informatie

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO Vraagprijs 319.000, k.k. Te koop: In de geliefde en kindvriendelijke wijk Broek Zuid met uitzicht op een fraaie groenstrook vrij gelegen, ruime helft van een dubbel met uitstap carport, extra speel/werkkamer

Nadere informatie

Hoekappartement met berging TE KOOP. appartement 112.000,- kosten koper. Wittesteijn 34 EMMELOORD

Hoekappartement met berging TE KOOP. appartement 112.000,- kosten koper. Wittesteijn 34 EMMELOORD Hoekappartement met berging appartement 112.000,- kosten koper Wittesteijn 34 EMMELOORD Op 2e verdieping gelegen goed onderhouden hoekappartement met berging en fraai uitzicht. Het appartementencomplex

Nadere informatie

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk.

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk. Vraagprijs 199.500,-- k.k. Te koop: Aan een kindvriendelijke straat in de woonwijk Vossenbelt ligt deze goed onderhouden ruime HOEKwoning met oprit voor 2 auto's, inpandige berging, moderne badkamer (2007)

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

Te Koop. Zoelmond Eikenlaan 25

Te Koop. Zoelmond Eikenlaan 25 Te Koop Zoelmond Eikenlaan 25 Deze keurig onderhouden, instapklare geschakelde vrijstaande woning met garage, oprit en tuin met tuinhuis, bevindt zich op een mooie, rustige woonlocatie net buiten het centrum

Nadere informatie

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO Vraagprijs 150.000, k.k. Te koop: In kleinschalig complex in het centrum van Hengelo gelegen luxe afgewerkt driekamerappartement met 2 balkons (!), vrij uitzicht en berging op de begane grond. Het appartement

Nadere informatie

Te Koop. Nieuwaal Jacob Ekelmansstraat 5

Te Koop. Nieuwaal Jacob Ekelmansstraat 5 Te Koop Nieuwaal Jacob Ekelmansstraat 5 Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning met schuur, oprit en sfeervol aangelegde fleurige tuin met veel privacy, bevindt zich op een mooie locatie in het centrum

Nadere informatie

JAVASTRAAT 74 HENGELO

JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO Vraagprijs 159.500,-- k.k. Te koop: In 2010 verder gemoderniseerde en nabij het centrum gelegen zeer goed onderhouden en royale tussenwoning met uitgebouwde

Nadere informatie

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie en rustige locatie aan de rand van de woonwijk 'Schelfhorst' gelegen ruime TUSSENWONING MET BERGING

Nadere informatie

Populierenstraat 6 - Goes

Populierenstraat 6 - Goes q Populierenstraat 6 Goes Vraagprijs 249.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Populierenstraat 6 Goes In een geliefde woonomgeving aan een brede straat in GoesZuid treft u deze ruime halfvrijstaande

Nadere informatie

Te Koop. Aalst E.P. van Ooijenstraat 28

Te Koop. Aalst E.P. van Ooijenstraat 28 Te Koop Aalst E.P. van Ooijenstraat 28 Deze stijlvolle, keurig onderhouden, royale vrijstaande woning met tuinkamer, garage, schuur, twee opritten en fraai aangelegde, sfeervolle tuin met vijver en volières,

Nadere informatie

Visserskreek 32 Spijkenisse

Visserskreek 32 Spijkenisse Visserskreek 32 Spijkenisse Royale 6-kamereengezinswoning met nette keuken en badkamer en tuin gelegen aan singel Vraagprijs 164.900,-- k.k. Visserskreek 32 Spijkenisse Royale 6-kamereengezinswoning

Nadere informatie

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties Buis 4 - Maasluis TE KOOP 1 Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving bieden wij u deze

Nadere informatie

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 159.900,-- k.k. Omschrijving Venkeldonk 23 - Spijkenisse Ruime hoekwoning met aangebouwde stenen berging en royale tuin met veel vrijheid, sierbestrating en houten schutting, gelegen

Nadere informatie

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs 269.000,-- k.k. Op een fraaie locatie in de woonwijk Groenswaard is gelegen deze verrassend ruime eengezinswoning met een gunstig op de zon gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

Bergstraat 48e te Valkenswaard

Bergstraat 48e te Valkenswaard Bergstraat 48e te Valkenswaard IN BIJNA NIEUW COMPLEX TE OUD-DOMMELEN, PERFECT AFGEWERKT 2-KAMER APPARTEMENT MET BALKON EN LIFT Dit mooie appartement op de tweede verdieping, deel uitmakende van een kleinschalig

Nadere informatie

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. LET OP: De perfecte woning voor starters en snelle beslissers die kiezen voor een instapklare woning!. De woning is voorzien van een prima afgewerkte

Nadere informatie

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. Te koop: Aan de rand in een doodlopende straat van de zeer geliefde woonwijken Groot-Driene en De Grundel gelegen goed onderhouden HOEKWONING met inpandige berging, tuin, moderne

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- k.k. Royaal wonen zonder klussen? Dat kan in deze fraai gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel.

Nadere informatie

STREEFKERKSTRAAT 72 OOSTERHEEM ZOETERMEER

STREEFKERKSTRAAT 72 OOSTERHEEM ZOETERMEER OOSTERHEEM ZOETERMEER Zeer ruime, tot in de puntjes afgewerkte 5-kamer hoekeengezinswoning (152 m2) met vrij uitzicht over een groenstrook, gelegen in de jonge wijk Oosterheem. De woning heeft een luxe

Nadere informatie

Westrak 44 - Harderwijk

Westrak 44 - Harderwijk Vraagprijs 159.000,-- kosten koper Omschrijving Westrak 44, 3844 LC HARDERWIJK Dit ruim opgezette APPARTEMENT* biedt u heerlijk veel leefruimte, 2 fraaie terrassen (1 op de ochtendzon en 1 op de avondzon)

Nadere informatie

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 13 HENGELO Vraagprijs 295.000,-- k.k. Te koop: Op prachtige en rustige locatie, in het voorste gedeelte van de geliefde wijk Hasseler Es met aan

Nadere informatie

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk Vraagprijs 144.950,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* De eigenaren van dit APPARTEMENT willen heel graag VERKOPEN (om een unieke kans te kunnen benutten) en hebben

Nadere informatie

Lijsterstraat 14 Spijkenisse

Lijsterstraat 14 Spijkenisse Lijsterstraat 14 Spijkenisse Zeer goed onderhouden eengezinswoning met uitbouw en tuin op het zuidwesten in het centrum van Spijkenisse Vraagprijs 125.000,-- k.k. Lijsterstraat 14 Spijkenisse Zeer

Nadere informatie

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k.

Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs ,-- k.k. Prinses Marijkestraat 17 Koudekerk Aan Den Rijn Vraagprijs 245.000,-- k.k. Goed onderhouden eengezinswoning met 4 slaapkamers en een op het oosten gelegen achtertuin. De woning is op de begane grond voorzien

Nadere informatie

Te Koop. Kerkwijk Aalderwijksestraat 36

Te Koop. Kerkwijk Aalderwijksestraat 36 Te Koop Kerkwijk Aalderwijksestraat 36 Op een schitterende locatie met een vrij uitzicht over de weilanden, bevindt zich deze keurig onderhouden, energiezuinige vrijstaande woning met schuur, carport,

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 8 - DEN HELDER vraagprijs 100.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 8 - Den Helder Gewoon een heel leuk hoekappartement waar u zo in kunt! Het appartement

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Nieuwstraat 2a

Te Koop. Nederhemert, Nieuwstraat 2a Te Koop Nederhemert, Nieuwstraat 2a Deze perfect onderhouden, royale, ambachtelijk gebouwde vrijstaande woning met aangebouwde mantelzorgvoorziening, overdekt terras, oprit, nieuw gebouwde volledig geïsoleerde

Nadere informatie

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER

VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE VAN HOGENDORPSTRAAT 35 A - DEN HELDER vraagprijs 125.000,= kosten koper Omschrijving Van Hogendorpstraat 35 A - Den Helder Heerlijk wonen in een ruime hoekwoning met prettig dakterras (aangelegd

Nadere informatie

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Galerij 66 te Boskoop Zijde 28, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Fagotdreef 14 - Harderwijk

Fagotdreef 14 - Harderwijk Vraagprijs 207.500,-- kosten koper Omschrijving Verrassend ingedeelde en keurig afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande berging, voortuin en besloten achtertuin met achterom. De woning is heerlijk centraal

Nadere informatie

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING! DEZE WONING MET OPRIT, GARAGE, UITBOUW (2001) EN AANGELEGDE TUIN BIEDT U VELE MOGELIJKHEDEN! Vraagprijs : 439.000,- k.k. Perceel

Nadere informatie

TE KOOP. Be van den Doolstraat 42 DEVENTER. Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis.

TE KOOP. Be van den Doolstraat 42 DEVENTER. Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis. TE KOOP Be van den Doolstraat 42 DEVENTER Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis.nl ADFINIS Adfinis betekent letterlijk betrokken zijn bij. Die betrokkenheid

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 4 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 4 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 4 - DEN HELDER vraagprijs 109.000,= kosten koper huurprijs 650,-- per maand Omschrijving H.A. Lorentzstraat 4 - Den Helder Op de eerste woonlaag, met een vrij uitzicht

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk Vraagprijs 150.000,-- kosten koper Omschrijving Wat heerlijk veel leefruimte in deze royale 4-KAMERMAISONNETTE met maar liefst 3 balkons gelegen op de 1e en 2e verdieping en een (fietsen)berging in het

Nadere informatie

H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER

H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE H.A. LORENTZSTRAAT 60 - DEN HELDER vraagprijs 117.000,= kosten koper Omschrijving H.A. Lorentzstraat 60 - Den Helder Op de tweede en derde verdieping gelegen appartement met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Park de Kotten 88 - Enschede

Park de Kotten 88 - Enschede Park de Kotten 88 - Enschede Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Wilt u een bezichtiging inplannen of wat meer informatie? Stuur ons een bericht via WhatsApp, ons telefoonnummer is: 06-48486282 In de

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO Vraagprijs 339.000,-- k.k. Te koop: Dit heerlijke vrijstaande woonhuis, aan de groene rand van de Hasseler Es gelegen, biedt tal van mogelijkheden met 3 royale slaapkamers, 2 badkamers, een garage met

Nadere informatie

Van Bijnkershoeklaan 201 (Transwijk) Utrecht

Van Bijnkershoeklaan 201 (Transwijk) Utrecht Bezoekadres Rijnlaan 7 Postcode/Plaats 3522 BA Utrecht Telefoon 030 288 06 00 Fax 030 289 64 90 Email info@willems-steinvoort.nl Internet www.willems-steinvoort.nl Van Bijnkershoeklaan 201 (Transwijk)

Nadere informatie

Gelreweg 65 - Harderwijk

Gelreweg 65 - Harderwijk Vraagprijs 155.000,-- kosten koper Omschrijving Betaalbaar en fraai afgewerkt APPARTEMENT op een prima locatie nabij tal van voorziening! Dit appartement is ideaal gelegen op de tweede verdieping in een

Nadere informatie

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder q Prunusstraat 37 'SGravenpolder Vraagprijs 439.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Prunusstraat 37 'SGravenpolder Aan de rand van het dorp gelegen grote vrijstaande woning, gebouwd in landhuisstijl,

Nadere informatie

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied.

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied. Vraagprijs 590.000,-- k.k. Te koop: Aan de rand van Hengelo in de wijk Groot Driene, direct grenzend aan het buitengebied en op korte loopafstand van golfbaan Driene, staat deze riante villa met garage

Nadere informatie

Vlinderveen 606 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Vlinderveen 606 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 169.900,-- k.k. Omschrijving Vlinderveen 606 - Spijkenisse Ruime 5 kamereengezinswoning met nette keuken en badkamer in de gewilde wijk Waterland nabij winkelcentrum, openbaar vervoer,

Nadere informatie

Alberdingk Thijmlaan 56 - Harderwijk

Alberdingk Thijmlaan 56 - Harderwijk Vraagprijs 187.000,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* Heerlijk ruime en goed onderhouden TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en achtertuin op de middag- en

Nadere informatie

makelaarskantoor van uffelen

makelaarskantoor van uffelen INDELING : CENTRALE ENTREE Representatieve centrale entree met brievenbussen, bellentableau, videofoon-/intercominstallatie en toegang tot de ontvangsthal. Ruime afgesloten ontvangsthal met toegang tot

Nadere informatie

Saxofoondreef 38 - Harderwijk

Saxofoondreef 38 - Harderwijk Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Omschrijving De verkoper van dit APPARTEMENT wil het voor een koper zo aantrekkelijk mogelijk maken en heeft daarom recent een moderne en complete keukeninrichting geplaatst

Nadere informatie

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Bokkekamp 22 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving Royale TERRASWONING met fantastische buitenruimte (zuiden) op de 1e verdieping en met berging op de begane grond. Dit 3-kamerappartement is fraai gelegen

Nadere informatie

Kamerlingh Onneslaan 55 - Enschede

Kamerlingh Onneslaan 55 - Enschede Vraagprijs 300.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: DE VRAAGPRIJS IS EEN VANAFPRIJS, VERKOPERS WILLEN HIERMEE GEGADIGDEN UITNODIGEN TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BIEDING.

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

ELSE MAUHSSTRAAT 145 HENGELO

ELSE MAUHSSTRAAT 145 HENGELO ELSE MAUHSSTRAAT 145 HENGELO Vraagprijs 169.500,-- k.k. Te koop: Stel je voor, je eerste woning en dan beginnen in een twee-onder-een-kapwoning met garage! Het kan echt in deze woning aan een rustige straat

Nadere informatie

De Veldhoen 2 - Almelo

De Veldhoen 2 - Almelo Vraagprijs 175.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie locatie gelegen UITGEBOUWDE EN VOLLEDIG GEMODERNISEERDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING op

Nadere informatie

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Keizerstraat 34 - Harderwijk Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Leuke BINNENSTADSWONING gelegen op een goede locatie in het centrum, nabij de vissershaven en de Vischmarkt. De woning is in 1998 vernieuwd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Dokter J. Veldhuijzen van Zantenstraat 30 - Enter

Dokter J. Veldhuijzen van Zantenstraat 30 - Enter Vraagprijs 209.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Ruime uitgebouwde HOEKWONING met carport en dubbele stenen schuur gunstig gelegen tegenover een groenstrook en

Nadere informatie

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Orchideestraat 14 c Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 84.900,-- k.k. Omschrijving Orchideestraat 14 c - Spijkenisse Staters opgelet!!!! Scherp geprijsd 3-kamerappartement v.v. 2 balkons dus altijd verzekerd van zon. Het appartement

Nadere informatie

MSKGROEP.nl KOOP. Nieuw Engeland 15 - Hoogvliet. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl KOOP. Nieuw Engeland 15 - Hoogvliet. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties Nieuw Engeland 15 - Hoogvliet TE KOOP 1 2 In een rustig gelegen wijk nabij winkels en scholen bieden

Nadere informatie

TE KOOP. De Smelen 93, Valkenswaard

TE KOOP. De Smelen 93, Valkenswaard TE KOOP De Smelen 93, Valkenswaard De Smelen 93, Valkenswaard Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd, ruim 3-kamer appartement op de 3e verdieping met berging op de begane grond, gelegen in een rustige

Nadere informatie

Te Koop. Nederhemert, Nieuwstraat 2a

Te Koop. Nederhemert, Nieuwstraat 2a Te Koop Nederhemert, Nieuwstraat 2a Deze perfect onderhouden, royale, ambachtelijk gebouwde vrijstaande woning met aangebouwde mantelzorgvoorziening, overdekt terras, oprit, volledig geïsoleerde garage

Nadere informatie

Esdoornstraat 10 (Bloemenbuurt) Utrecht

Esdoornstraat 10 (Bloemenbuurt) Utrecht Bezoekadres Rijnlaan 7 Postcode/Plaats 3522 BA Utrecht Telefoon 030 288 06 00 Fax 030 289 64 90 Email info@willems-steinvoort.nl Internet www.willems-steinvoort.nl Esdoornstraat 10 (Bloemenbuurt) Utrecht

Nadere informatie

Te koop. Zwaluwstraat 34 te Goor

Te koop.   Zwaluwstraat 34 te Goor Te koop Zwaluwstraat 34 te Goor Wij bieden aan: Goor (gem. Hof van Twente), Zwaluwstraat 34 Een bijzonder volumineuze middenwoning met meerdere schuurtjes (optioneel garagebox) en tuin, gesitueerd op een

Nadere informatie

Te Koop. Poederoijen Egter van Wissekerkeweg 3

Te Koop. Poederoijen Egter van Wissekerkeweg 3 Te Koop Poederoijen Egter van Wissekerkeweg 3 Deze keurig onderhouden, royale vrijstaande woning met inpandige garage, praktische bedrijfshal, nostalgische schaapskooi, grote weide, oprit en mooie tuin,

Nadere informatie