TE KOOP. Perceel : 693 m 2. Woonopp. : Ca. 390 m 2. Inhoud : Ca. 870 m 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE KOOP. Perceel : 693 m 2. Woonopp. : Ca. 390 m 2. Inhoud : Ca. 870 m 3"

Transcriptie

1 TE KOOP ROSMALEN DE OVERLAET ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET VEEL PRIVACY BIEDENDE TUIN RONDOM EN KEURIGE LOODS AAN DE ACHTERZIJDE, GELEGEN TE ROSMALEN NOORD IN DE JONGE WIJK DE OVERLAET-WEST. Vraagprijs : OP AANVRAAG Perceel : 693 m 2 Woonopp. : Ca. 390 m 2 Inhoud : Ca. 870 m 3 Bouwjaar : 1989 Aanvaarding : in overleg

2 Inleiding object Zeer royale, vrijstaande woonboerderij met veel privacy biedende tuin rondom en keurige loods aan de achterzijde, gelegen te Rosmalen Noord in de jonge wijk de Overlaet. De wijk de Overlaet is eind jaren 80 gebouwd en geniet een gunstige ligging ten opzichte van openbare scholen, de binnenstad van s-hertogenbosch en de autosnelwegen A2 en A59. Constructief De woning dateert uit Deze is traditioneel gebouwd, opgetrokken in spouw. Het zadeldak is met pannen bedekt en middels unidek dakplaten volledig geisoleerd. Het object is geheel geïsoleerd in de spouw en geheel voorzien van isolerende beglazing met hardhouten kozijnen. De verdiepingsvloeren zijn in hout uitgevoerd. De loods is opgetrokken in spouw en volledig geïsoleerd. Het zadeldak is met pannen bedekt en middels unidek platen aan de binnenzijde afgewerkt en geïsoleerd. Het object is voorzien van stalen spanten, kunststof kozijnen en een roldeur aan de achterzijde.

3 Staat van onderhoud De woning verkeert in een nette staat van onderhoud. De materiaalkeuze is met grote zorg geselecteerd op degelijkheid, onderhoudsvriendelijkheid en levensduur. DE WONING Indeling begane grond Bij binnenkomst via de fraaie, dubbele hardhouten deuren, komt u in de centraal gelegen hal welke gekenmerkt wordt door de eveneens hardhouten meranti trappartij. De royale hal biedt toegang tot praktisch alle vertrekken op de benedenverdieping, welke volledig voorzien is van een duurzame leistenen vloer. In de L-vormige doorzon woonkamer treft u een schuifpui welke toegang biedt tot de tuin, meerdere ramen zorgen hier voor voldoende lichtinval. De keuken is in het bezit van een keukenblok in U-vormige opstelling met een natuursteen granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een professioneel 4 pits gaskookplaat (geschikt voor grote pannen), afzuigunit, magnetron en oven. In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen gesitueerd, men heeft vanuit de bijkeuken toegang tot de achtergelegen tuin en een verdiepte kelderruimte.

4 De kelderruimte is uitermate geschikt als wijnkelder en als opslagruimte voor andere diverse zaken. Op de benedenverdieping is nog een ruime kamer welke momenteel in gebruik is als biljartkamer, maar eveneens geschikt is als als slaap-, hobby-, werkkamer of kantoor. Indeling eerste verdieping Aan de overloop op de eerste verdieping grenzen 3 slaapkamers en de badkamer. Evenals de rest van de woning, zijn op deze verdieping zijn alle vertrekken erg royaal ingedeeld.

5 De ouderslaapkamer (ca.37m2) heeft 2 ruime inloopkasten en dubbele openslaande balkondeuren naar het balkonterras, welke fraai uitzicht biedt op de veel privacy biedende achtertuin. De badkamer is speels ingedeeld en opvallend ruim te noemen (23 M2) door middel van een dakkapel. Met 2 wastafels, luxe bubbelbad, douche met douchecabine, tweede toilet, bidet en radiator is deze zeer compleet. Indeling tweede verdieping Via een vaste hardhouten trapopgang betreden we de tweede verdieping. Aan de overloop grenzen 2 slaapkamers, welke voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Tevens is hier de verwarmingsinstallatie opgesteld. Installaties De woning wordt verwarmd middels een c.v. installatie. De elektriciteitsvoorziening is opgebouwd uit 10 groepen, 3 aardlekschakelaars en krachtstroom.

6 Tuin De veel privacy biedende tuin is rondom gelegen. De achterzijde van de tuin is noordelijk gericht, echter de gehele dag is er mogelijk om in de schaduw en in de zon te zitten. LOODS / BEDRIJFSRUIMTE (Vloeropp. ca. 150 m2 /Inhoud ca. 825m3) De loods, liggende aan de achterzijde van de woning, is in spouw opgetrokken, met dezelfde baksteen als de woning. De loods is volledig geïsoleerd en in het bezit van stalen spanten en kunststof kozijnen. De loods is via de achtertuin van de woning te bereiken, maar ook via de achtergelegen straat (Saffierborch). Op deze manier is wonen en werken prima te scheiden. De ruimte is opgedeeld in een vertrek, welke als kantoor of spreekruimte geschikt is, een vertrek alwaar met keukenblok, een separate toiletruimte en de rest is één ruim geheel. Tevens is er extra tussenruimte welke geschikt is als garage (enkele auto s) of extra opslagruimte. Er is een vaste trap naar een riante vide, welke vele mogelijkheden biedt. Welke bedrijven mogen zich hier vestigen? Garage-, industriële-, ambachtelijke- en handelsbedrijven.

7 Parkeergelegenheid De straatzijde biedt aan de achterzijde voor de loods, en aan de voorzijde voor de woning voldoende parkeermogelijkheden. Kadastrale gegevens Gemeente Rosmalen sectie H nummer Bijzonderheden De combinatie van een opvallend royale woning en een grote loods, welke voor vele beroepen een geschikte plaats kan worden, maakt dit tot een object welke veel te bieden heeft voor gezinnen die graag dichtbij huis willen werken op een gunstig gelegen, veel privacy biedende locatie!

8 Algemeen Deze informatie treft u ook aan op: Brochure De in deze brochure verstrekte informatie dient gezien te worden als een vrijblijvende aanbieding en een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtiging Indien na het bekijken van de brochure uw interesse is gewekt zijn wij uiteraard bereid een vrijblijvende afspraak met u te maken om het desbetreffende pand te bezichtigen. Een bezichtiging is eveneens voor de verkoper een enerverende aangelegenheid. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer u uw bevindingen, dus ook als die negatief zijn, binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kantoor kenbaar wil maken.

9 Samenstelling van de gegevens Ondanks dat deze brochure met de grootst mogelijke zorg en nauwkeurigheid is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolkomenheden in de omschrijving, bijlagen en/of tekeningen aanwezig zijn. Noch de verkoper noch ons kantoor aanvaarden in dit geval enige aansprakelijkheid. Opdracht De eigenaar van dit pand heeft ons de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop van zijn woning wat voor de koper geen financiële consequentie inhoudt. Bijlagen In de bijlagen treft u aan: Kadastrale kaart Plattegronden De ontmoetingsstad s-hertogenbosch De Overlaet Omgevingskaartjes Verkopend makelaar Klaverlij Makelaars Postelstraat EA s-hertogenbosch Tel.: E: info@klaverlij.nl I: Openingstijden kantoor Maandag tot en met vrijdag: van tot uur. Buiten onze openingstijden zijn wij u graag van dienst, gelieve op afspraak!

10 Geheel vrijblijvend kunnen wij u uitvoerig informeren over de mogelijkheid tot verkoop van uw eigen onroerend goed, etc Uiteraard kunt u bij aankoop van deze woning u laten bijstaan door uw eigen makelaar die uw belangen optimaal kan behartigen.

11

12 Dé ontmoetingsstad s-hertogenbosch Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard. s-hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. Wie s-hertogenbosch ontmoet, ontmoet dynamiek en gezelligheid! Cijfers en kengetallen Empel, Engelen en Rosmalen behoren tot de Gemeente s-hertogenbosch. De gemeente heeft een opp. van 9126 hectare en telt ruim inwoners. Toerisme en Vrije Tijd De gezelligheid en het eigen, intieme karakter zijn de trots van 's- Hertogenbosch. Gemoedelijkheid, ambitie, warmte en 's-hertogenbosch mag je ook in één adem uitspreken. De stad staat bekend om haar indrukwekkende historische ambiance, haar Sint-Janskathedraal, de Binnendieze en haar meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. De hertogstad koestert ze, maar heeft ze allang verweven in haar moderne karakter. De binnenstad van 's- Hertogenbosch is rijkelijk voorzien van gezellige en sfeervolle winkels. Wandelt u eens over de bijzondere vormgeving van de openbare ruimte in de binnenstad of geniet van het winkelgebied Stoa/Arena. Kunst en Cultuur s-hertogenbosch heeft zich ontwikkeld tot dé cultuurstad van Zuid-Nederland. Het culturele profiel wordt versterkt doordat de stad blijft investeren in het eigentijdse en het historische. Met de Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, de vestingwerken en gerestaureerde monumenten, maar ook met een rijk aanbod aan gekoesterde uitgaansgelegenheden en culturele trekpleisters! Kortom:De Ontmoetingsstad Den Bosch kan ook U veel woongeluk verschaffen!

13

14 Overlaet De Overlaet is een wijk in Rosmalen wat eind jaren tachtig werd gebouwd in het noorden van Rosmalen. De wijk ligt ten noorden van de Herculesstraat en de Striensestraat. De wijk loopt over de gehele breedte van Rosmalen en is daarmee de grootste wijk van Rosmalen. Door de wijk heb je van west naar oost twee fietspaden. Westerpad en Oosterpad. Die fietspaden zijn aangelegd, voor de ontsluiting van de wijk in de richting van het centrum van Rosmalen, maar ook in de richting van 's- Hertogenbosch. De straten hebben ten noorden van de fietspaden een afwijkende naam. De straten eindigen niet op straat, laan, weg of wat dan ook, maar op borch. De wijk heeft dan ook als bijnaam : De Borchen. De wijk heeft een aantal subwijken. Dit is te herkennen aan de straatnamen. Zo zijn er bijvoorbeeld, de rivierborchen, vogelborchen, visborchen, kloosterordeborchen en Edelsteenborchen.

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH CEDERSTRAAT 2 APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN OP ENEKELE MINUTEN NABIJ DE SFEERVOLLE BINNENSTAD VAN S-HERTOGENBOSCH.

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ESSENSTRAAT 11 ONLANGS GEHEEL GERENOVEERD APPARTEMENT IDEAAL GESCHIKT VOOR STARTERS, WELKE IS GESITUEERD IN DIT KLEINSCHALIG COMPLEX EN IS GELEGEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN S- HERTOGENBOSCH.

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11

Te Koop. Delwijnen Delwijnsekade 11 Te Koop Delwijnen Delwijnsekade 11 Op een heerlijk rustig plekje aan de rand van de landerijen, staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met schuur, hobbykas, oprit en sfeervolle tuin op een royaal

Nadere informatie

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43

TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 TE KOOP VEGHEL JAN VAN GALENSTRAAT 43 KEURIG AFGEWERKTE EN ONLANGS VERNIEUWDE TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING EN GARAGE. DEZE WONING IS GELEGEN AAN EEN RUSTIGE BREDE WOONSTRAAT MET IN DE DIRECTE

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5

TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 TE KOOP ROSMALEN HEINIS 5 RUIM HOEKHUIS MET DIVERSE OPSTALLEN, OP ERG ROYAAL PERCEEL GELEGEN WAT GESCHIKT IS OM TE GEBRUIKEN VOOR HET HOUDEN VAN PAARDEN OF ANDERE HOBBYDIEREN. GESITUEERD AAN DE A2 MET

Nadere informatie

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3

TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 TE KOOP SCHIJNDEL EUROPALAAN 3 ZEER ROYALE, VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING! DEZE WONING MET OPRIT, GARAGE, UITBOUW (2001) EN AANGELEGDE TUIN BIEDT U VELE MOGELIJKHEDEN! Vraagprijs : 439.000,- k.k. Perceel

Nadere informatie

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca.

Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Vraagprijs : 995.000,- k.k Perceel : 25620 m² Woonopp : 200 m² Inhoud : ca. 700 m³ Bouwjaar : ca. Te Koop Bruchem Krangstraat 5 Op een superlocatie met een prachtig uitzicht, bevindt zich deze boerderij Veldzicht met schuren, oprit, tuin, gras en bouwland op een groot perceel, aan de rand van het dorp

Nadere informatie

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering.

bedrijfsruimte bedrijvigheid toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2 conform de VNG lijst uit Bedrijven en milieuzonering. TE KOOP ELSENDORP ZEELANDSEDIJK 16B ROYALE, NIEUW TE REALISEREN, VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN BEDRIJFSGEBOUW. DEZE WONING MET GEZAMENLIJKE BEDRIJFSGEBOUW EN KANTOORRUIMTE ZIJN ONTSLOTEN MET OPRIT EN

Nadere informatie

Vioolstraat 23, Roosendaal

Vioolstraat 23, Roosendaal Op een kindvriendelijke locatie gelegen, keurig onderhouden, royale 2^1 kap woning ( ± 415 m³) met grote aanpandige garage op een perceel van 195 m². Deze woning is gelegen in de wijk Burgerhout nabij

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning

Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Te koop Karakteristieke semi vrijstaande woning Zinkweg 255, 3262 BH Oud-Beijerland Deze karakteristieke en sfeervolle woning is gebouwd in 2001 in opdracht van de huidige eigenaren. De woning is gelegen

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1953 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 92 m² Inhoud : circa 350 m³ Perceel : circa 195 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding

Nadere informatie

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245

TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 TE KOOP S-HERTOGENBOSCH ZUID-WILLEMSVAART 243-245 NOSTALGIE VAN VROEGER MET DE LUXE VAN VANDAAG!! NOG TE BOUWEN LUXE MAISONNETTE WELKE GEDEELTELIJK NOG ZELF IN TE RICHTEN IS. HET ROYALE APPARTEMENT MET

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

Victordal 31, te Valkenswaard

Victordal 31, te Valkenswaard Victordal 31, te Valkenswaard Vraagprijs 229.000,- kosten koper Fraai afgewerkte, sfeervolle tussenwoning met garage en carport gelegen op een rustige locatie in de woonwijk Agnetendal, nabij scholen en

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 200.000,- kosten koper Bouwjaar : 1950 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 64 m² Inhoud : circa 260 m³ Perceel : circa 228 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Uden, Raamsingel 20.

Uden, Raamsingel 20. Uden, Raamsingel 20. 2-ONDER-1- KAP WONING MET INPANDIGE GARAGE. Deze keurig onderhouden 2-onder-1-kap woning is gelegen op een geweldige locatie met een zee van uitzicht! Met 3 slaapkamers op de eerste

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

TE KOOP. Breda Oosterstraat 8 TE KOOP Breda Oosterstraat 8 Op gunstige locatie in de wijk Haagpoort gelegen, karakteristieke, keurig onderhouden hoekwoning met uitbouw, vrijstaande garage, zij- voor- en stadstuin met achterom. Enkele

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 86 2987 EN Ridderkerk 479.000 k.k. Waterland 86 - Ridderkerk Vraagprijs: 479.000 k.k. Markante 2/1-kapwoning (jaren 30 -stijl) met fraaie, pandbrede overkapping, garage en eigen oprit voor 2

Nadere informatie

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com

TE KOOP ZWIJNDRECHT. Refter 42. Vraagprijs 339.000,-- k.k. 078-6205777 1 www.waltmann.com Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT TE KOOP Vraagprijs 339.000,-- k.k. Refter 42 Verrassend ruime half vrijstaande geschakelde woning met een inpandig bereikbare garage / berging, gelegen in de vriendelijke,

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59

TE KOOP. Breda Tilburgseweg 59 TE KOOP Breda Tilburgseweg 59 Royale en keurig onderhouden twee-onder-een kapwoning met oprit, een ruime garage (ca. 19 m 2 ), berging, twee dakkappelen en diepe achtertuin met achterom. De woning ligt

Nadere informatie

TE KOOP. Renseweg RG De Mortel Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Renseweg RG De Mortel Vraagprijs: k.k. TE KOOP Renseweg 8 5425 RG De Mortel Vraagprijs: 325.000 k.k. Omschrijving RENSEWEG 8 DE MORTEL Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een fraaie locatie in de dorpskern van De Mortel. De woning beschikt

Nadere informatie

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning

Huizen. Eiken houten vloer. Vier slaapkamers. Kindvriendelijke omgeving. Diepe en zonnige achteruin. Moderne lichte woning Huizen vanhendriks Boekweitveld 10, 5236 WR s-hertogenbosch Vier slaapkamers Kindvriendelijke omgeving Diepe en zonnige achteruin Eiken houten vloer Moderne lichte woning H58 H58 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Fijne woning in kindvriendelijk buurt Vierde slaapkamer mogelijk

Fijne woning in kindvriendelijk buurt Vierde slaapkamer mogelijk Huizen vanhendriks Schout van Herenthalsplein 31, 5237 TJ s-hertogenbosch Fijne woning in kindvriendelijk buurt Ruime sfeervolle woonkamer Luxe design keuken met inbouwappartuur Vierde slaapkamer mogelijk

Nadere informatie

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard

Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Van Der Clusenstraat 14, te Valkenswaard Vraagprijs 180.000,- kosten koper Bouwjaar : 1975 Woningtype : Hoekappartement Woonoppervlakte : circa 93 m² Inhoud : circa 288 m³ Kamers : 4 Ligging : Woonwijk

Nadere informatie

Prijs: 315.000,-- k.k.

Prijs: 315.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DROSSARD DE LA COURTSTRAAT 17 GEMERT. Laat je verassen door deze riant uitgebouwde tweekapper met

Nadere informatie

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper Beukenlaan 32 te Beek en Donk Vraagprijs 269.000,-- Kosten Koper AAN DE BEUKENLAAN IN BEEK EN DONK LIGT DEZE COMFORTABELE VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONING MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN OP HET

Nadere informatie

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland

Te koop. Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning. Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Te koop Schitterend aan het water gelegen uitgebouwde twee onder een kap woning Van den Bergstraat 30, 3263 EB Oud-Beijerland Algemeen Deze schitterend aan het water gelegen twee onder één kap woning is

Nadere informatie

Prijs: 569.000,-- k.k.

Prijs: 569.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl HEIJTSVELD 121 GEMERT. Dit prachtig royaal vrijstaand woonhuis met garage, zwembad en tuinhuis is

Nadere informatie

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. GARONNELAAN 34 EINDHOVEN Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage. De woning wordt gekenmerkt door een

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 389.000,- kosten koper Bouwjaar : 1936 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 157 m² Inhoud : circa 550 m³ (excl. bijgebouwen) Perceel : circa 475 m² Kamers : 7 Ligging : Centrum

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

It Heechhout 6 - Gytsjerk

It Heechhout 6 - Gytsjerk It Heechhout 6 - Gytsjerk Vraagprijs 239.000,-- kosten koper Omschrijving It Heechhout 6 - Gytsjerk MODERNE EN ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONING OP FRAAIE WOONLOCATIE Op mooie en rustige woonlocatie aan de

Nadere informatie

Weert - Jankushofstraat 20. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Jankushofstraat 20. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 380.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis onder frisse architectuur gebouwd met moderne raampartijen, complete tussenbouw met bijkeuken, achterom en doorgang naar garage. Zeer breed uitlopende achtertuin

Nadere informatie

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper

Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs ,00 kosten koper Nieuwestraat 38, 3291 AR Strijen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Omschrijving Royaal vrijstaand herenhuis (1923) met veel privacy en bedrijfsruimte (ca. 138 m 2!) dat zeer geschikt is om wonen en werken

Nadere informatie

Montgomerystraat 35 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen Montgomerystraat 35 - Dongen Vraagprijs 373.000,- k.k. Prachtig gelegen, zeer ruime woning met 4 slaapkamers, luxe keuken, ruime garage, riante parkeergelegenheid op eigen terrein en dakterras met fantastisch

Nadere informatie

Loverenbeemd 14 Baarle-Nassau

Loverenbeemd 14 Baarle-Nassau Riante, comfortabele vertrekken & een tuin die uitnodigt tot buitenleven In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau staat deze vrijstaande woning In het plan Loveren aan de rand van Baarle-Nassau

Nadere informatie

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel Omschrijving: Op een unieke en vrije locatie in het buitengebied van Oud Gastel gelegen, fraai afgewerkte en zeer goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow (± 552 m³) met vrijstaande garage op een perceel

Nadere informatie

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper Op geliefde woonlocatie aan de Anjerstraat in Beek en Donk ligt deze royale vrijstaande familiewoning op een prachtig perceel van 635 m². Dit degelijk gebouwd huis beschikt

Nadere informatie

Brochure. Object. Katoenstraat 32 te GELDROP. Vraagprijs 174.999,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Katoenstraat 32 te GELDROP. Vraagprijs 174.999,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Katoenstraat 32 te GELDROP Vraagprijs Aanvaarding 174.999,= K.K. In overleg Omschrijving UNIEKE KANS!!!! SCHERP GEPRIJSD!!!! Riante, uitgebouwde tussenwoning met dakopbouw, serre met sauna

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. Jan van Amstelstraat EP GEMERT Vraagprijs: k.k. TE KOOP Jan van Amstelstraat 7 5421 EP GEMERT Vraagprijs: 199.500 k.k. Omschrijving JAN VAN AMSTELSTRAAT 7 GEMERT Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde half vrijstaande woning is gelegen op een

Nadere informatie

Prijs: 268.000,-- k.k.

Prijs: 268.000,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DE HAAG 34 GEMERT. Deze vanaf 2010 vrijwel geheel gemoderniseerde hoekwoning met aanbouw en grote

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Robijnborch 17 Rosmalen Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Riante vrijstaande woning met

Nadere informatie

Wernhoutseweg 75a. Wernhout

Wernhoutseweg 75a. Wernhout Wernhoutseweg 75a Wernhout Wernhoutseweg 75a, Wernhout Vraagprijs. 395.000,= k.k. FRAAIE HALFVRIJSTAANDE WONING MET LOODS OP RUIM PERCEEL Type woning : Halfvrijstaande woning. Bijgebouwen : Aanbouw, loods

Nadere informatie

Trichterweg AN Brunssum

Trichterweg AN Brunssum Trichterweg 59 6446 AN Brunssum Vraagprijs: 369.000,- k.k. Omschrijving Deze sfeervolle woning met luxe aanbouw en garage is gelegen op een perceel van maar liefst 723m2. De woning is goed onderhouden

Nadere informatie

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER

VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER VONDELLAAN 10 RAAMSDONKSVEER 395.000 k.k. www.vondellaan10.nl Vondellaan 10, Raamsdonksveer Mooi en rustig gelegen twee onder een kapwoning met maar liefst 6 slaapkamers(heden 5 slaapkamers en 1 werkkamer)

Nadere informatie

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag

Horst 19 te Helmond. Vraagprijs : Op aanvraag Horst 19 te Helmond Deze klassieke rietgedekte villa is gelegen op absolute toplocatie in een van oudsher bekende villawijk in Helmond. De woning is van een zeer degelijke kwaliteit en geeft direct bij

Nadere informatie

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Stadselaan 35, te Valkenswaard Stadselaan 35, te Valkenswaard Vraagprijs 228.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 126 m² Inhoud : circa 466m³ Perceel : circa 177 m² Kamers : 7 Ligging

Nadere informatie

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Van Eijckstraat 26 DONGEN Van Eijckstraat 26 Hoekwoning met 4 slaapkamers, grote tuin (perceel 452m²), dubbele garage met oprit voor 2 auto's, op een mooi punt met vrije uitzichten gelegen midden in Dongen. Perceel : 452

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 262.500,- kosten koper Bouwjaar : 1927 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 510 m³ Perceel : circa 194 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

TE KOOP. Bisonstraat ED Gemert Prijs:

TE KOOP. Bisonstraat ED Gemert Prijs: TE KOOP Bisonstraat 36 5421 ED Gemert Prijs: 169.000 Omschrijving BISONSTRAAT 36 GEMERT. Deze uitgebouwde hoekwoning met berging en dubbele garage is gelegen op een mooi perceel nabij het centrum van Gemert

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 fax: 0316-248146 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Elten, De Bill 11 Vraagprijs:

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 289.000,- kosten koper Bouwjaar : 1970 Woningtype : Hoekwoning Woonoppervlakte : circa 148 m² Perceel oppervlakte : circa 368 m² Inhoud : circa 420m³ (exclusief garage) Kamers : 7 Ligging :

Nadere informatie

TE KOOP. VEGHEL Silenenstraat 10

TE KOOP. VEGHEL Silenenstraat 10 TE KOOP VEGHEL Silenenstraat 10 Riante, aan achterzijde uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning inclusief eigen oprit, vrijstaande garage en ruime achtertuin met overdekt zitje. Het object is gelegen nabij het

Nadere informatie

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Te koop Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland Deze ruime geschakelde 2 onder 1 kap woning is gebouwd in de jaren 70 vlakbij het centrum van Oud-Beijerland.

Nadere informatie

Warande 18. Rijsbergen

Warande 18. Rijsbergen Warande 18 Rijsbergen Warande ijsbergen Vraagprijs. 449.000,= k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE WELKE KEURIG IS ONDERHOUDEN. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Tuinhuis.

Nadere informatie

Griend 18-11 LELYSTAD. Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper

Griend 18-11 LELYSTAD. Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper Griend 18-11 LELYSTAD Bieden vanaf: 155.000,- Kosten Koper Griend 18-11 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers Tuin Eengezinswoning

Nadere informatie

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6 DONGEN Theo Swartjesstraat 6 Prachtig gelegen, zeer ruime tweekapper met vier slaapkamers, grote zolder (met mogelijkheid tot extra kamers) en kantoor aan huis. Op een mooie stek in de Hoge Akker met vrij

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 359.000,- kosten koper Bouwjaar : 1969 Woningtype : Twee-onder-een-kap woning Woonoppervlakte : circa 176 m² Inhoud : circa 702 m³ Perceel : circa 326 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Leende

Nadere informatie

Pietseweg 25, Oud Gastel

Pietseweg 25, Oud Gastel Handige doe-het-zelvers of kleine zelfstandigen opgelet! Op een vrije locatie aan de rand van het dorp gelegen, halfvrijstaande woning met grote garage op een perceel van maar liefst 800 m². Deze nette

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl DIEDERIKSTRAAT 9 GEMERT Dit royaal vrijstaand woonhuis met aanbouw, garage en tuin is gelegen op

Nadere informatie

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper

Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper Bosscheweg 17 te Aarle-Rixtel Vraagprijs. 192.500,-- Kosten Koper LEUKE JAREN 30 TWEE ONDER EENKAP WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE GELEGEN IN DE AUTHENTIEKE DORPSKERN VAN AARLE-RIXTEL. DE WONING HEEFT MAAR

Nadere informatie

NIEUW in de verkoop!

NIEUW in de verkoop! NIEUW in de verkoop! Campagneweg 14, Horst-Meterik 459.000,- k.k. HIGHLIGHTS Fraaie vrijstaande woning aan de rand van Horst Grote vrijstaande loods welke gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden.

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

Besoekistraat 10 HAARLEM

Besoekistraat 10 HAARLEM Besoekistraat 10 HAARLEM VLIEG Makelaars O.G. Haarlem Vraagprijs 219.000,00 kosten koperhuurprijs Uitstekend onderhouden eengezinswoning in leuke en kindvriendelijke woonwijk. Deze woning heeft een voortuin,

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering Heuvel 13, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 325.000 k.k. Aangeboden sinds 02-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k. Brochure Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs 239.000,- k.k. Op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Brandevoort gelegen, goed afgewerkte tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 249.500,- kosten koper Bouwjaar : 1920 Woningtype : Tweekapper Woonoppervlakte : circa 107 m² Inhoud : circa 380 m³ Perceel : circa 223 m² Kamers : 5 Ligging : Centrum Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Distelstraat 25 Eindhoven

Distelstraat 25 Eindhoven Distelstraat 25 Eindhoven DISTELSTRAAT 25, EINDHOVEN In het gewilde stadsdeel Stratum ligt in een rustige straat deze gemoderniseerde, sfeervolle en karakteristieke jaren 30 tussenwoning. De woning wordt

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard Te koop Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard De basis van deze vrijstaande woning is gebouwd in het begin van de vorige eeuw.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 440.000,- kosten koper Bouwjaar : 1948 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 143 m² Inhoud : circa 470 m³ Perceel : circa 651 m² Kamers : 3 Ligging : Bosrand Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3 Uden, Heinsbergenstraat 26A Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen, royaal vrijstaand woonhuis met garage en multifunctionele ruimte in souterrain, vijf slaapkamers en een keurig aangelegde achtertuin.

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

NIEUW in de PreSale!

NIEUW in de PreSale! NIEUW in de PreSale! Kranestraat 13, Horst 379.000,- k.k. HIGHLIGHTS KENMERKEN Vrijstaande woning nabij het centrum van Horst Ruime oprit met garage Type Woonopp. Perceelopp. Inhoud Vrijstaande woning

Nadere informatie

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN

TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN TE KOOP RIELSEDIJK 26, EINDHOVEN Prachtig gesitueerd midden in de natuur, aan de rand van Eindhoven, grenzend aan het mooie, beschermde Riel een ruim bemeten, in traditionele bouwkwaliteit uitgevoerd landhuis

Nadere informatie

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven ADOLF VAN CORTENBACHSTRAAT 68, EINDHOVEN IN HET GEWILDE STADSDEEL STRATUM LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE GEMODERNISEERDE, SFEERVOLLE, UITGEBOUWDE JAREN 30 TUSSENWONING.

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Liesstraat 116

TE KOOP. Breda Liesstraat 116 TE KOOP Breda Liesstraat 116 Op een schitterende locatie, in het buitengebied van Breda gelegen, zeer goed onderhouden vrijstaande woning met inpandige garage, oprit en diepe achtertuin van ca. 20 m. met

Nadere informatie

Hobby of werk aan huis? Dat kan bij deze woning! Bredaseweg 25 Chaam. Vrijstaande woning met garage en ruime, verwarmde werkplaats

Hobby of werk aan huis? Dat kan bij deze woning! Bredaseweg 25 Chaam. Vrijstaande woning met garage en ruime, verwarmde werkplaats Hobby of werk aan huis? Dat kan bij deze woning! Vrijstaande woning met garage en ruime, verwarmde werkplaats Jouw droomhuis met ruimte voor hobby of werk aan huis Deze vrijstaande woning met garage en

Nadere informatie

met dakvenster, inbouwschuifkasten en zijraam, eventueel prima mogelijkheid voor extra 5e slaapkamer.

met dakvenster, inbouwschuifkasten en zijraam, eventueel prima mogelijkheid voor extra 5e slaapkamer. BOLSWARD DE HOANTS 16 Aan open vaarwater gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met garage en bijkeuken, in rustige en gemoedelijke woonstraat op fiets- en wandelafstand van alle sport- en stadsvoorzieningen.

Nadere informatie

wastafel en 2e toilet, WOONAPPARTEMENT, ca. 60 m², met eigen toegangsdeur, kamer, keuken, apart slaapvertrek en badkamer met wastafel,

wastafel en 2e toilet, WOONAPPARTEMENT, ca. 60 m², met eigen toegangsdeur, kamer, keuken, apart slaapvertrek en badkamer met wastafel, WITMARSUM MARNEDYK 5 Prachtig gelegen woonboerderij tussen Bolsward en Witmarsum tegen het natuurgebied Filenspolder met apart woonappartement met eigen toegang, keuken en badkamer, dubbele garage gecombineerd

Nadere informatie

Amerlaan 45 te Eindhoven

Amerlaan 45 te Eindhoven Amerlaan 45 te Eindhoven Vraagprijs. 349.000,-- kosten koper OP FIJNE WOONLOCATIE IN STADSDEEL ACHT LIGT DEZE RUIME EN GOED ONDERHOUDEN TWEE ONDER EENKAP WONING MET OPRIT EN AANPANDIGE GARAGE. DE WONING

Nadere informatie

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

PRINSENWEG 3 ELST k.k. PRINSENWEG 3 ELST 599.000 k.k. www.prinsenweg3.nl Prinsenweg 3, Elst Op zoek naar een royale VRIJSTAANDE WONING met bijna 200m² woonoppervlak, extra veel buitenruimte en een (multifunctioneel) VRIJSTAAND

Nadere informatie

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl TE KOOP Vraagprijs : 138.000,00 k.k. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische centrum van Dordrecht met zonnige achtertuin en dakterras. Karakteristieke eengezinswoning nabij het historische

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT

Klarenbeemden 20 te HELMOND-BRANDEVOORT Aan een rustige woonstraat met uitzicht op een groenstrook, gelegen sfeervol afgewerkte royale tussenwoning met balkon, berging en tuin op het zuid-westen. De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Bremswegje 7b, Oud Gastel

Bremswegje 7b, Oud Gastel Luxueuze vrijstaande woning met royale inpandige garage en vrijstaande schuur in het buitengebied van Oud Gastel. Dit perfect onderhouden woonhuis is in 1979 oorspronkelijk gebouwd en staat op een perceel

Nadere informatie

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k.

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k. Peeldijk 52, Budel - Dorplein Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, berging, carport en tuin. Deze woning is gelegen op een royaal perceel aan de rand van het dorp op steenworp afstand van de grens

Nadere informatie

Oostvaardersdijk 31 LELYSTAD. Vraagprijs: ,- Kosten Koper

Oostvaardersdijk 31 LELYSTAD. Vraagprijs: ,- Kosten Koper Oostvaardersdijk 31 LELYSTAD Vraagprijs: 289.500,- Kosten Koper Oostvaardersdijk 31 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers

Nadere informatie