Online Boekingsmodule (Public)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online Boekingsmodule (Public)"

Transcriptie

1 Online Boekingsmodule (Public)

2 Inhoud Inhoud... 2 Doel van dit document... 3 Handige begrippen om te weten... 3 Hoe de public eruit ziet en functioneert... 4 Beschikbaarheidselectie... 4 Groepering van objecten... 8 Filter opties (Eigenschappen)...15 Reservering maken...15 Kortingen...16 Extra bij te boeken (toeslagen)...16 Borg...17 Klantgegevens invullen...18 Reservering vastleggen...20 Integratie in website De boekingsmodule integreren...24 Een voorbeeld van een IFRAME met de url naar de boekingsmodule...24

3 Doel van dit document De publieke boekingsmodule is voor u in te bouwen in uw eigen website. Klanten kunnen via deze module reserveringen plaatsen tegen de juiste prijzen en met de juiste beschikbaarheid. In dit document wordt de module uitgelegd en ook hoe de integratie met uw bestaande website in zijn werking gaat. Handige begrippen om te weten Object: De reserveerbare faciliteiten, te boeken door het reserveringssysteem. Locatie/Objectgroep: Kan een fysieke plaats zijn of kan een naam van een groep van objecten weergeven. Categorie: De categorie geeft de verschillen aan tussen de objecten. Voorbeelden van categorieën zijn een vakantiehuis, appartement of boot. In de public site voor de klanten kunnen zij hieruit selecteren om de objecten te filteren. Hieronder een voorbeeld uit een public site met categorieën. Eigenschap: Een eigenschap is datgene wat je aan een object toekent, bijvoorbeeld een open haard of zwembad. De eigenschappen zijn door de klanten te selecteren om objecten te filteren in de public site, bijvoorbeeld het volgende scherm. Eigenschap soort: Geeft aan onder welke soort een eigenschap valt, bijvoorbeeld de eigenschap wasmachine kan onder de soort voorzieningen vallen. Een ander voorbeeld voor eigenschap soort is ligging met de eigenschap aan zee.

4 Tarief: Per object wordt het tarief ingesteld, de kosten voor verhuur. Dit tarief geldt voor een bepaalde periode met een begin- en einddatum. Hoe de public eruit ziet en functioneert Voorbeeld public link: g%3d&languageid=1 NB: Bovenstaande is een test omgeving. Beschikbaarheidselectie De klant dient een selectie te maken uit de volgende keuzemogelijkheden voordat er beschikbaarheid getoond kan worden: 1. Locatie/Objectgroep (optioneel, afhankelijk van tabblad Publieke instellingen) 2. Verblijfstype type huis/object 3. Verblijfsduur Week/weekend/etc.

5 4. Begindatum van verblijf OF 5. Speciale periode OF 6. Verblijfsduur, Begindatum en Uw specifieke accommodatie 1. Locatie Locatie (of wel Objectgroep) is de eerste selectie die gemaakt wordt voor de Public. Locatie/Objectgroep: Indien u meerdere parken of fysieke locaties wilt bijhouden, kan dat door meerdere Objectgroepen (of Locaties) aan te maken. Bij de Public dient men dan eerst een keuze uit locaties te maken. Wat ook mogelijk is, is om de Public applicatie te openen voor 1 specifieke objectgroep. Bij het Publieke instellingen, URL tabblad, wordt er dan een keuze gemaakt uit 1 van die groepen en de link wat gegenereerd worden, is dan de Public link die men kan gebruiken voor dat park alleen. Indien men geen meerdere locaties heeft, kan de Locatie lijst ook niet getoond worden. Zie Public instellingen, Instellingen tabblad. Bij Toon objectgroep kan deze uitgevinkt worden en hoef de klant geen selectie te maken bij Locatie omdat er maar 1 mogelijkheid bestaat.

6 2. Verblijfstype Verblijfstype is het type huisjes/objecten waar het systeem onderscheid in moet maken. Verblijfstype kan gebruikt worden om onderscheid te maken in uiterlijke kenmerken van n object of de tariefstructuur van de objecten. Bij default moet er minimaal 1 verblijfstype aangemaakt worden. 3. Verblijfsduur De getoonde verblijfsduren lijst zijn de periodes die aangemaakt zijn (door u als klant) in het systeem. U kiest zelf welke periodes (boekingsperiodes) er in het systeem van toepassing zijn. De duur en aankomst dag van deze periodes kan ook ingesteld worden. Per object (huis) worden er vervolgens tarieven aangemaakt voor een periode. Wanneer een verblijfsduur gekozen wordt (in combinatie met een datum) gaat het systeem opzoek naar objecten die tarieven heeft voor die periode waarvoor gekozen is. 4. Begindatum Zodra de verblijfsduur is gekozen, vertoond de applicatie de eerste mogelijk datum van de type periode (bijvoorbeeld hier van n Week)

7 Wanneer een periode (bijvoorbeeld n Week) de mogelijkheid biedt om meerdere objecten van dezelfde soort te boeken, wordt er een lijst met aantal getoond voor de verblijfsduur. Het minimum en maximum aantal van dit lijstje is zelf in te stellen in het systeem (bij de boekingsperiode). Selecteer uit de lijst van maanden het jaar en de maand waarin de beschikbaarheid gezocht moet worden.

8 Selecteer vervolgens de gewenste begindatum van de boeking. Nu wordt de beschikbaarheid van de objecten opgehaald en op het scherm vertoond. Groepering van objecten Op basis van de publieke naam worden de objecten die in beeld komen gegroepeerd. Wanneer u meerdere objecten dezelfde publieke naam geeft, dan komen deze ook eenmaal in de lijst voor. Bijvoorbeeld, wanneer u 2 objecten de publieke naam A4 + bedstee geeft dan ziet u deze in de lijst ook maar 1 keer (zie Instellingen, aantal objecten zichtbaar). In de Administratie help file kunt u lezen hoe u de publieke naam kunt aanpassen van objecten. De sortering van objecten gebeurt ook op basis van deze publieke naam. Per huis/object wordt getoond of die gekozen datum beschikbaar is. Alternatieven periodes de periode direct voor de gekozen datum en de periode direct na de gekozen datum wordt getoond in de 2 regels beneden de gekozen periode. Als een periode beschikbaar is verschijnt er een link met Boek nu achter de regel. Anders wordt er getoond Niet beschikbaar

9 Speciale aanbiedingen wordt getoond in de public door bij Tarieven in de admin het Speciale aanbieding vinkje aan te zet en een Orginele prijs in te voeren. Klik hier voor een kalenderoverzicht toont in het scherm de beschikbaarheid per maand van het getoonde object. Rood = niet meer beschikbaar, Groen = nog wel beschikbaar. Deze kalender is alleen om in te kijken een selectie maken hier is niet mogelijk. De klant dient via de Zoek & Boek zijn datums aan te passen om vervolgens de beschikbaarheid te tonen hij op dat moment wenst.

10 Per object is het mogelijk om een aantal gegevens in te vullen zoals Afbeeldingen en Beschrijvingen. Er zijn 8 afbeeldingen per object mogelijk. Afbeelding nummer 1 wordt getoond op de beschikbaarheidpagina. Een Korte beschrijving per object is mogelijk. Dat is een kort en bondige beschrijving over het object. Zie beneden Apart huisje,. Deze beschrijving wordt ook getoond op de Bevestiging die naar de klant verstuurd worden. Een lange omschrijving en omschrijving van het omgeving wordt getoond zodra er op Meer informatie geklik wordt. Hier worden ook alle afbeeldingen van het object getoond.

11

12 Fotos, Omschrijving en Omgeving kan per object toegevoegd worden aan het systeem. Alternatief is het ook mogelijk om een eigen URL per object op te geven. Wanneer men dan op Meer informatie klikt wordt dan link getoond ipv de Fotos, Omschrijving en Omgeving die is ingevuld per object.

13 Bij Geen beschikbaarheid van een van de periodes, wordt het bericht Geen beschikbaarheid? Klik hier getoond. Vervolgens krijg men een korte tekst te zien wat ze moeten veranderen of bij vragen contact kan opnemen met de receptie/verhuurder.. Deze tekst is in te stellen (door u als klant) via Publieke tekst. 5. Uw specifieke accommodatie Een specifieke huis kan gekozen worden in een opgegeven periode. Dat heet n Voorkeursboeking. Eerst dient u de periode (verblijfsduur + begindatum) te kiezen. De beschikbare huisnummers (of codes) worden dan getoond bij Uw specifieke accommodatie. Een klant selecteert dan n specifieke huisnummer uit een lijstje. Zijn reservering wordt opgeslagen met een kenmerk zodat in de backoffice herkend zal worden als een voorkeursboeking.

14 Het is ook mogelijk om een plaatje/afbeelding te uploaden naar de public zodat men bij Bekijk plattegrond een plattegrond van het park kan bekijken. Zo kan men zien waar de genoemde huizen zicht bevinden.

15 Filter opties (Eigenschappen) De getoonde beschikbare objecten zijn verder te filteren door een selectie van eigenschappen te maken. Eigenschappen zijn zaken als aantal slaapkamers 1. Eigenschappen kan opgedeelt worden in groepen/soorten zien bijvoorbeeld Aantal slaapkamers of Ligging of Faciliteiten. Eigenschappen en soorten worden door u als klant aangemaakt in het systeem en wordt per object toegekend. Reservering maken Selecteer een object (huisje) en periode door te klikken op de link Boek nu

16 In scherm 2 wordt het gekozen object, periode en prijsoverzicht getoond. In dit scherm kan het reisgezelschap opgegeven worden. Er bestaan 4 vaste categorieen: Volwassen, Kinderen 6-12, kinderen 2-6 en Baby. De benoeming van deze catergorieen kan in de Admin aangepast worden. Bijvoorbeeld Kinderen 6-12 kan veranderd worden naar Kinderen Groot. Zien hiervoor Publieke Teksten, Leeftijdscategorieen. Kortingen Per boeking kan er maximaal 2 kortingen opgegeven worden. In het publieke instellingen is het ook mogelijk om aan te geven of men 0, 1 of 2 kortingen wil laten zien in de public. Kortingen worden automatisch berekend en getoond onder Prijs Overzicht (Zie voorbeeld Korting: Lastminute) Overige kortingen die klanten zelf mogen selecteren, zijn aan te vinken bij Korting. Vink Korting aan en in het lijst worden dan de beschikbare kortingen voor dit object getoond. Extra bij te boeken (toeslagen) Toeslagen die verplicht zijn, worden automatisch uitgerekend en getoond onder het kopje Prijs Overzicht. Toeslagen waaruit klanten kunnen kiezen (denk aan handdoekpakket, etc) kan geselecteerd worden bij Extra bij te boeken. Toeslagen waarvoor de klant niet hoef te betalen, zijn inclusieve toeslagen. Die wordt getoond onder het kopje Inclusief.

17 Borg De Borg bedrag kan op verschillende manieren in het systeem ingevoerd worden. 1. Per object kan een Borg bedrag opgegeven worden. Deze Borg bedrag wordt dan altijd bij het totaal bedrag van de reservering geteld. Zie bovenstaande voorbeeld. Ook wordt het aanbetalingbedrag dan berekend over de Borg. 2. Als er geen borg bedrag is ingevuld per object, wordt er geen Borg bedrag getoond. 3. Wanneer de Totale kosten zonder borg berekend moeten worden, kan per Locatie/Objectgroep ingesteld worden dat het kosten bedrag exclusief Borg moeten zijn. Dat geld dan voor alle objecten van dat Objectgroep.

18 Klantgegevens invullen

19 Een aantal velden zijn (standaard) verplicht om te vullen in de public. Dat wordt aangegeven met een sterretje naast het veld. De velden IBAN en BIC en Identiteitsbewijs kan wel of niet op de public getoond worden. Zie Publieke Instellingen voor het aan of uitzetten van IBAN en BIC: Toon invoervelden IBAN en BIC Het Identiteitsbewijs veld kan ingesteld worden in het systeem. Men kan een aantal Identiteitsbewijzen zelf definiëren. Let op: een klant kan maar 1 van deze selecteren voor legitimatie. Hij/zij kan dus OF n BSN nummer OF een paspoort nummer (bijvoorbeeld) invullen niet allebei. Hoe heeft u ons gevonden? is ook aan of uit te zetten - Zie Publieke Instellingen: Toon bronvermelding. De Bronvermeldingen lijst zijn aan te maken in het systeem. Medereizigers Als er gekozen is om Medereizigers ook vast te leggen bij een reservering, verschijnt er onder aan de contactdetails 1 of meerdere regels voor de gegevens van de medereizigers. Het aantal regels is afhankelijk van het aantal opgegeven personen De hoofdboeker dient altijd vastgelegd te worden Voorkeur op regel 1. Voor medereizigers is het mogelijk om Voornaam, Achternaam, Geboortedatum en een Opmerking vast te leggen. Deze gegevens wordt bij de reservering opgeslagen. LET OP: alleen de gegevens van de hoofdboeker worden in het klanten bestand opgeslagen, niet die van de medereizigers. Deze worden per reservering opgeslagen. Algemene voorwaaden De Algemene voorwaarden van het park kan gekoppeld worden aan de Public. Dit wordt gedaan door een PDF te uploaden naar onze server. U levert uw algemene voorwaarden aan in een PDF formaat, en vervolgens zetten wij deze voor u klaar in het systeem Een klant dient te klikken op ik ga akkoord alvorens de button Reservering vastleggen aanklikbaar wordt.

20 Een Controle scherm wordt getoond. De klant dient deze te Bevestigen. Reservering vastleggen De klant krijg een bericht dat zijn reservering is opgeslagen. De tekst is aanpasbaar en op te geven via Publieke Tekst, in de Admin applicatie.

21 Wanneer de tekst velden leeg zijn wordt een default melding vertoond in de public. Anders wordt de tekst die hier ingetypt is vertoond. De reservering is bij deze opgeslagen en kan in uw pakket teruggezien worden als status Internet reservering In de Agenda (van het administratie module) worden de cellen geel van kleur met de naam van de contactpersoon die de reservering heeft gemaakt. Via Overzicht Totaal kunnen de reserveringen ook teruggezien worden onder de status Internet Reservering Bevestiging naar klant Per krijg de klant een bevestiging van de reservering en (afhankelijk of die optie aanstaat) een aangehechte Bevestiging /huurnota (PDF) document In de e- mail worden de minimale reserveringsgegevens getoond. De volledige inhoud van de reservering is te zien in de Bevestiging.

22 Bijvoorbeeld:

23 Bevestiging: De bevestiging heeft een standaard opbouw ( look- and- feel ). Sommige veld namen (bijvoorbeeld Reserveringsnummer) kunnen aangepast worden qua tekst, maar de plaatsen waar de velden staan zijn vast. Teksten zoals Hartelijk dank voor u reservering en Vriendelijk verzoeken wij zijn aan te passen. De betalingstekst welke getoond wordt op de bevestiging heeft 3 stadia Aanbetaling, Restant en Volledige betaling Indien een logo is opgevoerd voor een Locatie/Objectgroep, wordt dat rechts bovenaan in het Bevestigings document getoond.

24 Integratie in website De boekingsmodule integreren De publieke boekingsmodule kan geïntegreerd worden in uw bestaande website. Via een zogenaamde IFRAME kan deze ingepast worden. In de HTML IFRAME tag wordt de url geplaatst naar de boekingsmodule. Een voorbeeld van een IFRAME met de url naar de boekingsmodule <iframe scrolling="no" height="600px" width="100%" frameborder="0" allowtransparency="true" src=" website link>" ></iframe> Zien ook in de eerste tabblad van Publieke instellingen (Agenda/Publieke instellingen, tabblad 1) een voorbeeld van n Iframe formule. Over de html IFRAME width = wijdte van scherm height = hoogte van scherm src = uw Reflex publieke website link allowtransparency= wanneer deze op true staat wordt de achtergrond kleur van de eigen website vertoond als achtergrond kleur van de Reflex public Uw website link (voor veld src) is te vinden in de Admin module onder Agenda, Publieke instellingen. Er zijn meerdere varianten mogelijk. De public link kan vertoond worden voor Alle objecten, of voor een bepaalde locatie of voor een enkel object. Knip en plak de juiste URL als src gedeelte in de Iframe formule. De public is ook per taal op te vragen. Selecteer de juiste taal. De 3 varianten van de public links worden vervolgens aangepast. Selecteer dan de juiste en vul in bij de src gedeelte van het Iframe.

25 Instellingen die mogelijk zijn op de public

26 Toon objectgroep: vertoon wel of niet de Objectgroep(Locatie) bij Zoeken en Boeken. Toon voorkeuren: vertoon wel of niet de lijst met eigenschappen. Toon bronvermelding: de klant kan dan kiezen uit een bronvermelding. De bronvermeldingen moet via de Admin ingevuld worden Zie Instellingen/Bronvermelding. Aantal objecten zichtbaar: het publiek groepeert de objecten volgens naam veld Naam van u object. Als er bij deze naam geen nummer wordt ingevuld, worden meerdere huizen van hetzelfde type dus als 1 groep gezien. En wordt er maar 1 (of het opgegeven aantal) vertoond op het publiek. Zo voorkomt men dat er bijvoorbeeld alle 100 van hetzelfde type huis getoond worden in de publiek. Aantal kortingen zichtbaar: Per reservering kunnen er 2 kortingen toegevoegd worden (indien kortingen bestaan in het systeem). Hier kan aangegeven worden hoeveel kortingen (max. 2) klanten per reservering kunnen toevoegen. Toon bankgegevens: de bankrekening veld wordt getoond op het klantgegevens scherm en de klant is verplicht om deze in te vullen. [NB: een toekomstige functie die nog gebouwd moeten worden] Toon legitimatie op de public: Via Instellingen/Identiteitsbewijzen kan een aantal legitimatie soorten aangemaakt worden denk aan BSN, paspoort nummer, etc. Deze legitimatie velden kan je

27 wel of niet via de public vertonen. Staat de public vinkje aan, wordt er een lijst met Legitimatie velden vertoond. Hieruit kan men 1 selecteren en in de veld ernaast de legitimatie nummer invullen. Kleurinstellingen die mogelijk is op de public Voor kleurcodes, zien ook : color- codes.info/html- Kleurcodes/

Getting Started. Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule

Getting Started. Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule Getting Started Leer over de Reflex Publieke Boekingsmodule Inhoud Inhoud... 2 Welkom bij Reflex... 3 Doel van dit document... 3 Over dit document... 4 Over Reflex... 5 Enkele kenmerken van Reflex... 5

Nadere informatie

Basis handleiding Reflex Booking Recreatiesoftware

Basis handleiding Reflex Booking Recreatiesoftware Basis handleiding Reflex Booking Recreatiesoftware Inhoud Inloggen Inrichten - stappen Werken met Reflex Booking Reservering maken Reservering bewerken Reservering annuleren Rapportages Online boeken Bijlage

Nadere informatie

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag?

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? 1 Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? Stap 1: Kantoor beschikbaarheid Check eerst of er via het online reserveringssysteem kantoren beschikbaar zijn. 1. Vul kantoor grootte

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 12 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 3 Nieuwe locatie aanmaken/ huidige bewerken...

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

Factuur Lay-out / Factuur Template

Factuur Lay-out / Factuur Template Factuur Lay-out / Factuur Template In i-reserve is het mogelijk facturen te verzenden. De facturen worden als pdf bijlage per e-mail naar de klant verzonden. In deze tutorial wordt beschreven hoe u een

Nadere informatie

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo

v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo v.1.48 Genkgo Handleiding Genkgo Events Professioneel evenement management in Genkgo Inhoud Voordat u begint...3 In dit document...3 Boom...3 Instellingen...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

Snel aan de slag met onze Verhuursoftware. Alles wat u moet weten om ons pakket zo optimaal mogelijk te gebruiken

Snel aan de slag met onze Verhuursoftware. Alles wat u moet weten om ons pakket zo optimaal mogelijk te gebruiken Snel aan de slag met onze Verhuursoftware Alles wat u moet weten om ons pakket zo optimaal mogelijk te gebruiken Inhoud Inhoud... 2 Welkom... 4 Doel van dit document... 4 Belangrijke kenmerken... 4 Sterke

Nadere informatie

Handleiding accommodatie beheer voor Huiseigenaren

Handleiding accommodatie beheer voor Huiseigenaren Handleiding accommodatie beheer voor Huiseigenaren Deze handleiding omschrijft welke stappen er ondernomen moeten worden om een of meerdere accommodaties in te voeren in het beheersysteem van A vakanties.

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 18 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 3 Details... 3 Adresgegevens... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie

Incura Handleiding. SMS- en E-mail-Service

Incura Handleiding. SMS- en E-mail-Service Incura Handleiding SMS- en E-mail-Service Incura 1 / 12 Inleiding De SMS- en E-mail-Service is een betaalde service die u als module kunt toevoegen aan Incura. Bij afname van deze module heeft u de mogelijkheid

Nadere informatie

Getting Started Reflex Beheerder

Getting Started Reflex Beheerder Getting Started Reflex Beheerder Alles wat u moet weten om Reflex te gebruiken Inhoudsopgave Getting Started Reflex Beheerder... 1 Over Reflex... 3 Enkele kenmerken van Reflex... 3 Volledig webbased...

Nadere informatie

Handleiding Abakus compleet

Handleiding Abakus compleet Handleiding Abakus compleet SMS- en E-mail-Service Abakus Compleet Pagina 1 / 13 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Instellingen... 4 Globale instellingen... 4 Praktijk instellingen... 7 E-mail- en SMS-Service

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding Herinnering en Mailing

Handleiding Herinnering en Mailing Handleiding Herinnering en Mailing Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Herinneringen...3 1.1 Herinnering koppelen aan een product...3 1.2 Instellen van herinnering via patiëntdossier...3

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 16 Inhoudsopgave

Nadere informatie

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU.

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU. HANDLEIDING RESERVEREN & FACTUREREN GRAFISCHE WEERGAVE RESERVERINGEN 5 PRODUCTEN/VERBLIJVEN MET ELK 30 PLAATSEN 100 TARIEVEN GEWOON IN EXCEL ELK JAAR WEER GEBRUIKEN HOOFDMENU INDIEN HET BESTAND GEOPEND

Nadere informatie

Handleiding eerste invoer gegevens Systeem Secureholiday.net V5

Handleiding eerste invoer gegevens Systeem Secureholiday.net V5 Handleiding eerste invoer gegevens Systeem Secureholiday.net V5 Ga naar www.secureholiday.net/admin Voer uw login en paswoord in U bent nu ingelogd in uw persoonelijke administratiepagina. Deel 1 Uw etablissement

Nadere informatie

Opzetten en beheren Mini-Webshop

Opzetten en beheren Mini-Webshop Opzetten en beheren Mini-Webshop DC AutomatiseringsGroep De Chamotte 36 4191 GT Geldermalsen Helpdesk: Alle werkdagen van 8.30 t/m 21.00 Zaterdags storingsdienst van 9.00 t/m 17.00 Tel.: 0345-545080 Fax:

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Versie mei 2014

Nieuwsbrief Versie mei 2014 Nieuwsbrief Versie mei 2014 Er heeft een grote update plaatsgevonden waarmee er meer functionaliteit is toegevoegd voor u. Graag brengen wij deze uitbreidingen onder uw aandacht. 1. Catering kunnen vastleggen

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

RELEASE NOTES. Bij het aanmaken van openingstijden (beschikbaarheid) is een Help file met uitleg toegevoegd.

RELEASE NOTES. Bij het aanmaken van openingstijden (beschikbaarheid) is een Help file met uitleg toegevoegd. RELEASE NOTES Release 11 mei 2015: Termen aanpasbaar (meta data) Verschillende termen zoals Objecten en Activiteiten zijn nu aan te passen naar u eigen terminologie. Zien bovenstaande. Via Configuratie,

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

Handleiding voor deze handleiding

Handleiding voor deze handleiding Handleiding voor deze handleiding Met dit document kunt u voor uw medewerkers een eigen handleiding maken van UBplusOnline; het online platform voor UBplus. U dient zelf een aantal aanpassingen te maken

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Modulehandleiding VivianCMS. Zoeken

Modulehandleiding VivianCMS. Zoeken Modulehandleiding VivianCMS Zoeken Versie: 1.0 Startdatum: 22-05-2006 Datum laatste wijziging: 19-06-2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 1.1. Algemene

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren

Online declareren in Intramed v5. Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed. Instellingen voor online declareren Hoofdstuk 1 Online declareren in Intramed Instellingen voor online declareren In Intramed kunt u uw declaraties rechtstreeks verzenden naar het VECOZO portaal. U hoeft dus géén declaratiebestanden aan

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Handleiding: Whitelabel Customersite

Handleiding: Whitelabel Customersite ARGEWEB B.V. Handleiding: Whitelabel Customersite Controlportal.nl Argeweb Support 8-1-2009 Handleiding voor het gebruik maken van de Whitelabel Customersite op controlportal.nl, door Resellers van Argeweb.

Nadere informatie

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen

Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Gebruikshandleiding module Party-Feestdagen Auteur: R. van der Veen TFC-Services Algemeen: Onderstaande iconen worden in veel schermen getoond binnen TFC: Nieuw: Hiermee kan een nieuw record aangemaakt

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

Kalender tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Kalender tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Kalender tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 01D00 Inhoudsopgave 1. Doel van de tool - 3-2. Weergave van de kalender - 4-2.1 Standaard weergave...

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 13 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie...3 Details...3 Adresgegevens...4 Contactgegevens...4

Nadere informatie

Handleiding Club.Opleidingen

Handleiding Club.Opleidingen Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Club.Opleidingen............................................................................................

Nadere informatie

Support website WATCH

Support website WATCH Support website WATCH Op support.watch-projectbeheer.nl is de support website van WATCH te vinden. Elke klant kan hier inloggen met zijn klantcode en wachtwoord. Figuur 1 WATCH support inlogscherm Na inloggen

Nadere informatie

Handleiding om uw website/webshop aan te passen

Handleiding om uw website/webshop aan te passen Handleiding om uw website/webshop aan te passen ONDERWERP PAGINA 1. Hoe moet ik inloggen in het beheer? 2 2. Hoe pas ik een bestaande pagina aan? 2 3. Hoe plaats ik een afbeelding? 3 4. Hoe maak ik een

Nadere informatie

Handleiding Internetbankieren

Handleiding Internetbankieren Handleiding Internetbankieren 1) I N L E I D I N G... 2 2) H E L P D E S K... 2 3) V E R K L A R I N G I C O N E N... 2 4) O V E R Z I C H T H O M E P A G I N A... 3 5) R E K E N I N G E N... 3 a. Mutaties...

Nadere informatie

Handleiding gebruik Extranet

Handleiding gebruik Extranet Handleiding gebruik Extranet Overzicht: 1/ Startpagina - Belangrijke onderdelen 2/ Uw prijzen bijwerken - Van uw kamers - Van uw arrangementen - Van uw activiteiten 3/ Uw beschikbaarheid bijwerken - Van

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop

Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Project Woningcorporaties Open Source Initiatief Gebruikers handleiding: Verkoop Datum uitgave: 27-01-2009 Deze handleiding is specifiek geschreven voor de verkoop afdeling. Gebruikers handleiding Project

Nadere informatie

Handleiding. Implementatie MultiSafepay in SEOshop

Handleiding. Implementatie MultiSafepay in SEOshop Handleiding Implementatie MultiSafepay in SEOshop 1) Via de website van MultiSafepay (www.multisafepay.com) meldt u zich aan voor een zakelijk account. Wanneer u dit gedaan heeft ontvangt u een mail met

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 2. Een camping toevoegen... 3 2.1 Gegevens verblijf... 3 2.2 Financiële gegevens... 4 2.3 Kortingen toevoegen... 5 2.4 Extra opties en bijkomende kosten...

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding V.W1.0

Gebruikershandleiding V.W1.0 Gebruikershandleiding V.W1.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Nr. Inleiding 3 1. Inloggen 4 2. Configuratie 6 3. Zones 7 4. Gebruikersgroepen 8 5. Tijdzones 9 6. Abonnementen 10 7. Modules 11 8. Gebruikers

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 3. Een hotel/bed&breakfast toevoegen... 3 3.1 Gegevens verblijf... 3 3.2 Financiële gegevens... 4 3.3 Kortingen toevoegen... 5 3.4 Extra opties en bijkomende

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Op tabblad "2. Declaraties" van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen.

Op tabblad 2. Declaraties van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk om naast het declareren naar verzekeraars en patiënten, ook te declareren naar bedrijven en instellingen. Er kan op drie manieren gedeclareerd worden naar

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

ACCEPETEREN RESERVERING

ACCEPETEREN RESERVERING E-mail Templates In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Het verzenden van dergelijke mails kan volledig worden geautomatiseerd: u maakt dan gebruik van zogenaamde automatische

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Handleiding Glimworm nieuwsbrief

Handleiding Glimworm nieuwsbrief Handleiding Glimworm nieuwsbrief Auteur: Marten Hoekstra Datum: 26 Mei 2005 Versie: 1.0 Dit document bevat vertrouwelijk informatie die niet voor anderen dan de relatie van Glimworm bedoeld is. Op alle

Nadere informatie

Widget Tip van de dag!

Widget Tip van de dag! Gebruikershandleiding Widget Tip van de dag! Datum Versie Naam Opmerkingen 01-12-2011 0.5 M. Bruinsma Schrijven handleiding J. van Beijnen 05-12-2011 1.0 J. van Beijnen Opmaak en kleine aanpassingen structuur

Nadere informatie

Partnerportaal handleiding

Partnerportaal handleiding Welkom als nieuwe partner van de U-pas. In deze handleiding leggen we u stap voor stap uit hoe u zich bij ons aanmeldt en hoe u vervolgens een actie en/of activiteit opvoert. Bij 1. REGISTRATIEWIJZE staat

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website Inhoud Voordat u begint...3 Het instellen van uw webshop...4 Verkoper gegevens...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Handleiding Select Online

Handleiding Select Online Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 16-06-2014 1. Inleiding Select Online is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Kies vervolgens Media invoegen.

Kies vervolgens Media invoegen. Hoe plaats ik nieuwe media foto s, video s en documenten? Het is de bedoeling dat via de website veel foto s en video s met de parochie worden gedeeld, om zo mensen te verbinden en verbonden te houden.

Nadere informatie

Deelnemers. Toevoegen en instellen van deelnemers

Deelnemers. Toevoegen en instellen van deelnemers Deelnemers De object instelling Deelnemers geeft u de mogelijkheid per object het type deelnemers en het minimale/maximale aantal deelnemers te definiëren. Deze instelling is optioneel, voor de werking

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website:

Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1. Er zijn 3 manieren waarop u een voor u geschikt hotel kunt vinden op deze website: Gebruiksaanwijzing module en website Hoteltoscane.nl. blz.1 Welkom bij Hoteltoscane.nl, een informatieve website over Toscane, dat prachtige gebied in Italië. Naast uitvoerige informatie over de Toscaanse

Nadere informatie

- Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen

- Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen 1. Inloggen Ga naar: www.wheretocard.nl/inloggen Kies de optie portal beheer Het inlogscherm - Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen 2. Bedrijfspagina aanmaken / bewerken Na het inloggen

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule. Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule. Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Business Suite Verhuurmodule Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Verhuur module... 3 Enkele opties van deze software... 3 Kenmerken van de software... 3 Het gebruik van de software...

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Exact Online. Handleiding Versie 2.0. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Exact Online Handleiding Versie 2.0 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

1 Instellingen voor Clieop-bestanden

1 Instellingen voor Clieop-bestanden U kunt vanuit Reeleezee betalingsopdrachten aanmaken en deze in de vorm van een ClieOp - bestand exporteren. ClieOp (CliëntOpdrachten) is de naam van het elektronische bestand dat zakelijke cliënten gebruiken

Nadere informatie

Opzetten object - overzicht

Opzetten object - overzicht Opzetten object - overzicht In deze tutorial wordt in grote stappen aangegeven wat er voor nodig is om een volledig nieuw product op te zetten in i-reserve. De stappen zijn onderverdeeld in zes stukken,

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Quickstart handleiding voor affiliates

Quickstart handleiding voor affiliates Voorwoord Welkom bij M4N! Met deze quickstart handleiding kunt u direct aan de slag met het plaatsen van advertenties en behalen van inkomsten. Mocht er iets niet duidelijk zijn, aarzel dan niet om contact

Nadere informatie

Account registratie en aanvraag

Account registratie en aanvraag Account registratie en aanvraag 1 Surf naar www.shopenbeleef.be en klik rechtsboven op Login handelaars. Klik op Nieuwe account aanmaken en vul alle velden in. Gegevens categorie Categorie: Logo: Alternatieve

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Handleiding DSB Internet Banking

Handleiding DSB Internet Banking Handleiding DSB Internet Banking Zakelijke Klant (Corporate) - hoofdgebruiker Versie 1.1 Februari 2018 Inhoudsopgave A. Snelle handleiding 2 A.1 Gebruikersnaam wijzigen 2 A.2 Wachtwoord wijzigen 2 A.3a

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Exact Online. Handleiding Versie

Exact Online. Handleiding Versie Exact Online Handleiding Versie 2.3 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Artikel toevoegen 5 3. Instellingen CCV Shop 6 4. Orders verzenden

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie