Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding WordPress Bakkeveen.nl"

Transcriptie

1 Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

2 Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen. Eigenlijk is het heel gemakkelijk, maar je moet het even weten. Maar dat is met veel dingen zo. Gewoon even proberen. Sinds 1 december 2012 is de website geheel gerenoveerd. Er wordt onder de motorkap gebruik gemaakt van de standaard Wordpress. Hulp nodig? Het kan zijn dat je na het lezen van deze handleiding nog met vragen zit. Kom je ergens niet uit of wil je toch graag nog eens persoonlijke hulp hebben? Stuur een naar info@bakkeveen.nl. Elk bedrijf en vereniging heeft een introductie pagina, met daaronder alle berichten die je zelf kunt plaatsen. Je kunt natuurlijk ook algemene berichten plaatsen. Momenteel is het nog niet mogelijk dat een vereniging haar eigen introductiepagina kan onderhouden. Hier wordt echter wel aan gewerkt om dit mogelijk te maken. Dit moet je voorlopig nog regelen door een tje te sturen aan info@bakkeveen.nl. De punten die we gaan bespreken in deze mini handleiding: 1.0 Hoe log je in. 2.0 Hoe log je uit. 3.0 Hoe pas je Gebruikers Je profiel en Scherminstellingen aan. 4.0 Hoe schrijf je een bericht. 4.1 Hoe pas je een bericht aan. 5.0 Hoe plaats je een foto(s) op de site. 5.1 Hoe plaats je tekst onder een foto(s). 5.2 Hoe pas je de volgorde van een foto(s) aan. 5.3 Hoe verwijder je een foto. 6.0 Hoe plaats je een filmpje op de site. 6.1 Heb je geen Youtube account? 7.0 Hoe verwijder je een reactie. 8.0 Hoe plaats je iets in de Agenda. 9.0 Hoe plaats je een historisch bericht. (deze optie is voor de historie correspondent)

3 Inloggen op Bakkeveen.nl Type het volgende internetadres in; of ( Beide opties werken. ) Je krijgt nu het volgende scherm te zien: Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Stap 1 is gedaan, je WordPress Dashboard wordt nu zichtbaar. (zie afbeelding hieronder) Dashboard: Dit is min of meer de homepagina, wat het overzicht geeft van je beheer scherm. Afhankelijk van je rechten zie je veel of weinig mogelijkheden om acties uit te voeren.

4 Als je wilt uitloggen kan dit door rechtsboven naar je naam te gaan, wijs met de muis je naam aan en er klapt een schermpje uit, klik dan op uitloggen.

5 Je kunt je inloggegevens aanpassen bij Je profiel. Dit zul je normaal gesproken alleen bij de eerste keer inloggen doen. Klik op Gebruikers Je profiel Scherminstellingen aanpassen zodat het scherm overzichtelijker wordt. Het Dashboard instellen naar eigen smaak. Klik op Scherminstellingen. Deze staat rechtsboven. Een vinkje bij Bakkeveen is voldoende.

6 Als je naar Berichten gaat (deze knop zul je het vaakst gebruiken) kan het voorkomen dat het scherm niet overzichtelijk is. Dit kunnen we aanpassen door een aantal instellingen uit te vinken. Klik wederom op scherminstellingen. Auteur, Categorieën, Reacties en Datum kun je aan laten staan. De rest is eigenlijk overbodig. Als je Scherminstellingen weer aanklikt zie je dat het scherm overzichtelijker wordt. ( titel van een bericht is beter zichtbaar ) VOOR NA

7 We gaan eerst een bericht toevoegen. ( klik op Bericht toevoegen ) Je ziet nu een scherm waar je tekst in kunt vullen.

8 Geef het bericht een titel. 2. Plaats je tekst in het tekst vak. Tekst kun je ook in het vak (nr. 2) kopiëren. Let dan op dat je plakt zonder opmaak, anders krijg je soms een vreemde opmaak. Als je het bericht een titel hebt gegeven en tekst hebt geplaatst moet het bericht nog gekoppeld worden aan een categorie. Rechts midden van je beeldscherm zie je staan categorieën. Door een hokje aan te vinken, koppel je het bericht aan een categorie. Er zijn erg veel categorieën, gun je even de tijd om wegwijs te worden. Je zult er meestal maar een paar gebruiken.

9 Als je klaar bent, kun je het bericht publiceren op de site. Klik je op Publiceren. Wil je het bericht nog niet Publiceren, klik dan op Opslaan als concept. Je kunt dan later het bericht verder bewerken of Publiceren. Het bericht is nu geplaatst op de website! Wil je ook foto s toevoegen aan een bericht kijk dan ook even bij hoofdstuk 5.0.

10 Het kan voorkomen dat er een foutje in je bericht zit of dat je een update wilt plaatsen. Hoe moet ik een bericht aanpassen. Stap 1: klik op Berichten. Deze kun je vinden linksboven op het Dashboard. Je krijgt nu een overzicht van al jouw berichten. Klik op dat bericht dat je wilt aanpassen.

11 Als je met je muis over een bericht gaat, zie dat er ook tekst onder het bericht verschijnt (zie afbeelding hierboven). Je kunt dan kiezen voor bewerken. Vervolgens krijg je weer het scherm met je oorspronkelijke bericht. Als je een bericht hebt aangepast klik dan altijd op Bijwerken. Deze knop vind je rechts op het scherm. Als je een update hebt over het bericht en deze weer omhoog wilt zetten op de site, moet je de datum en eventueel het tijdstip aanpassen. Datum enz. aangepast klik op OK Nu is het bericht aangepast!

12 Je wilt ook 1 of meer foto s bij je bericht plaatsen. Zorg dat je bericht op het scherm staat. Klik op media toevoegen. Dan bestanden uploaden aanklikken. Er opent zich een map venster van je computer en je gaat naar de map waar de foto s staan. De foto s selecteren en openen, de foto s worden nu geüpload naar de website.

13 * De foto s die je geselecteerd hebt, worden weergegeven in het scherm zoals de afbeelding hierboven. * Als alles goed staat kun je op het kruisje rechtsboven klikken. Je keert dan weer terug naar het bericht en klikt voor de zekerheid nog eens op bijwerken. Deze knop vind je rechts op het scherm. * Wil je ook tekst onder een foto zetten of de volgorde van de foto s aanpassen, zie dan de uitleg bij 5.1 en 5.2.

14 Misschien moet er ook nog tekst onder een foto staan, dit kan op de volgende manier selecteert één foto. ( een foto aanklikken) 2 Je kunt tekst plaatsen in het vakje onderschrift. 3 Als je klaar bent klik het kruisje rechtsboven aan. Voorbeeld 1. Voorbeeld 2.

15 Het kan zijn dat je de volgorde van de foto s ook wilt aanpassen. Dit kan door een foto met de muis te selecteren en deze dan met de muis te verplaatsen. (zie afbeelding hierboven) Als de foto s op de juiste plaats staan, kun je op het kruisje klikken en de volgorde van de foto(s) is aangepast.

16 Als je een foto wilt verwijderen klik dan op een foto om deze foto te selecteren. Rechts op het scherm staan de details van de foto. Als je een foto uit jouw bericht wilt verwijderen, klik dan op Permanent verwijderen. Als je dit gedaan hebt is de foto definitief uit jouw bericht verwijderd.

17 Wil je een filmpje plaatsen (insluiten) op de site, dat is ook mogelijk. Hiervoor kun je gebruik maken van jouw Youtube account. Heb je dit niet, geen probleem Bakkeveen.nl heeft een account aangemaakt waar je je filmpjes over/voor Bakkeveen kunt uploaden. Laten we er in eerste instantie van uitgaan dat jezelf een Youtube account hebt of een filmpje van iemand anders die op Youtube staat wilt insluiten op de site. De afbeelding hierboven laat een filmpje op Youtube zien. Wil je deze gebruiken op de site van Bakkeveen, klik dan op delen.

18 Klik vervolgens op insluiten. Er komt nu een code tevoorschijn, deze moet je selecteren. Deze code plaats je in het bericht. Hoe we deze code moeten plaatsen zullen we nu gaan uitleggen. Ga naar het bericht waar het filmpje in moet worden geplaatst. Rechtsboven klik je op tekst.

19 De afbeelding hierboven is de code geplaatst. Klik nu op Wysiwyg Nu zie je een gekleurd vierkant. Zodra je op bijwerken hebt geklikt, is het filmpje te zien in het bericht wat je hebt geplaatst.

20 Zoals eerder gezegd heeft Bakkeveen.nl ook een Youtube account hier mag je ook gebruik van maken als je een filmpje wilt uploaden en plaatsen op de website van Bakkeveen.nl. Ga naar (rechtsboven kun je op aanmelden klikken ) Vervolgens krijg je een scherm waar je het adres + wachtwoord moet invullen. Het adres is: bakkeveen.nl@gmail.com en het wachtwoord bkv#2012 Als je dit hebt ingevoerd klik je op aanmelden. Klik op uploaden. ( er zijn twee mogelijkheden )

21 Het filmpje wordt nu naar Youtube geüpload. 2. Voer een titel voor het filmpje in. 3. Bij beschrijving kun je wat tekst plaatsen over het filmpje. 4. Hier zie je een link staan, onder deze link wordt het filmpje geplaatst. Als het filmpje 100% is geüpload, kun je op deze link klikken om de code van het filmpje te krijgen. Nu kun je het stappenplan wat bij 6.0 is uitgelegd gaan volgen. Als je de code hebt, zorg er dan wel voor dat je je afmeldt op Youtube. Klik op het pijltje wat naast Bakkeveenvideo staat. Klik vervolgens op Afmelden

22 Het kan voorkomen dat er een reactie geplaatst is die niet gepast is. Elke correspondent kan deze reactie verwijderen of aanpassen. Dit kun je doen door op reacties te klikken. Dan krijg je het volgende scherm zoals de afbeelding hierboven wordt weergegeven.

23 Klik op prullenbak om de reactie te verwijderen. 2. Klik op snel bewerken of bewerken om een reactie aan te passen. Pas de tekst van de reacties aan als dit nodig is. Als de tekst aangepast is, klik je op reactie bijwerken.

24 Hoe je kunt een agenda bericht toevoegen, door op Agenda toevoegen te klikken Dan krijg je het volgde scherm, zoals de afbeelding hierboven wordt weergegeven. 1. Voer hier een titel in van het evenement. 2. Er moet altijd een datum opgegeven worden. ( start en einddatum met eventueel een tijdstip ) 3. Locatie: Waar is het, dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsnaam zijn. 4. Een link naar de website waar de informatie staat. ( de link moet altijd beginnen met ) 5. In het tekstvlak kun je een informatie zetten over het evenement. 6. Waar is het evenement in Bakkeveen of buiten (omgeving) 7. Alles ingevuld klik op Publiceren.

25 Een aantal correspondenten zet zich in voor de ontsluiting van de historie van Bakkeveen via onze website. Hoe plaats je een historische foto. Klik op Historisch bericht toevoegen Hier plaats je de titel van de foto. 2. In dit tekstvlak kun je extra informatie neerzetten over de foto. 3. In dit veld voeg je de eigenschappen van de foto in. (zoals; eigenaar, jaar, enz.) 4. Locatie, waar is de foto gemaakt. 5. Wat voor soort foto is het. 6. Foto toevoegen via uitgelichte afbeelding. 7. Alles ingevoerd, klik op Publiceren of Opslaan als concept.

26 Uitvergrotingen van punten 1 t/m 7. Punt 1 & Titel 2. Tekstvlak Punt Eigenschappen van foto. Punt 4 & 5. Punt 6. Punt Locatie Upload de foto naar de website. Titel van de foto. 5. Soort foto Beschrijving van de foto. Alles ingevuld. Klik op Publiceren of Opslaan als concept. Voeg de foto toe aan het bericht.

27

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding De WordPress 3.5 Beginners Handleiding Internetbureau Elephant april 13 Inhoud Introductie... 2 Inloggen... 3 Het dashboard... 5 Berichten en pagina's... 6 Nieuw Bericht... 6 Nieuwe Pagina... 8 Afbeeldingen,

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 01. Inloggen & wachtwoord aanpassen Blz Pagina s beheren Blz Sidebars beheren Blz Menu beheren Blz.

Inhoudsopgave. 01. Inloggen & wachtwoord aanpassen Blz Pagina s beheren Blz Sidebars beheren Blz Menu beheren Blz. Inhoudsopgave 01. Inloggen & wachtwoord aanpassen Blz. 02 02. Pagina s beheren Blz. 05 03. Sidebars beheren Blz. 09 04. Menu beheren Blz. 10 05. Blogs beheren Blz. 13 06. Uitgelichte blokken op home beheren

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/.

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Handleiding website In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord en beeld uitgelegd. Inloggen

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

HANDLEIDING WORDPRESS

HANDLEIDING WORDPRESS HANDLEIDING WORDPRESS Stichting MEO Handleiding Dit is een handleiding Wordpress geschreven door Stichting MEO v.1 INHOUDSOPGAVE Berichten... 2 Bericht maken... 2 Bericht bewerken/ snel bewerken... 7 Bericht

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Algemene WordPress Handleiding uitleg basics Karin de Wit Design

Algemene WordPress Handleiding uitleg basics Karin de Wit Design Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene informatie... 3 Introductie... 4 Inloggen bij WordPress... 5 Introductie in het dashboard... 6 Berichten en pagina's... 8 Bericht Categorieën... 8 Nieuw Bericht...

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding De Kleine WordPress Handleiding De Kleine WordPress Handleiding Algemene Informatie Dit is versie 1.9 van dit boek, voor de meest recente versie kunt u terecht op WordPress Magazine Disclaimer: Bij het

Nadere informatie

HANDLEIDING 1. Eerste keer aanmelden op de website 2. Inloggen op de website 3. Een verhaal plaatsen 4. Een foto plaatsen 5. Een verhaal bewerken 1 december 2017 1. EERSTE KEER AANMELDEN OP DE WEBSITE

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

Handleiding. Berichten maken in WordPress. juni 2013

Handleiding. Berichten maken in WordPress. juni 2013 Handleiding Berichten maken in WordPress juni 0 Inloggen. Ga naar: www.jouwdomeinnaam.nl/wp-admin. Log hier in met je gebruiksnaam en je wachtwoord. Het dashboard Na het inloggen krijg je eerst het Dashboard

Nadere informatie

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1

Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 1 Handleiding Word Press voor de bewoners Westerkaap 1 Inhoud: Inloggen Pagina 1 Algemeen Pagina 2 Berichten Pagina 2 Bericht bewerken, Linken Pagina 3-4 Plaatje toevoegen bericht Pagina 5-6 Bericht publiceren

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv

Handleiding Berichtensysteem. Multitask ICT bv Handleiding Berichtensysteem Multitask ICT bv Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 2 Berichten 4 2.1 Berichten bekijken 5 2.1.1 Ongelezen berichten 5 2.1.2 Zoeken 5 2.1.3 Berichten accorderen 5 2.1.4 Bericht gelezen

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

HANDLEIDING. Hoe maak je je eigen crowdfunding site VOOR Daan

HANDLEIDING. Hoe maak je je eigen crowdfunding site VOOR Daan HANDLEIDING Hoe maak je je eigen crowdfunding site VOOR Daan 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 Introductie Inloggen Sjabloon importeren Import succesvol? HELP! Waar ben ik? De eerste aanpassing Aanpassingen

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING

HANDLEIDING. WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING HANDLEIDING WordPress LAATSTE VERSIE: 29-12-2011 RODER!CKVS WEBDESIGN & WEBHOSTING Inhoudsopgave Inloggen... 3 Een nieuw bericht plaatsen... 5 Aan een nieuw bericht beginnen... 5 Je bericht bewaren, een

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 Handleiding website Laatst bijgewerkt: 17 mei 2008 In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer

Gebruikershandleiding websitebeheer Gebruikershandleiding websitebeheer Versie.0 . Inloggen in de beheeromgeving Surf naar www.pcob.nl/beheer Log in met de gegevens van uw afdeling, bijvoorbeeld: Gebruikersnaam: (het login nummer van uw

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

Handleiding. WordPress. Deel 1: Werken met het WordPress CMS PROFI-WEB.

Handleiding. WordPress. Deel 1: Werken met het WordPress CMS PROFI-WEB. Handleiding WordPress Deel 1: Werken met het WordPress CMS PROFI-WEB www.profi-web.nl 1 Handleiding WordPress door Profi-Web INHOUD Inloggen... 2 Pagina s Beheren... 3 Pagina Overzicht... 3 Pagina Toevoegen...

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Handleiding. Yvonne Rijks-Waardenburg. Tine Strikkers. Christel van de Steenoven-Livius. Pagina 1

Handleiding. Yvonne Rijks-Waardenburg. Tine Strikkers. Christel van de Steenoven-Livius. Pagina 1 Handleiding Yvonne Rijks-Waardenburg Tine Strikkers Christel van de Steenoven-Livius 1 Inhoud 1. Inloggen SharePoint 3 2. Groepspagina bewerken ` 4 3. Foto s 3.1 Foto s uploaden 8 3.2 Foto s bewerken 10

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld. HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding Versie 2.2 - juni 2014 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.2 Pagina 1 Inhoud Inhoud

Nadere informatie

Handleiding gebruik photo-gallery

Handleiding gebruik photo-gallery Handleiding gebruik photo-gallery Nadat u uw photo-gallery admin wachtwoord heeft ingesteld kunt u op uw fotoboek inloggen op http://www.uwwebsite.nl/photo-gallery/ Mocht u ooit de instellingen en inhoud

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

Op dit moment zijn er drie agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande drie zijn:

Op dit moment zijn er drie agrarische ondernemers netwerken operationeel. Er zullen er nog meer volgen. De bestaande drie zijn: Hoe werkt het? Welkom op deze website, voor ondernemersnetwerken in agrarisch Nederland. Je vindt hier kennis en informatie uit verschillende agrarische sectoren en je kunt netwerken met collega s, adviseurs

Nadere informatie

2. Blokjes maken op de voorpagina, over ons en commissies. 5. Rechtstreeks een link maken voor, mail, nieuwsbrief, verslag of fotoalbum

2. Blokjes maken op de voorpagina, over ons en commissies. 5. Rechtstreeks een link maken voor, mail, nieuwsbrief, verslag of fotoalbum Voor vragen over de website mail naar: vrouwenvannuwebdrenthe@gmail.com Gebruiksaanwijzingen website Vrouwen van Nu 1. Agenda maken 2. Blokjes maken op de voorpagina, over ons en commissies 3. Sorteren

Nadere informatie

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN 1.a Hoe meld ik mij aan? U kunt zich aanmelden door uw domeinnaam gevolgd door /wp-admin te openen in uw browser. Ga naar internet en type (bijvoorbeeld) URL: http://www.uwdomeinnaam.nl/wp-admin

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie

Wordpress website beheren

Wordpress website beheren Wordpress website beheren gemaakt door: Noppert Websites www.noppertwebsites.nl Wordpress website beheren bladzijde 1 Inhoudsopgave Onderwerp: Inloggen en eerste indruk Pagina aanmaken/bewerken Foto/afbeelding

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Rechtstreekse link naar de ondernemerspagina Aanmaken account in database U bevindt zich op de ondernemerspagina Een nieuw account aanmaken Inlog als u al een

Nadere informatie

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding Algemene Informatie Disclaimer: Bij het samenstellen van dit boek is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid van de opgenomen informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Docentenhandleiding Portfolio-site.nl

Docentenhandleiding Portfolio-site.nl Docentenhandleiding Portfolio-site.nl Met Portfolio-site.nl kunnen leerlingen aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Door het uitvoeren van taken verzamelen ze bewijsmaterialen en laten ze zien

Nadere informatie

- Registeren - Inloggen - Profiel aanmaken - Artikel plaatsen

- Registeren - Inloggen - Profiel aanmaken - Artikel plaatsen - Registeren - Inloggen - Profiel aanmaken - Artikel plaatsen Registreren (1) Ga naar het inlogscherm aan de linkerkant Klik op Registreer Registreren (2) Vul de velden in zoals aangegeven. Druk op de

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding van Coothplein 41a 4811 ND Breda (+31) 076 2015 210 WordPress Handleiding Inloggen Inloggen doe je na livegang via http://www.jewebsite.nl/wp-admin/. Je krijgt dan onderstaand scherm te zien. Hier kun

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

Handleiding. Kliksafe Webmail

Handleiding. Kliksafe Webmail Handleiding Kliksafe Webmail Inhoudsopgave 1. Introductie Nieuwe Web mail 2 1.1. Gebruikmaken van de webmail 2 1.2. Mappenweergave 3 1.3. Nieuwe mail opstellen en verzenden 4 1.4. Bijlagen toevoegen aan

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Handleiding Dance.nl CMS Systeem

Handleiding Dance.nl CMS Systeem Handleiding Dance.nl CMS Systeem 1 Voorwoord 3 Introductie 3 Aantal vooraf gestelde regels.3 Goed om te weten..3 Promotionele mogelijkheden.3 Vragen en/of opmerkingen..3 Registreren voor gebruik van het

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet

Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS. digital4u.nl effectief op internet Algemene handleiding beheermodule: WORDPRESS digital4u.nl effectief op internet Inhoudsopgave Algemene handleiding 03 04 04 05 05 06 06 07 07 08 09 11 12 13 15 16 17 Introductie Inloggen Dashboard Berichten

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Aanmaken bedrijfsverzamelgebouw... 3 5. Aanmaken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account... 4 Je gegevens wijzigen... 6 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 7 Een Inzendpagina aanmaken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB

GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB GEBRUIKSAANWIJZING BRAINWEB INHOUDSOPGAVE Definities... 4 Alles vastzetten en artikelen vergroten... 5 Aanmelden... 6 Inloggen op je eigen account... 6 Je gegevens wijzigen... 7 Aanmelden voor deelname

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Artikel plaatsen

opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Artikel plaatsen opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Artikel plaatsen Gemaakt door : Marcel van Vuuren Bijgewerkt op : vrijdag 24 juli 2015 Versie : 24072015_v3.0 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Plaatsen van een artikel...

Nadere informatie

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ]

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ] Handleiding Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl [ versie 1.0 ] 2 Handleiding Online IDC-leden account INHOUD 1. Start...4 2. Dashboard...6 3. Uw profiel...7 4. Profiel aanpassen...8

Nadere informatie

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL 1. INLOGGEN IN CMS... 2 2. DASHBOARD... 2 3. SITE STRUCTUUR... 2 4. HOMEPAGE... 2 5. EEN POST TOEVOEGEN... 3 6. EEN PAGINA TOEVOEGEN... 4 7. ALGEMENE UITLEG WORDPRESS

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Janine de Jong Studentennummer: Cursus: content management system Jaar: Digitale Media en Communicatie

Janine de Jong Studentennummer: Cursus: content management system Jaar: Digitale Media en Communicatie Janine de Jong Studentennummer: 1655580 Cursus: content management system Jaar: 2014-2015 Digitale Media en Communicatie ... 2... 13 1 Ga naar om in te loggen op de website en door te gaan naar het dashboard

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding gebruikershandleiding 1. ONDERHOUDEN VAN FOTOALBUM OPLADEN VAN FOTO S VIA PC Surf naar www.framashoe.be/wp-admin & log in op de website. Vink Onthoud mij aan zodat je niet telkens opnieuw je gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Bewerken van uw objecten... 3 5. Het objectformulier...

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Basishandleiding website voetbalvereniging Lemelerveld Wordpress content managementsysteem

Basishandleiding website voetbalvereniging Lemelerveld Wordpress content managementsysteem Basishandleiding website voetbalvereniging Lemelerveld Wordpress content managementsysteem Augustus 2012 Inleiding De website van voetbalvereniging Lemelerveld draait op het content managementsysteem (CMS)

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie

Handleiding website. Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis

Handleiding website. Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis Handleiding website Versie: 1.0 Auteur: R. Sellis INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Registreren... 4 Stap 1... 4 Stap 2... 5 Stap 3... 6 Profiel... 7 Profielfoto... 8 Account... 10 Wachtwoord wijzigen... 11

Nadere informatie

Wat is Wordpress? Over deze handleiding

Wat is Wordpress? Over deze handleiding Een kleine ordpress handleiding Versie 1.1-26 augustus 2012 2 Inhoudsopgave Wat is Wordpress?... 5 Over deze handleiding... 5 Inloggen op de site... 6 Paswoord vergeten... 7 Introductie in het dashboard...

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding Handleiding HOW TO Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een Google Post toevoegt aan je Google Mijn Bedrijf vermelding. Zo

Nadere informatie

Gebruikerscursus Gids

Gebruikerscursus Gids Gebruikerscursus Gids Wat vindt u in deze gids? Deze gids is een naslagwerk voor wanneer u uw WordPress Gebruikerscursus van Globeview heeft gehad. Het is een overzicht waarbij nog eens in het kort alles

Nadere informatie

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm.

Op de website van de N!X Ruilkring klik je in het menu op Cyclos. Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Inloggen Op de website van de NX Ruilkring klik je in het menu op Cyclos". Je ziet nu het inlogscherm van Cyclos: Rechts bovenin klik je op de knop aanmelden. Je komt dan in het inlogscherm. Hier vul je

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris

Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris Handleiding CombinatiePlanner Versie Combinatiefunctionaris 8 februari 2011 Versie 4.0 Multitask ICT bv, Den Haag, Nederland. Alle rechten voorbehouden. Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter

Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter Foto s plaatsen op de site van Taborschool Sint Maria Aalter 1) Ga naar de site van de school en ga via het menu naar onze school leeft. Daar klik je op fotokiekjes en vervolgens kies je de klas (of algemeen)

Nadere informatie

Handleiding agendaitem

Handleiding agendaitem Handleiding agendaitem AlmereHaven Gids Je eigen gidspagina maken? Hoe gebruik ik deze website Video en/of tekst toevoegen >> Maak hier je eigen pagina Aanmaken van een Agenda-item (agenda pagina) Wonen

Nadere informatie

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl

Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed. www.amersfoortbreedtv.nl Handleiding Videoplatform AmersfoortBreed www.amersfoortbreedtv.nl Inhoud 1. Algemene instructie p. 2 Video bekijken 2. Zoeken op het videoplatform p. 3 3. Video delen p. 4 4. Reacties bekijken / plaatsen

Nadere informatie

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f. 2014 1 2 Notities Inhouds opgave Hoe log ik in? 4 Een pagina toevoegen. 5 Een pagina vullen/aanpassen. 7 Een pagina verwijderen. 8 Een sjabloon kiezen.

Nadere informatie

Introductiehandleiding Website Dussense Boys

Introductiehandleiding Website Dussense Boys Introductiehandleiding Website Dussense Boys Versie: 1.0 Naam: E-mail: H.A.P.P. Ribbers e.ribbers@dussenseboys.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Account... 3 Inloggen met uw gebruikersaccount... 3 Uitloggen

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN?

ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress blog ZÉLF JE WORDPRESS WEBSITE MAKEN? WordPress Academy Nederland helpt je op weg met onze Basiscursus INHOUD P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P 10 P 11 P 12 P 13 P 14 P 15 P 16 P 17 P 18 P 19 P 20

Nadere informatie

Opvoeren Video s Versie 1.0 Datum: 20 augustus 2010

Opvoeren Video s Versie 1.0 Datum: 20 augustus 2010 Opvoeren Video s Versie 1.0 Datum: 20 augustus 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Stap 1: Maken van een video... 3 1.1 Video opnemen... 3 1.2 Video opslaan op uw computer... 3 Stap 2:

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Persoonlijke handleiding website. Stichting Ik wil

Persoonlijke handleiding website. Stichting Ik wil Persoonlijke handleiding website Stichting Ik wil 2 Inhoud 1. Inloggen... 4 2. De homepage... 5 3. WordPress Toolbar... 6 4. Het Dashboard... 7 5. Berichten... 8 5.1 Nieuw bericht aanmaken... 8 5.2 Berichten

Nadere informatie