Nieuwe kookboeken in de Bib

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwe kookboeken in de Bib"

Transcriptie

1 Nieuwe kookboeken in de Bib Claudia Allemeersch, Claudia kookt feestelijk Een bijzondere feestdis op tafel toveren voor familie en vrienden én zelf gezellig mee aanschuiven, dat is de specialiteit van gastvrouw Claudia Allemeersch. In haar nieuw boek serveert ze twaalf feestmenu s eentje voor elke maand om heel het jaar door van het leven te genieten. Claudia Allemeersch, Claudia kookt buiten Claudia Allemeersch geeft in haar tweede boek tips voor gedroomde buitenetentjes! In 'Claudia kookt buiten' gaat Claudia Allemeersch nog meer de feestelijke toer op! Na het succes van 'Claudia kookt voor vrienden', kreeg ze immers steeds de vraag hoe je het perfecte buitenetentje organiseert. Opgehangen aan de voornaamste feestmomenten doorheen het (voor)jaar, geeft Claudia recepten en tips voor de leukste feestjes, zonder dat je als gastvrouw de hele dag in de keuken hoeft te verdwijnen. Een gezellige picknick met de kinderen, een feestelijke communie of een tapasavond met vriendinnen, voor Claudia kan het allemaal. Heerlijk Puur - het ultieme kook- en handboek over biologisch koken Er bestaan weinig discussies waarrond nog zo veel vraagtekens hangen als rond die over biologische voeding. Het werd dan ook hoog tijd om voor eens en altijd de vooroordelen rond bio van de baan te vegen. In dit boek wordt, wars van alle wolligheid, klaar en duidelijk uitgelegd waar nu precies die pure, volle smaak van biologisch geteelde groenten vandaan komt, waarom bio niet per se duurder is en hoe je aan de slag kan gaan met biologische ingrediënten.

2 Appeltaart Janneke Philippi Het jaar 2011 is een top-jaar voor appels! De oogst is groot dus alle reden om te gaan bakken. Dat kan met dit prachtige boek waarin recepten voor diverse appeltaarten (ook tarte tatin), veel appelcakes (ook plaatcakes), appeldesserts als tiramisu, triffle, broodpudding met appels enz., appelbrood, klein appelgebak en koekjes en afgesloten met drie recepten voor een appeltaart voor een vetarm/koemelkvrijdieet, voor een koolhydraatarm- en voor een glutenvrij dieet. Voorin praktische informatie over appels, soorten bakvormen en een overzicht van Hollandse appels, ook met vermelding van ouderwetse soorten die weer vaker te koop zijn. Jamie Oliver Jamie in 30 minuten We hebben allemaal wel 30 smoezen klaar om na een dag hard werken een kant-en-klaarmaaltijd uit het schap te trekken. Jamie is al die excuses zat en laat zien dat je binnen 30 minuten een fantastische, complete en verse maaltijd op tafel kunt zetten. 'Jamie in 30 minuten'bewijst dat dat met een paar handige trucjes en een goede organisatie voor iedereen mogelijk is. De 50 verschillende menu's zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid. De recepten zijn zodanig geschreven dat je elke minuut optimaal benut. Vanaf nu elke dag 'Jamie'op tafel! Piet Huysentruyt Sos Piet -5- Piet Huysentruyt haalt zijn vijfde ster binnen! In SOS Piet 5 brengt hij opnieuw overheerlijke Vlaamse klassiekers als vleeskroketten, gebakken pladijs en kalfszwezeriken. Hij laat ons ook proeven van bijzondere gerechten als aioli, tomatenflan, kippengyros en vis in zoutkorst. Johan Engelen 100% Johan De gedreven hobbykok Johan Engelen won, dankzij een combinatie van bescheidenheid, vakkennis en leergierigheid de laatste editie van het succesvolle vtm-programma De Beste Hobbykok van Vlaanderen. Van klassieke, veilige borden en gerechten, evolueerde deze getalenteerde kok naar een meer gedurfde, elegante stijl. Dit is een boek over de essentie van lekker eten: een mooi en perfect bereid gerecht op tafel toveren. Angie Dudley Cake Pops Cake pops zijn versierde cakejes op een stokje. In de inleiding vertelt de Amerikaanse schrijfster hoe zij hiertoe is gekomen. Daarna worden vier basisrecepten besproken met daarbij als afsluiting een aantal praktische aanwijzingen. Vervolgens worden technieken, zoals modelleren en hulpmiddelen, uitgebreid behandeld om goed de receptuur te kunnen toepassen. In genoemde hoofdstukken staan tips, persoonlijke ervaringen en foto s. De recepten, 48 pops per recept, worden duidelijk beschreven en zijn in klein lettertype gedrukt.

3 Jeroen Meeuws Dagelijkse kost 1 en 2 De auteur is als televisiekok een begrip en een vaste waarde om mensen aan te zetten tot koken. Hij doet dit op een heel eenvoudige manier, zodat ook mensen zonder culinaire ervaring veel kunnen opsteken. Voor het programma 'Dagelijkse kost' creëerde hij elke dag een lekker, smaakvol gerecht met verse, betaalbare (streek)producten waarbij elke stap overzichtelijk uitgelegd werd. Stephane Dupré Lekker Slank Een boek over de slanke lijn, van diëtist Stephane Dupré. Dupré besteedt het eerste deel aan voeding en afvallen, het samenstellen van evenwichtige voeding en een evenwichtig voedingspatroon. Daarna volgen acht hoofdstukken met recepten voor salades, brunch, soep, vis, vlees/gevogelte, groente, sauzen en zoetigheid. Bij ieder recept staat de (voor)bereidingstijd en worden de calorische waarde en het vetgehalte per portie vermeld (geen andere voedingswaarden). Alle gerechten zijn paginagroot afgebeeld, in kommetjes of op kleine bordjes, vaak op een gevouwen servet. De Franse keuken overheerst (inclusief crême fraîche, zij het light ), met een enkel Italiaans en Oosters uitstapje. Volg je de richtlijnen en recepten van Dupré, dan val je langzaam af, maar wel op een gezonde en blijvende manier. Nancy McDougall De kinderkookbijbel Alles wat uw kinderen en u moeten weten om lekker te kokkerellen, vrienden en familie te verrassen en heel veel lekkere dingen te maken; Met meer dan 150 lekkere gerechten, van snelle en simpele meeneemlunches, picknicks, hapjes en snacks, tot voedzame hoofdgerechten, nagerechten, drankjes, koekjes en traktaties; Met alle favorieten: Pizza met tomaten en kaas, Winterse ovenschotel, Nacho s met chili en kaas, Chocolademuffins, Magisch chocoladedessert en Robijnrode ranja. Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd, met een duidelijk overzicht van de ingrediënten en de voorbereidings- en bereidingstijd. Pascale Naessens Mijn pure keuken 1 en 2 Pascale Naesseens geeft informatie over haar methode om lekker te eten en toch slank te blijven zonder calorieën te moeten tellen. Ze pleit voor het kiezen voor de juiste voedingscombinaties: hoe minder combinaties, hoe gemakkelijker het eten verteert en hoe beter de smaken tot uiting komen. Voorbeelden van goede combinaties zijn bijvoorbeeld groente en eiwit (vis, vlees, kaas), en groente en zetmeel (aardappelen of brood). Vervolgens presenteert ze een handvol eenvoudige, veelal mediterraan getinte recepten voor hapjes, salades en voor-, hoofd- en bijgerechten. Desserten ontbreken. De recepten worden helder uitgelegd en aangevuld met tips en achtergrondinformatie. In het tweede boek staan voornamelijk gezonde en lekkere herfsten wintergerechten.

4 Carluccio en Contaldo -Twee gulzige Italianen Twee gulzige Italianen geeft, behalve ruim 100 recepten, inzicht in de opvattingen en het wezen van beide mannen hun humor, hun kennis en bovenal hun gedeelde passie voor goed en lekker eten. Een must voor iedereen met een oprechte interesse in de Italiaanse keuken. Sonja Kimpen - De laatste 5 kilo In dit boek motiveert Sonja Kimpen de lezer om zijn beste vorm te ontwikkelen. Anders dan bij het impulsieve afslanken voor een bepaalde gelegenheid stimuleert ze de lezer om continu stil te staan bij zijn lichaam en te streven naar de juiste levensstijl. Je beste vorm bereik je door je bewust te worden van je lichaam en van wat je eet. Daarnaast wijst Kimpen op het belang van voldoende beweging (stappen, krachttraining) en de invloed van de hormonen en stress op het afslanken. Het tweede deel van het boek presenteert een uitgebalanceerd eetplan voor 21 dagen. De recepten voor het ontbijt, tussendoortjes, de lunch en het avondmaal zijn voedzaam en verscheiden. Thea Spierrings Eigentijdse en veelzijdige recepten met groente Groenten zijn er in alle soorten, kleuren en maten, ze zijn laag in calorieën, laag in vet en zijn cholesterolvrij. Het vitamine- en mineralengehalte is hoog en groenten kunnen helpen in de strijd tegen kanker, hart- en vaatziekten en obesitas. Naast deze voordelen voor de gezondheid, maken groenten onderdeel uit van zeer veel smakelijke recepten. Een groot deel daarvan vind je terug in Groente. Ruim 50 groentesoorten en meer dan 250 recepten met uiteenlopende bereidingswijzen. Of ze nou gekookt, gebakken, gestoomd of gegrild worden; groenten zijn overheerlijk! In zijn kookboek Verrassend Veggie gaat Philippe Van den Bulck op zoek naar originele vegetarische recepten met invloeden uit heel de wereld. Rode draad doorheen dit boek is Philippes voorliefde voor groenten, die hij niet langer kan en wil verbergen. Meer nog, hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken zonder vlees en met veel groenten. Aan de hand van recepten, tips en persoonlijke interpretaties laat Philippe zien hoe verrassend je met een niet-vleesgerecht uit de hoek kan komen. Voor zijn ingrediëntenkeuze grijpt hij het liefst terug naar 100% plantaardige en biologische producten van eigen bodem, hier en daar aangevuld met een exotisch tintje. Hij maakt er een punt van om enkel niet voor de hand liggend veggiefood te serveren. Vaak merk je zelfs niet eens dat er een vegetarisch gerecht op je bord ligt. Zo verrassend kan veggie zijn.

5 Hilde Smeesters Weight Watchers : in lijn met je leven Dit boek gaat in op de filosofie achter de organisatie Weight Watchers en verzamelt daarnaast zo n driehonderd recepten voor wie wil afslanken. In het eerste deel wordt de methode van Weight Watchers toegelicht: de pijlers zijn een gezonde voeding, een gezonde levenshouding, voldoende beweging en steun van de omgeving (onder wie de Weight Watchersgroep). Het laatste, deel omvat vele recepten voor ontbijt, lunch, hapjes en tapas, soepen en voorgerechten, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten, pasta, pizza en risotto, bijgerechten, en desserts en tussendoortjes. Ook zijn er zes feestmenu s opgenomen. De gerechten zijn smaakvol, creatief en haalbaar. Sofie Dumont Goe gebakken Met het televisieprogramma Goe gebakken brengt chef-kok Sofie Dumont Vlaanderen weer aan het bakken. Met veel pit en passie herinnert ze er ons aan hoe eenvoudig bakken kan zijn. Het geheim: de juiste ingrediënten en precieze afmetingen. In Goe gebakken vind je de lekkerste bakrecepten terug die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan: van Berlijnse bollen, over rozijnenkoeken en cupcakes tot heuse peperkoeken huisjes. Crumbles en gratin, hartig en zoet Crumbles en gratins: de lekkerste gerechten, geselecteerd door ELLE Eten. Crumbles en gratins: een heerlijk krokant kruimellaagje met daaronder een verrukkelijke, zachte en smeuïge vulling. In dit boek vind je de heerlijkste recepten voor allerlei hartige en zoete crumbles. Crumbles met groenten, vlees, vis, maar ook met appels, vijgen en verse vruchten van het seizoen. Debbie Brown Betoverende taarten Treed binnen in Debbie Browns fantasierijke, prachtige wereld van exquise taartdecoraties. Deze afwisselende verzameling taarten, van de Sneeuwkoningin, Doornroosje en Assepoester tot de sprankelende Pegasus, beeldschone zeeheks en wijze tovenaarsuil, zal kinderen van alle leeftijden betoveren en volwassenen doen terugdenken aan de magie van hun kindertijd. Ideaal voor beginners en ervaren taartmakers. Elke taart wordt stapsgewijs uitgelegd aan de hand van een duidelijk recept en foto's, waaronder een mooie paginagrote kleurenfoto van de taart. Tijdschrift Delicious Inhoud huidige nummer: - Paddenstoelen - Porchetta - Pecankarameltaart - Hazenpeper - Winter en wijn

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Om het succes van uw gastronomisch feest te garanderen, geven wij u enkele tips met betrekking

Nadere informatie

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap.

Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. Het koken en eten mag je zelf doen, maar ik begeleid je daarbij. Stap voor stap. EET PALEO 3 Inhoudsopgave Inleiding 6 Mijn Paleo verhaal 8 De 7 stappen in het kort 12 Stap 1 Richt je op de praktijk 14

Nadere informatie

Genieten. van lekker eten

Genieten. van lekker eten Genieten van lekker eten Food Connect Passie voor eten Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen

Nadere informatie

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Om het succes van uw gastronomisch feest te garanderen, geven wij u enkele tips met betrekking

Nadere informatie

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Om het succes van uw gastronomisch feest te garanderen, geven wij u enkele tips met betrekking

Nadere informatie

Culinaire illustraties waar je trek van krijgt!

Culinaire illustraties waar je trek van krijgt! Culinaire illustraties waar je trek van krijgt! jenny lindhout 06 1320 1120 mail@jennylindhout.nl www.culinaire-illustraties.nl In een kookboek illustraties in gebruik www.culinaire-illustraties.nl 60

Nadere informatie

exclusieve patisserie

exclusieve patisserie exclusieve patisserie 1 De zoete verleiding Bij Chaupain patisserie hebben we een passie voor lekker eten. Daarom zijn we altijd op zoek naar de ultieme smaak voor onze producten, waarin heden en verleden

Nadere informatie

Snel, simpel en smakelijk

Snel, simpel en smakelijk Snel, simpel en smakelijk waar SLIM Gemakkelijk afvallen Een gezond lijf is niet alleen uw visitekaartje, het is uw leven. En als u lekker in uw vel zit, dan straalt u dat ook uit! Hoe lekker zit u in

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken. ivox in opdracht van VLAM

Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken. ivox in opdracht van VLAM Chauvinisme Vlaming op vlak van kopen en koken ivox in opdracht van VLAM Methode Online vragenlijst Respondenten gerekruteerd uit het panel van ivox Vlamingen 18+ N = 1.000 Representatief op leeftijd,

Nadere informatie

kinderopvang & scholen

kinderopvang & scholen MOeke voor kinderopvang & scholen Moekes Maaltijd Moeke heeft de ambitie om zoveel mogelijk kinderen in Nederland van écht en lekker eten te voorzien. Dit doen wij door ambachtelijk bereide en 100% natuurlijke

Nadere informatie

Tilburg TApas Tocht. 2. Je kiest één van de volgende locaties om daar 1 x keuze tapas op te halen. Dat kan bij Appelsien, Pleïade, La Nonna of Locals.

Tilburg TApas Tocht. 2. Je kiest één van de volgende locaties om daar 1 x keuze tapas op te halen. Dat kan bij Appelsien, Pleïade, La Nonna of Locals. Tilburg TApas Tocht Een wandeling door het dwaalgebied - tapas ophalen in de leukste winkeltjes - tapas dineren op een top locatie aan het einde van de wandeling Te koop bij: - VVV kantoor - spoorlaan

Nadere informatie

Hamermolen Buffet Assortiment

Hamermolen Buffet Assortiment Hamermolen Buffet Assortiment Italiaans Anti Pasti Buffet Spaans Tapas Buffet Stoere Betonnen Tafel Maaltijd Puur Hollands Buffet Dessertbuffet Voor elk buffet geldt dat we veel gebruik maken van lokale

Nadere informatie

het snelle Paleo kook boek het snelle PALEO-kookboek Daniel Green eet jezelf gezond, slank en energiek PALEO kook Paleo is the new way to go Culy.

het snelle Paleo kook boek het snelle PALEO-kookboek Daniel Green eet jezelf gezond, slank en energiek PALEO kook Paleo is the new way to go Culy. Paleo is the new way to go Culy.nl Vol gezonde en gemakkelijke powerrecepten én tips VIVA De Paleo-lifestyle is niet voor niets een grote dieettrend. Kook snel en gemakkelijk met vers fruit, verse groenten,

Nadere informatie

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten

Gezonde recepten avondeten. Gezonde recepten avondeten Gezonde recepten Gezonde recepten Vraag jij je ook wel eens af wat gezonde recepten zijn en wat nu gezond is en wat niet? Er zijn zoveel geluiden in voedingsland, dat je soms de weg kwijt kunt raken. Wat

Nadere informatie

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Iedereen vult zijn eigen Schijf van Vijf Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je

Nadere informatie

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten!

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Wij bereiden onze gerechten zoveel mogelijk met eerlijke producten uit de streek en koken met het seizoen mee. LUNCHKAART van 11.30 tot 16.00 uur -Soepen-

Nadere informatie

Diner By Onsz vanaf 17:00 uur

Diner By Onsz vanaf 17:00 uur Diner By Onsz vanaf 17:00 uur Voorgerechten Broodplank huisgemaakt kruidenboter en tapanade, 4,75 Soepen Romige tomaten soep 5,50 Uiensoep 5,50 Wisselende Soep 5,50 Duo soep, keuze uit 2 soepen 5,50 Salades

Nadere informatie

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu

Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Instructies voor het correct opwarmen van uw feestmenu Hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Om het succes van uw gastronomisch feest te garanderen, geven wij u enkele tips met betrekking

Nadere informatie

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas 10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas De gezellige maanden zijn begonnen en daarmee eigenlijk ook direct de cadeautjes maanden. Misschien ben je nog wel op zoek naar perfecte cadeautjes

Nadere informatie

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s.

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. Beste, Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. U vindt deze hier onderaan. Wij hopen dat deze u mag bevallen en kijken alvast uit om u te mogen verwelkomen.

Nadere informatie

Zó doe je dat! KOOLHYDRAATARM ETEN 3 Complete kerstmenu s met boodschappenlijstjes Gourmet ideeën/recepten KERST SPECIAL

Zó doe je dat! KOOLHYDRAATARM ETEN 3 Complete kerstmenu s met boodschappenlijstjes Gourmet ideeën/recepten KERST SPECIAL KERST SPECIAL KOOLHYDRAATARM ETEN 3 Complete kerstmenu s met boodschappenlijstjes Gourmet ideeën/recepten Amuses Feestelijke hapjes Zoete traktaties Zó doe je dat! Koolhydraatarm eten met kerst Zó doe

Nadere informatie

Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken

Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken Bonus Rapport : Gemakkelijker en gezonder koken 7 tips om koken gemakkelijk en gezond te maken Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je dit hele Eboek afprint. Welkom! Met ons drukke, gehaaste

Nadere informatie

INLEIDING. Lies. Laat je inspireren en verruim je kookhorizon. Veel kookplezier en smulgenot!

INLEIDING. Lies. Laat je inspireren en verruim je kookhorizon. Veel kookplezier en smulgenot! INLEIDING Tegenwoordig is er aan kookboeken en recepten geen gebrek, wel integendeel. Zowel in winkels als op het internet slaan ze je ermee om de oren. Maar hoe kan je tussen al die informatie datgene

Nadere informatie

Bewaartips, bereiding & recepten

Bewaartips, bereiding & recepten Vijgen: verrassend veelzijdig Bewaartips, bereiding & recepten Vijgen zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar in de periode van augustus tot november zijn ze extra sappig, super smakelijk én goedkoper.

Nadere informatie

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k

PASSIE VOOR ETEN L. Food Connect. eten maakt je dag een stuk leuker. D. Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k Maaltijd aan huis Food Connect PASSIE VOOR ETEN L Lekker eten maakt je dag een stuk leuker. D Dat geldt vast ook voor uw cliënten. Laat u het k koken van hun maaltijden over aan onze koks, d dan kunt

Nadere informatie

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Ons Lagerhuys is hèt restaurant in Garderen, waar je uit bent en je tegelijkertijd helemaal thuis voelt. Gezellig en gemoedelijk, dat is de sfeer, gekoppeld aan

Nadere informatie

Workshops kids & teens

Workshops kids & teens 1 OVERZICHT WORKSHOPS NAJAAR 2017 kids & teens Lekkers op een stokje Maak je eigen bibberrobot Mijn wintermenu Pizzapret Reeks: start to DJ 6-9 jaar De magie van goochelen Prinses voor 1 dag Sprookjeskoken

Nadere informatie

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl

Wokken & Zo. Kijk voor meer informatie en recepten op www.conimex.nl Wokken & Zo De meest populaire wokgerechten die je zelf thuis kunt maken, plus veel inspirerende nieuwe wokgerechten. Met de authentieke Aziatische smaak. Snel en simpel, veelzijdig en verrassend. Kijk

Nadere informatie

nog even nagenieten! mok gratis Suikermaïs Nederland Per stuk voordeel prijs Clipper Thee Diverse varianten Per pak 2.39-2.69 bij aankoop van 2 pakjes

nog even nagenieten! mok gratis Suikermaïs Nederland Per stuk voordeel prijs Clipper Thee Diverse varianten Per pak 2.39-2.69 bij aankoop van 2 pakjes nog even nagenieten! Aanbiedingen zijn geldig van 31 augustus t/m 13 september 2015 Clipper Thee Per pak 2.39-2.69 bij aankoop van 2 pakjes gratis mok Max. 4 mokken per klant Suikermaïs Nederland Per stuk

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe bestellen? Het bestelformulier invullen en 2 dagen op voorhand afgeven in het restaurant Gewenste

Nadere informatie

bij de veldkeuken met een groep aan tafel

bij de veldkeuken met een groep aan tafel met een groep aan tafel bij de veldkeuken In goed gezelschap bij de Veldkeuken Bij de Veldkeuken kun je goed met groepen terecht om te lunchen, te borrelen, of te dineren. De seizoenen zie je niet alleen

Nadere informatie

ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER

ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER MAAK KENNIS MET ONZE KEUKEN... Met ons label AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek. Stuk

Nadere informatie

Salade van gerookte gansfilet 12,75 een voorgerecht van truffel aardappelen, venkel, ui, gerookte gans en truffel mayonaise

Salade van gerookte gansfilet 12,75 een voorgerecht van truffel aardappelen, venkel, ui, gerookte gans en truffel mayonaise Voorgerechten Salade van gerookte gansfilet 12,75 een voorgerecht van truffel aardappelen, venkel, ui, gerookte gans en truffel mayonaise Verwennerij van het Wad 14,75 Gerookte en gepocheerde vissoorten

Nadere informatie

Het super gezond en super licht Weekmenu. Speciaal voor jou!

Het super gezond en super licht Weekmenu. Speciaal voor jou! Het super gezond en super licht Weekmenu Speciaal voor jou! Waar is dit menu goed voor: 1.Je hormonen in balans brengen 2.Een gezond gewicht bereiken 3.Een goede stofwisseling krijgen 4.Vol met belangrijke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 5 Inleiding. 85 Energie in balans met de Schijf van Vijf. 7 Gezond eten met de Schijf van Vijf

Inhoudsopgave. 5 Inleiding. 85 Energie in balans met de Schijf van Vijf. 7 Gezond eten met de Schijf van Vijf Inleiding Iedereen weet dat gezond eten goed voor je is. Je voelt je daardoor beter. Daarnaast is het ook belangrijk om een gezond gewicht te krijgen of te houden. Om gezond te kunnen eten, moet je wel

Nadere informatie

Dit dagmenu is bedoeld voor mensen die gezond en lekker willen eten, maar geen uren in de keuken willen staan.

Dit dagmenu is bedoeld voor mensen die gezond en lekker willen eten, maar geen uren in de keuken willen staan. Het Afslank Dagmenu Over het dagmenu Dit koolhydraatarme dagmenu is bedoeld voor mensen die iets aan hun gezondheid willen doen. Het dagmenu is gebaseerd op natuurlijke, verse ingrediënten die je voorzien

Nadere informatie

Dus eet gezond, eet puur en geniet van het leven! Gonnie Mulder Uitgever Becht

Dus eet gezond, eet puur en geniet van het leven! Gonnie Mulder Uitgever Becht lifestyle Al jarenlang volg ik de inspirerende website www.greenkitchenstories.com van Luise Vindahl en David Frenkiel. In 2013 verscheen hun eerste boek The Green Kitchen bij Becht, in de jaren erna

Nadere informatie

Gastronomie Campus Molenhof Lesplanning Hulpkok - Kok

Gastronomie Campus Molenhof Lesplanning Hulpkok - Kok Lesplanning 2016 2017 Hulpkok - Kok Laatste wijziging: 12 november 2016 18u10-22u30 Kok 1** * Visgerechten om de 14 dagen van 5/9/2016 tem 17/4/2017 * Vleesgerechten, om de 14 dagen van 12/9/2016 tem 24/4/2017

Nadere informatie

Zilte Groenten. Hoe werkt Marc.? Steun de zilte revolutie

Zilte Groenten. Hoe werkt Marc.? Steun de zilte revolutie Zilte Groenten Nieuwe smaken die zorgen voor een revolutie in de keuken Groenten van Marc. zijn ontwikkeld op Texel Geteeld op zilte grond, geirrigeerd met zeewater en 100% biologisch Hoe werkt Marc.?

Nadere informatie

Eettips voor bijzondere gelegenheden

Eettips voor bijzondere gelegenheden Eettips voor bijzondere gelegenheden Ziekenhuis Gelderse Vallei Gezond eten is niet altijd makkelijk. Vooral tijdens bijzondere gelegenheden zoals een vakantie, feest of uit eten gaan. In deze folder staan

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef!

Welkom bij Taste! Taste! presenteert u passie! U kunt niet kiezen? We vertellen u graag ons menu du Chef! Welkom bij Taste! Taste! is er voor iedereen die liefde voelt voor pure cuisine. Voor fijnproevers die zichzelf en hun tafelgenoten willen overrompelen met smaken, geuren en composities die aan de basis

Nadere informatie

VOEDING OP DE BUURDERIJ

VOEDING OP DE BUURDERIJ VOEDING OP DE BUURDERIJ De voeding op de Buurderij voldoet aan de richtlijnen Gezonde Voeding van het Voedingscentrum. Per 1 januari 2018 is er gemiddeld 6,60 beschikbaar per bewoner per dag voor het eten.

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Gezond bewegen 27 februari 2017

Gezond bewegen 27 februari 2017 Gezond bewegen 27 februari 2017 Kelly Cauwenbergh Sports Nutrition 1 Stelling 1 Aardappelen maken dik Kelly Cauwenbergh Sports Nutrition 2 Light is slecht Melk is voor de beesten, niet voor de mens Vermijd

Nadere informatie

Menu s. 3 gangen verrassingsmenu ,25. 3 gangen keuze menu 34,- * 11,25. 4 gangen keuze menu 37,50 * 14,75. 3 gangen wildmenu 34,- * 11,25

Menu s. 3 gangen verrassingsmenu ,25. 3 gangen keuze menu 34,- * 11,25. 4 gangen keuze menu 37,50 * 14,75. 3 gangen wildmenu 34,- * 11,25 Menu s Bijpassend wijn arrangement: 3 gangen verrassingsmenu 23.75 11,25 U kunt kiezen uit vis of vlees voor het hoofdgerecht. 4 gangen verrassingsmenu 26.75 14,75 U kunt kiezen uit vis of vlees voor het

Nadere informatie

kinderopvang & scholen

kinderopvang & scholen MOeke voor kinderopvang & scholen Moekes Maaltijd Moekes Maaltijd is een jong bedrijf dat de ambitie heeft om écht en lekker eten toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen wij door ambachtelijke, dagverse

Nadere informatie

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50 Hartig en zoet Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60 Worstenbrood 2,50 Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer,

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

VOEDING OP DE BUURDERIJ

VOEDING OP DE BUURDERIJ VOEDING OP DE BUURDERIJ De voeding op de Buurderij voldoet aan de richtlijnen Gezonde Voeding van het Voedingscentrum. Per 1 januari 2018 is er gemiddeld 6,60 beschikbaar per bewoner per dag voor het eten.

Nadere informatie

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten

tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten tasting Maak kennis met onze nieuwe lentegerechten nieuwe lentegerechten Inleiding Een primeur! Onze eerste editie van het online Flavors magazine. We nemen je mee het voorjaar in met volop nieuwe gerechten.

Nadere informatie

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje

Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Welkom bij In de Roos: service met een bijzonder tintje Met veel plezier laten wij u kennismaken met de bijzondere gastvrijheid van In de Roos: lunchcafé, dinercafé, vergaderlocatie & zalencentrum. Bij

Nadere informatie

Wat als ik gezonder van het leven wil genieten?

Wat als ik gezonder van het leven wil genieten? Wat als ik gezonder van het leven wil genieten? Over goede en minder goede eetgewoonten en waarom een consequente keuze voor de mediterrane voedingsstijl belangrijk is. De Deurwaerder Micheline / september

Nadere informatie

Een operatie? Let op uw voeding!

Een operatie? Let op uw voeding! Een operatie? Let op uw voeding! Belangrijk Om een operatie en uw herstel zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat u lichamelijk in een zo goed mogelijke conditie bent. Een goede voedingstoestand

Nadere informatie

Tosti s. snel, verrassend en gevarieerd. Machteld Smid

Tosti s. snel, verrassend en gevarieerd. Machteld Smid Tosti s snel, verrassend en gevarieerd Machteld Smid 2 De tosti heeft het! Op dit moment is de tosti echt hot, en dat betekent niet dat hij warm is, of pittig, nee het is in om tosti s te eten. Er wordt

Nadere informatie

Wintergroente in de hoofdrol: Lekker en gezond in december.

Wintergroente in de hoofdrol: Lekker en gezond in december. Wintergroente in de hoofdrol: Lekker en gezond in december. Wintergroente in de hoofdrol! Lekker en gezond in december. Met de winter voor de deur hebben weinig mensen nog trek in een salade; wintergroente

Nadere informatie

LESPROGRAMMA OPPERDOEZER RONDE GEZOND KOKEN

LESPROGRAMMA OPPERDOEZER RONDE GEZOND KOKEN LESPROGRAMMA OPPERDOEZER RONDE GEZOND KOKEN 1 lesmodule Periode te gebruiken: mei nov ( seizoen Opperdoezer Ronde) Duur per module: 50 minuten Groep 6,7,8 Gezond koken Kopen / meenemen - Zak Opperdoezer

Nadere informatie

RESTAURANT DE RECHTER

RESTAURANT DE RECHTER RESTAURANT DE RECHTER De Rechter in Boxtel is gevestigd in een karakteristiek en monumentaal pand, midden in het centrum van Boxtel. Wij hebben een prachtig terras, pal aan rivier de Dommel. Dit maakt

Nadere informatie

Kookt. Borrel Hapjes. Pizza Boss 3000. Bruisende kookworkshops. Lekker eten? Nieuwste keukengerei voor bij u in huis. Culinair koken in.

Kookt. Borrel Hapjes. Pizza Boss 3000. Bruisende kookworkshops. Lekker eten? Nieuwste keukengerei voor bij u in huis. Culinair koken in. Kookt Pizza Boss 3000 Nieuwste keukengerei voor bij u in huis Bruisende kookworkshops Culinair koken in Tilburg Lekker eten? De beste restaurants in Tilburg Borrel Hapjes Interview met een chefkok Tips

Nadere informatie

Runder carpaccio 13,50 gemarineerde carpaccio gesneden van de dunne lende van het MRY rund met limoen/peper olie, kervel en gefrituurde kappertjes

Runder carpaccio 13,50 gemarineerde carpaccio gesneden van de dunne lende van het MRY rund met limoen/peper olie, kervel en gefrituurde kappertjes Voorgerechten Gravad lax 12,75 de oorspronkelijke Gravad lax is zalm dat vroeger werdt begraven in de grond (gravad), wij hebben deze in een eigentijds recept gemarineerd en wordt aan tafel gesneden bijgestaan

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering!

NEWSLETTER THEMAROLLADES. De wereld van voeding in verandering! MET NIEUWE RECEPTUUR! THEMAROLLADES NEWSLETTER AUGUSTUS 2014 EDITIE NR.12 HERFST/NAJAARS ROLLADE Nieuwe receptuur. Een traditionele topper: een mager spek rond een fijn deeg van kip en kalkoen, verrijkt

Nadere informatie

Laat u verrassen door de creativiteit van onze koks: vier verschillende barbecue suggesties, elk met een eigen karakter.

Laat u verrassen door de creativiteit van onze koks: vier verschillende barbecue suggesties, elk met een eigen karakter. Barbecues Bij Gasterij in t Ven is barbecueën een belevenis. Het grote groene ei dat wij bij de barbecues gebruiken, is een verhaal op zich. Deze barbecue vindt zijn oorsprong in Japan en stamt af van

Nadere informatie

kookworkshops Inhoud workshopavond De kookworkshops van Anne-Linda s

kookworkshops Inhoud workshopavond De kookworkshops van Anne-Linda s kookworkshops De kookworkshops van Anne-Linda s Of u nu alleen komt of met een klein gezelschap, een workshop bij Anne-Linda s staat altijd voor gezelligheid, plezier en culinair genot. En met een beetje

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

BIOLOGISCHE VOEDING HAVERDESSERT BIO DRESSING BRONWATER

BIOLOGISCHE VOEDING HAVERDESSERT BIO DRESSING BRONWATER HAVERDESSERT De haverdesserten zijn ideaal na de maaltijd of als tussendoortje. Ze bevatten geen cholesterol of lactose. Het is aangeraden om koel te serveren, maar het is niet nodig deze in de koelkast

Nadere informatie

Menukaart. Eet smakelijk!

Menukaart. Eet smakelijk! Menukaart Het is Lente! Heerlijke verse voorjaarsproducten zijn weer volop verkrijgbaar en verwerkt in onze menukaart. Natuurlijk hebben de asperges een prominente plek gekregen! Onze menukaart is met

Nadere informatie

Wij wensen u een smaakvolle avond toe.

Wij wensen u een smaakvolle avond toe. Restaurant De Arendshoeve Liefhebbers van vers zijn bij ons aan het juiste adres. Elke dag serveren we onze gasten verrassende seizoensgerechten, op de inspiratie van de nieuwe Nederlandse keuken; Dutch

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke, Culinaire of uiteraard

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Andere gezonde voeding. Lage bloedglucosewaarden, hoge vetverbranding

Andere gezonde voeding. Lage bloedglucosewaarden, hoge vetverbranding Andere gezonde voeding Lage bloedglucosewaarden, hoge vetverbranding Andere gezonde voeding Lage bloedglucosewaarden, hoge vetverbranding harriët verkoelen, auteur joop wijman, kok 2009 Bohn Stafleu van

Nadere informatie

Alles over magnetische titels maken

Alles over magnetische titels maken Alles over magnetische titels maken Deze regel zal de manier waarop je gaat bloggen zeker veranderen. Namelijk de 80/20 regel. De 80/20 regel betekent dat van de 10 mensen die jouw blogtitel lezen er 2

Nadere informatie

1 F i t t e r z o n d e r e x c u s e s. n l

1 F i t t e r z o n d e r e x c u s e s. n l 1 F i t t e r z o n d e r e x c u s e s. n l Introductie Ik wil je feliciteren met het downloaden van mijn E-Book: Fitter Zonder Excuses. Waarschijnlijk is dit niet je eerste poging tot het verliezen van

Nadere informatie

Zo heerlijk makkelijk en gezond!

Zo heerlijk makkelijk en gezond! Zo heerlijk makkelijk en gezond! 4616_P_NL_Broch 1 13/02/12 09:46 Geniet van je favoriete groenten het hele jaar door! De maximale tijd tussen het oogsten van een groente en het verwerken ervan is vijf

Nadere informatie

Caeser salad gerookte hoender kwartel ei parmezaanse kaas pancetta van het Livar varken Langoustine en Kalf

Caeser salad gerookte hoender kwartel ei parmezaanse kaas pancetta van het Livar varken Langoustine en Kalf Voorgerechten Caeser salad gerookte hoender kwartel ei parmezaanse kaas pancetta van het Livar varken 11.95 Langoustine en Kalf zoetzure tomaatjes haringkaviaar kreeften-vinaigrette 14.50 Gegrilde runderbavette

Nadere informatie

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje!

Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! 2019 Gezond aankomen: De 10 beste tips op een rijtje! Gezond Aankomen: De 10 Beste Tips Op Een Rijtje Een vraag die ik wel regelmatig krijg is hoe kan ik succesvol aankomen. Als je de media bekijkt valt

Nadere informatie

Vrijdag 28 oktober. 09.00 Grenzeloos Koken: Afl. 17 Frankrijk

Vrijdag 28 oktober. 09.00 Grenzeloos Koken: Afl. 17 Frankrijk Vrijdag 28 oktober 06.00 The Taste of Life Travel: Mexico City Deel 1 Stella Gommans en Rudolph van Veen bezoeken Mexico. Dit mondt uit in gerechten als een burrito, een Mexicaans rijstdessert en de Mexicaanse

Nadere informatie

Voedingsbeleid Kinderdagverblijf Kiekeboe 2015

Voedingsbeleid Kinderdagverblijf Kiekeboe 2015 Ons voedingsbeleid Inleiding Gezond zijn en blijven begint onder andere met voeding. Gezond eten betekent: gevarieerd en niet te veel. Een gezond voedingspatroon is een voedingspatroon waarmee problemen

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85. Turkse kalkoen wrap 9,95

Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85. Turkse kalkoen wrap 9,95 MENUKAART MENU VOORGERECHTEN Carpaccio van mozzarella met gemarineerde groentemix en een pesto dressing 9,85 Turkse kalkoen wrap 9,95 Rolmops van makreel met een sesam biscuit 10,85 Rundercarpaccio van

Nadere informatie

Pipaillon rocks around the Year!

Pipaillon rocks around the Year! Pipaillon rocks around the Year! De Confituren De Seizoenen Lente Rabarber Een stem als een klok! Geen lente zonder rabarber. Warme herinneringen die we koesteren, the sound of music uit onze kindertijd,

Nadere informatie

Wij wensen u een smakelijk avond toe!

Wij wensen u een smakelijk avond toe! VOL TROTS HETEN WIJ U VAN HARTE WELKOM IN ONS FAMILIEBEDRIJF EN DAT AL RUIM 80 JAAR Chef-kok Sous-chef Gastvrouw Gastvrouw Theo Heetmaijer Hendri Knoppersen Jolanda Heetmaijer Marjolein Heetmaijer (4 e

Nadere informatie

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied

ETEN EN DRINKEN. Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied ETEN EN DRINKEN Het Semilo Channel Eten & Drinken Het grootste bereik op culinair gebied Websites: 12 Uniek bereik: 3.990.000 Impressies: 26.904.000 Automotive Eten & Drinken Familie & Gezin Fotografie

Nadere informatie

MOEILIJKE SITUATIES?

MOEILIJKE SITUATIES? Werkboek - Les 8 HOE OVERLEEF IK DE FEESTDAGEN EN ANDERE MOEILIJKE SITUATIES? HOE OVERLEEF IK DE FEESTDAGEN EN ANDERE MOEILIJKE SITUATIES? De decembermaand komt steeds dichterbij. Een drukke en gezellige

Nadere informatie

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet Eten inhoud blz.. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen 0 7. Dat lust ik niet. 8. Hap, slik, boem! 2 9. Filmpjes 4 Pluskaarten 5 Bronnen

Nadere informatie

Eet je Mooi in 28 dagen

Eet je Mooi in 28 dagen Eet je Mooi in 28 dagen hét beautyrecept op basis van wetenschappelijk onderzoek Inge de Munnik www.eetjemooi.nl inhoud 1 INLEIDING Hoe werkt Eet je Mooi? 9 Wat doet Eet je Mooi voor jou? 11 2 DE PRINCIPES

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf Folder_traiteur_okt-nov-dec_NL_v3.indd 1 22/08/16 16:30 WERKWIJZE Hoe bestellen? Het

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

Lekker zonder koemelk. Koemelk- en lactosevrije gerechten

Lekker zonder koemelk. Koemelk- en lactosevrije gerechten Lekker zonder koemelk Koemelk- en lactosevrije gerechten Lekker zonder koemelk E. Schot van den Assem Realisatie, recepten en foodstyling: E. Schot van den Assem Coverontwerp en fotografie: E. Schot van

Nadere informatie

Inleiding. 4 een gezonde barbecue

Inleiding. 4 een gezonde barbecue Inleiding Het weer is stralend. Je zonovergoten tuin of balkon vrààgt gewoon om een barbecue. Gezelligheid en lekker eten, daar gaat het om. Je wilt er iets speciaals van maken. Smaakvolle, bijzondere

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke, Culinaire of uiteraard

Nadere informatie

Menukaart. Restaurant Bavoort. Een restaurant nét even anders

Menukaart. Restaurant Bavoort. Een restaurant nét even anders Restaurant Bavoort Een restaurant nét even anders Deze oude herberg uit 1870 is in 2008 omgetoverd tot een hedendaagse locatie waar het goed toeven is. Van uitgebreid borrelen in onze pub, op een van onze

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week 19-2014 Deze week in de nieuwsbrief: Inhoud HealthyFresh Boxen... 2 Bewaaradvies producten... 3 Adviesrecepten voor de HealthyBox, Combibox en ProefBox... 5 HealthyFresh.nl

Nadere informatie

Tostade met gerookte zalm 10,50. Tostade Carpaccio met tomatentapenade, pesto en Parmezaanse kaas 10,00. Tostade met huisgemaakte tonijnsalade 10,00

Tostade met gerookte zalm 10,50. Tostade Carpaccio met tomatentapenade, pesto en Parmezaanse kaas 10,00. Tostade met huisgemaakte tonijnsalade 10,00 van 12.00 tot 17.00 uur - LUNCH Tostade met gerookte zalm 10,50 Tostade Carpaccio met tomatentapenade, pesto en Parmezaanse kaas 10,00 Tostade met huisgemaakte tonijnsalade 10,00 Gegrilde baguette met

Nadere informatie

Zilte Groenten. Hoe werkt Marc.? Steun de zilte revolutie

Zilte Groenten. Hoe werkt Marc.? Steun de zilte revolutie Zilte Groenten Nieuwe smaken die zorgen voor een revolutie in de keuken Groenten van Marc. zijn ontwikkeld op Texel Geteeld op zilte grond, geirrigeerd met zeewater en 100% biologisch Hoe werkt Marc.?

Nadere informatie