ULTIMAX CONSTRUCTION. Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ULTIMAX CONSTRUCTION. Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties"

Transcriptie

1 ULTIMAX CONSTRUCTION Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties

2 Een aanvaardbare winstmarge houden in een gestroomlijnde, projectgedreven omgeving

3 LET S DO BUSINESS UltimAX Construction for Microsoft Dynamics AX en CRM is software op maat van bouwbedrijven, gemaakt voor complex projectbeheer. De tool geeft een kant-en-klare oplossing voor heel wat algemene functies, is snel aan te passen of uit te breiden volgens individuele noden en is eenvoudig in gebruik. De software kan ingesteld worden op maat van elke afdeling of medewerker voor het beheer van prospecten, projectoffertes, controle, onderaannemingen en contracten, materiaal en materieel, efficiënte processen en interne procedures. Het zorgt voor een gestroomlijnde werking doorheen de ganse organisatie. Dankzij onze specialisatie in de bouwsector beperken we de belangrijkste risico s die verbonden zijn aan de implementatie van zowel back-office oplossingen, front-office oplossingen tot het absolute minimum. Ook productiviteitsverhoging dankzij een doorgedreven documentbeheer en collaboration tools behoren tot de mogelijkheden?

4

5 WAAROM ULTIMAX CONSTRUCTION? In de bouwsector zijn risico s altijd aanwezig. Een groot projectrisico kan echter een kans zijn op mooie resultaten. Maar door de harde competitie en de druk op de winstmarges is het nodig om marges, kosten en projectrisico s snel en nauwkeurig te kunnen berekenen. Bouwondernemingen moeten ook snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen en hun concurrentievoordelen behouden zonder beperkt te worden door de grenzen van een IT-systeem. UltimAX Construction for Microsoft Dynamics komt tegemoet aan de behoeften van de sector. Die mogelijkheden helpen uw bedrijf om snel te reageren, een betere service te leveren en de processen en procedures efficiënter te maken zodat u een gestroomlijnde projectomgeving creëert.

6 UITDAGINGEN VOOR DE BOUWSECTOR Bedrijven uit de bouwsector moeten kunnen zorgen voor een aanvaardbare winstmarge in een gestroomlijnde, projectgedreven omgeving. Ze hebben dus oplossingen nodig die gelijke tred houden met de behoeften van een projectbeheer waarbij marges een cruciale rol spelen. Om hun concurrentievoordeel te behouden, moeten ze zich ook snel kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen in de markt en op het vlak van automatisering.

7 DOELMARKTEN Constructie van Gebouwen De constructie van gebouwen is een complexe business. Algemene aannemers staan in voor de constructie van industriële, commerciële of andere types van gebouwen. Daarnaast is er ook de montage ter plaatse van prefab betonelementen en houten of stalen structuren. Het productiewerk kan gedeeltelijk of volledig worden toegewezen aan onderaannemers, die meestal gespecialiseerd zijn in de bouwsector. Zware Constructie en Civiele Techniek Zware Constructie en Civiele Techniek, een onderdeel van de bouwsector, omvat organisaties die zich toeleggen op de bouw van complete ingenieursprojecten zoals snelwegen en dammen. Gespecialiseerde onderaannemers produceren specifieke componenten voor dergelijke projecten. Gespecialiseerde onderaannemers De sector van de gespecialiseerde onderaannemers omvat organisaties die zich gewoonlijk toeleggen op een specifieke activiteit die te maken heeft met de constructie van gebouwen of andere werken zoals het gieten van beton, het voorbereiden van de bouwsite, loodgieterij, schilder- en elektriciteitswerken. Ze kunnen betrokken zijn bij gelijk welk bouwproject maar ze dragen er geen eindverantwoordelijkheid voor.

8 VOORDELEN Via Cost Breakdown Structures (CBS) waakt u over de efficiëntie van uw projecten, de kwaliteit ervan en de marges. UltimAX Construction biedt geavanceerde functies voor een duidelijke, goed gestructureerde WBS-werking van aanbesteding tot vorderingsstaat; inclusief de rapportering van kosten, cijfers en voortgang op alle niveaus. U kunt ook medewerkers en onderaannemers beheren, van de offertefase tot de uitvoering en het afronden van de samenwerking. Creëer degelijke aanbestedingen en offertes. Optimaliseer het bedrijfsproces van aanbesteding tot project. Door de flexibele integratie van de offertes in UltimAX Construction WBS is het eenvoudig om marges te berekenen op basis van de verschillende prijsvragen. Het gecentraliseerd gegevensbeheer en snelle overzichten verzekeren u van concurrentiële offertes en een accuraat margebeheer op alle niveaus en voor alle categorieën. Bekijk de meest recente, geüpdate tarieven om tot in het kleinste detail inzicht te krijgen in uw marges. De calculatie met vooraf gedefinieerde formules laat u toe om uw kosten en hoeveelheden materiaal, materieel en werkkrachten te berekenen. Beheer en verhoog uw winstmarges. De software stelt bedrijven in staat om snel en foutloos offertes te creëren, zodat ze tijdig intern kunnen worden goedgekeurd.. Zo is het mogelijk om de klant snel een voorstel te doen dat blijk geeft van een nauwkeurig ontwerp en een degelijke planning. Wanneer de offerte een contract wordt, is het bedrijf klaar om het project te starten met een duidelijke basis voor het meten van de projectmarges, de resultaten en de winst. U krijgt een kant-en-klare oplossing met geïntegreerde functies voor financiële opvolging, diensten, ondersteuning en werkzaamheden. UltimAX Construction heeft de vertrouwde Microsoft Dynamics gebruikersinterface en haalt voordeel uit de volledige integratie met Microsoft Office. De gebruikers voelen daardoor geen drempel om het systeem snel in gebruik te nemen. Alle elementen in de software zijn gebaseerd op een diepgaande kennis van de workflows en terminologie uit de sector die verweven is met de operationele behoeften van bouwondernemingen.

9 Voor het beheer van materiaal, materieel, onderaannemers en externe leveranciers integreert UltimAX Construction for Microsoft Dynamics een gecentraliseerd overzicht van uw activiteiten. Bedrijven kunnen de risico s voor aannemers en onderaannemers beperken door inhoudingen. Ze kunnen wijzigende verwachtingen van de klanten ondersteunen met verrekeningen die ze synchroniseren met de taken in onderaanneming. Dankzij de visuele weergave van de projectplanning krijgt u een direct inzicht in de voortgang van projecten. De geplande activiteiten, werkkrachten, materialen en materieel worden er afgestemd op de voortgang van het project. Afwijkingen van het plan worden weergegeven in een uitgebreid visueel overzicht zodat alle aspecten duidelijk en toegankelijk zijn voor het projectteam. Deze mogelijkheden bieden uw projectmanagers een grondig inzicht in lopende projecten en leiden zo tot snelle responstijden en betere diensten voor klanten.

10 HOE WERKT HET? UltimAX Construction verzekert u van een effectieve controle over projecten met een complex beheer en frequent change management. De software zorgt voor een duidelijke en goed gestructureerde opzet van aanbesteding tot projectafsluiting, inclusief de rapportering van kosten, cijfers en voortgang op alle niveaus. Dankzij gecentraliseerd gegevensbeheer en snelle overzichten krijgt u een accuraat margebeheer voor uw aanbestedingen op alle niveaus. Geavanceerd projectbeheer helpt u met concurrentiële aanbestedingen zodat u de winstgevendheid veilig stelt. Met het onderdeel voor onderaannemers in de WBS kunt u de onderaannemers beheren, van de offertefase en de uitvoering tot de afsluiting, bijvoorbeeld door het gebruik van Prijsvragen en Prijsvergelijking. U kunt ook de voortgang van het onderaannemingscontract opvolgen met behulp van receptiebonnen. Bovendien krijgt u meteen inzicht in up-to-date cijfers, inhoudingen en het te factureren bedrag op basis van de vorderingsstaten. Microsoft Dynamics AX biedt de gekende ERP-functies en is volledig geïntegreerd met de geavanceerde, flexibele mogelijkheden van aanbesteding tot dienstverlening. UltimAX Construction ondersteunt ook alle aspecten van materieelbeheer: onderhoud, herstellingen, keuringen en revisies. Er is een strikte opvolging van de werkorders, de toewijzing van werkkrachten, het beheer van reserveonderdelen en alle kosten. Microsoft Dynamics CRM biedt u een uitgebreide oplossing rond het commercieel beheer in de bouw. Ook hier staat prospect, klant en projectinfo centraal en zal uw commerciële aanpak beter ondersteund kunnen worden. UltimAX Constuction bevat indien gewenst ook een oplossing voor geavanceerd documentbeheer waarbij alle documenten op een digitale manier via workflow efficiënt opgevolgd kunnen worden. Geen verlies meer aan documenten en een betere followup van uw documentgerichte processen zijn het resultaat UltimAX Construction kan ook collaboration tools aanreiken om documenten en projecten te delen met uw onderaannemers, klanten, etc... UltimAX Construction levert direct inzicht in uw projecten door weer te geven hoe de planning van activiteiten, werkkrachten, materialen en materieel zich verhoudt tot de voortgang. Afwijkingen van het plan worden weergegeven in een uitgebreid, visueel overzicht zodat alle aspecten duidelijk en toegankelijk zijn voor het team dat verantwoordelijk is voor het project. Meer gedetailleerde informatie over de verschillende onderdelen is beschikbaar in onze UltimAX Construction productbeschrijving.

11

12

13 GEBRUIKSVRIENDELIJK UltimAX Construction is gebaseerd op Microsoft Dynamics, zodat de gebruikersinterface meteen vertrouwd is voor elke Microsoft Office-gebruiker. Dankzij de nauwe integratie met Microsoft Office kunnen gegevens gemakkelijk worden geïmporteerd, geëxporteerd en gebruikt doorheen de hele organisatie. Een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface beperkt de opleidingskosten en verhoogt de productiviteit van uw werknemers aanzienlijk. Gebruikers appreciëren ook de mogelijkheid om hun scherm te personaliseren. Ze kunnen elementen verwijderen en de lay-out herschikken, zonder dat dit de schermen van hun collega s beïnvloedt. Aanpasbare, slimme filters bieden dynamische selecties van elke gegevensset.

14 AD ULTIMA GROUP Onze ervaring met het optimaliseren en automatiseren van productie- en distributiebedrijven zorgt ervoor dat we uw IT-project van bij de start grondig kunnen aanpakken. Zo kunnen we oplossingen voorzien die uw bedrijfsvoering verbeteren. Uw bedrijf zal evolueren naar een steeds meer duurzame, groeiende organisatie. Ad Ultima Group leidt IT-projecten in functie van de verandercapaciteit van uw medewerkers en volgens de behoefte aan verandering van uw organisatie. Om efficiënter te werken, maken we een specifiek onderscheid tussen hetgeen u zeker nodig hebt en de extra mogelijkheden die we eventueel kunnen toevoegen. Ad Ultima Group is de Belgische specialist in de ontwikkeling en implementatie van softwaremodules voor bedrijven die actief zijn in de bouwsector. De vele jaren praktijkervaring bij de ontwikkeling en aanpassing van deze software heeft aan Ad Ultima Group een onvergelijkbare kennis gegeven van constructiebedrijven die internationaal of regionaal actief zijn.

15

16 HOOFDKANTOREN AD ULTIMA GROUP BELGIË Beneluxpark 7 B-8500 Kortrijk T AD ULTIMA GROUP FRANKRIJK 12 Place Saint-Hubert F Lille T AD ULTIMA GROUP NEDERLAND Rubensstraat 215 NL-6717 VE Ede T

2WAYLOGISTICS MEER HALEN UIT FORWARD & REVERSE LOGISTICS

2WAYLOGISTICS MEER HALEN UIT FORWARD & REVERSE LOGISTICS 2WAYLOGISTICS MEER HALEN UIT FORWARD & REVERSE LOGISTICS Betere forward & reverse logistics voor de duurzame onderneming LET S DO BUSINESS 2wayLogistics helpt organisaties bij het beheer van forward en

Nadere informatie

ULTIMAX PBMS. Behaal betere winstmarges dankzij geoptimaliseerd projectbeheer

ULTIMAX PBMS. Behaal betere winstmarges dankzij geoptimaliseerd projectbeheer ULTIMAX PBMS Behaal betere winstmarges dankzij geoptimaliseerd projectbeheer Behaal betere winstmarges dankzij geoptimaliseerd projectbeheer MAAR WAT BETEKENT DIT PRECIES? UltimAX PBMS (Projectbased Manufacturing

Nadere informatie

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY Onze voorraad wordt nu realtime bijgewerkt. En met voicepicking hebben we de uitlevergraad fors verbeterd.

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

Van offerte tot uitvoering Welke tools?

Van offerte tot uitvoering Welke tools? 16/10/2017 1 Van offerte tot uitvoering Welke tools? Stijn MOSTMANS - Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf Beheer en kwaliteit Afdeling Beheer van het WTCB Kostprijsberekening Planning

Nadere informatie

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen

87% Application Services. Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten. Optimaliseer uw informatiestromen Application Services Optimaliseer uw informatiestromen Verhoog de efficiëntie en de prestaties van uw bedrijfsactiviteiten Uw organisatie krijgt steeds meer informatie te verwerken die via verschillende

Nadere informatie

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten

Exam Scheduler. Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Exam Scheduler Optimaliseer de examenervaring van uw studenten Optimaliseer de examenervaring van uw studenten met de software Exam Scheduler van Scientia. Examenplanning in het hoger en voortgezet onderwijs

Nadere informatie

Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box

Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box AD ULTIMA GROUP Beneluxpark 7 8500 Kortrijk Belgium Tel: +32 56 740 740 Fax: +32 56 740 700 E-mail: info@adultimagroup.com Website: www.adultimagroup.com This document

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

Webgebaseerde workflowautomatisering in klinische labs. by Eric Spannenburg Eric.spannenburg@vision4health.be +32476304280

Webgebaseerde workflowautomatisering in klinische labs. by Eric Spannenburg Eric.spannenburg@vision4health.be +32476304280 Webgebaseerde workflowautomatisering in klinische labs by Eric Spannenburg Eric.spannenburg@vision4health.be +32476304280 Historie, visie en bedrijfswaarden + 20 jaar Laufenberg & LIMS leverancier Specialisten

Nadere informatie

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009

Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Tips & Tricks: Tip van de maand januari 2009 Project Management met Teamcenter 2007 Door: Ramon van Raak Beheert u complexe projecten dan weet u als geen ander dat de projectvoorbereiding de basis legt

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Accountancy CRM. voor prestatiebeheer en facturatie. e-volutie

Accountancy CRM. voor prestatiebeheer en facturatie. e-volutie Accountancy CRM voor prestatiebeheer en facturatie e-volutie Accountancy CRM een software voor: organisatie van de diverse taken medewerkers kunnen zo efficiënt mogelijk werken dienstverlening optimaal

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM

UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM UltimaX EDM for Microsoft Dynamics AX TM Het beheer van niet-gestructureerde informatie in uw organisatie wordt elke dag een grotere uitdaging voor elk van uw medewerkers en collega s. Het dagelijks beheren

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Bij CycloMedia was een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM noodzakelijk om de sterke groei en expansie naar het buitenland

Nadere informatie

Staff Workload Planner. Verbeter de inzet van academisch personeel

Staff Workload Planner. Verbeter de inzet van academisch personeel Staff Workload Planner Verbeter de inzet van academisch personeel Zet docenten effectiever in met gebruik van de software Staff Workload Planner van Scientia. Nu instellingen van het hoger en voortgezet

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning

Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Software voor opleidingsmanagement, cursusadministratie en e-learning Overzichtelijk in beeld hebben welke cursussen, opleidingen en

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen.

Team. Tijd. Tools. Functionaliteiten In de onderstaande afbeelding wordt aangegeven welke behoeften TeamPlayer voor u kan invullen. TeamPlayer? TeamPlayer is een compleet en flexibel systeem voor tijdsregistratie en planning dat de grootste knelpunten in vele administraties aanpakt, daar waar de standaardsystemen nog te beperkt zijn.

Nadere informatie

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS

Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners stevig op de rit met Odoo VAN THILLO & PARTNERS Van Thillo & Partners verzorgt vanuit Wijnegem full service VIP-vervoer naar meetings, conferenties en internationale luchthavens.

Nadere informatie

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk!

Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Een complete oplossing voor uw CRM-vraagstuk! Alles wat u moet weten om te gaan groeien met CRM. 1. Inleiding: Wat is CRM 2. Efficiëntie & productiviteit 3. Effectiviteit & CRM strategie 4. Managementinformatie

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende

TEGELS DEPAEPE zoekt een administratief/commerciële bediende administratief/commerciële bediende Uw taak: Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organisatie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector. Peter Langenberg

Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector. Peter Langenberg Bedrijfsbrede automatisering in de bouwsector Peter Langenberg Mission Statement Bubbles-IT wil voor U een rendabele en onafhankelijke IT partner zijn met competitieve producten, afgestemd op uw bedrijf.

Nadere informatie

Software oplossingen voor de maritieme en logistieke sector.

Software oplossingen voor de maritieme en logistieke sector. Software oplossingen voor de maritieme en logistieke sector. +32 3 238 44 04 SALES@SAMANDAR.BE WWW.SAMANDAR.BE SAMANDAR: Wie zijn we? Samandar zag het licht in april 2011. Je kan dus gerust stellen dat

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl

bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl bouwen aan rendement customer relationship management www.crmcompany.nl welkom bij CRMCompany CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Oost Nederland bedienen wij de

Nadere informatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek Creëer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs CARE Consulting Services + 32 11 21 12 22 www.care4trade.be Onze missie Net zoals een architekt in de bouwsector, zo mag ook de rol van CARE Consulting Services gezien

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Wij werken het beste onder druk!

Wij werken het beste onder druk! Wij werken het beste onder druk! All-Hytec ontwerpt hydraulische installaties die uw industriële machines optimaliseren en moderniseren. Het ombouwen, aanpassen, reparatie en het onderhoud van uw machines

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht.

Succes story Conservatrix. ECMsolutions. Nederlands verzekeringsmaatschappij stroomlijnt beleidsoverzicht. ECMsolutions Ericssonstraat 2, 5121 ML Rijen, NL Telefoon: + 31 (0) 88 0049 900 E-mail: info@ecmsolutions.nl ecmsolutions.nl SECURE E-MAIL DIGITAAL ARCHIEF FAX INTEGRATIES BI DASHBOARDS Succes story Nederlands

Nadere informatie

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW

18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW 18 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR CENTRIC PROJECTPORTAAL BOUW Versie: 1 Datum 21 april 2016 Auteur Peter Stolk Centric Projectportaal Bouw 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Actuele informatie cruciaal 3 SharePoint

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd Living Your Business Sage CRM Eenvoud

Nadere informatie

Welke oplossing kiezen voor Projectmanagement met SAP

Welke oplossing kiezen voor Projectmanagement met SAP Welke oplossing kiezen voor Projectmanagement met SAP Enige jaren geleden was in SAP de keuze simpel, als je projecten wilt managen gebruik je het projectsysteem. Daarna kwam cprojects, nu bekend als Portfolio

Nadere informatie

Dé project tool die voor jou werkt

Dé project tool die voor jou werkt Dé project tool die voor jou werkt Dé uitdaging voor elke ondernemer Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen specifieke uitdagingen. Tóch zijn er een aantal overeenkomsten: men heeft het razend druk

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal!

Sage CRM. De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer. Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! Sage CRM Duidelijkheid en efficiëntie, Altijd en overal! De complete oplossing voor KMO s en hun klantenrelatiebeheer Innovatie, gebruiksgemak en efficiëntie verenigd CRM Beheer en ontwikkel uw verkoop

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM

Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets voor de vacature Sales Manager Rond consulting & PurpleHRM Profielschets Sales Manager Pagina 1 Karakteristieken van de organisaties Rond consulting is opgericht in 2007 en is de eerste 100%

Nadere informatie

ProduPlus. Wat is ProduPlus

ProduPlus. Wat is ProduPlus ProduPlus Wat is ProduPlus ProduPlus is een machine monitoring systeem welke ook functies heeft voor order registratie, product data beheer en preventief onderhoud. ProduPlus is ontwikkeld voor gebruik

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

1. Work Breakdown Structure en WBS Dictionary

1. Work Breakdown Structure en WBS Dictionary 1. Work Breakdown Structure en WBS Dictionary CUSTOMER migratie Management Technische Transitie Meetings Status Reporting Administratie Technisch Upgegrade Systemen (3-tier) Delta Analyse & Functioneel

Nadere informatie

Productiviteit voor de onderneming

Productiviteit voor de onderneming Productiviteit voor de onderneming Optimale bedrijfsresultaten door productiever met documenten te werken 1 Productiviteit voor de onderneming Als CEO, CIO, CTO, business manager, IT-manager of afdelingshoofd

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

IT kwaliteit helder en transparant. bridging IT & users

IT kwaliteit helder en transparant. bridging IT & users IT kwaliteit helder en transparant bridging IT & users Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten CEPO helpt al meer dan 15 jaar organisaties om integraal de kwaliteit van hun informatiesystemen en

Nadere informatie

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes

Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Bargrilori Logistics werkt met Teleroute aan dagelijks succes Het in 2005 in Roemenië opgerichte Bargrilori Logistics is een klein, maar snel groeiend vrachtvervoerbedrijf dat nauwe operationele banden

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Business Case DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM VOOR SAINT-LUC

Business Case DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM VOOR SAINT-LUC Business Case DOCUMENT MANAGEMENT SYSTEEM VOOR SAINT-LUC DOCUMENT MANAGEMENT VOOR SAINT-LUC Cliniques universitaires Saint-Luc is het academisch ziekenhuis van de UCLouvain (Université catholique de Louvain).

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

HandSoft Pro. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist voor projecten en diensten

HandSoft Pro. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist voor projecten en diensten HandSoft Pro Bedrijfsomvattend systeem op maat HandSoft Pro is speciaal bestemd voor de automatisering van projectmatig werkende en dienstverlenende bedrijven. HandSoft Pro integreert al uw bedrijfsprocessen,

Nadere informatie

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding

TEGELS DEPAEPE zoekt een Medewerker boekhouding Medewerker boekhouding De Medewerker boekhouding bij Tegels Depaepe is (mede)verantwoordelijk voor de totale boekhouding van a tot z binnen ons bedrijf en dit in samenwerking met de hoofdboekhouder. Opmaken

Nadere informatie

Ontdek & verken. Ontdek & verken Chapps Building Inspector

Ontdek & verken. Ontdek & verken Chapps Building Inspector Ontdek & verken Chapps presenteert met trots haar nieuwste App: de Chapps Building Inspector. Een App die speciaal voor uw gebouwinspecties werd ontwikkeld, inclusief een ondersteunende managementsoftware

Nadere informatie

Software voor het moderne verhuurkantoor.

Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools Software voor het moderne verhuurkantoor. immotools is een gebruiksvriendelijk, uiterst compleet en onmisbaar software pakket in het moderne immokantoor. immotools garandeert u een optimaal beheer

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

QIP4-Service Management. Microsoft Dynamics voor servicebedrijven en technische dienstverleners

QIP4-Service Management. Microsoft Dynamics voor servicebedrijven en technische dienstverleners QIP4-Service Management Microsoft Dynamics voor servicebedrijven en technische dienstverleners 2 QIP4-Service Management Service innovatie start met intelligente software ondersteuning voor kantoor & buitendienst.

Nadere informatie

Earned Value Management: Kansen, drempels en uitdagingen. Stageview Balance 13 juni 2013

Earned Value Management: Kansen, drempels en uitdagingen. Stageview Balance 13 juni 2013 Earned Value Management: Kansen, drempels en uitdagingen Stageview Balance 13 juni 2013 1 Agenda 1. Introductie 2. Earned Value Management: De basis, waarom wel en waarom niet? 3. EVM in de praktijk: de

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten. bridging it & users

Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten. bridging it & users Acceptatiemanagement meer dan gebruikerstesten bridging it & users Consultancy Software Training & onderzoek Consultancy CEPO helpt al meer dan 15 jaar organisaties om integraal de kwaliteit van hun informatiesystemen

Nadere informatie

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training

Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren. software consultancy training Rostar CAS: online personeelsplanningssoftware voor dienstenchequekantoren software consultancy training De markt heeft nood aan een flexibele en complete planningsoplossing. De invoering van de dienstencheques

Nadere informatie

Wat is er Nieuw? NetSupport ServiceDesk v3

Wat is er Nieuw? NetSupport ServiceDesk v3 Wat is er Nieuw? NetSupport ServiceDesk v3 De beschikbaarheid van bedrijfskritische systemen is bij iedere moderne organisatie van groot belang voor het succes en de productiviteit van de gebruikers. Om

Nadere informatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie

Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Klaar voor de cloud! Stap voor stap naar cloudtransformatie Stap mee in de cloudrevolutie Cloud is vandaag in volle expansie. Sinds de popularisering van de technologie de laatste jaren, heeft cloud de

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Bespaar drastisch door je workflow te evalueren

Bespaar drastisch door je workflow te evalueren Bespaar drastisch door je workflow te evalueren Stel uw workflow in vraag Workflow = Hoe en in welke volgorde doen iets? Waarom uw workflow in vraag stellen? Manier van werken in vraag stellen: Kan het

Nadere informatie

Conceptnota. ERP-MIS afdeling Documentbeheer stad Gent CDG000925

Conceptnota. ERP-MIS afdeling Documentbeheer stad Gent CDG000925 Conceptnota ERP-MIS afdeling Documentbeheer stad Gent CDG000925 Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave 1 Doelstelling conceptnota... 3 1.1 De opdracht... 3 1.2 Digipolis... 3 2 Opdrachtgevend bestuur, wijze van

Nadere informatie

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA

De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA De online bedrijfsanalysetool PARTNERPROGRAMMA MKB ondernemer wil duiding cijfers & strategisch advies van zijn accountant Uitkomst wetenschappelijk onderzoek onder ondernemers Klantonderzoek SRA en Universiteit

Nadere informatie

Rol: Technisch medewerker vrije tijd

Rol: Technisch medewerker vrije tijd Datum opmaak: 2019-01-15 Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Leveren van technische, logistieke en praktische ondersteuning bij de voorbereiding, organisatie en uitvoering van activiteiten,

Nadere informatie

hagercad.professional Eenvoudig beter

hagercad.professional Eenvoudig beter hagercad.professional Eenvoudig beter De intelligente tool voor het ontwerpen van laagspanningsborden. Goed doordacht : hagercad hagercad is de nieuwe software voor het ontwerpen van de Hager laagspanningsborden.

Nadere informatie

HandSoft Pro. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist voor de schilders-, onderhouds- en afbouwbranche

HandSoft Pro. Bedrijfsomvattend systeem op maat. Dé specialist voor de schilders-, onderhouds- en afbouwbranche HandSoft Pro Dé specialist voor de schilders-, onderhouds- en afbouwbranche Bedrijfsomvattend systeem op maat Gilde Software is speciaal bestemd voor de automatisering van schilders, onderhouds- en afbouwbedrijven.

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

VERSNEL. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution Stroomlijn uw bedrijf

VERSNEL. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution Stroomlijn uw bedrijf Grow your small business with Microsoft NAV Dynamic SB Simpler. Easier. More compatible. VERSNEL Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution Stroomlijn uw bedrijf MAAK HET EENVOUDIG Geavanceerde functies

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

Member of. SCIA.MP Resource Planner. Loods al je projecten doorheen je bedrijf. ir. Paul Iwens

Member of. SCIA.MP Resource Planner. Loods al je projecten doorheen je bedrijf. ir. Paul Iwens Member of SCIA.MP Resource Planner Loods al je projecten doorheen je bedrijf ir. Paul Iwens Virtueel Bouwen Projectplanning 3 April 2007 SCIA International nv Member of Ervaring sinds 1974 Wereldwijd actief

Nadere informatie

Het uitbesteden van diensten voor gebouwen en zijn gebruikers

Het uitbesteden van diensten voor gebouwen en zijn gebruikers Integrated Facility Management Het uitbesteden van diensten voor gebouwen en zijn gebruikers Vertrouw het beheer van uw gebouwen toe aan een expert Vandaag willen bedrijven en openbare instellingen zich

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie