Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box"

Transcriptie

1 Ready-2-Benefit ERP Out-of-the-box

2 AD ULTIMA GROUP Beneluxpark Kortrijk Belgium Tel: Fax: info@adultimagroup.com Website: This document is for informational purposes only, without representation or warranty of any kind, and Ad Ultima shall not be liable for errors or omissions with respect to the materials. The information provided in this document can be subject to changes without prior notification. Ad Ultima makes no warranties, express or implied, in this document.

3 ERP A LA CARTE? OF DE SNELLE BUSINESSLUNCH? Wanneer u niet veel tijd heeft over de middag, kiest u voor de businesslunch. Die wordt gemaakt door dezelfde kok en u krijgt dezelfde kwaliteit, dezelfde basisproducten en dezelfde service als wanneer u à la carte zou eten. De lunch kost wel gevoelig minder en wordt sneller opgediend. In ruil daarvoor beslist u niet helemaal zelf wat u gaat eten, maar vaak kunt u toch kiezen tussen een aantal gerechten of kunt u wel iets aanpassen als u een ingrediënt niet zou lusten. SNELLER AUTOMATISEREN Ready-2-Benefit doet precies hetzelfde. Het is een vooraf geconfigureerd ERP-pakket dat samengesteld is om productie- en distributiebedrijven sneller te automatiseren. De installatie ervan gebeurt volgens alle knowhow die Ad Ultima Group opgebouwd heeft in de branche. Microsoft Dynamics AX 2012 is het basisproduct dat met dezelfde kwaliteit en service bij u geïmplementeerd wordt. Ready-2-Benefit is veel voordeliger en sneller klaar dan een klassieke ERP-installatie omdat u de voorgedefinieerde processen volgt. Tegelijk beschikt u over een volledige versie van Microsoft Dynamics AX 2012 die u later altijd verder op maat kan aanpassen.

4 WAT IS READY-2-BENEFIT? Ready-2-Benefit is onze voorgeconfigureerde versie van Microsoft Dynamics AX. De belangrijkste bedrijfsprocessen zijn er volledig in uitgewerkt. U moet alleen nagaan of uw werking past bij die processen en we kunnen onmiddellijk van start. Als u kiest voor Ready-2-Benefit, installeren we een volledige versie van Microsoft Dynamics AX op uw servers. Dankzij die configuratie vooraf is deze ERP-software nu ook interessant voor bedrijven vanaf 10 à 15 medewerkers. JARENLANGE ERVARING De belangrijkste processen (boekhouding, verkoop, aankoop, planning, productie en logistiek) zijn vooraf uitgewerkt op basis van onze jarenlange ervaring met de implementatie van ERP-projecten. Daarmee kunnen we de werking van de meeste kmo s automatiseren. Voor grote ondernemingen kan deze oplossing zorgen voor een versnelde implementatie. KLAAR VOOR MEER INDIEN NODIG Met Ready-2-Benefit verkrijgt u de volledige set mogelijkheden van Microsoft Dynamics AX. Zo kan u nadien op elk ogenblik de processen aanpassen of nieuwe functies activeren. We starten dan samen met u een standaard implementatieproces dat begint met een grondige analyse van uw problematiek.

5 Naar meerwaarde in een mum van tijd

6

7 OOK VOOR UW ONDERNEMING Ready-2-Benefit richt zich tot bedrijven die bereid zijn om hun werkwijze af te stemmen op de standaard geconfigureerde processen. Zo kan uw organisatie op korte termijn beschikken over een operationele ERP-oplossing en de ROI van uw project maximaliseren. VOOR KLEINE MAAR COMPLEXE BEDRIJVEN Wanneer u om budgettaire redenen wil kiezen voor een minder uitgebreide software dan Microsoft Dynamics AX, maar toch een complexe planning en productie heeft, kan u opteren voor Ready-2-Benefit; de versnelde implementatie van Microsoft Dynamics AX. U krijgt een budgetvriendelijk ERP-systeem dat heel uw werking kan automatiseren. Ook onze jarenlange ervaring bij honderden klanten krijgt u erbij. VOOR MIDDELGROTE EN GROTE BEDRIJVEN Grotere ondernemingen kunnen ook profiteren van de zeer snelle implementatie met Ready-2-Benefit. Voorwaarde is wel dat u uw productieprocessen kan afstemmen op de vooraf geconfigureerde processen. Wanneer dat mogelijk is, kan de implementatie meteen van start gaan, zonder de langere analysefase van de klassieke ERP-projecten. We leveren u een vooraf geconfigureerde versie van uw ERP-software. De belangrijkste bedrijfsprocessen zijn er volledig in uitgewerkt. U moet alleen nagaan of uw werking past bij die processen en we kunnen onmiddellijk van start, met volgende voordelen: Korte implementatie met minimale belasting van uw medewerkers Onmiddellijk werkende processen Lager budget, betere controle, maximale ROI Laag tot onbestaand projectrisico Snellere opleiding

8 WAAROM READY-2-BENEFIT Met Ready-2-Benefit beschikt u over de Microsoft Dynamics AX 2012 ERP-software. Hoewel Microsoft Dynamics AX zich voornamelijk richt tot grotere bedrijven werkt deze oplossing al bij bedrijven vanaf 10 à 15 medewerkers. Met Ready-2-Benefit ontvangt u niet alleen een softwarepakket maar ook een volledig concept - van een bewezen implementatie-aanpak tot en met de opleiding van uw medewerkers dat u toelaat uw investering in de toekomst te beschermen. U geniet van Ad Ultima Group Group s jarenlange expertise binnen de productie- en distributiesector. Daar bovenop mag u ook rekenen op een verkorte implementatie tijd van 4 tot 5 maanden. Wat krijgt u in ruil voor uw investering: Microsoft Dynamics AX 2012 Pre-geconfigureerde industriële processen en databases Specifieke tools voor opleiding Snelle implementatie en uitrol van uw ERP-systeem Een gerichte en pragmatische implementatie-aanpak VOORAF GECONFIGUREERD Als organisatie moet u nagaan of u zich kan terugvinden in de manier van werken die Ready-2-Benefit voorstelt. De belangrijkste bedrijfsprocessen zijn geconfigureerd op basis onze jarenlange expertise in de sector. De volgende onderdelen van Microsoft Dynamics AX zijn helemaal geconfigureerd: Boekhouding Basisgegevens Verkoop Inkoop Logistiek en stockbeheer Planning en productie Heeft u toch een extra behoefte te binnen uw organisatie, dan kan die na extra analyse en implementatie, altijd toegevoegd worden aan uw oplossing.

9 WAT VERLANGEN WIJ VAN U? Het succes van een voorgeconfigureerde oplossing hangt samen met de aanvaarding ervan door uw medewerkers en de ondersteuning van uw management. Zoals bij elke implementatie rekent u best op een stuk veranderingsmanagement. Daarom beschouwen we het volgende als de succesfactoren om Ready-2-Benefit te doen slagen in uw onderneming: Ondersteuning van het concept door het management Bereidheid om de organisatie af te stemmen op de standaardprocessen en best practices Aanvaarding van de oplossing door de medewerkers Projectmanagement om de opleiding, datamigratie en change management in goede banen te leiden Afstemmen van de juiste verwachtingen bij de medewerkers en het management Deze factoren spelen een cruciale rol in het succes van dit project. Zo maximaliseert u uw ROI op korte termijn of met andere woorden zo bereikt u meerwaarde in een mum van tijd. Boekhouding Basisgegevens Verkoop Inkoop Logistiek & stockbeheer Planning & Productie

10 HOE GAAN WE CONCREET TE WERK? Bij de opstart van het project zorgt Ad Ultima Group vanaf de eerste dag voor de technische installatie en uitrol van uw systeem. Van de technische kant hoeft u niet wakker te liggen. U hoeft zich alleen te concentreren op de ondersteuning van het project binnen uw organisatie en de opleiding van uw medewerkers. Uiteraard zal u niet vanaf de eerste dag op uw nieuw ERP-systeem kunnen werken. Daartoe voorziet Ad Ultima Group een gedegen begeleidingstraject dat bestaat uit de volgende elementen: Trainingsomgeving Training voor uw kerngebruikers (key users) Datamigratie tool Uw eigen omgeving Standaard documenten en -rapporten Documentatie Vanaf dag één beschikt u over een trainingsomgeving waar u samen met uw key-users de kans krijgt om het systeem te testen en zaken aan te passen. Zodra u met behulp van de datamigratie tool uw gegevens naar uw nieuwe ERP-systeem heeft overgebracht, kan u als het ware oefenen. Tot slot wordt deze testomgeving na uw goedkeuring overgezet naar een live omgeving. Ready-2-Benefit voorziet voorts standaarddocumenten zoals facturen, leveringsbonnen en standaardrapporten waarmee u direct aan de slag kan. Tenslotte beschikt u, naast alle trainingmateriaal, uiteraard over gedetailleerde documentatie. SNELLE IMPLEMENTATIE ZONDER TOEGEVING OP KWALITEIT De implementatietijd van een Ready-2-Benefit project is teruggedrongen tot 4 à 5 maanden (voor een klassieke ERP-implementatie kan dat snel 9 à 15 bedragen). Dankzij de pregeconfigureerde aanpak worden een aantal tijdrovende fases zoals analyse en prototyping overgeslagen. De aanpak van de implementatie blijft gebaseerd op Microsofts Sure Step methodiek die wordt toegepast voor alle andere ERP-projecten. We gebruiken dus een even effectieve methodiek met dezelfde kwaliteitsgaranties.

11

12 UW VOORDEEL Beginnen werken met een ERP-systeem hoeft niet moeilijk te zijn. U kunt opteren voor een vooraf geconfigureerd systeem, waardoor u heel snel aan de slag kan met een software die de best practices voor uw branche meebrengt. We leveren u een ERP-software met de belangrijkste bedrijfsprocessen volledig uitgewerkt. U moet alleen nagaan of uw werking past bij die processen en we kunnen onmiddellijk van start, met volgende voordelen: TIJD Korte implementatietijd Snelle uitrol binnen de organisatie KOST Alle ERP-functies aan instapprijzen Lager budget en betere controle Optimale Total Cost of Ownership Gemaximaliseerde ROI MIDDELEN Starten met werkende processen Lagere inspanning voor uw bedrijf BIJZONDER LAAG PROJECTRISICO Standaard Microsoft Dynamics AX-software Meer dan 150 ERP implementaties & meer dan 10 jaar ervaring met Microsoft Dynamics AX Solide basis voor uw bedrijfsgroei Duidelijke omvang van het project Duidelijk gedefinieerd projectplan

Orbis Software. Ship4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Ship4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Ship4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Ship4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Automatische verzendetiketten Handmatig aanmaken van verzendetiketten

Nadere informatie

Orbis Software. Prijslijst. Producten. Deze prijslijst geeft u meer informatie over de verschillende producten van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Prijslijst. Producten. Deze prijslijst geeft u meer informatie over de verschillende producten van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Prijslijst en Deze prijslijst geeft u meer informatie over de verschillende producten van Orbis Software Benelux BV. TaskCentre Orbis Usage Model Het Usage prijsmodel van Orbis TaskCentre

Nadere informatie

Orbis. Partnerportal. Orbis Software

Orbis. Partnerportal. Orbis Software Orbis Software Orbis Partnerportal Deze handleiding geeft u meer informatie over de gebruikersinstellingen in de Orbis Partnerportal van Orbis Software Benelux BV. Orbis Partnerportal Handleiding Alle

Nadere informatie

Orbis Software. Debman4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Debman4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Debman4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Debman4U van Orbis Software Benelux BV. Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Software Benelux BV Standaard Product Debman4 Debma Automatisch Credit Management Systeem Debm Met maakt u gebruik

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Maak eenvoudig uw eigen Portals Met beschikt u over een

Nadere informatie

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Whitepaper

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Whitepaper Orbis Software Exact Integration Tools Whitepaper Exact Integration Tools Whitepaper Orbis Software is met het product TaskCentre marktleider op het gebied van Business Proces Management (BPM) software

Nadere informatie

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES SAP BUSINESS ALL-IN-ONE CREËER MET ERP BASELINE EEN SOLIDE BASIS VOOR UW AMBITIES Overview brochure ERP Baseline ERP BASELINE DE SOLIDE BASIS VOOR ONDERNEMERS MET AMBITIE 2 SAP is toch vooral bedoeld voor

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v x

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v x Orbis Software Exact Integration Tools Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v1.1.17.x Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 Exact Globe Integration Tool (v1.1.17.x) Veld ApplyLinkItem

Nadere informatie

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY

ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY ULTIMAX WHOLESALE HOU UW RENDABILITEIT ONDER CONTROLE ADULTIMA IMPROVING BUSINESS PRODUCTIVITY Onze voorraad wordt nu realtime bijgewerkt. En met voicepicking hebben we de uitlevergraad fors verbeterd.

Nadere informatie

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Portal4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Portal4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Portal4 Maak eenvoudig uw eigen Portals Portal4 Met beschikt

Nadere informatie

Orbis Software. Store4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Store4U van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Store4U. Whitepaper. Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct Store4U van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Whitepaper Deze whitepaper geeft u meer informatie over ons standaardproduct van Orbis Software Benelux BV Orbis Standaard Product Dé webshop voor B2B én B2C Met beschikt u in een handomdraai

Nadere informatie

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v x

Orbis Software. Exact. Integration Tools. Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v x Orbis Software Exact Integration Tools Dit document bevat de Release Notes voor: - Exact Globe Integration Tool v1.1.15.x Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 1. 5 1. 6 Exact Globe Integration Tool (v1.1.15.x)

Nadere informatie

Goede ERP-consultants vormen een grote meerwaarde

Goede ERP-consultants vormen een grote meerwaarde SAP white paper Hoe kiest u de juiste ERP-partner Goede ERP-consultants vormen een grote meerwaarde Wat kunt u van een ERP-partner verwachten? De implementatie van ERP (Enterprise Resource Planning) in

Nadere informatie

SolidWorks QuickStart Algemene informatie

SolidWorks QuickStart Algemene informatie SolidWorks QuickStart Algemene informatie SolidWorks 3D CAD software biedt intuïtieve oplossingen voor alle aspecten van uw designproces. De SolidWorks producten kunnen worden toegepast binnen de hele

Nadere informatie

Hoe bereidt u zich het best voor op een ERP-project?

Hoe bereidt u zich het best voor op een ERP-project? SAP white paper Wees nu al klaar voor uw ERP-traject Hoe bereidt u zich het best voor op een ERP-project? ERP-projecten zijn voor geen enkel bedrijf dagelijkse kost. Een ERP-systeem maakt immers het kloppende

Nadere informatie

De SolidWorks QuickStart Module

De SolidWorks QuickStart Module SolidWorks 3D CAD software biedt intuïtieve oplossingen voor alle aspecten van uw designproces. De SolidWorks producten kunnen worden toegepast binnen de hele organisatie. De SolidWorks QuickStart Module

Nadere informatie

RAPID DEPLOYMENT PLAN IBM MAXIMO SCHEDULER

RAPID DEPLOYMENT PLAN IBM MAXIMO SCHEDULER Voor de implementatie van onze IBM Maximo planning oplossing Scheduler maken wij gebruik van een standaard rapid deployment methode welke ons in staat stelt u snel na aanschaf van uw licenties op weg te

Nadere informatie

Maak voor al uw activiteiten snel en moeiteloos gebruik van de kracht van analysesoftware

Maak voor al uw activiteiten snel en moeiteloos gebruik van de kracht van analysesoftware SAP Solution Brief SAP Crystal Solutions Doelstellingen Maak voor al uw activiteiten snel en moeiteloos gebruik van de kracht van analysesoftware Vergroot de transparantie op beslissende momenten Vergroot

Nadere informatie

Brochure Agile AGILE: SNELLER RESULTAAT MEER FLEXIBILITEIT BETERE VOORTGANGSBEWAKING

Brochure Agile AGILE: SNELLER RESULTAAT MEER FLEXIBILITEIT BETERE VOORTGANGSBEWAKING Brochure Agile AGILE: Stapsgewijze IMPLEMENTATIEMETHODIEK SNELLER RESULTAAT MEER FLEXIBILITEIT BETERE VOORTGANGSBEWAKING AGILE: CONTINU INSPELEN OP DE VEREISTEN VAN UW BUSINESS Het succes van uw SAP oplossing

Nadere informatie

Orbis Software. Orbis. Klantenportal. Deze handleiding geeft u meer informatie over het Orbis Klantenportal van Orbis Software Benelux BV.

Orbis Software. Orbis. Klantenportal. Deze handleiding geeft u meer informatie over het Orbis Klantenportal van Orbis Software Benelux BV. Orbis Software Orbis Klantenportal Deze handleiding geeft u meer informatie over het Orbis Klantenportal van Orbis Software Benelux BV. Orbis Klantenportal Handleiding Alle informatie overzichtelijk in

Nadere informatie

Overview. HP - Horti Productie. Microsoft Dynamics NAV. 2009 dvision Automatiseringsbureau.

Overview. HP - Horti Productie. Microsoft Dynamics NAV. 2009 dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV HP - Horti Productie Overview 2009 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted,

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

Breng kosten en opbrengst van een ERP-project in kaart

Breng kosten en opbrengst van een ERP-project in kaart SAP white paper Tips voor een efficiëntie ERP-implementatie Breng kosten en opbrengst van een ERP-project in kaart Kosten en opbrengst van een ERP-project Een ERP-implementatie is geen kleine investering,

Nadere informatie

StartReady Partnership. Detailed Portfolio overview

StartReady Partnership. Detailed Portfolio overview StartReady Partnership Detailed Portfolio overview Microsoft Based Communications Organisatie in 2007 opgericht door twee voormalige Microsoft medewerkers Specialist in Unified Communications: Microsoft

Nadere informatie

Het juiste moment, de juiste mensen,

Het juiste moment, de juiste mensen, planning.nl Het juiste moment, de juiste mensen, de juiste plek Plannen is aan alles denken. Of het nu gaat om een onderwijsrooster, een bouwplanning, een planning voor uw bedrijfsprocessen of een planning

Nadere informatie

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp.

Whitepaper. Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten. ..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK. www.implementatie-erp. Whitepaper Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie te vergroten..het effect van vreemde ogen.. VERTROUWELIJK W E www.implementatie-erp.nl info@opdic.nl Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

Introduction to IBM Cognos Express = BA 4 ALL

Introduction to IBM Cognos Express = BA 4 ALL Introduction to IBM Cognos Express = BA 4 ALL Wilma Fokker, IBM account manager BA Ton Rijkers, Business Project Manager EMI Music IBM Cognos Express Think big. Smart small. Easy to install pre-configured

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Versie 1.07

Gebruikershandleiding Versie 1.07 Gebruikershandleiding Versie 1.07 NE Copyright 2006, by DIALOC ID All rights reserved Gebruikershandleiding Chip programmer DIALOC ID reserves the right to modify the software described in this manual

Nadere informatie

Whitepaper ERP Vreemde ogen

Whitepaper ERP Vreemde ogen Whitepaper ERP Vreemde ogen Citrien Procesconsult Braamweg 77 3768 CE SOEST T 06 14 27 19 97 W www.roaldvanderheide.nl E info@roaldvanderheide.nl Vraagstelling Hoe de kans op een succesvolle ERP-implementatie

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN

UW BEDRIJFSPROCESSEN UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014

Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Food Solution & Heemskerk OBUG 2014 Agenda - Introductie - W. Heemskerk BV - Wat is de Ordina Food Solution? - Waarom de Ordina Food Solution? - Aanpak - Resultaten 2 3 Historie W. Heemskerk BV 1960: Opgericht

Nadere informatie

ERP als instrument voor groei

ERP als instrument voor groei SAP white paper SAP groeit met uw bedrijf mee ERP als instrument voor groei ERP als instrument voor groei In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is een ERP-systeem niet enkel iets voor grote bedrijven.

Nadere informatie

ULTIMAX CONSTRUCTION. Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties

ULTIMAX CONSTRUCTION. Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties ULTIMAX CONSTRUCTION Aanvaardbare winstmarges aanhouden in gestroomlijnde, projectgedreven organisaties Een aanvaardbare winstmarge houden in een gestroomlijnde, projectgedreven omgeving LET S DO BUSINESS

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstelling

Nadere informatie

Kritieke succesfactoren bij ERP-implementaties in het MKB

Kritieke succesfactoren bij ERP-implementaties in het MKB Kritieke succesfactoren bij ERP-implementaties in het MKB ERP nu ook geschikt voor midden- en kleinbedrijf Was Enterprise Resource Planning (ERP) tot aan het begin van het millennium vooral voor de grote

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

ERP Testing. HP Nijhof. Testmanager. Testnet November 2005

ERP Testing. HP Nijhof. Testmanager. Testnet November 2005 ERP Testing HP Nijhof Testmanager Testnet November 2005 Solution Sales Meeting7 November 2005 1 Agenda Waarom pakketten testen? Schaarse middelen? Ideale ERP test situatie Vragen 2 De centrale vraag ERP

Nadere informatie

Op 14 mei a.s. organiseert Microsoft op het hoofdkantoor in Schiphol een branche-specifiek evenement voor de gezondheidszorg.

Op 14 mei a.s. organiseert Microsoft op het hoofdkantoor in Schiphol een branche-specifiek evenement voor de gezondheidszorg. Asset 1 van 5 Groei en benut kansen. ERP voor uw branche Gepubliceerd op 10 march 2014 Branche-specifieke events met als invalshoek: hoe een ERP systeem groei stimuleert en kansen creëert. U wilt verder

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN

UW BEDRIJFSPROCESSEN UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket

SAP Customer Success Story Productie BTL Plastics. SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket SAP in combinatie met PPS One bleek het meest geschikte ERPpakket Bedrijf BTL Plastics Sector Productie Producten en diensten Kunststofonderdelen voor industriële voertuigen en machines Website www.btlplastics.com

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Metatronics: flexibel internationaal groeien met SAP Business ByDesign

Metatronics: flexibel internationaal groeien met SAP Business ByDesign SAP Customer Success Story Technology Metatronics Metatronics Eindhoven, The Netherlands Used with permission. Metatronics: flexibel internationaal groeien met SAP Business ByDesign Partner Metatronics

Nadere informatie

Snel, zorgvuldig en zorgeloos reorganiseren met de Q-Reorganisatie Methode

Snel, zorgvuldig en zorgeloos reorganiseren met de Q-Reorganisatie Methode Reorganisatie Methode Quintop Management Consultants Groenewoudsedijk 70b 3528 BK Utrecht Telefoon: 030-670 46 05 Fax: 030-670 46 04 E-mail: info@quintop.nl Website: www.quintop.nl Snel, zorgvuldig en

Nadere informatie

Plan van Aanpak Business Project

Plan van Aanpak Business Project 1. Aanleiding en achtergrond van het project Soulco is een Belgische KMO die zijn activiteiten uitoefent in Afrika en het Midden- Oosten. Ze willen graag een nieuwe website omdat hun huidige website volledig

Nadere informatie

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur

Agenda. Wat kost het MIS Waarom JorSoft. Over JorSoft. Diensten Het MIS. Vervolgstappen IT infrastructuur 13-01-2017 Agenda Over JorSoft Wat kost het MIS Waarom JorSoft Diensten Het MIS Vervolgstappen IT infrastructuur JorSoft JorSoft is een zelfstandige, financieel onafhankelijke onderneming Sterke financiele

Nadere informatie

Thier Software Development

Thier Software Development planning.nl Thier Software Development Planning.nl is, als je alle factoren en afhankelijkheden mee zou nemen, vaak complex. Daarom is het belangrijk bij het automatiseren van dit proces te bedenken welke

Nadere informatie

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Codeless White Paper Roland Worms, Directeur Wouter van der Ven, Lead Software Architect Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Het IT dilemma. Als standaard

Nadere informatie

Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering

Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering Bata Industrials rekent af met eilandautomatisering Werden productieprocessen ooit in losse Excel sheets bijgehouden, nu alle bedrijfsprocessen in Microsoft Dynamics AX geïntegreerd is niet alleen de efficiency

Nadere informatie

Best Practice Seminar 14 NOVEMBER 2013

Best Practice Seminar 14 NOVEMBER 2013 Best Practice Seminar 14 NOVEMBER 2013 14.00: Welkom Best Practice Seminar 14.10: Centraal PMO als middelpunt van projecten en programma s Yvonne Veenma, Stedin 14.50: Pauze 15.30: Governance in een Enterprise

Nadere informatie

Analyse. Teksten op documenten. Microsoft Dynamics NAV dvision Automatiseringsbureau.

Analyse. Teksten op documenten. Microsoft Dynamics NAV dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV 2008 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by

Nadere informatie

Aanpassingen voor BTW-verhoging in Isah en AccountView

Aanpassingen voor BTW-verhoging in Isah en AccountView Aanpassingen voor BTW-verhoging in Isah en AccountView Inhoudsopgave I n l e i d i n g... 3 W a t h o u d e n d e a a n p a s s i n g e n i n?... 4 A a n p a s s i n g e n u i t v o e r e n i n I s a h

Nadere informatie

Succesvol ERP selecteren en implementeren. Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing

Succesvol ERP selecteren en implementeren. Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing Succesvol ERP selecteren en implementeren Mitopics BV dé specialist op ERP-gebied vanuit risicobeheersing Onze concurrenten hebben veel betere informatie! Onze klanten verwachten meer van ons! Onderhoud

Nadere informatie

Windows Server 2003 EoS. GGZ Nederland

Windows Server 2003 EoS. GGZ Nederland Windows Server 2003 EoS GGZ Nederland Inleiding Inleiding Op 14 juli 2015 gaat Windows Server 2003 uit Extended Support. Dat betekent dat er geen nieuwe updates, patches of security releases worden uitgebracht.

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

Voldoet uw ERP-pakket nog?

Voldoet uw ERP-pakket nog? SAP white paper Voldoet uw ERP-pakket nog? Uw ERP-systeem veranderen of upgraden heeft een grote impact op uw organisatie. Het is dan ook normaal dat u dat zo lang mogelijk wilt uitstellen. Maar als u

Nadere informatie

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax OpenText RightFax Intuitive Business Intelligence Whitepaper BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax Beschrijving van de oplossing, functionaliteit & implementatie Inhoud 1 Introductie 2 Kenmerken

Nadere informatie

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN

HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN WHITEPAPER HOE DE KANS OP EEN SUCCESVOLLE ERP- IMPLEMENTATIE TE VERGROTEN..HET EFFECT VAN VREEMDE OGEN.. Copyright 2014 OPDIC W www.implementatie-erp.nl E info@implementatie-erp.nl Hoe de kans op een succesvolle

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6

Inhoudsopgave. Bewust willen en kunnen 4. Performance Support 5. Informele organisatie 5. Waarom is het zo moeilijk? 6 Inleiding De afgelopen vijftien jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het doorvoeren van operationele efficiencyverbeteringen in combinatie met ITtrajecten. Vaak waren organisaties hiertoe gedwongen

Nadere informatie

PARTNER UPDATE (PRE-SALES) Online meeting 22 maart 2012 Door Nils Blaauboer, Sales Director

PARTNER UPDATE (PRE-SALES) Online meeting 22 maart 2012 Door Nils Blaauboer, Sales Director PARTNER UPDATE (PRE-SALES) Online meeting 22 maart 2012 Door Nils Blaauboer, Sales Director Agenda 1. Business update 2. OEM Dell 3. Branch Continuity Appliance (BCA) 4. PhoneManager 1.1 5. Calculation

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

bla bla Open-Xchange-server OXtender voor SyncML

bla bla Open-Xchange-server OXtender voor SyncML bla bla Open-Xchange-server OXtender voor SyncML Open-Xchange-server Open-Xchange-server: OXtender voor SyncML Uitgegeven Thursday, 04. October 2012 Versie 6.20.7 Copyright 2006-2012 OPEN-XCHANGE Inc.,

Nadere informatie

JOB OPENING OPS ENGINEER

JOB OPENING OPS ENGINEER 2016 DatacenterNext All rights reserved Our Mission Wij zijn een On-Demand Technology Office die bedrijven helpt technologie te organiseren, zekeren en innoveren. Dit stelt onze klanten in staat, vertrouwende

Nadere informatie

Orbis Software. Store4U

Orbis Software. Store4U Orbis Software Store4U & Google Dit document geeft u meer informatie over de laatste versie van Store4U en de vindbaarheid en configuratie binnen Google en andere zoekmachines Implementatie van Google

Nadere informatie

14-9-2015. Je kunt de presentatie na afloop van elke les downloaden. Ga naar : www.gelsing.info Kies voor de map Systeemontwikkeling

14-9-2015. Je kunt de presentatie na afloop van elke les downloaden. Ga naar : www.gelsing.info Kies voor de map Systeemontwikkeling Les 1 Docent: Marcel Gelsing Je kunt de presentatie na afloop van elke les downloaden. Ga naar : www.gelsing.info Kies voor de map Systeemontwikkeling Je kunt hier (optioneel) ook een gratis tool downloaden

Nadere informatie

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar?

Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? Your solution partner for growth Meerdere warehouse implementaties te kostbaar? 12 April 2016 Arjan Kühl AGENDA Introductie Probleemstelling Template WMS implementatie Methodiek Scenarios Technische Oplossing

Nadere informatie

Aanpassing btw per 1 oktober 2012 Microsoft Dynamics AX

Aanpassing btw per 1 oktober 2012 Microsoft Dynamics AX Aanpassing btw per 1 oktober 2012 Microsoft Dynamics AX Mprise B.V. Newtonstraat 2 P.O. Box 598 3900 AN VEENENDAAL The Netherlands Copyright 2012 Mprise B.V., Veenendaal, The Netherlands All rights reserved.

Nadere informatie

Marc Koper/ Bas M. Dam A Tool with a Fool is only a tool Voorjaarsevent Testnet: 30 juni 2008

Marc Koper/ Bas M. Dam A Tool with a Fool is only a tool Voorjaarsevent Testnet: 30 juni 2008 Titel, samenvatting en biografie Samenvatting: Marc Koper/ Bas M. Dam A Tool with a Fool is only a tool Voorjaarsevent Testnet: 30 juni 2008 Voor het uitvoeren van testen zijn diverse uitstekende tools

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

Agile in Projecten minimalisme of strak pak? Richard Weber PMP

Agile in Projecten minimalisme of strak pak? Richard Weber PMP Agile in Projecten minimalisme of strak pak? Richard Weber PMP De Spreker Richard Weber Directeur & oprichter Adviseur & coach Projectmanagement Profile Dynamics ICT & Bedrijfskundige achtergrond Trainer

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Whitepaper ERP Succesvol ERP implementeren

Whitepaper ERP Succesvol ERP implementeren Whitepaper ERP Succesvol ERP implementeren Citrien Procesconsult Braamweg 77 3768 CE SOEST T 06 14 27 19 97 W www.roaldvanderheide.nl E info@roaldvanderheide.nl Vraagstelling Hoe vergroot je de kans op

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

Bruikbare inzichten GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN. Plantronics Alle rechten voorbehouden. 1

Bruikbare inzichten GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN. Plantronics Alle rechten voorbehouden. 1 Bruikbare inzichten GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN Plantronics 2017. Alle rechten voorbehouden. 1 De digitale transformatie versnellen met bruikbare inzichten Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de stem

Nadere informatie

GENOEG VAN OVERTYPEN?

GENOEG VAN OVERTYPEN? GENOEG VAN OVERTYPEN? Dankzij Document Capture worden facturen en andere documenten geanalyseerd en gegevens worden automatisch van de gescande afbeelding gelezen. Document Capture gebruikt vooraf gedefinieerde

Nadere informatie

Succesvolle kmo s transformeren zichzelf dankzij technologie

Succesvolle kmo s transformeren zichzelf dankzij technologie SAP white paper Succesvolle kmo s transformeren zichzelf dankzij technologie Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor kmo s? De toenemende globalisatie, stevige concurrentie, snel evoluerende technologieën

Nadere informatie

WHITE PAPER. Business Solutions

WHITE PAPER. Business Solutions WHITE PAPER Business Solutions De keuze van de strategie/aanpak is be-palend voor de complexiteit en doorlooptijd van een implementatie. Introductie Uw organisatie staat op het punt om een standaard software

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Overview. Zorgsector. Microsoft Dynamics NAV. 2006 dvision Automatiseringsbureau.

Overview. Zorgsector. Microsoft Dynamics NAV. 2006 dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV Overview 2006 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form

Nadere informatie

OVERZICHT DEEL I ONDERZOEK: DE BELGISCHE ONDERNEMER EN CROWDFUNDING DEEL II HELLO CROWD!, TWEE JAAR LATER: DE RESULTATEN

OVERZICHT DEEL I ONDERZOEK: DE BELGISCHE ONDERNEMER EN CROWDFUNDING DEEL II HELLO CROWD!, TWEE JAAR LATER: DE RESULTATEN OVERZICHT DEEL I ONDERZOEK: DE BELGISCHE ONDERNEMER EN CROWDFUNDING DEEL II HELLO CROWD!, TWEE JAAR LATER: DE RESULTATEN 13 oktober 2017 hellocrowd.be @hellocrowdnl @hellobankbelgie METHODOLOGIE - Een

Nadere informatie

Table of Contents. 1 OX Updater 1 1.1 Mogelijkheden... 1 1.2 Werking:... 1. iii

Table of Contents. 1 OX Updater 1 1.1 Mogelijkheden... 1 1.2 Werking:... 1. iii bla bla OX Updater OX Updater: Publication date Thursday, 09 January 2014 v.6.18.23 Copyright 2006-2014 OPEN-XCHANGE Inc., This document is the intellectual property of Open- Xchange Inc., Tarrytown, NY,

Nadere informatie

HPS Industrial BV HEID EN KENNIS VAN ZAKEN. HPS Industrial BV DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS

HPS Industrial BV HEID EN KENNIS VAN ZAKEN. HPS Industrial BV DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS DE ABSOLUTE ZEKERHEID VAN HPS Sinds de oprichting in 1993 heeft HPS zich sterk ontwikkeld. HPS behoort inmiddels tot de grotere spelers, en dat betekent voor u meer zekerheid. Niet alleen vanwege het hoge

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Exter Aroma zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing

Exter Aroma zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing zorgt voor efficiency en kostenbesparingen met één enkele oplossing is een toonaangevende leverancier van smaakstoffen en aroma s voor de voedingsmiddelenindustrie. Exters producten en aroma s vinden hun

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 OX Updater... 1 1.1 Mogelijkheden... 1 1.2 Werking:... 1. iii

Inhoudsopgave. 1 OX Updater... 1 1.1 Mogelijkheden... 1 1.2 Werking:... 1. iii OX Updater OX Updater: Publication date Monday, 08 March 2010 v.6.16 Copyright 2006-2009 OPEN-XCHANGE Inc., This document is the intellectual property of Open- Xchange Inc., Tarrytown, NY, USA, The document

Nadere informatie

Mobile Connect. Welcome Pack. Inclusief gratis proefversie. Mobile Broadband

Mobile Connect. Welcome Pack. Inclusief gratis proefversie. Mobile Broadband Mobile Connect Welcome Pack Mobile Broadband Inclusief gratis proefversie Welkom bij HP Mobile Connect. Uw SIM-kaart voor HP Mobile Connect is al vooraf geïnstalleerd in uw apparaat HP Mobile Connect is

Nadere informatie

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs

Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs Onafhankelijke Bedrijfsadviseurs CARE Consulting Services + 32 11 21 12 22 www.care4trade.be Onze missie Net zoals een architekt in de bouwsector, zo mag ook de rol van CARE Consulting Services gezien

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective owners. BEST PRACTICES: DIT MOETEN JULLIE TOCH EERDER HEBBEN GEDAAN? EXACT LIVE 2017 Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective

Nadere informatie

Customer Success Story: Foresco Packaging

Customer Success Story: Foresco Packaging Customer Success Story: Foresco Packaging Foresco Packaging - Quick Facts De hoofdzetel van het bedrijf bevindt zich in Genk. Daarnaast zijn er vestigingen in Wilrijk, Herent en Oostende. Nabij Luik bevindt

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

2WAYLOGISTICS MEER HALEN UIT FORWARD & REVERSE LOGISTICS

2WAYLOGISTICS MEER HALEN UIT FORWARD & REVERSE LOGISTICS 2WAYLOGISTICS MEER HALEN UIT FORWARD & REVERSE LOGISTICS Betere forward & reverse logistics voor de duurzame onderneming LET S DO BUSINESS 2wayLogistics helpt organisaties bij het beheer van forward en

Nadere informatie

Lync Call Appliance Zijn er dan nog variabele kosten? Beheer interface

Lync Call Appliance Zijn er dan nog variabele kosten? Beheer interface Met de implementatie ervaring van de vele Microsoft UC projecten die Communicativ heeft uitgevoerd binnen de groot zakelijke markt zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden om gelijkwaardige functionaliteit

Nadere informatie

VWM-Basic. Quick install video wall Installatie systeem. Audipack

VWM-Basic. Quick install video wall Installatie systeem. Audipack VWM-Basic Quick install video wall Installatie systeem Voor een juiste installatie zijn de onderstaande gereedschappen benodigd. De minimale benodigdheden voor een videowall systeem bestaat uit: VWM-BPH,

Nadere informatie

GOVERNANCE, RISK & COMPLIANCE WHITEPAPER

GOVERNANCE, RISK & COMPLIANCE WHITEPAPER GOVERNANCE, RISK & COMPLIANCE De wereld van vandaag wordt gekenmerkt door de snelle ontwikkeling van nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden. Deze ontwikkelingen hebben verregaande gevolgen

Nadere informatie

Focus op milieu en veiligheid

Focus op milieu en veiligheid Focus op milieu en veiligheid Philips Innovation Services Philips Environment & Safety (PES) Praktische vertaling van milieu, arbo en veiligheid De eisen die de maatschappij en de overheid stellen aan

Nadere informatie

Installatie KIMS Sales&Design 2014

Installatie KIMS Sales&Design 2014 Installatie KIMS Sales&Design 2014 Simar automatisering, mei 2014 Overzicht De installatie van KIMS Sales&Design bestaat uit de gecombineerde installatie van - KIMS 9.0 - SIMAR-Design FX De installatie

Nadere informatie