Release Notes v

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Release Notes v"

Transcriptie

1 1/18 Release Notes v Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke toestemming van Prato in eender welke vorm verder gedistribueerd of gereproduceerd worden. Deze teksten kunnen ook informatie bevatten van functionaliteiten die niet van toepassing zijn op uw onderneming en/of die enkel na bestelling geactiveerd worden. Het feit dat het dienstencheque bedrijf een onderhoudscontract en/of huurlicentie heeft lopen, impliceert geenszins het recht op de beschreven functionaliteiten in dit document.

2 2/18 1. cheqpoint Validatie rijksregisternummers uitgebreid Bij de controle of een rijksregisternummer geldig is of niet zijn nu alle speciale gevallen ondersteund: het maand-gedeelte gelijk aan 00, 20, 40, 60 of 21-32, 41-52, In de vorige versie van cheqpoint 2.0 werden enkel de gevallen 00 en ondersteund Issue bugfix in vervangingsmodule: tooltips verschenen soms niet Bij een bepaalde klant werkten de tooltips niet van de vervangingsmodule indien er op de laptop gewerkt werd, als je met de muis op een planningitem ging staan in de lijst met kandidaten. Op de vaste PC s werkten ze wel. Dit probleem is nu opgelost Issue knoppen alles selecteren en selectie omkeren toegevoegd aan standaard planningafdruk en rapport adresetiketten In de standaard planningafdruk en het rapport adresetiketten is er een stap waarbij men in een lijst van werknemers personen kan aanvinken/uitvinken. Maar als men slechts een paar mensen moest hebben dan was het onbegonnen werk om al de rest manueel te gaan uitvinken. De knoppen alles selecteren en selectie omkeren zijn bedoeld om dit probleem te verhelpen. Normaal gezien hebben alle tooltjes bij een dergelijke selectielijst die twee knoppen, maar bij deze twee was het blijkbaar vergeten. Planningafdruk venster (stap 2):

3 Rapport adresetiketten (stap 2): 3/18

4 4/ Issue lijsten met kantoren in fiches zijn nu alfabetisch gesorteerd In de werknemerfiche/particulierfiche is een tabblad Kantoren om de werknemer/particulier aan een of meer kantoren te koppelen. Alle kantoren staan in die lijst, maar waren tot nu toe niet gesorteerd. Vanaf nu staan ze altijd gesorteerd. (Op andere locaties in cheqpoint stonden kantoren wel al gesorteerd) 1.5. Issue herziening van tab Werknemers in particulierfiche In de particulierfiche is het tabblad Werknemers wat aangepast. Deze toont nu alle theoretische planningen waarin de particulier voorkomt, met de datum waarop deze beginnen/eindigen. Voorheen werden hier enkel de actieve theoplanningen getoond zonder einddatum. Dus als een theoplanning een einddatum had werd deze vroeger niet getoond in de lijst, zelfs als de einddatum nog in de toekomst lag. Het ID van elke werknemers wordt nu niet meer getoond, omdat dit in principe geen toegevoegde waarde biedt voor de gebruiker. Er is ook de mogelijkheid toegevoegd om opeenvolgende periodes van theoplanningen bij dezelfde werknemer samen te voegen tot 1 regel. Deze mogelijkheid is standaard geactiveerd, maar kan tijdelijk uitgezet worden door het vinkje Opeenvolgende periodes samenvoegen af te zetten.

5 5/18 De mogelijkheid om de planninghistoriek (dus waar de particulier is ingepland in de werkelijke planning) te bekijken is nu mee naar het tabblad Werknemers verplaatst. Vroeger stond dit op het tabblad Contract. Screenshot van vroeger: Screenshot na de wijzigingen, met groepering actief: Screenshot na de wijzigingen, zonder groepering:

6 6/ Introductie van lazy loading in de particulierfiche Er is begonnen met ondersteuning voor lazy loading in de particulierfiche. Het concept van lazy loading betekent dat gegevens die niet zichtbaar zijn die zich dus op een ander tabblad bevinden pas worden ingeladen wanneer ze zichtbaar worden of wanneer ze nodig zijn, bijvoorbeeld bij een klik op de knop Bewerken van de fiche. De bedoeling hiervan is om het laden van de fiche te versnellen wanneer een (andere) particulier uit de lijst wordt geselecteerd. Lazy loading is nog beperkt en wordt nog niet gedaan voor alle gegevens in de fiche Issue Foutmelding i.v.m. aansluitende in-dienst periodes Wanneer men een werknemer uit dienst zette en terug in dienst, zonder een dag ertussen (bvb in-dienst periode loopt tot en met 7 oktober, en de nieuwe in-dienst periode start al direct op 8 oktober) dan kwam er een foutmelding. Wegens technische redenen is het voorlopig niet mogelijk om dit scenario toe te laten in cheqpoint, en dit probleem is opgelost doordat er nu expliciet een waarschuwing komt als men dit probeert te doen:

7 7/ Gebruik standaard de gegevens van het hoofdkantoor bij het genereren van contracten In het venster Globale Instellingen (menu Instellingen) op het tabblad contracten is de standaardinstelling gewijzigd voor het gebruik van kantoorgegevens bij het genereren van contracten. Dit stond op Gebruik gegevens van kantoor in kwestie en is nu gewijzigd naar Gebruik gegevens van hoofdkantoor. Deze wijziging heeft enkel betrekking op nieuwe cheqpoint-installaties; bij een bestaande installatie blijft de instelling ongewijzigd, ongeacht wat deze is Aangepaste standaardtemplate voor particuliercontract en werknemercontracten bepaalde en onbepaalde duur In deze standaardtemplates stonden op bepaalde plaatsen nog de naam en gegevens van een bepaald bedrijf. Nu is dit aangepast zodat de ingestelde gegevens van het hoofdkantoor gebruikt worden om in deze contracten in te vullen (naam, adres, vertegenwoordiger ) Aanpassingen aan velden van kantoor en bewerkingsvenster voor kantoren De layout van het venster om een kantoor aan te maken of te bewerken is wat aangepast. Er is ook een nieuw veld bijgekomen, Kortere naam, met een kortere of informelere versie van de handelsnaam van het kantoor. Dit veld wordt gebruikt in de standaard contracttemplate voor particulieren, waar de naam van het bedrijf dikwijls vernoemd moet worden. Het veld is in principe optioneel. En een bestaand veld, Manueel ID, is vanaf nu optioneel geworden. Vroeger zag het venster er zo uit:

8 Nu ziet het er als volgt uit: 8/18

9 9/18 Het onderste gedeelte van het venster, met de velden die enkel zichtbaar zijn bij het bewerken van het hoofdkantoor, is nu afgescheiden van de rest van het venster door middel van een horizontale lijn Snellere sprong naar updater voor database updates Bij het inloggen in cheqpoint wordt gecontroleerd of alle noodzakelijke database updates reeds toegepast zijn. Zo niet wordt een melding gegeven, en bij cheqpoint gebruikers die een administrator rol hebben wordt ineens de mogelijkheid gegeven om de updater te openen om database updates toe te passen. Tot nu toe werd echter het updater programma geopend bij het beginvenster waarop 2 knoppen staan, Upgrade en Database updates toepassen. Vanaf nu wordt echter dit venster overgeslagen en wordt rechtstreeks het venster getoond voor database updates.

10 10/ Vooraf ingevulde loginnaam in updater bij starten updater vanuit cheqpoint Wanneer men de updater start vanuit cheqpoint (bij noodzakelijke database updates bij inloggen, of via menu Help Start updater tool) wordt in de updater tool op plaatsen waar een cheqpoint authenticatie nodig is (dus login en paswoord van cheqpoint ingeven) vanaf nu automatisch al de loginnaam ingevuld waarmee men in cheqpoint ingelogd was Inlezen van eid werkt terug cheqpoint 2.0 had reeds lang de mogelijkheid om elektronische identiteitskaarten (eid s) in te lezen, maar in de praktijk werd deze functionaliteit een hele tijd niet gebruikt. Uiteindelijk zijn er tijdens de ontwikkeling van cheqpoint wijzigingen geweest waardoor de functionaliteit niet meer werkte, en dit werd niet direct opgemerkt. De eid functionaliteit is nu hersteld Rapport exporteren fichegegevens particulier Menu Rapportering Particulieren Fichegegevens opent dit rapport. In dit rapport kan nu ook het adres als kolom gekozen worden om mee te exporteren. Voor werknemers was deze mogelijkheid al eerder aanwezig Rapport exporteren fichegegevens werknemer Menu Rapportering Werknemers Fichegegevens opent dit rapport. Het genereren van dit rapport werkt nu iets sneller doordat bepaalde gegevens niet langer nodeloos opnieuw uit de database geladen worden Issue Passieve particulier werd onder de prospecten groep getoond Het gebeurde soms dat een particulier onder een verkeerde groep werd getoond in de lijst met particulieren aan de linkerkant, wanneer gegroepeerd werd op Status (groepen: prospect/particulier/passief). Dit probleem is nu opgelost Issue Conflictvenster kopiëren theoplanning toonde soms (enkel verschillen in afstanden) terwijl er toch nog andere verschillen werden getoond Het conflictvenster voor het kopiëren van de theoplanning toont conflicten, of ook andere zaken als de gebruiker vraagt om eerst te tonen wat er gedaan zal worden (ter goedkeuring). Voor in het laatste geval is er de functionaliteit om enkel de verschillen tussen links (bestaande planningen op de kalender) en rechts (te kopiëren planningen afkomstig van theoplanning) te tonen. En daarbij komt nog dat standaard ook de optie aanstaat om plannen die enkel verschillen in reisafstand ook te beschouwen als identiek en dus te verbergen. Dit is handig voor als de kilometers reeds zijn berekend, want bij planningen afkomstig van de theoplanning staan alle afstanden normaal gezien nog op nul. Als er geen verschillen zijn, dan wordt de tekst (geen verschillen) getoond, of alternatief (enkel verschillen in afstanden) wanneer de negeer-afstanden optie aanstaat en er enkel verschillen in afstand waren. Blijkbaar kon het voorkomen dat er conflicten waren bijvoorbeeld doordat bij een bestaande planning reeds cheques gevalideerd waren waardoor deze dus niet mag overschreven

11 11/18 worden en dat nochtans toch de tekst (enkel verschillen in afstanden) erboven verscheen. Er is nu gezorgd dat in zo n geval de tekst niet meer wordt getoond Verwittiging voor nieuwe cheqpoint versie kan nu verborgen worden De informatiebalk bovenaan het cheqpoint venster die verschijnt om aan te kondigen dat er een nieuwe versie beschikbaar is, kan nu door de gebruiker verborgen worden. Het voordeel hiervan is dat de vertikale ruimte die door de balk wordt ingenomen dan terug beschikbaar wordt voor nuttigere zaken; dit is vooral nuttig bij het gebruik van cheqpoint op kleine schermen. Voor de wijziging: Na de wijziging: Het verbergen van de balk is maar tijdelijk; wanneer cheqpoint opnieuw opgestart wordt, of nadat een voldoende aantal uren verlopen zijn, zal de balk terug verschijnen Aanpassingen aan venster Vervanging doorvoeren Het venster Vervanging doorvoeren neemt nu standaard het aantal uren van de oude werknemerplanning in plaats van het aantal uren van de oude particulierplanning. Het begintijdstip was reeds afgeleid van de werknemerplanning. Er is een vinkje toegevoegd aan het venster om de uren van ofwel de particulier ofwel de werknemer over te nemen. Als het vinkje wordt aangezet, dan worden onmiddelijk de uren van de gekozen particulierplanning overgenomen. Wanneer het vinkje aanstaat en een andere particulierplanning wordt gekozen uit de lijst, dan worden ook de uren van de nieuw gekozen particulierplanning overgenomen. Wanneer het vinkje wordt uitgezet, dan worden de uren van de werknemerplanning overgenomen. En bij het kiezen van een andere werknemerplanning uit de lijst terwijl het vinkje uitstaat, worden de uren van de werknemerplanning ook overgenomen. Het venster voor de wijzigingen:

12 Het venster na de wijzigingen: 12/18

13 13/ Mogelijkheid tot kortere vervangingsopmerking bij werknemerplanning Bij het doorvoeren van een vervanging werd tot nu toe reeds een lange opmerking met veel informatie toegevoegd aan de notitie van zowel de werknemerplanning als de particulierplanning. Bestaande tekst in het notitieveld bleef behouden, en kwam onder de nieuwe tekst te staan. Vanaf nu kan men echter instellen dat bij de werknemerplanning een beknopte opmerking in de notitie moet worden gezet:

14 14/18 De beknopte opmerking vervangt reeds bestaande tekst in de notitie, en het vinkje opmerking afdrukken wordt aangezet zodat de notitie mee op de planningafdruk zal terechtkomen. Op dit moment heeft de beknopte opmerking deze vorm: Éénmalige vervanging van 13:00-17:00 bij particulier Familienaam Voornaam Issue Apostrof in persoonsnaam gaf een fout bij het genereren van een rapport Bij bepaalde rapporten zoals het afdrukken van werknemerplanningen wordt de naam van de persoon gebruikt om te bepalen hoe een Excel werkblad genoemd wordt. Bepaalde karakters, zoals een dubbelpunt, sterretje, apostrof en nog enkele andere zijn echter niet toegelaten in de naam van een werkblad. Tot nu toe kon het gebeuren dat zo n karakter voorkwam in de naam van een persoon en dat Excel een foutmelding genereerde omdat cheqpoint dergelijke karakters niet verwijderde. Vanaf nu worden deze karakters vervangen door een underscore wanneer ze in de naam van een Excel werkblad zouden worden geplaatst Enkele wachtwoorden toegevoegd aan de lijst met niet-toegelaten wachtwoorden cheqpoint bevat een lijst met wachtwoorden die niet worden geaccepteerd bij het instellen van een nieuw wachtwoord. Deze wachtwoorden zijn makkelijk te raden of komen veel voor. De volledige lijst volgt hieronder, met de toegevoegde wachtwoorden onderlijnd: "0", "000000", " ", " ", "111", "1111", "11111", "111111", " ", " ", "123", "123123", "123321", "1234", " ", " ", "12345", "123456", " ", " ", " ", " ", "1234azer", "1234qwer", "1a2z3e", "1aqw2zsx", "1q2w3e", "1qaz2wsx", "222222", " ", " ", "321", "333333", " ", " ", "369", "4321", "444444", " ", " ", "54321", "555555", " ", " ", "654321", "666666", " ", " ", "777777", " ", " ", "888888", " ", " ", "999999", " ", " ", "aaa", "aaaa", "abc123", "abcd1234", "admin", "admin123", "administrator", "azerty", "hunter2", "letmein", "pass", "password", "paswoord", "qwerty", "server", "test", "user", "wachtwoord" De opsomming hierboven is slechts bedoeld om een idee te geven over wat voor wachtwoorden worden geweigerd, maar dit is geen definitieve referentie. In de toekomst kunnen altijd nieuwe varianten van wachtwoorden worden toegevoegd.

15 15/ Ondersteuning voor verplichte werkweken toegevoegd Men kan nu via menu Instellingen Verplichte werkweken instellen welke de verplichte werkweken zijn, waarin uurcode P (tijdelijke werkloosheid) niet gebruikt mag worden. (Deze instelling is enkel bereikbaar voor cheqpoint gebruikers met de rol Administrator of Instellingenbeheerder) In het dialoogvenster kan men per kalenderjaar de weken opgeven die verplichte werkweken zijn: Op de planningitems van de effectieve planning zit nu een controle die ervoor zorgt dat uurcode P niet meer aanvaard wordt bij planningitems die in een verplichte werkweek vallen. In de vervangingsmodule, op tabblad Werknemers, worden vervangingen in de lijst die in een verplichte werkweek vallen in een donkerrode kleur getoond zodat deze opvallen.

16 16/18 Op de weekplanning wordt de tijdspanne van de week in het donkerrood weergegeven als het om een verplichte werkweek gaat: Op de maandplanning zijn het de dagnummers die donkerrood zijn bij de dagen in een verplichte werkweek: Particulier wenst vervanging niet meer mogelijk bij bepaalde uurcodes In het venster om planningitems te bewerken kan men niet langer het vinkje particulier wenst vervanging gebruiken in combinatie met uurcodes waarbij de werknemer nog wel de particulier bedient. De uurcodes waarvoor dit geldt zijn de volgende: U Gewerkt effectief O Extra uren Re Recup uren STR Strijkdienst thuisarbeid G Gewerkt zonder cheques STRO Bijkomende uren strijk VOP Vlaamse ondersteuningspremie

17 17/ Layoutswijzigingen aan venster om planning te bewerken Er zijn enkele kleine wijzigingen gebeurd aan de layout van het venster om planningen aan te maken of te bewerken op de effectieve planning, met name op het tabblad Prestatie. Het vinkje particulier wenst vervanging is verplaatst, tesamen met enkele andere elementen die meestal niet zichtbaar zijn. De keuzelijsten voor de uurcodes zijn breder gemaakt. Het tabblad zelf is hernoemd naar Prestaties & cheques Vervangingsopmerking voor werknemers Men kan nu in de vervangingsmodule op een planning waarvoor vervanging nodig is een vervangingsopmerking voor de werknemer instellen, net zoals dat al mogelijk was voor een particulier die vervanging nodig had. De lijst met werknemervervangingen heeft nu een extra

18 18/18 kolom Opmerking die de ingestelde opmerking bevat. De opmerking kan ingesteld worden via het contextmenu van deze lijst, of via het contextmenu van de kalender onderaan de vervangingsmodule. Een werknemerplanning met een vervangingsopmerking wordt in de vervangingskalender aangeduid met een arcering, net zoals dat ook al bij de particulieren werd gedaan: Bugfix: vervangingsopmerking voor particulier was ook mogelijk bij planningen zonder vervanging Het was mogelijk om voor particulierplanningen waarvoor geen vervanging nodig was toch een vervangingsopmerking voor de particulier in te stellen, via het contextmenu op de kalender in de vervangingsmodule. Dit is aangepast zodat het contextmenu die mogelijkheid niet meer aanbiedt bij planningen waarvoor geen vervanging nodig is Vervangingsmodule: mogelijkheid om kandidaat werknemers te filteren op hun vervoermiddel In de vervangingsmodule op tabblad Particulieren kan men nu filteren op het vervoermiddel van de werknemer: Eenmalige particuliervervangingen kunnen nu verwijderd worden Men kan nu eenmalige particuliervervangingen verwijderen uit de lijst door middel van de delete knop op het toetsenbord of via de optie Vervanging verwijderen in het contextmenu van de lijst. Voor het verwijderen wordt eerst nog eens om bevestiging gevraagd.

Release Notes v 2.0 14

Release Notes v 2.0 14 1/7 Release Notes v 2.0 14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 25

Release Notes v 2.0 25 1/5 Release Notes v 2.0 25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 3

Release Notes v 2.0 3 1/7 Release Notes v 2.0 3 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 2

Release Notes v 2.0 2 1/17 Release Notes v 2.0 2 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Notes CheQpoint 2.0. Global Release Notes. Efficiency through innovation

Notes CheQpoint 2.0. Global Release Notes. Efficiency through innovation Notes CheQpoint 2.0 Global Release Notes Efficiency through innovation Voorwoord Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 35 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #PLA: nu ook markering voor niet-vaste particulieren in maandplanning Sinds versie 2.0.33 werd in de weekplanning reeds een

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 30 Efficiency through innovation 1 (PIBU) #CON: Importeren van contracten 1.1 Doelstelling Het doel van deze tool is om de vorige contracten, uit een ander softwarepakket,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 61 Efficiency through innovation 1 (KEAN) Verbeterde kantoorselectie indien kantoren gekoppeld aan niet-bestaande groep Wanneer een kantoor gekoppeld was aan een niet-bestaande

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.19

Release Notes v 1.1 0.19 1/7 Release Notes v 1.1 0.19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 54 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #MAW: administratiechecklist: knop Zend onkosten meldt nu dat dit niet ondersteund is voor Level 5 (Enkel van toepassing voor

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.23

Release Notes v 1.1 0.23 1/10 Release Notes v 1.1 0.23 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.21

Release Notes v 1.1 0.21 1/12 Release Notes v 1.1 0.21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 55 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #RAP #PLA: bugfix: Engelstalige tekst op standaard planningafdruk De standaard planningafdruk bevatte de periode van de afdruk

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 67. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 67. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 67 Efficiency through innovation 1 Resetten prestatiecode bij wijzigen klant in de planning Bij het wijzigen van een klant en indien nodig, wordt de prestatiecode gereset

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 44 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #ALG: menu Actie niet langer zichtbaar indien er geen acties in staan Het menu Actie in het hoofdvenster was tot nu toe altijd

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19 Release Notes Afdrukdatum: 2009/03/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19 Release Notes Afdrukdatum: 2012/10/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20 Release Notes Afdrukdatum: 2011/12/20 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 37 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #VVM: achtergrondproces permanente vervanging efficiënter Het achtergrondproces dat berekent welke particulieren permanente

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06 Release Notes Afdrukdatum: 2008/10/06 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 31 Efficiency through innovation 1 (IGSE - 115988) #MAW +PIT: Aanpassingen prestatiestaat Volgende aanpassingen zijn gedaan aan het f-pit document: adres voor werknemer

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18 Release Notes Afdrukdatum: 2008/09/18 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15 Release Notes Afdrukdatum: 2012/02/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Info Tracs Backend. Info Tracs v Handleiding v1.1

Info Tracs Backend. Info Tracs v Handleiding v1.1 Info Tracs Backend Info Tracs v.. - Handleiding v. Inhoud Info Tracs backend... Login... Backend... Overzicht... Albums... 5 Het Albums overzicht scherm... 5 Het Album toevoegen scherm... 6 Het Wijzig

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

e-easyselfinterim HANDLEIDING

e-easyselfinterim HANDLEIDING e-easyselfinterim HANDLEIDING Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 E-EASYSELFINTERIM... 3 1. ALGEMEEN... 3 2. INLOGSCHERM... 3 2.1. Dashboard... 4 3. PRESTATIESTATEN... 6 3.1. Schermlay-out + beschrijving

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 78 Efficiency through innovation 1 Gevalideerd door nu ook voor papieren cheques Vanaf nu wordt er ook voor papieren cheques bijgehouden welke gebruiker deze gevalideerd

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 63 Efficiency through innovation 1 Speciale tekens verboden in persoonsnamen De tekens die kunnen ingegeven worden bij persoonsnamen zijn nu beperkt. Wat is toegelaten:

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14 Release Notes Afdrukdatum: 2012/05/14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15 Release Notes Afdrukdatum: 2011/07/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13 Release Notes Afdrukdatum: 2008/11/13 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling. Datum: 04-07-2016. Landelijk beheer Peridos. Versie: 2.

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling. Datum: 04-07-2016. Landelijk beheer Peridos. Versie: 2. Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 04-07-2016 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.0 Status: Concept Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Wijzigingsbeheer

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 30-01-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.2 1. Inleiding De module Gegevens wordt gebruikt voor

Nadere informatie

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged.

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Twee of meer planningssysteem Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Inloggen Het systeem is gebaseerd op user verificatie. Hiervoor kan elke gebruiker

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27 Release Notes Afdrukdatum: 2009/05/27 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29 Release Notes Afdrukdatum: 2009/01/29 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 39. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 39. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 39 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #PLA: bugfix: kopiëren theoplanning gaf soms een fout Er deed zich soms een fout voor bij het kopiëren van de theoplanning naar

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven Taxis Pitane Transparantie Censys BV Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Transparantie... 3 Taxis Pitane Transparantie in gebruik... 4 Tabblad Instellingen... 4 Tabblad Logboek... 5 Tabblad Licentie...

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 32 Efficiency through innovation 1 (IGSE) #PTC #WER: geavanceerd zoeken op tel/fax/gsm-nummers Probleemstelling: Zoekfunctie op tel/fax/gsm-nummers: 1. Niet-numerieke

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Handleiding KampInfo op hit.scouting.nl. voor HIT Plaatsen

Handleiding KampInfo op hit.scouting.nl. voor HIT Plaatsen voor HIT Plaatsen Inleiding Dit document beschrijft heel kort de kampregistratie taken voor een HIT Plaats. Er zijn drie hoofdtaken: het wijzigen HIT Plaats gegevens; het toevoegen, wijzigen en verwijderen

Nadere informatie

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien.

Nu kunnen we beginnen met het opzoeken van producten. Hier zijn 5 mogelijkheden voor voorzien. Aanmelden Ga naar onze website www.vanoirschot.be Klik op Inloggen. Geef uw klantnummer, gebruikersnaam en wachtwoord in. Deze gegevens zijn door ons aan u per mail verstrekt. Vergeet niet de vakjes profiel

Nadere informatie

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/

Handleiding theocms2 K.U.Leuven - Faculteit Godgeleerdheid Stijn Van Baekel 1/19. - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ Stijn Van Baekel 1/19 - HANDLEIDING CMS2 - http://theo.kuleuven.be/ laatste aanpassing: 08/10/2008 Stijn Van Baekel 2/19 Index Index... 2 Inleiding... 3 1. Tonen van pagina s... 4 2. Beheer van pagina

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Peridos. Aanleveren van gegevens. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.1

Peridos. Aanleveren van gegevens. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.1 Peridos Aanleveren van gegevens Plaats: Utrecht Datum: 5-12-2014 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 Status: Definitief Inhoudsopgave Inhoudsopgave 3 Wijzigingsbeheer 4 Distributie 4 Referenties

Nadere informatie

HANDLEIDING O F F E R T E S

HANDLEIDING O F F E R T E S HANDLEIDING O F F E R T E S 1 Algemene werking De fertemodule van Wings laat u toe om op een eenvoudige manier een ferte samen te stellen en indien gewenst te verwerken naar een order. De gebruiker kan

Nadere informatie

Release Notes v

Release Notes v 1/17 Release Notes v 2.0 26 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Examens Rijbewijs Beheer Afspraken. E.R.B.A. Handleiding rijscholen

Examens Rijbewijs Beheer Afspraken. E.R.B.A. Handleiding rijscholen Examens Rijbewijs Beheer Afspraken E.R.B.A. Handleiding rijscholen Versie: 1.8 Release datum: 30/11/2012 1. Contactgegevens... 4 2. Login... 4 3. Menu... 5 4. Toelichting... 7 5. Uw toepassingen: Tijd

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22 Release Notes Afdrukdatum: 2013/01/22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Create Your Locksystem

Create Your Locksystem Create Your Locksystem Gebruikershandleiding Wendy Caers CVO Antwerpen Inhoudstafel Inhoudstafel 2 Het programma starten 3 Profielen Profiel aanmaken Profiel wijzigen Profiel verwijderen Sluitplannen Sluitplan

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM CRM DOCUMENTS GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 21.04.2016 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM Documents Algemene informatie...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/08 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd:

Ten opzichte van de vorige versie zijn er een aantal functionaliteiten verbeterd, ook zijn er een aantal functionaliteiten toegevoegd: Gebruikershandleiding Support Website Versie: 1.0 Datum: 17/09/2008 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Overzicht van de pagina s en hun functies... 4 3.1 Login...4 3.2 Home...5 3.2.1

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes

Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes Deze nieuwe versie van Factuur2King, versie 2.0.3, bevat nieuwe functionaliteit en oplossingen voor problemen die naar voren zijn gekomen sinds de release van

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

3. Mijn Vf Aanpassen schermweergave en downloaden gegevens

3. Mijn Vf Aanpassen schermweergave en downloaden gegevens A.1 Vergroten van de scherminhoud A. Klik op de knop De informatie op de pagina wordt over de hele schermbreedte weergegeven, doordat het menu aan de linkerkant op de pagina niet wordt getoond..2 Verkleinen

Nadere informatie

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Calculatie tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 03D00 Inhoudsopgave 1. Een calculatie maken - 3-1.1 Start een nieuwe calculatie... - 3-1.2 Algemene

Nadere informatie

Handleiding Belcar on line TMS(V )

Handleiding Belcar on line TMS(V ) Handleiding Belcar on line TMS(V 1.00.01) Opstarten Open je web brouwser en vul volgend webadres in : http://online.belcar.be Geef je User id : En Password : Je login naam Je paswoord voor deze web toepassing

Nadere informatie

HRM-Reviews Handleiding voor manager

HRM-Reviews Handleiding voor manager HRM-Reviews Handleiding voor de manager In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met HRM-Reviews aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie in een

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

8.8 Records selecteren

8.8 Records selecteren 8.8 Records selecteren Voor het maken van een uittreksel van één of meerdere records die aan een bepaald criterium voldoen, maakt u gebruik van het 'Filter'. 8.8.1 Automatisch filter Klik in het gebied

Nadere informatie

Orbis Software. Debman4U. Release Notes2.10. Dit document bevat de Release Notes van Debman4U V2.10

Orbis Software. Debman4U. Release Notes2.10. Dit document bevat de Release Notes van Debman4U V2.10 Orbis Software Debman4U Release Notes2.10 Dit document bevat de Release Notes van Debman4U V2.10 Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 Belangrijkste nieuwe functionaliteiten Nieuw design Debman4U Ondersteuning

Nadere informatie

Milieuvergunningen in FMIS

Milieuvergunningen in FMIS Milieuvergunningen in FMIS 1. Algemeen Elk schooldomein dient verplicht over één of meerdere milieuvergunningen te beschikken. Deze vergunningen zijn gekoppeld aan een domein zelf of aan bepaalde installaties;

Nadere informatie

Pay history. Pay History v3.3.0 - Handleiding v1.0

Pay history. Pay History v3.3.0 - Handleiding v1.0 Pay history Pay History v3.3.0 - Handleiding v1.0 1 Inhoud Pay history... 1 Afsluiten... 3 Taal... 3 Login... 3 Instellingen... 4 Ingenomen... 5 Doorgestuurd... 7 Huidige situatie... 8 Niet Leden... 9

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17 Release Notes Afdrukdatum: 2011/06/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Vaste Prijs Afspraken (VPA)

Vaste Prijs Afspraken (VPA) Vaste Prijs Afspraken (VPA) www.wolterskluwer.be Contents 1 Wat is een VPA?... 3 2 Configuratie... 3 2.1 Hoe activeer je de VPA functionaliteit?... 3 2.2 Hoe maak je een VPA aan?... 3 2.3 Eénmalige configuratie...

Nadere informatie

Inhoud van dit document

Inhoud van dit document Handleiding OVM Menu versie 1.0.0 (definitief) november 2012 Inhoud van dit document 1 INLEIDING... 2 2 MENU... 3 3 GEBRUIKERSBEHEER... 4 3.1 SORTEREN EN FILTEREN... 5 3.2 'UITGESTELD' BEHEER... 5 3.3

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS

BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS Copyright BMW GROUP Belux / Revisie 0 BIJLAGE BIJ DE HANDLEIDING NAVISION INCADEA DOSSIERBEHEER SALES REVIEW & TOOLS Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES PORTAL4U 1.6. Release Notes PORTAL4U. Versie 1.6 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES PORTAL4U 1.6. Release Notes PORTAL4U. Versie 1.6 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV Release Notes PORTAL4U Versie 1.6 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PORTAL4U VERSIE 1.6 RELEASE NOTES RELEASE DATUM: 13-03-2018 1 Nieuwe functionaliteiten... 2 Nieuw thema Portal 2017 2 Voorgedefinieerde regels

Nadere informatie

Gebruikers en groepen configureren

Gebruikers en groepen configureren Gebruikers en groepen configureren Overzicht gebruikersbeheer Verifield biedt gebruikersbeheerfuncties die het onderhoudsproces vereenvoudigen. Maar afhankelijk van de omvang van uw organisatie en rekening

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken Bulkfacturatie Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 20 juni 2012 Pagina 1 van 10 Inleiding Dit document beschrijft de aanpassingen m.b.t. bulkfacturatie. Auteur(s):

Nadere informatie

Handleiding Centix Cloud (WEB)

Handleiding Centix Cloud (WEB) Handleiding Centix Cloud (WEB) Om te beginnen dient er ingelogd te worden op de website: https://klantnaam.centix.com Login op de website (KLANTNAAM.centix.com) en klik op een knop om in te loggen: Via

Nadere informatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie HANDLEIDING Periodieke Facturatie WINGS Software Snelheid & zekerheid Module WingsPer: Periodieke facturatie 1) Installatie & Activatie Wings Periodieke Facturatie dient te worden beschouwd als een volwaardige

Nadere informatie

Handleiding Projectplanningsdocument

Handleiding Projectplanningsdocument Handleiding Projectplanningsdocument Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... 5 3. Project invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Actie invoeren / wijzigen

Nadere informatie

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies

GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING 0. VOORWOORD 1. REGISTRATIE ALS NIEUWE GEBRUIKER VAN HET SYSTEEM. Door Argus Technologies GREENBRIDGE INTRANET GEBRUIKERSHANDLEIDING Door Argus Technologies 0. VOORWOORD In deze handleiding gaan we er van uit dat u een Nederlandstalige webbrowser gebruikt. Indien u een Engelstalige webbrowser

Nadere informatie