Release Notes v

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Release Notes v 2.0 14"

Transcriptie

1 1/7 Release Notes v Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke toestemming van Prato in eender welke vorm verder gedistribueerd of gereproduceerd worden. Deze teksten kunnen ook informatie bevatten van functionaliteiten die niet van toepassing zijn op uw onderneming en/of die enkel na bestelling geactiveerd worden. Het feit dat het dienstencheque bedrijf een onderhoudscontract en/of huurlicentie heeft lopen, impliceert geenszins het recht op de beschreven functionaliteiten in dit document.

2 2/7 1. cheqpoint Bugfix - Ticket Probleemstelling: Een bijgemaakte code kan nog niet gebruikt worden in de effectieve planning (foutmelding komt niet in woordenboek voor ) Bestaande codes die op niet-actief zijn gezet, verschijnen toch nog in de rapportage en in het vakantie- en ziektescherm. Oplossing: De foutmelding ontstaat bij het valideren van de code (validatieroutine), daarbij werd enkel een controle gedaan op ingebouwde codes. De nieuwe code kon niet gevonden worden in de lijst waardoor cheqpoint blokkeerde. Ingebouwde codes worden nu opgenomen in de validatielijst, er is echter wel geen validatie mogelijk (refuseren van codes in bepaald omstandigheden: vb weigeren van een bepaalde poetscode voor klanten die alleen strijkhulp hebben). Aangezien de eindgebruiker de code zelf ingeeft, kan hiervoor momenteel geen validatie voorzien worden. Er zat een fout in de MS-SQL query waardoor de non-actieve codes zichtbaar waren (op de klant- en werknemerfiches) Aanpassingen FPIT document Zie handleiding 1.3. Betere datum-vanaf bij standaard betaalprofiel van nieuwe particulier Wanneer men voorheen een nieuwe particulier aanmaakte, dan kreeg deze standaard een betaalprofiel mee van papieren cheques, geldig vanaf morgen. Dit is aangepast zodat niet meer de dag van morgen maar daarentegen de dag van vandaag standaard wordt ingevuld Planning venster: prestaties worden nu ook informatief getoond op het eerste tabblad Planning De prestaties van een planning, die ingesteld worden op het tweede tabblad Prestaties & cheques van het planningvenster, worden nu ook informatief getoond op het eerste tabblad, naast het veld waar men het aantal uren van de totale planning kan aanpassen Planning venster: verbeteringen in verband met vinkje particulier wenst eenmalig vervanging In het planning venster wordt vanaf nu het vinkje particulier wenst eenmalig vervanging automatisch aan/uit gezet afhankelijk van de voorkeur van de geselecteerde particulier. Er wordt ook informatief naast het vinkje vermeld wat de voorkeur van de particulier juist is.

3 3/ Planningvenster: sortering particuliernamen nu correct In de planningvensters van effectieve en theoretische planning zijn de lijsten met particulieren nu correct gesorteerd. Voorheen werden spaties in de naam niet genegeerd Bugfix: proberen openen van een nog niet aangemaakt document van een gemeenschappelijk borderel gaf een foutmelding Wanneer men het document van een gemeenschappelijk borderel probeerde te openen wanneer dit document nog niet gegenereerd was dan zorgde dit voor een foutmelding. Dit probleem is nu opgelost Bugfix: feestdagen: men kan geen vervangdatum meer instellen die gelijk is aan een datum van een andere feestdag Het was nog mogelijk om voor een feestdag een vervangdatum in te stellen die gelijk was aan de officiële of vervangingsdatum van een andere feestdag. Vanaf nu is dat niet meer mogelijk Feestdagen: waarschuwing bij instellen vervangdatum die in een weekend valt Vanaf nu wordt er een waarschuwing gegeven wanneer de gebruiker een vervangdatum ingeeft die op zaterdag of zondag valt. De gebruiker kan er wel nog voor kiezen om ondanks de waarschuwing verder te gaan Bugfix: contractdocument voor een particulier kreeg een verkeerd telefoonnummer Bij het genereren van een contractdocument voor een particulier kwam er een verkeerd telefoonnummer in het document te staan. Dit probleem is nu opgelost Bugfix: rapport km-overzicht werknemers gaf soms een foutmelding Het rapport km-overzicht werknemers werkte niet op bepaalde systemen, afhankelijk van welke taal de geïnstalleerde versie van MS Office had. Dit probleem is nu opgelost Bugfix: kilometerberekening: venster overzicht lange afstanden verscheen soms in de achtergrond i.p.v. op de voorgrond Nadat de kilometers berekend zijn wordt er een overzicht gegeven van alle afstanden die langer zijn dan de ingestelde waarschuwingsdrempel. Dit overzicht wordt getoond in een popupvenster. Blijkbaar kon het af en toe gebeuren dat dit venster op de achtergrond verscheen, achter het venster van de kilometerberekening, zodat de gebruiker er niet aan kon. Dit probleem is nu opgelost.

4 4/ Rapport fichegegevens werknemer/particulier bevat terug scheidingslijnen Het rapport om de fichegegevens van werknemers of particulieren te exporteren bevat nu terug scheidingslijnen tussen de hoofdingen en de gegevens Rapport km-overzicht werknemers is deels herzien Het rapport km-overzicht werknemers maakt geen gebruik meer van een template als basis, en de opmaak van het rapport is lichtjes gewijzigd Bugfix: achtergrondproces permanente vervanging crashte op MS SQL Server De lijst met particulieren die permanente vervanging nodig hebben wordt opgebouwd door een proces dat op de achtergrond van cheqpoint draait. Er zat echter een fout in waardoor dit crashte als men gebruik maakte van een MS SQL Server database, en hierdoor bleef de lijst met particulieren voor permanente vervanging (zo goed als) leeg. Dit probleem is nu opgelost Planning: klikken op de naam van de werknemer bovenaan leidt naar de werknemerfiche Wanneer men nu in de effectieve planning op de naam van de werknemer klikt, dan wordt er overgeschakeld naar de fiche van die werknemer Planning: er kan ingesteld worden dat extra info getoond wordt via een ballonpopup als de muis op de naam van de werknemer gaat staan Men kan bij de effectieve planning cheqpoint nu zodanig instellen dat er extra info wordt getoond als men met de muis op de naam van de werknemer gaat staan (blauwe titel). Welke info juist wordt getoond is instelbaar. De instelling moet rechtstreeks in de database gebeuren via een parameter. Volgende info kan voorlopig reeds getoond worden: Naam Telefoonnummers (vast & gsm), elk met hun omschrijving adres Algemene opmerking (onderaan tab Log in de werknemerfiche)

5 5/ Vervangingsmodule: er kan nu ingesteld worden dat er extra informatie over de werknemer of particulier wordt getoond wanneer men met de muis op de naam van de persoon gaat staan Ook voor de vervangingsmodule kan men instellen dat er extra info over de werknemer of de particulier wordt getoond wanneer men met de muis op de naam van de persoon gaat staan. Bij de tabbladen van eenmalige vervanging is dit bij de weergave van de naam in de kalender, en bij het tabblad van de permanente vervanging is dit bij het overzicht van de theoretische planning. Velden die getoond kunnen worden bij de werknemer zijn (evenals bij de effectieve planning): Naam Telefoonnummers (vast & gsm), elk met hun omschrijving adres Algemene opmerking (onderaan tab Log in de werknemerfiche) Velden van de particulier die kunnen getoond worden zijn: Naam Telefoonnummers (vast & gsm), elk met hun omschrijving adres Algemene opmerking (onderaan tab Log in de werknemerfiche) Huisdieren met details Roker(s) met details Sleutel van particulier Screenshot eenmalige vervanging, info werknemer: Screenshot eenmalige vervanging, info particulier:

6 6/7 Screenshot permanente vervanging: Tweede veld voor rijksregisternummer toegevoegd op particulierfiche Op de particulierfiche is nu een tweede veld toegevoegd voor rijksregisternummer. Dit veld is echter standaard niet zichtbaar en moet via een parameter geactiveerd worden. Het veld is net als het eerste rijksregisternummer onderhevig aan een controle van het formaat en het controlegetal. In tegenstelling tot het eerste rijksregisternummer is er bij het tweede rijksregisternummer geen controle op geslacht, aangezien bij de particulier ofwel geen geslacht is ingevuld als er twee rijksregisternummers zijn, ofwel is het geslacht wel ingevuld maar is dit enkel van toepassing op het eerste rijksregisternummer.

7 7/7 Het tweede rijksregisternummer moet zichtbaar worden gemaakt via de Controls Manager (menu Instellingen GUI Instellingen). Bij volgende componenten moet de eigenschap Beheerd aangezet worden en Zichtbaar op altijd : Component Klanten Klanten Control lblinsz2 txtinsz DienstenThuis: tweede gebruikersnummer wordt nu mee afgedrukt op de planningen (Aanpassing aan maatwerk van DienstenThuis Turnhout) Op aanvraag van DienstenThuis Turnhout is hun planningafdruk aangepast zodat naast het eerste gebruikersnummer ook het tweede gebruikersnummer mee op het document afgedrukt wordt Nieuw: Melding verlof saldo overschreden Er is een nieuwe mogelijkheid bijgekomen om een melding te geven als het oude saldo wijzigt ten opzichte van het nieuwe saldo. Wanneer deze melding gegeven moet worden gebeurd kan aangegeven worden door de instelling (tblglobalsettings) ControleVerlofSaldo. Momenteel zijn er 2 mogelijke waarden 0 en 1. Deze controle gebeurd op 4 momenten: Het wijzigen van de initiële uren van een verlof code Het toevoegen van een verlof periode (na het opslaan van de fiche) Het wijzigen van prestaties in de planning Het kopiëren van de theoretische planning Waarde 0: Er wordt geen controle of meldingen gegeven Waarde 1: Indien het oude saldo groter is dan 0 en het nieuwe saldo kleiner dan 0 wordt er een melding gegeven als het saldo overschreden wordt. Dit betekend als de oude waarde 0 was ook geen melding zal gegeven worden.

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 3

Release Notes v 2.0 3 1/7 Release Notes v 2.0 3 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.23

Release Notes v 1.1 0.23 1/10 Release Notes v 1.1 0.23 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.19

Release Notes v 1.1 0.19 1/7 Release Notes v 1.1 0.19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 25

Release Notes v 2.0 25 1/5 Release Notes v 2.0 25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 61 Efficiency through innovation 1 (KEAN) Verbeterde kantoorselectie indien kantoren gekoppeld aan niet-bestaande groep Wanneer een kantoor gekoppeld was aan een niet-bestaande

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19 Release Notes Afdrukdatum: 2012/10/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.21

Release Notes v 1.1 0.21 1/12 Release Notes v 1.1 0.21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 44 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #ALG: menu Actie niet langer zichtbaar indien er geen acties in staan Het menu Actie in het hoofdvenster was tot nu toe altijd

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 78 Efficiency through innovation 1 Gevalideerd door nu ook voor papieren cheques Vanaf nu wordt er ook voor papieren cheques bijgehouden welke gebruiker deze gevalideerd

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19 Release Notes Afdrukdatum: 2009/03/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20 Release Notes Afdrukdatum: 2011/12/20 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 35 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #PLA: nu ook markering voor niet-vaste particulieren in maandplanning Sinds versie 2.0.33 werd in de weekplanning reeds een

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 38 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #DOC: bugfix: fout bij genereren bordereldocument Er deed zich een fout voor wanneer men probeerde een bordereldocument te genereren

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22 Release Notes Afdrukdatum: 2013/01/22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15 Release Notes Afdrukdatum: 2012/02/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13 Release Notes Afdrukdatum: 2008/11/13 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29 Release Notes Afdrukdatum: 2009/01/29 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/04

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/04 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/04 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 54 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #MAW: administratiechecklist: knop Zend onkosten meldt nu dat dit niet ondersteund is voor Level 5 (Enkel van toepassing voor

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 30 Efficiency through innovation 1 (PIBU) #CON: Importeren van contracten 1.1 Doelstelling Het doel van deze tool is om de vorige contracten, uit een ander softwarepakket,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 63 Efficiency through innovation 1 Speciale tekens verboden in persoonsnamen De tekens die kunnen ingegeven worden bij persoonsnamen zijn nu beperkt. Wat is toegelaten:

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 31 Efficiency through innovation 1 (IGSE - 115988) #MAW +PIT: Aanpassingen prestatiestaat Volgende aanpassingen zijn gedaan aan het f-pit document: adres voor werknemer

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06 Release Notes Afdrukdatum: 2008/10/06 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 32 Efficiency through innovation 1 (IGSE) #PTC #WER: geavanceerd zoeken op tel/fax/gsm-nummers Probleemstelling: Zoekfunctie op tel/fax/gsm-nummers: 1. Niet-numerieke

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15 Release Notes Afdrukdatum: 2011/07/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17 Release Notes Afdrukdatum: 2011/06/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14 Release Notes Afdrukdatum: 2012/05/14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27 Release Notes Afdrukdatum: 2009/05/27 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18 Release Notes Afdrukdatum: 2008/09/18 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/03/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/03/19 Release Notes Afdrukdatum: 2010/03/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/08 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 67. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 67. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 67 Efficiency through innovation 1 Resetten prestatiecode bij wijzigen klant in de planning Bij het wijzigen van een klant en indien nodig, wordt de prestatiecode gereset

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

HiAnt. Kantoorfunctionaliteit. Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be

HiAnt. Kantoorfunctionaliteit. Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be HiAnt Kantoorfunctionaliteit Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be 1 INHOUD 1 Inhoud...2 2 Prestatie-Ingave...3 1.1. Menu...3 1.1.1. Gegevens...3 1.1.1.1. Werknemer, Klant,

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES PORTAL4U 1.6. Release Notes PORTAL4U. Versie 1.6 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES PORTAL4U 1.6. Release Notes PORTAL4U. Versie 1.6 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV Release Notes PORTAL4U Versie 1.6 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV PORTAL4U VERSIE 1.6 RELEASE NOTES RELEASE DATUM: 13-03-2018 1 Nieuwe functionaliteiten... 2 Nieuw thema Portal 2017 2 Voorgedefinieerde regels

Nadere informatie

Product demonstratie

Product demonstratie TimeTell 8 Product demonstratie Nieuwe Look & Feel Configureerbare tegels Dashboards (zelf configureren) Planning volledig vernieuwd Tientallen andere verbeteringen en uitbreidingen Web App Geheel nieuwe

Nadere informatie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie

Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Handleiding Mijn Bibliotheek- Administratie Versie 29 juni 2015 Inhoudstafel Inhoudstafel... 1 Links... 2 Aanmelden... 2 Beginscherm... 3 Beheer... 4 1. Bibliotheek... 4 2. Welkomboodschap... 9 3. Gebruikers...

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 37 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #VVM: achtergrondproces permanente vervanging efficiënter Het achtergrondproces dat berekent welke particulieren permanente

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

RELEASE NOTES. VERSIE 3.3.07 Revisie 1.0. Imtech ICT Application Solutions

RELEASE NOTES. VERSIE 3.3.07 Revisie 1.0. Imtech ICT Application Solutions RELEASE NOTES VERSIE 3.3.07 Revisie 1.0 Imtech ICT Application Solutions Carlo Mertens, Zaltbommel, 28 August 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Documentgegevens... 3 Inleiding... 4 1. Nieuwe / Gewijzigde

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES WORKFLOW4U Release Notes WORKFLOW4U. Versie ORBIS SOFTWARE BENELUX BV

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES WORKFLOW4U Release Notes WORKFLOW4U. Versie ORBIS SOFTWARE BENELUX BV Release Notes WORKFLOW4U Versie 1.6.2 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV WORKFLOW4U VERSIE 1.6.2 RELEASE NOTES RELEASE DATUM: 18-06-2018 1 Nieuwe functionaliteiten... 2 SQL Server Reporting Services (SSRS) integratie

Nadere informatie

Release Notes v

Release Notes v 1/17 Release Notes v 2.0 26 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Count-e Statistieken. Statistieken

Count-e Statistieken. Statistieken Count-e Statistieken 1. Voorbereiding... 2 1.1. Statistiek definities... 3 2. Afdrukken Statistieken... 5 3. Functies gebruiken... 6 3.1. Veldinhoud selecteren... 6 3.2. Celinhoud tonen... 6 3.3. Velden

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 55 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #RAP #PLA: bugfix: Engelstalige tekst op standaard planningafdruk De standaard planningafdruk bevatte de periode van de afdruk

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Handleiding voor Excel to Image

Handleiding voor Excel to Image 1 Handleiding voor Excel to Image Exporteren uw Excel rapportages naar Word of Powerpoint Auteur(s) M.S. van Dam Date of creation 16-05-11 2 Voorwoord Het Excel bestand EC_ExcelToImage.xls maakt het mogelijk

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 2

Release Notes v 2.0 2 1/17 Release Notes v 2.0 2 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

HANDLEIDING RAPPORTEN

HANDLEIDING RAPPORTEN HANDLEIDING RAPPORTEN Versie 2.0 dd 13/10/2014 Versie 2.1 dd 03/04/2015 Inhoudstabel VAN START MET DE RAPPORTEN... 2 1 EEN TOETS TOEVOEGEN... 3 MOGELIJKHEID 1: PROEVEN PER KLAS... 3 MOGELIJKHEID 2: INVOEREN

Nadere informatie

Kalender tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Kalender tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Kalender tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 01D00 Inhoudsopgave 1. Doel van de tool - 3-2. Weergave van de kalender - 4-2.1 Standaard weergave...

Nadere informatie

Inhoud. 1 Handleidingen OPENSyndic - Cloud Computer Company

Inhoud. 1 Handleidingen OPENSyndic - Cloud Computer Company Inhoud 1 Algemeen... 2 1.1 Voorbereiding van het werken met de kalender: rubrieken en sub-rubrieken... 2 1.1.1 U wenst geen gebruik te maken van rubrieken... 2 1.1.2 U zal werken met de rubrieken in de

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk E-mailen via WISA 29 juli 2016 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 E-mailen via WISA 2 1.1 Instellingen.................................... 3 1.1.1 Mails sturen via............................. 3 1.1.1.1 Standaard

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Acerta Connect. Tellers instellen aan het begin van het jaar. Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is)

Acerta Connect. Tellers instellen aan het begin van het jaar. Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is) Acerta Connect Tellers instellen aan het begin van het jaar Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is) Instellen van tellers aan het begin van het jaar Het volgende Quicklearn

Nadere informatie

Releasenotes Alure

Releasenotes Alure Releasenotes Alure 10.17.20180930 Inhoudsopgave 1. Releasenotes Alure... 3 1.1 Ondersteuning Microsoft producten... 3 1.2 Internet Information Services (IIS)... 3 2. Functionele verbeteringen... 4 2.1

Nadere informatie

Handleiding Objectnummer module i.c.m. Objectnummerlijsten

Handleiding Objectnummer module i.c.m. Objectnummerlijsten Pagina 1 van 10 Handleiding Objectnummer module i.c.m. Centix B.V Tasveld 9a 3417 XS MONTFOORT Tel: +31 348-471040 Email: support@centix.com Website: http://www.centix.com Pagina 2 van 10 Inhoud Inleiding...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven

Taxis Pitane Transparantie. Censys BV Eindhoven Taxis Pitane Transparantie Censys BV Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Transparantie... 3 Taxis Pitane Transparantie in gebruik... 4 Tabblad Instellingen... 4 Tabblad Logboek... 5 Tabblad Licentie...

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten

Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten 2014 Handleiding Dienstrooster Gebruik en configuratie van diensten Gerben Teeler Staff Support B.V. 14-7-2014 Deze handleiding geeft een complete beschrijving van alle onderdelen inzake het roosteren

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6

Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6 Aanpassingen flexigar Versie V 7 2 6 Algemeen Aantal users wordt gecontroleerd bij het opstarten. Indien jullie werken met Terminal Server sessies, zal bij het opstarten van flexigar een teller bijgehouden

Nadere informatie

Handleiding aanmaken BSA brieven

Handleiding aanmaken BSA brieven FF Handleiding aanmaken BSA brieven ICS (Informatie, Communicatie en Studenten) Universiteit Leiden Postbus 9512 2300 RA Leiden 071 527 6969 VISI Handleiding aanmaken BSA brieven Volg Opdrachtgever : Verzoek

Nadere informatie

Handleiding RS Form! 1.0.4

Handleiding RS Form! 1.0.4 Handleiding RS Form! 1.0.4 Inhoud 1. Controlepaneel... 3 2. Forms Manager... 4 2.1 Nieuwe form aanmaken... 4 2.2 Nieuwe fields toevoegen... 7 2.3 Wijzigen/verwijderen bestaande Forms, Fields... 10 Versie

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

1. De Loonkoppeling. Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten.

1. De Loonkoppeling. Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten. Een nieuwe afwezigheid aanmaken. 1. De Loonkoppeling Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten. Ga in de linker hoofdmenu naar

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Planning (werkorder en/of activiteiten planning Easy-work) Planning versie V1.0.13 Easy-work versie 610 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische

Nadere informatie

Handleiding e-loket voor zorgboerderij

Handleiding e-loket voor zorgboerderij Handleiding e-loket voor zorgboerderij Handleiding e-loket voor zorgboerderij... 1 1. Aanmelden op het e-loket... 2 2. Naar de tegel zorgboerderijen... 4 3. Aanmaken van een nieuwe zorgboerderij overeenkomst...

Nadere informatie

Handleiding FOCWA Kennisbank. Kennisbank V 1.0 Remco Jansen

Handleiding FOCWA Kennisbank. Kennisbank V 1.0 Remco Jansen Handleiding FOCWA Kennisbank Kennisbank V 1.0 Remco Jansen 1 Inhoud : Login Loginnaam laten bewaren Zoeken naar FOCWA Kennisbank documenten Taal, Categorie en Subcategorieën Trefwoord Verfijnen van uw

Nadere informatie

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP

SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP SEOSHOP KLANTENSCORES.NL APP INSTALLATIE HANDLEIDING V1.1 29-10-2013 info@klantenscores.nl www.klantenscores.nl Inhoud Gebruikers vereisten... 3 APP installatie in SEOSHOP... 3 inloggen SEOshop back office

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 30-01-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.2 1. Inleiding De module Gegevens wordt gebruikt voor

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Releasenotes Alure

Releasenotes Alure Releasenotes Alure 10.15.20180331 Inhoudsopgave 1. RELEASENOTES ALURE...3 1.1 SQL ONDERSTEUNING... 3 1.2 ONDERSTEUNING MICROSOFT PRODUCTEN... 3 1.3 INTERNET INFORMATION SERVICES (IIS)... 3 2. FUNCTIONELE

Nadere informatie

Agenda-items maken Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010

Agenda-items maken Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 In de module Agenda & Planning onderscheiden we drie typen agenda-items. Algemene agenda-items Planning-items Afspraak-items In de maandagenda

Nadere informatie

Handleiding. Voedingsversie Evry Hanzehogeschool Groningen november 2011

Handleiding. Voedingsversie Evry Hanzehogeschool Groningen november 2011 Voedingsversie Evry Hanzehogeschool Groningen november 2011 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Installatie van Evry... 4 3 Algemene weetjes... 5 4 Voedingsberekening (Nevo2006)... 6 4.1 Voedingsberekening

Nadere informatie

Acerta Connect Handleiding. Module importeren van gegevens

Acerta Connect Handleiding. Module importeren van gegevens Acerta Connect Handleiding Module importeren van gegevens Inhoud 1. Introductie 3 2.Toegang tot Acerta Connect module Importeren van gegevens 4 3. Instellen van importdefinities 5 3.1 Wat is een importdefinitie

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

De import van Excel bestanden

De import van Excel bestanden De import van Excel bestanden WinBooks laat toe om gegevens vanuit een Excel tabel over te nemen. Deze functionaliteit kan erg handig zijn indien u gegevens vanuit een andere software wenst te recupereren

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Twinfield change list v6.3.5

Twinfield change list v6.3.5 Twinfield change list v6.3.5 Eerste beschikbaarheid: 28 november 2011 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland V6.3.5 2 van 8 Artikelen Verbetering 4972 Vanaf nu is het mogelijk

Nadere informatie