Release Notes v

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Release Notes v 1.1 0.19"

Transcriptie

1 1/7 Release Notes v Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke toestemming van Prato in eender welke vorm verder gedistribueerd of gereproduceerd worden. Deze teksten kunnen ook informatie bevatten van functionaliteiten die niet van toepassing zijn op uw onderneming en/of die enkel na bestelling geactiveerd worden. Het feit dat het dienstencheque bedrijf een onderhoudscontract en/of huurlicentie heeft lopen, impliceert geenszins het recht op de beschreven functionaliteiten in dit document.

2 2/7 1. cheqpoint V Helpdesk Loonadministratie is vanzelf gewijzigd, stond op berekend en is nu forfait. Het is mogelijk dat de wijziging voor de bepaalde maand al reeds zo in de database zat. Dit kan doordat voor de vorige maand beschikbaar in de database op forfait stond en dan in de loon administratie naar de volgende maanden gegaan werd (op dit moment wordt er een nieuwe record in de database voor deze maand, indien nog niet beschikbaar, aangemaakt) of de planning vergrendeld of ontgrendeld werd of de kilometers berekend werden. Als hierna de vorige maand gewijzigd wordt naar km-vergoeding zal de daaropvolgende maanden niet mee gewijzigd worden. In het kort: Dec 2012 staat op forfait Jan 2013 (of latere) staat op forfait Dec 2012 wordt gewijzigd naar km-vergoeding Jan 2013 (of latere) blijft forfait 1.2. Helpdesk Betaalprofiel in klantenfiche komt niet overeen met de planning. De aanduiding of een prestatie betaald wordt met papieren of elektronische cheques is niet afhankelijk van het bolletje Betaalprofiel in de klantenfiche op het tabblad Extra. Het type cheque voor de prestatie wordt echter bepaald door de lijst bij Historiek. Deze lijst staat eveneens op het tabblad Extra. Aan de hand van de datum onder Datum in werking kan gezien worden welk type cheque er verwacht wordt op een bepaalde datum. Deze lijst staat bij het ophalen van de datum gesorteerd op deze datum. Dit wil zeggen dat het type cheque geldig is vanaf de datum in de lijst tot de datum van de volgend lijn in deze lijst. De lijst Historiek op het tabblad Extra bevat de betaalprofielen die geldig zijn vanaf de datum Datum in werking en is geldig tot deze datum van de volgende lijn. Deze logica is geldig zolang deze datum sinds het ophalen nog niet bewerkt is. De datum kan ook bewerkt worden door eerst de record te selecteren en vervolgens nog eens op de datum te klikken. Dan wordt deze bewerkbaar. Indien er een ongeldige waarde ingevuld wordt zal de bewerking onderbroken worden. Indien de datum wel geldig is zullen de prestaties voor de vorige periode gewijzigd worden in het profiel dat geldig is aan de hand van de overige records en de gewijzigde en zullen de planningen in de nieuwe periode gewijzigd worden in het profiel van deze record.

3 3/ Bug Arbeidsongeval kan gewijzigd worden op de eerste dag van de periode. Anderen niet. Als er gebruik gemaakt wordt van periodes is het niet mogelijk om een uurcode van een andere type periode in te plannen tijdens deze periode. Het is echter wel mogelijk om een andere uurcode in te plannen. Door een fout in de controle was het echter wel mogelijk om op de eerste dag een uurcode in te plannen die tot een andere type periode hoort. Hieronder staat er nog maals een opsomming van de type periodes en de bijhorende uurcodes Ongeval (Ao) Vakantie (V) Werkloosheid (P) Ziekte (C, Z, Zw, ZEW) Zwangerschap (Zv) 1.4. Ticket: Waarde dienstencheque op statusrapport wijzigen in 21,72 Op het statusrapport werd de waarde van de dienstencheques aangepast een nieuwe waarde 21,72. (Let op : de waarde van de cheque is nu steeds euro, ook voor de cheques uit de oudere periodes en dus met een andere terugbetaalwaarde) 1.5. Issue Melding 'Licentie bijna verlopen': gegevens aanpassen: Prato ipv Infraware Het adres om contact op te nemen is gewijzigd naar het adres van prato Bug Cheques komen niet automatisch op 0 te staan bij ingeven van afwezigheidsperiode vanuit de werknemersfiche Wanneer er een afwezigheidscode ingegeven wordt in de werknemersfiche kwamen de bijhorende cheques niet meer op gevallideerd 0 CH te staan. Deze fout kwam doordat de volgorde in de achtergrond voor het aanpassen van de gegevens niet correct was. We hebben deze procedure nu aangepast dat dit wel in de correcte volgorde gebeurd Bug Procenten statusrapport staan niet correct Bij oudere office gebruikers werden de velden met een functie niet correct weer gegeven. Dit probleem komt voor bij Office 2003 en sommige versies van Office Doordat er een verschil zit tussen deze versies en de nieuwere Office 2010 werden deze formules niet berekend bij het openen van het bestand. Nu wordt er in het bestand gestopt wat de uitkomst

4 4/7 van deze formule moet zijn. Deze functie velden zijn % tov gewerkte uren en de totalen onderaan het rapport Ticket Koppeling met Securex werkt niet. Er werd geen bestand aangemaakt bij het laten lopen van de koppeling. Er werd ook geen fout weergegeven. De koppeling deed niets maar zei wel dat het bestand aangemaakt was. Normaal worden deze mee geüpdate met de update van cheqpoint. Doordat deze klant echter nog een oudere versie had was dit niet gebeurd. Deze fout had iets te maken met een database aanpassing waardoor de oude koppeling niet meer werkte. Bij deze nieuwe koppeling moet het nummer bij het sociaal bureau ingevuld zijn in de instellingen. Er is nu ook voor gezorgd dat er maar één loonafgifte record is (waar er voorheen voor elke werknemer één was). In deze nieuwe versie is er ook voor gezorgd dat oudere componenten niet meer gebruikt moeten worden zodat deze koppeling ook nog op nieuwere Windows versies kan blijven werken Ticket Aanpassing telling cheques per dag De aantallen bij de cheques die bovenaan de dag in de werkelijke planning staan, klopten niet altijd. Er zat niet echt een logica in. Nu is er een aanpassing in de programmatie gebeurd zodat volgende aantallen zullen verschijnen bij CH: bovenaan de dagen: Indien er al op minstens een dagdeel cheques werden gevalideerd, komt dit aantal te staan in het zwart Indien er nog helemaal geen cheques op die dag (dus op geen van de dagdelen) werden gevalideerd, komt het aantal te ontvangen (dus te verwachten) cheques te staan in het rood Indien er in beide dagdelen enkel afwezigheids uurcodes werden gebruikt, komt er bij het dagtotaal CH:0 in het zwart te staan Bij CH per dagdeel worden de aantallen als volgt ingevuld:

5 5/7 Indien het vinkje gevalideerd aangekruisd is wordt het aantal cheques in het zwart weergegeven, los van het aantal cheques. Indien het vinkje gevalideerd niet aangekruisd is, wordt het aantal cheques in het rood weergegeven. Het aantal cheques is steeds het aantal ingegeven cheques (en dus niet het saldo) en is onafhankelijk van het vinkje gevalideerd Ticket Bezettingsoverzicht gaf niet meer weer of er cheques te kort waren Door de overzetting van het rapport Bezettingsoverzicht naar OpenXML werd de functie om aan te geven of er cheques tekort waren, niet meegenomen. Het is zo bij de uurcode U dat wanneer er nog cheques te kort zijn het dagdeel de kleur krijgt die ingesteld is voor U in de instellingen op het tabblad Kleur codes onder Prestaties. Whanneer bij deze uurcode wel alle cheques binnen zijn krijgt het dagdeel de kleurcode die staat bij Cheques gevalideerd. Deze instelling kan je op hetzelfde tabblad terugvinden onder Andere. Om de kleur te bepalen wordt er enkel rekening gehouden met de 1 ste uurcode. De cheques worden wel over beide uurcodes gecontroleerd. Deze logica gaat op zowel in de planning als in het rapport Bezettingsoverzicht Ticket - Standaard afdruk inventaris (strijk) uitgebreid De afdruk van de inventarislijst bij de strijk (balie binnen en buiten) is aangepast zodanig dat er meer dan 25 verschillende stukken onder volwassenen en kinderen kunnen komen te staan. Indien de lijst zich moet vergroten wordt deze herschaalt zodanig dat alles op 1 pagina kan Ticket - Bij Tijdelijk werkloos staat er op Uurregistratie liggend dat er klant verlof is Wij hebben door gekregen dat er geen Tijdelijke werkloos ingeplad mag worden als de klant in verlof is. Hierop hebben we dan ook besloten om de melding Klant in verlof uit de planning afdruk te halen. Dit is zo bij de afdruk van de werknemer alleen als bij de bulk afdruk.

6 6/ Bug - De cheques kunnen niet aangepast worden indien er gebruik werd gemaakt van correcties Als er een correctie ingegeven werd konden er geen wijzigingen bij de cheques gemaakt worden. Hier werd enkel het aantal uren van de correctie ingevuld. De cheques konden wel nog gevalideerd worden Bug - Cheques worden overschreven bij opslaan prestaties Als er al cheques gevalideerd waren, werden deze wijzigingen ongedaan gemaakt na het opslaan van de prestaties. De cheques bleven wel gevalideerd maar werden aangepast aan het aantal gepresteerde uren. Zo kon het dus zijn dat er 2 cheques gevalideerd stonden dat er plosseling 4 cheques gevalideerd waren. Nu wordt het aantal aangepast als er ofwel nog geen cheques zijn, dus 0 cheques gevalideerd. Ofwel zijn de cheques nog niet gevalideerd. In deze gevallen wordt indien er gewerkt wordt voor deze code, het aantal cheques gelijkgesteld aan het aantal uren maar niet gevallideerd of als er geen cheques verwacht worden voor de prestatie wordt het aantal cheques op 0 geplaatst en gevalideerd Ticket - SD Worx uitgebreid zodat ook prestatiecodes met alfanumeriek toegestaan zijn De koppeling van SD Worx is aangepast dat ook codes met een alfanumerieke waarde mogelijk zijn. Voorheen was het zo dat enkel numerieke waarden mogelijk waren. Deze prestatiecodes voor SD Worx zitten in de database en kunnen op die manier per bedrijf aangepast worden.

7 7/ Ticket - Er worden cheques gevraagd bij manuele inplanning op feestdag Bij een manuele inplanning werden er cheques gevraagd indien dit op een feestdag gebeurde. Eveneens werd de code U ingevuld. Dit is nu gewijzigd wanneer er een manuele planning gebeurt op een feestdag of een periode (ziekte, verlof, ) zal er rekening gehouden worden en dit zo ingepland worden. Een feestdag heeft voorrang op een periode. Als er een uurcode ingepland wordt wanneer er geen cheques verwacht worden zal deze op 0 komen te staan en gevalideerd. Bij een prestatie waar wel cheques verwacht worden komt er het aantal ingeplande uren onder cheques te staan en niet gevalideerd. Venster voor een manuele inplanning Ticket - Standaard vergoeding openbaar vervoer tussen de klanten gewijzigd De vergoedingen vanaf 1 februari 13 zullen wijzigen voor het openbaar vervoer tussen de werkplaatsen. De andere vergoedingen zijn ongewijzigd gebleven. In de vorige update is er de mogelijkheid gekomen om gebruik te maken van de standaard tarieven. Hierdoor, indien ingesteld, is het niet meer nodig dat de gebruiker zelf de waarden voor het sociaal abonnement invult zoals dit vroeger nodig was voor het vervoer met de wagen naar het werk toe. De instelling om de standaard waarden te gebruiken moet in de parameter tabel (tblparameter) van uw database gestopt worden. Om gebruik te maken van de standaard moet er bij de waarde 1 ingevuld staan. Standaard is dit 2 wat staat voor aangepaste waarden. Param1 Param2 Param3 Standaard Waarde KmBerekening OpenbaarTussen Vergoedingstabel Ticket - Tijdsvergoeding gewijzigd vanaf 1 feb 2013 De tijdsvergoeding wordt vanaf 1 februari 2013 geïndexeerd. De nieuwe vergoeding bedraagt 0,09 EUR/km en met een minimum van 0,57 EUR. De tijdsvergoeding is de vergoeding die gegeven wordt als de werknemer zich verplaatst van de ene klant naar de andere klant waarbij er niet meer dan 2 uur is tussen het einduur van het eerste gezin en het beginuur van het tweede gezin.

Release Notes v 1.1 0.23

Release Notes v 1.1 0.23 1/10 Release Notes v 1.1 0.23 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.21

Release Notes v 1.1 0.21 1/12 Release Notes v 1.1 0.21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 14

Release Notes v 2.0 14 1/7 Release Notes v 2.0 14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 3

Release Notes v 2.0 3 1/7 Release Notes v 2.0 3 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 25

Release Notes v 2.0 25 1/5 Release Notes v 2.0 25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 1.1. Global Release Notes. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 1.1. Global Release Notes. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 1.1 Global Release Notes Efficiency through innovation Voorwoord Prato behoudt zich het recht om ten allen tijde veranderingen in deze publicatie uit te voeren. Eventuele wijzigingen

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19 Release Notes Afdrukdatum: 2009/03/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.18

Release Notes v 1.1 0.18 1/53 Release Notes v 1.1 0.18 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15 Release Notes Afdrukdatum: 2011/07/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19 Release Notes Afdrukdatum: 2012/10/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22 Release Notes Afdrukdatum: 2013/01/22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 61 Efficiency through innovation 1 (KEAN) Verbeterde kantoorselectie indien kantoren gekoppeld aan niet-bestaande groep Wanneer een kantoor gekoppeld was aan een niet-bestaande

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 44 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #ALG: menu Actie niet langer zichtbaar indien er geen acties in staan Het menu Actie in het hoofdvenster was tot nu toe altijd

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15 Release Notes Afdrukdatum: 2012/02/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14 Release Notes Afdrukdatum: 2012/05/14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06 Release Notes Afdrukdatum: 2008/10/06 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29 Release Notes Afdrukdatum: 2009/01/29 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

1. De Loonkoppeling. Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten.

1. De Loonkoppeling. Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten. Een nieuwe afwezigheid aanmaken. 1. De Loonkoppeling Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten. Ga in de linker hoofdmenu naar

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13 Release Notes Afdrukdatum: 2008/11/13 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/03/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/03/19 Release Notes Afdrukdatum: 2010/03/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

HiAnt. Kantoorfunctionaliteit. Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be

HiAnt. Kantoorfunctionaliteit. Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be HiAnt Kantoorfunctionaliteit Prestaties (maandingave) Prato Services nv info@prato.be www.prato.be 1 INHOUD 1 Inhoud...2 2 Prestatie-Ingave...3 1.1. Menu...3 1.1.1. Gegevens...3 1.1.1.1. Werknemer, Klant,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20 Release Notes Afdrukdatum: 2011/12/20 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 54 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #MAW: administratiechecklist: knop Zend onkosten meldt nu dat dit niet ondersteund is voor Level 5 (Enkel van toepassing voor

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18 Release Notes Afdrukdatum: 2008/09/18 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 30 Efficiency through innovation 1 (PIBU) #CON: Importeren van contracten 1.1 Doelstelling Het doel van deze tool is om de vorige contracten, uit een ander softwarepakket,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 1.1. Versie 27. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 1.1. Versie 27. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 1.1 Versie 27 Efficiency through innovation 1 (IGSE) Aanpassing looncode voor bevallingsrust De looncode voor bevallingsrust is aangepast van 2140 naar 3840 voor het sociaal secretariaat

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 31 Efficiency through innovation 1 (IGSE - 115988) #MAW +PIT: Aanpassingen prestatiestaat Volgende aanpassingen zijn gedaan aan het f-pit document: adres voor werknemer

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27 Release Notes Afdrukdatum: 2009/05/27 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 37 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #VVM: achtergrondproces permanente vervanging efficiënter Het achtergrondproces dat berekent welke particulieren permanente

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 63 Efficiency through innovation 1 Speciale tekens verboden in persoonsnamen De tekens die kunnen ingegeven worden bij persoonsnamen zijn nu beperkt. Wat is toegelaten:

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/04

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/04 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/04 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

E-services: handleiding

E-services: handleiding : handleiding 1. Aanmelden 2. Menu 3. Aangifte dimona 4. Ingave prestaties 5. Aanvraag documenten 6. Werknemer 7. Aangifte eerste werkloosheidsdag 8. Documenten online (elektronische verzending) Sodalis

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 78 Efficiency through innovation 1 Gevalideerd door nu ook voor papieren cheques Vanaf nu wordt er ook voor papieren cheques bijgehouden welke gebruiker deze gevalideerd

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 38 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #DOC: bugfix: fout bij genereren bordereldocument Er deed zich een fout voor wanneer men probeerde een bordereldocument te genereren

Nadere informatie

Bijlage Auto-Updater. Bijlage Auto-updater

Bijlage Auto-Updater. Bijlage Auto-updater Bijlage Auto-Updater Auto-Updater Vanaf versie 3.2 bevat Scipio functionaliteit met betrekking tot het gebruik van een auto-updater. Deze software controleert elke keer als u Scipio start of er mogelijk

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

Mafact BVBA: 25 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware

Mafact BVBA: 25 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware Logistics: tips voor de inventaris Wij stelle u 3 mogelijkheden voor om uw inventaris te boeken: A) "Zonder controle" B) "Met controle" 1. De voorraad/voorraden B.a. Met een B.b. Met aanpassing van op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Sonet Self Service

Gebruikershandleiding Sonet Self Service Sonet Self Service Gebruikershandleiding Sonet Self Service Sonet Self Service Gebruikershandleiding Sonet Self Service Prato Services nv www.prato.be 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding...

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/08 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 32 Efficiency through innovation 1 (IGSE) #PTC #WER: geavanceerd zoeken op tel/fax/gsm-nummers Probleemstelling: Zoekfunctie op tel/fax/gsm-nummers: 1. Niet-numerieke

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17 Release Notes Afdrukdatum: 2011/06/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 35 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #PLA: nu ook markering voor niet-vaste particulieren in maandplanning Sinds versie 2.0.33 werd in de weekplanning reeds een

Nadere informatie

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID)

DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) DE ELEKTRONISCHE IDENTITEITSKAART (EID) MS OFFICE 2007 (WINDOWS - WORD EN EXCEL) VERSIE 1.1.1 NL Disclaimer Fedict is niet verantwoordelijk voor om het even welke schade die een derde zou ondervinden ingevolge

Nadere informatie

Briljant Serienummers

Briljant Serienummers Briljant Serienummers Inhoud 1. Serienummers 1 Werken met serienummers 1 De instellingen voor de serienummers 2 Serienummers ingeven bij de levering 3 Serienummers ingeven bij de aflevering 5 De historiek

Nadere informatie

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding

DAVE. Migratie Cockpit A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY. Inleiding. Voorbereiding DAVE A BUSINESS INTELLIGENCE ODYSSEY Migratie Cockpit Inleiding De module Migratie zorgt ervoor dat u op een vlotte manier kan overstappen van Cockpit Boekhouding naar Dave Accounting. Dit betekent dat

Nadere informatie

e-easyselfinterim HANDLEIDING

e-easyselfinterim HANDLEIDING e-easyselfinterim HANDLEIDING Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 E-EASYSELFINTERIM... 3 1. ALGEMEEN... 3 2. INLOGSCHERM... 3 2.1. Dashboard... 4 3. PRESTATIESTATEN... 6 3.1. Schermlay-out + beschrijving

Nadere informatie

Aanpassingen flexigar Versie V t.e.m. V 7 4 8

Aanpassingen flexigar Versie V t.e.m. V 7 4 8 Aanpassingen flexigar Versie V 7 4 4 t.e.m. V 7 4 8 Inhoud Aanpassingen flexigar Versie V 7 4 4 t.e.m. V 7 4 8... 1 1. Algemeen... 2 1.1 GDPR... 2 1.1.1 Instellingen... 2 1.1.2 Afdrukken fiche (nieuwe)

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 2

Release Notes v 2.0 2 1/17 Release Notes v 2.0 2 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

E-services: Ingave prestaties

E-services: Ingave prestaties Via deze webtoepassing kunt u op de website van uw sociaal secretariaat online de prestaties invullen van uw werknemers. Deze prestaties worden dan ingelezen bij uw sociaal secretariaat en berekend. U

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Inschrijvingsregister voor het basisonderwijs

Inschrijvingsregister voor het basisonderwijs Inschrijvingsregister voor het basisonderwijs 20 maart 2014 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Inschrijvingsregister voor het basisonderwijs 2 1.1 Inleiding...................................... 2 1.2 Voorbereidend

Nadere informatie

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

1. Aanmelden E-services

1. Aanmelden E-services 1. Aanmelden E-services www.sodalis.be Online diensten Login werkgevers Login + wachtwoord ingeven (let op het gebruik van hoofdletters) Klikken op ingave prestaties: 2. Module ingave prestaties Via onderstaand

Nadere informatie

Mafact, 30 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware

Mafact, 30 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware 1. Logistics: tips voor de inventaris Wij stelle u 3 mogelijkheden voor om uw inventaris te boeken: A) "Zonder controle" B) "Met controle" 1. De voorraad/voorraden B.a. Met een B.b. Met aanpassing van

Nadere informatie

topadmin Release Notes www.kluwer.be/software Lenterelease 2013.1 7.02.422 21/03/2013

topadmin Release Notes www.kluwer.be/software Lenterelease 2013.1 7.02.422 21/03/2013 topadmin Release Notes Lenterelease 2013.1 7.02.422 21/03/2013 www.kluwer.be/software 1 Inhoud Druk CTRL+Klik op de titel om er naartoe te springen. 1 Inhoud...2 2 Nieuwe functionaliteiten Lenterelease

Nadere informatie

Beknopte handleiding bij de macro voor de berekening van de verminderingen

Beknopte handleiding bij de macro voor de berekening van de verminderingen Beknopte handleiding bij de macro voor de berekening van de verminderingen 1. Inleiding Vooraleer de macro te kunnen gebruiken moet u dit model voor het tekstverwerkingsprogramma MS-Word (vanaf versie

Nadere informatie

De handmatige betaling verloopt op de standaardmanier. Deze wordt verder niet uitgelegd.

De handmatige betaling verloopt op de standaardmanier. Deze wordt verder niet uitgelegd. JW321 en JW322 Als het goed is, zijn de facturen al uitgefilterd op verschillende categorieën. We controleren of de tarieven kloppen bij de eerste factuur van iedere aanbieder. Zo ja, kunnen deze betaald

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan]

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan] Zorgverzekeraars In het programma onderdeel Extra, Zorgverzekeraars kunt u zorgverzekeraars via de Combobox bij Verzekeraar oproepen. Er rolt dan een lijst met namen naar beneden waarbij u een keuze kan

Nadere informatie

Mafact 25 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware

Mafact 25 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware 1. Logistics: tips voor de inventaris Mafact Wij stelle u 3 mogelijkheden voor om uw inventaris te boeken: A) "Zonder controle" B) "Met controle" 1. De voorraad/voorraden B.a. Met een B.b. Met aanpassing

Nadere informatie

FAQ versie 19-05-2011

FAQ versie 19-05-2011 Internetbankieren:... 3 Wanneer is het systeem beschikbaar?... 3 Wie kan er een rekening openen?... 3 Kunnen personen die van oorsprong niet Nederlands zijn een rekening openen?... 3 Kunnen Nederlanders

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.3 Single User release notes

Factuur2King 2.0.3 Single User release notes Factuur2King 2.0.3 Single User release notes Deze nieuwe versie van Factuur2King, versie 2.0.2, bevat nieuwe functionaliteit en oplossingen voor problemen die naar voren zijn gekomen sinds de release van

Nadere informatie

Acerta Connect. Tellers instellen aan het begin van het jaar. Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is)

Acerta Connect. Tellers instellen aan het begin van het jaar. Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is) Acerta Connect Tellers instellen aan het begin van het jaar Publicatiedatum: Juni 2016 (verifieer of dit de meest recente versie is) Instellen van tellers aan het begin van het jaar Het volgende Quicklearn

Nadere informatie

Downloaden en uitpakken van een retourbericht

Downloaden en uitpakken van een retourbericht Downloaden en uitpakken van een retourbericht Wanneer u een retourbericht van de instantie heeft terugontvangen, dan zijn dezen te downloaden op de website van Vecozo. Deze retourberichten zijn gecomprimeerd;

Nadere informatie

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding

EDE Consulting. BouwManager 2008. Handleiding EDE Consulting BouwManager 2008 Handleiding Operations Financials EDE Consulting bvba, 21.12.2007 BouwManager 2008.03 BouwManager is een zeer gebruiksvriendelijke software voor de bouw waarmee U Uw activiteiten

Nadere informatie

Handleiding TAPI Driver

Handleiding TAPI Driver Handleiding TAPI Driver Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 7 Nummer: 1021 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie TAPI Driver... 4 2.1 Toegang Operator... 5 2.2

Nadere informatie

Product demonstratie

Product demonstratie TimeTell 8 Product demonstratie Nieuwe Look & Feel Configureerbare tegels Dashboards (zelf configureren) Planning volledig vernieuwd Tientallen andere verbeteringen en uitbreidingen Web App Geheel nieuwe

Nadere informatie

e-sonet Module Intro Prato Services nv Hoogstraat 69 3600 Genk T ++32 (0) 89 518670 F ++32 (0) 89 355339 info@prato.be www.prato.

e-sonet Module Intro Prato Services nv Hoogstraat 69 3600 Genk T ++32 (0) 89 518670 F ++32 (0) 89 355339 info@prato.be www.prato. e-sonet Module Intro Prato Services nv Hoogstraat 69 3600 Genk T ++32 (0) 89 518670 F ++32 (0) 89 355339 info@prato.be www.prato.be www.prato.be 1/6 1 INTRO 1.1. INHOUDSTABEL 1 Intro... 2 1.1. Inhoudstabel...

Nadere informatie

Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters

Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters 5 maart 2012 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Telling aanwezigheden niet leerplichtige kleuters 2 1.1 Inleiding...................................... 2 1.2

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/07/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/07/15 Release Notes Afdrukdatum: 2009/07/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013)

In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) December 2013 Geachte SalonNet gebruiker, In dit document vindt u de beschrijving van alle aanpassingen die in SalonNet zijn doorgevoerd vanaf versie 2.08 (augustus 2013) Met welke versie van SalonNet

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Handleiding voor het importeren van gegevens vanuit KBO in het contactenbeheer van de stad Ieper

Handleiding voor het importeren van gegevens vanuit KBO in het contactenbeheer van de stad Ieper Handleiding voor het importeren van gegevens vanuit KBO in het contactenbeheer van de stad Ieper Versie: 1.0 : werk Datum 2011-12-06 1/8 0.4 Inhoudsopgave 0 INLEIDING... 3 1 IMPORTEREN... 3 1.1 Navigatiestructuur...

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Vlot Solutions en de declaratiestandaard paramedische hulpmiddelen PM304/305

Vlot Solutions en de declaratiestandaard paramedische hulpmiddelen PM304/305 en de declaratiestandaard paramedische hulpmiddelen PM304/305 Rotterdam, juli 2007 Geachte heer/mevrouw, Vanaf 15 augustus wordt de nieuwe declaratiestandaard voor de Paramedische hulpmiddelen (PM304/305)

Nadere informatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie HANDLEIDING Periodieke Facturatie WINGS Software Snelheid & zekerheid Module WingsPer: Periodieke facturatie 1) Installatie & Activatie Wings Periodieke Facturatie dient te worden beschouwd als een volwaardige

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.10

Handleiding Opmaken fiche 281.10 Opmaken fiche 281.10 1. Inleiding... 3 2. Voorbereidingen... 4 3. Personeelsleden als leverancier in de boekhouding voorzien... 7 3.1. Manueel leveranciersfiches voor de personeelsleden aanmaken... 7 3.2.

Nadere informatie