Release Notes v

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Release Notes v"

Transcriptie

1 1/17 Release Notes v Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke toestemming van Prato in eender welke vorm verder gedistribueerd of gereproduceerd worden. Deze teksten kunnen ook informatie bevatten van functionaliteiten die niet van toepassing zijn op uw onderneming en/of die enkel na bestelling geactiveerd worden. Het feit dat het dienstencheque bedrijf een onderhoudscontract en/of huurlicentie heeft lopen, impliceert geenszins het recht op de beschreven functionaliteiten in dit document.

2 2/17 1. CheQpoint (KEAN) #ALG: infotekst nieuwe cheqpoint versie is gewijzigd Wanneer cheqpoint detecteert dat er een nieuwe versie beschikbaar is, verschijnt er een gele infobalk bovenaan het hoofdscherm. Daarin wordt de nieuwe versie vermeld, maar ook wat extra uitleg. De tekst Contacteer support als u een upgrade wenst is nu vervangen door Ga naar menu Help en kies Controleer op updates voor meer info (IGSE) #ALG: bugfix fout database update voor MS SQL Deze database update werkte enkel op MySQL en niet op MS SQL. Dit probleem is nu opgelost (KEAN) #ALG: nieuw menu Scherm in menubalk Er is een nieuw menuitem Scherm bijgekomen in het menu van het hoofdvenster. De menuitems Km-berekening, Vervangingsmodule en Borderelbeheer zijn verplaatst en staan nu onder Scherm. Men kan vanaf nu de vervangingsmodule ook openen via de sneltoets F (KEAN) #ALG: openen WorkB Opvolgingen scherm vanuit cheqpoint Het is nu mogelijk om via parameters cheqpoint zo in te stellen dat er een menu-item Opvolgingen (WorkB) bijkomt onder het menu Scherm, waarmee men WorkB in de webbrowser opent en direct het scherm Opvolgingen te zien krijgt zonder eerst in WorkB te moeten inloggen. De parameters in kwestie zijn de volgende (tabel tblglobalsettings): Setting Value Uitleg MENU_SchermOpvolgingenWorkB WORKB_FollowupsUrl 0 = niet tonen; 1 = wél tonen Een URL; niet verplicht in te vullen Zichtbaar maken menu Scherm Opvolgingen; standaard onzichtbaar URL te openen in browser om naar opvolgingen te gaan in WorkB; standaardwaarde is e={user}&token={token}&screens=wor kb.view.followup.overview&toolbar= false. In de plaats van {USER} plakt cheqpoint de loginnaam van de ingelogde gebruiker, en in plaats van {TOKEN} wordt de token geplaatst die uit tabel tbltoken wordt gehaald voor de ingelogde

3 3/17 WORKB_UrlServerPart Hostname of IP adres cheqpoint gebruiker. Het gedeelte {SERVER} wordt bepaald door een parameter; zie hieronder. Gedeelte dat cheqpoint in een WorkB URL plakt in de plaats van {SERVER}; standaard leeg, dus moet expliciet ingevuld worden. Bijvoorbeeld workb of (PIBU) #PLA Bug: Fout inlezen bestand e-dc met accenten Bestanden waar een accent in voorkomt geven een fout bij het toevoegen van de cheques aan de database. Dit werd opgelost door de encoding bij het inlezen van het bestand correct te zetten. De gebruikte encoding is ANSI Latin 1; Western European (Windows) (PIBU) #KLA Nieuw: Instelling om klant geslacht enkel man vrouw toelaten Er is een nieuwe instelling bijgekomen zodat in de klantenfiche het geslacht verplicht wordt en enkel de keuzes Man en Vrouw toe te laten. Deze instelling dient in de tabel tblglobalsettings worden toegevoegd. De setting is KlantGeslachtVerplichtManVrouw en staat standaard uitgeschakeld (KEAN) #VVM +Partena: Reserveringssysteem In de vervangingsmodule bestaat nu de mogelijkheid om een of meerdere huishoudhulpen te reserveren voor een particulier die een eenmalige vervanging zoekt. Principe is dat in het tweede tabblad van de vervangingsmodule de potentiële werknemers worden aangeduid zodat zij een reserveringsstatus krijgen en andere interne medewerkers deze werknemers tijdelijk niet kunnen gebruiken om in te plannen bij een andere particulier Activatie In de tabel tblglobalsettings moet volgende setting toegevoegd worden: MODULE_EenmVervReservActief Deze dient de waarde 1 te hebben Werking Inleiding Het reserveringssysteem kan u toepassen vanuit het tweede tabblad Particulieren van de vervangingsmodule. In dat tabblad gaat u op zoek naar een eenmalige vervanging voor de particulier, waarvan de vaste huishoudhulp bijvoorbeeld ziek is of verlof heeft Aanmaak reservering Net zoals u voorheen deed, zal u bovenaan in de lijst van particulieren, de particulier selecteren waarvoor u tijdelijk (eenmalig) een andere werknemer wenst te zoeken. Indien u de

4 4/17 particulier geselecteerd heeft, kan u in het middelste schermdeel een aantal filters activeren om uw keuzelijst van mogelijke werknemers te verfijnen. Onderaan bij de mogelijke werknemers kan u dan een aantal personen reserveren. Dit betekent dat deze werknemers tijdelijk niet bij andere particulieren op deze tijdstippen kunnen ingezet worden als vervangende werknemer. U kan een werknemer reserveren voor een particulier door bovenaan de gewenste particulier te selecteren en onderaan op de lijn van de gewenste werknemer op het rechtermuisknopmenu Reserveren voor <naam particulier>. U zal dit rechtermuisknopmenu enkel te zien krijgen, en dus de werknemer kunnen reserveren, indien u zich op volgende plaatsen in de lijn van de werknemer bevindt: op een geel blokje (gevraagd vervangingsmoment voor werknemer) op een witte plaats (tijdsbereik) (neutraal moment, zonder voorkeur of blokkering) op een oranje plaats (tijdsbereik) (moment van de werknemer dat hij vrij wenst te zijn) op een groene plaats (voorkeursmoment van de werknemer) Dit houdt in dat u het rechtermuisknop menu NIET te zien krijgt indien u op een rood tijdsbereik (blokkeringsmoment) klikt of op een grijs blokje (vaste planning van de werknemer).

5 5/17 Van zodra u een werknemer reserveert zal volgend toolvenster verschijnen: Op dit ogenblik zal het blokje van de werknemer waarop u had geklikt om het menu Reservering... te activeren, gearceerd worden: Ook indien u op legenda klikt, zal deze arcering mee opgenomen zijn. Er wordt hier een verschil gemaakt in het soort arcering van een nog open of reeds definitieve reservering (zie ook verder):

6 6/17 Op diezelfde manier voegen we nu bij wijze van voorbeeld, nog enkele werknemers toe aan deze reservering. U kan meerdere werknemers op een snelle manier reserveren door op de knop Snelle reserveringsmodus te klikken, en dan met de muiscursor op de gele vervangingsmomenten van de werknemer te klikken. Deze muiscursor is nu veranderd in een + teken. Dit is een soortgelijke werking als het snel valideren van cheques. Ook dan verandert de cursor in een + teken en kan u cheques valideren door de planningsitems aan te klikken. U kan dus enkel deze snelle manier gebruiken indien u een geel vervangingsmoment aanklikt. U kan niet met de + cursor gaan klikken op witte, oranje, groene, rode of grijze tijdsbereiken/blokken.

7 7/17 Indien u op de manuele manier een reservering wenst aan te duiden, door het rechter muisknopmenu te klikken, zal indien u op een geel blokje klikt, automatisch het tijdsbereik van dit gele blokje overgenomen worden om het reserveringsmoment aan te geven. Indien u op een witte, oranje of groene plaats klikt, zal in een tussenscherm aan u de keuze gelaten worden van wanneer tot wanneer de reservering geldt: De uren die hier gesuggereerd worden, hangen af van het soort tijdsbereik waar u op geklikt heeft: klikt u op een groen tijdsbereik, dan zal het exacte start- en stopuur van het voorkeursmoment (groen) worden overgenomen klikt u op een wit tijdsbereik, dan zal dit witte tijdsbereik zover mogelijk uitgebreid worden. Hiermee wordt bedoeld dat ook de uren van aangrenzende groene tijdsbereiken én van aangrenzende gele blokjes meegeteld zullen worden. Het start- of stopuur wordt pas begrensd vanaf het tijdstip dat er een oranje, rood of grijs blokje begint (deze worden dus niet meegeteld). Voorbeeld:

8 8/17 In onderstaand voorbeeld willen we werknemer Ejiroghene op woensdag 27/11 op het witte tijdsbereik aan de reservering van particulier Uyttenhove Stef toevoegen. Indien we dan op het rechtermuisknop menu Reservering... klikken in het witte deel, zal CheQpoint volgende uren suggereren: Dit startuur, komt nu overeen met het einduur van het oranje tijdsbereik. CheQpoint heeft dus alle uren genomen (van rechts naar links) van het einduur van de dag (einde witte tijdsbereik) tot aan het oranje blokje. Indien we naar de theoretische planning van de werknemer gaan kijken, zien we ook inderdaad dat haar gewenst vrij -moment (oranje) op woensdag tot 12.30u loopt:

9 9/17 klikt u op een oranje tijdsbereik, dan hangt het er ook vanaf welk de aangrenzende blokjes van dit oranje moment zijn. De periode zal worden uitgebreid met alle witte en groene momenten en gele blokjes die het oranje tijdsbereik voorafgaan of volgen. Indien er andere oranje momenten, rode momenten of grijze blokjes voorafgaan of volgen, zullen deze opnieuw niet worden meegeteld. We hebben nu meerdere werknemers toegevoegd aan de reservering. In het toolvenster ziet u nu al deze werknemers

10 10/17 staan: In het toolvenster kan u alle uren nog aanpassen van de reserveringsmomenten, door een werknemer te selecteren en op de knop Wijzigen te klikken. Er zal dan opnieuw een tussenscherm verschijnen waarop u de gewijzigde uren kan aanbrengen. U kan deze wijziging ook aanbrengen door in het toolvenster de werknemer te selecteren en voor het rechter muisknopmenu Wijzigen te kiezen. Met het knopje kan u meer info opvragen of de reservering van de particulier volledig verwijderen. Indien u info wenst op te vragen, zal er verschillende informatie getoond worden of u een werknemer heeft geselecteerd of niet. Indien er geen werknemer geselecteerd is indien u op Info klikt, zal er getoond worden wie op welke datum en welk moment de reservering voor de particulier heeft aangemaakt. Indien u wel een werknemer selecteert en dan op Info klikt, zal

11 11/17 er ook getoond worden welke gebruiker op welke datum en welk moment de werknemer heeft toegevoegd aan de reservering. Indien u kiest voor Volledig verwijderen, zal de volledige reservering van de particulier verwijderd zijn. U kan ook werknemers afzonderlijk verwijderen uit de reservering van de particulier. U dient dan de werknemer te selecteren en op het rechter muisknopmenu Verwijderen te klikken. Indien u alle werknemers op die manier manueel verwijderd heeft, zal er nog een lege reservering voor deze particulier bestaan. Het toolvenster zal steeds op de voorgrond van de vervangingsmodule staan. Dus m.a.w. indien u zich in de vervangingsmodule bevindt, zal dit schermpje steeds zichtbaar zijn. Inhoudelijk toont CheQpoint telkens de gegevens van de bovenaan geselecteerde particulier. Indien deze particulier geen reservering zou hebben, wordt er een leeg reserveringstoolvenster getoond. Links bovenaan het toolvenster ziet u de status van de reservering. In ons voorbeeld is dit open. Dit berekent dat alle gereserveerde werknemers en diens uren nog kunnen aangepast/verwijderd worden. U kan op dat moment ook nog steeds werknemers aan de reservering toevoegen. Een reservering kan volgende statussen hebben: open: alle gereserveerde werknemers en diens uren nog kunnen aangepast/verwijderd worden in afwachting: u heeft de reservering vastgezet en wacht nu op een antwoord van de particulier. In deze status kan u de reservering niet wijzigen, niemand verwijderen en niemand toevoegen. Let op! Indien de vervaldatum van de reservering overschreden wordt (zie verder), dan is de reservering niet meer geldig en zelfs niet meer zichtbaar afgehandeld: u heeft de vervanging doorgevoerd. Dit berekent dat er een eenmalige vervanging, al dan niet uit de reservering, gebeurd is voor het moment waarop de particulier vervanging zocht en er een reservering werd aangemaakt1 Rechts bovenaan het toolvenster ziet u al dan niet een vervaldatum van de reservering. Vanaf het moment dat u de reservering vastlegt, zal er een vervaldatum verschijnen. Deze datum kiest u zelf wanneer u de reservering vastzet Vastzetten van de reservering Indien u in het toolvenster van de reservering op de knop Vastzetten klikt, kan u eerst een datum kiezen wanneer deze reservering vervalt:

12 12/17 Standaard vult CheQpoint hier 2 weken verder in dan de huidige datum. Indien u nu op OK klikt zal, de reservering vastgezet zijn: U ziet dat de status van de reservering nu veranderd is van Open naar In afwachting en dat er een vervaldatum staat. In de vervangingsmodule vertaalt zich dat met een ander soort van arcering (zie ook legenda ): Vanaf nu bent u in afwachtende houding tot de particulier u een beslissing laat weten over welke werknemer de vervanging zal doen. Indien nu beslist wordt dat een bepaalde werknemer de vervanging gaat doen, kan u de vervanging uitvoeren.

13 Deze vervanging kan gebeuren door een werknemer uit deze reservering, of door een andere werknemer. Indien er gekozen wordt voor een werknemer uit de reservering, kan dit op het reserveringsmoment, of een ander moment. Indien er een vervanging is uitgevoerd voor de particulier voor het bovenstaande geselecteerde vervangingsmoment, op welke manier dan ook, zal de reservering worden opgeheven (afgehandeld). 13/17

14 14/17 Alle werknemers die tot deze reservering behoorden, zullen opnieuw vrijkomen en de arcering zal ook van de blokjes van deze werknemers verdwijnen. Nu kunnen deze werknemers met hun vervangingsmomenten dus weer gebruikt worden om andere particulieren verder te helpen. De particulier zal uiteraard ook verdwijnen bovenaan in de lijst met particulieren die vervanging wensen. Let op indien dezelfde particulier ook nog op een ander moment een vervangingsmoment heeft, zal deze uiteraard wel voor dit moment bovenaan in de lijst zichtbaar zijn.

15 15/ (PIBU) #EXS: BUG: Bij gebruik van vennootschappen correct aansluitingsnummer weergeven. Bij het aanmaken van een export bestand staat op de wizard het foutieve aansluitingsnummer op de wizard. Bij gebruik van vennootschappen wordt nu het aansluitingsnummer van de vennootschap waarbij het huidige kantoor hoort weergegeven (IGSE) #MAW +PIT: Aanpassing fpit voor vensterenvelop De layout van het fpit-document is aangepast zodat deze in een vensterenveloppe kan: Verplaatsing gegevens Sodexo en coach Verkleinen van kaders zodat deze buiten vensterruimte vallen Vergroten van tussenruimtes rondom het adres Hiervoor zijn rijen en kolommen aangepast en/of toegevoegd in de template, ook de source code van de plugin is aangepast.

16 16/ (IGSE) #WER #PLA #LOO: Beveiliging bij groeperen op wijk Beveiliging op groeperen van werknemers indien wijk bij werknemer niet ingevuld is of wijken niet gebruikt worden: toont "(geen wijken in systeem)" indien gegroepeerd wordt op wijk maar geen wijken in het systeem zitten toont "(wijk onbekend)" indien gegroepeerd wordt op wijk maar de werknemer niet toegekend is aan een wijk (PIBU) #PLA: Inlezen elektronische dienstencheques Er is een extra module bijgekomen voor het inlezen van elektronische dienstencheques. Deze module leest een opgegeven bestand van Sodexo in en slaat deze gegevens op in de database. De verdere verwerking hiervan gebeurd in WorkB. Om gebruik te kunnen maken van deze module dient eerst het menu voor het inlezen geactiveerd worden. Nadat deze geactiveerd zal zal er een menu Inlezen elektronische cheques... zichtbaar worden onder het menu Actie. Wanneer er op het menu geklikt word, word er gevraag wel type bestand er zal worden ingelezen en waar het bestand zich bevindt. Vervolgens kan je op volgende klikken om de gegevens in het bestand te verwerken. Vervolgens worden de datums waartussen de cheques zich bevinden weergegeven en welke types allemaal aanwezig zijn. Wanneer op volgende wordt geklikt worden de gegevens in de database bewaard. Indien cheques eerder werden ingelezen worden de gegevens upgedate met de nieuwe waarden uit het bestand.

17 17/17

Release Notes v 1.1 0.23

Release Notes v 1.1 0.23 1/10 Release Notes v 1.1 0.23 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 25

Release Notes v 2.0 25 1/5 Release Notes v 2.0 25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 35 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #PLA: nu ook markering voor niet-vaste particulieren in maandplanning Sinds versie 2.0.33 werd in de weekplanning reeds een

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 3

Release Notes v 2.0 3 1/7 Release Notes v 2.0 3 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 14

Release Notes v 2.0 14 1/7 Release Notes v 2.0 14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 61 Efficiency through innovation 1 (KEAN) Verbeterde kantoorselectie indien kantoren gekoppeld aan niet-bestaande groep Wanneer een kantoor gekoppeld was aan een niet-bestaande

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 55 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #RAP #PLA: bugfix: Engelstalige tekst op standaard planningafdruk De standaard planningafdruk bevatte de periode van de afdruk

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 30 Efficiency through innovation 1 (PIBU) #CON: Importeren van contracten 1.1 Doelstelling Het doel van deze tool is om de vorige contracten, uit een ander softwarepakket,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13 Release Notes Afdrukdatum: 2008/11/13 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19 Release Notes Afdrukdatum: 2012/10/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20 Release Notes Afdrukdatum: 2011/12/20 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15 Release Notes Afdrukdatum: 2011/07/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 54 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #MAW: administratiechecklist: knop Zend onkosten meldt nu dat dit niet ondersteund is voor Level 5 (Enkel van toepassing voor

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 44 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #ALG: menu Actie niet langer zichtbaar indien er geen acties in staan Het menu Actie in het hoofdvenster was tot nu toe altijd

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 37 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #VVM: achtergrondproces permanente vervanging efficiënter Het achtergrondproces dat berekent welke particulieren permanente

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.19

Release Notes v 1.1 0.19 1/7 Release Notes v 1.1 0.19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 32 Efficiency through innovation 1 (IGSE) #PTC #WER: geavanceerd zoeken op tel/fax/gsm-nummers Probleemstelling: Zoekfunctie op tel/fax/gsm-nummers: 1. Niet-numerieke

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15 Release Notes Afdrukdatum: 2012/02/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14 Release Notes Afdrukdatum: 2012/05/14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19 Release Notes Afdrukdatum: 2009/03/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.21

Release Notes v 1.1 0.21 1/12 Release Notes v 1.1 0.21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18 Release Notes Afdrukdatum: 2008/09/18 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 38 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #DOC: bugfix: fout bij genereren bordereldocument Er deed zich een fout voor wanneer men probeerde een bordereldocument te genereren

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22 Release Notes Afdrukdatum: 2013/01/22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Handleiding Dienstrooster

Handleiding Dienstrooster Handleiding Dienstrooster Inhoud Inleiding... 3 1. Dienstrooster... 4 2. Medewerker toevoegen / wijzigen / verwijderen... 5 3. Dienst invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Werkwijze... 7 5. Tabblad

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 31 Efficiency through innovation 1 (IGSE - 115988) #MAW +PIT: Aanpassingen prestatiestaat Volgende aanpassingen zijn gedaan aan het f-pit document: adres voor werknemer

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 78 Efficiency through innovation 1 Gevalideerd door nu ook voor papieren cheques Vanaf nu wordt er ook voor papieren cheques bijgehouden welke gebruiker deze gevalideerd

Nadere informatie

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager)

Aan de slag. Inrichten van OnsRooster. (voor de manager) Aan de slag Inrichten van OnsRooster (voor de manager) Over dit document Als manager/beheerder bent u verantwoordelijk voor het inrichten van OnsRooster. Deze handleiding beschrijft de stappen die u zult

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online

Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online Instellen Internet Explorer t.b.v. Z-Online Voor een correcte werking van Z-Online in de browser Internet Explorer dienen er een aantal instellingen gedaan te worden. Aangezien Z-Online ondersteund wordt

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Veiling

Handleiding Site to Edit Module Veiling THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Veiling

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged.

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Twee of meer planningssysteem Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Inloggen Het systeem is gebaseerd op user verificatie. Hiervoor kan elke gebruiker

Nadere informatie

HiAnt. Module. sms. Prato Services nv info@prato.be www.prato.be

HiAnt. Module. sms. Prato Services nv info@prato.be www.prato.be HiAnt Module sms Prato Services nv info@prato.be www.prato.be Aanmaakdatum: 20-12-2013 1 INHOUD 1 Inhoud... 2 2 Algemeen... 3 3 Detail... 4 3.1.1. Standaard berichten Handmatige berichten... 4 3.1.2.

Nadere informatie

RELEASE NOTES. Bij het aanmaken van openingstijden (beschikbaarheid) is een Help file met uitleg toegevoegd.

RELEASE NOTES. Bij het aanmaken van openingstijden (beschikbaarheid) is een Help file met uitleg toegevoegd. RELEASE NOTES Release 11 mei 2015: Termen aanpasbaar (meta data) Verschillende termen zoals Objecten en Activiteiten zijn nu aan te passen naar u eigen terminologie. Zien bovenstaande. Via Configuratie,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06 Release Notes Afdrukdatum: 2008/10/06 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding RoosterPlaats

Handleiding RoosterPlaats Handleiding RoosterPlaats In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen weergegeven in de Wizard van RoosterPlaats een rooster kunt maken. Deze vijf stappen helpen u bij

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Module Documenten

Handleiding Site to Edit Module Documenten THAR Design Kipboomweg 15 7636 RC AGELO E-mail: info@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site to Edit Module Documenten

Nadere informatie

Zoekfunctionaliteiten - NL

Zoekfunctionaliteiten - NL Handleiding PratoFlex Zoekfunctionaliteiten - NL Efficiency through innovation Inhoud 1 Voorwoord 2 Standaard zoekfunctionaliteiten 2.1 Snelle zoek 2.2 Reversed matching 2.3 Uitgebreide zoek 2.3.1 Personen

Nadere informatie

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE

HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE HANDLEIDING POSTSTUKREGISTRATIE Versie 3-04/10/2005 Dit document is de handleiding voor de poststukregistratie e2e nv pagina 1/20 1 Index 1 INDEX... 2 2 ROLLEN... 3 3 VERWERKER... 4 3.1 OVERZICHT... 4

Nadere informatie

Upgrade Accowin van versie 1 naar versie 2

Upgrade Accowin van versie 1 naar versie 2 Upgrade Accowin van versie 1 naar versie 2 Versie 2.0.2 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. AccowinUpgrade uitvoeren... 2 2.1 Taalkeuze... 2 2.2 Belangrijke opmerking... 2 2.3 Selecteren map waarin de huidige

Nadere informatie

Handleiding flextime LIGHT

Handleiding flextime LIGHT Handleiding flextime LIGHT Inhoud 1. Hoe bestellen?... 1 2. Werking... 2 2.1. Aanmaak personeelsleden... 2 2.2. Ingeven personeelsleden... 2 2.3. Activering en gebruik van de handscanner... 4 2.4. Voorbereiding

Nadere informatie

Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid. 1 Hoe zoek ik een gebruiker? Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?...

Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid. 1 Hoe zoek ik een gebruiker? Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?... Handleiding nieuwe omgeving Gebruikersbeheer Vlaamse overheid Inhoud 1 Hoe zoek ik een gebruiker?...2 2 Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?... 5 3 Hoe maak ik een werkrelatie aan?... 8 4 Hoe geef ik

Nadere informatie

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22

B. Werkwijze 2 blz Inschrijven voor activiteiten blz. 22 1 HANDLEIDING 1. Registreren van klanten / aanmaak account voor het reserveren van sportinfrastructuur blz. 1 A. Werkwijze 1 Registreren: blz. 1 Geregistreerd: blz. 6 Mijn profiel aanpassen en vervolledigen

Nadere informatie

Trippeltrap Content Management System

Trippeltrap Content Management System Handleiding Trippeltrap Content Management System versie 2.4 Aanmelden Voordat u de tekst op uw webpagina kunt aanpassen, moet u zich eerst aanmelden. Bovenaan de pagina vindt u een link naar het intranet.

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

STBZ-NL-008 Handleiding Agendabeheer LSFDv6

STBZ-NL-008 Handleiding Agendabeheer LSFDv6 STBZ-NL-008 Handleiding Agendabeheer LSFDv6 STBZ-NL-008 Handleiding Agendabeheer LSFDv6, wijzigingen voorbehouden. 1 Inhoudsopgave 1. Inrichten agenda module... 3 1.1 Category... 4 1.2 Resource name...

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

INDEX. Opmerkingen ------------------------------------------------------------------------------------------------- 12

INDEX. Opmerkingen ------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 INDEX Wat heeft deze versie te bieden? --------------------------------------------------------------------------- 2 Activeren van backorders klanten --------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

De widget Mijn toegewezen items toont de items waarvoor u verantwoordelijk bent voor de afsluiting.

De widget Mijn toegewezen items toont de items waarvoor u verantwoordelijk bent voor de afsluiting. Dashboard Widget Mijn toegewezen items De widget Mijn toegewezen items toont de items waarvoor u verantwoordelijk bent voor de afsluiting. Screenshot: Widget Mijn toegewezen items De widget toont standaard

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

ReynaPRO Handleiding EOS

ReynaPRO Handleiding EOS ReynaPRO Handleiding EOS 1. Algemeen... 3 2. Configuratie... 3 3. Hoe een project bestellen via EOS... 10 3.1. Bestellen via het Ordersysteem... 10 3.2. Ordersysteem... 13 3.2.1. Opties... 13 3.2.2. Uitzicht...

Nadere informatie

- Kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten plaatsen in de Kwaliteitsbibliotheek en aanbieden voor het Register.

- Kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten plaatsen in de Kwaliteitsbibliotheek en aanbieden voor het Register. Zorginstituut Nederland Handleiding Zorginzicht - Kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten plaatsen in de Kwaliteitsbibliotheek en aanbieden voor het Register. Versie 1.0 23-01-15 Handleiding Zorginzicht.nl

Nadere informatie

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort

Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Datum: Gemaakt door: Berend de Groot Voor: ComSi, ROC Friese Poort Contents 1. Introductie... 3 1.1. Hoe werkt het?... 3 2. Eerste Contact als gebruiker... 4 3. Ticket Acties... 5 4. Tickets Pagina...

Nadere informatie

Installeren update KLA

Installeren update KLA Installeren update KLA Wanneer KLA al op de computer geïnstalleerd is, dan dient het programma periodiek bijgewerkt te worden met de nieuwste versie. Het is niet noodzakelijk om dit te doen, maar we raden

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

ACCEPETEREN RESERVERING

ACCEPETEREN RESERVERING E-mail Templates In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Het verzenden van dergelijke mails kan volledig worden geautomatiseerd: u maakt dan gebruik van zogenaamde automatische

Nadere informatie

1. Open de Bibliotheek verkenner. Dit kunt u in de Lint modus doen via View, de groep Toon, Bibliotheek Verkenner.

1. Open de Bibliotheek verkenner. Dit kunt u in de Lint modus doen via View, de groep Toon, Bibliotheek Verkenner. Eenvoudige formules Een gedeelte van deze nieuwsbrief gaat over eenvoudige formules. Met behulp van Formules is het mogelijk om Tabelkolommen te bewerken. Een aantal bewerkingen lijken op acties die u

Nadere informatie

Examens Rijbewijs Beheer Afspraken. E.R.B.A. Handleiding rijscholen

Examens Rijbewijs Beheer Afspraken. E.R.B.A. Handleiding rijscholen Examens Rijbewijs Beheer Afspraken E.R.B.A. Handleiding rijscholen Versie: 1.8 Release datum: 30/11/2012 1. Contactgegevens... 4 2. Login... 4 3. Menu... 5 4. Toelichting... 7 5. Uw toepassingen: Tijd

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat

CRM Accountancy. Flexibel, efficiënt & accuraat CRM Accountancy WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat ACCOUNTANCY CRM INHOUDSOPGAVE INLEIDING 1.1. Wings CRM Accountancy algemeen 3 PRESTATIES 2.1. Wings CRM Accountancy login 4 2.1.1. Het inloggen

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013

Handleiding. Act! SnelStart Connect. handleiding. Act! SnelStart Connect. Versie 1.0 12-12-2013 Act! SnelStart Connect Handleiding Versie 1.0 12-12-2013 Inleiding Met SnelStart Connect kunt uw Act! database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect biedt u de mogelijkheid om de gegevens

Nadere informatie

Handleiding : Regletten in Pharmawin

Handleiding : Regletten in Pharmawin Handleiding : Regletten in Pharmawin Februari 2007 Corilus Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke Tel. 03/253.20.20 Fax 03/253.20.40 pharma@corilus.be www.corilus.be 1. ALGEMEEN De module regletten of etiketten

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/08 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Installatie ArchX add-on in Thunderbird

Installatie ArchX add-on in Thunderbird Installatie ArchX add-on in Thunderbird Niets uit deze uitgave mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande

Nadere informatie

CoZo handleiding. voor de huisarts

CoZo handleiding. voor de huisarts CoZo handleiding voor de huisarts Inhoud 3 2 Start!... Hoe kan ik (i.v.m. patiënten) Een overzicht van mijn patiënten zien.... 3 Een nieuwe patiënt registreren.... 4 Een therapeutische relatie delen met

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes

Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes Factuur2King 2.0.3 Multi User release notes Deze nieuwe versie van Factuur2King, versie 2.0.3, bevat nieuwe functionaliteit en oplossingen voor problemen die naar voren zijn gekomen sinds de release van

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 63 Efficiency through innovation 1 Speciale tekens verboden in persoonsnamen De tekens die kunnen ingegeven worden bij persoonsnamen zijn nu beperkt. Wat is toegelaten:

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) GIDS Online aanvraag fytolicentie (1/09/2013; v.1) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij gebruik

Nadere informatie

Safira CMS Handleiding

Safira CMS Handleiding Safira CMS Handleiding Inhoudsopgave 1Mappen en artikelen... 2 1.11.1 Naam wijzigen map/ pagina... 3 1.21.2 Website structuur: nieuwe pagina aanmaken, pagina verwijderen, pagina blokkeren, structuur wijzigen...

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29 Release Notes Afdrukdatum: 2009/01/29 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie