De smaak van het brinkdorp Den Ham

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De smaak van het brinkdorp Den Ham"

Transcriptie

1 De smaak van het brinkdorp Den Ham Lekkel van Ekkel Jarenlang vakmanschap Ambachtelijke vleesspecialiteiten Zorg en aandacht voor kwaliteit Bewust genieten Kant & klaar gemak Proeven & beleven Genieten met een glimlach Bennie Ekkel Den Ham

2 Mogen wij ons even voorstellen? Omdat we u graag kennis laten maken met de heerlijke specialiteiten en bijzondere producten ontmoeten wij u graag in onze winkel. Maar wij vinden het ook leuk om eens iets meer te vertellen, dus hebben we deze complete brochure voor u samengesteld. We hopen dat u kunt genieten van alle producten die u in onze winkel treft. Maar dat is voor ons niet alleen belangrijk. Wij houden ervan als u zich bij ons thuis voelt. Wij staan voor Genieten met een Glimlach Daar doen wij ons best voor zodat u ook kunt genieten van de vrolijkheid en gezelligheid bij een bezoek aan de winkel. 2 Wij wensen u veel inspiratie en smakelijk eten! Bennie Ekkel & team. Wij zijn Bennie en Gea Ekkel Wij zijn Bennie en Gea Ekkel (44 en 42 jaar oud). Met onze vier kinderen wonen we in Egede, een buurtschap gelegen net buiten het dorp Den Ham. In februari 2013 zijn we in Den Ham onze eigen slagerij gestart. We zijn een vol ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij. De basis is een goed, kwalitatief stukje vlees. Ambachtelijk bereid en gecontroleerd van boer tot bord! Bennie is als slager fulltime in de slagerij te vinden. Gea is naast haar werkzaamheden in de zorg verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte in de slagerij. Verder ondersteunt ze in de winkel waar nodig. Ik ben een echte vleeseter en hou van een lekker ambachtelijk stukje vlees! Uiteraard vakkundig bereid door mijn eigen slager, aldus Gea.

3 Speciaal voor u gemaakt Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan hebben wij een perfecte oplossing voor u. Iedere twee weken een andere, unieke vleesvariatie. Speciaal voor u gemaakt! De speciaal gemaakte producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en specerijen en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van ons mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een originele vleescreatie voor die u nergens anders vindt. V Lekker V Uniek V Alleen bij ons verkrijgbaar 3 Voordeelpakker Soms is het gewoon fi jn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten. Daarom vindt u bij ons speciale Voordeelpakker -producten. Elke week stellen we een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en een korte bereidingstijd heeft. Niet alleen voor het diner, maar ook voor tussendoor of tijdens een feestje. Kortom, snel en smaakvol genieten!

4 Traditioneel vakmanschap Geniet van de worsten en vleeswaren uit onze eigen worstenmakerij. Wij zijn trots op onze prijswinnende spareribs, maar ook op de smaak en kwaliteit van alle andere zelfgemaakte producten. Rundvlees uit Twente 4 Raszuiver rundvlees; smaak en kwaliteit Liefhebbers van puur rundvlees laten genieten van een heerlijke malse biefstuk, of van een mooie entrecôte. Dat is onze uitdaging als leverancier van luxe rundvlees. Het is ons vak vlees met smaak te selecteren en voor te bereiden. Vlees van de beste kwaliteit en van goede komaf. In Twente werkt een groep boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Daar selecteren wij ons mooiste rundvlees. Het vlees is afkomstig van runderen die speciaal gefokt en gemest worden om de kwaliteit van hun vlees, zoals de Blonde d Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit Zuid-Frankrijk. Runderen die met hun fi jne huid en forse bespiering de beste kwaliteit vlees geven. In de gastronomie van Frankrijk krijgt het Blonde d Aquitaine-vlees zelfs de hoogste waardering. Zorg voor het welzijn van de runderen De koeien en kalveren van de groep Twentse boeren lopen het grootste deel van jaar in de weilanden rondom de boerderij maar grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk. Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen, op een dik bed van stro, met veel frisse lucht. De voeding van de dieren zoals hooi, maismeel en tarwe, bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. De koeien hebben een goed leven. En dat goede leven proeft u terug in de smaak van het vlees. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals en heerlijk van smaak. In een tijd waarin we verantwoord en gezond willen leven past het rundvlees dat we van deze groep Twentse veehouders afnemen, bijzonder goed. Het magere vlees kent een lager vetpercentage en is licht verteerbaar, het bevat veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, zoals ijzer en zink. Bovendien is het vlees snel en gemakkelijk te bereiden.

5 Varkensvlees Ons varkensvlees selecteren wij zelf. De varkens worden grootgebracht bij Bennie s broer in Marle. Dat zorgt ervoor dat wij exact weten waar het vlees vandaan komt. Gecontroleerd van boer tot bord. Het vlees is vol van smaak en heerlijk mals. 5 Kiplekker scharrelvlees Ons kippenvlees komt van de Boerderijkip. Een (h)eerlijke Hollandse scharrelkip die scharrelt in een overdekte vrije uitloop met volop daglicht en frisse lucht. Proef de ambachtelijke smaak dankzij een beter leven en vakmanschap. Ga naar voor meer informatie en recepten.

6 De keuken in met Uw Slager Wij houden van lekker koken. In de keuken komen smaak, geur, creativiteit en gezelligheid samen. We reiken u daarom, naast topproducten, ook graag alle andere ingrediënten aan om er in de keuken een succes van te maken! In onze winkel, op de website en op Facebook bieden we u alle handvatten. Lekker recept van Uw Slager! Gratis receptkaarten Bij aanschaf van een deel van onze aanbiedingen ontvangt u in onze winkel een bijpassende receptkaart. Lekker toch? Hoofdgericht voor 4 personen.! Vrij makkelijk Langer dan 60 minuten Ingrediënten: 700 gram riblappen 1 laurierblad zout en versgemalen peper 1 flesje donker bier 3 el boter 1 pl a k j e o nt bijt k o e k, 1 ui, in ringen verkruimeld 2 kruidnagels Riblappen met kruidnagel, laurier en bier 1. Bestrooi de riblappen rondom met zout en peper. Verwarm de boter in een zware braadpan en bak de riblappen om en om aan. Haal het vlees uit de pan en bak de uiringen in het bakvet lichtbruin. 2. Voeg het vlees weer toe, schep even om en vul aan met water tot het vlees helemaal onder staat. Breng zonder deksel op matig vuur aan de kook. Zet het vuur laag en zet de pan op een vlamverdeler. Laat het vlees zo lang mogelijk, 2 uur of langer, gaar stoven. 3. Roer als laatste de ontbijtkoek door de jus en laat de saus dan nog een half uur pruttelen. Lekker met alle soorten groenten en aardappelpuree. Ga voor meer recepten en kookinspiratie 6 naar Kookvideo s Elke maand maken we met onze collega Uw Slagers een kookvideo. Daarin laten we zien hoe u de lekkerste gerechten maakt. U vindt ze op onze website. Wist u dat Op onze website meer dan 100 recepten staan Er veel praktische kooktips op onze website staan U in de vleeswijzer op onze website over elk stukje vers vlees leest waar het vandaan komt, wat de bereidingswijze is en wat de voedingswaarden zijn. Waar komt wat vandaan? (4+10) Baklap of biefl ap (3) Doorregen runderlap (3) Doorregen runderrollade (8) Entrecote (7) Hacheevlees (2+4+7) Hamburger (10) Hollandse biefstuk (7) Klapstuk (10) Kogelbiefstuk (8) Lenderollade (11) Lever (4) Magere runderlap (9) Ossenhaas (12) Ossenstaart (2+3+7) Poulet (6) Ribeye (6) Riblap (10) Rosbief (2+4+7) Rundergehakt (4) Runderreepjes (2+4+7) Rundervink (2+4+7) Saucijs (5) Schenkel (4+10) Schnitzel (4) Sukadelap (2+4+10) Tartaar (1) Tong (9) Tournedos

7 Gourmet & Fondue Gourmet Brinkdorp Een variatie van 8 stukjes vlees per persoon, smaakvol genieten! 6.95 (p.p.) Gourmet De Luxe Een variatie van 8 luxe stukjes vlees per persoon, een streling voor de tong! 8.50 (p.p.) Fondue Een variatie van 5 stukjes vlees per persoon, een ware traktatie! 6.95 (p.p.) 7 Hapjes Standaard hapjes met o.a.: Grillworst Gehaktballetjes Kaas Bacon ananas Boterhamworst met augurk Verse worst gebraden Leverworst Droge worst Kipstokje Spekrolletje 0.55 (per hapje) Luxe hapjes met o.a.: Snijworst gevuld met salade Katenspek met brie Kipfilet met ananas Pizzahapje Ham met monchou Wrap Spekballetje Rollade Rookvlees met ei Ham met asperge 0.70 (per hapje)

8 8 Barbecue Tijdens het zomerseizoen wilt u natuurlijk met een heerlijke barbecue genieten van het zonnetje! Hoe kan dat nou beter dan gezellig met familie en vrienden in de tuin te barbecueë n? Voor lekkere barbecuepakketten kunt u prima bij ons terecht. Home 5.98 (p.p.) Incl. all-in pakket 9.98 Shaslick of hawaïspies Gemarineerde kipfilet Speklapje Karbonade Hamburger of worstje Kabouter BBQ-pakket 2.98 (p.p.) Worstje of speklap Hamburger Kinderspies BBQ-mogelijkheden BBQ tot 20 personen 15,-* BBQ tot 40 personen 30,-* Bestek en bord 1,- per persoon Bezorgkosten 10,- Schoonmaakkosten 15,- (indien de BBQ schoont wordt teruggebracht worden er geen kosten in rekening gebracht) * Prijs is voor het gebruik van gas, barbecue is gratis. All-inn pakket Onze specialiteiten 2 soorten salade 3 soorten saus incl. satésaus Stokbrood Kruidenboter 4.00 (p.p.) Uitbreiding tot XXL +fruitsalade +rauwkost 6.75 (p.p.) BBQ-voordeelmenu 9.95 (p.p.) (vanaf 15 personen) Uw Slager verrast u met 4 stukjes vlees per persoon. Diverse salades 3 soorten saus (incl. satésaus) Stokbrood Kruidenboter Borden + bestek + servet BBQ + Gas Boer n Barbecue (onbenullig lekker) Verse Den Hamburger Spare-ribben Varkensnek (procureur) Speklap Spies onwies Koe-steak 8.98 (p.p.) Inclusief al in pakket (p.p.)

9 Buffetten We hebben voor u een ruime keuze aan buffetten en hapjes samengesteld. Warm en koud, Hollands en buitenlands, van basic tot luxe. Zelf samenstellen kan natuurlijk ook, de keuze is aan u! Koud- warm buffet (p.p.) Bestaande uit koud: Rundvlees- en scharrelsalade Stokbrood met kruidenboter Bestaande uit warm: (keuze uit 4 soorten vlees per buffet) Gebakken aardappeltjes, aardappelgratin, nasi, bami of rijst (2 soorten per buffet) Beenham met beenhamsaus Spare-ribs Gehaktballetjes in saus Satevlees in saus Runderstoofvlees Kipfilet in kerriesaus Stamppottenbuffet (p.p.) Bestaande uit: (tot 40 personen keuze uit 3 soorten stamppot) Boerenkool Zuurkool Hutspot Rauwe andijvie (keuze uit 2 soorten vlees per persoon) Gehaktbal Rookworstje Verse worst Hachee Jus Augurk en zilveruitjes Partybuffet 9.95 (p.p.) Bestaande uit: Geportioneerde rundvlees- & scharrelsalade Stokbrood met kruidenboter 3 Koude hapjes Warm: Gehaktballetjes in saus Satéstokjes in satésaus Spareribs Broodje warm vlees 4.95 (p.p.) Keuze uit: Beenham Eigengemaakte gehaktbal Karbonade Brood of stokbrood Diverse soorten saus 9

10 De smaak van ons team Erika Annenynke Ik ben Annenynke Wemekamp. Ben 23 jaar en woon in Den Ham. Mijn hobby s zijn leuke dingen doen met mijn vrienden. Het leukste in de winkel vind ik vlugklaar producten maken en de broodjes. Wat ik het lekkerst vind is een fi jne verse worst en niet te vergeten: de gehaktballen! Mijn naam is Erika Nijkamp, 27 jaar, getrouwd en woon in Den Ham. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden en familie maar mag ook graag in mijn eigen huisje zijn. Hapjes vindt ik leuk om te maken. De snitzel is één van mijn favorieten, het is makkelijk en ook nog erg lekker! 10 Cheverny Ik ben Cheverny Dijk, 20 jaar oud en woon in Den Ham. Mijn hobby s zijn sporten, shoppen en leuke dingen doen met m n vrienden. Wat ik in de slagerij leuk vindt om te maken zijn hapjes en vlugklaar producten en wat ik erg lekker vind uit de winkel zijn de gehaktballen en de broodjes! Wist u dat u bij Uw Slager Ekkel kunt sparen voor 5,- kassakorting? Bij iedere 2,50 ontvangt u 1 sticker, deze verzamelt u en plakt u op onze spaarkaart. Een volle spaarkaart is 5,- kassakorting waard. Vraag naar de voorwaarden en de spaarkaart in onze winkel!

11 Elke dag lekker veel voordeel Ontdek onze vaste dagelijkse aanbiedingen en geniet voordelig! Dinsdag = vlugklaardag Diverse panklare gerechten o.a. slavinken, hamburgers en tartaartjes 5 halen 4 betalen 11 Woensdag = gehaktdag Zowel ons runder als HOH gehakt extra scherp geprijsd Donderdag = verse worstdag Grof en fi jn, uit eigen worstmakerij Vrijdag = vleeswarenvoordeel 4 halen 3 betalen Goedkoopste is gratis Zaterdag = Entrecotedag Entrecote 2e halve prijs

12 Wij zien u graag Heeft u de smaak van Ekkel te pakken gekregen door de mooie producten, verhalen en andere lekkernijen uit deze folder? Dan nodigen wij u van harte uit die te komen ervaren in onze winkel. Daar is altijd wat te doen, te beleven, te leren en te proeven. We nemen u graag mee in onze ambachtelijke wereld. In de winkel en ook op onze website vindt u een scala aan lekkere recepten, suggesties en kooktips, waarmee we u graag inspireren. Ervaar de échte smaak van Ekkel, eet smakelijk! Bennie Worstenaar Ekkel Roggestraat 4aVersdorp ~ 7683 AH DEN HAM bennieekkel.uw-slager.nl

lekkerste FEESTJE Alles voor het Slagerskwaliteit voor BBQ liefhebbers Bennie Ekkel Tips & trucs voor de ultieme smaak

lekkerste FEESTJE Alles voor het Slagerskwaliteit voor BBQ liefhebbers Bennie Ekkel Tips & trucs voor de ultieme smaak Alles voor het lekkerste FEESTJE Tips & trucs voor de ultieme smaak Slagerskwaliteit voor BBQ liefhebbers Bennie Ekkel Roggestraat 4 a ~ Den Ham ~ T. 0546-671 323 bennieekkel.uw-slager.nl ~ info@bennieekkel.uw-slager.nl

Nadere informatie

De smaak van Van den Beuken

De smaak van Van den Beuken De smaak van Van den Beuken Ingrediënten: Meer dan 100 jaar ambacht Persoonlijk en smaakvol Zorg en aandacht voor kwaliteit Bewust genieten Uw dorpsslager uit de Peel Van den Beuken Meijel Mogen wij ons

Nadere informatie

Buffetten. (alleen op reservering)

Buffetten. (alleen op reservering) Buffetten (alleen op reservering) Partybuffet Feestelijk smullen bij elke gelegenheid Rijkelijk gegarneerde rundvleesen scharrelsalade Stokbrood met kruidenboter Rauwe ham met meloen Tapashapjes Warm:

Nadere informatie

Buffetten. (alleen op reservering)

Buffetten. (alleen op reservering) Buffetten (alleen op reservering) Partybuffet Feestelijk smullen bij elke gelegenheid Rijkelijk gegarneerde rundvleesen scharrelsalade Stokbrood met kruidenboter Rauwe ham met meloen Tapashapjes Warm:

Nadere informatie

BARBECUE FONDUE/GOURMET. Assortiment

BARBECUE FONDUE/GOURMET. Assortiment BARBECUE FONDUE/GOURMET Assortiment BBQ/Gourmet/Fondue Scampi-spies p/stuk Zalmspies p/stuk 3,40 3,35 Aanvullend pakket mogelijk voor de bbq, gourmet, fondue en steengrill 3 soorten sauzen: - knoflooksaus

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten BBQ-specialiteiten voor fijnproevers Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten BBQ-specialiteiten voor fijnproevers Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste

Nadere informatie

Buffetten. Partybuffet Feestelijk smullen bij elke gelegenheid (vanaf 12 personen) (alleen op reservering) Bestaande uit:

Buffetten. Partybuffet Feestelijk smullen bij elke gelegenheid (vanaf 12 personen) (alleen op reservering) Bestaande uit: Partybuffet Feestelijk smullen bij elke gelegenheid (vanaf 12 personen) Rijkelijk gegarneerde rundvleesen scharrelsalade Stokbrood met kruidenboter Rauwe ham met meloen Tapashapjes Buffetten Warm: Satéstokjes

Nadere informatie

Lekker en compleet onze BBQ pakketten!

Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Lekker en compleet onze BBQ pakketten! Alleen vlees compleet 7.00 BBQ-hamburger Slagers shaslick Portie saté BBQ Populair 12,00 Alleen vlees compleet 11.00 Slagers shaslick Gemarineerde karbonade Portie

Nadere informatie

BUFFETTEN. Stamppotten. Hapjes. Normaal. buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) Totaal 12,00 p.p. Totaal 10,00 p.p.

BUFFETTEN. Stamppotten. Hapjes. Normaal. buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) Totaal 12,00 p.p. Totaal 10,00 p.p. BUFFETTEN Stamppotten hutspot zuurkool boerenkool rookworst speklappen spareribs gehaktballetjes in jus amsterdamse uitjes piccalilly Hachee optioneel 2,00 Oerhammetjes optioneel 2,50 Totaal 12,00 p.p.

Nadere informatie

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST

t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST t Coopmanshuys - Quality Catering Bedrijvenpark Twente 305 7602 KL Almelo +31 (0)546 570 698 info@quality-catering.nl PRIJSLIJST 2016 Brunch Tomatensoep en Groentesoep Diverse harde/zachte bolletjes, pistolets,

Nadere informatie

BUFFETTEN. Normaal. Stamppotten. Hapjes. buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) Totaal 13,00 p.p. Totaal 12,00 p.p.

BUFFETTEN. Normaal. Stamppotten. Hapjes. buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) Totaal 13,00 p.p. Totaal 12,00 p.p. Stamppotten hutspot zuurkool boerenkool rookworst speklappen gehaktballetjes in jus amsterdamse uitjes piccalilly Hachee optioneel 2,00 Oerhammetjes optioneel 3,50 Totaal 12,00 p.p. Normaal rustiek stokbrood

Nadere informatie

ontbijt / lunch / diner buffetten hapjes snacks

ontbijt / lunch / diner buffetten hapjes snacks Als foodprofessional richt E-vers zich op particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele kracht met brede horeca ervaring en kennis van levensmiddelen. E-vers is een betrouwbare cateraar

Nadere informatie

De Patrijs Catering & Events

De Patrijs Catering & Events De Patrijs Catering & Events Al vanaf de oprichting staan kwaliteit en tevreden gasten voorop bij alles wat we doen. Wat betekent dit in de praktijk? Een vraag die wij onszelf en onze klanten continue

Nadere informatie

Heerlijke. van. Smakelijk eten!

Heerlijke. van. Smakelijk eten! Heerlijke van Smakelijk eten! Lekker met vrienden of familie barbecueën in de tuin. Heerlijk onbezorgd genieten van een lekker stuk vlees en gezelligheid, want Eetwinkel Jan de Windt verzorgt uw barbecue

Nadere informatie

BUFFETTEN. heksenkaas. spareribs. kipstukjes. heksenkaas

BUFFETTEN. heksenkaas. spareribs. kipstukjes. heksenkaas BUFFETTEN Stamppottenbuffet hutspot zuurkool boerenkool rookworst speklappen gehaktballetjes in jus amsterdamse uitjes piccalilly optioneel: hachee of oerhammetjes Totaal 12,- p.p. Buffet normaal schnitzels

Nadere informatie

Kijk ook eens naar onze smakelijke receptenvideo s. Sander Duin. Breezand

Kijk ook eens naar onze smakelijke receptenvideo s. Sander Duin. Breezand Kijk ook eens naar onze smakelijke receptenvideo s Sander Duin Breezand Smaak als beloning voor goede zorg De oorsprong van het Limburgs Kloostervarken ligt op de eeuwenoude kloosterboerderij van Abdij

Nadere informatie

Jan Teussink Catering & meer! Foodtruck & mobile catering Koude & warme buffetten MegaSpies Barbecue Grote pan Catering Hapjes Megaspies - Oldenzaal

Jan Teussink Catering & meer! Foodtruck & mobile catering Koude & warme buffetten MegaSpies Barbecue Grote pan Catering Hapjes Megaspies - Oldenzaal Jan Teussink Catering & meer! Foodtruck & mobile catering Koude & warme buffetten MegaSpies Barbecue Grote pan Catering Hapjes Megaspies - Oldenzaal Koud & warm buffet 1 11.75 p.p. Rundvleessalade met

Nadere informatie

Folder. Wij kunnen rekening houden met allergieën. Voor vragen en informatie zijn wij te bereiken;

Folder. Wij kunnen rekening houden met allergieën. Voor vragen en informatie zijn wij te bereiken; Folder In onze folder vindt u enkele voorbeelden van producten en buffetten die wij bereiden. Wij willen u er wel op attenderen dat dit enkele voorbeelden zijn en dat veel producten naar wens aangepast

Nadere informatie

Stamppotten. Hapjes. Normaal. buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) Totaal 12,00 p.p. Totaal 10,00 p.p.

Stamppotten. Hapjes. Normaal. buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) buffet (vanaf 10 pers) Totaal 12,00 p.p. Totaal 10,00 p.p. Buffetten Stamppotten hutspot zuurkool boerenkool rookworst speklappen gehaktballetjes in jus amsterdamse uitjes piccalilly Hachee optioneel 2,00 Oerhammetjes optioneel 3,50 Totaal 12,00 p.p. Normaal Hapjes

Nadere informatie

Buffet Roerbakpannetje

Buffet Roerbakpannetje Buffet Roerbakpannetje Roerbakpannetje Varkensreepjes, spekreepjes, krielaardappeltjes, champignons en fijn gesneden ui gebakken in een pan. Gebraden fricandeau In een heerlijke zoete sesamsaus. Gebraden

Nadere informatie

Dagmenu s 8,00 per menu tel

Dagmenu s 8,00 per menu tel Dagmenu s 8,00 per menu tel.0529-451429 Menu cyclus Week 2 11-16 januari Varkenslapje met verse groente, rauwkost en gebakken aardappeltjes Coteletto met verse groente, rauwkost en verse aardappelpuree

Nadere informatie

Chefs choise. Snacks. Ontvangst. Borrel garnituur. Koude hapjes. Warme hapjes. Met koffie en thee en diverse petit fours

Chefs choise. Snacks. Ontvangst. Borrel garnituur. Koude hapjes. Warme hapjes. Met koffie en thee en diverse petit fours Chefs choise Snacks Ontvangst Met koffie en thee en diverse petit fours Borrel garnituur Nootjes, pinda s en gemarineerde olijven Koude hapjes Boeren metworst Gorizo met roomkaas Coburgerham met meloen

Nadere informatie

Buffetten. buffet (vanaf 10 pers) stokbrood met kruidenboter. hapjes en/of vis (haring + ui) keuze uit 3 soorten warm vlees

Buffetten. buffet (vanaf 10 pers) stokbrood met kruidenboter. hapjes en/of vis (haring + ui) keuze uit 3 soorten warm vlees Buffetten Buffetten Stamppotten hutspot zuurkool boerenkool rookworst speklappen gehaktballetjes in jus amsterdamse uitjes piccalilly Hachee optioneel 2,00 Oerhammetjes optioneel 3,50 Totaal 12,00 p.p.

Nadere informatie

BBQ lijst. Junior BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 stokje Kipsaté - 1 Juniorspies

BBQ lijst. Junior BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 stokje Kipsaté - 1 Juniorspies Junior BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 stokje Kipsaté - 1 Juniorspies BBQ lijst Per persoon 2.95 Studenten BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 Karbonade (gemarineerd) - 1 Speklap (gemarineerd) - 1 BBQ worstje -

Nadere informatie

Buffetten van Gelderblom Cuisine

Buffetten van Gelderblom Cuisine Cateringfolder Buffetten van Gelderblom Cuisine Ook zijn wij specialist in buffet en catering. Wij hebben een groot en kwalitatief hoog assortiment met heerlijke gerechten. Mocht u wens er niet bij staan

Nadere informatie

Hapjes & Salades & Buffetten Albert & Aukje, keurslager

Hapjes & Salades & Buffetten Albert & Aukje, keurslager Hapjes & Salades & Buffetten Albert & Aukje, keurslager Feestje? NIEUW! Diverse soorten Hapjesschalen. De Smulplank Stel uw eigen Hapjesplank samen Div. soorten luxe salades Smulsteen NIEUW! De Hapjespan

Nadere informatie

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch

Horeca Brochure. Stamppottenbuffet. Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue. Verrassingsdiner Ontvangstbuffet. Warm en koud buffet Lunch Verrassingsdiner Ontvangstbuffet Bittergarnituren Stamppottenbuffet Horeca Brochure Barbecue Dessertbuffet Workshop barbecue Warm en koud buffet Lunch TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun Saté Arrangementen

Nadere informatie

Dagmenu s 8,50 per menu tel

Dagmenu s 8,50 per menu tel Dagmenu s 8,50 per menu tel.0529-451429 Menu cyclus Week 47 21-26 november Varkens saucijsje met verse groente, rauwkost en gebakken aardappeltjes Stamppot Zuurkool met rookworst, rauwkost Stamppot Zuurkool

Nadere informatie

Broodbuffet Maverick. Soep keuze uit: ( per 10 personen ) Groentesoep Tomatensoep Kippensoep. 20 soorten o.a. Huzarensalade

Broodbuffet Maverick. Soep keuze uit: ( per 10 personen ) Groentesoep Tomatensoep Kippensoep. 20 soorten o.a. Huzarensalade Arrangementenboek Broodbuffet Maverick Soep keuze uit: ( per 10 personen ) Groentesoep Tomatensoep Kippensoep Brood: Salades: 20 soorten o.a. Huzarensalade Kotterbrood Boerensalade Polderbruin Kip kerriesalade

Nadere informatie

BBQ lijst. Junior BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 stokje Kipsaté - 1 Juniorspies

BBQ lijst. Junior BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 stokje Kipsaté - 1 Juniorspies Junior BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 stokje Kipsaté - 1 Juniorspies BBQ lijst Per persoon 2.95 Studenten BBQ pakket - 1 Hamburger - 1 Karbonade (gemarineerd) - 1 Speklap (gemarineerd) - 1 BBQ worstje -

Nadere informatie

Salades & hapjes. Borrelhapjes Vanaf minimaal 40 stuks, 6 stuks per soort. Saladebuffet. Salades / hapjes

Salades & hapjes. Borrelhapjes Vanaf minimaal 40 stuks, 6 stuks per soort. Saladebuffet. Salades / hapjes Salades & hapjes Salades / hapjes Borrelhapjes Vanaf minimaal 40 stuks, 6 stuks per soort Saladebuffet Deze heerlijke frisse salades zijn n smakelijke aanvulling op uw feestje. De salades garneren wij

Nadere informatie

Voor speciale allergieën of diëten kunt u contact opnemen. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Voor speciale allergieën of diëten kunt u contact opnemen. Genoemde prijzen zijn inclusief btw. Inhoud Hapjesschalen... 2 Hapjesbuffetten... 3 Hapjes Buffet 8,95... 3 Hapjes buffet luxe 10,95... 3 Hapjes buffet extra 12,95... 3 Koud/warm buffetten... 4 Warm/koud buffet 17,95... 4 Warm/koud buffet

Nadere informatie

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET

VAN ZOGGEL CATERING. Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk CREATIEF & COMPLEET VAN ZOGGEL CATERING CREATIEF & COMPLEET 2014 2015 Uniek, Gastvrij & Ambachtelijk Warm en koud buffet Complete feestverzorging Vers vlees Brunches Party-service Barbecue Walking diner Gourmet Fondue Uit

Nadere informatie

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten

Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt. BBQ-pakketten Lekker barbecueën begint bij de specialist Slagerij John Geelhoedt Wat is er nu lekkerder dan met elkaar te genieten van een heerlijk stukje vlees van de barbecue met wat lekkere bijgerechten. Wat ons

Nadere informatie

BUFFETTEN STAMPPOTTEN BUFFET TAPAS BUFFET HAPJES BUFFET LUXE BUFFET BOEREN BUFFET NORMAAL BUFFET SALADE

BUFFETTEN STAMPPOTTEN BUFFET TAPAS BUFFET HAPJES BUFFET LUXE BUFFET BOEREN BUFFET NORMAAL BUFFET SALADE TEN TEN STAMPPOTTEN Hutspot Zuurkool Boerenkool Rookworst Speklappen Gehaktballetjes in jus Amsterdamse uitjes Piccalilly Hachee 2,00 p.p. Oerhammetjes 3,00 p.p. TOTAAL 12,00 p.p. NORMAAL Satéstokjes in

Nadere informatie

Maak kennis met dé. Voordeelslager. Het lekkerste rundvlees. Kijkje in eigen keuken. Bak de perfecte biefstuk

Maak kennis met dé. Voordeelslager. Het lekkerste rundvlees. Kijkje in eigen keuken. Bak de perfecte biefstuk Maak kennis met dé Voordeelslager Het lekkerste rundvlees Kijkje in eigen keuken Bak de perfecte biefstuk MAAK HET LEKKERSTE VLEES NÓG LEKKERDER MET DE SAUZEN VAN KNORR! Producten van hoge kwaliteit tegen

Nadere informatie

incl 300gr salade (4 soorten, opgemaakte huzarensalade, aardappelsalade,

incl 300gr salade (4 soorten, opgemaakte huzarensalade, aardappelsalade, Wat is er mooier dan lekker samen buiten te zijn, genietend van het mooie zomerweer, een lekkerglaasje erbij en een uitstekend verzorgde barbecue? Dat is waarmee HanzeCatering zich graag wil onderscheiden.

Nadere informatie

WOLTERS POELIER. Geeft u binnenkort een feestje? Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, zodat u de gasten kunt verrassen.

WOLTERS POELIER. Geeft u binnenkort een feestje? Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, zodat u de gasten kunt verrassen. De catering van Wolters Poelier Catering is dé oplossing wanneer u een feestje geeft en wat lekkers op tafel wilt zetten. Wolters Poelier Catering regelt alles voor u. U kunt met een gerust hart de verzorging

Nadere informatie

Dagmenu s 8,50 per menu tel

Dagmenu s 8,50 per menu tel Dagmenu s 8,50 per menu tel.0529-451429 Menu cyclus Week 5 30 januari-4 februari Rollade met verse groente, rauwkost en verse aardappelpuree Stamppot zuurkool met rookworst en verse aardappelpuree Stamppot

Nadere informatie

[ CHEF S CHOICE ] ONTVANGST. - Koffie en thee - Plaatcake VOOR BIJ DE BORREL. - Borrelmix - Gemarineerde olijven KOUDE HAPJES

[ CHEF S CHOICE ] ONTVANGST. - Koffie en thee - Plaatcake VOOR BIJ DE BORREL. - Borrelmix - Gemarineerde olijven KOUDE HAPJES [ CHEF S CHOICE ] ONTVANGST - Koffie en thee - Plaatcake VOOR BIJ DE BORREL - Borrelmix - Gemarineerde olijven KOUDE HAPJES - Boerenkaas sticks - Chorizo bonbon met kruidenkaas - Toast met brie - Worst

Nadere informatie

Onze specialiteiten voor de feestdagen

Onze specialiteiten voor de feestdagen Onze specialiteiten voor de feestdagen Ideeën voor de kerst Wat zet u tijdens de kerstdagen op tafel? Die vraag heeft ons geïnspireerd om u te verrassen met heerlijke suggesties voor een compleet kerstdiner.

Nadere informatie

HORECAMOGELIJKHEDEN. Idem met krentenwegge, slagroomsoes of petitfourtje. idem met gesorteerd gebak. Stokbrood bruin-wit met kruidenboter en tapenade

HORECAMOGELIJKHEDEN. Idem met krentenwegge, slagroomsoes of petitfourtje. idem met gesorteerd gebak. Stokbrood bruin-wit met kruidenboter en tapenade - Minimale afname van buffetten, barbecue en lunch vanaf 15 personen - Onbeperkt schenken consumpties is exclusief buitenlands gedistilleerd - Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee - Voor kinderen

Nadere informatie

Kees Jacobs, keurslager

Kees Jacobs, keurslager Kees Jacobs, keurslager verstand van lekker eten Buffetten Wij helpen u graag bij de culinaire invulling van uw feest, of verjaardag. Ons prachtig opgemaakte buffet is een lust voor het oog! Hoe groot

Nadere informatie

Standaard hapjesschaal

Standaard hapjesschaal Feestelijke hapjes voor een gezellige avond, een bijeenkomst of een vergadering! Hapjesschalen zijn er in verschillende soorten en maten. Van eenvoudige kaas en worst hapjes tot luxe (tapas)schalen. Voor

Nadere informatie

Catering Veluwe Airsoft

Catering Veluwe Airsoft Catering Veluwe Airsoft * Barbecues en buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen (minder personen in overleg) * Alle prijzen zijn per persoon en exclusief BTW (6% voedingswaren/ 21% goederen en diensten)

Nadere informatie

Jan Teussink Catering

Jan Teussink Catering Jan Teussink Catering Catering MegaSpies Barbecue Grote pan Hapjes Koude & warme buffetten Megaspies - Oldenzaal Koud & warm buffet 1 11.75 p.p. Rundvleessalade met diverse garnituren van o.a.komkommertomaat

Nadere informatie

Buffet Culinien natuurlijk

Buffet Culinien natuurlijk Buffet Culinien natuurlijk Koud: - Huzarensalade - Kipsalade - Stokbrood met kruidenboter en pesto Warm: - Gebakken aardappelen - Mix van groentes (bloemkool, broccoli, sperziebonen en paprika) - Pulled

Nadere informatie

Eindejaarsspecialiteiten. Kerstfolder slagerij Besteman. Hendrik Burgerstraat EL Beverwijk

Eindejaarsspecialiteiten. Kerstfolder slagerij Besteman. Hendrik Burgerstraat EL Beverwijk Eindejaarsspecialiteiten Kerstfolder slagerij Besteman Hendrik Burgerstraat 2 1942 EL Beverwijk 0251-223892 www.slagerijbesteman.nl Geachte klant Kerst 2014 staat voor de deur. Het kabinet regelt van alles

Nadere informatie

Bereiding Bakken: 10 á 12 minuten, Grill of Barbecue: 9 á 10 minuten Nodig voor 2 personen: 250 á 300 gram

Bereiding Bakken: 10 á 12 minuten, Grill of Barbecue: 9 á 10 minuten Nodig voor 2 personen: 250 á 300 gram www.mastohereford.nl Gert-jan & Corine Lemselosestraat 7, 7595 ML Weerselo Tel: 0541-661149 / 06-20905013 Email: MastoHereford@hetnet.nl Rundvleesbereidingswijzer Bieflappen Bereiding Bakken: 10 á 12 minuten,

Nadere informatie

Bestellijst voor een compleet Feest / Evenement:

Bestellijst voor een compleet Feest / Evenement: Bestellijst voor een compleet Feest / Evenement: BBQ Pakketten: Prijs: Eenheid: Aantal: "Buurt" Pakket 4,95 p.p. "Puur" Pakket 6,75 p.p. "It Feanster" Pakket 7,50 p.p. "Keur XXL" Pakket 8,95 p.p. BBQ All-in

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel Bor, keurslager Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel. 0488-441327 info@bor.keurslager.nl, www.bor.keurslager.nl Beste klant, Beste klant 2 Barbecue Burger Party 4 Barbecue Vegetarisch 4 Barbecue Basis 5 Barbecue

Nadere informatie

Dagmenu s 8,00 per menu tel.0529-451429

Dagmenu s 8,00 per menu tel.0529-451429 Dagmenu s 8,00 per menu tel.0529-451429 Menu cyclus Week 40 28 september-3 oktober Varkenslapje met verse groente, rauwkost en gebakken aardappeltjes Coteletto met verse groente, rauwkost en verse aardappelpuree

Nadere informatie

Omschrijving Beleg Zacht Aantal Pistolet W/B Aantal Italiaanse Aantal Waldkorn Aantal Bolletje Wit/Bruin Bol

Omschrijving Beleg Zacht Aantal Pistolet W/B Aantal Italiaanse Aantal Waldkorn Aantal Bolletje Wit/Bruin Bol Catering de Smickelaar & Co Ringbaan West 86 5046 VA Tilburg 013-5432056 Iban: NL31RABO0301261806 Kvk: 18024816 Email: cateringdesmickelaarenco@hotmail.com www.cateringdesmickelaarenco.nl BEDRIJFSCATERING

Nadere informatie

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel

Bor, keurslager. Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel Bor, keurslager Swaenenstrate 2A, Opheusden Tel. 0488-441327 info@bor.keurslager.nl, www.bor.keurslager.nl Beste klant, Beste klant 2 Barbecue Burger Party 4 Barbecue Vegetarisch 4 Barbecue Basis 5 Barbecue

Nadere informatie

Klassiek buffet: Koude gerechten: Warme gerechten:

Klassiek buffet: Koude gerechten: Warme gerechten: Klassiek buffet: Koude gerechten: Rundvlees salade Zalm salade Gevulde eieren Vlees schotel met nagelhout en rollade Tropical salade Broodmand met kruidenboter en tapanade Warme gerechten: Runder stoofpotje

Nadere informatie

Soep & zo. Soep (vanaf 20 personen) 4,50 per persoon. Eventueel uit te breiden met: U kunt kiezen uit de volgende soepen:

Soep & zo. Soep (vanaf 20 personen) 4,50 per persoon. Eventueel uit te breiden met: U kunt kiezen uit de volgende soepen: Soep & zo 4,50 per persoon Soep (vanaf 20 personen) U kunt kiezen uit de volgende soepen: Groentesoep, heldere soep met verse groente soepvlees en gehakt Tomatensoep, afgemaakt met een scheutje room Mosterdsoep,

Nadere informatie

Welkom bij Truckstop

Welkom bij Truckstop Welkom bij Truckstop Wij zijn geopend op; Maandag van 7.30 uur tot 23.30 uur Dinsdag t/m Donderdag van 05.30 tot 23.30 uur Vrijdag van 05.30 uur tot 23.00 uur Zaterdag van 07.00 tot 12.00 uur. Keuken sluit

Nadere informatie

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes

Landhoeve buffet. (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Landhoeve buffet (Vanaf 20 personen) Tomatensoep geserveerd met diverse soorten brood, boters en sausjes Diverse soorten vis Diverse soorten vlees Schaal met meloen Salade en rauwkost Gebraden beenham

Nadere informatie

Arrangementen de Harbarg 2018

Arrangementen de Harbarg 2018 Arrangementen de Harbarg 2018 Welkomstdrankje (bubbels / zoet/wit/rosé) 3,00 p.p. Koffie/Thee-arrangementen Koffie en thee + gesorteerde koeken 3,50 p.p. Koffie en thee + cake 2,25 p.p. Koffie en thee

Nadere informatie

www.labrochette.nl info@labrochette.nl

www.labrochette.nl info@labrochette.nl La Brochette Hoofdstraat 123 7902 ED Hoogeveen Tel: 0528-235773 www.labrochette.nl info@labrochette.nl Onze feestelijke smaakmakers. All Inn buffet Het buffet bestaat onder andere uit: Rundvleessalade

Nadere informatie

PARTY- & BEDRIJFSCATERING. uw opdracht, onze uitdaging

PARTY- & BEDRIJFSCATERING. uw opdracht, onze uitdaging PARTY- & BEDRIJFSCATERING uw opdracht, onze uitdaging CATERING HEERLIJKE STREKEN Party- en bedrijfscatering Gelegen aan het prachtige Oldambtmeer in de Blauwestad, op een van de mooiste plekken van de

Nadere informatie

Prijslijst 2019/2020. Zaalhuur

Prijslijst 2019/2020. Zaalhuur Middenweg 3, 7775 CA Lutten Beheerder: Jan Bouwhuis Tel. 0523-681693 Mob. 0611058244 Email: beheer@dorpshuislutten.nl www.dorpshuislutten.nl rekeningnummer: NL16RABO0147768209 Wat is er nu leuker om uw

Nadere informatie

Prijslijst 2019/2020. Zaalhuur

Prijslijst 2019/2020. Zaalhuur Middenweg 3, 7775 CA Lutten Beheerder: Jan Bouwhuis Tel. 0523-681693 Mob. 0611058244 Email: beheer@dorpshuislutten.nl www.dorpshuislutten.nl rekeningnummer: NL16RABO0147768209 Wat is er nu leuker om uw

Nadere informatie

Basic BBQ. Time to BBQ. Gluten en meer: Scharrelvlees uit de regio. Glutenvrije BBQ-sauzen. Inclusief. Salades uit eigen keuken

Basic BBQ. Time to BBQ. Gluten en meer: Scharrelvlees uit de regio. Glutenvrije BBQ-sauzen. Inclusief. Salades uit eigen keuken Time to BBQ Slager Ben heeft verschillende BBQ-pakketten voor u samengesteld met scharrelvlees uit de regio, huisgemaakte salades en glutenvrije marinades en sauzen. Staat u liever niet zelf achter de

Nadere informatie

WOLTERS POELIER. Geeft u binnenkort een feestje? Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, zodat u de gasten kunt verrassen.

WOLTERS POELIER. Geeft u binnenkort een feestje? Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menu, zodat u de gasten kunt verrassen. De catering van Wolters Poelier Catering is ideaal wanneer u een feestje geeft en wat lekkers op tafel wilt zetten. Wolters Poelier Catering regelt alles voor u. U kunt met een gerust hart de verzorging

Nadere informatie

Buffet Culinien natuurlijk

Buffet Culinien natuurlijk Buffet Culinien natuurlijk Koud: - Huzarensalade - Kipsalade - Stokbrood met kruidenboter en pesto Warm: - Gebakken aardappelen - Mix van groentes (bloemkool, broccoli, sperziebonen en paprika) - Pulled

Nadere informatie

Chinese tomatensoep met stukjes kip en preiringen per liter 6,50. Aardappel/knoflooksoep met krokante aardappel per liter 6,50

Chinese tomatensoep met stukjes kip en preiringen per liter 6,50. Aardappel/knoflooksoep met krokante aardappel per liter 6,50 KERST 2018 Voorgerechten Carpaccio van rund met truffelmayonaise, pesto, pijnboompitjes, spekjes en kaas 8,45 Frisse krabsalade, Noorse garnalen, witlof en rode ui 7,95 Stukjes kipfilet met pestomayonaise

Nadere informatie

Prijslijst Pastorijakker 29, 5275 CJ Den Dungen. Telefoon: of *Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW

Prijslijst Pastorijakker 29, 5275 CJ Den Dungen. Telefoon: of *Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW Prijslijst 2019 Pastorijakker 29, 5275 CJ Den Dungen Telefoon: 06-43 20 64 65 of 06-21 80 06 96 1 Wij zijn Geert en Heidy en zijn dit cateringbedrijf begonnen nadat we regelmatig werden benaderd door vrienden

Nadere informatie

Prijslijst Buffetten en hapjes.

Prijslijst Buffetten en hapjes. PRIJSLIJST 1 Prijslijst Buffetten en hapjes. Onder staande buffetten en hapjes zijn voorbeelden, U kunt de buffetten en de hapjes ook zelf samenstellen of vrijblijvend met ons bespreken Hapjes Buffet 15.00

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ specialiteiten Lekker genieten van onze barbecue specialiteiten Barbecuën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd

Nadere informatie

ALTENA CATERING info@altenacatering.nl Tel: 06-48566395. KOUDE BUFFETTEN Bestek, borden en servetten worden in overleg voor gebruik meegeleverd.

ALTENA CATERING info@altenacatering.nl Tel: 06-48566395. KOUDE BUFFETTEN Bestek, borden en servetten worden in overleg voor gebruik meegeleverd. ALTENA CATERING info@altenacatering.nl Tel: 06-48566395 KOUDE BUFFETTEN Bestek, borden en servetten worden in overleg voor gebruik meegeleverd. KOUD BUFFET I (Vlees) 12,95 p.p. (vanaf 15 pers.) Stokbrood

Nadere informatie

Welkom bij Truckstop

Welkom bij Truckstop Welkom bij Truckstop Wij zijn geopend op; Maandag van 7.30 uur tot 23.30 uur Dinsdag t/m Donderdag van 05.30 tot 23.30 uur Vrijdag van 05.30 uur tot 23.00 uur Zaterdag van 07.00 tot 12.00 uur. keuken sluit

Nadere informatie

Waterfietsen - Terras - Arrangementen. Arrangementen

Waterfietsen - Terras - Arrangementen. Arrangementen Openingstijden: Voor en naseizoen 13.00 uur - 17.00 uur Hoofdseizoen & vakanties 12.00 uur - 18.00 uur Op afspraak zijn andere tijden mogelijk. Natuurpark De Leemputten Zwolseveenweg 4a 7142 HT Groenlo

Nadere informatie

Buffetten. OntBijtBuffet. Lunchbuffet. 12 uurtje (zie Specials) Hapjes Buffet. luxe Hapjes Buffet. Hollands Buffet (vernieuwd) Bourgondisch Buffet

Buffetten. OntBijtBuffet. Lunchbuffet. 12 uurtje (zie Specials) Hapjes Buffet. luxe Hapjes Buffet. Hollands Buffet (vernieuwd) Bourgondisch Buffet Buffetten OntBijtBuffet Lunchbuffet 12 uurtje (zie Specials) Hapjes Buffet luxe Hapjes Buffet Hollands Buffet (vernieuwd) Bourgondisch Buffet Chefs Special Buffet (zie Specials) StamppotBuffet Stamppotbuffet

Nadere informatie

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen)

Ontvangsten (vanaf 8 personen) Soepen Al onze soepen zijn huisgemaakt, met verse ingrediënten (vanaf 8 personen) Ontvangsten (vanaf 8 personen) Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk vlaai Koffie,thee (1,5 uur onbeperkt) en stuk luxe vlaai Koffie, thee (1,5 uur onbeperkt) en blauwe bessen muffin 5,00 p.p. 5,50

Nadere informatie

Cateringlijst 2014 Ut Opsjupperke

Cateringlijst 2014 Ut Opsjupperke Cateringlijst 2014 Ut Opsjupperke Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk Ut Opsjupperke Kerkplein 8 6039 GH Stramproy Tel/fax 0495 564880 www.utopsjupperke.nl Hapjes buffet Gerookte

Nadere informatie

Cateringlijst 2016 Ut Opsjupperke

Cateringlijst 2016 Ut Opsjupperke Cateringlijst 2016 Ut Opsjupperke Voor al uw feesten en partijen Wij verzorgen het feestelijk Ut Opsjupperke Kerkplein 8 6039 GH Stramproy Tel/fax 0495 564880 www.utopsjupperke.nl Hapjes buffet Gerookte

Nadere informatie

Buffetten. Leekzicht natuurlijk beleven

Buffetten. Leekzicht natuurlijk beleven Buffetten. Buffet de Meid: 14,- p.p. - Gemarineerde beenhammetjes, heerlijk gegrild en overgoten met whisky en bruine suiker. - Gegratineerde aardappelen met verse room en kaas. - Huzaren salade gegarneerd

Nadere informatie

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten

Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten Lekker genieten van onze BBQ-specialiteiten BBQ-specialiteiten voor fijnproevers Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

Lijst. Arrangementen. Catering op locatie bezorgd

Lijst. Arrangementen. Catering op locatie bezorgd Lijst Arrangementen & Catering op locatie bezorgd Versie 1.0, november 2016 Luncharrangementen Arrangementen 6,00 Italiaanse bol gezond (kruidenkaas, sla, ham, kaas, tomaat, komkommer en ei) Belegd broodje

Nadere informatie

Lekkere, complete barbequepakketten met vlees en ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Lekkere, complete barbequepakketten met vlees en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Lekkere, complete barbequepakketten met vlees en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Pakket nr. 1 en/ of kipsaté (Standaard pakket) 1 kipdrumstick (voorgebraden) en/of Rini (pittige gehaktspies omwikkeld

Nadere informatie

Barbecue assortiment. Luxe barbecue assortiment. Per persoon 11,95 (5 á 6 stukken vlees per persoon) Deze schotel bestaat uit de volgende vleessoorten

Barbecue assortiment. Luxe barbecue assortiment. Per persoon 11,95 (5 á 6 stukken vlees per persoon) Deze schotel bestaat uit de volgende vleessoorten Barbecue assortiment Per persoon 11,95 (5 á 6 stukken vlees per persoon) Deze schotel bestaat uit de volgende vleessoorten Gemarineerde karbonade Shaslick Globestick Saté stokje Kip Hawaï stick Gemarineerde

Nadere informatie

Café - Restaurant - Partycentrum Aurora. Buffetkaart

Café - Restaurant - Partycentrum Aurora. Buffetkaart Café - Restaurant - Partycentrum Aurora Buffetkaart Koude en warme buffetten vanaf 50 personen Meerprijs buffet 40 personen 1,50 pp Meerprijs buffet 30 personen 2,50 pp Koud Warm buffet 1 14,50 Gevulde

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Januari 2014 Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent u bij de Eeshof aan het juiste adres. Met onze speciale arrangementen

Nadere informatie

Koud- en warm buffet I

Koud- en warm buffet I Koud- en warm buffet I Rundvleessalade Vleeswaren assortiment Gevulde eieren Diverse fijngesneden slasoorten met passende dressing Kipsaté met pindasaus Gehaktballetjes in zoetzure pikante saus Varkenshaas

Nadere informatie

PRIJSLIJST DEBBQCHEF.NL

PRIJSLIJST DEBBQCHEF.NL PRIJSLIJST 2019 DEBBQCHEF.NL STAMPPOTTEN Hutspot Zuurkool Boerenkool Andijvie Hachee Rookworst Speklap Gehaktballetjes in jus Amsterdamse uitjes / Piccalilly HAPJES Visplank (zalm / haring + ui / makreel)

Nadere informatie

Zakelijke arrangementen 2019

Zakelijke arrangementen 2019 ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN Huur een zakelijke ruimte voor uw vergadering, workshop of andere gelegenheid. Of u nu een vergadering, training of een workshop wilt organiseren. Bij De Lachende Vis heeft ruim

Nadere informatie

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.

Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito. Voor informatie & boekingen: exito Beekbergen B.V. Lage Bergweg 10 7361 GT Beekbergen Tel. 055-505 12 82 Fax 055-505 12 56 www.exito.nl mail@exito.nl Ontvangst - Lunch exito heeft de mogelijkheid om tijdens

Nadere informatie

BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek

BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek BBQ FOLDER Heerlijk eerlijk stukje vlees van eigen kweek Slagerij Maertens Leopold I-laan 98, 8000 Brugge 050 31 61 05 www.maertensbrugge.be Bestel online in onze webshop en win tijd... Je mag direct door

Nadere informatie

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Minimaal 3 dagen van te voren te bestellen, graag eerder. Tot 4 dagen van te voren

Nadere informatie

de lekkerste van Den Haag maaltijden winkel

de lekkerste van Den Haag maaltijden winkel de lekkerste maaltijden winkel van Den Haag Wij hebben een zeer uitgebreid kant & klare maaltijden. Alle maaltijden worden dagvers en ambachtelijk bereid in onze moderne professionele keuken met uitsluitend

Nadere informatie

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne DA Budel Tel; Mobiel;

Party en verhuurservice Jos Saes T Inne DA Budel Tel; Mobiel; Party en verhuurservice Jos Saes T Inne 26 6021 DA Budel Tel; 0495-495542 Mobiel; 06-53234010 e-mail: info@jossaes.nl Minimaal 3 dagen van te voren te bestellen, graag eerder. Tot 4 dagen van te voren

Nadere informatie

lekkerste Alles voor de Slagerskwaliteit voor BBQ liefhebbers Kouwen Buffetten voor de ultieme smaak

lekkerste Alles voor de Slagerskwaliteit voor BBQ liefhebbers Kouwen Buffetten voor de ultieme smaak Alles voor de lekkerste Buffetten voor de ultieme smaak Slagerskwaliteit voor BBQ liefhebbers Kouwen Burg. Backxlaan 339, Nieuwleusen ~ T. 0529-481078 info@slagerijkouwen.nl, www.slagerijkouwen.nl Mogen

Nadere informatie

Rijkelijk opgemaakte huzarensalade. Kipsaté, varkenshaassaté, mini loempia s, bami, Atjar, kroepoek en sambal.

Rijkelijk opgemaakte huzarensalade. Kipsaté, varkenshaassaté, mini loempia s, bami, Atjar, kroepoek en sambal. Catering Buffetten Saté Buffet Rijkelijk opgemaakte huzarensalade. Kipsaté, varkenshaassaté, mini loempia s, bami, Atjar, kroepoek en sambal. Bourgondisch Buffet Rijkelijk opgemaakte aardappelsalade met

Nadere informatie

GENIETEN! Gourmetschotels - Buffetten Hapjes - WinterBBQ. Jilles Kramer Slagerij

GENIETEN! Gourmetschotels - Buffetten Hapjes - WinterBBQ. Jilles Kramer Slagerij GENIETEN! Gourmetschotels - Buffetten Hapjes - WinterBBQ RESERVEER Voor de échte smaakbeleving moet vlees enkele weken rijpen. Hierdoor krijgt het vlees een zeer malse structuur en intense smaak. Na 28

Nadere informatie

Wat heb je nodig voor een goede gehaktbal?

Wat heb je nodig voor een goede gehaktbal? DIT VRAAG IK AAN MIJN KEURSLAGER Wat heb je nodig voor een goede gehaktbal? Wie een goede gehaktbal wil maken, moet veel oefenen. Bij Keurslagerij Horst in Epe draait Marco Jurriëns er soms wel zevenhonderd

Nadere informatie

PRIJSLIJST DEBBQCHEF.NL

PRIJSLIJST DEBBQCHEF.NL PRIJSLIJST 2019 DEBBQCHEF.NL STAMPPOTTEN Hutspot Zuurkool Boerenkool Andijvie Hachee Rookworst Speklap Gehaktballetjes in jus Amsterdamse uitjes / Piccalilly HAPJES Visplank (zalm / haring + ui / makreel)

Nadere informatie