Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2011"

Transcriptie

1 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2011

2 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2011 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering 2011 op dinsdag 3 april 2012 bij Speeltuin Zuideinde, aanvang 20:00 uur. De agenda is: 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken en mededelingen 4. Jaarverslag Verslag van de penningmeester over Verslag van de kascontrolecommissie 7. Begroting Vaststelling nieuwe bestuur 9. Rondvraag 10. Sluiting

3 Verslag van het bestuur OKK is in 2011 verder gegaan met het uitbouwen van onze kern: gym en turn activiteiten voor alle leeftijden! Ook mannen en jongens kunnen nu bij OKK sporten. Met Dave Hogenboom als leiding is de les Basissport voor jongens vanaf 6 jaar gestart. Voor mannen is met Emma Boekel op de vrijdagochtend Fifty Fit Men gestart. Verder waren er vooral rond de selectiegroep in 2011 veel ontwikkelingen was het jaar van het afscheid van onze selectietrainster Belinda Leunis. Na een dienstverband van 19 jaar was het tijd voor Belinda om andere passies na te volgen. We bedanken Belinda voor haar enorme inzet in al die jaren! De selectietraining is voortgezet door Rachel van de Pol, en met assistentie van Femke en Arlette. Alle gym en turn activiteiten zijn vanaf september ondergebracht in Sporthal de Steupel. Ook vanwege kostenoverwegingen is het huurcontract met de Steupel verder uitgebreid. Alle OKK toestellen zijn verhuisd van het Ashram College naar Sporthal de Steupel. Iedereen is erg tevreden met deze verandering! In het gymzaal van het Ashram College zijn alleen nog volwassenen lessen van maandag tot en met woensdag. Het zoeken naar leiding bleek ook in 2011 lastig. Het opleiden van leiding binnen de vereniging lukte wel. Arlette is gestart met de niveau 3 opleiding van de KNGU zodat zij ook in de toekomst zelfstandig voor de groep kan staan en ook Femke heeft haar niveau 2 opleiding afgerond. In 2011 zijn er voor alle leiding en bestuur ten behoeve van wedstrijden en evenementen zwarte t-shirts aangeschaft. Het t-shirt combineert goed met het in 2010 door Netlijn gesponsorde trainingspak. Er zijn in 2011 geen nieuwe toestellen aangeschaft. Wel is de balk opnieuw bekleed. Bij het wedstrijdsecretariaat is helaas Ine van der Veen na 5 jaar als bestuurslid gestopt. En ook bestuurslid Lysbeth Zeehandelaar heeft na 8 jaar afscheid genomen. Helaas hebben ondanks herhaalde pogingen geen nieuwe bestuursleden zich aangemeld. In de statuten is het minimum vereiste aantal bestuursleden aangepast van vijf naar drie bestuursleden. Ook zijn de Statuten aangepast met de voorgestelde wijzigingen in de vorige jaarvergadering.

4 Er is op een Koninginnedag een Demo georganiseerd. De dames van de selectie hebben hun kunsten laten zien. Dit heeft tot vele positieve reacties geleid. In 2011 zijn er 10 sponsorcontracten afgesloten. Met Netlijn en Kalshoven zijn zilveren sponsorcontracten afgesloten. Er zijn in 2011 voorbereidingen getroffen om aan te sluiten bij het door de KNGU verplicht gestelde ledenprogramma DigiMembers. Ook is samen met de KNGU Districtsconsulent en omliggende verenigingen van gedachten gewisseld over de ontwikkelingen bij de KNGU en de betreffende verenigingen. Naar aanleiding van twee incidenten is een Pestprotocol opgesteld. De incidenten zijn met de betrokkenen (en ouders) besproken, en afspraken zijn gemaakt om verder leed te voorkomen. Het Pestprotocol is breed gecommuniceerd naar de leden en ouders. In september is een uitje met de leiding en bestuur georganiseerd: klimmen in Funforest in Amstelveen, en eten in het Oude Spoorhuis in Uithoorn. Het vorige uitje was vanwege de beperkte financiële resultaten al enkele jaren geleden. Tot slot: Met dank aan jullie leden, leiding en vrijwilligers hebben we in 2011 mooie resultaten behaald. We hopen dat we ook in 2012 op jullie steun mogen blijven rekenen!

5 Verslag van het wedstrijdsecretariaat Voor de turncompetitie in 2011 waren er 4 teams ingeschreven. Zelfs 2 teams wisten de finale in juni te behalen. Naast de 3 wedstrijden voor elk team in de turncompetitie en de Clubkampioenschappen, is er deelgenomen aan een individuele Regiowedstrijd en een Turn-en Fundag. Helaas waren de Springdagen in de Herfstvakantie al vol, maar konden we wel meedoen in de Kerstvakantie. De Clubkampioenschappen waren dit jaar verplaatst naar november voor start van het nieuwe seizoen. Ook vanwege het zoeken van juryleden bleek dit een goede zet. Bij de recreatie werd Sophia van der Laan de Clubkampioen. Zoë Salemi is de Clubkampioen van de selectie. Met hulp van het nieuwe draaiboek liep de organisatie van de Clubkampioenschappen nog soepeler. Natuurlijk was 2011 ook het jaar dat de Turn en Fundag georganiseerd werd in Nieuwkoop. Met 64 inschrijvingen uit Nieuwkoop en ruim 430 kinderen uit omliggende regio s kunnen we terugkijken op een drukke maar zeer leuke dag. Er was veel enthousiasme voor de spelletjes die tijdens de wedstrijd in de grote zaal werden georganiseerd. In november hebben alle selectiemeisjes en de 16+ groep meegedaan aan de Springwedstrijden in Bodegraven. We hebben dit jaar gelukkig ook weer kunnen rekenen op de hulp van onze vaste juryleden, Mariska Plomp en Marijtje de Jong. Zonder eigen jurylid kan namelijk niet meegedaan worden aan een wedstrijd. Als u meer wilt lezen over de wedstrijden, kijk op onze website voor het wedstrijdverslag.

6 Verslag van de penningmeester Aantal leden 1 januari 2012: 288 Aantal leden 1 januari 2011: 304 Aantal leden 1 januari 2010: 323 Aantal leden 1 januari 2009: 320 Aantal leden 1 januari 2008: 340 Resultatenrekening en begroting (in euro s) Inkomsten Begroting 2012 Realisatie 2011 Begroting Contributie Sponsorgelden Overige inkomsten Subtotaal inkomsten Uitgaven Leiding Huur zaal Bond lidmaatschap Organisatie wedstrijden Administratie/porto Overige kosten Subtotaal uitgaven Resultaat De balans per 31 december 2011 (in euro s) Activa Passiva Liquide middelen Eigen vermogen Debiteuren Nog te betalen kosten 0 0 Voorraden Crediteuren Vooruitbetaalde kosten Overige schulden Totaal activa Totaal passiva

7 Toelichting op de cijfers - Contributie: de opbrengsten van 2011 zijn overeenkomstig de begroting en voorgaande jaren. Vanwege de daling in het ledenaantal verwachten we een kleine afname in de begroting van Sponsorgelden: in 2011 zijn additionele sponsorgelden binnen gehaald. Een langere termijn relatie met de sponsors wordt in 2012 verwacht. - De kosten van de leiding zijn in 2012 wat lager door minder kosten bij de selectie. - De huur van de zaal was lager dan verwacht door het harmoniseren van de tarieven van de Steupel met andere sportaccommodaties binnen Nieuwkoop. Dit was in het voordeel van OKK. Dit effect is in 2012 voortgezet. - Bond lidmaatschap: de kosten voor het lidmaatschap van de KNGU zijn overeenkomstig voorgaande jaren. Vanwege het lagere volwassenen ledenaantal zijn de kosten in 2012 lager. - Overige kosten: in 2011 zijn deze kosten hoger door eenmalige kosten voor het uitje met leiding en bestuur, notariskosten in verband met aanpassing statuten, opnieuw bekleden van de balk en aanschaf van t-shirts voor de leiding. In begroting 2012 is rekening gehouden met de aanschaf van een nieuw toestel. - Overige schulden: dit betreft een schuld aan de leden voor de vooruitbetaalde seizoenscontributie en vooruitbetaalde wedstrijdgelden voor het seizoen 2011/2012. Voorstel voor de contributie seizoen 2012/2013 Het voorstel is om de contributie niet te verhogen. Er is voor OKK in 2012 geen financiële noodzaak om de tarieven te verhogen De tarieven met ingang blijven dus: Per kwartaal 2012/2013 Per seizoen 2012/2013 Lessen tot 16 jaar 29,50 109,00 Lessen meisjes ,50 169,00 Lessen volwassenen 40,50 153,00 Emma s BBB 30,25 112,00 Selectie I/II 59,50 / 77, / 301 Fifty fit 48,50 185,00 Het voorstel is om de tarieven voor automatische incasso ( 1,25 per kwartaal), seizoensbetaling ( 8,50) en inschrijfgeld ( 5) ook niet te wijzigen.

8 Notulen jaarvergadering op 7 april 2011 Aanwezigen: Alle bestuursleden OKK Angél, Arlette, Femke, Rachel (leiding) Afmeldingen: Lea van Raaijen en Mariska Tersteeg 1) Opening De vergadering is gestart om 20:00 uur in het Grandcafé de Steupel. 2) Mededelingen Vanwege aanwezigheid van betrokkenen is uitgebreid gesproken over de laatste details van de organisatie van de aanstaande Turn-en Fundag in Nieuwkoop. 3) Ingekomen stukken en mededelingen In 2012 is de Turn en Fundag op 18 april. Angél verzoekt om een OKK trainingpak voor de aanstaande Turn en Fundag. 4) Jaarverslag 2010 De voorzitter geeft een korte toelichting op het jaarverslag over ) Verslag van de penningmeester over 2010 De penningmeester geeft een korte toelichting op de financiële cijfers over ) Verslag van de kascontrolecommissie De brief van de kascontrole commissie is in de vergadering voorgelezen. De kas is gecontroleerd en goed bevonden. 7) Begroting 2012 De begroting 2012 is kort toegelicht. 8) Vaststelling nieuwe bestuur Lysbeth Zeehandelaar en Ine van der Veen stoppen met hun bestuursfunctie met ingang van het volgende seizoen. Marijtje de Jong gaat door als penningmeester. Jose Dijkers gaat door als algemeen bestuurslid voor het wedstrijdsecretariaat. Ook Desiree de Bos blijft als voorzitter.

9 9) Vaststelling Statuten Bij de uitnodiging van de jaarvergadering zijn de complete Statuten onder de leden verspreid. De wijzigingen zijn in de Statuten gemarkeerd. Er zijn geen opmerkingen op de wijzigingen binnengekomen. Alle aanwezigen stemmen in met het wijzigen van de Statuten. 10) Vaststelling Huishoudelijk Reglement Bij de uitnodiging van de jaarvergadering is het complete nieuwe Huishoudelijk Reglement onder de leden verspreid. Er zijn geen opmerkingen ten aanzien van het Huishoudelijke Reglement binnengekomen. Alle aanwezigen stemmen in met het nieuwe Huishoudelijke Reglement. 11) Rondvraag Angél wil doorgeven dat zij op 30 september er niet is en vervanging noodzakelijk is. Angél is door het Ashram College benaderd voor het geven van een Clinic voor de leerlingen. De afspraak is met het Ashram College gemaakt dat zij gebruik mogen maken van de OKK toestellen in de Lindelaan (en vice versa). De vraag is of de kosten van de assistentencursus van Christa en Kelly wordt betaald door OKK. Zij moeten het zelf voorschieten, en na behalen diploma krijgen zij de cursusgelden terug. Via Mariska Tersteeg is de vraag gekomen waarom de tumblingbaan zo weinig gebruikt wordt in de les bij de selectie. De reden is dat de meeste tijd opgaat naar het oefenen voor wedstrijd en dat de tumblingbaan hierbij niet inzetbaar is. Nadat is vastgesteld dat er geen verdere vragen en opmerkingen zijn, wordt de vergadering gesloten om uur.

10 Notulen extra ledenvergadering op 3 november 2011 Aanwezigen: Alle bestuursleden OKK Geen leden of leiding Afmeldingen: geen 1) Opening De vergadering is gestart om 20:00 uur in het Grandcafé de Steupel. 2) Mededelingen Geen. 3) Ingekomen stukken en mededelingen Geen. 3) Vaststelling Statuten Bij de uitnodiging van de extra ledenvergadering zijn de complete Statuten onder de leden verspreid. De wijzigingen zijn in de Statuten gemarkeerd. Er zijn geen opmerkingen op de wijzigingen binnengekomen. Alle aanwezigen stemmen in met het wijzigen van de Statuten. 11) Rondvraag Om uur wordt de vergadering afgesloten.

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Christelijke Sportvereniging Deos

Christelijke Sportvereniging Deos Christelijke Sportvereniging Deos Door Eensgezindheid en Overtuiging Sterk Jaarverslag 2007 Inhoudsopgave Profiel CSV Deos... 3 Sportieve prestaties... 4 Jongens... 4 Meisjes... 4 Bestuur... 5 Ledenverloop...

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

21 april 2016: uur de Baat Huizen

21 april 2016: uur de Baat Huizen Concept verslag Algemene Ledenvergadering Turnlust 21 april 2016: 20.00 uur de Baat Huizen Aanwezig: Het bestuur: Rubia Adolfs, Mariska Bolt, Ferry de Hoogen, Frank de Kruijf, Bert van Wijk Trainers: Eimertje

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging O.D.I 't Harde

Gymnastiekvereniging O.D.I 't Harde Jaarrekening 2013 Gymnastiekvereniging O.D.I 't Harde Inhoudsopgave Algemeen Financieel overzicht Resultaten rekening 2013 en balans Gedetailleerd overzicht van ontvangsten en uitgaven Toelichting resultatenrekening

Nadere informatie

Beleid-selectie mei 2018

Beleid-selectie mei 2018 Beleid-selectie mei 2018 Inhoudsopgave 1. Missie/visie 2. Doelstelling 3. Lesgroepen 4. Doorstroming vanuit recreatie naar selectie 5. Wedstrijden en niveaus 6. Tijdens de trainingen 7. Opleiding stagiaires

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Locatie: Turnhal TurnAround, 1 e straat 52 Afwezig met afmelding: Lisanne Krul, Rob van Hellemond, Chantal Beekman, Tine Noordman, Rina Oudenaarde,

Nadere informatie

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a.

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. 19 APRIL 2016 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 1. Agenda Algemene Leden Vergadering 30 maart 2015 2. Verslag Algemene Leden Vergadering 24 maart 2014 5-8 Jaarverslag penningmeester 2014 Agenda van

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2017-2018 Inleiding HBC gymnastics is in september 2016 opgericht. Deze nieuwe vereniging is een afsplitsing van GSV Heemstede en haar activiteiten betreffen zowel kinder-, jeugd- als

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...4

DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...4 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE...1 2 INLEIDING...3 3 MISSIE DGC...3 4 DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...4 4.1 GYMNASTIEK...4 4.2 TURNEN...4 4.3 OVERIGE SPORT DGC...4 4.4 MOGELIJKE NIEUWE DOELGROEPEN EN PRODUCTEN...5

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

Basketbalvereniging Jump 80. Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014

Basketbalvereniging Jump 80. Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014 Basketbalvereniging Jump 80 Algemene Ledenvergadering Maandag 13 oktober 2014 Agenda: Welkom en opening Verslag seizoen 2013/2014 Financieel verslag seizoen 2013/2014 Doelstellingen seizoen 2014/2015 Begroting

Nadere informatie

GYMNASTIEKVERENIGING LEEUWARDEN. Begroting 2014 & 2015

GYMNASTIEKVERENIGING LEEUWARDEN. Begroting 2014 & 2015 GYMNASTIEKVERENIGING LEEUWARDEN Begroting 2014 & 2015 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 3 A. BEGROTING... 4 A.1. Inleiding... 4 A.2. Begroting op hoofdlijnen... 4 A.3. Kosten... 5 A.4. Opbrengsten... 7 Begroting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2017

NIEUWSBRIEF JUNI 2017 Beste leden, Voor jullie ligt al weer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2016-2017 waarin we altijd even achterom kijken en alweer vooruit blikken op het nieuwe seizoen. We hebben de laatste maanden

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging EXPLOITATIE OVERZICHT 2013-2014 2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 UITGAVEN exploitatie begroting exploitatie begroting ONTVANGSTEN exploitatie begroting exploitatie

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot Notulen van de Algemene Vergadering van Judovereniging Anton Geesink (opgericht 21 december 1965) gehouden op 7 oktober 2014 in de Ontmoeting te Culemborg. Aanwezigen: Hans Schoemaker, Wim Colin, Toon

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Inhoud 1 INLEIDING... 2 1.1 GOEDKEURING... 2 1.2 WIJZIGING / AANVULLING... 2 1.3 GOEDKEURINGS- / WIJZIGINGSDATA... 2 2 ORGANISATIE... FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. 3 BESTUUR... 2 3.1 WERKWIJZE BESTUUR...

Nadere informatie

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel NOTULEN ALG. LEDENVERGADERING 8 April 2016 2015/2016 1) OPENING Een Half uurtje later dan gepland kon Cees v Eijk de vergadering openen. Niet iedereen was op tijd en de beamer werkte niet. De opkomst was

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 1. LEDENVERGADERING Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben wij verantwoording over het afgelopen jaar afgelegd en onze plannen voor volgend jaar besproken. Helaas was

Nadere informatie

Som der inkomsten 94.173 92.997 87.871 88.860

Som der inkomsten 94.173 92.997 87.871 88.860 BEGROTING 2013 2013 2013 2012 2012 Begroting Realisatie Begroting Realisatie Inkomsten Acties 1.900 1.227-4.822 Contributie 51.900 49.600 52.437 47.620 Sponsorgeld 1.200 150-400 Zwemsportsubsidie 39.173

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BEDANKT! AGENDA ALV 8-1 1. Opening en mededelingen Vaststellen agenda (2), ingekomen stukken (3), notulen (4) 5. Jaarverslagen 2018 Bestuur (5a) & commissies (5b)

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014 Nieuwsbrief januari 2014 Namens alle leiding en het bestuur van Impala wensen wij iedereen een gezond en sportief 2014. Wij zijn het jaar begonnen met het Grote Gymfeest. Net als vorig jaar was het weer

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Jaarrekening Begroting

Jaarrekening Begroting Jaarrekening 2015-2016 (1 oktober 2015-30 september 2016) & Begroting 2017-2018 (1 oktober 2017-30 september 2018) Ter behandeling bij ALV dd 26 januari 2017 Balans Bedragen in ACTIVA 30-9-2016 30-9-2015

Nadere informatie

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018 ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ALDO uitvoering Sponsorloop Verandering Streetdance-tijden

Nadere informatie

Afmeldingen: Jeugdraad, Technische Commissie, Marieke Lauran, Ivan Otten, Anneke IJzerman en Melissa Tragter, Truus Hissink

Afmeldingen: Jeugdraad, Technische Commissie, Marieke Lauran, Ivan Otten, Anneke IJzerman en Melissa Tragter, Truus Hissink Ledenvergadering RGV, 29 maart 2017. Aanwezigen: Zie presentielijst in schrift. 1. Opening: Voorzitter Theo Hesselink opent de vergadering en heet een ieder van harte welkom. 2. Notulen ledenvergadering

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering AV Fortuna 18 maart uur in de Polderpoort.

Verslag Algemene Ledenvergadering AV Fortuna 18 maart uur in de Polderpoort. Verslag Algemene Ledenvergadering AV Fortuna 18 maart 2016 19.30 uur in de Polderpoort. 1. Welkom. De voorzitter heet iedereen welkom. Er zijn 34 leden aanwezig 2. Mededelingen en ingekomen stuk(ken).

Nadere informatie

Na het officiële gedeelte is er tijd voor een drankje en een verrassingsactiviteit van de Activiteitencommissie.

Na het officiële gedeelte is er tijd voor een drankje en een verrassingsactiviteit van de Activiteitencommissie. 18 april 2014 nr. 19 In deze nieuwsbrief praten wij u bij over de activiteiten van de afgelopen periode en we blikken vooruit. Zo leest u een verslag van de Jeugddag, een uitnodiging voor de ALV en nieuws

Nadere informatie

Aanvraagformulier structurele subsidie 2016

Aanvraagformulier structurele subsidie 2016 Aanvraagformulier structurele subsidie 2016 Gegevens Naam instelling :... Bank/Girorekening Let op de IBAN code! : Ten name van :.. Naam contactpersoon : Postadres : (voor alle verenigingscorrespondentie)

Nadere informatie

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING Vrijdag 22 mei 2009 Mercure Hotel - Kosterijland

Nadere informatie

Jaarrekening Gymnastiekvereniging ODI t Harde

Jaarrekening Gymnastiekvereniging ODI t Harde Jaarrekening 2012 Gymnastiekvereniging ODI t Harde Inhoudsopgave Algemeen 3 Financieel overzicht 4 Resultatenrekening 2012 en balans 5 Gedetailleerd overzicht van ontvangsten en uitgaven 6 Toelichting

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 2012

Algemene Ledenvergadering 2012 Algemene Ledenvergadering 2012 Het bestuur nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 21-05-2012. Aanvang 19.30 uur. Locatie: NOVA college, Steve Bikostraat 75, 2131RZ Hoofddorp.

Nadere informatie

Informatieboekje Gymnastiekvereniging. O.K.K. Gorinchem

Informatieboekje Gymnastiekvereniging. O.K.K. Gorinchem Informatieboekje Gymnastiekvereniging O.K.K. Gorinchem Inhoudsopgave Voorwoord... 3 1 O.K.K. Gorinchem... 4 1.1 Gymnastiekvereniging... 4 2 Accommodaties... 4 2.1 Adressen... 4 3 Bestuurlijke informatie...

Nadere informatie

B.C.Goirle. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1. Bestuur 2. Artikel 2. Jeugd 4. Artikel 3. Bondscompetitie 4. Artikel 4.

B.C.Goirle. Huishoudelijk Reglement. Artikel 1. Bestuur 2. Artikel 2. Jeugd 4. Artikel 3. Bondscompetitie 4. Artikel 4. B.C.Goirle Huishoudelijk Reglement Artikel 1. Bestuur 2 Artikel 2. Jeugd 4 Artikel 3. Bondscompetitie 4 Artikel 4. Recreatie 4 Artikel 5. Kascontrole 5 Artikel 6. Toelating nieuwe leden 5 Artikel 7. Discipline

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse.

U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. U allen wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene ledenvergadering Sport Vereniging Marknesse. Op maandag 18 november 2013 om 20.00 uur in Sport- en Faciliteitencentrum de Punt aan de Emmeloordseweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 Agenda/ mededelingen Uitnodiging algemene ledenvergadering Clubkampioenschappen

Nadere informatie

Een Scouting groepsvereniging. Maar wat nu?

Een Scouting groepsvereniging. Maar wat nu? Een Scouting groepsvereniging Maar wat nu? Stukje historie In 70 er jaren Verenigingsvorm niet mogelijk voor Scouting groepen Daarom Stichtingsvorm misbruikt. Scouting Nederland paste HHR aan de Stichtingsvorm

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Dinsdag 2 juni 2015 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad 7,

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2013

Financieel Jaarverslag 2013 Financieel Jaarverslag 2013 Inhoud VOORWOORD 3 BALANS 4 TOELICHTING OP DE BALANS 5 RESULTATEN 6 TOELICHTING RESULTATEN 7 BESTUURSVERKLARING FOUT! BLADWIJZER NIET GEDEFINIEERD. Pagina 2 van 8 Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl Woordje van de voorzitter Zeven november zijn we begonnen met de Clubkampioenschappen in onze nieuwe zaal in de Groene Borg. Het was erg fijn dat we niet meer met materiaal naar de Börkerkoel hoefden te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 5 - mei 2017 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

3 april 2015 nr. 23. Van het bestuur

3 april 2015 nr. 23. Van het bestuur 3 april 2015 nr. 23 Vlak voor de Pasen leest u in deze Nieuwsbrief over alle activiteiten van de afgelopen periode. Een terugblik op onze Clubdag, een uitnodiging en agenda voor de jaarlijkse ALV en natuurlijk

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

Sloop gymzaal Maurik

Sloop gymzaal Maurik Sloop gymzaal Maurik Op 1 april 2012 zal de gymzaal aan de Esdoornstraat gesloopt zijn. Stichting Woningbeheer Betuwe ontwikkelt een Kulturhus met sportvoorzieningen. Donderdag 9 februari 2012 hebben wij

Nadere informatie

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of

Jaarverslag juni was de grote dag voor het clubkampioenschap met Jasmijn Koele als grote winnares. Het Sinterklaasfeest of JAARVERSLAG 2016 1 Jaarverslag 2016 Bestuur en Leiding Het verenigingsjaar 2016 was voor ODI een redelijk rustig jaar in de aanloop naar het jubileumjaar 2017. Qua samenstelling van het bestuur en de leiding

Nadere informatie

Vlnr: Piet Blokker, Lilian Langendijk-Blokker, Abdel el Amrani, Addis Riet

Vlnr: Piet Blokker, Lilian Langendijk-Blokker, Abdel el Amrani, Addis Riet Om de leden van Sav een goed inzicht te bieden bij welke commissie zij willen horen, zijn er van de commissies taakbeschrijvingen gemaakt. Ook het bestuursleden hebben van hun taken een beschrijving gemaakt.

Nadere informatie

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok

De Viskoerier. Uitnodiging jaarvergadering. Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014. Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok TC De Viskoerier Jaargang 34 Nummer2 jan. 2014 Uitnodiging jaarvergadering Vrijdag 24 januari 2014 20.00 uur A Gen Ing Provincialeweg 1 Reijmerstok Agenda: 1 Opening. 2 Verslag jaarvergadering 2013. (bij

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV

Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV HUISHOUDELIJK REGLEMENT GYMNASTIEKVERENIGING VGV Augustus 2013 1 Inhoudsopgave Artikel 1 Doel... - 3 - Artikel 2 Verkrijging van het lidmaatschap...-

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief Huishoudelijk Reglement Inhoudsopgave Lidmaatschap... 2 Artikel 1: Leden... 2 Artikel 2: Aanmelding... 2 Artikel 3: Opzegging... 2 Artikel 4: Contributie...

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014 Gierzwaluwenbescherming Nederland

Financieel jaarverslag 2014 Gierzwaluwenbescherming Nederland Financieel jaarverslag 2014 Gierzwaluwenbescherming Nederland Inleiding De vereniging Gierzwaluwbescherming Nederland heeft als doel: a) het beschermen van gierzwaluwen en hun nestgelegenheid in Nederland;

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 7 maart 2018

Algemene Ledenvergadering. 7 maart 2018 Algemene Ledenvergadering 7 maart 2018 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Bezoek van de Christen Unie 4. Lid van Verdienste 5. Jubilarissen

Nadere informatie

HalfjaarJaarverslag Enschedese Headbangers Organisatie

HalfjaarJaarverslag Enschedese Headbangers Organisatie HalfjaarJaarverslag Enschedese Headbangers Organisatie maart 2013 - november 2013 Enschedese Headbangers Organisatie Gronausevoetpad 165 7533 VG Enschede contact@enschedeseheadbangers.nl www.enschedeseheadbangers.nl

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging EXPLOITATIE OVERZICHT 2015-2016 2014/2015 2015/2016 2015/2016 2016/2017 2014/2015 2015/2016 2015/2016 2016/2017 exploitatie begroting exploitatie begroting UITGAVEN exploitatie begroting exploitatie begroting

Nadere informatie

Actieve leefstijl Senioren Sportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl. Huishoudelijk Reglement

Actieve leefstijl Senioren Sportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl. Huishoudelijk Reglement Actieve leefstijl Senioren Sportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl Huishoudelijk Reglement Art. 1. Leden 1. Aan degene, die als lid van de vereniging is aangemeld, kunnen op verzoek de statuten en het

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 14 oktober uur

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 14 oktober uur ALGEMENE LEDENVERGADERING 14 oktober 2015 20.00 uur 1. Opening 2. Agenda 1. Opening; 2. Vaststellen agenda; 3. Bestuursverkiezing Oudervereniging; 4. Vaststellen notulen ALV 12 november 2014; 5. Financieel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari Wij wensen jullie allemaal dan ook een gezond en sportief 2016! Sparta Nieuwsbrief Januari Pagina 1.

Nieuwsbrief Januari Wij wensen jullie allemaal dan ook een gezond en sportief 2016! Sparta Nieuwsbrief Januari Pagina 1. Nieuwsbrief Januari 2016 Turnkuil Sparta 2015/ 2016 Sparta heeft afgelopen jaar een wisseling van het voltallige bestuur gehad. Afgelopen zomer hebben we het stokje overgedragen gekregen. Met vijf man/

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Balans en resultatenoverzicht. Jaarverslag Publicatie verslag. Nuenen juni 2019 M.G. Verberne penningmeester

Balans en resultatenoverzicht. Jaarverslag Publicatie verslag. Nuenen juni 2019 M.G. Verberne penningmeester Balans en resultatenoverzicht Jaarverslag 2018 Publicatie verslag. Nuenen juni 2019 M.G. Verberne penningmeester EHBO vereniging Nuenen c.a. Lid van koepelorganisatie: m.i.v. 2018 Nationale Bond EHBO.

Nadere informatie

Koninklijke Gymnastiek Vereniging Hercules te Beemster. Huishoudelijk reglement (gewijzigd april 2018)

Koninklijke Gymnastiek Vereniging Hercules te Beemster. Huishoudelijk reglement (gewijzigd april 2018) Koninklijke Gymnastiek Vereniging Hercules te Beemster Huishoudelijk reglement (gewijzigd april 2018) 1 Huishoudelijk reglement Artikel 1: Doel Dit huishoudelijk reglement is bedoeld als toelichting, aanvulling

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n

R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n R e g l e m e n t O u d e r v e r e n i g i n g D e K e i z e r s k r o o n Algemeen Gebruikte afkortingen OV = Oudervereniging De Keizerskroon OV-bestuur = Bestuur Oudervereniging De Keizerskroon MR =

Nadere informatie

20 december 2017 nr. 34

20 december 2017 nr. 34 20 december 2017 nr. 34 Vlak voor de feestdagen de laatste Nieuwsbrief van 2017. Gaat u er maar eens goed voor zitten, want we hebben dit keer weer veel te vertellen. Wedstrijdverslagen, terugblik Sinterklaasfeesten

Nadere informatie

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Welkom op de ALV G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Notulen ALV 2015 Financiën Financieel Jaarverslag 2015 Verslag kascommissie (Sonja Keijzer en Trientje Smits) Benoeming nieuwe kascommissie Voorstel

Nadere informatie

Inhoud. Versie september

Inhoud. Versie september Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Lidmaatschap... 3 3. Contributie... 5 4. Het bestuur... 5 5. Ledenvergaderingen... 6 6. Stemmen... 6 7. Boetes en straffen... 7 8. Aansprakelijkheid en verzekering... 8 9. Overige...

Nadere informatie

FINANCIEEL JAARVERSLAG NVBT OVER 2014

FINANCIEEL JAARVERSLAG NVBT OVER 2014 FINANCIEEL JAARVERSLAG NVBT OVER 2014 Nijkerk, 16 april 2015 Versie 1.0 Balans NVBT Balans NVBT per 31-12-2014 Activa 31-12-2014 31-12-2013 Passiva 31-12-2014 31-12-2013 Vaste activa 0 0 Eigen Vermogen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering 08 april 2015.

Verslag Algemene Ledenvergadering 08 april 2015. Verslag Algemene Ledenvergadering 08 april 2015. Aanwezig Bestuur: Vanuit leiding: Overig: Afmeldingen: Lies Bakker, Rïelle Hulstijn, Ans Teunissen, Jantine Hakken en Erica Kornegoor Betty Lassche, Wilma

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering GV Turnlust 18 april 2013: 20.30 De Baat

Verslag Algemene Ledenvergadering GV Turnlust 18 april 2013: 20.30 De Baat Verslag Algemene Ledenvergadering GV Turnlust 18 april 2013: 20.30 De Baat Aanwezig van het Bestuur: Aantal aanwezige personen: Frank de Kruijf 31 Rachel Young Rubia Adolfs Anita Duiveman Afwezig met bericht

Nadere informatie

17 oktober 2016 nr. 29

17 oktober 2016 nr. 29 17 oktober 2016 nr. 29 We zijn na de zomervakantie goed gestart met alle lessen en in deze korte periode waren er al diverse activiteiten. U leest hierover in deze Nieuwsbrief, met hierin een terugblik

Nadere informatie

Selectie plan GTV-Emmen

Selectie plan GTV-Emmen Selectie plan GTV-Emmen 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave. blz. 2 Voorwoord. blz. 3 Doelstellingen.. blz. 4 Trainingen blz. 5 Regels. blz. 6 Toelatingseisen blz. 7 Kleding... blz. 8 Inhoud van de lessen blz.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Van het bestuur: KDO is 6 clubkampioenen rijker! Beste allemaal, wat was het fantastisch! Op 10 november werden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de recreatie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oudervereniging

Huishoudelijk reglement Oudervereniging A DEFINITIES Huishoudelijk reglement Oudervereniging Artikel 1 Ouders :de ouders, voogden en verzorgers van de leerlingen die aan de school zijn ingeschreven. Oudervereniging :de vereniging, gevormd door

Nadere informatie