Nieuwsbrief januari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief januari 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief januari 2014 Namens alle leiding en het bestuur van Impala wensen wij iedereen een gezond en sportief Wij zijn het jaar begonnen met het Grote Gymfeest. Net als vorig jaar was het weer een succes! Zou het met de wereldtitel van Epke Zonderland te maken hebben dat er bijzonder veel aanmeldingen van jongens waren? Wij hopen veel nieuwe leden te mogen begroeten. Algemene Leden Vergadering Het bestuur van Impala nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering in 't Binnenhuys (De Meent). Datum: 6 maart 2014, aanvang uur. De agenda voor deze vergadering treft u achteraan deze nieuwsbrief aan. Jeugdsponsoractie Boni Deze actie was een groot succes. De inwoners van Leusden dragen Impala een warm hart toe, dat is wel duidelijk geworden. De meeste muntjes zijn ongetwijfeld van de leden gekomen en daarom via deze weg voor iedereen dank jullie wel!. Tijdens een feestelijke uitreiking in december mochten wij een cheque voor het ongelofelijke bedrag van 959,00 in ontvangst nemen. Het spaardoel, een nieuwe verlengde dikke mat, is opeens heel realistisch dichtbij gekomen. Grote Club Actie Ook deze actie was goed geslaagd. Wat hebben jullie veel voordeuren gehad en wat zijn er veel loten verkocht, nooit eerder werden zoveel loten verkocht! De cheque die wij hiervoor mochten ontvangen hangt te pronken op het prikbord in de zaal aan de Berkelwijk. Het bedrag dat wij ontvangen? 3.319,86!!!!! De meeste loten zijn verkocht door Aisha Sherzad, Robbie Chaodorn en Nathalie Huisman. Binnenkort kunnen jullie je cadeau verwachten! De andere lopers ontvangen hun beloning (vanaf 10 verkochte loten) via de leiding in de les. Wijnproeverij Op donderdag 28 november jl. vond de 1e wijnproeverij van Impala plaats. Allereerst willen wij Alessandro van De Korf bedanken voor het ter beschikking stellen van de zaal en de lekkere hapjes die geserveerd werden, daarnaast natuurlijk ook Wijnhandel Geurtsen die de heerlijke wijnen had verzorgd en de proeverij begeleidde. Er zijn die avond 328 flessen verkocht en dat heeft tot nu toe het mooie bedrag opgeleverd van 396,88. Proeverij gemist maar wel interesse in wijn? Via de website kan er nog gewoon besteld worden.

2 Vakanties Impala: In februari vieren wij het voorjaar. De vakantie begint op zaterdag 15 februari tot en met zondag 23 februari. De zaterdaggroepen van Marita trainen nog wel op 15 februari, de RG selectie traint op zaterdag 22 februari (en dus niet op de 15e). Activiteiten Voorlopig staan onderstaande activiteiten gepland, meer informatie hierover volgt via brieven, website en de facebook pagina (Impala Leusden). 1 februari Disco 14 maart Filmavond 7 mei Vossenjacht 13 juni Bowlen Data onder voorbehoud! Lijkt het je leuk om te helpen bij het bedenken en organiseren van activiteiten bij Impala? De activiteitencommissie is dringend op zoek naar uitbreiding! Minimaal 2 maar 3 of 4 extra leden is ons doel. Het gaat om 4 à 5 activiteiten per jaar. Ben je 16 jaar of ouder en heb je interesse, mail dan naar sandra.jochemsen@gvimpala.nl, zij zal contact met je opnemen. Gezondheid in de zaal Heel af en toe worden onze train(st)ers in de zaal met problemen van medische aard geconfronteerd. In sommige gevallen zou het fijn zijn geweest als zij van te voren op de hoogte waren van de medische achtergrond van het lid. Wij willen u graag vragen om aan ons door te geven of er medische indicaties voor uw kind van belang (kunnen) zijn bij het sporten? Denk hier aan epilepsie, diabetes, asperger e.d. en medicijngebruik. Twijfelt u of u het al gemeld heeft, doe het gewoon nog een keer! Ouders in de zaal Bij Impala hebben wij al jaren de regel dat ouders alleen tijdens de eerste les in de zaal mogen zijn (geldt natuurlijk niet bij de ouder en kind gym) en daarna niet meer. Afgelopen jaar is dit een beetje verwaterd. Vanaf heden zullen wij deze regel weer in ere herstellen. Het is voor het zelfvertrouwen van de kinderen en de rust in de les beter als de ouders buiten de zaal blijven tijdens de les. Even wennen misschien maar wij rekenen op uw begrip hiervoor. Om toch op de hoogte te blijven van de vorderingen van uw kind voeren wij hiervoor kijklessen in. Via de leiding van uw zoon/dochter krijgt u een bericht wanneer er kijkdagen zijn. Eemland turn toernooi Dit jaar wordt er vanuit het Rayon een extra recreatie turnwedstrijd voor jongens en meisjes, geboren in 2007 en eerder georganiseerd. De wedstrijd is op zaterdag 5 april 2014 in Soest en kost 3.00 per deelnemer. Aan het Eemland Turn Toernooi kun je deelnemen als je geboren bent in of vòòr De tijden zijn nog niet precies bekend, deze zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De wedstrijd duurt in ieder geval ongeveer anderhalf uur en wordt of s ochtends of s middags ingepland. Na elke ronde volgt een prijsuitreiking. De inschrijving moet voor 26 januari 2014 binnen zijn. Inschrijving door middel van het strookje onderaan de informatiebrief samen met het wedstrijdgeld. Graag samen in een envelop inleveren bij Reina, Nicole of Henny in de les of op de volgende adressen: Hertenhoeve 13, Finnmark 52 of De Hank 31.

3 Er kunnen maximaal 150 kinderen meedoen aan deze wedstrijd, dus zodra dit aantal is bereikt, sluit de inschrijving. Als je meedoet is de Impala verenigingskleding verplicht. Deze kan je via Margriet van Kalsbeek aanschaffen of ). Districtswedstrijden voor jongens In plaats van het Eemland Turn Toernooi kan er bij de jongens, in overleg met de trainster, voor gekozen worden om mee te gaan doen met de districtswedstrijden. In de lessen in januari zullen de trainers kijken in welk niveau de turner ingeschreven kan worden voor de wedstrijden en welke wedstrijd dat dan zal zijn. De eisen voor de niveaubepaling bij de districtswedstrijden zijn wat strenger dan voor het Eemland Turn Toernooi. Je wordt voor één van deze wedstrijden ingeschreven. Wanneer je deelneemt aan de districtswedstrijden heb je sowieso een wedstrijd op 15 maart en 5 april. Afhankelijk van de resultaten op deze wedstrijden stroom je door naar de finale. Ook voor deze wedstrijden is de Impala verenigingskleding verplicht. De brieven over deze wedstrijden zijn ook na te lezen op de website, Freerun nieuws In verband met werk en studie van de trainers hebben wij een wijziging in de dag en tijd van het freerunnen door moeten voeren. Vanaf 1 januari jl. is de freerun les op woensdag van tot uur in de zaal aan de Asschatterweg. Wij hopen daar volgende maand ook nog een lesuur van tot aan toe te kunnen voegen. 8 jaar is de minimum leeftijd om deel te mogen nemen aan freerunnen. Wil je je aanmelden, proeflessen aanvragen of meer informatie? Stuur een mail naar leden@gvimpala.nl en je hoort z.s.m. van ons. Het Grote Gymfeest Zaterdag 4 januari begonnen wij het jaar met de 2 e editie van het Grote Gymfeest. Een initiatief van de KNGU om meer kinderen aan het sporten te krijgen. Wij hebben een dag vol gezellige kinderen en ouders gehad. Er is veel gesprongen, gezwaaid, gerold en gedanst. Ook bij de ouder en kind mochten wij veel kinders verwelkomen. Trots mogen wij zeggen dat deze dag weer goed geslaagd was. Met enorm veel dank weer voor alle vrijwilligers die zich deze dag hebben ingezet en het Multifunctionele Centrum Antares die deze dag ons de zaal gratis ter beschikking heeft gesteld. Jumbo bedankt voor de smakelijke lunch die wij van jullie mochten ontvangen.

4 Tevredenheidsonderzoek De komende weken kunt u in de zaal bij het wegbrengen of halen van uw zoon/dochter gevraagd worden om een korte vragenlijst in te vullen. Wij houden een tevredenheidsonderzoek en tevens een inventarisatie voor vrijwilligers. Het kost maar een paar minuutjes van uw tijd, wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u hieraan wil meewerken. DVD Lustrumshow Na wat tegenslag bij de reproductie hebben wij alsnog een bedrijf gevonden die dit voor ons kon verzorgen. De bestellers van de DVD hebben inmiddels een mail gekregen over de afhaalmogelijkheden. Goed resultaat Impala turnsters Zaterdag 11 januari was de 2e voorronde turnen dames 3e divisie in Hooglanderveen. Voor Impala kwamen er twee jeugd turnsters uit, Jaike Deelstra en Astrid Rollema (beiden 11 jaar). Zij lieten op alle toestellen nette oefeningen zien. Jaike behaalde haar hoogste score voor haar mooie vloeroefening en eindigde als 13e in het eindklassement. Astrid liet een strakke brugoefening zien en behaalde op dit toestel haar hoogste score. Zij werd 12e in het eindklassement. Zomaar De selectiegroep van Alice, hier op de foto met ook nog Corine (links) en Marieke (midden). Helaas is Marieke gestopt met lesgeven, zij kan het niet meer combineren met haar rooster van het werk. Marieke, echt ongelofelijk bedankt voor al je jaren leiding en hulp bij de selectie meisjes. Gelukkig zal zij af en toe nog langs komen als het werk het toelaat. Inmiddels is er een vertrouwd gezicht terug in de zaal. Francine Schonenburg zal nu bij Alice komen helpen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog Corine en Miranda. De eerste wedstrijden zijn inmiddels al geweest, op de website uitgebreide verslagen hiervan.

5 Gymnastiekvereniging IMPALA Postbus AB Leusden Leusden, 16 januari 2014 Geachte ouders, leden en belangstellenden, Middels deze brief wil het bestuur van Impala u van harte uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering op: Donderdag 6 maart 2014 t Binnenhuys, De Meent Aanvang uur De agenda van de avond is als volgt: 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV Bestuursverkiezing/aftreden bestuursleden 5. Diverse jaarverslagen 6. Financieel jaarverslag seizoen (penningmeester) 7. Begroting seizoen Contributie verhoging 9. Bevindingen kascontrolecommissie 10. Verkiezing nieuwe kascontrolecommissie 11. Rondvraag en Sluiting Na afloop van de vergadering staat er een drankje klaar ter afsluiting van de avond. Om u in staat te stellen u voor te bereiden op de vergadering kunt u de notulen van de ALV 2012, het financieel jaarverslag en de begroting 2014 per mail opvragen via secretaris@gvimpala.nl. U krijgt de stukken dan van te voren g d. De stukken liggen tevens voor aanvang ter inzage voor de ledenvergadering gereed. Wij hopen u allen te mogen verwelkomen op donderdag 6 maart a.s. Het bestuur van Impala

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Welkom (terug) allemaal. Iedereen is al weer volop op aan het springen, turnen, free runnen en ritmisch gymmen en wij horen al weer enthousiaste verhalen. Alle nieuwe leden:

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 1. LEDENVERGADERING Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben wij verantwoording over het afgelopen jaar afgelegd en onze plannen voor volgend jaar besproken. Helaas was

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018 ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ALDO uitvoering Sponsorloop Verandering Streetdance-tijden

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

TV ODIN Nieuwsbrief juni Beste allemaal,

TV ODIN Nieuwsbrief juni Beste allemaal, TV ODIN Nieuwsbrief juni 2017 Beste allemaal, Nog 2 weken gymles en dan start de vakantie. Van 1 juli tot 1 september is er geen les. Vergeet niet je overplaatsingsbrief in te leveren bij je leiding zodat

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Na het officiële gedeelte is er tijd voor een drankje en een verrassingsactiviteit van de Activiteitencommissie.

Na het officiële gedeelte is er tijd voor een drankje en een verrassingsactiviteit van de Activiteitencommissie. 18 april 2014 nr. 19 In deze nieuwsbrief praten wij u bij over de activiteiten van de afgelopen periode en we blikken vooruit. Zo leest u een verslag van de Jeugddag, een uitnodiging voor de ALV en nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Voor iedereen alvast een plezierige carnaval en check goed je trainingsrooster of er wel of geen trainen is!

Voor iedereen alvast een plezierige carnaval en check goed je trainingsrooster of er wel of geen trainen is! INFORMATIEBRIEF 3 JANUARI 2018 Allereerst de beste wensen voor iedereen en een sportief 2018 toegewenst! Het eerste blok van sportjaar 2017/2018 loopt tot en met januari en dan gaan we alweer het 2 e blok

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. Beste allen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. 18 oktober: het Grote Gymfeest november: lotenverkoop

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 Vanuit het bestuur: Als dit stukje wordt gelezen is de vakantie weer voorbij en gaat de school weer beginnen en zo ook de sportieve uurtjes bij Turnlust. Wij als bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2014

Nieuwsbrief november/december 2014 Nieuwsbrief november/december 2014 Het zijn altijd weer drukke en spannende maanden zo aan het eind van het jaar. Zo ook bij Impala. Er was natuurlijk al het bowlen in oktober, de Rayonkampioenschappen,

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl

Nieuwsbrief. November 2015. Woordje van de voorzitter. www.vkwgym.nl Woordje van de voorzitter Zeven november zijn we begonnen met de Clubkampioenschappen in onze nieuwe zaal in de Groene Borg. Het was erg fijn dat we niet meer met materiaal naar de Börkerkoel hoefden te

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Leidraad voor freerunning

Leidraad voor freerunning Leidraad voor freerunning versie februari 2015 Voorwoord Welkom bij Gymnastiekvereniging D.G.V!! Bij D.G.V. kun je naast freerunning recreatie turnen, selectie turnen, sportfit en kleutergymnastiek beoefenen.

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Rest mij nu niets anders dan jullie nogmaals een sportief, gezond en vooral leuk 2015 toe te wensen.

Rest mij nu niets anders dan jullie nogmaals een sportief, gezond en vooral leuk 2015 toe te wensen. VAN DE REDACTIE NIEUWSBRIEF januari 2015 Allereerst wil ik u namens de Springbokken een gelukkig, gezond en sportief 2015 wensen! Het wordt, als het aan ons ligt in ieder geval, een sportief jaar. Er komen

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 Agenda/ mededelingen Uitnodiging algemene ledenvergadering Clubkampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS GOEDGEKEURD

OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS GOEDGEKEURD D.O.S. De Vogelweide Merellaan 5, 2872 AM Schoonhoven DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar + extra uitgaven OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

21 april 2016: uur de Baat Huizen

21 april 2016: uur de Baat Huizen Concept verslag Algemene Ledenvergadering Turnlust 21 april 2016: 20.00 uur de Baat Huizen Aanwezig: Het bestuur: Rubia Adolfs, Mariska Bolt, Ferry de Hoogen, Frank de Kruijf, Bert van Wijk Trainers: Eimertje

Nadere informatie

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank

Diverse stukjes Ondersteuningsfonds Rabobank Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur en EK jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke,

Nadere informatie

Sloop gymzaal Maurik

Sloop gymzaal Maurik Sloop gymzaal Maurik Op 1 april 2012 zal de gymzaal aan de Esdoornstraat gesloopt zijn. Stichting Woningbeheer Betuwe ontwikkelt een Kulturhus met sportvoorzieningen. Donderdag 9 februari 2012 hebben wij

Nadere informatie

Infoboekje. Wedstrijdgroep A- en B-selectie

Infoboekje. Wedstrijdgroep A- en B-selectie Infoboekje Wedstrijdgroep A- en B-selectie Inhoudsopgave: Hoofdstuk I Informatie voor A- en B-selectie: 1. Informatie A- en B-selectie.... 4 pag. Dit 1 document heeft als doel een aantal zaken voor u als

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 5 Jaargang: 7, nummer 5

Nieuwsbrief november 5 Jaargang: 7, nummer 5 Nieuwsbrief november 5 Jaargang: 7, nummer 5 Beste leden van AMVJ Martinus, Namens het bestuur van Volleybalvereniging AMVJ Martinus Amstelveen, nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

www.tilburgsekampioenschappenturnen.nl Inhoudsopgave: Voorwoord 3 Algemene wedstrijdbepalingen 4 Inschrijfbepalingen dames 5 Inschrijfbepalingen heren 5 Inschrijfformulier Bijlage 1 Beste Turnvrienden,

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA

JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA JAARVERSLAG 2013 GYMNASTIEK VERENIGING SPORTUNA 17 April 2014 Inhoudsopgave Inleiding Secretariaat o Lesaanbod o Wedstrijden & Evenementen o Huisvesting o Vooruitblik 2014 Technische Commissie o Kaderleden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

ACHTERBANOVERLEG 4 september 2018

ACHTERBANOVERLEG 4 september 2018 District Zuid ACHTERBANOVERLEG 4 september 2018 Technische Commissie Turnen Dames Limburg District Zuid PROGRAMMA Samenstelling Werkgroep Turnen Dames Evaluatie seizoen 2017/2018 Wedstrijdprogramma seizoen

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Bijlage Info avond mantelzorgconsulenten Stichting

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2011

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2011 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2011 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2011 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

digitil - januari 2015 Notulen Algemene ledenvergadering

digitil - januari 2015 Notulen Algemene ledenvergadering digitil - januari 2015 In deze digitil: Notulen ALV Digitaal gemak voor onze leden Activiteiten kalender 2015 Beschikbaarheid van de banen 't Opwarmertje Incasso contributie Reacties Notulen Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

17 oktober 2016 nr. 29

17 oktober 2016 nr. 29 17 oktober 2016 nr. 29 We zijn na de zomervakantie goed gestart met alle lessen en in deze korte periode waren er al diverse activiteiten. U leest hierover in deze Nieuwsbrief, met hierin een terugblik

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 Schoonhoven. Tel. 0182-384408 DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920 - GOEDGEKEURD

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie