Nieuwsbrief november/december 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief november/december 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief november/december 2014 Het zijn altijd weer drukke en spannende maanden zo aan het eind van het jaar. Zo ook bij Impala. Er was natuurlijk al het bowlen in oktober, de Rayonkampioenschappen, wijnproeverij en het pietenfeest in november en in december beginnen er al weer volop wedstrijden. Het Univé gymgala is op 20 en 21 december, ga je er naar toe: veel plezier! Komende weken wordt er nog even extra hard getraind en dan 2 weken welverdiende kerst rust. Tot volgend jaar allemaal! Vakanties Impala: De eerstvolgende vakantie is de kerstvakantie. Deze begint op zaterdag 20 december en eindigt op zondag 4 januari. De zaterdaglessen van Marita (extra uur) zijn nog op de 20 e, de selectie ritmisch gym traint op zaterdag de 3 e januari weer. Op de website staat het vakantierooster voor dit seizoen. Algemene Leden Vergadering Op 26 november was de ALV van Impala. Tijdens deze vergadering zijn er 2 bestuursleden afgetreden (Francine Schonenburg en Bianca Drachman) en er zijn 3 nieuwe bestuursleden toegetreden: Lonneke Nooren, Marije Gerverdinck en Amber van der Most. Samen met Marjolein de Vries vormen zij het nieuwe bestuur. Wij hopen dat hier op korte termijn nog 2 of 3 bestuursleden bij komen. Als u hier interesse in heeft en ook iets meer voor de vereniging wilt betekenen dan kunt een mail te sturen naar info@gvimpala.nl, er wordt dan snel contact met u opgenomen. Kent u 1 van de bestuursleden persoonlijk dan kunt u ze natuurlijk ook zelf aanspreken. Activiteiten Voorlopig staan onderstaande activiteiten gepland, meer informatie hierover volgt via brieven, website en de facebook pagina. Data onder voorbehoud! 25 februari spelmiddag 5-7 & 8-12 jaar 28 maart disco 7 t/m 10 jaar. Bowlen Dinsdag 21 oktober werd er door 40 leden van Impala gebowld in activiteitencentrum De Korf. Alle acht banen waren voor Impala gereserveerd en hier is goed gebruik van gemaakt. Op een aantal ballen na die in de goot belandden vlogen de strikes en spares iedereen om de oren. De scores liepen steeds hoger op. De hoogste scores werden gegooid door Rianne op de baan zonder hekjes en door Alexander en Sanderijn op de banen met hekjes. Na het bowlen stond er voor iedereen een bordje patat met een snack klaar en werd er gezellig met elkaar gegeten. Zelfs de bakken appelmoes gingen helemaal leeg en er moest zelfs een tweede ronde patat geserveerd worden na de inspanningen van het bowlen.

2 Na het eten was het wachten tot iedereen weer opgehaald werd, deze tijd werd in de hal van De Korf besteed aan acrogym door de selectiemeiden en andere turntruckjes. Wij als leiding en activiteitencommissie vonden het een zeer geslaagde middag en wij hopen dan ook iedereen de volgende keer weer te zien! Groeten activiteitencommissie Pietenfeest Op woensdag 26 november was het pietenfeest bij Impala voor de jongste leden. Ongelofelijk dat er zulke knappe pieten zijn! Wat een geweldige trucs konden ze allemaal, deze pieten zijn zeker geslaagd voor hun (gym)pietendiploma. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, Jumbo Biezenkamp bedankt voor de sponsoring en pieten bedankt voor jullie bezoek! Alle foto s zijn via de website en facebook te bekijken. Maandagavond hebben wij een VG (verstandelijk gehandicapten) groep. De groep is klein maar wel enthousiast. De spanning is hier ook echt voelbaar tijdens de Pietengymles, waar blijven ze nou? Gelukkig waren er ook pieten die hiervoor tijd vrij hebben weten te maken. Het was een gezellig uurtje! Bedankt pieten. Ouders in de zaal en kleedkamer Het is voor het zelfvertrouwen van de kinderen en de rust in de les beter als de ouders buiten de zaal blijven tijdens de les (met uitzondering van ouder en kind gym natuurlijk). Wij rekenen op uw begrip hiervoor. Om op de hoogte te blijven van de vorderingen van uw kind hebben wij kijklessen. Via de leiding van uw zoon/dochter krijgt u een bericht wanneer er kijkdagen zijn. Wij willen u ook verzoeken om tijdens het wisselen van de les als u uw kind komt brengen of halen niet in de zaal te wachten maar bij de kleedkamers of in de gang. De kinderen worden hierdoor teveel afgeleid en het geeft teveel onrust. U kunt dan ook gewoon uw praatje met de andere ouders doen zonder de les te verstoren. Bij Impala zitten er in sommige groepen meisjes/jongens van diverse leeftijden. De oudsten van deze groepen vinden het niet altijd fijn als er vaders/moeders in de kleedkamer komen tijdens het omkleden. Wilt u hiermee rekening houden? Bij Impala is de afspraak dat er vanaf 8 jaar geen ouders meer in de kleedkamer komen (moeders bij jongens/vaders bij meisjes).

3 Ritmisch gym Bij Impala bieden we verschillende soorten van de gymsport aan. Een van die onderdelen is ritmisch gym. Je zult het misschien niet gelijk herkennen omdat je alleen het jongens en meisjesturnen vooral kent van televisie. Maar bij Impala kun je ook kennis maken met deze tak van de gymsport. Bij ritmisch gym beweeg je op de maat van allerlei verschillende soorten muziek. Het is een combinatie van lenigheid en dans waarbij je ook nog eens gebruik kunt maken van een bal, hoepel, touw, knotsen of lint. Ritmisch gymnastiek is mooi om te zien maar nog veel leuker om zelf te doen. Wij als afdeling ritmische gymnastiek nodigen jullie en/of een vriendinnetje uit om eens een les te komen mee doen. Dan zal je zien dat dit een geweldige sport is. De lessen worden gegeven op de woensdagmiddag van in MFC Antares (eerste verdieping) door juf Corine. Kom je een keer meedoen om te kijken of je ritmisch gym net zo leuk vindt als wij? In de kerstvakantie zijn wij er ook bij de Crazy Christmas sportinstuif in de Korf voor iedereen die in groep 3 t/m 6 zit. Via school krijg je hier nog informatie over. De instuif is op 29 december. Je kan alleen meedoen als je vooraf inschrijft via l.sanders@sro.nl Groetjes de juffen van de ritmisch gym: Tanja, Corine en Sandra Oproep ondersteuning activiteiten Als vereniging proberen wij activiteiten te organiseren voor leden in alle leeftijdsgroepen alsmede voor de ouders van deze leden. Daarvoor zouden wij wel wat extra ondersteuning van vrijwilligers kunnen gebruiken. Heeft u af en toe een uurtje over of gewoon voor een keer een paar uurtjes laat dan van u horen!!! Wij hebben een sponsorcommissie die bestaat uit een trainer en 3 ouders, zou zouden hun commissie graag wat groter zien. Heeft u hier interesse in dan kunt u contact opnemen met Cor Jochemsen, hij is op woensdagavond in de Meent te vinden, op donderdagavond in de Berkelwijk en via mail bereikbaar: cor.jochemsen@gvimpala.nl Lijkt het je leuk om te helpen bij het bedenken en organiseren van activiteiten bij Impala? De activiteitencommissie is dringend op zoek naar uitbreiding! Minimaal 2 maar 3 of 4 extra leden is ons doel. Het gaat om 4 à 5 activiteiten per jaar. Heb je/heeft u interesse, mail dan naar sandra.jochemsen@gvimpala.nl, zij zal dan contact opnemen. Dit zijn 2 doelgerichte oproepen maar ook bijvoorbeeld voor de toestelcommissie (vrijdag en/of zaterdag tijdens de Clubkampioenschappen of een half uur voor de start van de eerste recreatieles op een dag) of incidentele activiteiten zijn altijd vrijwilligers nodig! Interesse? Mail naar Cor, Sandra of info@gvimpala.nl Kleding Meer informatie over de verenigingskleding voor de recreatiegroepen kunt u op de website terugvinden. Kleding voor de selectie gaat via de desbetreffende leiding. Sinds kort hebben wij ook ruimte voor 2 e hands aanbod (of vraag) op de website. Is uw dochter of zoon uit het pakje gegroeid dan kunt u proberen om het op deze manier te (ver)kopen.

4 Even voorstellen. Bij Impala wordt er in de diverse disciplines op verschillende niveaus gesport. Naast de recreatielessen zijn er nog diverse wedstrijdgroepen en uiteraard de selecties. Graag stellen wij de meisjes van de selectie turnen in deze nieuwsbrief aan u voor. Op 15 november waren er al de Rayonkampioenschappen voor de divisie 1 t/m 4 en de 5 e divisie van jeugd 2. Vanaf zaterdag 6 december gaat het wedstrijdseizoen op volle toeren draaien. Een seizoen bestaat uit diverse voorrondes van waaruit er doorgestroomd kan worden naar een Regiokampioenschap en van daaruit weer naar een Districtskampioenschap. De komende weken staat er op het programma: Datum Locatie Soort Divisie Amsterdam 1 e voorronde Amersfoort 1 e voorronde 4/5/6 keuze & D Amsterdam 2 e voorronde Amersfoort 3 e voorronde Bunschoten 1 e voorronde D2 Van boven naar beneden en links naar rechts. Verplicht groep 4e divisie D1 Jonne, Danae, Lieke, Sinne, Miriam Miranda, Madelief, Alice Keuze groep 3 e /4 e divisie Miranda, Merel, Lotte, Alice, Hieke, Lianne, Francine Rianne, Naomi, Britt, Denise Ilse, Astrid, Jaike (Ophelie niet op foto) Pre instap D1 en D2, instap D2 Kyana, Noortje, Olivia, Mies, Aimee, Wies, Floor, Dagmar, Jaya Mila, Karlijn, Jasmijn, Reina (Aimée niet op foto)

5 Rayonkampioenschap Zaterdag 15 november waren de rayonkampioenschappen van de 1e tot en met de 5e divisie bij Gym XL Amersfoort. Met maar liefst 16 meisjes deed Impala mee aan deze wedstrijd. Het volledige verslag en de foto rapportage is terug te vinden op de website Ronde 1 In de eerste ronde startten de Sinne Zaal, Hieke Schubert, Lianne Sänger, Denise Stomp, Naomi Potter en Ilse Stoffers. Sinne turnde een super wedstrijd! Op de balk liet ze een stabiele oefening zien en een mooie handstand. Ze eindigde welverdiend op een 3e plek. Hieke liet een mooie balk oefening zien helaas viel ze met de radslag, ze eindigde op de 14e plaats. Lianne turnde een nette oefening op de brug en eindigde op de 10e plaats. Naomi en Denise lieten op vloer mooie vrije oefeningen zien, zij werden 2e en 3e op dit toestel en eindigde op de 5e en 6e plaats. Ilse liet de mooiste overslag over de pegasus zien en werd 1e op dit toestel, ook op de andere toestellen turnde ze netjes. Zij mocht bij de prijsuitreiking de zilveren medaille in ontvangst nemen. Ronde 2 In de tweede ronde kwamen er veel meisjes uit voor Impala; Jonne Hannema, Madelief Butje en Lieke van Duijn, Miriam Bus, Ophelie Roos en Lotte Slijpen. Jonne en Madelief turnden nette oefeningen, op brug lieten ze beiden wat puntjes liggen. Jonne werd 7e en Madelief 6e. Lieke behaalde op brug juist hoge punten, ze werd 3e op dit toestel en ook met de prijsuitreiking kreeg zij de bronzen medaille omgehangen. Miriam heeft erg nette oefeningen neergezet, maar liet ook wat puntjes bij brug liggen. Maar ze maakte het weer goed met een nette vloeroefening en behaalde de 4e plaats. Ophelie en Lotte turnden beiden mooie oefeningen. Ophelie liet een mooie overslag over de pegasus zien en werd 2e op dit toestel. Lotte liet een strakke balkoefening zien en werd 1e op dit toestel. Ophelie eindigde als 5e en Lotte mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Ronde 3 In de derde ronde turnde onze jongste turnster Danae Cornelis en onze oudste turnster Merel Florian. Voor Danae was het haar eerste wedstrijd. De salto lukte op sprong en ook de brug en vloeroefening gingen goed. Ze behaalde een mooie 4e plaats. Merel was zenuwachtig omdat ze voor het eerst in dit niveau uitkomt. Ze turnde een mooie vrije oefening, maar met sprong en brug raakte ze het even kwijt. Bij balk herpakte ze zich weer, maar viel helaas met radslag. Ze eindigde op een mooie 14e plaats. Ronde 4 In de laatste ronde was het de beurt aan Jaike Deelstra en Britt Bolderman. Britt is dit jaar gepromoveerd naar een hoger niveau. Zij turnde mooie oefeningen op sprong en brug. Op balk liet ze wat puntjes liggen. Toch werd ze op elk toestel 1e omdat ze het enige meisje in dit niveau was. Zij kreeg dan ook de gouden medaille. Jaike begon haar wedstrijd goed met een super balkoefening, geen wiebel te bekennen. Bij vloer ging ze even de verkeerde kant op, maar herpakte zich weer. Door haar mooie balk en brugoefening kreeg zij ook de gouden medaille tijdens de prijsuitreiking. Alle meisjes hebben het super gedaan, op naar de voorrondes op 6 en 13 december!

6 Sponsoring In deze tijd van economische crisis en volop bezuinigingen bij de gemeente (er was al niet veel meer op te bezuinigen bij Impala.) kunnen wij steun in de vorm van sponsoring altijd gebruiken. Denk eens aan advertentieruimte, sponsoring van 1 of meerdere uren zaalhuur in een seizoen, catering bij wedstrijden, transport van materialen (bijvoorbeeld bij de Clubkampioenschappen), spandoeken voor bij wedstrijden, drukwerk, een hart onder de riem voor de vrijwilligers. De mogelijkheden zijn talrijk. Uiteraard maken wij reclame voor uw bedrijf of instelling op onze website, in deze nieuwsbrief, op onze Facebook pagina en op elke andere mogelijke manier. Als u een mail stuurt naar sponsor@gvimpala.nl dan nemen wij z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Boni Jeugdsponsoractie De Boni Jeugdsponsoractie is afgelopen! Het was hard werken dit jaar om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Waren wij vorig jaar nog als eerste geëindigd met het hoogste aantal munten, dit jaar zijn wij knap 2 e geworden. Het bedrag dat wij gaan krijgen is nog niet bekend, dat horen wij op 9 december. Grote Club Actie Ook de Grote Club Actie is afgelopen, de loten zijn getrokken, heeft u iets gewonnen? Laat het ons even weten dat vinden wij leuk nieuws. Ook hier moeten wij nog even wachten tot het bij elkaar gelopen bedrag bekend is. De 3 leden die de meeste loten verkocht hebben ontvangen daarna ook hun prijs! Wij wachten dan ook nog even met de bekendmaking wie het zijn. Nieuwe kleding Dankzij diverse sponsors hebben de jongens selectie en de jongens wedstrijdgroep nieuwe kleding gekregen! Super trots zijn ze op hun shirts met naam erop. Wijnproeverij Op donderdag 20 november was de jaarlijkse wijnproeverij in De Korf. Vanaf uur konden heerlijke wijnen geproefd en besteld worden. Er waren lekkere hapjes en er was ook live muziek! Geweldig bedankt voor dit gratis optreden Mad Moose Rock n roll ( Ook De Korf voor het ter beschikking stellen van de zaal en de lekkere hapjes die geserveerd werden en natuurlijk Wijnhandel Geurtsen die de heerlijke wijnen had verzorgd en de proeverij begeleidde van harte bedankt.

7 Ondanks de uitnodiging naar alle leden en het flyeren in de Hamershof viel de opkomst wat tegen, niettemin hebben wij die avond een sponsorbijdrage van rond de 250,00 opgehaald. Het begin is er! Afmelden voor een les? Het kan natuurlijk altijd een keertje voorkomen dat uw zoon/dochter niet naar les kan, wij vinden het fijn als hij/zij dan vooraf afgemeld wordt. Dit kan door een te sturen naar de leiding. Alle leiding heeft een Impala mailadres zoals etc. Op de website staat een overzicht van de leiding met bijbehorend mail adres. Bedankt voor het middagje bowlen en de wijnproeverij: Bedankt voor de bedrukking van de nieuwe jongens shirts Bedankt voor de muzikale omlijsting en wijn bij de wijnproeverij Helpt u ons mee de gegevens van Impala up-to-date te houden? Geeft u svp (adres)-wijzigingen, aanvullingen, adressen, etc. door via info@gvimpala.nl. Bij voorbaat dank.

Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014 Nieuwsbrief januari 2014 Namens alle leiding en het bestuur van Impala wensen wij iedereen een gezond en sportief 2014. Wij zijn het jaar begonnen met het Grote Gymfeest. Net als vorig jaar was het weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Welkom (terug) allemaal. Iedereen is al weer volop op aan het springen, turnen, free runnen en ritmisch gymmen en wij horen al weer enthousiaste verhalen. Alle nieuwe leden:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-2015. Algemene Leden Vergadering. Vakanties Impala: Activiteiten. Oproep, materialen gezocht. Grote Club Actie

Nieuwsbrief 1-2015. Algemene Leden Vergadering. Vakanties Impala: Activiteiten. Oproep, materialen gezocht. Grote Club Actie Nieuwsbrief 1-2015 De voorjaarsvakantie zit er al weer op, hopelijk is iedereen die met vakantie ging weer heelhuids thuisgekomen. Sinds januari zitten wij natuurlijk al weer lekker in het wedstrijdseizoen

Nadere informatie

Turnen GV IMPALA

Turnen GV IMPALA Turnen 2017-2018 GV IMPALA 1 Inhoud Selectiegroepen Impala... 4 Hoe werkt het binnen Impala?... 4 Waarom welk niveau... 4 A-selectie... 4 B-selectie... 4 Wedstrijdgroep... 5 Jong Talent... 5 Regels turngroepen...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Turnen GV IMPALA

Turnen GV IMPALA Turnen 2015-2016 GV IMPALA 1 Selectiegroepen Impala Hoe werkt het binnen Impala? In elk niveau kan worden geturnd, op dit moment is divisie 3 het hoogste niveau waar Impala in uit komt in het dames turnen.

Nadere informatie

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd! JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook!

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd!   JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! JAN 2018 WILSKRACHT www.wilskrachtalphen.nl NIEUWS Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! facebook.com/rksvwilskracht U kunt Wilskracht financieel steunen door mee te spelen met

Nadere informatie

Infoboekje GV IMPALA

Infoboekje GV IMPALA Infoboekje 2016-2017 GV IMPALA 1 Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Praktische info blz. 4 Omgansregels blz. 5 Activiteiten voor de hele vereniging blz. 5 Info turnen 2016-2017 vanaf blz. 7 2 Voorwoord Met

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief april 2014 Het voorjaar heeft zich na een toch al warme winter lekker ingezet, wij kijken uit naar veel warme lentedagen! Afgelopen weken is er in alle zalen druk getraind voor de vele wedstrijden,

Nadere informatie

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers,

Mededelingen Bestuur Verbouwing turnhal. Hoi Veppers, Hoi Veppers, Het nieuwe seizoen is alweer een tijdje geleden van start gegaan dus is het weer tijd voor een nieuwsbrief. Wil je iets in de nieuwsbrief? Mail dit dan naar vepgym@hotmail.com. Namens alle

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Tijden voor de recreatiegroepen vanaf 2 maart as.: Maandag recreatie tot 10 jaar 16.30 tot 17.30 uur recreatie vanaf 10 jaar 18.00 tot 19.00 uur Donderdag 18.00 tot 19.00 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De laatste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht...

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht... Woordje van de voorzitter Het voorjaar is nu echt begonnen. Geniet u er ook zo van? Als bestuur zijn wij druk bezig met de voorbereidingen om volgend seizoen in de MFA te kunnen sporten. We hebben straks

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Wedstrijdverslag AGD

Wedstrijdverslag AGD Wedstrijdverslag AGD Wedstrijd 1: AGD C (Benjamins): 17 november te Gent Benjamins Ella Hanssens Ik vond het heel leuk, mijn eerste echte wedstrijd. Ik behaalde brons. Ik heb heel hard mijn best gedaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Van het bestuur: KDO is 6 clubkampioenen rijker! Beste allemaal, wat was het fantastisch! Op 10 november werden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de recreatie

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

TV ODIN Nieuwsbrief juni Beste allemaal,

TV ODIN Nieuwsbrief juni Beste allemaal, TV ODIN Nieuwsbrief juni 2017 Beste allemaal, Nog 2 weken gymles en dan start de vakantie. Van 1 juli tot 1 september is er geen les. Vergeet niet je overplaatsingsbrief in te leveren bij je leiding zodat

Nadere informatie

De activiteitencommissie. Een recreanten gymles. Leer iets nieuws. van Rap en Snel. met Liz Rumathé en Jill Hommelink.

De activiteitencommissie. Een recreanten gymles. Leer iets nieuws. van Rap en Snel. met Liz Rumathé en Jill Hommelink. NR. 9 JUNI 2017 De activiteitencommissie van Rap en Snel Een recreanten gymles met Liz Rumathé en Jill Hommelink Leer iets nieuws van Noor Janssen De activiteitencommissie van Rap en Snel Nieuwtjes Binnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

NR. 7 NOVEMBER Trainster Sofie. stelt zich voor. Leer iets nieuws. van Inez Nijhof. Het prikbord. nieuw in de Nieuwsbrief

NR. 7 NOVEMBER Trainster Sofie. stelt zich voor. Leer iets nieuws. van Inez Nijhof. Het prikbord. nieuw in de Nieuwsbrief NR. 7 NOVEMBER 2016 Trainster Sofie stelt zich voor Leer iets nieuws van Inez Nijhof Het prikbord nieuw in de Nieuwsbrief Rap en Snel in cijfers Nieuwtjes Binnen Rap en Snel zijn er heel veel leden. Op

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

WilskrachtNieuws. Terugblik. Jongens in het nieuw! Rabobank Sponsorfietstocht. Vind ons op facebook! Toon uw supportershart!

WilskrachtNieuws. Terugblik. Jongens in het nieuw! Rabobank Sponsorfietstocht. Vind ons op facebook! Toon uw supportershart! WilskrachtNieuws www.wilskrachtalphen.nl NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Vind ons op facebook! facebook.com/rksvwilskracht Terugblik Na een welverdiende vakantie zijn alle lessen turnen, ritmische gymnastiek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KUNST & KRACHT

NIEUWSBRIEF KUNST & KRACHT NIEUWSBRIEF KUNST & KRACHT VOORWOORD Beste Lezer, J A N U A R I 2 0 1 4 In deze nieuwsbrief staan verschillende leuke weetjes van de maand Januari. De nieuwsbrief wordt elke maand gemaakt door de nieuwsbrief

Nadere informatie

28 augustus nummer 01

28 augustus nummer 01 28 augustus 2015 nummer 01 Van de vestigingsdirecteur: Langs deze weg een hartelijk welkom aan alle nieuwe leerlingen op onze school. Ook natuurlijk aan alle nieuwe ouders en verzorgers. Als vestiging

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn.

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. Beste allen, Dit is de laatste nieuwsbrief van 2014. Afgelopen maanden hebben we een aantal evenementen gehad waar we bij ODIN heel trots op zijn. 18 oktober: het Grote Gymfeest november: lotenverkoop

Nadere informatie

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018 ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ALDO uitvoering Sponsorloop Verandering Streetdance-tijden

Nadere informatie

Enthousiaste leiding. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Merel Hendriks, telefoonnummer 06-48421680.

Enthousiaste leiding. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Merel Hendriks, telefoonnummer 06-48421680. Hoi Veppers, Er is weer een nieuwe nieuwsbrief! In deze nieuwsbrief meer over de wedstrijden, het paaseieren zoeken en nog veel meer. Wil je iets in de nieuwsbrief? Mail dit dan naar vepgym@hotmail.com.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september 2008

Nieuwsbrief. september 2008 Nieuwsbrief september 2008 Blazekop 5 Ovezande In de zomervakantie was het ponykamp ook dit jaar weer een succes. Tijdens de opwarming voor het voltigeren begonnen we met bokspringen over elkaar heen.

Nadere informatie

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo Klanttest blok 3 Jaana Kaismo Inleiding Voor mijn Klanttest blok 3 heb ik weer een open training gegeven. Een open training houdt in dat iedereen een keer gratis mag mee trainen en kijken hoe hij of zij

Nadere informatie

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94

D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 D.O.S. Pasteurzaal Pasteurweg 94 Schoonhoven. Tel. 0182-384408 DOS nieuwsflitsen is een uitgave van DOSgymnastiekvereniging in Schoonhoven. Verschijnt 4x per jaar OPGERICHT OP 20 AUGUSTUS 1920 - GOEDGEKEURD

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 1. LEDENVERGADERING Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben wij verantwoording over het afgelopen jaar afgelegd en onze plannen voor volgend jaar besproken. Helaas was

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE

TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE GVN NIEUWLEUSEN SEIZOEN 2014-2015 Pagina 1 van 6 Technisch beleidsplan Turnselectie GVN Nieuwleusen. Inleiding De vereniging richt zich binnen de recreatiesport op het aanbieden

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

17 oktober 2016 nr. 29

17 oktober 2016 nr. 29 17 oktober 2016 nr. 29 We zijn na de zomervakantie goed gestart met alle lessen en in deze korte periode waren er al diverse activiteiten. U leest hierover in deze Nieuwsbrief, met hierin een terugblik

Nadere informatie

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek.

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek. Ik doe mijn spreekbeurt over turnen. Turnen is voor meisjes en jongens. De meisjes hebben veel verschillende toestellen sprong, brug, balk en vloer zijn voor de wedstrijden van de selectie`s en verder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De tweede nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Tenslotte

Nadere informatie

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken.

In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden en ouders van leden, In deze vierde nieuwsbrief van dit seizoen willen wij u vanuit het bestuur weer informeren over een aantal zaken. Bestuurlijk nieuws Zoals gemeld

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 4 - maart 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 3 - Nummer 1 - september 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016!

Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Woordje van de voorzitter Namens het bestuur wens ik u allen een gezond, gelukkig en heel sportief 2016! Hierbij weer een nieuwe nieuwsbrief. Ik vraag in dit stukje graag uw aandacht voor de wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Turnvereniging Patrick

Nieuwsbrief Turnvereniging Patrick Nieuwsbrief Turnvereniging Patrick Inhoudsopgave: 1. Vossenjacht 2. Nieuwe verenigingsshirts 3. Wijzigingen Jazz-groepen 4. Demodag 5. Opstarten Pré-selectie 6. Grote clubactie 2014 Succesvol! 7. Wedstrijdweekend

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

SSS Lopik. Het lesrooster zal er op de donderdag vanaf maart 2018 als volgt uit zien (overgang van lessen vindt plaats in februari):

SSS Lopik. Het lesrooster zal er op de donderdag vanaf maart 2018 als volgt uit zien (overgang van lessen vindt plaats in februari): Algemeen Sportnieuws Inmiddels is het jaar 2018 alweer een maandje onderweg en zitten wij als vereniging niet stil. De afgelopen maanden hebben er verschillende dingen binnen de vereniging plaatsgevonden.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen

Zwemnieuws Juli Start nieuwe seizoen. Clubkampioenschappen Zwemnieuws Juli 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: Start nieuwe seizoen, clubkampioenschappen, vrijwilligers gezocht!, zwemvierdaagse 2019, jaargangfinales, evaluatie landtraining,

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jeugdsportfonds

Nieuwsbrief. Jeugdsportfonds Secretariaat: Campferbeekstraat 7 7721 EL Dalfsen tel: 0529-435443 www.ascgymendance.nl Februari 2015 Nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van 2015. Hierin weer de nodige nieuwtjes en de

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 Vanuit het bestuur: Als dit stukje wordt gelezen is de vakantie weer voorbij en gaat de school weer beginnen en zo ook de sportieve uurtjes bij Turnlust. Wij als bestuur

Nadere informatie

9 e uitgave Nieuwsbrief Hercules 03

9 e uitgave Nieuwsbrief Hercules 03 9 e uitgave Nieuwsbrief Hercules 03 Belangrijke Mededelingen Free-runnen Helaas hebben wij voor Arno en Tim geen vervanging kunnen vinden voor de begeleiding van het free-runnen. Derhalve zijn we genoodzaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2015-2016 Mededeling van het bestuur Een berichtje van het (nieuwe) bestuur. We willen toch graag beginnen met het feit dat we eigenlijk nog één persoon erbij zoeken

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Leidraad voor gymnastiek

Leidraad voor gymnastiek Leidraad voor gymnastiek Versie februari 2015 Voorwoord Welkom bij Gymnastiekvereniging D.G.V!! Bij D.G.V. kun je recreatie turnen/gymnastiek, selectie turnen, sportfit, kleutergymnastiek en freerunning

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE

Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE Wedstrijdgroep TOESTELTURNEN INFOBROCHURE 2016-2017 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep toestelturnen van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

LEIDRAAD VOOR SELECTIE TURNEN

LEIDRAAD VOOR SELECTIE TURNEN LEIDRAAD VOOR SELECTIE TURNEN Voorwoord Welkom bij de selectie van Sportvereniging Zilvermeeuw Altena. Doel van deze leidraad is alle zaken die betrekking hebben op deelname aan het selectie turnen voor

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

Leidraad voor freerunning

Leidraad voor freerunning Leidraad voor freerunning versie februari 2015 Voorwoord Welkom bij Gymnastiekvereniging D.G.V!! Bij D.G.V. kun je naast freerunning recreatie turnen, selectie turnen, sportfit en kleutergymnastiek beoefenen.

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 17 april 2019 Nummer 49

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 17 april 2019 Nummer 49 Nieuwsbrief ALDO Jaargang 17 april 2019 Nummer 49 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Clubkampioenschappen 11 mei 2019 Vernieuwing statuten en huishoudelijk reglement Even voorstellen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

René Smaal update augustus 2016:

René Smaal update augustus 2016: René Smaal update augustus 2016: Bekijk nu de planning tot eind 2016 op www.renesmaal.nl/nieuws René Smaal Karate heeft nieuwe sporttassen besteld van natuurlijk Adidas. In september kunnen de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2016 Het seizoen nadert langzamerhand zijn einde. De laatste wedstrijden staan op het programma, maar de trainingen zijn nog in volle gang. Met het eind van het seizoen in

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Mei 2016

Nieuwsbrief 3 Mei 2016 Nieuwsbrief 3 Mei 2016 Recreatieve Wedstrijden 2016 Sparta heeft dit jaar een van de drie Recreatieve Wedstrijden mogen organiseren. Voor het bestuur en alle vrijwilligers nieuw, maar een mooie uitdaging.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen Nieuwsbrief Jaargang 7 nr.5 Juni 2013 www.molenwiekasten.nl Van de voorzitter Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. De zomervakantie staat immers al bijna voor de deur Er is met

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Wilskracht in Holland s Got Talent

Wilskracht in Holland s Got Talent JULI 2016 WILSKRACHT www.wilskrachtalphen.nl NIEUWS Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! facebook.com/rksvwilskracht Toon uw supportershart! U kunt Wilskracht financieel steunen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m.

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. District Oost Toestelkampioenschappen 9 en 10 juni 2018 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. FYSION Nijverdal De wedstrijd wordt gehouden in: VOLG BORDEN P-KNGU Sporthal de Kruidenwijk

Nadere informatie

TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!!

TALENTJES INFOBROCHURE WELKOM!!! TALENTJES INFOBROCHURE 2016-2017 WELKOM!!! TALENTJES Misschien turn je al even bij de Talentjes van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en we hopen

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie