NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een enthousiaste groep zwemmers die een laatste duik voor dit seizoen in het zwembad hebben genomen. Natuurlijk kwamen de aanwezige trainers ook met een nat pak thuis. Een laatste nieuwsbrief met nog enige informatie voor het nieuwe seizoen en met nog wat nieuwsflitsen van de laatste maand. Lees de nieuwsbrief goed door, zodat je op de hoogte bent van een aantal wijzigingen die met ingang van het nieuwe seizoen zullen plaatsvinden. LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG Dit jaar hebben we voor het eerst landtraining aangeboden en wel op de donderdagavond van uur gegeven door Ben Zuidinga. Het was een druk bezochte training, alleen richting het einde van het seizoen was de opkomst iets minder groot. De landtraining is als heel positief ervaren en willen we volgend seizoen dan ook graag doorzetten! >> Helaas kan onze trainer op de donderdagavond geen landtraining meer verzorgen en waren we genoodzaakt om de tijden te veranderen. Nieuwe trainingstijd is op woensdagmiddag van uur wederom gegeven door Ben Zuidinga. Ieder NOVA- lid die junioren 1 of ouder is, is welkom op de landtraining. >> Wat zijn de onkosten? Iedereen die landtraining wil volgen betaald per aanwezige training 1 euro. Als je de eerste komt, dan betaal je 10 euro en daarvoor krijg je een strippenkaart met 10 trainingen. Elke keer als je komt, krijg je hier een kruisje op en na 10x betaal je opnieuw 10 euro. >> Wel willen we graag weten of er nog steeds animo is voor deze landtraining en ook mogelijk is op dit tijdstip. Zou je willen doorgeven of je eventueel gebruik wilt maken van deze landtraining? WIJZIGING TRAININGSTIJDEN VRIJDAGAVOND De vrijdagavond wordt door iedereen gezien als de gezellige avond en die willen we dan ook in ere houden. Eind van de week en iedereen is dan wat uitgelatener, omdat het weekend voor deur staat. De training wordt hier natuurlijk ook een beetje op aangepast, zodat er wel nuttig wordt getraind, maar er ook ruimte is voor het sociale aspect. Enigste

2 probleem is dat de groepen op de vrijdagavond te groot worden en we liever niet iemand deze avond willen ontzeggen. TC heeft hier over vergaderd en we zijn tot de volgende oplossing gekomen: We gaan trainen van uur. Wanneer traint wie? Het is even puzzelen geweest, maar we gaan het eerst als volgt proberen: Ø de zwemmers die het afgelopen seizoen op vrijdagavond in de banen 1 en 2 hebben gezwommen, verhuizen naar uur en gaan zwemmen in banen 1,2,3; Ø de zwemmers die het afgelopen jaar hebben gezwommen van in de banen 1,2,3, blijven op hetzelfde tijdstip, maar verhuizen naar de banen 4,5,6; Ø de B- selectie (dit zijn alle zwemmers die niet op de ochtenden zwemmen), die zwemmen op het normale tijdstip van uur in de banen 4,5,6 (met mogelijkheid van een extra baan 3, ligt aan hoeveelheid zwemmers); Ø de A- selectie (dit zijn alle zwemmers die op de ochtenden trainen) komt om uur en gaat een kwartier eigen landoefeningen doen en vervolgens trainen van in de banen 1 en 2 (ligt aan drukte B- selectie of er een baan 3 bij komt); Ø Van uur worden banen 1 en 2 vrijgemaakt voor de banenzwemmers en gaat de A- selectie het laatste half uur gemengd zwemmen met de B- selectie in de banen 3,4,5,6. Het is een hele organisatie geweest om het rond te krijgen en het zal in het begin best even wennen zijn. Er zullen een aantal gezinnen zijn die zowel kinderen in het eerste uur als in het tweede uur zwemmend hebben en helaas kunnen we geen uitzonderingen gaan maken, want wat je voor de ene doet, moet je ook voor de andere doen. De TC hoopt op jullie begrip voor deze situatie. Mocht iemand hier vragen over hebben of aanvullingen, graag reactie naar BAANINDELING Net als voorgaande jaren starten we het seizoen met de indeling zoals het afgelopen seizoen. Iedereen gaat bij de baan staan waar hij of zij dit seizoen ook heeft gezwommen. De trainers zullen indien nodig gaan schuiven met de zwemmers, zodat iedereen (zoveel mogelijk) in een baan op zijn eigen niveau kan zwemmen. De vrijdagavondindeling is hierboven reeds gemeld. Een aantal zwemmers hebben nog niet doorgegeven op welke dagen ze komen zwemmen (o.a. door nog niet te weten hoe het op school gaat), stuur even een mail zodra je het weet! Heb je nog wijzigingen in de zwemtijden en nog niet doorgegeven? Laat het even weten!

3 TRAININGSSTAGE Voor iedereen die zich heeft aangemeld voor de zomerstage van NOVA, een brief met laatste details volgt in de week voor de trainingsstage. Het programma is helemaal rond en het beloofd een sportief en gezellig begin van het seizoen te worden! Wees erop voorbereid dat alle spieren in die week weer wakker zullen worden J!!! ZUIDERZEE CIRCUIT Volgend seizoen gaat NOVA deelnemen aan de Zuyderzee Masters Circuit Wat zijn dit voor wedstrijden en wie kan hier aan meedoen? Het circuit ( ZMC ) bestaat uit 9 zwemwedstrijden die worden georganiseerd door verenigingen uit plaatsen in en rond de voormalige Zuyderzee. De wedstrijden kunnen worden gezien als losse wedstrijden, dus je hoeft niet alles te zwemmen. Ben je op jaar, dan mag je seizoen meedoen aan dit circuit! Voor meer informatie kun je mailen met BELANGRIJKE DATA OM TE NOTEREN Ø Maandag (05:30-07:30) Eerste officiële training seizoen (Week 34 beginnen alle trainingen weer!) Ø Zaterdag Seizoen presentatie (uitnodiging volgt!) Ø Zaterdag (10:00) Trainersbijscholing Ø Vrijdag (19.40 uur) Aanvangsoverleg trainers (Page) TRAININGSTIJDEN In de vorige nieuwsbrief is gevraag of iedereen zijn trainingsuren wilde doorgeven, zodat we een goede baanindeling kunnen maken en een overzicht hebben qua baanbezetting. We hebben veel reacties gehad, maar nog niet van iedereen! Sommigen kunnen het ook nog niet weten i.v.m. studie. Heb je het nog niet doorgegeven en je bent wel van plan om op andere dagen te komen trainen dan het afgelopen seizoen, dan willen we dit wel graag weten! Kom je op dezelfde dagen trainen als het afgelopen seizoen, dan is het plekje nog gewoon vrij voor jou! We hebben zoveel mogelijk gesproken met de zwemmers die hebben aangegeven een gesprek te willen, maar door afwezigheid van de zwemmers in het laatste gedeelte van dit seizoen, hebben we niet iedereen kunnen bereiken. Zijn er nog onduidelijkheden? Mail even of kom begin seizoen even langs om je vraag te stellen!

4 TERUGBLIK B- FINALES 25/50m FINALES MINIOREN FINALES NJJK JAARGANG FINALE RODE LOPER Afgelopen maand was een maand met veel finales. Er is door de NOVA zwemmers HARD gezwommen en de NOVA zwemmers hebben weer heel wat medailles in de wacht gesleept. Het zijn te veel om iedereen bij name te gaan noemen, maar voor alle zwemmers met een podiumplaats en/of PR: Een aantal foto s die we graag even delen: Tijdens het NJJK HOEZO ZWAAR WEEKEND? J Na de minioren Finales (Beilen) Welverdiend ijsje!

5 Ook de trainingen van NOVA in Vlagtwedde op de dinsdagavond worden goed bezocht. Tijdens één van de laatste trainingen was er een leuke circuit georganiseerd door de trainers. Iedereen werd beloond met een certificaat en medaille!! De jeugd van de toekomst!! 25m Finales!! Tja en wat moet je van deze foto zeggen! Afgelopen zondag zouden een 3- tal zwemmers deelnemen aan de Jaargangfinale in Dordrecht. Op diezelfde dag waren er ook een aantal NOVA- zwemmers aan het racen in open water tijdens De Rode Loper. Volgens mij was het water bij de rode loper schoner!!!!!! Helaas werd de Jaargangfinale afgelast.

6 LAATSTE OCHTENDTRAINING Een aantal moeders hebben de zwemmers verrast met een heerlijk uitgebreid ontbijt na afloop van de laatste ochtendtraining. Super leuk en lekker!! TOT SLOT Eén van onze jeugdzwemmers, Berjen Mellema heeft vanochtend zijn laatste training bij NOVA gezwommen. Hij zal gaan trainen bij het RTC in Drachten. Berjen blijft aangesloten bij onze vereniging, dus we zullen hem op bepaalde wedstrijden en clubmomenten vast nog wel een keer zien! Een heel nieuw leven gaat er na de zomervakantie beginnen voor Berjen. Niet alleen een nieuwe trainingsomgeving, maar ook naar een nieuwe school en nieuwe woonruimte. Wij wensen Berjen heel veel geluk met al deze nieuwe dingen!! We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk namen van leden te verzamelen op een kussen en zo kan Berjen zelfs s nachts nog aan ons terugdenken!! J Zet hem op!

7 Informatie Sportimpuls!!! INFORMATIE Ø Tijdens de zomervakantie stoppen ook de trainingen van de sportimpuls. Volgend seizoen bij Sportimpuls: Ø Borstcrawl- cursus vanaf oktober! Ø Nieuwe activiteit: Bootcamp! NOVA APP Voor iedereen die de NOVA app nog niet hebben, kunnen via de website van nova dit alsnog aanvragen. Hierin kun je je afmelden voor trainingen en ook spoedmeldingen krijg je snel te lezen. Verder kun je de nieuwsbrieven terugvinden en nog veel meer! AFMELDEN KUN JE NIET OP DE TRAINING KOMEN??????? Er zijn al heel veel zwemmers die actief gebruik maken van de app om zich af te melden! Top! Toch zijn er nog veel zwemmers die dit vergeten! Graag nogmaals een verzoek om je ten alle tijden af te melden als je niet kunt komen. Dit is voor de trainers belangrijk om te weten! VAKANTIE NAMENS ALLE VRIJWILLIGERS VAN NOVA WENSEN WIJ IEDEREEN EEN SUPER FIJNE ZONNIGE VAKANTIE EN HOPEN WE DAT IEDEREEN GOED UITGERUST NA DE ZOMERSTOP WEER OP DE TRAININGEN VERSCHIJN!

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10.

NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN start trainingen seizoen (Page en Emslandermeer) Trainers bijscholing aanvang 10. NIEUWSBRIEF AANVANG SEIZOEN 2015-2016 Hallo allemaal, De vakantie zit er a.s. maandag voor de meeste zwemmers weer op. Hopelijk is het een goede vakantie geweest voor iedereen en gaan we weer uitgerust

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen - Stadskanaal

Clubkampioenschappen - Stadskanaal NIEUWSBRIEF DECEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De laatste nieuwsbrief in 2015!! Lees de nieuwsbrief goed door, want het blijkt dat veel mensen bepaalde informatie niet weten. Zorg dat je op de

Nadere informatie

TRAINING IN DRACHTEN. Zaterdag uur Zaterdag uur vanaf hier: ook voor de 2 e groep!

TRAINING IN DRACHTEN. Zaterdag uur Zaterdag uur vanaf hier: ook voor de 2 e groep! NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! Een onrustige en tegelijkertijd rustige start dit jaar door de ijzelperiode. Onrustig voor wat de uitval van de trainingen betreft, maar extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!!

Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Hoera, mijn kind kiest voor wedstrijdzwemmen!! Onderwerpen Trainingstijden Wanneer wedstrijden zwemmen? Indeling op leeftijd & afstanden Soorten wedstrijden Uitgangspunten circuits Aanschrijving & afmelding

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS!

AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Versie September 2013 AANDACHTSPUNTEN VOOR ZWEMMERS EN OUDERS! Naast vooral lol hebben in zwemmen, zijn er ook een paar zaken die je echt moet weten/doen rondom het trainen en zwemmen van wedstrijden.

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Zwemnieuws September 2018

Zwemnieuws September 2018 Zwemnieuws September 2018 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: startbijeenkomst, de start van het LAC-seizoen, Bas wint prestatiemedaille LAC, afscheid van vrijwilligers, oproep voor

Nadere informatie

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN

Uitvoering van NDD-Beleidsplan 2012-2017 JAARPLAN AFDELING. Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN JAARPLAN AFDELING Wedstrijdzwemmen WEDSTRIJDZWEMMEN WATERPOLO TRIATLON TRIM & RECREATIE BASISZWEMMEN 1 AFDELING: Wedstrijd zwemmen STELLER: Ed Laar DATUM: 01-09-2013 INLEIDING De Omnizwemvereniging Nieuwe

Nadere informatie

Kick-off Seizoen Zwemlust den Hommel

Kick-off Seizoen Zwemlust den Hommel Kick-off Seizoen 2018-2019 Zwemlust den Hommel Inhoud presentatie Voorstellen Communicatie Vooruit kijken Trainingen Landtraining Wedstrijden Vragen Even voorstellen: De trainers voor dit seizoen Even

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat.

Batavia Swim. geworden bij Batavia Swim. Door ontwikkeling of door ouder worden kan het wel zijn dat je kind naar een andere groep gaat. Vraag Waarom is er een nieuwe zwemvereniging opgericht Bestuurlijke verschillen van inzicht over de technische zaken van wedstrijdzwemmen (trainingen en wedstrijden) en de inbedding van wedstrijdzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Februari 2017 Wedstrijdagenda Februari 2017 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Februari 4 DZ&PC limietwedstrijd Lange Baan Drachten Aanschrijving verstuurd 5 Swimkick-Minioren circuit, deel 3 Alkmaar Aanschrijving

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 35. Zwemkamp 2012 in Eindhoven

Nieuwsbrief week 35. Zwemkamp 2012 in Eindhoven Nieuwsbrief week 35 Zwemkamp 2012 in Eindhoven Mede dankzij onze sponsor Glas-wandafwerking en Schildersbedrijf G. Mommersteeg werd dit kamp mogelijk en een succes met lekker eten en drinken. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Juli 201 6 Jaargang 4, nummer 3 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Regionale Minioren Finale 2 Voorwoord van de voorzitter Felicitaties Richard Claus 3 A

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: doorzetten en de moed erin houden

gedragsregel in verhaal: doorzetten en de moed erin houden gedragsregel in verhaal: doorzetten en de moed erin houden We zitten al in de helft van het jaar en het zwemseizoen zit er bijna op. De zwemmers kijken allemaal al uit naar de twee weken durende stage

Nadere informatie

De WWW 's voor de minioren van de Columbiaan

De WWW 's voor de minioren van de Columbiaan De WWW 's voor de minioren van de Columbiaan Wat zijn nou de WWW's? Het zijn de Wie Wat Waar- vragen en antwoorden. Afspraken die je moet weten voor de trainingen en wedstrijden. 1 Trainingen: Algemeen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel # juli/augustus 2018 Inhoud: Jarig in juli/augustus Seizoenafsluiting Activiteitencommissie Clubkampioenschappen 17/18 Open Water zwemmen Verslag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Maart 2019 Wedstrijdagenda Maart 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Maart 3 maart Minioren-Junioren Circuit deel 3 Den Helder Aanschrijving verstuurd 9-10 maart Jaargangwedstrijden Leiden Beste 18 NL per

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015

VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 VOORSTEL WEDSTRIJDPROGRAMMA REGIO OOST SEIZOEN 2014/2015 Door de zwemtrainers in de werkgroep Kampioenschappen is een voorstel uitgewerkt en aan de KZC s (Regio-zwemcommissie) aangeboden. Tijdens een gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen

Informatie- boekje. Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Informatie- boekje Jeugdopleiding Speedo Wedstrijdzwemmen Voorwoord Dit informatieboekje is voor ouders van zwemmers die lid zijn van ZPC De Rog. Hierin staat alle informatie over de zwemvereniging, trainingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014.

Nieuwsbrief. Geraniumactie. RABO Fietssponsortocht. Uitgave: April 2014. Nieuwsbrief Uitgave: April 2014. We doen het als vereniging over de hele breedte goed en daar kunnen we best trots op zijn. Maar dat succes komt niet zomaar; daarvoor hebben mensen zich ingespannen. Tijdens

Nadere informatie

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013

Boomtopperdag was een succes! 5e jaargang, nummer oktober 2013 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen

Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen Wedstrijdkalender wedstrijdzwemmen 2018-2019 1 Inhoudsopgave Aan welke wedstrijden mag ik mee doen?... 3 Seizoenskalender... 4 2018... 4 2019... 4 Informatie per wedstrijdcircuit & kampioenschappen...

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

Beste zwemmers en ouders van zwemmers,

Beste zwemmers en ouders van zwemmers, Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders en Remco Brand e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2017/2018 11 april 2018 Nr. 2018-15 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd

MNC-toernooi voor A-, B- en C-jeugd Beste MNC'ers, Er staat ons weer een mooi poloseizoen te wachten. Komend weekend hebben we een vol programma. We vragen speciale aandacht voor een vernieuwd heren 1 waar veel jeugdspelers hun opwachting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Jaaroverzicht PSV Masters 2014

Jaaroverzicht PSV Masters 2014 Jaaroverzicht PSV Masters 2014 Door: Harold Matla Algemeen Voor PSV Masters was het weer een druk jaar. Er is weer veel gebeurd en georganiseerd. Bestuurlijk is de commissie uitgebreid naar 5 leden. Daarnaast

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Nieuwe zwembad. Impressie AquaHome. AquaRijn vol water. WOC competitie vijfde en zesde ronde. Nieuwe trainingstijden vanaf 8 mei 2012

Inhoudsopgave: Nieuwe zwembad. Impressie AquaHome. AquaRijn vol water. WOC competitie vijfde en zesde ronde. Nieuwe trainingstijden vanaf 8 mei 2012 Nieuwsbrief -14- april 2012 Inhoudsopgave: Nieuwe zwembad Impressie AquaHome AquaRijn vol water WOC competitie vijfde en zesde ronde Nieuwe trainingstijden vanaf 8 mei 2012 Stage Hongarije Jongens onder

Nadere informatie

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl

Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl . Wedstrijdzwemmen November Redactie / aanmelden / corrigeren e-mailadressen: secretariszc@gzcdonk.nl 06-11-2012 Beste zwemmers, ouders, trainers en kaderleden, Het begin van het seizoen zit er weer op

Nadere informatie

BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016. Algemene Bepalingen KNZB Challenger

BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016. Algemene Bepalingen KNZB Challenger BEPALINGEN KNZB Challegers 2015-2016 Dit document bevat twee hoofdstukken, te weten hoofdstuk 1 algemene bepalingen KNZB Challenger en hoofdstuk 2 aanvullende bepalingen en programma voor betreffende challenger.

Nadere informatie

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl

Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Volleybalvereniging Kidang - Bemmel w. www.kidang.nl e. info@kidang.nl Nieuwsbrief Kidang - November De nieuwsbrief met alle informatie over de vereniging. In deze nieuwsbrief komen veel verschillende

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

KICK-OFF seizoen september 2018

KICK-OFF seizoen september 2018 KICK-OFF seizoen 2018-2019 4 september 2018 Agenda 1. Terugblik vorig seizoen 2. Wijzigingen 1. Structuur afdeling wedstrijdzwemmen 2. Contributie 3. Onderlinge gedrags-afspraken 1. Code BLAUW 2. Zwemmers

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Agenda "ZV Olympia Geldermalsen" 2015-2016

Agenda ZV Olympia Geldermalsen 2015-2016 dinsdag 01- dec [0] woensdag 02- dec [0] donderdag 03- dec [0] vrijdag 04- dec [0] zaterdag 05- dec [0] zondag 06- dec [0] maandag 07- dec [0] dinsdag 08- dec [0] woensdag 09- dec [0] donderdag 10- dec

Nadere informatie

Seizoen 2016/ november 2016 Nr

Seizoen 2016/ november 2016 Nr Redactie: Dick Bouman 06-50589322 dickjolien@hotmail.com Wedstrijdsecretariaat: Ruud Snijders, Remco Brand en Gerard Bruijgoms e-mailadres:zwemsecretariaat.mnc@gmail.com Seizoen 2016/2017 22 november 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Zwemnieuws Februari 2019

Zwemnieuws Februari 2019 Zwemnieuws Februari 2019 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: verslag ONMK, Ranomicup, zwemwedstrijden februari/maart, standen Nationale Zwemcompetitie en Regiocompetitie, verslag

Nadere informatie

V.S.V. Velserbroek D Selectie

V.S.V. Velserbroek D Selectie Seizoen 2014 2015 V.S.V. Velserbroek D Selectie Beste spelers van V.S.V. Velserbroek, Komend seizoen zal de D1 spelen in de hoofdklasse. Door een prachtig resultaat van de oude D1 spelen we komend seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014

Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Nieuwsbrief Waterpolo juli 2014 Beste waterpoloërs, Met deze nieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en informatie geven m.b.t. het nieuwe poloseizoen 2014-2015.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015

Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Nikantes Tussendoortje Seizoen 2014-2015 Zondag 13-06-2015 Het was goed toeven op het Nikantes Schutterstoernooi van zaterdag 13-06-2015. Er zijn ongeveer 500 foto s gemaakt door onze fotograven Aad Kraaijenbrink

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

Politiek forum over scenario s rond toekomst zwembad op 10 juli.

Politiek forum over scenario s rond toekomst zwembad op 10 juli. Oldenzaal, juli 2017 Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Politiek forum over de scenario s rond toekomst zwembad op 10 juli Onderzoek naar misbruik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie

Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Nieuwsbrief 2 April 2018 Vitamine V(akantie); trainen in de meivakantie Zoals je gewend bent, zal er in de meivakantie gedraaid worden volgens een vakantierooster voor de jeugdleden. Omdat de meivakantie

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming.

Swimming Meets. Dit betekent dat er o.a. altijd ruimte zal zijn om in- en uit te zwemmen maar denk hierbij ook aan elektronische tijdwaarneming. 26-28 februari 17 april Swimming Meets UITNODIGING Beste zwemvrienden, In het seizoen 2015/2016 organiseert The Hague Swimming (SG) in samenwerking met Den Haag Topsport en vele andere partners wederom

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 25, nummer 16 11 januari 2013 In deze editie: Start van 2013 Voorstelling kleuters Estafette Nieuwe ouders Agenda/kalender Arts/tandarts Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE WEDSTRIJDZWEMMEN

INFORMATIEBOEKJE WEDSTRIJDZWEMMEN INFORMATIEBOEKJE WEDSTRIJDZWEMMEN Seizoen 2013-2014 ZWEMVERENIGING DE COLUMBIAAN [Geef hier de samenvatting van het document op. De samenvatting is een korte beschrijving van de inhoud van het document.

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Aan: Leden van de afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Van: TC Wedstrijdzwemmen Datum: Januari 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Beste

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Mozka. 20 Juni. Infoavond

Mozka. 20 Juni. Infoavond Mozka 20 Juni Infoavond Mozka = competitief Steeds beter worden is het doel Trainingen en wedstrijden Regelmaat en discipline Zowel zwemmers als ouders moeten zich hiervan bewust zijn 1 Seizoen Start :

Nadere informatie

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven

PIETER VAN DEN HOOGEN- BAND!!! Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Uitslag Pieter Cup, minioren 3 & 4, 4 april 2015 in Eindhoven Marin Wieling: 50 vlinderslag 48.30 Grootste verbetering: Marin Wieling, 50 vlinderslag 48.30 Uitslag Pieter Cup, minioren 5 & 6, 4 april 2015

Nadere informatie

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1

Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Wedstrijdboekje KV De Geuzen Versie: 1.2 Datum: 15 april 2014 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Hoe gaat zo n wedstrijd in zijn werk... 3 3. Aan welke wedstrijden kun je meedoen?... 3 4. Categorieën

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012

NIEUWSBRIEF No 2 November 2012 NIEUWSBRIEF No 2 November 2012! SAMENWERKINGSCLUSTER SCKlarenbeek VVVoorst SV Wilp SV Cupa t.b.v. meidenvoetbal SC Klarenbeek, VV Voorst, SV Cupa en SV Wilp zetten zich in om het meidenen meisjesvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019

Nieuwsbrief MSV Zeemacht Wedstrijdzwemmen. Januari 2019 Wedstrijdagenda Januari 2019 Datum Wedstrijd Zwembad Bijzonderheden Januari 6 januari Zuyderzee Masters Circuit, deel 5 Amersfoort Aanschrijving verstuurd 6 januari ZV de Zaan limietwedstrijd Zaandam Aanschrijving

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Infonummer Onderbouw vv S.J.C. JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Competitievormen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4.

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Datum Wedstrijd Plaats Inz. St. Ploegleiding Officials Opmerking

Datum Wedstrijd Plaats Inz. St. Ploegleiding Officials Opmerking Datum Wedstrijd Plaats Inz. St. Ploegleiding Officials Opmerking maandag 22 augustus 2016 Eerste training zaterdag 27 augustus 2016 zondag 28 augustus 2016 zaterdag 3 september 2016 zondag 4 september

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Welkom bij de informa0eavond wedstrijdzwemmen d ELFT. Kerkpolderbad 2 september 2016

Welkom bij de informa0eavond wedstrijdzwemmen d ELFT. Kerkpolderbad 2 september 2016 Welkom bij de informa0eavond wedstrijdzwemmen d ELFT Kerkpolderbad 2 september 2016 Programma d ELFT als vereniging Wedstrijdzwemmen bij d ELFT Wedstrijden Startgemeenschap Albion d ELFT Vrijwillgers:

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM

UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM UITSLAG NJJK, 29, 30, 31 JANUARI EN 1 FEBRUARI 2015 IN AMSTERDAM Melissa Baars 100 vrije slag 1:02.26 200 vrije slag 2:14.42 200 vlinderslag 2:33.91 200 wisselslag 2:35.90 200 vrije slag 2:18.35 400 vrije

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 7 2-10-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Oktobermaand Kindermaand! Ik hoor verschillende reacties

Nadere informatie

Hoofdstuk 5 Schrijven

Hoofdstuk 5 Schrijven Hoofdstuk 5 Schrijven Een overtuigende tekst schrijven Noordhoff Uitgevers bv 2014 3 vmbo-(b)k 2F Ik vind zakgeldverhoging noodzakelijk, want alles is duurder geworden. Wat is in deze zin de mening? Ik

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252

Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 December 2011 Informatieblad van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Dirigent: Henriëtte Sabel 0528 321252 Voorzitter: Elise Potgieter 0523 857015/06 30377808 elisepotgieter@hotmail.com Secretaris: Nely

Nadere informatie