BOERDONK Kapelstraat 1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BOERDONK Kapelstraat 1"

Transcriptie

1 BOERDONK Kapelstraat 1 Multifunctioneel markant object, hotel, café, gastenkamerverhuur, winkel, bedrijfsgedeelte en woonfunctie gelegen in het centrum van rustig en landelijk gelegen dorp Boerdonk. Aanbiedingsprijs : Bouwjaar : Inhoud : Perceelsoppervlak : ,- k.k ca m³ ca. 520 m²

2 Multifunctioneel markant object, hotel, café, gastenkamerverhuur, winkel en woonfunctie gelegen in het centrum van dorp Boerdonk. Inhoud : ca m³ Bouwjaar : 2005 Perceelsoppervlak : ca. 520 m² De indeling is als volgt: Begane grond Horecagedeelte Café Toiletten Keuken Bierkelder Het horecagedeelte bestaande uit een café met eetgelegenheid is gelegen op de begane grond. Café met een vloeroppervlak van ca. 92 m² met aan de voorzijde een veranda / serre van ca. 15 m². Café is uitgevoerd met schouwpartij, authentieke toog en verlaagde bar. De veranda / serre is in gebruik als rookkamer. Vanuit het cafégedeelte toegang tot de toiletgroep, keuken, berging, binnenplaats en veranda. Damestoiletgroep bestaande uit portaal, vaste wastafel en 2 separate toiletten. Herentoiletgroep bestaande uit portaal, vaste wastafel, 2 urinoirs en 1 separaat toilet. Keuken met een oppervlakte van ca. 30 m² is uitgevoerd met kunststof gietvloer, wanden tegelwerk, systeemplafond voorzien van tl-armatuur en een zeer compleet uitgevoerde Rubbens bedrijfskeukeninrichting. De bedrijfskeuken (Gamko koeling) is voorzien van een kookgedeelte uitgevoerd met rvs-werkblad, 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, dubbele friteuse, twee enkele friteuses, vaatwasser (doorschuifsysteem), warmhoudkast en separaat werkgedeelte uitgevoerd met rvs-werkblad. Vanuit de keuken toegang tot de bierkelder, voorraadkelder, berging met koelruimte en entree bovenwoningen. Bierkelder met een oppervlakte van ca. 12 m² en hoogte van ca. 1,85 m. Berging met combi cv-opstelling van bouwjaar 2005.

3 Opslagruimte Wasruimte Winkelruimte Opslagruimte met een oppervlakte van ca. 20 m² met aparte koelcel en toegang tot de voorraadkelder van ca. 30 m² en een diepte van ca. 2 meter. Wasruimte is geheel betegeld met daarin de opstelling van het witgoed en een separaat volledig rolstoelvriendelijk toilet. Winkelruimte met een oppervlakte van ca. 19 m² is multifunctioneel en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Middels de buitentrap kunt u het bovengelegen appartement en de gastenkamers van het hotel bereiken. 1 e verdieping Via de hal bereikt u de 1 e verdieping, via de overloop toegang tot zowel het appartement als gastenkamer 1. Appartement Woonkamer Slaapkamer Badkamer Het appartement is gelegen op de 1 e verdieping en bereikbaar vanuit de overloop. Woonkamer met een oppervlakte van ca. 30 m² uitgevoerd met houten plankenvloer. Woonkeuken met een oppervlakte van ca. 15 m² voorzien van keukenopstelling, natuurstenen vloer en openslaande tuindeuren. Slaapkamer met een oppervlakte van ca. 14 m² met openslaande tuindeuren en toegang tot de badkamer. Badkamer met bubbelbad, douche, dubbele wastafel, toilet, bidet en openslaande tuindeuren. Via het terras kunt u de gastenkamers 2 en 3 bereiken.

4 Gastenkamer 1 Trapopgang met overloop en toegang tot de sfeervolle gastenkamer. Gastenkamer 1 met een oppervlakte van ca. 14 m² is ingericht met wastafel en inloopdouche voorzien van regensproeier en toilet op de overloop. Gastenkamer 2 Gastenkamer 3 Betreft een sfeervolle gastenkamer. Gastenkamer 2 met een oppervlakte van ca. 19 m² is ingericht met aparte badkamer op de kamer en voorzien van wastafel, douche en toilet. Betreft een sfeervolle gastenkamer. Gastenkamer 3 met een oppervlakte van ca. 19 m² is ingericht met aparte badkamer op de kamer en voorzien van wastafel, douche en toilet. 2 e verdieping Via de centrale hal bereikt u de 2 e verdieping, via de ontbijtruimte met keukenblok toegang tot zowel de berging met cv-ruimte als de gastenkamers 4 en 5. Berging Gastenkamer 4 Gastenkamer 5 Aparte berging met combi cv-opstelling van bouwjaar 2006 en nooduitgang. Via vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder. Sfeervolle gastenkamer met een oppervlakte van ca. 16 m² is uitgevoerd met aparte badkamer op de kamer en voorzien van wastafel, douche en toilet. Betreft een sfeervolle logiesruimte. Gastenkamer 5 met een oppervlakte van ca. 16 m² is uitgevoerd met aparte badkamer op de kamer en voorzien van wastafel, douche en toilet.

5 Binnenplaats Geheel sfeervol ommuurde binnenplaats met toegang tot het horecagedeelte en de gastenkamers. De binnenplaats / terras is voorzien van grote openslaande houten poortdeuren. Algemeen - Terrasvergunning aanwezig! - Het horecagedeelte is voorzien van spouwmuren en geheel uitgevoerd met hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing. - In 2005 is het gehele object gebouwd en geïsoleerd volgens de geldende geluidsnormen. - Horecavergunning aanwezig. - Alle kamers zijn voorzien van internet- en tv-aansluitingen. - Het betreft een uniek multifunctioneel object geschikt voor vele doeleinden. - Het object is bestemd als horeca met wonen. - Vrij van bierplicht. - In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. - Omgeven door een diversiteit aan zowel wandel- als fietsroutes. Het object kan dienen als woning, horeca en winkel. (bestemmingsplan op aanvraag)

6 Café

7 Rookkamer/voorkamer Herentoilet Café Damestoilet Café

8 Bedrijfskeuken

9 Appartement.

10 Badkamer appartement

11 Slaapkamer appartement 1 e verdieping

12 Gastenkamer eerste verdieping

13 Gastenkamer eerste verdieping

14 Overloop naar gastenkamers 2 e verdieping Elke dubbele gastenkamer heeft een eigen douche en toilet

15 Gastenkamer & badkamer tweede verdieping

16

17 Dakterras

18

19

20 Plattegrond begane grond

21 Plattegrond 1 e verdieping

22 Plattegrond 2 e verdieping

23 Kadastrale kaart

24 Bestemmingsplan

25 Bestemmingsplan

26 Bestemmingsplan

27 Bestemmingsplan

28 Bestemmingsplan

29 Bestemmingsplan

30 Bestemmingsplan

31 Bestemmingsplan

32 Bestemmingsplan

33 Bestemmingsplan

34 Beek en Donk Brabantse cultuur, stilte, rust, kleinschaligheid, gastvrijheid, ruimte, groen, authenticiteit, maar ook voor vitaliteit, bedrijvigheid en nijverheid. Beek en Donk is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-hertogenbosch. Beek en Donk is de hoofdplaats van de gemeente Laarbeek en telt inwoners (1 juni 2006, bron: CBS). Tot 1 januari 1997 was het een zelfstandige gemeente. Laarbeek is rijk aan cultuurhistorie: kastelen, kloosters, molens, heemkamers, oude torens, een bierbrouwerij en de oudste klokkengieterij ter wereld. Ook biedt Laarbeek: Wandel- en fietsroutes van de kernen naar het buitengebied Pioniersroute Wandelroute over Zandpaden Paardrijden, maneges en ruiterroutes Passantenhaven Laarbeek Gezellige horecavoorzieningen en terrassen Een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden Verblijfsaccommodaties Ligging Beek en Donk is een rustig gelegen dorp aan de Zuid-Willemsvaart. Tevens begint het Wilhelminakanaal hier op de grens met het buurdorp Aarle-Rixel. Het dorp kent, net als het buurdorp Aarle-Rixel, twee historische centra; het Heuvelplein in het zuidelijk gelegen Beek en het Piet van Thielplein, in het noordelijk gelegen Donk. De Beekse Sint-Michaëlkerk en de Donkse Sint-Leonarduskerk vormen de basis voor de beide kerkgemeenschappen. D'n Oude Toren, een losstaande kerktoren aan de rand van het dorp uit de 15e eeuw, waakt over de Laarsche Velden en Beekse Akkers. De toren is het laatste restant van het vroegere dorp Beek, dat in de middeleeuwen naar de rand van de huidige akker werd verplaatst, waarbij de kerk eenzaam achterbleef en nog eeuwen werd gebruikt vanuit het nieuwe dorp, een veelvoorkomend fenomeen in de Brabantse Kempen en westelijk Brabants Peelland. In oude schriftelijke bronnen worden Aarle en Beek overigens regelmatig in één samenvoeging genoemd Aarle- Beek

35 Kenmerkend voor het feit dat Beek en Donk vroeger uit twee afzonderlijke kernen heeft bestaan, is de strook groen, dwars door het dorp. Hier vindt men ook de Muziektuin. Sinds 2003 staat hier het nieuwe gemeentehuis van de in 1997 nieuwgevormde gemeente Laarbeek. Bereikbaarheid Beek en Donk is goed bereikbaar, via de N270 richting Veghel, Helmond en Eindhoven. Ook rijden er drie streekbuslijnen: Hermes lijn 21 (Beek en Donk - Eindhoven vv), Arriva/Hermes lijn 25 (Veghel/Boekel - Helmond vv) en Arriva/Hermes lijn 121 (Uden - Eindhoven vv).

36 Erp Het kerkdorp Erp maakt onderdeel uit van de gemeente Veghel. Evenals Veghel is ook Erp ontstaan rondom doorwaadbare plaatsen in rivier de Aa. Zoals het vroeger veel gebeurde, werd Erp gevormd door een kerk met van daaruit uitwaaierende lintbebouwing. Naarmate Erp groeide werd de ruimte tussen de linten ingevuld met kleinschalige woonbuurten. Op dit moment telt Erp bijna inwoners. Het Hertog Janplein is het hart van het dorp, ontstaan op het knooppunt van de twee belangrijke doorgaande wegen. Rond het Hertog Janplein liggen nu het oude gemeentehuis,diverse winkels en horecagelegenheden, een voormalig bankgebouw en natuurlijk de kerk. Erp beschikt over een eigen bedrijventerrein, heeft een winkelbestand toegerust op de lokale bevolking, met uitzondering van de meubelbranche. Deze heeft grotendeels een regionale functie. Evenals Veghel is Erp rijk aan voorzieningen en verenigingen. Hieronder geef ik u een eerste indruk wat u in Erp kunt verwachten. Zo heeft Erp op het gebied van cultuur een harmonie en de carnavalsvereniging. Op het gebied van sport verenigingen voor voetbal, tennis, korfbal, fietsen, handboog, hengelsport en bridge. Verder zijn er twee basisscholen, De Empel en de Mariaschool. Wilt u specifieke informatie over wat Erp u te bieden heeft dat kunt u daarvoor kijken op de website van de Gemeente Veghel of u kunt de gemeentegids van de gemeente Veghel raadplegen.

37 Gemeente Veghel Op 1 januari 1994 werden de gemeenten Veghel en Erp samengevoegd tot één nieuwe gemeente Veghel. De nieuwe gemeente Veghel, met ruim inwoners, is gelegen aan de Zuid-Willemsvaart te midden van de steden 's-hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Helmond. De belangrijkste verbindingswegen van en naar Veghel zijn de autosnelweg A50, en de provinciale weg N279 ('s-hertogenbosch- Helmond). De gemeente grenst aan en is gedeeltelijk gelegen in een toeristisch-recreatief ontwikkelingsgebied. Ten westen van Veghel ligt, tussen Veghel en Schijndel, een natuurkerngebied. Ten westen van Erp ligt een waterwingebied. In Veghel wordt de komende jaren hard gewerkt aan de natuur. Er worden onder meer poelen gegraven, faunatunnels aangelegd en natuurgebiedjes uitgebreid om de natuur in Veghel te behouden of te ontwikkelen. Veghel heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een zeer sterk werkgelegenheidscentrum in Noordoost-Brabant. Daarnaast beschikt de gemeente over een ruim voorzieningenniveau op het terrein van voortgezet onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie en detailhandel. De ligging van Veghel en zijn goede verbindingen via weg en water met vele belangrijke industriële centra vormen de basis voor de ontwikkeling van Veghel tot op heden en de mogelijkheden daartoe voor de toekomst. De gemeente beschikt over uitstekend gelegen industrieterreinen waarop in de laatste jaren vele nieuwe bedrijven zich vestigden en bestaande bedrijven zich uitbreidden. De belangrijkste sectoren voor de werkgelegenheid zijn de voedingsindustrie in de meest algemene zin van het woord, handel en industrie en de dienstverlenende sector. De gunstige ligging van Veghel heeft ertoe geleid dat er zich diverse grotere transportbedrijven en groothandelsbedrijven hebben gevestigd, zoals Van den Bosch, Kuehne & Nagel, Sligro, Jumbo, Maison Van den Boer en Hutten Exclusieve Catering. Onderwijs Er zijn 15 basisscholen in de gemeente. Het Fioretti College biedt VMBO en praktijkonderwijs aan. Verder is er het Zwijsen College voor HAVO VWO en Gymnasium. ROC de Leijgraaf heeft beroepsgerichte opleidingen.

38 Sport Op het gebied van sport zijn er heel veel mogelijkheden, onder andere voetbal, korfbal, hockey, tennis, judo en paardensport. Verder zijn er een overdekt zwembad, en openlucht zwembad en diverse sportcomplexen. Bovendien beschikt Veghel over een passantenhaven. De haven grenst direct aan het centrum van Veghel en het altijd levendige CHV terrein. Culturele instellingen CHV de Noordkade: culturele bedrijven en ondernemers gaan door met mixen en mengen. Cultuur met food, bedrijfsleven met kunst, ouderen met jongeren. Maar ook werk en vrije tijd worden samen gebracht op deze unieke locatie. Laat je inspireren door dit bijzondere stukje Veghel. O.a. aanwezig op de Noordkade: -Service Bioscoop INDUSTRY is een bijzondere bioscoop op een unieke locatie in Veghel. Het is een bioscoop met een hoge kwaliteit aan service. -Pieperz friettent, bakt de beste friet van Zuid-Nederland volgens de AD nationale friettest 2016 en is gelokaliseerd aan de Noordkade. -MIK Pieter Brueghel verzorgt een breed scala aan lessen, workshops, langlopende en korte cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van muziek, dans, theater, musical, kunstbeschouwing en beeldende kunst. Daarnaast is MIK zeer actief in het onderwijs met educatieve projecten en verzorgt o.a. kunstpresentaties en exposities. -Foodmarkt Veghel een concept dat voedsel een nieuwe dimensie geeft. Met de mogelijkheid uitgebreid te winkelen en proeven of een maaltijd vers te laten bereiden. -SIEMei is hét museum dat de industriële en ambachtelijke erfgoed uit de Brabantse Meijerij in leven houdt. Het herbergt een schat aan authentieke artikelen die te bewonderen zijn in de voormalige CHV-gebouwen aan de Noordkade nabij de passantenhaven van Veghel. Fraai gerestaureerde trekkers, landbouw- en werktuigmachines en huishoudelijke apparaten vertellen het verhaal van de technische ontwikkelingen in het verleden.

39 - De Compagnie, diep geworteld in het kunst(be)leven van Veghel. Met een groep enthousiaste vrijwilligers is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het organiseren van exposities, lezingen, concerten, manifestaties, vernieuwende en confronterende kunstproducties en festivals. - P rooflokaal op de monumentale Wiebenga Graansilo aan de Noordkade in Veghel. Er zijn vijf sferen gecreëerd waar je heerlijk kunt eten en loungen in een industriële setting op 32 meter hoogte met een prachtig uitzicht over Veghel en omstreken. Bereikbaarheid Met de auto zijn de belangrijkste verbindingswegen van en naar Veghel de autosnelweg A50 (Oss-Eindhoven) en de provinciale weg N279 ('s-hertogenbosch- Helmond). De busdiensten brengen u naar de omringende dorpen en steden. Verder is er nog een buurtbus naar Erp. De dichtstbijzijnde treinstations zijn gelegen in Eindhoven, Oss en s Hertogenbosch.

40 Objectlocatie plaats regio

41 Algemene informatie behorende bij de brochure Deze brochure bevat meer uitgebreide informatie over het pand waarvoor U belangstelling heeft getoond. Vrijblijvende aanbieding Deze brochure is met de meeste zorg samengesteld. Mochten er desondanks toch onvolkomenheden in voorkomen dan kan de koper daaraan geen rechten ontlenen. Deze informatie is geen aanbieding, maar slechts een uitnodiging om in onderhandeling te gaan. Onderzoeksplicht koper en mededelingsplicht verkoper Deze verkoopinformatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld; de verkoopmakelaar kan echter geen garantie voor deze informatie afgeven. De informatie die is vermeld, is verkregen van de eigenaar/verkoper en uit eigen waarnemingen ter plaatse en heeft als bedoeling de koper zo goed mogelijk te informeren en tegelijk te voldoen aan de op de verkoper rustende mededelingsplicht. Op grond van het Burgerlijk Wetboek rust er op de koper van een woning een onderzoeksplicht. Dit houdt in dat de koper zelf verantwoordelijk is voor de beoordeling of de woning de eigenschappen zal bezitten om te voldoen voor het gebruik dat hij van de woning zal willen maken. Het nalaten van dit onderzoek komt geheel voor eigen risico van de koper. Daarom adviseren wij alle kandidaten om een (bouw)deskundige mee te nemen (bijvoorbeeld een eigen makelaar), ongeacht of het onroerend goed oud of nieuw is. Bouwkundige risico s en asbesthoudende materialen Indien de woning is gebouwd in de periode 1965/1983 bestaat de mogelijkheid dat de constructie is uitgevoerd met betonnen vloeren zoals Kwaaitaal-, Omnia of Mantavloeren. Er is gebleken dat in gebieden met een hoge vochtigheidsgraad betonschade kan ontstaan door in de vloer aanwezige chloriden, die de sterkte van het beton en bewapening kan aantasten. Indien de woning gebouwd is in een periode voor 1993, zijn er mogelijkerwijs asbesthoudende materialen verwerkt. Bij verwijdering dienen op grond van de geldende milieuregelingen speciale maatregelen genomen te worden, die extra kosten met zich mee kunnen brengen. Koper verklaart met deze risico s bekend te zijn en vrijwaart verkoper alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid en de eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen kan voortvloeien. Bodemverontreiniging/ondergrondse tanks Er wordt door verkoper geen onderzoek gedaan naar de eventuele aanwezigheid van verontreinigende stoffen in de ondergrond. Door verkoper wordt geen enkele

42 aansprakelijkheid aanvaard in geval van achteraf blijkende bodemverontreiniging van welke aard dan ook, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Roerende goederen Wanneer u als koper een waarde toekent aan de roerende goederen, dient u dit tijdens de onderhandelingen kenbaar te maken. Waarborgsom / Bankgarantie Door de koper dient binnen 3 weken na datum van aankoop, een waarborgsom of bankgarantie ter grootte 10% van de koopsom bij de notaris te deponeren; de bankgarantie kan door de hypotheekbank worden verstrekt, waardoor geen eigen geld nodig is.

VEGHEL Kalverstraat 5-7

VEGHEL Kalverstraat 5-7 VEGHEL Kalverstraat 5-7 In mooie winkelstraat de Kalverstraat in Veghel, winkelpand van ca. 320 m² te huur met een pui-breedte van ca 16 meter. Ook mogelijk om een gedeelte te huren. Huurprijs Oppervlakte

Nadere informatie

MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17)

MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17) MEGEN Meerstraat-Noord (kavel 17) Te koop aangeboden de laatste bouwkavel in plan Megen-Zuid Aardebuurt. Het betreft een bouwkavel ter grootte van ca. 336 m² voor de bouw van een vrijstaande woning. Aanbiedingsprijs

Nadere informatie

Veghel (Eerde) De Horstjens nabij 12. Bouwkavel voor een vrijstaande woning

Veghel (Eerde) De Horstjens nabij 12. Bouwkavel voor een vrijstaande woning Veghel (Eerde) De Horstjens nabij 12 Bouwkavel voor een vrijstaande woning Object Bouwkavel, geschikt voor de oprichting van een royale vrijstaande woning met bijgebouw, gelegen aan De Horstjens te Eerde

Nadere informatie

Polseweg 21 - Huissen

Polseweg 21 - Huissen Polseweg 21 - Huissen Vraagprijs 460.000,- k.k. Zaat Vastgoed Makelaardij van Wijkplein 1 6851 MC Huissen Tel: 026-3884003 Fax: 026-3884038 E-mail: zaat@zaatvastgoed.nl Website: www.zaatvastgoed.nl Polseweg

Nadere informatie

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk TE KOOP: Zeer zonnige en ruime hoek-bovenwoning gelegen aan de rand van superwijk "Bottendaal". Het appartement heeft over de gehele breedte een balkon

Nadere informatie

Veghel, Dongelaan 28. Ruime starterswoning met mogelijkheid voor dubbele bewoning

Veghel, Dongelaan 28. Ruime starterswoning met mogelijkheid voor dubbele bewoning Veghel, Dongelaan 28 Ruime starterswoning met mogelijkheid voor dubbele bewoning Object Ruime - van oorsprong - drive-in woning gelegen in een rustige straat tegenover een speeltuin en in de nabijheid

Nadere informatie

Lagestraat 43 te Niftrik

Lagestraat 43 te Niftrik Lagestraat 43 te Niftrik Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E mailto:info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET ALLE FACILITEITEN OP DE BEGANE

Nadere informatie

EERDE Schoolhuisweg 47

EERDE Schoolhuisweg 47 EERDE Schoolhuisweg 47 Aan de rand van Eerde gelegen ruime, vrijstaande woning met 4 slaapkamers en grote werkkamer, voor eventueel kantoor of werk aan huis. Rustig gelegen met privacybiedende tuin en

Nadere informatie

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Tweede Oude Heselaan 99 te Nijmegen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl Nabij het stadscentrum en station van Nijmegen gelegen

Nadere informatie

GK ZEVENAAR

GK ZEVENAAR VERKOOPBROCHURE Zonegge 15-12 6903 GK ZEVENAAR Ditters Franssen Makelaars Ditters Franssen Makelaars Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807 Aan

Nadere informatie

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,=

Te koop. Martinetsingel 26 te Zutphen. k.k. 25.000,= Te koop Martinetsingel 26 te Zutphen Koopsom: 125 25.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

Zesweg 148 te Wijchen

Zesweg 148 te Wijchen Zesweg 148 te Wijchen Pascal Berendsen NVM Makelaar/Taxateur o.z. BV Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 F 024 696 21 99 www.pascalberendsen.nl info@pascalberendsen.nl Aan de rand van industrieterrein

Nadere informatie

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72

Te Koop. Langenboom, Dorpsstraat 72 Te Koop Langenboom, Dorpsstraat 72 Bedrijfsruimte met bedrijfswoning Perceelsoppervlakte : Ca. 4.467m² Vraagprijs : 635.000,00 kosten koper Object Bedrijfsruimte met bedrijfswoning, ondergrond, erf en

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

Abersland 2408 te Wijchen

Abersland 2408 te Wijchen Abersland 2408 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl MODERNE, RUIME HOEKWONING, AAN DE RAND VAN WIJCHEN IN EEN GROENE

Nadere informatie

Kloksteeg 25B Leiden

Kloksteeg 25B Leiden Kloksteeg 25B Leiden Voor informatie kunt u contact opnemen met : Patrick Bakker 06-53287414 patrick@clingendaelvoorschoten.nl Gilbert Holling 06-44913384 gilbert@clingendaelvoorschoten.nl Victor Petit

Nadere informatie

Diemewei 4625 te Wijchen

Diemewei 4625 te Wijchen Diemewei 4625 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl GELEGEN AAN EEN VERKEERSARM PLEIN, SFEERVOLLE GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

MILLINGEN A/D RIJN Past. Graatweg 43 Vaste prijs: ,- kk

MILLINGEN A/D RIJN Past. Graatweg 43 Vaste prijs: ,- kk MILLINGEN A/D RIJN Past. Graatweg 43 Vaste prijs: 200.000,- kk TE KOOP: Verrassend ruim woonhuis met serre en garage en schuur. De woning is bij de dorpskern gelegen met winkels, bushalte en een basisschool.

Nadere informatie

Veghel, Vorstenbosscheweg 11. Vrijstaand landhuis met garage

Veghel, Vorstenbosscheweg 11. Vrijstaand landhuis met garage Veghel, Vorstenbosscheweg 11 Vrijstaand landhuis met garage Object Landelijk gelegen vrijstaand landhuis met garage op slechts vijf fietsminuten van het centrum van Veghel. Algemeen De gemeente Veghel,

Nadere informatie

Saltshof 1504 te Wijchen

Saltshof 1504 te Wijchen Saltshof 1504 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl KOMT U OOK KIJKEN BIJ DEZE OP DE GARAGE GESCHAKELDE VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Informatie Waalhaven 2k te Nijmegen

Informatie Waalhaven 2k te Nijmegen Informatie Waalhaven 2k te Nijmegen Kantoor Huissen: Kantoor Nijmegen: Vierakkerstraat 19 Berg en Dalseweg 174a Postbus 141, 6850 AC Huissen Postbus 1025, 6501 BA Nijmegen Tel. 026 325 11 59, Fax 026 325

Nadere informatie

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum

* TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum * TE KOOP * Van Loostraat 15 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan rand van fraai historisch centrum gelegen half vrijstaand woonhuis met royale aangebouwde garage/berging. Geschikt

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE. Lentemorgen CT ZEVENAAR. Kampsingel 3 Wilhelminastraat JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: Tel:

VERKOOPBROCHURE. Lentemorgen CT ZEVENAAR. Kampsingel 3 Wilhelminastraat JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: Tel: VERKOOPBROCHURE Lentemorgen 122 6903 CT ZEVENAAR Ditters Franssen Makelaars Ditters Franssen Makelaars Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

VRAAGPRIJS: ,-- k.k. Vierlingsbeek, Hulder 7 Op een prachtig plekje gelegen Vrijstaande Woonboerderij met ca. 500 m² grond. Woonkamer met houten vloer. Woonkeuken met tegelvloer en eenvoudige keukeninrichting Badkamer, slaap/werk-

Nadere informatie

Abersland 2236 te Wijchen

Abersland 2236 te Wijchen Abersland 2236 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl GOED ONDERHOUDEN 2-ONDER-1 KAPWONING MET EEN SLAAP-/ WERKKAMER

Nadere informatie

Elsland 1412 te Wijchen

Elsland 1412 te Wijchen Elsland 1412 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E mailto:info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl TOT EN MET 30 NOVEMBER IS DEZE WONING BESCHIKBAAR VOOR EEN

Nadere informatie

Erp, Hoogstraat 38. Vrijstaande villa met slaap- en badkamer op de begane grond en een royale garage, gelegen op een perceel van maar liefst 1620 m²!

Erp, Hoogstraat 38. Vrijstaande villa met slaap- en badkamer op de begane grond en een royale garage, gelegen op een perceel van maar liefst 1620 m²! Erp, Hoogstraat 38 Vrijstaande villa met slaap- en badkamer op de begane grond en een royale garage, gelegen op een perceel van maar liefst 1620 m²! Object Uitstekend onderhouden, vrijstaand woonhuis met

Nadere informatie

Te Koop. Cromvoirt, Achterstraat 10

Te Koop. Cromvoirt, Achterstraat 10 Te Koop Cromvoirt, Achterstraat 10 Woonhuis met bedrijfsopstallen Vloeroppervlakte : Ca. 2.047 m² Vraagprijs : 1.200.000,- kosten koper Object Bedrijfsopstallen met woonhuis, ondergrond en verdere aanhorigheden.

Nadere informatie

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum. /

* TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum.  / 0 * TE KOOP * De Wildbaan 65 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING In rustige woonwijk gelegen MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS met INPANDIGE GARAGE, carport, ROYALE SERRE en berging. De fraai

Nadere informatie

Sint-Oedenrode Koeveringsedijk ongenummerd. Bouwkavel voor een vrijstaand landhuis

Sint-Oedenrode Koeveringsedijk ongenummerd. Bouwkavel voor een vrijstaand landhuis Sint-Oedenrode Koeveringsedijk ongenummerd Bouwkavel voor een vrijstaand landhuis Object Bouwkavel geschikt voor oprichting van een royale vrijstaand landhuis gelegen aan de Koeveringsedijk ongenummerd

Nadere informatie

Saltshof 1742 te Wijchen

Saltshof 1742 te Wijchen Saltshof 1742 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN DE GEWILDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK SALTSHOF GELEGEN FRAAIE

Nadere informatie

Te Koop. Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning

Te Koop. Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning Te Koop Berghem, Nieuwe Steeg ong. (nabij 8) Bouwkavel(s) t.b.v. bedrijfsgebouw of bedrijfsgebouw met woning Kavelgrootte: vanaf ca. 2.500 m² - 12.000 m² Vraagprijs : 80,- per m² Object Bouwkavel(s) ten

Nadere informatie

Zwaluwstraat 54 Nijmegen

Zwaluwstraat 54 Nijmegen Zwaluwstraat 54 Nijmegen Zwaluwstraat 54 Nijmegen Vraagprijs: 142.500,= k.k. Op een rustige locatie nabij alle denkbare voorzieningen en uitvalswegen (A73, A50) gelegen gerenoveerde, halfvrijstaande benedenwoning.

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE. Collenkamp 1 6903 VR ZEVENAAR. Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807

VERKOOPBROCHURE. Collenkamp 1 6903 VR ZEVENAAR. Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807 VERKOOPBROCHURE Collenkamp 1 6903 VR ZEVENAAR Ditters Franssen Makelaars Ditters Franssen Makelaars Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807 Aan

Nadere informatie

Weldaad 2 te Cuijk. Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan BP Wijchen T E W

Weldaad 2 te Cuijk. Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan BP Wijchen T E W Weldaad 2 te Cuijk Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl AAN DE RAND VAN EEN KLEINSCHALIG INDUSTRIETERREIN GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN

Nadere informatie

Europaplein 10 te Wijchen

Europaplein 10 te Wijchen Europaplein 10 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl WONEN DIRECT BIJ HET GEZELLIGE CENTRUM EN ALLE VOORZIENINGEN

Nadere informatie

Blauwe Hof 6227 te Wijchen

Blauwe Hof 6227 te Wijchen Blauwe Hof 6227 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E mailto:info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl WILT U ZICH AANGENAAM LATEN VERRASSEN DOOR RUIMTE EN

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE. Bachstraat HN ZEVENAAR. Kampsingel 3 Wilhelminastraat JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: Tel:

VERKOOPBROCHURE. Bachstraat HN ZEVENAAR. Kampsingel 3 Wilhelminastraat JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: Tel: VERKOOPBROCHURE Bachstraat 89 6904 HN ZEVENAAR Ditters Franssen Makelaars Ditters Franssen Makelaars Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807 Aan

Nadere informatie

Bergstraat 12 Lent. Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis te koop aan de Bergstraat 12 te Lent (gemeente Nijmegen).

Bergstraat 12 Lent. Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis te koop aan de Bergstraat 12 te Lent (gemeente Nijmegen). Bergstraat 12 Lent Vraagprijs 350.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis te koop aan de Bergstraat 12 te Lent (gemeente Nijmegen). Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552 wonen@kolmeijernijmegen.nl

Nadere informatie

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum. /

* TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum.  / * TE KOOP * Westwal 3 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op prachtige lokatie, rand historisch centrum gelegen halfvrijstaande JAREN 20 WONING. Op vrij royaal perceel. Authentieke markante

Nadere informatie

Uitmaat 25 te Giesbeek

Uitmaat 25 te Giesbeek Uitmaat 25 te Giesbeek Berendsen NVM Makelaar/Taxateur O.Z. Heikantseweg 26, 6587 AN Middelaar T 024 696 28 48 www.berendsenmakelaars.nl info@berendsenmakelaars.nl IBAN: NL76SNSB0821456385 KvK nummer 54927285

Nadere informatie

Passeweg 73 te Wijchen

Passeweg 73 te Wijchen Passeweg 73 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN EEN FRAAIE WOONWIJK VAN WIJCHEN AAN EEN RUSTIGE STRAAT GELEGEN,

Nadere informatie

Nistelrode, Weijen 42. Vrijstaande woning met vrijstaande garage

Nistelrode, Weijen 42. Vrijstaande woning met vrijstaande garage Nistelrode, Weijen 42 Vrijstaande woning met vrijstaande garage Object Riante en goed onderhouden vrijstaande woning met vrijstaande garage gelegen op een perceel van 620 m² aan de doorgaande weg naar

Nadere informatie

Velp, Middelweg 1. Landelijk gelegen, vrijstaande woning met bijgebouw

Velp, Middelweg 1. Landelijk gelegen, vrijstaande woning met bijgebouw Velp, Middelweg 1 Landelijk gelegen, vrijstaande woning met bijgebouw Object Eenvoudige vrijstaande woning met bijgebouwen, gelegen op een perceel van 7.190 m² in het landelijke buitengebied van Velp (gemeente

Nadere informatie

Saltshof 3486 te Wijchen

Saltshof 3486 te Wijchen Saltshof 3486 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN DE GEWILDE EN KINDVRIENDELIJKE WIJK SALTSHOF GELEGEN, GROTE

Nadere informatie

Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha

Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha Algemeen Het betreft een perceel cultuurgrond. Kadastrale gegevens Gemeente : Schijndel Gemeente : Schijndel Sectie : O Sectie : O Nummer

Nadere informatie

TE KOOP. Vinkel, Brugstraat 52a. Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning

TE KOOP. Vinkel, Brugstraat 52a. Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning TE KOOP Vinkel, Brugstraat 52a Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning Object Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De bouwkavel heeft een oppervlakte van 1.075 m². Vinkel Aan een

Nadere informatie

Leutse Leigraaf wonen aan de Kolk te Angeren

Leutse Leigraaf wonen aan de Kolk te Angeren Leutse Leigraaf wonen aan de Kolk te Angeren Vraagprijs 210.000,- k.k. Zaat Vastgoed Makelaardij van Wijkplein 1 6851 MC Huissen Tel: 026-3884003 Fax: 026-3884038 E-mail: zaat@zaatvastgoed.nl Website:

Nadere informatie

Diepvoorde 1228 te Wijchen

Diepvoorde 1228 te Wijchen Diepvoorde 1228 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN DE KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK DIEPVOORDE GELEGEN, FRAAI AFGEWERKTE

Nadere informatie

Uden, Bovenkampweg 1a Half vrijstaande woonboerderij met riant bijgebouw

Uden, Bovenkampweg 1a Half vrijstaande woonboerderij met riant bijgebouw Uden, Bovenkampweg 1a Half vrijstaande woonboerderij met riant bijgebouw Object. Dit bijgebouw is nu in gebruik als theehuis/woonwinkel en mantelzorgwoning. De woning is gelegen in een landelijke omgeving

Nadere informatie

Te koop. Dorpsstraat. 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k.

Te koop. Dorpsstraat. 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k. Te koop Dorpsstraat 4 A te Laren Gld. Vraagprijs: 595.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet

Nadere informatie

De Flier 3250 te Wijchen

De Flier 3250 te Wijchen De Flier 3250 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl DEZE RUIME (503 M³), GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING IN JAREN 30-STIJL

Nadere informatie

Saltshof 1213 te Wijchen

Saltshof 1213 te Wijchen Saltshof 1213 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E mailto:info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl IN DE GEWILDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK SALTSHOF GELEGEN,

Nadere informatie

Evertsenstraat 40 Nijmegen

Evertsenstraat 40 Nijmegen Evertsenstraat 40 Nijmegen Evertsenstraat 40 Nijmegen Vraagprijs: 249.500,= k.k. Op centrale locatie in de gewilde wijk Bottendaal gelegen royale, vooroorlogse 5-kamer bovenwoning met een zonnig balkon

Nadere informatie

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06

* TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 * TE KOOP * Reutummerweg 65 ZH06 www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie, in het groen gelegen ruime VRIJSTAANDE RECREATIEBUNGALOW, op bungalowpark "Noordikhoeve"

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE. Dorpstraat 15 6909 AJ BABBERICH. Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807

VERKOOPBROCHURE. Dorpstraat 15 6909 AJ BABBERICH. Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807 VERKOOPBROCHURE Dorpstraat 15 6909 AJ BABBERICH Ditters Franssen Makelaars Ditters Franssen Makelaars Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807 Aan

Nadere informatie

Salamancastraat 24 te Lent

Salamancastraat 24 te Lent Salamancastraat 24 te Lent Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E mailto:info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl "Als we het huis op zouden kunnen pakken Dirk en Marije

Nadere informatie

Leenderweg 219 te Eindhoven Vraagprijs. 217.500,-- Kosten Koper

Leenderweg 219 te Eindhoven Vraagprijs. 217.500,-- Kosten Koper Leenderweg 219 te Eindhoven Vraagprijs. 217.500,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN RUIME JAREN 30 WONING VOOR EEN SCHERPE PRIJS? AAN DE LEENDERWEG IN EINDHOVEN VINDT U DEZE ROYALE TUSSENWONING WELKE BESCHIKT

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE. Willem de Zwijgerlaan CN ZEVENAAR

VERKOOPBROCHURE. Willem de Zwijgerlaan CN ZEVENAAR VERKOOPBROCHURE Willem de Zwijgerlaan 82 6904 CN ZEVENAAR Ditters Franssen Makelaars Ditters Franssen Makelaars Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807

Nadere informatie

Oss, Inlaat 1. Vrijstaand, degelijk gebouwde en keurig verzorgde woning met garage

Oss, Inlaat 1. Vrijstaand, degelijk gebouwde en keurig verzorgde woning met garage Oss, Inlaat 1 Vrijstaand, degelijk gebouwde en keurig verzorgde woning met garage Object Deze vrijstaande, degelijk gebouwde en keurig verzorgde woning met garage is gelegen op een mooie locatie met prachtig

Nadere informatie

Elsland 1146 te Wijchen

Elsland 1146 te Wijchen Elsland 1146 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl INSTAPKLARE, GUNSTIG GELEGEN, UITGEBOUWDE EN GERENOVEERDE VERSPRINGENDE

Nadere informatie

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum

* TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum * TE KOOP * Villapark 12 Ootmarsum www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Op werkelijk schitterende locatie gelegen VRIJSTAANDE SEMI BUNGALOW met inpandige royale berging, en ZEER FRAAI UITZICHT OVER

Nadere informatie

Oostergetel Makelaardij Kleine Oever BK, MEPPEL Tel:

Oostergetel Makelaardij Kleine Oever BK, MEPPEL Tel: Ommerweg 57, 7921 TB Zuidwolde Omschrijving Wordt dit uw tweede WONING IN DRENTHE? - Met gastenverblijf - Zeer geschikt om te verhuren Prachtig Landhuis in Engelse stijl met Dubbele Garage. Nieuw gebouwd

Nadere informatie

Gorisstraat 56 Nijmegen

Gorisstraat 56 Nijmegen Gorisstraat 56 Nijmegen 0 Gorisstraat 56 Nijmegen Vraagprijs: 265.000,= k.k. In een van de mooiste straten van Nijmegen-Oost gelegen, goed onderhouden, sfeervolle benedenwoning uit 1907 met een royale

Nadere informatie

Arkelstraat Gorinchem

Arkelstraat Gorinchem Arkelstraat 73-75 Gorinchem 520.000,-- k.k. Karakteristiek woon/winkelpand Op prominente locatie Winkelruimte eventueel te huur 25.200,00 per jaar excl BTW en servicekosten Zelfstandige woon- en winkelruimte

Nadere informatie

Saltshof 1719 te Wijchen

Saltshof 1719 te Wijchen Saltshof 1719 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl WILT U EEN WONING DIE ECHT KLAAR IS OM DIRECT IN TE GAAN WONEN,

Nadere informatie

markante boerderijwoning met schuurruimte grootte ca. 1.970 m 2 Dorpstraat 3 WAMEL

markante boerderijwoning met schuurruimte grootte ca. 1.970 m 2 Dorpstraat 3 WAMEL markante boerderijwoning met schuurruimte grootte ca. 1.970 m 2 Dorpstraat 3 WAMEL Dorpstraat 3 6659 CA WAMEL versie 1.2 Omschrijving: Het betreft een markante boerderijwoning bestaande uit voorhuis, achterhuis

Nadere informatie

OUDE GROENESTRAAT 6/131 OOSTERHOUT (GLD)

OUDE GROENESTRAAT 6/131 OOSTERHOUT (GLD) RAS MAKELAARS & HYPOTHEKEN Kantooradres: Hoofdstraat 50 Zetten tel. (0488) 42 00 44 fax 45 22 34 Corr.adres: Tussen de Heggen 10 6671 CM Zetten E-mail: info@rasmakelaars.nl website: www.rasmakelaars.nl

Nadere informatie

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente.

Adres gegevens: Oude Postweg 3 7495 SB Ambt-Delden Hof van Twente. * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Te koop. Oudewand 146 te Zutphen. Vraagprijs: ,= k.k.

Te koop. Oudewand 146 te Zutphen. Vraagprijs: ,= k.k. Te koop Oudewand 146 te Zutphen Vraagprijs: 298.000,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 e-mail info@debos.nl internet www.debos.nl

Nadere informatie

Hof van Hagevoort 225 te Wijchen

Hof van Hagevoort 225 te Wijchen Hof van Hagevoort 225 te Wijchen Roel de Ruwe Makelaardij Kasteellaan 115 6603 BP Wijchen T 024-645 55 61 E info@roelderuwe.nl W www.roelderuwe.nl EEN UNIEKE KANS! RUIM 3 KAMERAPPARTEMENT MET EEN FANTASTISCHE

Nadere informatie

Uden, Oliemolenstraat 11. Sfeervolle, halfvrijstaande, Oostenrijkse woning nabij centrum gelegen op 550 m²

Uden, Oliemolenstraat 11. Sfeervolle, halfvrijstaande, Oostenrijkse woning nabij centrum gelegen op 550 m² Uden, Oliemolenstraat 11 Sfeervolle, halfvrijstaande, Oostenrijkse woning nabij centrum gelegen op 550 m² Object Sfeervolle, halfvrijstaande Oostenrijkse woning op ruim perceel gelegen. Algemeen Het huis

Nadere informatie

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7

OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 OSS, VLINDERSTRAAT 15/VLINDERHOF 7 WOONHUIS KANTOOR/ BEDRIJFSRUIMTE KOOPSOM 495.000,- k.k. OSS, VLINDERSTRAAT 15/ VLINDERHOF 7 Huur met recht van koop bespreekbaar! In een koop een vrijstaand geschakeld

Nadere informatie

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl

Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik. Wonen in de kern. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Schotse Hooglanderstraat 115 en Canadeseweg 12 te Waspik Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Vrijstaande woonboerderij op ruim perceel van totaal 5.372 m2 in Waspik. Indeling Deze woonboerderij

Nadere informatie

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.

Landelijk & Exclusief Wonen. Lapdijk 17 Moerdijk. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen. Landelijk & Exclusief Wonen Lapdijk 17 Moerdijk Telefoon (0162) 426 348 Internet www.klijsen.nl Lapdijk 17, Moerdijk Landelijk & Exclusief Wonen Vrijstaande woning met riante groene tuin en vrijstaande

Nadere informatie

Uden, Duifhuizerweg 15. Vrijstaande woning op een ruim perceel van 13.775 m².

Uden, Duifhuizerweg 15. Vrijstaande woning op een ruim perceel van 13.775 m². Uden, Duifhuizerweg 15 Vrijstaande woning op een ruim perceel van 13.775 m². Object Vrijstaande woning op een prachtige locatie in Uden. Algemeen Lopend of fietsend bereikt u binnen enkele minuten het

Nadere informatie

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14

TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 TE KOOP ROSMALEN MOLENTRAAT 14 STERK IN PRIJS VERLAAGD STERK IN PRIJS VERLAAGD GEHEEL GERENOVEERDE EN VERNIEUWDE VRIJSTAANDE WONING MET VRIJSTAANDE GARAGE, CARPORT EN MODERNE TUIN MET OVERDEKT TERRAS.

Nadere informatie

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper BEROEP AAN HUIS OF SLAAPKAMER OP BEGANE GROND? DAN IS DEZE VRIJSTAANDE WONING ZEER GESCHIKT VOOR U! DE WONING IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET

Nadere informatie

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST

TE KOOP DENNENHEI 59, BEST TE KOOP DENNENHEI 59, BEST Prachtig gesitueerd, aan achterzijde met vrij uitzicht over weilanden, een uitstekend onderhouden en optimaal geïsoleerd, vrijstaand woonhuis met oprit voor meerdere auto s,

Nadere informatie

Schepenenstraat 55 Nijmegen

Schepenenstraat 55 Nijmegen Schepenenstraat 55 Nijmegen Vraagprijs 192.000,= k.k. Net afgewerkt 4-kamer appartement met balkon en berging te koop aan de Schepenenstraat 55 te Nijmegen Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen

Nadere informatie

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper

Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper Akkermuntstraat 35 te Beek en Donk Vraagprijs 219.000,-- Kosten Koper PRACHTIGE ONLANGS GEHEEL GERENOVEERDE RUIME HOEKWONING MET 4 SLAAPKAMERS (EVENTUEEL 5), FRAAI SERRE EN NIEUWE KEUKENINRICHTING. DE

Nadere informatie

Venray Maasheseweg 68A

Venray Maasheseweg 68A Venray Maasheseweg 68A Zeer degelijk gebouwde halfvrijstaande woning met o.a. 4 slaapkamers en ruime vrijstaande onderkelderde garage op een geliefde plek in een rustige straat nabij het centrum van Venray

Nadere informatie

Te Koop Uden, Liessentstraat Ideaal gelegen bouwkavel op A-locatie

Te Koop Uden, Liessentstraat Ideaal gelegen bouwkavel op A-locatie Te Koop Uden, Liessentstraat Ideaal gelegen bouwkavel op A-locatie Perceel oppervlakte : 5.090 m² Vraagprijs : 725.000,- kosten koper Object Een perceel bouwgrond met bedrijfsmatige bestemming. Ideaal

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE. Onder de Linden AT ZEVENAAR

VERKOOPBROCHURE. Onder de Linden AT ZEVENAAR VERKOOPBROCHURE Onder de Linden 46 6903 AT ZEVENAAR Ditters Franssen Makelaars Ditters Franssen Makelaars Kampsingel 3 Wilhelminastraat 28 6901 JC ZEVENAAR 6942 BL DIDAM Tel: 0316-524951 Tel: 0316-221807

Nadere informatie

SCHIJNDEL / WIJBOSCH Eerdsebaan 18

SCHIJNDEL / WIJBOSCH Eerdsebaan 18 SCHIJNDEL / WIJBOSCH Eerdsebaan 18 Vrijstaande woning met multifunctioneel bijgebouw (v.v. 3 kamers en badkamer (286 m³), ideaal voor praktijk of (mantel-)zorg aan huis! Daarnaast beschikt de woning over

Nadere informatie

Weurt Theodorus Repkesstraat 42

Weurt Theodorus Repkesstraat 42 Weurt Theodorus Repkesstraat 42 Deze nette tussenwoning heeft een nieuwe grote aanbouw en een garage! In 2011 is de aanbouw aan de achterzijde gerealiseerd en in 2016 is hier ook een grote veranda tegenaan

Nadere informatie

Nieuwe Kazernelaan Ede 69

Nieuwe Kazernelaan Ede 69 Nieuwe Kazernelaan Ede 69 Nieuwe Kazernelaan 69 Ede Leuke TUSSENWONING met vrij uitzicht aan de voorzijde en een vrij gelegen achtertuin. Diverse voorzieningen (zoals scholen, winkels) op loopafstand gelegen,

Nadere informatie

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k.

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k. Wellewei 1 Woudsend 579.000,- k.k. Wellewei 1. 8551 RB, Woudsend De ideale combinatie tussen wonen en werken en dat ook nog aan het water, wie wil dat nou niet. Dit prachtige pand met eigen steiger en

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

TE KOOP. Schilberg 36 Noorbeek

TE KOOP. Schilberg 36 Noorbeek Woonoppervlakte 243 m 2 Vraagprijs 389.000,- kosten koper TE KOOP Schilberg 36 Noorbeek Monumentale en deels gerestaureerde vakwerkboerderij op een perceel van maar liefst 3.205 m² met een grote huisweide

Nadere informatie

Heesch, Venhofstraat 2. Ruime woonboerderij met vrijstaand bijgebouw gelegen op een riant perceel van maar liefst 5.035 m2!

Heesch, Venhofstraat 2. Ruime woonboerderij met vrijstaand bijgebouw gelegen op een riant perceel van maar liefst 5.035 m2! Heesch, Venhofstraat 2 Ruime woonboerderij met vrijstaand bijgebouw gelegen op een riant perceel van maar liefst 5.035 m2! Object Sfeervolle, vrijstaande woonboerderij met vrijstaande dubbele garage gelegen

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde

Verkoopbrochure. Adres gegevens: Needsestraat 7 7496 PR Hengevelde * Beld makelaars * Beldsweg 27-27 A * 7495 PH Ambt-Delden * Tel. 0547-292263 * Fax. 0547-292659 * Auto tel. 06-51158404 * Info@beldmakelaars.com * www.beldmakelaars.com Verkoopbrochure Adres gegevens:

Nadere informatie

Te Koop. Nistelrode, Weijen 19a. Kantoorruimte

Te Koop. Nistelrode, Weijen 19a. Kantoorruimte Te Koop Nistelrode, Weijen 19a Kantoorruimte Vloeroppervlakte Vraagprijs : ca. 327 m², : 399.000,- k.k. Object Kantoorruimte met ondergrond, 8 parkeerplaatsen, erf en verdere aanhorigheden. Algemeen Het

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

KLASSIEKE BOUWSTIJL PURE LUXE LENTSEVELD 16 A LENT

KLASSIEKE BOUWSTIJL PURE LUXE LENTSEVELD 16 A LENT KLASSIEKE BOUWSTIJL PURE LUXE LENTSEVELD 16 A LENT GARAGE 25 m2 groot met zolder LENTSEVELD 16 A LENT WOONKAMER MET OPENSLAANDE DEUREN Riant oppervlak van 64 m2 Meerdere zithoeken WOONKEUKEN luxe ruimte

Nadere informatie

Objectinformatie. Oude Kleefsebaan AZ Berg en Dal. Huidig woningaanbod:

Objectinformatie. Oude Kleefsebaan AZ Berg en Dal. Huidig woningaanbod: Objectinformatie Oude Kleefsebaan 421 6572 AZ Berg en Dal Huidig woningaanbod: www.stmakelaars.nl Omschrijving Oude Kleefsebaan 421 6572 AZ Berg en Dal Vraagprijs 1.150.000,-- k.k. Zeer hoogwaardig afgewerkte

Nadere informatie

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden

Vrijstaande woning. Hofsteeg 1 Overasselt. DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus AM Uden Vrijstaande woning TE KOOP Hofsteeg 1 Overasselt Vrijstaande woning met ruime tuin op een perceel van 679 m² 365.000,- k.k. MAKELAARDIJ DLV Makelaardij Oostwijk 5 Postbus 511 5400 AM Uden 0413-336800 dlvadvies.nl

Nadere informatie

LANGESTRAAT 3 DELDEN

LANGESTRAAT 3 DELDEN LANGESTRAAT 3 DELDEN LANGESTRAAT 3 DELDEN In het hart van het oude en gezellige centrum van Delden staat deze zeer ruime vrijstaande woning. Door de huidige indeling is het geheel geschikt voor meerdere

Nadere informatie

't Slag 25 Bemmel. ZOLDER: Ruime zolderberging

't Slag 25 Bemmel. ZOLDER: Ruime zolderberging 't Slag Bemmel 25 't Slag 25 Bemmel Deze eindwoning met vrijstaande stenen berging en achterom is gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving met vrij uitzicht aan de voorzijde over openbaar groen. Er

Nadere informatie