NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 14 MAART 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 14 MAART 2016"

Transcriptie

1 NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 14 MAART 2016 AANWEZIG: AFGEMELD: NOTULIST: mevrouw Kamzol en de heer Post, Frank Kramer (wijkagent) Meriam Agouzoul (Wonen Zuid) Ron Peters (Wonen Zuid), Josella Damen en Marie-Louise van der Heijden (HTM), Ineke Stegink (CMWW), Carolus de Rijck (wethouder), Jos Offermans (wijkmanager), 2 insprekers en namens het team Denise Pastoor, Melanie Starremans, Roelie Pronk, Ria Pin en Astrid Kirpenstein Thaya Anantham (gemeente Brunssum), Lana van Herk (MGZL). Albert Augustinus (wijkagent), Sandra Aelmans (lid team) en Jan Pieter Bovendorp (ondersteunend lid) Astrid Kirpenstein 1. Opening Ria opent de vergadering en heet iedereen welkom. Een speciaal woord van welkom voor de bewoners die aangeschoven zijn en natuurlijk voor de insprekers. 2. Insprekers Bewoners inzake overlast parkeerterrein oude Plus. De bewoners geven aan dat er geen contact mogelijk is met de voorzitter van de VVE en verzoeken de wijkmanager hierin te bemiddelen. Verder verzoeken zij om afsluiten van het terrein middels een hek. De wijkagent geeft aan dat het belangrijk is in gesprek te blijven. Misschien moet een andere bewoner uit de groep eens een poging wagen om met de voorzitter in gesprek te komen, omdat er nu een impasse blijkt te zijn. Ook wordt geopperd eens een brief in te gooien in het appartementencomplex, om op die manier draagvlak proberen te verkrijgen. De wijkmanager kan geen rol spelen in deze zaak. Bemiddeling is niet aan de orde omdat het hier een privaatrechtelijke zaak betreft. Als er overlast is: schriftelijk melden via Meldpunt Brunssum en politie bellen. Als een melding vaker binnenkomt, gaat men e.e.a. in kaart brengen en dan kan er ook verder gekeken worden.

2 Kenny Laurentzen, initiatiefnemer Calistenics park Kenny geeft uitleg over het project Calestanics (iedereen moet gratis kunnen sporten). Toestellen komen in Vijverpark, naast beweegtoestellen. Kosten ,=, waarvan ,= reeds binnengehaald zijn. Kenny heeft alle wijkteams van Brunssum g d met verzoek om een bijdrage. Centrum heeft groot bedrag gedoneerd, vraag of ook de andere wijkteams genegen zijn een bedrag te sponsoren. Ria bedankt voor de uitleg en geeft aan dat het subsidieformulier dient te worden ingediend (downloaden vanaf de website). Daarna zal het bestuur de aanvraag bespreken. Op korte termijn krijgt Kenny bericht hierover. 3. Mededelingen Raadsinformatiebijeenkomst 8 maart Denise, Sandra en Ria hebben op 8 maart jl. deelgenomen aan de raadsinformatiebijeenkomst inzake de ontwikkeling en verwachtingen van de wijkteams. Notulen volgen op korte termijn. Raad heeft aangegeven te weinig informatie door te krijgen van de wijkteams. Nog geen echte afspraken gemaakt. Voor de zomer komt men nog eens bij elkaar. Procesbegeleiding door de Vereniging van Kleine Kernen Limburg (VVKL). Graffiti project 27 april Deel Enexisgebouw wordt beschilderd. Deelnemers: Oranjecomité, Beatrixschool, TTV, speeltuin, CMWW en iedere jongere die aanwezig is. Boomkapping Uranusstraat i.v.m. zieke bomen Bewoners hebben geklaagd over bomen die gekapt moesten worden. Er is mailverkeer over een weer geweest. Opzichter groen heeft een en ander beoordeeld; bomen zijn ziek. Als bewoners aan zijn oordeel twijfelen, kunnen ze zelf een bedrijf inschakelen. Als opzichter ongelijk heeft, draagt de gemeente op voor de kosten, als opzichter gelijk heeft, komen alle kosten voor rekening van de bewoners. Bewoners hebben vervolgens niet meer gereageerd. Huishoudelijke mededeling inzake de bedrijfskleding" Niet te leveren in afgesproken combinatie. Wel mogelijk: groen shirt en grijs vest. Teamleden akkoord. 4. Verslag 11 januari 2016 Carolus naar aanleiding van pagina 2, ING: ING blijft bij standpunt helaas. Er komt geen nieuwe pinautomaat bij de nieuwe Plus. Standaardafwijzing (wijkteam had ook al afwijzing ontvangen). Wellicht heeft een andere bank wel plannen om pinautomaat te plaatsen. Gemeente is hier nog mee bezig. Nader bericht volgt t.z.t. Conform vastgesteld, met dank aan de secretaris.

3 5. Actielijst team - Bloemetje nieuwe ondernemers uitgereikt aan schoonheidssalon True Beauty en Plus. - Droomgaard, toelichting door Jan Post: Droomgaard loopt. Geplande officiële opening is eind juni. Er zijn 20 kavels van 50m2, waarvan nu al 14 verhuurd. School krijgt stuk grond van 380 meter. Donderdag 17 maart geeft Jan samen met Stichting S de eerste groen-les op school. 6. Actielijst wijkmanager Tritbach 1e woning in aanbouw, bijna gereed. Nog 3 kavels te koop. Indien interesse zijn er dikke trottoirtegels en terrastegels beschikbaar voor de Droomgaard. Sloop casino en school: meer duidelijkheid over 6 weken. Markt rijrichting nog geen besluit genomen ( er zijn ook een aantal bewoners die de rijrichting niet veranderd willen zien). Verbodsbord bij de openbare school is weggehaald. Straatje is weer tweerichtingsverkeer. 7. Evaluatie opening Plus Wijkteam aanwezig met nieuwe folder en sleutelhangers, 800 stuks uitgedeeld. Ria en Astrid hebben gesprek gehad met Theo. Wijkteam heeft eigen publicatiebord gekregen. Komt sticker op zodat dit ook voor iedereen duidelijk is. 14. Hart van Treebeek Ria geeft aan dat het wijkteam een mail heeft ontvangen van een bewoner van het Orionplein. Er ligt veel rommel rondom de Plus en er zijn geen vuilnisbakken. Wie is hiervoor verantwoordelijk? Ook wil bewoner graag weten hoe het met de parkeerplaatsen voor de bewoners zit. Meriam: Jos Urlings heeft gesproken met Theo Quaedvlieg. Theo gaat naar een oplossing zoeken voor het vuil. Parkeerplaatsen zijn er, aan achterkant van appartementencomplex. Deze zijn niet afgesloten, omdat ze ook gratis zijn. Er komen wel borden te staan dat deze plekken voor de bewoners zijn. Bovendien is Wonen Zuid druk doende een bewonersgroep te formeren, zodat dit soort zaken met hen besproken kunnen worden. De weg langs de openbare school levert problemen op, de bewoners van het Treebeekplein hebben moeite met de ontstane parkeersituatie. Dit heeft te maken met het feit dat voor deze weg het inrichtingsverbod is opgeheven en deze dus weer van twee kanten kan worden ingereden. Bovendien is hier de laad- en los plek van de Plus. De officiële opening voor de bewoners is 12 mei. Dan zal het complex ook een naam krijgen (bewoners gevraagd naam te verzinnen). Op 2 april is er een open dag voor de woon-werk-woningen. Wonen Zuid heeft mensen met een dienstverlening bedrijf hiertoe aangeschreven en nr. 364 is ingericht als modelwoning. Er is verder nog geen concreet nieuws over de dagwinkels. Op de vraag van Ria of er iets gedaan kan worden aan de ruimte voor de dagwinkels (auto s rijden gewoon langs de ramen af), geeft Meriam aan dat dit gemeentegrond is. Moet met de werkgroep verkeer besproken worden.

4 Verder worden er nog 6 kangoeroe woningen gebouwd. De flat kan gesloopt worden en aan de overkant van de woningen op het Treebeekplein komen woningen voor 1 a 2 persoons-huishoudens. Tot slot verzoekt Meriam de organisatoren van de straatspeeldag een officieel verzoek om sponsoring/subsidie in te dienen. Hoewel de regels binnen Wonen Zuid zijn veranderd (geen sponsoring meer), wil Meriam toch nog proberen e.e.a. geregeld te krijgen. 8. Terugkoppeling deelname wijkteam aan NL Doet Sandra, Ria en Astrid hebben de scouting geholpen met de voorjaarsschoonmaak van het gebouw. Leuke ochtend, met veel plezier gewerkt en goed verzorgd door de Bevers (cake en overheerlijke groentesoep). Volgend jaar willen we zelf weer een actie op touw zetten. Ideeën daarover zijn van harte welkom! 9. Veiligheidsmiddag De veiligheidsmiddag vindt plaats op 2 april a.s. Alles is geregeld, alleen muzikant nog niet. De wijkagenten zullen een presentatie verzorgen over veiligheid in en om het huis, Jos zal iets vertellen over het Meldpunt en Astrid verzorgt een korte presentatie over de buurtapp. Plus sponsort de vlaai en de prijzen van de tombola zijn gesponsord door Treebeekse ondernemers. 10. Wijkcafé Het wijkcafé wordt ieder jaar door een ander wijkteam georganiseerd. Aangezien wij al in 2014 aan de beurt waren, hebben wij dit jaar de organisatie op ons genomen. Het wijkcafé vindt plaats op donderdag 9 juni a.s. in het Chalet in Treebeek. Rob Winkens zal een presentatie over dementie verzorgen. Aansluitend borrelen en barbecue. 11. Wijkgericht werken Zie opmerking onder agendapunt 3: raadsinformatiebijeenkomst op 8 maart. Het wijkgericht werken zal in de toekomst meer gebaseerd zijn op loslaten en vertrouwen volgens Carolus. Er zal meer worden overgelaten aan de wijkteams. Jos geeft aan dat de VKKL (=vereniging van kleine kernen Limburg) de nadruk legt op verder kijken dan de financiën. VKKL heeft kennis opgedaan in verschillende kernen van steden in Limburg (o.a. Koningsbosch). 12. VLB team Binnenkort wordt team bij elkaar geroepen om stand van zaken te bespreken. Miriam Jeurissen wordt hier ook bij betrokken. 13. Rondvraag Ron Peters: De straatspeeldag wordt georganiseerd door Marco, Sandra en Ron.

5 Jos: Verwijst naar artikel in krant betreffende hangjeugd TTV. Enige tijd geleden 5 raadsfracties op bezoek geweest. Naar aanleiding daarvan zijn artikel 43 vragen gesteld. CMWW heeft geen specifieke overlast meer geconstateerd en ook de wijkagenten constateren geen overlast. Het is meer het probleem van één groep, volgens Frank. Mevrouw Kamzol geeft aan dat in tegenstelling tot alle geruchten de Barbarakerk niet wordt gesloten. Jos: Thaya zal voorlopig niet meer deelnemen aan de vergaderingen in verband met drukke werkzaamheden betreffende de statushouders. 14. Sluiting Ria bedankt iedereen voor zijn/haar inbreng en sluit de vergadering om uur.

NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 12 SEPTEMBER 2016

NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 12 SEPTEMBER 2016 NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 12 SEPTEMBER 2016 AANWEZIG: AFGEMELD: NOTULIST: mevrouw Kamzol en mevrouw Ramakers, JP en Linda Bovendorp, Meriam Agouzoul en Ron Peters (Wonen Zuid),

Nadere informatie

NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 30 MEI 2016

NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 30 MEI 2016 NOTULEN TEAMVERGADERING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST D.D. 30 MEI 2016 AANWEZIG: AFGEMELD: NOTULIST: de dames Kamzol en Rademakers, Meriam Agouzoul en Ron Peters (Wonen Zuid) en Marie-Louise van der Heijden (HTM),

Nadere informatie

WIJKTEAM Brunssum West JAARVERSLAG 2017

WIJKTEAM Brunssum West JAARVERSLAG 2017 WIJKTEAM Brunssum West JAARVERSLAG 2017 Een leefbare wijk begint bij jezelf VOORWOORD Voor u ligt het jaarverslag van Stichting Wijkteam Brunssum West. Het jaarverslag wordt dit jaar voor de 8e keer uitgebracht.

Nadere informatie

JAARVERSLAG Een leefbare wijk begint bij jezelf

JAARVERSLAG Een leefbare wijk begint bij jezelf JAARVERSLAG 2015 Een leefbare wijk begint bij jezelf 1 INLEIDING Voor u ligt het jaarverslag van Stichting Wijkteam Brunssum West. Het jaarverslag wordt dit jaar voor de 7 e keer uitgebracht. Het doel

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

STICHTING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST

STICHTING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST JAARVERSLAG 2013 STICHTING WIJKTEAM BRUNSSUM WEST 1 Inleiding: Dit is het vijfde jaarverslag van Stichting het Wijkteam Brunssum West. Tevens is dit het derde jaarverslag dat ik als secretaris schrijf

Nadere informatie

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Vergadering Wijkplatform Landweert d.d. 02-04-2013 Aanwezig : Joop Linders, Herman Hendrix, Trinus Dijkstra, Han Verkuijlen, Joyce van de Laar, Math Goumans, Cor van Dijk, Bas Woldenberg en Liesbeth Arts.

Nadere informatie

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc.

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc. ACTIEPUNTENLIJST BRUNSSUM NOORD November 2011 Toelichting op afkortingen = korte termijn uiterlijk na 1 maand klacht opgelost / aan verzoek voldaan = middellange termijn uiterlijk na 6 maanden klacht opgelost

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017

Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017 Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017 Aanwezig zorgaanbieders: Afwezig zorgaanbieders: Aanwezig namens gemeente: Alerimus (Karin Dorst), ASVZ (Lydia Lodder), Cavent (Albert Leutscher),

Nadere informatie

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010

Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Verslag Cliëntenraad Langedijk Datum: 1 september 2010 Aanwezig: Betty Groot (voorzitter) Anna van der Plas-D Apice (secretaris) Ria Hes Ingrid Stroet Jacqueline van der Neut Jan Toet Richard Saelman Esther

Nadere informatie

Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012

Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012 Verslag van het overleg Huurdersvereniging Brummen - Woningstichting Brummen d.d. 15 november 2012 Aanwezig: Huurdersvereniging Brummen: De heer B. van Boven, mevrouw E. Groot, mevrouw B. ten Hoeve, de

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad

Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Verslag van de vergadering van de verkeersgroep obs Herman Gorter/Tamarinde Datum: 17 december 2014 om 19.30 uur Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad Aanwezigen: Mevr. E. de Bunje, projectleider gemeente

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Denktank duurzaamheid

Denktank duurzaamheid Denktank duurzaamheid Vergadering d.d. 21 mei 2014 Aanwezig M.T.A. Hegger, wethouder duurzaamheid gemeente Purmerend (voorzitter a.i.) W. Wildschut, bestuurslid Milieudefensie Purmerend G. de Man, directeur

Nadere informatie

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING

NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING NOTULEN GOEB LEDENVERGADERING Datum: 2 september 2013 Aanvang: 20.10u Einde: 22.10u Locatie: NH Hotel, De Maas 2, Best 1. Opening en vaststelling agenda: Afmeldingen: BOBAH, Batadorp, Best oost & Salderes

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Datum: Donderdag 21 september 2017 Locatie: Gemeentehuis, vergaderkamer A 104, Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk Aanwezigen: Stevenson,

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

Klein transport Het klein transport (kleiner dan 12 meter) vindt plaats op dezelfde manier als bij het sloopverkeer (zie bijgaande route).

Klein transport Het klein transport (kleiner dan 12 meter) vindt plaats op dezelfde manier als bij het sloopverkeer (zie bijgaande route). Verslag verkeersgroep d.d. 15 mei 2017 Aanwezig: Namens het schoolbestuur: Jaap Visser Peter Kieft Namens de gemeente: Ronald de Vries Evelien de Bunje Namens de omwonenden Rene de Reus Namens de aannemer:

Nadere informatie

Notulen OR-vergadering d.d. 21 augustus 2012

Notulen OR-vergadering d.d. 21 augustus 2012 Verslag vergadering Ouderraad Aan: Leden Ouderraad uw kenmerk Ons kenmerk Datum 21 augustus 2012 inlichtingen bij Telefoon Bijlagen Adinda Bergevoet 077-3548642 Onderwerp Notulen vergadering ouderraad

Nadere informatie

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Nico Waalkes (Stadsherstel),

Nadere informatie

3. Lopende'projecten' a. Europaweg:!Verkeer!&!Vervoer! b. Middengebied! c. Persleiding! 4. Rondvraag''

3. Lopende'projecten' a. Europaweg:!Verkeer!&!Vervoer! b. Middengebied! c. Persleiding! 4. Rondvraag'' Agenda'Wijkraad'Molenwijk'Haarlem'dinsdag'20'oktober'2015' ' DocentenkamerGrafischeSchool,Zwemmerslaan1 Aanvang'19.30 uiterlijkeinde22:00uur Inlooptijd19:15uur,deelnamezonderafspraak 1. Opening'(19.30'

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

11 september 2018 Aanvang: uur

11 september 2018 Aanvang: uur Openbare vergadering 11 september 2018 Aanvang: 20.00 uur Agenda Spreekrecht voor publiek over niet- agendapunten Vaststellen van de agenda Presentatie nieuwe dorpsraadleden Presentatie programma 2018-2022

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Verslag vergadering GMR Kindante Datum: 12-09-2012 Tijd: 19.35 uur 21.58 uur Locatie: kantoor Rijksweg-Zuid Status: Concept

Verslag vergadering GMR Kindante Datum: 12-09-2012 Tijd: 19.35 uur 21.58 uur Locatie: kantoor Rijksweg-Zuid Status: Concept Terlindenweg 18, 6433 PC Hoensbroek 045-7074055 06-49800340 gmrkindante@gmail.com Verslag vergadering GMR Kindante Datum: 12-09-2012 Tijd: 19.35 uur 21.58 uur Locatie: kantoor Rijksweg-Zuid Status: Concept

Nadere informatie

Aanwezig op uitnodiging van het bestuur: commissie administratie; Edwin, Remy en Adriana

Aanwezig op uitnodiging van het bestuur: commissie administratie; Edwin, Remy en Adriana Notulen van de bestuursvergadering van 23 februari 2011 Aanwezig: Edward, Caroline, Wilco, Jacqueline Aanwezig op uitnodiging van het bestuur: commissie administratie; Edwin, Remy en Adriana Afwezig: Rinola

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging 14 maart 2018

Notulen vergadering oudervereniging 14 maart 2018 Notulen vergadering oudervereniging 14 maart 2018 Aanwezig: Ouders: Team: Bianca van Wijlick, Melanie Lommen, Peggy-Jane Bisschops, Ellis van Dijk, Ilona Woltering, Marieke Peeten, Kirsten Theelen, Judit

Nadere informatie

Goedkeuring vorige notulen Er zijn geen op- of aanmerkingen zodat de notulen worden goedgekeurd.

Goedkeuring vorige notulen Er zijn geen op- of aanmerkingen zodat de notulen worden goedgekeurd. Verslag wijkbijeenkomst d.d. 19 juni 2018 Opening De voorzitter, Erik Put, opent de bijeenkomst. Goedkeuring vorige notulen Er zijn geen op- of aanmerkingen zodat de notulen worden goedgekeurd. Mededelingen

Nadere informatie

De notulen d.d. 16 februari 2010 worden vastgesteld. De voorzitter bedankt Helga Brandse voor de notulen.

De notulen d.d. 16 februari 2010 worden vastgesteld. De voorzitter bedankt Helga Brandse voor de notulen. WIJKKERNGROEP WHEERMOLEN Betreft : Notulen Wijkkerngroep Wheermolen, d.d. 30 maart 2010 J. de Winter (VZ), B. Schenk, S. de Blij (wijkmanager), Aanwezig B. Daan (wijkwethouder), A. Biervliet, W. Matthijsen,

Nadere informatie

Voorafgaand aan de vergadering krijgen wij van bouwbureau De Kievit een presentatie van de plannen voor het project Tiensteen.

Voorafgaand aan de vergadering krijgen wij van bouwbureau De Kievit een presentatie van de plannen voor het project Tiensteen. Notulen dorpsraadsvergadering van 29 september 2011 Aanwezig: 4 leden Afwezig m.k.: 1 lid Gasten: 3 gasten Notuliste: AK ----------000---------- Voorafgaand aan de vergadering krijgen wij van bouwbureau

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 14 mei 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 14 mei 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 14 mei 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Gerben Canninga voorzitter Ellen Bloks Penningmeester

Nadere informatie

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse

Detacheringen & Jobcoaching Productie & Diensten Kwekerij & Groenvoorziening Jobhouse VERSLAG van de op 8 december 2016 in Zoetermeer gehouden openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de Dienst Sociale Werkvoorziening Rijswijk en Omstreken Aanwezig de leden: de heer T.C. Kuiper,

Nadere informatie

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren.

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren. Verslag : Vergadering ouderraad KSH Datum : 25 november 2014 Aanwezig : Hans Nijhuis (voorzitter) Wim Velthuis (penningmeester) Joyce van Dijk (notulist) Esther van der Linden Arenda Doets Petra Bouterse

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

4.2. Aanpassing Wmo-verordening in verband met de hulp bij het huishouden. De heer Goudriaan geeft een toelichting.

4.2. Aanpassing Wmo-verordening in verband met de hulp bij het huishouden. De heer Goudriaan geeft een toelichting. Verslag Bijeenkomst : Cliëntenraad Beuningen Datum : 30 augustus 2016 Tijd : 19.30-21.30 uur Locatie : kamer 17 Voorzitter : Jan Revenberg Notulist : Thea Verduijn-Otten Kenmerk : INT16.0538 Kenmerkcode

Nadere informatie

2. Mededelingen Ingekomen post: InfoMR tijdschrift. Wanda wijst op een interessant artikel over taakbeleid.

2. Mededelingen Ingekomen post: InfoMR tijdschrift. Wanda wijst op een interessant artikel over taakbeleid. MR vergadering dinsdag 29 november 2016. Locatie: Miriam Notulen: Miriam Aanwezig: Margreet, Martijn, Sandra, Cindy, Wanda en Miriam. Jan is helaas afwezig door ziekte. Agenda: 1. Opening van de vergadering

Nadere informatie

Verslag: Mevrouw J. Dreesen Gemeente Boxmeer

Verslag: Mevrouw J. Dreesen Gemeente Boxmeer Verslag Datum: 18 mei 2010. Aanwezig: Wethouder Moeskops (vz) Gemeente Boxmeer Onderwijs Wethouder Ronnes Gemeente Boxmeer Verkeer en financiën De heer Van de Loo Gemeente Boxmeer Gemeentesecretaris Mevrouw

Nadere informatie

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan

Nadere informatie

Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, Marie-Louise, Sandra. Afwezig: Sven.

Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, Marie-Louise, Sandra. Afwezig: Sven. 24022015 Ouderraadsvergadering. Aanwezig: Karin, Debbie, René, Patrick, Mayke, Mariëlle, MarieLouise, Sandra. Afwezig: Sven. Agenda punten: 1. Opening. Actie, wie, wanneer: 2. Ingekomen post. 3. Notulen

Nadere informatie

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt)

De heren Riet (CDA) en Nederhof (Beter voor Dordt) Notulen vergadering algemeen bestuur Sportraad Datum: Aanwezig: Afwezig: Tevens aanwezig: 11 oktober 2010 25 leden volgens de getekende presentielijst (voorzitter: de heer Driesprong); de heer Van der

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER

NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER NOTULEN VAN DE VERGADERING DD. 10 NOVEMBER 2016 Aanwezig : Marlies Burm (voorzitter), Otto Vosveld (secretaris), Kees de Kooning (penningmeester/vice-voorzitter), Nadya Gromyko, Marc van Mol, Eugene Verstraeten

Nadere informatie

De voorzitter informeert de aanwezigen dat Marjan afwezig is tot en met de kerstvakantie. De secretaris en voorzitter verzorgen een bloemetje.

De voorzitter informeert de aanwezigen dat Marjan afwezig is tot en met de kerstvakantie. De secretaris en voorzitter verzorgen een bloemetje. VERGADERVERSLAG Betreft : Vergadering ondersteuningsplanraad Datum : Plaats : de Linie 7J, Capelle aan den IJssel Tijd : 19.30 21.30 uur Aanwezig : Ilse Dubbelaar, Daphne Konz, Miriam Lagerwaard, Karin

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Verslag dorpsraadvergadering Zwaagdijk-West 5 november 2018.

Verslag dorpsraadvergadering Zwaagdijk-West 5 november 2018. Verslag dorpsraadvergadering Zwaagdijk-West 5 november 2018. Aanwezig: Gerard Sneek, Moni Vertelman, Karin Kaag (kernconsulente), Ben Vriend, Jacques Tol, Tim Ophof, Martijn Beerepoot, Ronald Heijn (Jongerenwerker),

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken.

Sabine opent eerste vergadering van schooljaar 2014-2015 om 19:37 uur. De financiële verantwoording wordt in de volgende vergadering besproken. MEDEZEGGENSCHAPSRAAD p/a Kerkstraat 112, 5126 GD Gilze Notulen MR 15-09-2014 Aanwezigen: Sabine Swaans (voorzitter), Cor Diepstraten, Michelle e-mail: mr@debolstergilze.nl Willemse, Jacco Graumans, Daniëlle

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 6 januari 2014 Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 1. Opening / wie zijn wij Marc Reijs opent de informatieavond en heet iedereen van harte welkom. Foolen & Reijs Vastgoed BV (FRV) houd zich bezig

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 september 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. J. Honselaar Mw. F. Troost Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr.

Nadere informatie

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk.

Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief. Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman, Bennie Nibbeling en Bennie Vonk. Verslagnummer 32-040907 Status verslag: concept/definitief Datum vergadering: 4 september 2007 Aanvang: 20:00 uur Locatie: KBC, kamer 1 Aanwezig: Ton Wanders, Wim Wenting, Ruud Aaldering, Jan Kolkman,

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

VERSLAG INSPRAAKBIJEENKOMST STEDENBOUWKUNDIG PLAN KADOELERBREEK STADSDEEL AMSTERDAM-NOORD D.D. 3 JULI 2006 (MIDDAGBIJEENKOMST)

VERSLAG INSPRAAKBIJEENKOMST STEDENBOUWKUNDIG PLAN KADOELERBREEK STADSDEEL AMSTERDAM-NOORD D.D. 3 JULI 2006 (MIDDAGBIJEENKOMST) Aanwezig L. Ederveen Voorzitter, SDAN N. Pouwels Projectmanager Kadoelerbreek, SDAN M. Neep Stedenbouwkundige, RPHS-architecten S. Bach Projectleider, Woningcorporatie Ymere alsmede circa 30 personen als

Nadere informatie

NOTULEN WBT SOEST-ZUID

NOTULEN WBT SOEST-ZUID Naam: Functie Aan- Af- Wezig/reden 1. Bert Paalman (BP) Voorzitter X 2. Jeroen Verhoof (JV) Penningm. X 3. Ilse Uyland (IU) Alg.lid X 4. Vacature Alg.lid 5. Roel van Dooremaal (RvD) Lid/Notulist X 6. Niels

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert.

1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering. Antoinette notuleert in verband met afwezigheid Geert. Notulen Stichting Boomberg -01-23 Aanwezig: Lambert, Helmi, Josien, Afwezig: Patrick, Geert Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 23-1- 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering.

Nadere informatie

23 december 2016 Nummer 8

23 december 2016 Nummer 8 23 december 2016 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Dank je wel Speelplaats Verkeer: controle fietsverlichting Carnaval 2017 Vervangingen Titus Brandsmagroep (Ingekomen Stuk) Levende kerststal

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 24 november 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Verslag oudercommissie 12 juni 2014

Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Verslag oudercommissie 12 juni 2014 Metagegevens Leden (aanwezig) Ouder Ouder Ouder John Menge (voorzitter) Jolanda van Weeren (notulist) Monica da Silva Fabeiro (penningmeester) Leden (afwezig) Ouder

Nadere informatie

Notulen MR OBS Waterland

Notulen MR OBS Waterland Notulen MR OBS Waterland Datum : 20 september 2018 Tijd : 19:30 21:00 uur Locatie : OBS Waterland, Den Haag Deelnemers (PMR) : Korver (secretaris), Zohra Moudian, Ruben Houtepen Deelnemers (OMR) : Bas

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor.

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 24 januari 2017 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Afwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jeroen van der Woerd, Roos Brans, Anneke Waslander,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

5. Mededeling van uit de gemeenten 5.1 Nieuwe lift gebouw Viermeren 5.2 Hondenpoep 5.3 Brandtrappen beleid

5. Mededeling van uit de gemeenten 5.1 Nieuwe lift gebouw Viermeren 5.2 Hondenpoep 5.3 Brandtrappen beleid Het dagelijks bestuur van de Stichting Wijkplatform Snel & Polanen nodigt U van harte uit voor het bijwonen van het wijkoverleg welke gehouden zal worden op Dinsdag 18 september 2012 aanvang 20.00 uur

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAADVERGADERING 13 april 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg N Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

ACTIEPUNTENLIJST WIJKTEAM BRUNSSUM NOORD MEI 2016

ACTIEPUNTENLIJST WIJKTEAM BRUNSSUM NOORD MEI 2016 [Geef tekst op] ACTIEPUNTENLIJST WIJKTEAM BRUNSSUM NOORD MEI 2016 Toelichting op afkortingen: WT = Wijkteam CMWW = Centrum voor Maatschappelijk werk en Welzijnswerk = Wijkmanagement, naam WE = Weller.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop.

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop. Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 15 mei 2013 Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, van Warmerdam (secretaris),

Nadere informatie

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1

Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not Vergaderdatum Bladzijde 1 Notulen Vergadering Medezeggenschapraad/OR BS De Veste Nummer Not301018 Bladzijde 1 Vergaderlocatie Aanwezig: BS De Veste Janneke Kemmeren Gerry Biemans Simone de Vos Jadine Spierings Ellen Boonman Eric

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Openbare Wijkraadvergadering

Notulen Openbare Wijkraadvergadering Notulen Openbare Wijkraadvergadering Datum : 08092015 Aanwezige wijkraadsleden : Gerard Schouten, Trude Baert, Frans Baert, Ingeborg Fick, Jacques van Dijk en Maartje Waarts Afwezige wijkraadsleden : Ruud

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

BIJEENKOMST ONTWERP KERKLAAN - 19 JUNI 2017

BIJEENKOMST ONTWERP KERKLAAN - 19 JUNI 2017 BIJEENKOMST ONTWERP KERKLAAN - 19 JUNI 2017 Focus voor 2016 VIJVERHOF, CAPELLE AAN DEN IJSSEL GREX PRESENTATIE 2 1. Inleiding Yücel Özmen, programmamanager bij de gemeente Capelle aan den IJssel, heet

Nadere informatie

Bijeenkomst Gemeenschappelijke Oudercommissies Sport Opvang Maarssen (S.O.M.). op:

Bijeenkomst Gemeenschappelijke Oudercommissies Sport Opvang Maarssen (S.O.M.). op: Notulen Bijeenkomst Gemeenschappelijke Oudercommissies Sport Opvang Maarssen (S.O.M.). op: dinsdag 20 november 2012. Aanwezig:,,,, en Henk Kuiters namens het bestuur van de S.O.M. Afgemeld:,. Agenda 1.

Nadere informatie

1. Opening De plv. VOORZITTER opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Hij dankt het wijkplatform voor de ontvangst.

1. Opening De plv. VOORZITTER opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Hij dankt het wijkplatform voor de ontvangst. Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 4 april 2013 bij wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder vanaf 20.00 uur tot 21.20 uur. Aanwezig: De heer A. Rietveld, plv. voorzitter; De heer A.P.M.A.F. Bergmans,

Nadere informatie

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad)

1) Verkeersborden plaatsen (Woonwijk, 30 Km, Pas op spelende kinderen!, fietspad) Besprekingsverslag van de bespreking met Klaassen Vastgoedontwikkeling / Site Woondiensten en de gemeente Doetinchem naar aanleiding van onze brief van 14 december 2009 inzake de huidige status van het

Nadere informatie

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage)

3. Notulen vergadering 15 januari en actiepunten (bijlage) Aanwezig Afwezig Directie Locatie Bas ter Weel (voorzitter), Marian Pronk, Nienke Weelink, Ronkje Voogt, Ria van Eede, Marian Sempel, Mirjam Post, Clarissa Pahud de Mortanges, Jolanda Topfer, Simone Schreurs,

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 18 december 2013. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig in alfabetische volgorde: Frans Kalse (penningmeester),

Nadere informatie

Notulen dorpsraadvergadering Netersel

Notulen dorpsraadvergadering Netersel Notulen dorpsraadvergadering Netersel Aanwezig: Dhr. K. van der Heijden Dhr. E. Meulenbroeks Mevr. M. Hems Dhr. M. Delien Dhr. H. Suttorp Mevr. A. Vissers Datum: maandag 27 januari Locatie: De Poel, Netersel

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 30 januari 2012 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Bert van Beek Janneke Hilbrands later Paul

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE VRAGEN. ex artikel 155, 169 en 180 Gemeentewet en artikel 40 van het Reglement van Orde van de gemeenteraad VRAGEN AAN HET COLLEGE.

SCHRIFTELIJKE VRAGEN. ex artikel 155, 169 en 180 Gemeentewet en artikel 40 van het Reglement van Orde van de gemeenteraad VRAGEN AAN HET COLLEGE. ex artikel 155, 169 en 180 Gemeentewet en artikel 40 van het Reglement van Orde van de gemeenteraad VRAGEN AAN HET COLLEGE. Zandvoort, 3 maart 2017 BETREFT: ondergrondse vuilcontainer Geacht college, projectwethouder

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van de Amsterdamse Hortus op woensdag 16 april 2014 in de Oranjerie van de Hortus Aanwezig: circa 50 leden en het bestuur van de Vriendenvereniging:

Nadere informatie

De actielijst wordt doorgelopen en de volgende aanvullingen worden gemaakt (zie schuingedrukte tekst): Actielijst 17 februari 2017 Datum vergadering

De actielijst wordt doorgelopen en de volgende aanvullingen worden gemaakt (zie schuingedrukte tekst): Actielijst 17 februari 2017 Datum vergadering Kandidatenraad Regionaal WerkBedrijf Rijk van Nijmegen Concept-verslag vergadering 21 januari 2017 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 19.30 uur. De agenda wordt zonder wijzigingen vastgesteld.

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE Datum: 18 januari 2018 Locatie: horecabedrijf DE MARKE te Wierden. Aanwezig leden: 18 leden. Aanwezig bestuur: G. Leusman. Voorzitter E. Huisjes. Penningmeester & Secretaris F. Kuylaars. Ledenadministratie

Nadere informatie

Notulen medezeggenschapsraad t Getij

Notulen medezeggenschapsraad t Getij Notulen medezeggenschapsraad t Getij Donderdag 4 februari 2016 Aanwezig : Konrad van de Velde, Mirjam Goense, Sandra Goossen, Bas Gijsel, Wendy van Waes, Joost van Wijk en Diana Bogaert Namens directie

Nadere informatie

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat

Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Verslag: Dorpsraad Ooltgensplaat Datum: Donderdag 14 oktober 2014 Locatie: MFC t Centrum, Ooltgensplaat Tijd: 19.30-22.00 Aanwezig: Hans Bal, Bram den Exter, Harry Scheermeijer, Bas de Vos (notulen), Gerrie

Nadere informatie

Notulen Beheergroep Blekerstraat 16 maart 2010

Notulen Beheergroep Blekerstraat 16 maart 2010 Notulen Beheergroep Blekerstraat 16 maart 2010 Locatie Voorzitter Verslag : Blekerstraat 4-6, 1 e etage, Almere : Erik Vermathen : Anosjka van Dommelen, Kwintes 1. Opening De vz heet iedereen welkom. Rondleiding

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 23 januari 2016 Aanwezig: Ivan Louer (IL, voorzitter), Jan Snoek (JS, penningmeester), Max de Groot (MdG,

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Aanwezig: Ouders: Team: Susan Slaats, Sandra Stax, Chantal Boitelle, Kirsten Meeners, Peggy-Jane Bisschops, Bianca van Wijlick, Melanie Lommen, Ilona

Nadere informatie

Algemene vergadering 12-10-2015. Dorpsraad Maria Hoop

Algemene vergadering 12-10-2015. Dorpsraad Maria Hoop Welkom Algemene vergadering 12-10-2015 Dorpsraad Maria Hoop Opening en huishoudelijke mededelingen Interactief Gebruik Microfoon Opname en publicatie Formulieren Eindtijd en agendapunten Telefoon graag

Nadere informatie

Verslag openbare vergadering dorpsplatform Huijbergen 16-11-2009

Verslag openbare vergadering dorpsplatform Huijbergen 16-11-2009 Verslag openbare vergadering dorpsplatform Huijbergen 16-11-2009 Aanwezig: Afwezig: De heer T.W.M. Sanders (plaatsvervangend voorzitter), de heer P.A.J.M. Hectors (lid), de heer F.P.A.M. Verstraten (lid),

Nadere informatie

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015 Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 8 september 2015 Aanwezig : Joyce van Dijk Arenda Doets Monique Hallegraeff (teamleider) Angelique Hogeveen Esther van der Linden Hans Nijhuis (voorzitter) Wim

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 22 april 2015. Presentielijst. Agenda: Wijkraadsleden Martin Favié (voorzitter) Present Tinka Nas (penningmeester)

Notulen vergadering d.d. 22 april 2015. Presentielijst. Agenda: Wijkraadsleden Martin Favié (voorzitter) Present Tinka Nas (penningmeester) Notulen vergadering d.d. 22 april 2015 ielijst Wijkraadsleden Martin Favié (voorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Lucas van Kessel Afwezig Inge Zuurendonk Tineke Snel Pierre Winkler Hugo van

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom.

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 8 november 2016 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jolanda van Leijenhorst, Paul van Aalst, Ellen v/d Wijgaarden,

Nadere informatie