Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista"

Transcriptie

1 Foodcravings op reis Stiekem herkennen we het allemaal wel een beetje de foodcravings op reis en tijdens onze vakanties. We hebben denk ik allemaal wel lievelingseten als we op vakantie gaan en voor we op reis gaan. Al eten we om te leven en leven we om te ten kan het tijdens een reis of vakantie nog wel eens omgekeerd zijn. De zintuigen willen oog wat en overal worden we naar heerlijk eten toegetrokken of het lijkt in ieder geval zo, dan zijn ik en Eric er in ieder geval heel gevoel voor. Onze reizen kunnen er best wel een beetje van in het teken staan hoor. Wij stellen onze gehele reis gerust in het teken van wijn of uiteindelijk de concluderen dat we toch, maar drie kilometer omlopen om weer naar dat heerlijke restaurant te gaan in die andere wijk van Parijs. Foodcravings op reis kunnen soms de route een beetje bepalen, maar wat eten we nu het liefst in welk land? Of wat ik eet ik in ieder geval het liefst in een aantal vakantie landen? Heb je aanvullingen? Laat het weten! Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista Favoriet eten in Spanje Natuurlijk in Spanje denken we direct aan Tapas! Alleen in Spanje gaat het eigenlijk om de pinchos de heerlijke broodjes met heel veel heerlijkheden. Dat zijn voor mij echte foodcravings in Spanje, waar ik zowel voor de lunch als het diner van kan genieten. Waar ik in Spanje ook naar uit kijk is het ontbijt. Al is het ontbijt in Spanje eigenlijk heel karig. Wat je krijgt, goede koffie! Belangrijk toch? Voor mij is het een café con leche, maar start de dag vervolgens met een churros als echte verwennerij als het de avond, daarvoor laat is het geworden.

2 Ontbijt in Spanje café con leche en churros.

3 Mijn favoriete tapas bij Cerveceria Catalana echt een must eat in Barcelona. Favoriete pincho bij Cerveceria Catalana in Barcelona. Paté, blauwe kaas, peer en zoete geconfijte dadels. Alleen voor iedereen is er wel iets. Naar Ceveceria Catalana ga ik voor de lunch en tijdens mijn laatste reis was ik een week in Barcelona toen zijn wij hier drie keer geweest voor de lunch, oep! Alleen zo lekker is het. Favoriet eten in België Eigenlijk heeft Antwerpen heel veel lekkernijen. Kofiekoeken, de frieten, stoofvlees en natuurlijk de Belgische biertjes. Alleen voor mij zijn de echte favorieten in het seizoen de mosselen, echt Belgisch? Misschien niet, maar toch eet ik ze wel sneller in bijvoorbeeld Antwerpen en een croque vidée. Sowieso een croque.

4 Mosselen in het mosselseizoen in België eten.

5 Favoriet eten in Thailand Ooooh lala het eten in Thailand echt een food whalhala in

6 ieder geval voor mij dan. Ik zal niet direct zeggen echt een favoriet, want ik denkt dat bijna ieder land wel iets bijzonders heeft, maar Thailand is echt wel een topper.

7

8 Sticky rice met mango als dessert of gewoon voor de lunch vind ik het echt voldoende en zo lekker!

9

10 Tiger shrimp in Thailand en veel meer geweldige fishfood in Thailand. Verse fruitsappen en fruitcocktails in Thailand, zoals deze lychee en cocos fruitcocktail in Thailand. Favoriet eten in Marokko Marokko in de foodcravings top voor op reis? Ja echt wel! Wij hebben in Marokko echt heerlijk gegeten en gedronken. Keken eigenlijk wel uit naar iedere maaltijd, zowel het ontbijt, lunch als diner. Het ontbijt bij iedere ryad was fantastisch,

11 maar ook bij de restaurants hebben wij heerlijk gegeten. Goede vlees, heerlijke tajines en een super vers visrestaurant. Niet te vergeten de verse fruitdranken. Een mooie herinnering.

12

13 Heerlijk vers brood en de lekkerste koekjes halen bij de bakker in Essouira in Marokko.

14

15 De lekkerste Sish Kebab in Marrakech, Marokko op het dakterras uitkijken op de ooievaars. Voor dit uitgebreide ontbijt kom je, je bed uit. Verse jam, verse jus d orange, harrira, vers brood en de super zoete pannenkoekjes echt zo lekker allemaal! Echt verwennerij!

16 En nog zo n heerlijk ontbijt in Marrakech. Vers brood, zoete pannenkoekjes, zoete muntthee, Marrokaanse koekjes echt zo lekker! Favoriet eten in Vietnam Mijn verwachting van Vietnam waren natuurlijk de Vietnamese loempiaatjes en die waren er in overvloed, maar dan als springrolls. Warm en koud in rijstpapier. Echt te lekker en de springrolls zijn ook veel gegeten als lunch, snackje of als voorgerecht. Je maakt er wel zin voor. Alleen wat ook een succes was hotpots met wat je zelf lekker vindt, natuurlijk verse kokosnoten en de verse vis in Mui Ne. Eigenlijk is Vietnam in food walhalla, maar van deze gerechten heb ik de feiten verzameld. Als ik terug zou gaan, dan zou ik heel kritisch aan het eet werk gaan.

17 Eigenlijk kun je hotpots bijna bijna overal eten in Azië. Echt geweldig. Je eet gewoon wat je zelf het allerlekkerst vind en het is ook nog Nederlands heel gezellig. Ik zal, maar achterweg laten op welke Nederlands gelegenheid ik het vind lijken. Haha.

18 Niet alleen in Vietnam, maar in tropisch Vietnam hoort het er zeker bij de heerlijke verse kokosnoten.

19

20 In Vietnam kun je niet zonder de heerlijkse springrolls! Favoriet eten in de USA Waar zet je het liefst je tanden in, in de USA. In een hamburger natuurlijk! Alleen ga ik ook voor een goede bbq roast met all american dessert. In het zuiden van USA maak je mij ook blij met TexMex, een stevig modern All American ontbijt en catfish! Natuurlijk ook niet te vergeten de FroYo bars die hiet nog wel anders zijn dan in de USA.

21 Starten met een All American Breakfast een beetje nieuwe stijl, maar alles erop en eraan. Voor deze keer echt geen trek meer in de lunch. Al was het ook al een laat ontbijt. Eggs Benedict en natuurlijk de Hash Browns with cheddar. Je kunt niet zonder. Er zijn zo veel diners waar je dit kunt eten en zeker een must do tussen alle families.

22

23 Snoepen van cupcakes en vooral de red velvet en triple chocolate zijn te lekker en horen erbij. Deze zijn van Kara s Cupcakes in Californië een begrip. Geshopt in Napa Valley. En de grote hamburgers voor ons in Las Vegas! Met heerlijke frietjes en salade. Een pickle mocht niet ontbreken. Deze is het burger restaurant in Hotel New York New York. Wat een sfeer ook, maar het eten is ook echt oké!

24 Snoepen van yoghurtijs met heel veel extra bij Yoghurtland in San Francisco.

25 Een stukje lopen vanaf het strand of de fiets of auto natuurlijk, maar dan ben je ook bij één van de top 10 bbq restaurants van de USA. Baby Blues BBQ! En zo goed!

26

27 En mis het dessert niet bij Baby Blues bbq de Banana Pudding, maar deze old skool desserts daar zijn ze sowieso in de USA trots op bij de bbq restaurants en het is goed! Favoriet eten in Zweden Zweden is heel iets anders dan de USA. Alleen waar ga je voor in Zweden veel vis! Het is eigenlijk ook direct mijn foodcraving in Zweden hele verse vis en nee niet de balletjes van een bekend warenhuis, want ook daar ga ik meestal voor de visgerechten en een ijsje ;-). De hotdog daarentegen kun je in Zweden ook op iedere straathoek krijgen en is heel goed te eten. Vooral een populaire budget tip, alleen de visprijs is ook verrassend laag. Sushi eten is absoluut een must.

28

29 Favoriet eten in Frankrijk In Frankrijk zijn er zo veel favorieten. Alleen al de zoetigheden apart van het hartige. Over het eten in Frankrijk kan ik blogs vol schrijven. Nu maak ik een korte keuze. De pattiserie. Gewoon geweldig. s ochtends naar de bakker als alles nog vers is en er op een mooi plekje van genieten.

30

31 Wat is jouw favoriete eten op reis? Waar krijg jij echte vakantie foodcravings van? Of welk eten wil jij echt nog proeven? Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest. Nom nom nom Foodinista tag Foodblog Als je mij vragen stelt over eten dan kan ik doorpraten, doorpraten en doorpraten. Taglijsten zijn dan ook zeker aan mij besteed. Een tijdje terug heb ik dan ook al de 25 foodvragen taglijst ingevuld een leuke en lange taglijst, geen probleem. Met foodvragen weet ik tenslotte wel raad. Enthousiast werd ik dan ook toen ik weer een nieuwe taglijst vond op het blog van teamconfetti kom, maar op met de vragen van de Nom Nom Nom tag Foodblog Foodinista weet er wel antwoorden op te verzinnen. Nom nom nom en beginnen met de nom nom nom tag. Nom nom nom tag Foodblog Foodinista Nom nom nom tag vraag 1 Wat vindt jij lekker wat iedereen vies vindt en andersom? Ansjovis bijbestellen op mijn pizza. Dat vind ik echt heel lekker. Ik vind het gewoon een extra zoute smaak, terwijl veel

32 mede eters het toch zien als een niet zo n lekkere smaakmaker. Vies is een groot woord, want ik vind niet heel veel vies, maar ik eet eigenlijk nooit de randen van mijn pizza op. Zonde vind ik het wat er op gaat is toch veel lekkerder en ik vind een hele pizza gewoon te veel. Nom nom nom tag vraag 2 Wat kook je het liefst en veel te vaak? Risotto, kook ik graag, het liefst en vind ik ook ontzettend lekker. Eigenlijk wel in ieder seizoen, want je kan het op veel manieren combineren. Simpel en eenvoudig, maar ook met diverse ingrediënten. Een favoriet is deze limoenrisotto met garnalen heel lekker in de lente en zomer. Nom nom nom tag vraag 3 In welk restaurant zou je het liefst elk restaurant eten? Een moeilijke vraag, want inderdaad naast dat ik graag kook zou ik ook het liefst iedere dag uit eten gaan, maar elke dag

33 naar het zelfde daar ben ik iets minder van. Ik hou heel erg van afwisseling. Als ik echt iedere dag naar het zelfde restaurant zou gaan. Dan hou ik van veel keuze en ga ik terug denken aan Barcelona waar ik een aantal keer naar het zelfde restaurant ben gegaan voor de lunch in één week, gewoon omdat wij niet konden kiezen uit alle gerechten op de kaart, maar ook nog uit de zitplaatsen. Je kunt hier buiten zitten, binnen aan tafels en aan de bar. Dit beïnvloedt ook nog het menu waar je uit kunt kiezen een echt foodie feest dus. Het restaurant? Cerveceria Catelana. Als je door clickt kun je lezen op YELP wat andere foodies er van vinden, want ze hebben zelf geen website. Het is echt een feest. Jammer vind ik, want ik zou graag smullen bij hun kaart, aangezien ik nou éénmaal niet zelf in Barcelona woon. Het grappige bijna iedereen is hier al meerdere keren geweest. Echt een must eat. Nom nom nom tag vraag 4 Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het dan heten? Sowieso een hard meegranenbroodje, warm uit de oven met mozarella, zalm, pesto en groente moet er natuurlijk bij courgette en aubergine vind ik dan heel lekker. De groente is dan van te voren al zacht gewokt. Ik ga het broodje binnenkort maken! Komt er aan! Hoe gaat het heten? De Flow Sandwich. Op sandwiches met mozzarella en zalm vind ik sowieso heel lekker, zoals dit recept.

34 Nom nom nom tag vraag 5 Deel een handige kooktip Uien snijden en geen traanogen? Leg je uien een half uur voor je ze gaat snijden in de vriezer of in de winter buiten. Bij koude uien tranen je ogen veel minder. Echt waar! Nom nom nom tag vraag 6 Wat staat er nog op je foodbacking bucketlist Echt heel veel, maar madeleines die moeten gebakken worden binnenkort in mijn nieuwe keuken en nieuwe oven, granola met noten en aardbeien gaat zelf gemaakt en een asperge plaattaart. Nom nom nom! Het is lente en de lente wensenlijst is er in ieder geval. Nom nom nom tag vraag 7 Zelf koken, eten bestellen of buiten de deur eten Ik ben niet zo van eten bestellen. Alleen sushi bestel ik heel graag! Gewoon, omdat ik graag sushi eet. Ik ga graag buiten de deur eten, vooral nu het terras seizoen weer is begonnen en

35 helemaal op reis en in het buitenland, citytrips en nieuwe hotspots ontdekken. Nu in mijn nieuwe huis en de nieuwe keuken die over een week helemaal klaar is kan ik ook echt niet wachten om weer zelf te gaan koken. Mijn receptenlijst is zo lang. Kom maar op! Een moeilijke keuze dus op dit moment. Een beetje van beiden dus, daar gaat mijn foodblog eigenlijk ook over. Nom nom nom tag vraag 8 Ben je ergens allergisch voor? Helaas wel sinaasappels en grapefruit daar krijg ik migraine van en spastische darmen dus ik houd mij aan de 80/20 regel. Inderdaad er staan pastarecepten op het blog en ik vind pizza ook heel lekker, maar 80/20. Iets gegeten, waar ik heel erg van heb genoten en waar ik last van krijg? Dan bewegen. Als ik uit eten ga trakteer ik mij zelf ook meestal op de 20 en ben ik niet zo streng. Nom nom nom tag vraag 9 Wat is je foodobsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen? Op dit moment heb ik geen foodobsessie, wij zijn aan het verhuizen en verbouwen en heel erg druk en geen uitgebreide keuken om in te koken. Wij redden ons met wat ons wordt aangeboden, afhaalmaaltijden (ja toch wel, in deze tijd zijn ze heel fijn), tosti s uit de oven en af en toe koken bij iemand anders thuis met wat er is. Ik weet al wel wat mijn obsessie gaat worden over een week nu wij in Brabant wonen. Asperges! Hier kan ik nooit genoeg van krijgen en gelukkig heel gezond. Alvast een favoriet recept. Risotto met witte asperges en Reypenaer kaas.

36 Nom nom nom tag vraag 10 Wat is je favoriete toetje? Mijn favoriete toetje is eigenlijk sowieso met chocolade, maar ook cheesecake is een absolute winner. Nu het lente en zomer is vind ik een frisse cheesecake lekkerder. Cheesecake fris? Ja, dat kan! Het gaat namelijk niet altijd om de taart, maar een lichte in een glas vind ik heel lekker, zoals deze.

37 Neem mij de taglijst ook over? Leuk als je het even laat weten! Verder taglijsten bekijken en info over Foodinista? Kijk hier verder. Meer foodblogs en ontvangen en volgen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

38

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista Foodcravings op reis Stiekem herkennen we het allemaal wel een beetje de foodcravings op reis en tijdens onze vakanties. We hebben denk ik allemaal wel lievelingseten als we op vakantie gaan en voor we

Nadere informatie

Streetfood kookboeken trend

Streetfood kookboeken trend Streetfood kookboeken trend Het is al weer een hele tijd een trend de foodtruck en eigenlijk is het natuurlijk streetfood. Happen op straat. Wat maakt het eigenlijk zo lekker? Het snacken op straat? Dat

Nadere informatie

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista Foodcravings op reis Stiekem herkennen we het allemaal wel een beetje de foodcravings op reis en tijdens onze vakanties. We hebben denk ik allemaal wel lievelingseten als we op vakantie gaan en voor we

Nadere informatie

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista Foodcravings op reis Stiekem herkennen we het allemaal wel een beetje de foodcravings op reis en tijdens onze vakanties. We hebben denk ik allemaal wel lievelingseten als we op vakantie gaan en voor we

Nadere informatie

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista Foodcravings op reis Stiekem herkennen we het allemaal wel een beetje de foodcravings op reis en tijdens onze vakanties. We hebben denk ik allemaal wel lievelingseten als we op vakantie gaan en voor we

Nadere informatie

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Mijn eerste keer bij Jamie s Italian was niet in Rotterdam, ook niet in Londen nee het was in Dubai. Blij als een kind ging ik er naartoe en begon ik aan de plank.

Nadere informatie

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips Kids kookboek tips Maart en het zou een beetje lente moeten worden, maar zo voelt het toch nog niet, wat is het koud! Gelukkig de lente staat deze maand niet centraal op de blog, maar de kinderen wel,

Nadere informatie

December Eetdagboek Foodblog Foodinista

December Eetdagboek Foodblog Foodinista December Eetdagboek Foodblog Foodinista December is een heerlijke maand voor een foodblogger. Het December eetdagboek van foodblog Foodinista. Sint, kerstmarkt, etentjes en cadeautjes. Alles is weer vastgelegd

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

Foodinista was in Napa Valley wijn district

Foodinista was in Napa Valley wijn district Foodinista was in Napa Valley wijn district Foodinista was in Napa Valley wijn district een heerlijke tijd en tijd voor een verslag van deze wijnvallei en het foodwalhalla van de Verenigde Staten. Tot

Nadere informatie

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Het persoonlijk alfabet gaat verder en ondertussen zijn we aardig onderweg in het alfabet, dit betekend ook dat ik het gewoon aan het volhouden ben. De E vind

Nadere informatie

Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina

Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina Zonvakantie in Marrakech bij Kenzi Club Agdal Medina Ik moet toegeven het is heel lang geleden dat ik in een All Inclusive Hotel heb overnacht en dat het ook eigenlijk niet echt het verblijf van mijn voorkeur

Nadere informatie

Leeuwarden stad van de smaak 2015

Leeuwarden stad van de smaak 2015 Leeuwarden stad van de smaak 2015 In Leeuwarden is het dit jaar allemaal te doen of eigenlijk te proeven en op smaak te beleven. In de stad in het noorden in Leeuwarden is het dit jaar, namelijk de Stad

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

Bananenpudding helemaal uit Amerika

Bananenpudding helemaal uit Amerika Bananenpudding helemaal uit Amerika Inderdaad bananenpudding uit Amerika, natuurlijk er zijn zo veel varianten, maar om er voor mij achter te komen hoe ontzettend lekker dit is moest ik het helemaal ervaren

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Leuven en de biertjes ga foodpairen

Leuven en de biertjes ga foodpairen Leuven en de biertjes ga foodpairen Ik nam je vorige maand al mee in mijn Foodie in Leuven blog en vatte een beetje alles samen wat ik heb gedaan tijdens een weekendje Leuven, vooral wat ik heb gegeten

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

Foodblog jaaroverzicht Januari

Foodblog jaaroverzicht Januari Foodinista Foodblog Jaaroverzicht 2014 Wat een jaar was het! Tijd voor het Foodinista Foodblog jaaroverzicht om het jaar 2014 helemaal af te sluiten! Een aantal highlights, want wat een jaar was het als

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Lunchen bij Restaurant Joost

Lunchen bij Restaurant Joost Lunchen bij Restaurant Joost Waarom ga je niet zo snel lunchen of dineren bij een restaurant bij een hotel? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Ik ben daar zelf altijd nieuwsgierig naar. Ik heb zelf een aantal

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Infused water smaken tips

Infused water smaken tips Infused water smaken tips Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme

Nadere informatie

#marktplaatspareltjes mijn familietafel

#marktplaatspareltjes mijn familietafel #marktplaatspareltjes mijn familietafel Ondertussen woon ik een half jaar in ons nieuwe huis en langzaam aan is onze inrichting steeds meer naar onze zin en zijn wij steeds meer tevreden. Wat ik dan ook

Nadere informatie

Oktoberfest München we komen eraan

Oktoberfest München we komen eraan Oktoberfest München we komen eraan Afscheid nemen van Bella Italië en op naar een bestemming waar ik ontzettend graag naartoe wil. Niet zo zeer de stad München, daar heb ik eigenlijk niet heel veel verwachtingen

Nadere informatie

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips De laatste tijd ga ik heel graag naar Den Haag geen idee, waarom ik er zo lang niet meer geweest ben. Vroeger, ja vroeger kwam ik er echt veel. Toen woonde

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Stel, u merkt dat uw buurvrouw steeds minder eet. U weet niet of de medewerkers het zien.

Stel, u merkt dat uw buurvrouw steeds minder eet. U weet niet of de medewerkers het zien. Stel, u merkt dat uw buurvrouw steeds minder eet. U weet niet of de medewerkers het zien. Stel, u wordt geholpen bij het eten, maar u doet het liever zelf. Stel, u ergert zich groen en geel aan de mensen

Nadere informatie

Winter foodtruck evenementen

Winter foodtruck evenementen Winter foodtruck evenementen Heb jij ze ook gemist de afgelopen herfst en winter? Wat? De foodtruck festivals. Dan gaat het tijd worden om er weer één te bezoeken. We gaan nog niet massaal naar buiten,

Nadere informatie

Mosselen met chorizo en peer

Mosselen met chorizo en peer Mosselen met chorizo en peer Ja we zijn er weer! Waar, nou ik in Italië, haha. Alleen we zijn ook midden in het mosselenseizoen en deze mosselen heb ik al lekker opgepeuzeld, daarom deel ik gewoon dit

Nadere informatie

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas In foodland gebeurt er ontzettend veel. Er is zo ontzettend veel lekkers, leuks en nieuws om te delen en om op te eten dat er iedere dag ontzettend

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Uit eten met kerst Restaurant tips

Uit eten met kerst Restaurant tips Uit eten met kerst Restaurant tips Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

harten simpel bakrecept

harten simpel bakrecept Valentijns Appel kersen harten simpel bakrecept Een simpel bakrecept, maar ook lekker en deze Valentijns appel kersen harten zijn met liefde gemaakt. Een bakgerecht wat eigenlijk iedereen wel kan maken

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Zoals je misschien wel weet is Florian, net zoals ik zelf, nog geboren in Haarlem. Ondanks dat wij nu in Brabant wonen hebben wij toch het goede voornemen om ieder

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Overnachten in Leuven Park Inn by Radisson

Overnachten in Leuven Park Inn by Radisson Overnachten in Leuven Park Inn by Radisson bij Eind april ging ik met vrienden een weekend naar Leuven voor het Zythos bierfestival en om Leuven de stad van het speciaalbier te ontdekken. Tot 21 mei staat

Nadere informatie

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas 10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas De gezellige maanden zijn begonnen en daarmee eigenlijk ook direct de cadeautjes maanden. Misschien ben je nog wel op zoek naar perfecte cadeautjes

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

Eten en drinken in Adelaide

Eten en drinken in Adelaide Eten en drinken in Adelaide Onze tour of eigenlijke onze foodtour hier in Australië gaat verder. In dit foodblog ontdekken wij nog steeds de regio Adelaide en gaan we verder met de markthal, wijnen in

Nadere informatie

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet

inhoud blz. 1. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen Dat lust ik niet Eten inhoud blz.. Eten 3 2. De maaltijd 4 3. Het bestek 5 4. Planten en dieren 6 5. Uit eten 8 6. Eten in andere landen 0 7. Dat lust ik niet. 8. Hap, slik, boem! 2 9. Filmpjes 4 Pluskaarten 5 Bronnen

Nadere informatie

Lunch (te bestellen tot 17:00 uur)

Lunch (te bestellen tot 17:00 uur) Lunch (te bestellen tot 17:00 uur) Uitsmijter 7,00 2 sneetjes (wit of bruin) brood belegd met 2 gebakken spiegeleieren. Met een keuze uit ham/kaas/spek. Omelet 7,50 Met een keuze uit ham, kaas, champignons

Nadere informatie

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg.

Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. ARRANGEMENTEN Ontvangsten Om uw evenement goed te beginnen zijn er verschillende opties met betrekking tot de ontvangst in onze Herberg. * Koffie of thee 1,70 * Koffie of thee met een stuk echte Limburgse

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Zomerse food festival tips 2016

Zomerse food festival tips 2016 Zomerse food festival tips 2016 De zon schijnt het is zomer en we hebben nog voldoende tijd om food festivals af te struinen. Alleen naar welke zomerse food festivals ga je nog deze zomer? Ik heb vijf

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Menukaart. Eet smakelijk!

Menukaart. Eet smakelijk! Menukaart Het is Lente! Heerlijke verse voorjaarsproducten zijn weer volop verkrijgbaar en verwerkt in onze menukaart. Natuurlijk hebben de asperges een prominente plek gekregen! Onze menukaart is met

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? oktober - november - december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf Folder_traiteur_okt-nov-dec_NL_v3.indd 1 22/08/16 16:30 WERKWIJZE Hoe bestellen? Het

Nadere informatie

Bewaartips, bereiding & recepten

Bewaartips, bereiding & recepten Vijgen: verrassend veelzijdig Bewaartips, bereiding & recepten Vijgen zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar in de periode van augustus tot november zijn ze extra sappig, super smakelijk én goedkoper.

Nadere informatie

50 VEGANISTISCHE Recepten

50 VEGANISTISCHE Recepten 50 VEGANISTISCHE Recepten FRANS VAN DOKKUMBURG INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 3 Inleiding... 6 ZOETE GERECHTEN... 8 1 - Banana Split ontbijt... 9 2 - Ontbijt-bananenbollen... 10 3 - Amandelboter toast

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf

waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf waar heb jij vandaag zin in? december Afhalen kan 7 dagen op 7 Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe bestellen? Het bestelformulier invullen en 2 dagen op voorhand afgeven in het restaurant Gewenste

Nadere informatie

Wentelteefjes van paasbrood

Wentelteefjes van paasbrood Wentelteefjes van paasbrood Ik ben denk ik niet de enige die na de Paadagen en ook met Kerst herkennen we het wel, met restjes Paasbrood blijft zitten en natuurlijk met kerst met kerstbrood. Al gaat dit

Nadere informatie

Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam

Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam Kidsspot, kindvriendelijk, maar wil je zonder kids naar Haddock dan is het ook zeker de moeite waar, lees gewoon het blog even. Wij gingen er in ieder geval

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Onze laatste dag in Inle Lake. Een goede reden om goed afscheid te nemen van dit prachtige gebied in Myanmar en nog één keer de fiets te pakken en te genieten van de

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas In foodland gebeurt er ontzettend veel. Er is zo ontzettend veel lekkers, leuks en nieuws om te delen en om op te eten dat er iedere dag ontzettend

Nadere informatie

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Ons Lagerhuys is hèt restaurant in Garderen, waar je uit bent en je tegelijkertijd helemaal thuis voelt. Gezellig en gemoedelijk, dat is de sfeer, gekoppeld aan

Nadere informatie

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf

Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Ontdek jouw aanpak Gezond eten met de Schijf van Vijf Iedereen vult zijn eigen Schijf van Vijf Je lijf gaat je hele leven mee, daar wil je dus zo goed mogelijk voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je

Nadere informatie

12 dingen die niet mogen ontbreken bij een traditionele Paasbrunch

12 dingen die niet mogen ontbreken bij een traditionele Paasbrunch 12 dingen die niet mogen ontbreken bij een traditionele Paasbrunch Een vrolijke voorjaarsbrunch met Pasen is favoriet bij vele Nederlanders. Alles mag: hartig en zoet door elkaar, gerechten allemaal tegelijk

Nadere informatie

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Als ik kind vond ik ze echt al heerlijk stoofpeertjes en dat is door de jaren heen niet veranderd. Alleen het koken dat duurt wel even. Er zijn heel

Nadere informatie

Eten en drinken in Adelaide

Eten en drinken in Adelaide Eten en drinken in Adelaide Onze tour of eigenlijke onze foodtour hier in Australië gaat verder. In dit foodblog ontdekken wij nog steeds de regio Adelaide en gaan we verder met de markthal, wijnen in

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Mix en match met je servies en bestek

Mix en match met je servies en bestek Mix en match met je servies en bestek Misschien herken je het wel, tijdens de feestdagen pak je niet alleen uit met het uitgebreid koken en serveer je de meest uitgebreide hapjes en culinaire diners, je

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

exclusieve patisserie

exclusieve patisserie exclusieve patisserie 1 De zoete verleiding Bij Chaupain patisserie hebben we een passie voor lekker eten. Daarom zijn we altijd op zoek naar de ultieme smaak voor onze producten, waarin heden en verleden

Nadere informatie

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond? 35 35 HOOFDSTUK 3 Wat eten we vanavond? WOORDEN 1 Kies uit: jam school slager boodschappen vegetariër 1 Dorien eet geen vlees. Ze is. 2 Moniek houdt van zoet. Ze eet graag op brood. 3 Johan, ik ga naar

Nadere informatie

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Eigenlijk moet ik heel eerlijk toegeven dat ik na de prachtige zomer met heel veel zonuren, prachtige reizen en gewoon genieten best wel een beetje in een

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

Mantova een leuke tussenstop in Italië

Mantova een leuke tussenstop in Italië Mantova een leuke tussenstop in Italië Voor mij is Italië een land waar ik het liefst alles wil meemaken, beleven en proeven. Uiteindelijk is het een groot land, maar ook in Italië heeft ook iedere streek

Nadere informatie

Proeft, First Festival en Menorca

Proeft, First Festival en Menorca Mei Eetdagboek Antwerpen Proeft, First Festival en Menorca In Mei hebben we veel de zon gepakt! Gelukkig maar, want het werd wel een beetje tijd, na de koude April maand. April was een hele leuke maand!

Nadere informatie

Informatie feestjes Ontvangst met koffie, thee, ranja en wat lekkers erbij.

Informatie feestjes Ontvangst met koffie, thee, ranja en wat lekkers erbij. Informatie feestjes De Ruimte is een prachtige natuurcamping in het oudste bos van Flevoland, vlakbij de Veluwe randmeren. Het is goed kamperen op De Ruimte, maar het sfeervolle restaurant De Boshut met

Nadere informatie

Stel je gezond weekmenu samen

Stel je gezond weekmenu samen Stel je gezond weekmenu samen Leer je maaltijden op een gezonde manier plannen Lotte De Clercq Auteur: Lotte De Clercq Coverontwerp: Lotte De Clercq ISBN: 978-94-6342-735-7 Uitgeverij mijnbestseller.nl

Nadere informatie

GA GENIETEN! heerlijke. fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid. gerechten. verrassende hapjes. borrelen. sfeervol. 17:00 uur t/m 21:00 uur

GA GENIETEN! heerlijke. fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid. gerechten. verrassende hapjes. borrelen. sfeervol. 17:00 uur t/m 21:00 uur KLEINE KAART GA GENIETEN! heerlijke gerechten fantastische wijnen bijzondere bieren gezelligheid verrassende hapjes borrelen sfeervol Lunchkaart Borrelkaart Diner 12:00 uur t/m 17:00 uur 12:00 uur t/m

Nadere informatie

Reizen Uit Eten. Uit Eten - Bij de ingang. Uit Eten - Eten bestellen

Reizen Uit Eten. Uit Eten - Bij de ingang. Uit Eten - Eten bestellen - Bij de ingang Ik wil graag een tafel reserveren voor _[aantal mensen]_ om _[tijdstip]_. Een reservering doen Een tafel voor _[number of people]_ graag. Om een tafel vragen Neemt u creditcards aan? Vragen

Nadere informatie

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag 5x Leukste feesthapjes voor koningsdag Met koningsdag kunnen we er eigenlijk niet omheen we eten bijna allemaal wel een oranje tompoes, maar ook borrelen we wel een drankje op de koning en de koninklijke

Nadere informatie

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen Cadeaubonnen Queens Hema bonnen U kunt de geldigheid checken op de site van hema! Hema High Tea Voor twee personen. Beiden een potje thee naar keuze, 5 soorten huisgemaakte zoete lekkernijen, 4 soorten

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50 Hartig en zoet Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60 Worstenbrood 2,50 Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer,

Nadere informatie

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Deze maand heb je al regelmatig kunnen lezen over onze avonturen in Oostenrijk en Italië. Ook in september en oktober heb ik er over geschreven, zoals in het

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

Barbecue. Bijgerechten: frites, stokbrood, tapenade, tzatziki, diverse sauzen, Mexicaanse bonensalade en zelf samen te stellen groene salade.

Barbecue. Bijgerechten: frites, stokbrood, tapenade, tzatziki, diverse sauzen, Mexicaanse bonensalade en zelf samen te stellen groene salade. Wil jij in een diner organiseren, maar in een informele sfeer? Wat dacht je van een barbecue! Gezellig met z n allen in de ochtend of middagzon genieten van de heerlijkste gerechten, voor jou bereid op

Nadere informatie

Veel plezier met Koken met lief!

Veel plezier met Koken met lief! Koken met én voor iedereen die je lief is. Daar word je toch blij van! Met de lekkere recepten voor de verschillende momenten van de dag geniet je met het hele gezin van dit boek. Ook voor een feestje,

Nadere informatie

Afhalen kan 7 dagen op 7. Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf

Afhalen kan 7 dagen op 7. Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf Afhalen kan 7 dagen op 7 Juli - augustus - september Bestellen doe je 2 dagen vooraf WERKWIJZE Hoe kiezen? Maak je keuze uit de folder: 1. Kies je voorgerecht 2. Kies je favoriete hoofdgerecht 3. Kies

Nadere informatie