Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam"

Transcriptie

1 Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam Kidsspot, kindvriendelijk, maar wil je zonder kids naar Haddock dan is het ook zeker de moeite waar, lees gewoon het blog even. Wij gingen er in ieder geval afgelopen zondag naartoe. Ondertussen woon ik al weer even naar Brabant, maar af en toe of eigenlijk best regelmatig ga ik nog naar Amsterdam. Voor mijn blog, maar ook gewoon in het weekend, omdat het leuk is. Zondag was ook weer zo n dag. Een ochtendje naar de IJ-hallen en rondsnuffelen, want de IJ-hallen blijft gewoon leuk als rommelmarkt of eigenlijk vintagemarkt. Ik ga er bijvoorbeeld graag naartoe voor fotografie dingetjes, maar ook voor speelgoed voor Florian. Na de IJhallen vonden wij het ook nog tijd lekker te gaan lunchen in Amsterdam en hiervoor heb ik een heel leuk adres gevonden in Amsterdam. Aangezien de kleine man er ook bij was is dan altijd een kindvriendelijk restaurant wel heel fijn en na een beetje zoeken kwam ik uit bij Haddock, buiten de stad, maar absoluut een verademing, met kids! Lunchen bij Haddock Amsterdam Veel kinderstoelen, een kinder speelruimte en een kinderkaart met iets meer dan alleen frietjes met een kroket of frikadel, ook poffertjes en een gewoon boterhammetje staan op het menu en in de zomer een mooi terras met uitzicht op het IJ en een speeltuin. Kinderen blij papa en mama blij, want ook zelf kun je best wel gelukkig worden. Fijne koffie, een goed glas, wijn speciaalbiertjes en een niet uitgebreide kaart, maar wel gewoon goed. Wij kozen voor de hamburger en de Thaise salade van de lunchkaart en komen ook zeker nog een keer terug voor het borrelplateau in het zonnetje.

2 Foto s zeggen meer dan woorden Kijk mee in het fotodagboekje van onze zondag bij de IJ-Hallen en restaurant Haddock. Eerst gezellig met z n drietjes naar de IJhallen.

3 Eerst even naar buiten kijken, naar de bootjes bij Restaurant Haddock in Amsterdam.

4 Aan tafel bij Restaurat Haddock in Amsterdam, met veel kinderstoelen en het kindermenu. Florian kiest voor poffertjes! Het is weekend.

5 Een mooie open keuken, weet waar je eten vandaan komt.

6 Poffertjes voor de kleine man en papa en mama kozen voor een Thaise salade met ossenhaas en de hamburger met verse frietjes, coleslaw en homemade Mayonaise. veel homemade is ook dingetje bij Haddock.

7 Nog even spelen voor we naar huis gaan, de kleine man dan. En oh ja, vindt jij het ook iets voor de kinderen? Op zondagmiddag vanaf uur is er zelfs knutselmiddag en op

8 woensdagmiddag komt de kinderkapper langs. Als papa en mama kun je dan even relaxen met een goede kop koffie of iets anders. Ik vind het een mooi concept. Ook een keer gaan kijken? Ga dan naar de IJdijk 8 in Amsterdam of neem vooraf een kijkje bij Haddock. Direct reserveren doe je hier. Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Zoals je misschien wel weet is Florian, net zoals ik zelf, nog geboren in Haarlem. Ondanks dat wij nu in Brabant wonen hebben wij toch het goede voornemen om ieder jaar een fotoshoot op het strand in Zandvoort te gaan maken. Ja, dit blog wordt een klein lesje topgrafie, maar uiteindelijk komen wij uit bij ons bezoekje aan Restaurant De Waag, echt waar. Ook dit jaar zijn wij onze foto s gaan maken in Zandvoort het was pas de tweede keer, want de kleine man is nu 1 jaar, maar wat een verschil! Al om 7 uur op zaterdagochtend reden wij weg uit Kaatsheuvel, waar mijn vriend vandaan komt en waar wij nu wonen, naar Zandvoort voor onze strandshoot. In de hoop dat Florian in de auto nog zou slapen, maar natuurlijk gebeurde dit niet. Om negen uur in de ochtend was het zo ver en gingen wij de foto s maken.

9 Naar Leiden Na de fotoshoot was Florian echt moe en besloten wij in plaats van in Zandvoort te blijven of om naar Haarlem te gaan eerst in de auto te stappen en te gaan rijden, zodat hij een tukje kon doen, een goed idee, want het lukte. Fris en uitgeslapen reden wij naar Leiden. Hier hebben wij onze weekendboodschappen gedaan op de grote en uitgebreide markt langs de markt en zijn wij vervolgens gaan lunchen het verbouwde Restaurant De Waag. Wat een verrassing in Leiden! In Leiden is veel horeca, maar in uitstraling is De waag echt een verrassing en de kaart heel toegankelijk. Restaurant De Waag In Leiden is veel horeca, maar in uitstraling is De waag echt een verrassing en de kaart heel toegankelijk. In de afgelopen jaren heb ik al veel gehoord over Restaurant De Waag en dan moet ik eerlijk toegeven dan eigenlijk over het grote project, want wat heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden. Eerlijk voor het oog en de beleving vind ik het echt allemaal waard. De Waag is ruim opgezet, maar wel in verschillende ruimtes verdeeld, waardoor het niet overal heel groot voelt. Het interieur is warm en modern, maar de het pand is klassiek, waarmee er een warme uitstraling is gecreëerd. Alleen foto s zeggen meer dan woorden.

10

11 Restaurant De Waag is echt groot en dit zijn foto s van een gedeelte van het restaurant. Als je binnen bent moet je, je eigenlijk een soort kerk voorstellen.

12 Eten bij De Waag Omdat het eigenlijk gewoon nog zomer was en het zonnetje nog scheen hebben wij buiten gegeten. Het terras is niet heel groot, maar buiten is er een steegje, waar je buiten kunt eten Bij De Waag met uitzicht op de gracht. Wij hadden er al een drukke dag opzitten en de kaart is uitgebreid dus eerste bestelden wij rustig koffie en thee.

13

14

15 Uiteindelijk bestelden ik de salade Nicoise met gegrilde tonijn en Eric de Mexicaanse Hamburger met frietjes.

16 Salade Nicoise met Gegrilde Tonijn bij Restaurant De waag in Leiden

17 Mexicaanse Burger bij Restaurant De Waag in Leiden

18 Tot slot nagenieten met een verwenkoffie op het terras bij de Waag. Een heavenly Hazel en Caramel cappuccino.

19 Uiteindelijk vonden wij het heel gezellig bij Restaurant de Waag en hebben we gezellig gegeten. Alles ik het moet samenvatten vind het een mooie locatie, waar je naartoe gaat voor een doordeweekse maaltijd, terrasmaaltijd, koffie of om en drankje te drinken. De Waag is namelijk heel toegankelijk en een gezellige lokatie. Ook met kinderen kun je aanschuiven er is een kinderkaart, alleen de kinderstoelen missen (nog). Ik vind het een plekje om, als we weer een dagje gaan shoppen in Leiden, zeer een hapje gaan eten. Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

20 Verse Hamburgers friet inspiratie en Verse De hamburger is booming en dan niet meer de hamburger van de McDonalds, Burger King en de andere vrienden. Deze hamburgers zijn uit. Nee het zijn de hamburgers van de verse hamburgerbars. Wisten ze dit in Amerika, Engeland en Duitsland al lang dan weten wij dit in Nederland nu ook. De hamburgerbars met heerlijke verse hamburgers en verse friet zijn de place to be. Waar? The Butcher in Amsterdam, Bar-B in Amsterdam, Hamburg in Rotterdam en zo zijn er nog veel. Verse hamburger Naast dat deze hamburgers, als je het mij vraagt, veel lekkerder zijn. Zijn ze toch ook echt gezonder. Voor de calorieën hoef je het niet te doen, maar voor de verzadiging zeker wel. Het is gewoon een echte maaltijd en de bereiding is toch ook wel iets gezonder. Homemade hamburger Natuurlijk kun je ze ook zelf maken. Wanneer je de frietjes lekker in de oven maakt dan scheelt het natuurlijk heel veel vet. Zelf heb ik onlangs deze aardappelsnijder en hamburgerpers gekocht, want wij zijn er dol op. Zelf maak ik Italiaanse frietjes uit de oven en rozemarijn frietjes uit de oven.

21 Foto inspiratie verse hamburgers en verse friet De Amerikaanse blogsters weten al lang dat je heerlijke hamburgers zelf maakt en kunnen dit ook heel goed. Een beetje foto inspiratie kan dan ook geen kwaad om even lekker een beetje mee te eten.

22 De Dudeburger Stuffed Jalapeno Popper Cheese Bacon Burger van Shared Appetite

23 Net als deze blogger houd ik ook van quesedilla s, quatro fromaggi en queso hamburgers met verse friet van the recipe critic met nog veel meer burger recepten.

24 Een echte guilty pleasure en mijn favoriet de Mexican chorizo en shrimp burger van Lady and Pups nomnom

25 De Verse Greek Burger van Live Love Rowe Meer lekkere foto inspiratie opdoen? Volg Foodinista op Pinterest Like Foodblog Foodinista. Volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Griekse hamburger wraps

Griekse hamburger wraps Griekse hamburger wraps Ongetwijfeld ken je het ook wel en anders dan is deze snack maaltijd nog steeds ontzettend goed! Vooral nu in de zomer en het echt ultiem bbq weer, want op de bbq kun je deze maaltijd

Nadere informatie

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Zoals je misschien wel weet is Florian, net zoals ik zelf, nog geboren in Haarlem. Ondanks dat wij nu in Brabant wonen hebben wij toch het goede voornemen om ieder

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Stiekem willen we het allemaal wel gezond en lekker leven. Volgens mij en voor mij klinkt het als muziek in de oren, vooral de combinatie

Nadere informatie

Lunchen bij Restaurant Joost

Lunchen bij Restaurant Joost Lunchen bij Restaurant Joost Waarom ga je niet zo snel lunchen of dineren bij een restaurant bij een hotel? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Ik ben daar zelf altijd nieuwsgierig naar. Ik heb zelf een aantal

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Mijn eerste keer bij Jamie s Italian was niet in Rotterdam, ook niet in Londen nee het was in Dubai. Blij als een kind ging ik er naartoe en begon ik aan de plank.

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Uit eten met kerst Restaurant tips

Uit eten met kerst Restaurant tips Uit eten met kerst Restaurant tips Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk

Nadere informatie

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips De laatste tijd ga ik heel graag naar Den Haag geen idee, waarom ik er zo lang niet meer geweest ben. Vroeger, ja vroeger kwam ik er echt veel. Toen woonde

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

Oktoberfest München we komen eraan

Oktoberfest München we komen eraan Oktoberfest München we komen eraan Afscheid nemen van Bella Italië en op naar een bestemming waar ik ontzettend graag naartoe wil. Niet zo zeer de stad München, daar heb ik eigenlijk niet heel veel verwachtingen

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

Mosselen met chorizo en peer

Mosselen met chorizo en peer Mosselen met chorizo en peer Ja we zijn er weer! Waar, nou ik in Italië, haha. Alleen we zijn ook midden in het mosselenseizoen en deze mosselen heb ik al lekker opgepeuzeld, daarom deel ik gewoon dit

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Proeft, First Festival en Menorca

Proeft, First Festival en Menorca Mei Eetdagboek Antwerpen Proeft, First Festival en Menorca In Mei hebben we veel de zon gepakt! Gelukkig maar, want het werd wel een beetje tijd, na de koude April maand. April was een hele leuke maand!

Nadere informatie

Pasen en leuke plannen

Pasen en leuke plannen Maart Eetdagboek Koffie, Pasen en leuke plannen Weer een nieuw eetdagboek met niet alleen eten, maar een beetje van alles eigenlijk. Een maand, waarin ik niet heel veel buiten de deur was, helaas, want

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

Mix en match met je servies en bestek

Mix en match met je servies en bestek Mix en match met je servies en bestek Misschien herken je het wel, tijdens de feestdagen pak je niet alleen uit met het uitgebreid koken en serveer je de meest uitgebreide hapjes en culinaire diners, je

Nadere informatie

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips Kids kookboek tips Maart en het zou een beetje lente moeten worden, maar zo voelt het toch nog niet, wat is het koud! Gelukkig de lente staat deze maand niet centraal op de blog, maar de kinderen wel,

Nadere informatie

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Eigenlijk moet ik heel eerlijk toegeven dat ik na de prachtige zomer met heel veel zonuren, prachtige reizen en gewoon genieten best wel een beetje in een

Nadere informatie

Foodblog jaaroverzicht Januari

Foodblog jaaroverzicht Januari Foodinista Foodblog Jaaroverzicht 2014 Wat een jaar was het! Tijd voor het Foodinista Foodblog jaaroverzicht om het jaar 2014 helemaal af te sluiten! Een aantal highlights, want wat een jaar was het als

Nadere informatie

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag 5x Leukste feesthapjes voor koningsdag Met koningsdag kunnen we er eigenlijk niet omheen we eten bijna allemaal wel een oranje tompoes, maar ook borrelen we wel een drankje op de koning en de koninklijke

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas

10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas 10x Favoriete kookboeken cadeau tips voor Sinterklaas De gezellige maanden zijn begonnen en daarmee eigenlijk ook direct de cadeautjes maanden. Misschien ben je nog wel op zoek naar perfecte cadeautjes

Nadere informatie

#marktplaatspareltjes mijn familietafel

#marktplaatspareltjes mijn familietafel #marktplaatspareltjes mijn familietafel Ondertussen woon ik een half jaar in ons nieuwe huis en langzaam aan is onze inrichting steeds meer naar onze zin en zijn wij steeds meer tevreden. Wat ik dan ook

Nadere informatie

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista

Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Persoonlijk Alfabet E Foodblog Foodinista Het persoonlijk alfabet gaat verder en ondertussen zijn we aardig onderweg in het alfabet, dit betekend ook dat ik het gewoon aan het volhouden ben. De E vind

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Winter foodtruck evenementen

Winter foodtruck evenementen Winter foodtruck evenementen Heb jij ze ook gemist de afgelopen herfst en winter? Wat? De foodtruck festivals. Dan gaat het tijd worden om er weer één te bezoeken. We gaan nog niet massaal naar buiten,

Nadere informatie

December Eetdagboek Foodblog Foodinista

December Eetdagboek Foodblog Foodinista December Eetdagboek Foodblog Foodinista December is een heerlijke maand voor een foodblogger. Het December eetdagboek van foodblog Foodinista. Sint, kerstmarkt, etentjes en cadeautjes. Alles is weer vastgelegd

Nadere informatie

Leeuwarden stad van de smaak 2015

Leeuwarden stad van de smaak 2015 Leeuwarden stad van de smaak 2015 In Leeuwarden is het dit jaar allemaal te doen of eigenlijk te proeven en op smaak te beleven. In de stad in het noorden in Leeuwarden is het dit jaar, namelijk de Stad

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol

Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Stoofpeertjes zoet, rood en zonder suiker of alcohol Als ik kind vond ik ze echt al heerlijk stoofpeertjes en dat is door de jaren heen niet veranderd. Alleen het koken dat duurt wel even. Er zijn heel

Nadere informatie

Mantova een leuke tussenstop in Italië

Mantova een leuke tussenstop in Italië Mantova een leuke tussenstop in Italië Voor mij is Italië een land waar ik het liefst alles wil meemaken, beleven en proeven. Uiteindelijk is het een groot land, maar ook in Italië heeft ook iedere streek

Nadere informatie

Warme feestdagen. Samen met mijn moeder

Warme feestdagen. Samen met mijn moeder Warme feestdagen De kerstdagen gaan weer bijna beginnen en misschien zit jij ook al helemaal in de kerstsfeer. Ik wel hoor, terwijl ik dit blog aan het typen ben kijk ik naar mijn kerstboom, fotolijst

Nadere informatie

Infused water smaken tips

Infused water smaken tips Infused water smaken tips Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme

Nadere informatie

Wentelteefjes van paasbrood

Wentelteefjes van paasbrood Wentelteefjes van paasbrood Ik ben denk ik niet de enige die na de Paadagen en ook met Kerst herkennen we het wel, met restjes Paasbrood blijft zitten en natuurlijk met kerst met kerstbrood. Al gaat dit

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

September Eetdagboek Eerste verjaardag, Tirol en Toscane

September Eetdagboek Eerste verjaardag, Tirol en Toscane September Eetdagboek Eerste verjaardag, Tirol en Toscane Alweer een nieuw eetdagboek van de maand september en september is echt voorbij gevlogen! Het zal wel zo zijn, doordat september eigenlijk een maand

Nadere informatie

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Deze maand heb je al regelmatig kunnen lezen over onze avonturen in Oostenrijk en Italië. Ook in september en oktober heb ik er over geschreven, zoals in het

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Juni Eetdagboek in. Jarig en Polen. foodblog Foodinista

Juni Eetdagboek in. Jarig en Polen. foodblog Foodinista Juni Eetdagboek Jarig en Polen Menorca, Juni begon op vakantie! Dus wat valt er te klagen, helemaal niks mis mee. Ik begon samen met Eric en Florian op het mooie eiland Menorca. Genieten van zon, zee en

Nadere informatie

Januari Eetdagboek Horecava, Klunen en Wijnspijs

Januari Eetdagboek Horecava, Klunen en Wijnspijs Januari Eetdagboek Horecava, Klunen en Wijnspijs De eerste maand van 2016 is gewoon al weer voorbij! Hoe was jouw eerste maand in dit nieuwe jaar? Last van blue mondays? Eerlijk ik had er geen eens tijd

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Nr juni Merlijnflash

Nr juni Merlijnflash Nr. 14 28 juni 2011 Merlijnflash EN Zaterdagavond in Merlijn gewoonlijk is het er stil tijdens het weekend. Op 18 juni was het even anders: In de voormiddag werden tafels gedekt in de zaal en opvallend

Nadere informatie

Top 10 Food truck festivals Lente 2015

Top 10 Food truck festivals Lente 2015 Top 10 Food truck festivals Lente 2015 Ook fan van Food truck festivals en kun je er ook geen genoeg van krijgen? Heb jij net als ik de afgelopen zomers de smaak goed te pakken gekregen? Dan kun je deze

Nadere informatie

Eten en drinken in Inle Lake Myanmar

Eten en drinken in Inle Lake Myanmar Eten en drinken in Inle Lake Myanmar Wat een rijke cultuur heeft Myanmar. Cultuur wisten we natuurlijk, daarom zijn wij er ook naartoe gereisd, maar qua eten en drinken overtreft het de verwachtingen.

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

Mijn budget weekendje Utrecht

Mijn budget weekendje Utrecht Citytrip: Utrecht Budget weekendje Een budgetweekendje in Utrecht! Ja dat kan tegenwoordig. Ik ben er zelf nogal happy mee, want ik moet toegeven dat ik Utrecht een hele leuke stad vind voor een weekendje

Nadere informatie

Leuven en de biertjes ga foodpairen

Leuven en de biertjes ga foodpairen Leuven en de biertjes ga foodpairen Ik nam je vorige maand al mee in mijn Foodie in Leuven blog en vatte een beetje alles samen wat ik heb gedaan tijdens een weekendje Leuven, vooral wat ik heb gegeten

Nadere informatie

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Onze laatste dag in Inle Lake. Een goede reden om goed afscheid te nemen van dit prachtige gebied in Myanmar en nog één keer de fiets te pakken en te genieten van de

Nadere informatie

September dagboek peuterverjaardag, Friesland en Marokko

September dagboek peuterverjaardag, Friesland en Marokko September peuterverjaardag, en Marokko dagboek Friesland Wat ging het snel september! Te snel, wanneer je het mij vraagt, want de maand waarin je echt op vakantie gaat mag altijd best wel langzaam gaan.

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Eten en drinken in Adelaide

Eten en drinken in Adelaide Eten en drinken in Adelaide Onze tour of eigenlijke onze foodtour hier in Australië gaat verder. In dit foodblog ontdekken wij nog steeds de regio Adelaide en gaan we verder met de markthal, wijnen in

Nadere informatie

WELKOM BIJ YON AT NIGHT

WELKOM BIJ YON AT NIGHT DINERKAART WELKOM BIJ YON AT NIGHT Overdag is Yon als een van de betere lunchrooms een begrip in Den Haag. Verse ingrediënten en service met een glimlach behoren tot onze kernwaarden. Yon heeft een stijlvol

Nadere informatie

Kids musthaves Koken met kinderen

Kids musthaves Koken met kinderen Kids musthaves Koken met kinderen Ik vind het altijd zo gezellig als de kleine man erbij zit in de keuken als ik aan het koken ben, want hij is echt super nieuwsgierig naar wat ik dan aan het doen ben.

Nadere informatie

Vijf tips in Innsbruck

Vijf tips in Innsbruck Vijf tips in Innsbruck In één keer naar Italië reizen met de auto vinden wij te ver en eigenlijk ook helemaal niet zo leuk. Als Eric en ik samen zouden reizen, dan zouden we misschien wel in één keer doorrijden,

Nadere informatie

Zomerse food festival tips 2016

Zomerse food festival tips 2016 Zomerse food festival tips 2016 De zon schijnt het is zomer en we hebben nog voldoende tijd om food festivals af te struinen. Alleen naar welke zomerse food festivals ga je nog deze zomer? Ik heb vijf

Nadere informatie

Cava Sangria Menorca in mijn achtertuin

Cava Sangria Menorca in mijn achtertuin Cava Sangria Menorca in mijn achtertuin Weer heel even bevond ik mij op het strand van Menorca, wat toch al weer bijna twee maanden terug is. Op de laatste dag van onze vakantie. Genoten wij van een heerlijke

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of

Nadere informatie

Bananenpoffertjes met kokos

Bananenpoffertjes met kokos Bananenpoffertjes met kokos Ik vind ze zo lekker bij het ontbijt bananenpannenkoekjes, alleen wat als we er poffertjes mee maken? Lukt het dan ook? Zijn ze dan lekker voor het ontbijt, lunch of als snack

Nadere informatie

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips De volgende bestemming in Myanmar is Bagan. Ook hier gaan we natuurlijk weer eten en wederom het eten hier in Myanamar is heel lekker en goed. Wij begrijpen

Nadere informatie

BUIKVET WORKSHOP LES 2

BUIKVET WORKSHOP LES 2 BUIKVET WORKSHOP LES 2 De beste eet momenten voor een slanke buik Welkom bij de tweede les van de buikvet workshop. Of je nu een vrouw bent die in de overgang zit, of net bevallen bent van je eerste kindje,

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven

Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Boek review Food Body Mind Jouw plan voor gezond en lekker leven Stiekem willen we het allemaal wel gezond en lekker leven. Volgens mij en voor mij klinkt het als muziek in de oren, vooral de combinatie

Nadere informatie

Pasen en leuke plannen

Pasen en leuke plannen Maart Eetdagboek Koffie, Pasen en leuke plannen Weer een nieuw eetdagboek met niet alleen eten, maar een beetje van alles eigenlijk. Een maand, waarin ik niet heel veel buiten de deur was, helaas, want

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Benodigdheden Avocado kip salade voor twee boterhammen of broodjes

Benodigdheden Avocado kip salade voor twee boterhammen of broodjes Avocado Kip Salade Echt heel vaak heb ik kip over van het diner. Is het van de barbecue, een hele kip die gewoon te groot was om in één keer op te eten of gewoon van kip filet, omdat ik te veel gegrild

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Rode wijn risotto met frisse groente

Rode wijn risotto met frisse groente Rode wijn risotto met frisse groente Eerlijk, voor mij is risotto eigenlijk nooit een teleurstelling, maar ik maak zelf bijna altijd een witte risotto. Wat is witte risotto? Nou met witte wijn, groente

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Februari Eetdagboek Carnaval, Monkeytown en restaurantjes

Februari Eetdagboek Carnaval, Monkeytown en restaurantjes Februari Eetdagboek Carnaval, Monkeytown en restaurantjes Het is al weer tijd voor het Februari eetdagboek, al moet ik zeggen dat deze maand soms wel voorbij leek te kruipen, ondanks heel veel leuke dingen

Nadere informatie

Taste of Amsterdam Food Festival Deel 2

Taste of Amsterdam Food Festival Deel 2 Taste of Amsterdam Food Festival Deel 2 Het afgelopen weekend was Taste of Amsterdam weer neergestreken in het Amstelpark in Amsterdam en gewapend met een persbandje ben ik zondag heerlijk in het zonnetje

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

LEKKER GENOEG OM VOOR TE STERVEN

LEKKER GENOEG OM VOOR TE STERVEN LEKKER GENOEG OM VOOR TE STERVEN Je hebt het vast wel eens gehoord: veel snacken is ongezond. Je krijgt te veel verkeerde vetten binnen als je veel hamburgers en friet eet. Daarom proberen de meeste fastfoodrestaurants

Nadere informatie

Foodblog jaaroverzicht Januari

Foodblog jaaroverzicht Januari Foodinista Foodblog Jaaroverzicht 2014 Wat een jaar was het! Tijd voor het Foodinista Foodblog jaaroverzicht om het jaar 2014 helemaal af te sluiten! Een aantal highlights, want wat een jaar was het als

Nadere informatie

Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie

Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie Italië waar gaan we naartoe? Foto Inspiratie Tijd om te reizen, dan is voor ons de vraag Italië waar gaan we naartoe? Eerst waarom Italië en hoe kun je mij gaan volgen op reisblog Reischick. Ons jaar Het

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista

Foodcravings op reis: De favorieten van Foodblogger Foodinista Foodcravings op reis Stiekem herkennen we het allemaal wel een beetje de foodcravings op reis en tijdens onze vakanties. We hebben denk ik allemaal wel lievelingseten als we op vakantie gaan en voor we

Nadere informatie

Opporto fishfood restaurant in Rotterdam

Opporto fishfood restaurant in Rotterdam Opporto fishfood restaurant in Rotterdam Afgelopen zondag maakten Eric en ik tijd om weer eens uitgebreid samen te gaan lunchen. Iets waar we graag tijd voor vrij maken. Natuurlijk vinden wij het heerlijk

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas

Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas Nieuw in Foodland yoghurt, glutenvrij en vis aan de maas In foodland gebeurt er ontzettend veel. Er is zo ontzettend veel lekkers, leuks en nieuws om te delen en om op te eten dat er iedere dag ontzettend

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

Braderieën, markten en festivals

Braderieën, markten en festivals Braderieën, markten en festivals Survivalgids www.powerslim.nl Braderieën, markten en festivals De lente is begonnen en daarmee is ook meteen het seizoen geopend voor verschillende festivals, braderieën

Nadere informatie

Deze degustatiebox is een initiatief van Parkgroep. Uw kwaliteitslabel. www.parkgroep.be

Deze degustatiebox is een initiatief van Parkgroep. Uw kwaliteitslabel. www.parkgroep.be Wij wensen u alvast proficiat met uw degustatiebox van de Parkgroep. Met onze degustatiebonnen kunt u terecht in één van onze horecagelegenheden voor een hapje en een drankje, of u kunt de bonnen gebruiken

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

~~Weekly Diary 23~~ [social_share]

~~Weekly Diary 23~~ [social_share] ~~Weekly Diary 23~~ [social_share] Er is alweer een week voorbij, normaal zet ik deze blogitem op zondag online dus deze ene keer een dagje later. Het was een fijne week, met veel zon, een verjaardag bezoekje,

Nadere informatie

Experience Menu de Oude Leest

Experience Menu de Oude Leest Experience MENU Experience Menu de Oude Leest Experience Menu Bistro de Oude Leest is een sfeervol en veelzijdig restaurant. Gastvrijheid, gezellig tafelen, smaakvolle gerechten met verse ingrediënten

Nadere informatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie

20 tips. boordevol inspiratie voor social media content creatie 20 tips boordevol inspiratie voor social media content creatie Je social media bijhouden met de juiste content Social media bijhouden voor je food of horeca onderneming kan een hele uitdaging zijn, zeker

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. Onderstreep nu de werkwoorden in je zinnen.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. Onderstreep nu de werkwoorden in je zinnen. Grammaticaoefeningen 2 Gezondheid Verschillende vormen van werkwoorden Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. 1 Begrijp je deze informatie? ja /

Nadere informatie