Functieomschrijving Clusterverantwoordelijke Wonen Zwalm

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Functieomschrijving Clusterverantwoordelijke Wonen Zwalm"

Transcriptie

1 Functieomschrijving Clusterverantwoordelijke Wonen Zwalm 1. Hoofddoel van de functie: Leidinggeven aan en coördineren van twee clusters en de nachtdienst en een bijdrage leveren aan het beleid teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden aan cliënten en de dienstverlening verder uit te bouwen. De clusterverantwoordelijke brengt daarbij de uitgangspunten van het charter leidinggeven in de praktijk. 2. Plaats in het organogram: De leidinggevende van de clusterverantwoordelijke is de directeur Zorg en Agogiek. De clusterverantwoordelijke geeft zelf leiding aan teamverantwoordelijken en aan de nachtdienst. 3. Functie-inhoud Resultaatgebied 1 COACHEND LEIDINGGEVEN AAN MEDEWERKERS EN TEAMS Medewerkers en teams worden geleid, ondersteund en aangemoedigd Medewerkers Voor de meeste onderstaande activiteiten, doet de clusterverantwoordelijke beroep op de teamverantwoordelijke en/of gaat hij/zij met de teamverantwoordelijke of met begeleiders in overleg. - beslissingen en processen zo dicht mogelijk bij medewerkers en teams leggen. - inzetten op talenten van medewerkers. Medewerkers aanmoedigen om nieuwe dingen uit te proberen, ruimte geven voor initiatief en ontplooiing - instaan voor de aanwerving van nieuwe collega s en zorgen voor een goede inwerking - instaan voor gespreksvoering, (inclusief evaluatie- en afstemmingsgesprekken) met de eigen directe medewerkers - feedback geven. - informele contacten en gesprekken - contact houden met wegens ziekte afwezige medewerkers en hun terugkomst begeleiden - oog hebben voor teamdynamieken en hierop inspelen - noden op vlak van vorming concreet maken en bijeenbrengen in een vormingsplan - stageaanvragen en stagebegeleiding ter harte nemen en faciliteren - loopbaanvragen van medewerkers opnemen en gesprek aangaan - - de verwachtingen t.a.v. medewerkers en teams zijn duidelijk - medewerkers en teams krijgen de nodige ondersteuning - er wordt actief in gesprek gegaan met medewerkers en teams en zij krijgen feedback - de vormingsnoden van medewerkers en teams zijn opgenomen - het behandelen van stage-aanvragen en de stagebegeleiding verloopt vlot - loopbaanvragen worden opgenomen.

2 Resultaatgebied 2 Resultaatgebied 3 OPMAKEN EN OPVOLGEN VAN DOELSTELLINGEN medewerkers hebben een duidelijke richting en houvast in verband met de werking van hun dienst of cluster. Medewerkers - samen met teamverantwoordelijken het algemene beleidsplan van de voorziening toelichten en verduidelijken waar nodig het beleidsplan vertalen naar doelstellingen voor de eigen dienst/cluster in overleg met teams en begeleidingsteams opstellen van een door de dienst/cluster gedragen jaarlijks doelstellingenplan -medewerkers en teams stimuleren om medeverantwoordelijkheid op te nemen voor doelstellingen. opvolgen van de doelstellingen en waar nodig initiatief nemen en/of bijsturen. - medewerkers zijn op de hoogte van het beleidsplan van de voorziening en krijgen verduidelijking indien nodig - er gebeurt een doorvertaling van het beleidsplan van de voorziening naar de doelstellingen van de clusters en nachtdienst - medewerkers hebben een eigen inbreng in de doelstellingen van hun team en cluster/dienst - medewerkers zijn betrokken bij en mee verantwoordelijk voor het realiseren van doelstellingen zowel binnen het eigen team of dienst als binnen de cluster. - de realisatie van doelstellingen binnen de cluster/dienst is opgevolgd en bijgestuurd indien nodig. PLANNING EN ORGANISATIE De efficiënte en effectieve werking van de clusters en nachtdienst verzekeren Medewerkers, cliënten, directie - bewaken dat de concrete organisatie van de werking van teams en clusters overeenstemmen met kwalitatief optimale ondersteuning van cliënten volgens de visie van de voorziening en clusters. Dit aankaarten, voorstellen doen en over in overleg gaan indien nodig. - teamverantwoordelijken en teams ondersteunen bij het bespreken en opmaken van uurroosters en verlofplanning - de organisatie van teams en clusters op langere termijn bekijken, mogelijke alternatieven zoeken en voorstellen terzake doen. - eventueel planning en organisatie van complexere gebeurtenissen op zich nemen (bv verhuis, verbouwing, evenement, ) - - de opmaak van uurroosters en verlofplanning is ondersteund en gerealiseerd - de organisatie van teams en clusters en nachtdienst, stemt overeen met de visie rond optimale ondersteuning van cliënten. - organisatie en planning van complexe gebeurtenissen worden opgenomen en gerealiseerd.

3 Resultaatgebied 4 Resultaatgebied 5 BIJDRAGE AAN ALGEMEEN BELEID VAN DE ORGANISATIE Er is een onderbouwde bijdrage aan het algemeen beleid van VZW De Bolster Directie opvolgen van tendensen in het werkveld en van hieruit voorstellen leveren vanuit eigen ervaring en deskundigheid inhoudelijke input geven naar algemeen beleid nieuwe ideeën, concepten en verbeteringen voorstellen -actief deelnemen aan de beleidsplanning en de beleidsopvolging binnen VZW De Bolster binnen de beleidsadviesgroep (BAG) in overleg opnemen van eigenaarschap van elementen van het beleidsplan -het algemeen beleid van VZW De Bolster uitdragen binnen de eigen clusters en nachtdienst -waar nodig elementen uit het meerjarenbeleidsplan opnemen binnen de eigen cluster en vertalen naar doelstellingen op clusterniveau in overleg met de medewerkers - de directie vangt via de clusterverantwoordelijke signalen op met betrekking tot het beleid van de organisatie - de clusterverantwoordelijke heeft een actieve rol met betrekking tot het opmaken van het beleidsplan van de organisatie - de clusterverantwoordelijke neemt eigenaarschap op ivm het beleidsplan - elementen uit het beleidsplan zijn opnemen binnen de eigen cluster MIDDELENBEHEER De toegekende middelen (budgetten, materiaal en personeelsmiddelen) worden opgevolgd en goed besteed. De invulling van het investeringsbudget is vanuit de cluster geadviseerd. Medewerkers, cliënten, directie - beheren van de toegekende budgetten op niveau van de cluster en opvolgen van de gedelegeerde budgetten - goedkeuren van aankopen < 250 euro - advies geven t.a.v. directie m.b.t. de jaarlijkse opmaak van het investeringsbudget - infrastructuur van de cluster beheren in overleg met de dienst infrastructuur - opvolgen van de inzet van personeelsmiddelen en hier de nodige acties aan koppelen - samenwerken met administratieve diensten - - de budgetten zijn correct opgevolgd - de directie krijgt een onderbouwd advies ivm het jaarlijkse investeringsbudget - de personeelsmiddelen zijn optimaal beheerd - administratieve regelingen zijn opgevolgd en waar nodig doorgegeven aan de betrokken administratieve dienst.

4 Resultaatgebied 6 INTERNE EN EXTERNE COMMUNICATIE EN CONTACTEN De interne en externe communicatie en contacten verlopen op een open en deskundige manier. Medewerkers, cliënten, directie - verzekeren van een vlotte doorstroming van informatie binnen de clusters en nachtdienst - de clusteroverleggen in goede banen leiden met oog voor maximale inbreng van medewerkers - instaan voor een optimale vertegenwoordiging van de eigen cluster en nachtdienst op diverse interne overleggen (o.a. dienstenoverleg) - actief contact nemen met omringende diensten in functie van een goede en multidisciplinaire samenwerking - relevante contacten leggen binnen en buiten de sector en deze actief onderhouden (bv scholen, collega-voorzieningen, psychiatrie, justitie, enz.) - de clusteroverleggen verlopen op een correcte en constructieve manier - er is inbreng vanuit de betrokken clusters en nachtdienst via de clusterverantwoordelijke op diverse fora - er is overleg met de relevantie omringende diensten in functie van multidisciplinair werken. - de clusterverantwoordelijke heeft een netwerk binnen en buiten de organisatie met voor de eigen job en doelgroepen relevante contacten

5 Competentieprofiel SAMENWERKEN : Een actieve bijdrage leveren aan het formuleren en uitwerken van de team- en organisatiedoelstellingen, aansluitend bij het beleidsplan Instapniveau : stimuleert de samenwerking binnen de eigen dienst Moedigt anderen aan om samen te werken, ideeën te uiten en onderling van gedachten te wisselen Betrekt anderen bij het nemen van beslissingen die op hen een impact hebben Bevordert de goede verstandhouding, de teamgeest en het respect voor verscheidenheid in mensen Geeft opbouwende kritiek en feedback Moedigt anderen aan om gezamenlijk oplossingen te vinden Doorgroeiniveau : Samenwerken in bredere verbanden Stelt het gezamenlijk resultaat boven het eigen resultaat Zorgt voor een correcte informatiedoorstroming in alle richtingen Neemt initiatief om te overleggen met andere betrokken diensten Toont solidariteit met andere omringende diensten Brengt vanuit de eigen specialisatie of deskundigheid ideeën aan om het gezamenlijk resultaat te bevorderen Werkt actief aan het scheppen van een goede vertrouwensband met andere diensten VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN : Weloverwogen en doordacht handelen in functie van het welzijn van alle betrokkenen. Verantwoordelijkheden opnemen en zich aangesproken voelen om de missie van de organisatie gestalte te geven Verantwoordelijkheid opnemen ten opzichte van anderen en de organisatie Geeft informatie correct door Maakt duidelijke afspraken en checkt het begrip en de aanvaarding ervan Spreekt anderen aan om mee verantwoordelijkheid op te nemen Neemt eenzelfde standpunt in ongeacht de gesprekspartners; spreekt niet met twee monden Houdt zich aan loyaal aan afspraken en gemaakte keuzes, ook in moeilijke situaties Neemt mee verantwoordelijkheid op voor het realiseren van de visie en missie van de organisatie en het beleidsplan van de organisatie OPEN, EERLIJKE EN HARTELIJKE HOUDING : zich open en eerlijk opstellen, delen van informatie en meningen. Instapniveau : zich open, eerlijk en hartelijk opstellen als grondhouding Stelt zich vriendelijk, gastvrij en aanspreekbaar op Beluistert gesprekspartners actief Behandelt vertrouwelijke informatie discreet Kan en durft zichzelf zijn Staat open voor overleg Brengt problemen ter sprake bij de betrokkenen en in de gepaste context Doorgroeiniveau : zich open, eerlijk en hartelijk opstellen binnen de brede organisatie Heeft oog voor noden en behoeften van medewerkers en teams Behandelt iedereen op basis van gelijkwaardigheid en toont geen willekeur Geeft anderen de ruimte om te participeren Neemt initiatief om in dialoog te treden rond interpersoonlijke zaken Werkt actief aan een veilig en sereen leef- en werkklimaat DENKVAARDIGHEID : een probleem of situatie ontleden in facetten, duiden in verbanden en komen tot een oordeel en een beslissing. Feiten in een ruimere context en langetermijnperspectief plaatsen Instapniveau : analyseren en tot een goed onderbouwd oordeel komen Benadert een probleem vanuit verscheidene gezichtspunten Legt verbanden tussen verscheidene soorten informatie Geeft gegevens gestructureerd weer Toont een gezond-kritische ingesteldheid Weegt alternatieven tegenover elkaar af Redeneert logisch

6 Komt tot een gefundeerd oordeel, rekening houdend met consequenties Neemt in overleg beslissingen Doorgroeiniveau : beleidsmatig denken Kan discipline-overschrijdend denken Maakt zich los van de dagelijkse problematiek, neemt de tijd om vooruit te denken Heeft voeling met en kennis van relevante trends en evoluties binnen en buiten de organisatie Kadert beslissingen en initiatieven in de bredere organisatiecontext FLEXIBILITEIT : Effectief en doelmatig blijven handelen door zich aan te passen aan veranderende omgevingen, taken, verantwoordelijkheden of mensen. Instapniveau : mentale flexibiliteit Merkt signalen over een minder geslaagde (ook eigen) handelswijze op en brengt deze ter sprake Stelt de gekozen aanpak ter discussie als die ineffectief lijkt Reageert adequaat en niet defensief op negatieve reacties en weerstand Blijft effectief wanneer taken en situaties onverwacht veranderen Is bereid over te schakelen op een andere aanpak Toont zich wendbaar in overleg en onderhandelingen Doorgroeiniveau : flexibiliteit van de eigen rol in een breder organisatieverband Weet persoonlijke weerstand om te buigen in kansen Schakelt op een integere manier van de ene rol of positie naar de andere Bekijkt de eigen functie en rol als een evoluerend gegeven PLANNEN EN ORGANISEREN : op effectieve wijze prioriteiten stellen en de nodige acties, tijd en middelen plannen om gestelde doelen te bereiken Instapniveau : werkplanning pakt het werk efficiënt aan splitst een opdracht op in deelopdrachten en gaat stapsgewijs en goed doordacht te werk plant uurroosters en gaat hierover in overleg delegeert uurroosterplanning en ondersteunt dit waar nodig Doorgroeiniveau : organiseert omvangrijke opdrachten Brengt structuur aan in een opdracht Maakt in overleg een actieplan of traject op, rekening houdend met timing en beschikbare middelen Betrekt medewerkers en collega s en maakt met hen afspraken Heeft oog voor opvolging van de gemaakte afspraken en de voortgang van het proces Onderneemt actie wanneer een actieplan of traject dreigt vast te lopen PERSOONLIJKE KRACHT, VEERKRACHT : werken aan zelfzorg om van hieruit energie, kracht en motivatie te vinden voor het opnemen van de eigen functie en het benutten van de eigen mogelijkheden en competenties. Persoonlijke kracht stimuleren bij anderen. Instapniveau : zorg dragen voor de eigen (veer)kracht Zoekt naar een juist evenwicht tussen empathie en afstand houden Is zich bewust van de eigen draagkracht en durft van hieruit grenzen stellen Erkent signalen en anticipeert op situaties die het persoonlijk evenwicht kunnen verstoren Kan zich onafhankelijk opstellen, los van wat anderen verwachten Gaat in gesprek over persoonlijke kracht en factoren die dit beïnvloeden Onderneemt stappen om de eigen veerkracht te behouden of te versterken Neemt zelf initiatief, zoekt kansen eerder dan af te wachten Doorgroeiniveau : anderen ondersteunen in hun persoonlijke groei Stelt zich sensitief op en kan dank/waardering ten gepaste tijde laten blijken Werkt aan een klimaat waarin zelfredzaamheid, leren en zelfsturing van anderen ruimte krijgt Gaat in gesprek met medewerkers rond persoonlijke groei en ondersteunt hen daarin

7 GROEPSPROCESSEN HANTEREN : streven naar een evenwicht tussen individuele noden en een harmonieus samenwerkingsverband anderzijds. Coachend leidinggeven aan individuele medewerkers Informeert medewerkers maximaal Moedigt medewerkers aan nieuwe taken te leren of verder te evolueren in hun taken Geeft duidelijke en constructieve feedback Stemt af met medewerkers rond welbevinden, functioneren en stuurt bij waar nodig Stimuleert medewerkers om zelf oplossingen te zoeken Coachend leidinggeven aan teams Geeft ruimte aan teams om een eigen inbreng te hebben Stimuleert teams bij het kijken naar de eigen werking Stimuleert samenwerking tussen teams Verduidelijkt rollen, verantwoordelijkheden en opdrachten Benoemt groepsprocessen en ondersteunt teams in hun evolutie Ondersteunt teams in hun samenwerking met omringende disciplines en diensten PARTICIPATIEF LEIDINGGEVEN : taken en verantwoordelijkheden op duidelijke wijze doorgeven aan de juiste medewerkers, rekening houdend met de interesse, ambities en mogelijkheden van de betrokkenen. Participatie van teams in de organisatie stimuleren. Instapniveau : taken doorgeven Spreekt de geschikte mensen aan om taken op te nemen en maakt duidelijke afspraken Toont vertrouwen in degenen die taken opnemen Staat open voor initiatieven van medewerker Laat medewerkers en teams ruimte bij de manier waarop ze een opdracht uitvoeren Maakt medewerkers en teams mee verantwoordelijk voor het eindresultaat Doorgroeiniveau : participatie van teams stimuleren Geeft waar mogelijk verantwoordelijkheid aan teams Ondersteunt teams bij het opnemen van deze verantwoordelijkheden Vraagt aan teams om rond hun verantwoordelijkheden verslag uit te brengen Stimuleert teams in hun open overleg met omringende en ondersteunende diensten

Functiekaart Diensthoofd

Functiekaart Diensthoofd Functiekaart Diensthoofd 1. Hoofddoel van de functie: Leiding geven aan de eigen dienst en een bijdrage leveren aan het beleid van de organisatie teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening aan de cliënten

Nadere informatie

Functieomschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE Functieomschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE DOEL VAN DE FUNCTIE : De teamverantwoordelijke heeft vanuit voeling met het basiswerk, de leidinggevende opdracht : - de taken en verantwoordelijkheden van het

Nadere informatie

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten

Diensthoofd overheidsopdrachten. Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Functietitel Diensthoofd overheidsopdrachten Dienst Administratieve en juridische zaken overheidsopdrachten Niveau Av Eerste evaluator Tweede evaluator Diensthoofd administratieve en juridische zaken Algemeen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE WOONOPVANG RESIDENTIE VIJVERPLEIN DIENSTENCENTRUM LIMBURGSE STICHTING AUTISME 1 FUNCTIEDOEL De verantwoordelijke woonopvang ondersteunt de directeur in de dagelijkse leiding

Nadere informatie

Coördinator buitenschoolse kinderopvang

Coördinator buitenschoolse kinderopvang Coördinator buitenschoolse kinderopvang Doel van de functie Zorgen voor een kwaliteitsvolle buitenschoolse kinderopvang. Plaats in de organisatie Afdeling Vrije tijd Dienst Buitenschoolse kinderopvang

Nadere informatie

Competentieprofiel medewerker BAAL

Competentieprofiel medewerker BAAL Het competentieprofiel is opgebouwd uit enerzijds de algemene competenties vanuit het ruime werkkader van vzw Jongerenwerking Pieter Simenon en anderzijds uit de beroepsspecifieke competenties gericht

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten

Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Functiebeschrijving: Medewerker overheidsopdrachten Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van De Vlaamse

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling

Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functiebeschrijving teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling Functietitel Cluster Dienst Plaats in de organisatie Niveau Weddeschaal Statuut Teamverantwoordelijke Ruimtelijke en stedelijke

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a

Functiebeschrijving TEAMVERANTWOORDELIJKE CULTUURCENTRUM A1a2a3a Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5

Functiebeschrijving CLUSTERVERANTWOORDELIJKE NIET-VERPLICHTE HULPVERLENING B4-B5 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende

Functieprofiel leidinggevende Functieprofiel leidinggevende Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een specifiek domein. Resultaatsgebieden Coördineren

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Directeur audit

Functiebeschrijving: Directeur audit Functiebeschrijving: Directeur audit Functiefamilie Controle en audit functies Voor akkoord Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1.

Nadere informatie

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon* adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek

Identificatiegegevens kandidaat. Identificatiegegevens onderneming. Naam* Adres* Telefoon*  adres* Naam. Ondernemingsnummer* Datum van onderzoek Screening van de individuele dienstverlener in de pijler advies / advies Internationaal ondernemen / strategisch advies in het kader van de maatregel kmo-portefeuille Sjabloon van het onderzoeksverslag

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3

Functiebeschrijving. Applicatiebeheerder. Graad B1-B3 Functiebeschrijving Applicatiebeheerder Graad B1-B3 1 1 Applicatiebeheerder 1.1 Rol Als applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor het ontwerp, beheer en de instandhouding van de toegewezen applicaties.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider A1 December 2009 PROJECTLEIDER A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider

Nadere informatie

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker

Competentieprofiel. Maatschappelijk werker Competentieprofiel maatschappelijk werker OCMW 1. Functie Functienaam Afdeling Dienst Functionele loopbaan Maatschappelijk werker Sociale zaken Sociale dienst B1-B3 2. Context Het OCMW garandeert aan elke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL

FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL FUNCTIEPROFIEL PEDAGOOG/PSYCHOLOOG DIENSTENCENTRUM: DE WITTE MOL 1 FUNCTIEDOEL Leefgroepen en bewonersgerichte diensten begeleiden en adviseren in hun werking met personen (zowel kinderen als volwassenen)

Nadere informatie

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs

Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Functiebeschrijving directeur basisonderwijs Doel van de functie (Mee) Ontwikkelen, vertalen en bijsturen van een overkoepelend beleid en strategie voor basisonderwijs Bepalen en bewaken van de krijtlijnen

Nadere informatie

Diensthoofd Brandpreventie (m/v)

Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Graad Diensthoofd (m/v) (A1 A3) Functie Diensthoofd Brandpreventie (m/v) Plaats in het organogram Je wordt tewerkgesteld als leidinggevende van de Dienst Brandpreventie.

Nadere informatie

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT

Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Functieprofiel leidinggevende lid van het MAT Doel van de functie Is verantwoordelijk voor (kan aangesproken worden op) de beleidsvoorbereiding en de beleidsuitvoering in een breed domein. Resultaatsgebieden

Nadere informatie

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a

ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a ROL beschrijving : KADER Diensthoofd A1a-A2a Wat is het doel/de bestaansreden van de functie? : Het leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en ervoor zorgen dat strategische projecten geïmplementeerd

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Functiefamilie Niveau Graad Coördinator Facility Onthaal en Dienstverlening Team Facility Coördinatoren A A1-A3 2. Positionering

Nadere informatie

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V)

TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Het agentschap Zorginspectie organiseert een bevorderingsprocedure voor: TEAMVERANTWOORDELIJKE ICT-TEAM (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Diensten van de Administrateur-Generaal

Nadere informatie

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries

Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries Functietitel: Dienst: Niveau Eerste evaluator Tweede evaluator Hoofdtechnieker cultuurcentrum en Bilzen Mysteries cultuurcentrum C4-C5 Directeur cultuurcentrum Afdelingshoofd Vrije Tijd HOOFDDOEL VAN DE

Nadere informatie

Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3)

Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3) Integrale kwaliteitszorg zorgnetwerk (IKZ) (A1-3) Rapporteert aan Geeft leiding aan 1. Doel van de functie Directeur Zorg - De coördinator IKZ is verantwoordelijk voor de algemene coördinatie (met inbegrip

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A2 December 2009 LEIDINGGEVEND A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Functieprofiel. Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog)

Functieprofiel. Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog) DIENSTENCENTRUM SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Functieprofiel Zorgcoördinator (Pedagoog/Psycholoog) 1 Functiedoel Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het systeem van zorgverlening op de afdeling. Ondersteunt

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functietitel: Afdelingshoofd personen FUNCTIEBESCHRIJVING Functietitel: Afdelingshoofd personen Hoofddoel: Leiden en coördineren van de afdeling personen waaronder: Dienst Sociale Zaken En op termijn: Dienst Burgerzaken Dienst Vrije Tijd &

Nadere informatie

Deeltijdse ICT-medewerker SASK

Deeltijdse ICT-medewerker SASK Deeltijdse ICT-medewerker SASK B1-B3 Doel van de functie: Je staat in voor in voor het dagelijks onderhouden, beheren en ondersteunen van de ICT-infrastructuur in functie van de algemene (administratieve)

Nadere informatie

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg)

Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) Stafmedewerker Planning (Gezinszorg) 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s met betrekking tot hun planningsactiviteiten

Nadere informatie

Communicatiedeskundige

Communicatiedeskundige Communicatiedeskundige (B1-B3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Binnen het departement communicatie (directie ondersteuning)

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF

COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF COMPETENTIEPROFIEL MEDEWERKER KEUKEN COZ SINT - JOZEF pg1/5 DOELSTELLINGEN EN SITUERING IN DE ORGANISATIE (cfr organogram) Vanuit onze opdrachtsverklaring is het de taak van elke medewerker om de zorg

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A1 December 2009 LEIDINGGEVEND A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A3 December 2009 LEIDINGGEVEND A3 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum

Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum Functietitel: Winkelverantwoordelijke - Vrouwencentrum Opgesteld op 21/03/2018 opgesteld door: Wim Hove Doel van de functie: Aansturen en zorgen voor een efficiënte planning van de kledij- en retouchemedewerkers

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Systeembeheerder. Graad B1-B3

Functiebeschrijving. Systeembeheerder. Graad B1-B3 Functiebeschrijving Systeembeheerder Graad B1-B3 1 1 Systeembeheerder 1.1 Rol De systeembeheerder is verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT-infrastructuur en voor de installatie, configuratie

Nadere informatie

Infrastructuur engineer ICT

Infrastructuur engineer ICT Infrastructuur engineer ICT B1-B3 Doel van de functie: Je staat in voor het functioneel en technisch ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van de ICT-infrastructuur zodat de verschillende diensten

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) generiek profiel Doel van de functie: Als maatschappelijk werker in het Welzijnshuis Roeselare bied je psychosociale hulp en verleen je informatie, advies en concrete ondersteuning

Nadere informatie

Teamverantwoordelijke De Passant

Teamverantwoordelijke De Passant Functie- en competentieprofiel Teamverantwoordelijke De Passant Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking De Passant Plaats in de organisatie Teamverantwoordelijke Situering van de dienst

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING DIVISIEMANAGER (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal A8a A8b (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL De strategie van de organisatie uitdragen en realiseren door het leiden, organiseren en beheren van

Nadere informatie

Functiebeschrijving: planner binnenvaartbegeleiding

Functiebeschrijving: planner binnenvaartbegeleiding Functiebeschrijving: planner binnenvaartbegeleiding Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse

Nadere informatie

Competentieprofiel. Verpleegkundige

Competentieprofiel. Verpleegkundige Competentieprofiel Verpleegkundige Overzicht competenties Flexibel gedrag Inlevingsvermogen Integriteit Kwaliteitsgerichtheid Probleemanalyse Samenwerken Sociabiliteit Stressbestendigheid Vakgerichtheid

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A1 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A1 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend

Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend Ploegbaas Techniek en inrichting Functiebeschrijving Niveau C1-C3 Leidinggevend 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS AFDELING TERRITORIUM DIENST INFRASTRUCTUUR SUBDIENST CEL GEBOUWEN FUNCTIE GENERIEKE FUNCTIETITEL

Nadere informatie

Functiebeschrijving: dossierbeheerder overheidsopdrachten

Functiebeschrijving: dossierbeheerder overheidsopdrachten Functiebeschrijving: dossierbeheerder overheidsopdrachten Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + Handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden van de Vlaamse

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert C December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT C 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven

FUNCTIEFAMILIE 5.2 Operationeel leidinggeven Doel van de functiefamilie Aansturen van medewerkers en organiseren en superviseren van hun dagelijkse werkzaamheden teneinde een efficiënte en continue werking van het eigen team te garanderen en zodoende

Nadere informatie

Secretaresse Mei 2009

Secretaresse Mei 2009 Functienaam Vastgesteld: Secretaresse Mei 2009 Aard van de functie De secretaresse ondersteunt en faciliteert manager en (beleids)adviseurs. Zij voert haar werkzaamheden voornamelijk zelfstandig uit. Minder

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie

FUNCTIEPROFIEL. Functie: Zorgcoördinator. A. Functiebeschrijving. 1. Doel van de functie FUNCTIEPROFIEL Functie: Zorgcoördinator A. Functiebeschrijving 1. Doel van de functie Hij/zij staat, samen met de leefgroepencoördinator, in voor de aansturing van een woonbuurt bestaande uit een aantal

Nadere informatie

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005

Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 Gemeentebestuur Knokke-Heist Competentiewoordenboek kaderleden Januari 2005 1. BELEIDSONDERSTEUNEND WERKEN Beleidsondersteunend werken is het verwerken van alle relevante informatie in duidelijke, overzichtelijke

Nadere informatie

Maatschappelijk assistent

Maatschappelijk assistent SINT-GERARDUS DIEPENBEEK Maatschappelijk assistent 1 Functiedoel De maatschappelijk assistent (MA) is verbindingspersoon. Hij ondersteunt de familie op psychosociaal vlak. Hij verwoordt en versterkt, indien

Nadere informatie

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage

Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functiebeschrijving medewerker technische dienst: garage Functie Graadnaam: medewerker technische dienst Functienaam: medewerker technische dienst Functiefamilie: technisch medewerkers Functionele loopbaan:

Nadere informatie

Individueel. competentieprofiel. Naam: Werkvloerbegeleider. Terug naar overzicht

Individueel. competentieprofiel. Naam: Werkvloerbegeleider. Terug naar overzicht Competentie: Anticiperen Definitie: Voorziet veranderingen in de bestaande situatie en speelt daar doeltreffend op in. Datum afnames 1. Reageert actief op veranderingen binnen de eigen functie. Kan op

Nadere informatie

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen

gemeentesecretaris afdelingshoofd Vrije Tijd Directeur Abdijmuseum Ten Duinen Polyvalent medewerker Abdijmuseum Ten Duinen Functiebeschrijving Polyvalent Medewerker Abdijmuseum Ten Duinen 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE AFDELING Vrije Tijd SECTOR/DIENST Abdijmuseum Ten Duinen 1138 TEAM FUNCTIEFAMILIE Praktisch technisch uitvoerende

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel

Functie- en competentieprofiel Functie- en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functiefamilie: operationeel leidinggevenden Functietitel: Deskundige Burgerzaken Afdeling: Algemene Zaken Dienst: Burgerzaken 2. Positionering in

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

Stafmedewerker financiën

Stafmedewerker financiën Stafmedewerker financiën Doel van de functie Kwaliteitsvolle uitvoering van de financiële aspecten van het beleid. Plaats in de organisatie Afdeling Interne zaken Dienst Financiën Directe leidinggevende

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Provincie Limburg. Functiegegevens. Doel van de functie. Beoordelaars

Functiebeschrijving. Provincie Limburg. Functiegegevens. Doel van de functie. Beoordelaars Functiegegevens Functie: BESS/0061 bestuurssecretaris Periode van - tot: 01/01/2015 - Graad: A1a Salarischaal: A1a HOGER ONDERWIJS LT && UNIV ONDERWIJS A1b A1b A2a A2a Niveau: Niveau A Benoemingscode:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADJUNCT TEAMVERANTWOORDELIJKE SPORT (ADJUNCT WERKLEIDER) (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddeschaal C4 C5 / B1 B2 B3 (Loopbaanpad Organisatie) 1 2. DOEL Instaan voor de dagelijkse planning, werkorganisatie, werkverdeling en coördinatie van het

Nadere informatie

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel Keuzedeel mbo Mensen met niet-aangeboren hersenletsel gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0067 Penvoerder: Sectorkamer zorg, welzijn en sport Gevalideerd door: Sectorkamer Zorg, welzijn

Nadere informatie

DEFINITIES COMPETENTIES

DEFINITIES COMPETENTIES DEFINITIES COMPETENTIES A. MENSEN LEIDINGGEVEN A1 Sturen Geeft op een duidelijke manier richting aan een team, neemt de leiding op zich, zet mensen en middelen zodanig in dat doelen met succes worden bereikt.

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg

Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg Functiebeschrijving Directeur Monumentenwacht Limburg A. Doel van de functie De conservering en de restauratie van onroerend cultureel erfgoed in de provincie bevorderen door de actieve werking van de

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE STAFMEDEWERKER PRE-PLANNING EN ADMINISTRATIE Functiebenaming/graad en functionele loopbaan Stafmedewerker preplanning en administratie, B1-B3. Doel van de functie Ondersteunt de organisatie van de prezone,

Nadere informatie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie

LEIDING GEVEN. Functiefamilie: Niveau: Doel van de functiefamilie Functiefamilie: Niveau: LEIDING GEVEN D Doel van de functiefamilie Instaan voor de coördinatie en de opvolging van de werkzaamheden van een administratieve of operationele entiteit waarin men medewerkers

Nadere informatie

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE

B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE B1 - DESKUNDIGE LEIDINGGEVENDE Competentieprofiel Waardegebonden competenties Klantgerichtheid De dienstverlening afstemmen op de gevoeligheden, behoeften en wensen van interne klanten en burgers, ook

Nadere informatie

Begeleiden van de cliënt van waar hij is naar waar hij wil zijn, een dynamische interactie

Begeleiden van de cliënt van waar hij is naar waar hij wil zijn, een dynamische interactie De resultaatsgebieden beschrijven de belangrijkste domeinen waarop van de functiehouder resultaten verwacht worden. Het gaat hierbij om de permanente en belangrijkste resultaatgebieden die samen minstens

Nadere informatie

Rol: clustermanager Inwoners

Rol: clustermanager Inwoners Datum opmaak: 2017-08-24 Goedgekeurd door secretaris op: Revisiedatum: Eigenaar: Koen De Feyter Doel van de functie Definiëren van de missie, visie en strategie van de cluster inwoners en plannen, organiseren,

Nadere informatie

VOORTGANGSRAPPORTAGE Pedagogisch Werk Jeugdzorg BOL Leerjaar 2 Praktijk

VOORTGANGSRAPPORTAGE Pedagogisch Werk Jeugdzorg BOL Leerjaar 2 Praktijk VOORTGANGSRAPPORTAGE Pedagogisch Werk Jeugdzorg BOL Leerjaar 2 Praktijk 2010-2013 volgens het kwalificatiedossier Jeugdzorg 2011. 1=startniveau, 2= aardig eindje op weg 3= beginnend beroepsbeoefenaar Kerntaak

Nadere informatie

Keuzedeel mbo. Zorg en technologie. gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo. Code K0137

Keuzedeel mbo. Zorg en technologie. gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo. Code K0137 Keuzedeel mbo Zorg en technologie gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0137 Penvoerder: Sectorkamer zorg, welzijn en sport Gevalideerd door: Sectorkamer Zorg, welzijn en sport Op: 26-11-2015

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist

FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist FUNCTIEFAMILIE 1.3 Technisch specialist Doel van de functiefamilie Vanuit de eigen technische specialisatie voorbereiden en opmaken van plannen, ontwerpen of studies en de uitvoering ervan opvolgen specialistische

Nadere informatie

Deskundige verkeer en mobiliteit

Deskundige verkeer en mobiliteit Deskundige verkeer en mobiliteit B1-B3 Doel van de functie: Als deskundige verkeer & mobiliteit geef je systematisch mobiliteitsadviezen binnen het departement dienstverlening op stedenbouwkundige dossiers,

Nadere informatie

zorgkundige woonzorgcentrum hoofdverpleegkundige

zorgkundige woonzorgcentrum hoofdverpleegkundige Zorgkundige FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL 1 IDENTIFICATIEGEGEVENS Functietitel Niveau zorgkundige VC1 VC2 Competenties 1/2/3/4/7/15/17/20 2 PLAATS IN HET ORGANOGRAM (situatie op 01/09/2010)

Nadere informatie

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR

CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR CULTUURBELEIDSCOÖRDINATOR Competentiegerichte functiebeschrijving FUNCTIEPROFIEL FUNCTIEKENMERKEN Dienst: Weddeschaal: Verantwoordelijke leidinggevende: Cultuur A1a/A3a secretaris Naam van de functiehouder:

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

gestructureerd activiteitenprogramma, zodat dit goed leesbaar en hanteerbaar is.

gestructureerd activiteitenprogramma, zodat dit goed leesbaar en hanteerbaar is. VOORTGANGSRAPPORTAGE Praktijk PW 4 Jeugdzorg 2009-2011 naam: klas: loopbaanbegeleider: 1=startniveau, 2= aardig eindje onderweg 3= beginnend beroepsbeoefenaar Kerntaak 1 Opstellen van een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3

Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3 Publiekswerker Evenementencoördinator B1-B3 Doel van de functie: Vanuit het proceseigenaarschap strategisch afstemmen, uitvoeren, optimaliseren en vorm geven van het evenementenbeleid in Stad Roeselare.

Nadere informatie

Strategisch coördinator

Strategisch coördinator Strategisch coördinator Doel van de functie: Als Strategisch coördinator bent u enerzijds verantwoordelijk voor de aansturing van de strategische cel. Anderzijds neemt u zelf ook een aantal taken/projecten

Nadere informatie

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie?

De Deskundige Gezin werkt nauw samen met de Teamverantwoordelijke Gezin en de Jeugdconsulent. Voor deze functie? 1. FUNCTIEDOEL De Deskundige Gezin staat in voor algemeen jongerenwelzijn te Peer. Hij/zij brengt de behoeften en noden met betrekking tot jeugdwelzijnsvoorzieningen in kaart, en ontwikkelt nieuwe initiatieven

Nadere informatie

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel.

B. Resultaatgebied 2 Projectvoorstelanalyse Verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van het toegewezen projectvoorstel. Functietitel: Projectbeheerder De projectbeheerder is verantwoordelijk voor de integrale, correcte en tijdige afhandeling van een hem/haar toegewezen project en oproep en is daarvoor aanspreekpunt voor

Nadere informatie

Teamcoördinator ALERT-team

Teamcoördinator ALERT-team Functie- en competentieprofiel Teamcoördinator ALERT-team Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking ALERT-team Plaats in de organisatie Teamcoördinator Waarom deze functie Deze functie draagt

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING SENIOR PROJECTCOÖRDINATOR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Weddeschaal (Loopbaanpad Asse, Brugge, Gent, Ronse C3 C5 / C4 C5 / B1 B2 B3 Projecten) 2. DOEL Instaan voor de coördinatie en realisatie van verschillende (complexere)

Nadere informatie

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: patrimoniumtoezichter

De Vlaamse Waterweg nv. Functiebeschrijving: patrimoniumtoezichter De Vlaamse Waterweg nv Functiebeschrijving: patrimoniumtoezichter Voor ontvangst Naam leidinggevende Datum + handtekening Naam functiehouder Datum + handtekening 1. Context van de functie 1.1. Waarden

Nadere informatie

Deskundige ICT - systeembeheerder

Deskundige ICT - systeembeheerder 1. FUNCTIEDOEL De deskundige ICT levert samen met zijn/haar collega s expertise informatie, diensten en producten af aan de interne klanten, met de nodige kwaliteitsvereisten, volgens de juiste procedures

Nadere informatie

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel

Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel Combinatiefunctie Wijkwerk-coach (Wijkwerken Zuid-West-Vlaanderen) & Trajectbegeleider Anzegem/Deerlijk Functiebeschrijving en competentieprofiel 1. Identificatiegegevens Functietitel Juridische werkgever

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Wonen

Functiebeschrijving manager Wonen Functiebeschrijving manager Wonen Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Wonen, waartoe behoren het Klantcontactcentrum (KCC), Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. Kern en uitdaging

Nadere informatie

Specificaties. Pedagogisch medewerker 4 jeugdzorg. Creëer een veilig seksueel klimaat. Werksituatie:

Specificaties. Pedagogisch medewerker 4 jeugdzorg. Creëer een veilig seksueel klimaat. Werksituatie: Specificaties Pedagogisch medewerker 4 jeugdzorg Titel: Soort: Werksituatie: Eindproduct: Creëer een veilig seksueel klimaat Cursus PWJ Voorlichtingsprogramma voor een specifieke doelgroep Niveau: 4 KD:

Nadere informatie

Stafmedewerker gezinszorg

Stafmedewerker gezinszorg Stafmedewerker gezinszorg 1 PLAATS IN HET ORGANOGRAM Rapporteert aan de zorgmanager.. Geeft leiding in delegatie door de zorgmanager tijdelijk - leiding aan de BBP s Neemt deel aan het overleg met de BBP

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 4.2 Beleidsthemabeheerder

FUNCTIEFAMILIE 4.2 Beleidsthemabeheerder Doel van de functiefamilie Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen omtrent het thema te initiëren, te stimuleren en te bewaken

Nadere informatie

Evaluatieformulieren

Evaluatieformulieren Evaluatieformulieren EVALUATIEFORMULIER 1 leidinggevenden niveau A, B en C 4 EVAFORM 1 1) collegialiteit 1. werkt samen (in team) aan de uitvoering van het gehele takenpakket van de organisatie, de dienst,

Nadere informatie

Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject

Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject Competenties van leerkrachten in scholen met een katholiek geïnspireerd opvoedingsproject Deze lijst is het onderzoekresultaat van een PWO-traject binnen de lerarenopleidingen van de KAHO Sint-Lieven,

Nadere informatie

Functie en competentieprofiel HULPKOK

Functie en competentieprofiel HULPKOK Functie en competentieprofiel HULPKOK 1. Situering van de functie Functietitel Dienst Niveau Functionele loopbaan Evaluator Hulpkok Woonzorgcentrum D D1 D2 D3 kok procesbewaker 1. Positionering in het

Nadere informatie

FUNCTIE/ORGAAN: Directeur

FUNCTIE/ORGAAN: Directeur FUNCTIE/ORGAAN: Directeur Functiedoel: - De directeur is de eindverantwoordelijke van het PVT De Landhuizen en is verantwoordelijk voor de realisatie van de missie, de visie en het beleid binnen de doelstellingen

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO

FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO FUNCTIEPROFIEL VERANTWOORDELIJKE AFDELING DIENSTENCENTRUM KAMIANO 1 FUNCTIEDOEL Je draagt de eindverantwoordelijkheid met betrekking tot de werking van die afdeling van Dienstencentrum Kamiano. Je stroomlijnt

Nadere informatie

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3)

Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Administratief medewerker aanleg werfreserve (C1-C3) Vanaf 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. Binnen de brede samenwerking is er de nood aan de aanleg

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker (B1-B3) Sinds 2016 maken stad Roeselare en OCMW Roeselare verder werk van één organisatiestructuur. (zie organogram verder) Het Welzijnshuis Roeselare, de centrale plaats waar de

Nadere informatie