Automotive Partners ZET EEN GRENSVERLEGGENDE STAP IN KLANTENCONTACT

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Automotive Partners ZET EEN GRENSVERLEGGENDE STAP IN KLANTENCONTACT"

Transcriptie

1 Automotive Partners ZET EEN GRENSVERLEGGENDE STAP IN KLANTENCONTACT

2 Voor een autobedrijf is klantencontact een must. Via de telefoon, een , mailing of een moderne mobiele applicatie. Het zorgt voor een betere loyaliteit, binding en omzet. Zaken die essentieel zijn voor een gezonde toekomst. Maar het is wel complex om het allemaal goed te regelen, zodat het klantencontactsysteem goed samenwerkt met uw andere systemen. Om over de investeringen en het gebrek aan succes maar niet te praten. ITK 3.0 helpt u daarbij. ITK 3.0 is de grensverleggende stap in klantencontact. Gebouwd rond de wensen van het moderne autobedrijf. Met een naadloze integratie van al uw marketingprocessen en -systemen. Eén systeem om te communiceren met de klant, alle inzichten te geven zonder onnodige last voor u, uw medewerkers en uw portemonnee. ITK 3.0 verstuurt automatisch boodschappen aan klanten en prospects die zijn afgestemd op hun individuele behoeftes. Gebaseerd op de data die wij van hen hebben verzameld uit al uw systemen, traditionele en minder traditionele. De juiste boodschap bij de juiste klant, met de grootste kans op succes. Dat is wat ITK 3.0 doet. Met veel vrijheid in de boodschappen die u aan uw relaties verzendt. UW MARKETING MANAGER 3.0 INTEGRATIE PROCESSEN & SYSTEMEN INZAGE IN HET KLANTENGEDRAG ITK 3.0 integreert de oplossingen van andere leveranciers tot één geheel. Denk aan Claire, Autosociaal en Care2Contact. Zij zijn voeding voor ITK of zijn het communicatiemiddel naar uw klanten. Niet weer een systeem, maar één systeem voor al uw marketingactiviteiten. VOLLEDIGE FOCUS OP KLANTBEHOEFTE Wat maakt ITK 3.0 zo uniek? ITK 3.0 geeft inzicht in het koopgedrag van uw klanten. Hierop baseren wij de wekelijkse contactvoorstellen. Voor eigen acties maakt u gebruik van een flexibele en inspirerende selectiemodule met heel veel mogelijkheden. Op basis van uw selecties regelen wij de verzending. HOGE CONVERSIE EN KLANTWAARDE Een contact of uitnodiging vanuit ITK 3.0 is gebaseerd op het individuele gedrag van de klant dat wij herkennen. De juiste boodschap op het juiste moment, zonder grote inspanning van uw kant. Via , sms, brief, telefoon, smartphone of kaart. Dat is de kracht van ITK. ITK 3.0 kent een hoge conversie. Dit volgt u via het dashboard. Welke klant is in de werkplaats geweest en wat was de factuurwaarde? niet geopend? Als alternatief sturen wij automatisch een brief of kaart. Zo is er de grootste kans om de klant te bereiken.

3 UNIEKE KLANTWAARDE EN CONVERSIE! Ondanks dat we al behoorlijk actief waren in de werkplaats, is onze bezoekfrequentie toch verder gestegen van 1,9 naar bijna 2,4 keer per jaar. Wij doen nu 4 keer per jaar een speciale after sales actie. Vroeger eigenlijk nooit! Het wordt ons gewoon makkelijk gemaakt door ITK. Hoe succesvol ITK 3.0 kan worden ingezet blijkt wel uit de reacties en scores van onze klanten. Kijk maar eens naar de cijfers en quotes in de rechterkolom. Met ITK 3.0 streven wij een duidelijke filosofie na. Klanten worden consequent en automatisch opgevolgd. Uiterst professioneel en altijd op het juiste tijdstip. Met een zinvolle boodschap. Dit heeft een positieve invloed op de klanttevredenheid en conversie. Ook bij prospectacties zien we dergelijke goede cijfers. Maar ook voor uw medewerkers zijn er voordelen. ITK 3.0 bespaart veel tijd en biedt een goed inzicht in de contacten die er met de klant zijn geweest. ITK is een investering die zich snel terug verdient. Op klantenopvolging in de werkplaats scoren we ruim een 8 bij de importeur. Vroeger zat we rond een 5. De gemiddelde omzet per factuur ligt op dit moment rond de 263,-. Bij de start met ITK was dit 192,-. Bijna 40% meer. Op onze APK prospectmailing komt z n 9% respons. De aanbieding die we doen speelt natuurlijk ook een rol, Maar de score valt ons niet tegen. Op de onderhoudsherinnering scoren we 67% respons. We hebben toch echt de indruk dan klanten vroeger vaker een beurt oversloegen.

4 INTEGRATIE MARKETINGPROCESSEN & -SYSTEMEN EXTERNE DATA Prospect- en mutatiedata van RDC, EDM etc. worden automatisch geladen. Het aantal uitnodigingen groeit en de kwaliteit neemt toe. CLAIRE ITK koppelt de data van de electronische receptionist Claire. Dit zorgt voor just in time herinneringen voor noodzakelijke werkzaamheden. CARE2CONTACT ITK geeft verschillende nabellijsten voor telefonische contacten. Laat u dit doen door Care2Contact dan worden de resultaten direct in ITK verwerkt. AUTOSOCIAAL APP De app van Autosociaal gebruikt ITK voor uitnodigingen via pushberichten. De app kan ook gebruikt worden om wijzigingen in ITK door te geven. BASISMODULE Vaste contacten met uw klanten en prospects via kaart of brief. Selectiemogelijkheden voor aparte acties. Mogelijkheden voor opvolging en responsanalyses. Prospects MODULE Vaste contacten met uw klanten via s. Het samenstellen van nieuwsbrieven. Slimme verwerking van data. Klanten zonder adres ontvangen een brief of kaart. CROSS MEDIA Een klantenwebportaal. Ze geven voorkeuren door, wijzigen gegevens en krijgen aanbiedingen. Ook persoonlijke actiewebsites voor prospects zijn mogelijk. Klanten GROEI VAN KLANTENDATABASE

5 ITK 3.0 Stap voor stap 1 DATA VERZAMELEN Onze databases worden dagelijks automatisch gevuld met de klant-, auto- en factuurdata uit uw Dealer Management Systeem. Tevens gebruiken wij externe bronnen van RDW, EDM en Claire als aanvulling en schoning. Wij beschikken bijvoorbeeld over het grootste aanbod prospectdata zodat u ook onbekende klanten kunt benaderen met een mailing. Via de cross media applicatie kunnen klanten zelf hun gegevens online wijzigen. Door de gedetailleerde informatie kunnen wij unieke uitnodigingen genereren. 2 CONTACTVOORSTELLEN Wekelijks biedt ITK u standaard meer dan 30 verschillende contactsuggesties die per vestiging worden gegenereerd op basis van alle informatie die wij hebben verzameld. Onderhoud van de auto, afloop van de garantie, de APK aan klanten en/of prospects of vervanging van de winterbanden. Naast de vaste contactsuggesties heeft u de vrijheid om eigen selecties van klanten of prospects te maken, bijvoorbeeld voor een introducti ing of wintercontrole. Hiervoor is er een uitgebreid selectiemenu beschikbaar. 3 SELECTIE De vaste en eigen selecties komen als lijsten op uw scherm. U geeft aan welk contact u wel of niet wilt leggen door iedere regel af te vinken. Misschien heeft een klant al een afspraak in uw werkplaats gemaakt en wilt u deze daarom uitsluiten. Binnen 15 tot 30 minuten verwerkt u de wekelijkse selectielijst, de rest verzorgen wij voor u. Maakt u een keer geen selectie? Dan versturen wij alle uitingen. Zo bent u er zeker van dat er altijd contact is met uw klant. Ziet u foutieve adres- of autogegevens? Online kunt u wijzigingen doorvoeren.

6 Van Oord De Meern Utrecht Maarssen Onze deur staat altijd voor u open Way of Life! Geachte heer Willemsen, Bedankt voor het bezoek dat u onlangs aan onze werkplaats bracht. Wij hopen dat alles naar wens is geweest. Wij doen er alles aan om u als klant tevreden te houden. Zijn er vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of nog even bij ons langs te komen Wij van Van Oord kunnen veel voor u en uw auto betekenen. Full service zo gezegd. Schadeafhandeling, verzekeringen, reparatie van uw autoruit? Voor ons is het geen enkel probleem. En niet alleen Suzuki rijders zijn bij ons welkom. Ieder ander merk behandelen wij met evenveel inzet. Graag zien wij u ook een volgende keer terug in één van onze drie vestigingen. Onder het genot van een kopje koffie of thee vertellen onze medewerkers u graag op welke manier Van Oord u nog meer van dienst kan zijn. Serviceteam Van Oord SUBARU AALSMEER, AALSMEER Wilt u geen herinneringen meer ontvangen dan kunt u zich hier afmelden. Deze mail is verzonden naar De Meern, Landzigt 28, tel , Utrecht, Mississippidreef 2 (Autoboulevard), tel , Maarssen, Straatweg 1, tel *Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u uw persoonsgegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje, onder vermelding van uw naam- en adresgegevens en uw kenteken, te sturen aan N.V. Subaru Benelux, p/a Postbus 571, 2400 AN Alphen aan den Rijn. Bron adresgegevens: uw dealerbedrijf. Retouradres: Postbus AN Alphen aan den Rijn De heer B.G.A. Willemsen Aarplein BZ Alphen aan den Rijn 7161EE15< AUTOBEDRIJF HARTEVELD Exportweg 1, Delfgauw Tel. (015) x 5 GEACHTE HEER WILLEMSEN, U KUNT GUNSTIG INRUILEN MET ONS FINANCIERINGSAANBOD Subaru Forester B/W Nieuw Betaal nu Euro 0,- en het andere deel pas over twee jaar! AUTOBEDRIJF HARTEVELD HEEFT SPECIAAL VOOR U GESELECTEERD Serviceteam X Professioneel onderhoud was nog nooit zo voordelig! MyCitroën Card: gratis pechhulp en veel voordeel voor 49,- per jaar. Alle info bij onze receptie. DEALERNAAM - Autostad, Autoboulevard 1, tel. (011) Autodam, Hoofdstraat 33, tel. (012) Autodorp, Meerprommenade 8, tel. (013) Geen informatie meer ontvangen? Geef naam, adres en kenteken door aan: Dealernaam Citroën, p/a postbus 571, 2400 AN Alphen aan den Rijn. Bron adresgegevens: uw dealer en/of RDC datacentrum b.v., Amsterdam/EDM Media, Haarlem. DEALERNAAM FORD SERVICE ford.nl slechts oliefilter vervangen olie verversen inspectie op 45 punten Ford Carrosseriecontrole Professioneel onderhoud was nog nooit zo voordelig. Gewoon bij de Ford dealer maar met oog voor uw portemonnee. Ford Service Pitstop is snel en efficiënt. Toch liever de uitgebreide Ford Onderhoudsbeurt met de zekerheid van de pechhulpservice Ford Assistance Gold? Geen probleem, deze is er al vanaf 186,-. Kijk voor meer voordelen op de achterzijde van deze kaart. W. van der Werff Ook uw adres voor schade-en ruitreparaties BOLSWARD ITK 3.0 Stap voor stap 4 CONTACT AIRBAGCONTROLE Sallutation, Wilt u dat wij de veiligheid blijven garanderen? GRATIS Suzuki Mobiliteits Service bij een onderhoudsbeurt Ford Service Pitstop Voordelig onderhoud voor 5 jaar en ouder +42-PT-RF De heer R. Bergsma Kerkweg EB NIJEHOLTPADE 8475EB3 Betreft: onderhoud Dealerplaats, datum UW AUTO VRAAGT OM AANDACHT Geachte meneer Willemsen, Wij houden bij wanneer uw auto weer toe is aan een onderhoudsbeurt. Volgens onze gegevens is dit binnenkort het geval. Maak hiervoor een afspraak. Want uw auto blijft veilig en betrouwbaar wanneer u de fabrieksvoorschriften blijft volgen. En als merkdealer bieden wij u nog een aantal extra voordelen. HET JUISTE ADRES! Wij kennen uw auto als geen ander. Voor het onderhoud en de meeste reparaties hanteren wij aantrekkelijke, vaste tarieven die wij ook vooraf aan u doorgeven. Na de onderhoudsbeurt ontvangt u onze officiële merkstempel. Daarmee blijft u verzekerd van eventuele fabrieksgarantie en een prima inruilwaarde bij verkoop. MYCITROËN CARD Bent u overigens al in het bezit van de MyCitroën Card? Deze biedt Citroën eigenaren voor slechts 49,- per jaar een groot aantal voordelen. Zo heeft u recht op gratis pechhulp in heel Europa, recht op gratis APK, gratis controles, het gratis bijvullen van vloeistoffen, gratis vervanging van lampjes, korting op accessoires etc. Profiteer van alle voordelen en vraag hem snel aan bij onze receptie. Zij kunnen u ook informeren over alle voorwaarden. Heeft u al een afspraak gemaakt? Onze dank. Gelieve in dat geval deze brief als niet verzonden te beschouwen. Graag tot ziens bij X. 125,- ITK 3.0 legt persoonlijk contact met uw doelgroep. Altijd een professionele boodschap met een persoonlijke touch. Zo zijn de klantgegevens verwerkt in het ontwerp van een brief, kaart of . Dat verhoogt de respons. Voor de opmaak heeft u veel vrijheid via de online intellingen. En als professionals helpen wij u bij het optimaliseren van uw uitingen. Wij leggen dus contact namens u. Dat wordt gewaardeerd. Er is immers de zekerheid dat er altijd contact wordt gelegd met de klant, ongeacht de drukte bij u in het bedrijf. Zo denkt ITK 3.0 met u mee! 5 RESPONS & OPVOLGING ITK 3.0 is voorzien van een uitgebreide responsrapportage. U ziet precies welke resultaten u met ITK bereikt en tegen welke kosten. Via allerlei kengetallen heeft u inzage in het gedrag van uw klanten en ziet u welke contacten er zijn gelegd. Wanneer ontvingen zij een mailing? Wat is de respons in aantallen en omzet? Heeft een klant een geopend? Indien nee, wanneer is als alternatief een brief of kaart verzonden? Klanten die niet hebben gereageerd op uw contact worden geplaatst op een telefonische opvolgingslijst. Bij de opvolging van de contacten kunt u zelfs notities plaatsen in ITK EXTRA MOGELIJKHEDEN ITK 3.0 helpt ondernemers bij een efficiënt klantencontact zonder veel beslag op (financiële) middelen en personeel. Waar mogelijk laten wij al uw systemen met elkaar communiceren. Bovendien staan de experts van Automotive Partners altijd voor u klaar. Wij ontwerpen niet alleen uw acties maar verzorgen ook de verzending. ITK 3.0 kunt u modulair opbouwen. Met het klantenportaal geven uw klanten hun mailvoorkeuren aan u door en kunt u ze online leuke aanbiedingen doen. Zo wordt klantcontact echte klantentrouw.

7 Geachte heer Willemsen, Het merk Subaru heeft een eigenzinnige kijk op auto s. Veelal voorzien van vierwielaandrijving en een exclusieve boxermotor. Het voordeel: een dynamische en veilige wegligging en veel trekkracht. U rijdt door waar andere auto s moeten afhaken. Bovendien is een Subaru robuust en uiterst betrouwbaar. Kent u ons merk nog niet? Een bezoek aan is dan het overwegen waard. Daar vindt u alle informatie over ons merk, aanbiedingen op nieuwe auto s en de actuele voorraad gebruikte Subaru s. Wellicht kent u de kwaliteiten van ons merk al wel. Bent u zelfs eigenaar van één van onze modellen. In dat geval zouden wij u graag opnemen in onze exclusieve Subaru familie. Want als officiële Subaru Dealer onderhouden wij graag een warme band met de Subaru eigenaren in onze regio. Bijvoorbeeld voor exclusieve aanbiedingen. Als u zich aanmeldt op uw eigen persoonlijke webpagina www. dynamic.mijnvoertuig.nl/subaru/2803lk130.willemsen ontvangt u van ons direct een waardebon voor GRATIS SUBARU WINTERINSPECTIE. En dit is slechts het begin van alle voordelen die wij u gaan bieden. De downloadbare waardebon is te gebruiken tot 31 december In deze periode gelden er nog andere aanbiedingen. Wij vertellen u er graag alles over. Alvast bedankt voor uw aanmelding en graag tot ziens bij Subaru. Wij heten u en uw Subaru van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Subaru Benelux Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u uw persoonsgegevens hiertegen laten blokkeren door een briefje, onder vermelding van uw naam- en adresgegevens en uw kenteken, te sturen aan NV Subaru Benelux, p/a Postbus 571, 2400 AN Alphen aan den Rijn. Bron adresgegevens: EDM Media, Haarlem. Scan uw persoonlijke QR code met uw smartphone of bezoek uw persoonlijke webpagina: WEBPORTAAL VOOR KLANTEN Zorg voor interactie met uw klanten! Optioneel is er in ITK 3.0 een webportaal voor klanten beschikbaar. Via een eigen inlogcode kan de klant zijn persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen, mailingvoorkeuren doorgeven, informatie zien over verwachte onderhoudskosten, aanbiedingen ontvangen etc. Het is een waardevolle aanvulling op de bestaande communicatie met klanten. Via een eigen inlogcode komt de klant op zijn eigen website. Hier kan de klant aangeven welke mailingen hij wel of niet wil ontvangen en adres- en autogegevens aanpassen. Ook kan de klant zien welke services nog van toepassing zijn op de auto zoals (verlengde) garantie, pech onderweg hulp etc. Om de site voor klanten aantrekkelijk te houden en interactie te creëren zijn er een aantal bijzondere opties. Zo geeft het portaal inzage in de historische autokosten, aangevuld met bespaarvoordelen (uw eigen aanbiedingen). Online zijn offertes op te vragen en afspraken te maken. Tenslotte is er ook inzage in de verwachte onderhoudskosten, gebaseerd op de kilometerstanden en facturen die wij hebben verzameld. OOK VOOR PROSPECTACTIES! Met het webportaal beschikt u ook over de mogelijkheid om prospectmailingen te versturen, voorzien van een persoonlijke actiewebsite (purl). Deze purl is qua uitstraling en aanbiedingen opgezet rond de persoonlijke kenmerken van een prospect zoals zijn huidige auto, belevingswereld of soort huishouden. Een purl actie prikkelt, kent een hoge respons en geeft volledig inzicht in het surfgedrag. Retouradres: Postbus 571, 2400 AN Alphen aan den Rijn Bart Willemsen Aarplein BZ Alphen aan den Rijn 2803LK130 Subaru Benelux Postbus 277,1430 AG Aalsmeer Tel Op pagina 11 vindt u meer informatie over de mogelijkheden die deze actievorm biedt.

8 Koppeling met de ELECTRONISCHE RECEPTIONIST MINDER wachttijden en herhaalreparaties MEER omzet en tevreden klanten Claire is gekoppeld aan het DMS. De software stroomlijnt het after sales proces. Er is een optimale digitale communicatie tussen de receptionist, monteur en klant. CLAIRE EN ITK Alle gegevens uit Claire worden gebruikt in de ITK database. Adviesreparaties uit Claire worden extact op tijd herinnerd via ITK. Dagelijks toont Claire welke auto s in de werkplaats worden verwacht, wat de APK status is en welke werkzaamheden nodig zijn. Zodra de auto er is, ontvangt de monteur een statuswijziging op zijn tablet met alle controlepunten. De controles worden uitgevoerd en op de tablet voorzien van commentaar en foto s. Na afronding wordt de electronische werkorder direct naar de receptie gezonden voor goedkeuring door de klant. Benodigde onderdelen zijn digitaal zichtbaar en worden klaargelegd. Na afronding van het werk krijgt de receptie automatisch een seintje waarna de factuur direct beschikbaar is. Claire zorgt voor standaard processen. Minder lopen en onnodig overleg. De klant heeft een beter inzicht in de noodzakelijke werkzaamheden en krijgt een pro-actieve herinnering van verwachte werkzaamheden in de toekomst via ITK 3.0. Dit zorgt voor meer omzet en een hogere tevredenheid.

9 Koppeling met de SMARTPHONE APPLICATIE MINDER contact- en promotiekosten MEER klantentrouw en omzet Apps vormen een veel gebruikt, modern communicatiemiddel via tablets en smartphones. Een toonaangevende ontwikkelaar van deze apps in de autobranche is Autosociaal. Autosociaal ontwikkelt naar wens apps voor uw bedrijf, geheel in uw eigen huisstijl. Zo vormt het een krachtige toevoeging aan uw marketingmogelijkheden. U promoot de verkoop van gebruikte auto s door de voorraad beschikbaar te maken op de app. Klanten kunnen de autohistorie bekijken, afspraken maken en nieuws bekijken. Ook worden de klanten via de app geïnformeerd over noodzakelijk onderhoud, een APK of de wisseling van de winterbanden. De basis voor de contactmomenten vormt ITK 3.0. De koppeling zorgt er voor dat CLAIRE EN ITK alle ITK contacten als pushbericht Alle gegevens via de uit app Claire worden worden verspreid. Dat bespaart kosten. gebruikt in de ITK database. Adviesreparaties uit Clair worden De klant ontvangt zijn herinneringen extact op tijd herinnerd waar en via wanneer ITK. hij maar wil. Dat is één van de vele voordelen van de Autosociaal app in combinatie met ITK 3.0. AUTOSOCIAAL EN ITK ITK 3.0 uitnodigingen worden als pushbericht verzonden via de app. Klant- en autogegevens zijn in de app te wijzigen.

10 BELANGRIJKSTE FUNCTIES VAN ITK 3.0 ALGEMEEN Klantencontact online te regelen. Web shopping ready. Naadloze integratie met andere marketingsystemen en -processen. Klantcommunicatie op maat via de nieuwste media. Inspirerende en flexibele mogelijkheden voor actiemarketing. Werkt voor zowel klanten als prospects. Genereert meer omzet en verlaagt de marketingkosten. Totale inzage in het klantengedrag, de klantwaarde en conversie. Het klantencontactsysteem ITK 3.0 kent heel veel mogelijkheden. De belangrijkste zetten wij hiernaast voor u op een rij. CONTACTEN Voorziet in 30+ verschillende omzetverhogende contactsuggesties. Uitbreidbaar met klantenportaal voor interactie met uw klanten. Automatische lijsten met alle actuele contactmomenten. Professionele uitingen die centraal voor u worden verwerkt. Alle communicatie voorzien van persoonlijke kenmerken. Prijsvoorstellen en aanbiedingen per klant, auto en contactsuggestie. De meeste instellingen zijn online te wijzigen. Totale contacthistorie met notities en planning voor opvolging. nieuwsbriefgenerator met online opmaakmogelijkheid. Marketingkalender met maandelijks nieuwe campagnes. Centrale verwerking van onbestelbare mailstukken en bounces. DATA Gedetailleerde klantselecties voor eigen marketingacties. Online inzien en wijzigen van klantgegevens en contactsoorten. Data-extractie vanuit alle belangrijke dealer management systemen. Verwerking van klant-, voertuig- én transactionele data. Excellente software voor dataschoning, -verwerking en -verrijking. Koppeling met externe automotive databronnen en applicaties. OVERIGE Mogelijkheid voor persoonlijke actiewebsite(s) met ITK koppeling. Uitstekend geschikt voor multimerken dealers en dealergroepen. Gebruik is instelbaar op 8 verschillende inlogniveau s. Mogelijkheid voor autonome verzending van contacten. Modulair qua opbouw en prijs. ITK wordt naar behoefte ingesteld.

11 Voordeel tot Voordeel tot Aarplein 24, 2406 BZ Alphen aan den Rijn. Telefoon: Kijk op Voordeel tot Geachte Meneer Janssen, De Ka zien betekent liefde op het eerste gezicht. En toegeven aan uw gevoelens is geen probleem met de extra voordelen die wij nu bieden bij de aanschaf van een Ka. Speciaal bieden wij u tot maar liefst 1.500,- voordeel. Kom naar de speciale website en bekijk waaruit uw voordeel allemaal bestaat. Hier ziet u ook onze aanbiedingen op de Fiesta, Focus en C-Max. Daarna maken wij vast een afspraak! Automotive Partners Een purl actie: voor cross mediaal succes. Bij afname van het klantenportaal beschikt u als ITK klant ook over het krachtige wapen om een persoonlijke landingspagina (purl) in te zetten. In combinatie met een mailing verhoogt dit de respons van uw acties. Bovendien is het een goed middel om meer informatie van uw klanten of prospects te verzamelen en zijn of haar interesses te peilen. Deze informatie kunt u gebruiken om de klanten op te volgen. Een purl actie begint met een prikkelende mailing die de klant probeert te bewegen om de persoonlijke landingspagina te bezoeken. Op de site krijgt de bezoeker meer informatie. Informatie die past bij de kenmerken die wij al van de klant kennen. Bijvoorbeeld een inruilaanbod dat is afgestemd op de auto die hij rijdt. En de persoonlijke kenmerken van de mailing, zoals de aanhef, wordt ook doorgetrokken op de website. Uw aandacht voor detail wekt bewondering. Een purl probeert traceerbare acties te initiëren. Dat is namelijk het unieke van een persoonlijke landingspagina: automatisch wordt vastgelegd welke pagina s zijn bezocht. De bezoeker is niet langer anoniem! Alle gegevens van de klant kunt u gebruiken om uw database te verrijken voor latere acties. HEEL VEEL VOORDEEL SPECIAAL VOOR U Mijn speciale prijs weten? Kijk snel op uw persoonlijke website! Bezoek de website: KORTING TOT 1.500,- FORD FOCUS FORD C-MAX FORD FIESTA 1.700, , ,- De site met speciale aanbiedingen kunt u bezoeken door de QR-code te scannen met de speciale software op uw smartphone. Ook kunt u het volgende adres invoeren in uw webbrowser: Bekijk de aanbiedingen op uw persoonlijke website. Automotive Partners Een purl actie kan ook los worden ingezet. Afname van het klantenportaal is dus niet nodig! WIJ VERZORGEN MARKETINGACTIES OP MAAT. Ongeacht de modules die u afneemt, verzorgen wij voor u losse campagnes. Wij zijn dus uw partner voor een Paasactie, wintercontrole, winterbandenverkoopmailing, verloren klanten mailing of nieuwe auto introductie. Automotive Partners maakt de doelgroepanalyse, de selectie van de adressen, schoning van de adressen met uw eigen klantinformatie, het ontwerp, de druk en verzending. Alles dus in één hand! Op zoek naar promotiemateriaal of een nieuwe website? Ook in dat geval is Automotive Partners het juiste adres.

12 ITK wordt geleverd door Automotive Partners. Automotive Partners is dé expert op het gebied van automotive marketing. Intelligente verwerking van data is onze kernactiviteit. Vakmensen uit de autobranche staan voor u klaar. Wij begrijpen uw business en boeken aantoonbare resultaten. Wij zijn flexibel en hanteren concurrerende tarieven. Wij bieden een breed pakket aan diensten. Van marktonderzoek, data-analyse, mailverwerking tot aan responsmeting. Automotive Partners B.V. Postbus AN Alphen aan den Rijn Tel.: +31 (0) Wilt u ons en de producten beter leren kennen? Neem contact met ons op. Mail: Web: /automotivepartners /company/automotive-partners-bv /Automotivepartn

ZET EEN GRENSVERLEGGENDE STAP IN KLANTENCONTACT

ZET EEN GRENSVERLEGGENDE STAP IN KLANTENCONTACT Autom o tive Pa rtners ZET EEN GRENSVERLEGGENDE STAP IN KLANTENCONTACT Automotive Partners An Automotive Insight Company Voor een autobedrijf is klantencontact een must. Via de telefoon, een e-mail, mailing

Nadere informatie

altijd contact, minimale inspanning

altijd contact, minimale inspanning altijd contact, minimale inspanning Succesvol een autobedrijf runnen begint bij het zo optimaal mogelijk bedienen van klanten en prospects. Hoe bereik je potentiele klanten en hoe zorg je dat je klanten

Nadere informatie

De juiste dealer op de juiste plek. Automotive Partners

De juiste dealer op de juiste plek. Automotive Partners De juiste dealer op de juiste plek Automotive Partners Automotive Partners Uw toekomstige dealernetwerk concurrerend en winstgevend! De lage winstgevendheid in de autobranche vraagt om een professionele

Nadere informatie

MARKETINGJAARKALENDER 2017

MARKETINGJAARKALENDER 2017 MARKETINGJAARKALENDER 2017 Ieder jaar bevat onze marketingkalender minimaal 6 aantrekkelijke mailingen die zijn afgestemd op het seizoen. Een uitnodiging voor uw Paasshow, de promotie van een zomer- of

Nadere informatie

Automotive Partners. Gebruik een purl: mail en web voor de hoogste respons.

Automotive Partners. Gebruik een purl: mail en web voor de hoogste respons. Automotive Partners Gebruik een purl: mail en web voor de hoogste respons. Automotive Partners De vele voordelen van een purl - de persoonlijke landingspagina. De traditionele mailing is nog springlevend.

Nadere informatie

De klantwaarde in beeld - MOTOBUS. Automotive Partners

De klantwaarde in beeld - MOTOBUS. Automotive Partners De klantwaarde in beeld - MOTOBUS Automotive Partners Automotive Partners Uw klanten in beeld klantwaarde, tevredenheid en loyaliteit! De lage winstgevendheid in de autobranche vraagt om een professionele

Nadere informatie

DO YOUR CUSTOMERS FEEL SPECIAL? The new customer loyalty experience by

DO YOUR CUSTOMERS FEEL SPECIAL? The new customer loyalty experience by DO YOUR CUSTOMERS FEEL SPECIAL? geautomatiseerd relevant gericht Autoconnect CARE staat voor geautomatiseerd communiceren met uw klanten. Zo informeert u uw klant over zijn wagen, over uw bedrijf en over

Nadere informatie

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit

Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit Crossmediale campagnes. Jouw succes, onze specialiteit CampagneMakers is powered by Wat doen wij allemaal Wij zorgen voor een boodschap naar jouw klant die wij crossmediaal verpakken in diverse online

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden de MEErwaardE niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. onderhoud vaste onderhoudstarieven

Nadere informatie

ONZE BELOFTE. UW ERVARING.

ONZE BELOFTE. UW ERVARING. ONZE BELOFTE. UW ERVARING. Bij Nissan zien wij graag dat u zich als klant thuis voelt. Daarom doen wij u een aantal beloften én bieden wij diverse services waar u altijd op kunt rekenen. Als kernwaarden

Nadere informatie

Your view on business On your favorite device

Your view on business On your favorite device ANY2INFO OVER ONS Your view on business On your favorite device Any2info is een ICT-onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling van standaard software waarmee mobiele bedrijfsapps kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen.

Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. De app laadt altijd met het logo van Mijn Volkswagen. Na enkele seconden

Nadere informatie

Automotive Seminar Werving nieuwe klanten

Automotive Seminar Werving nieuwe klanten Automotive Seminar Werving nieuwe klanten Probleemstelling Evaluatie Doelstelling Media Ingrediënten Doelgroep Creatie Timing Concept Case: sales Direct Mail i.s.m. Cardatapool Multimerk dealerholding

Nadere informatie

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Informatiebrochure Informatie over Carsom.nl Wat is Carsom.nl? Carsom.nl is een nieuw, onafhankelijk platform voor onderhoud en reparaties. Op Carsom.nl worden

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Alles voor een Perfecte Winter.

Alles voor een Perfecte Winter. Alles voor een Perfecte Winter. Ford Motorcraft Winterinspectie Wij controleren uw auto op meer dan 10 vitale veiligheidsitems voor slechts 19,95 Veilig de winter in! Met een grondige winterinspectie De

Nadere informatie

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS!

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! 24 MAANDEN GARANTIE OP ONDERDELEN EN REPARATIES CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT De markt staat onder druk,

Nadere informatie

service-messages.nl Serviceberichten

service-messages.nl Serviceberichten service-messages.nl Serviceberichten Verstuur de juiste berichten, op het juiste moment, via het juiste kanaal. Volautomatisch, op basis van actuele klantgegevens en contactmomenten in uw DMS Versie: Mei

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Handleiding voor ITK 3.0 gebruikers

Handleiding voor ITK 3.0 gebruikers Handleiding voor ITK 3.0 gebruikers Voorwoord InTimeKlantencontact maakt onderdeel uit van een brede Sales en Aftersales filosofie voor het autobedrijf. Door klanten actief te voorzien van voor hen interessante

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 CORDOBA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Cordoba geldt een vast onderhoudsinterval,

Nadere informatie

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

Kubion & Unexus verbinden mensen

Kubion & Unexus verbinden mensen Kubion & Unexus verbinden mensen een reparatieverzoek kijk eens, indienen gaat eenvoudig zeg. we kunneninloggen bij de woningcorporatie. wat kunnen we hier veel nalezen, inzien en regelen. erg handig.

Nadere informatie

Whitepaper Mailtomarket

Whitepaper Mailtomarket Whitepaper Mailtomarket Inleiding Ik heb al een digitale nieuwsbrief moet ik dit lezen? Als u uw relaties directer en specifieker wilt benaderen met informatie die bij hen past, dan is e-mailmarketing

Nadere informatie

De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen.

De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen. De mijn Volkswagen app koppelen aan uw Volkswagen. Voordat u gebruik kunt maken van de Mijn Volkswagen app koppelt u eerst de app aan uw Volkswagen. Volg de hierna beschreven stappen. Stap 1 - Login scherm.

Nadere informatie

Pondres Etail instapconcept

Pondres Etail instapconcept Pondres Etail instapconcept In het kader van het project Internetlogistiek Midden-Brabant heeft Pondres een concept ontwikkeld voor retailers die van bricks naar clicks willen. Met behulp van dit concept

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Introductie Automotive Barometer. 9 maart 2016

Introductie Automotive Barometer. 9 maart 2016 Introductie Automotive Barometer 9 maart 2016 CARMEN automotive Klantcontact center met ruim 10 jaar ervaring, 100% gespecialiseerd in de automobielbranche Werkt voor ruim de helft van de populaire automerken

Nadere informatie

Vehicle Health Check

Vehicle Health Check vehiclehealthcheck.nl 100% 55% 74% 89% 39% 83% Vehicle Health Check Verhoog de efficiëntie van uw voertuigcontroles, maximaliseer de loyaliteit van uw klanten en creëer structuur en inzicht in uw werkplaatsproces.

Nadere informatie

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel Sales Funnel We weten dat voor het kopen van een nieuwe auto het aantal showroom bezoeken al jaren afneemt. Deze afname van toestroom van klanten in de showroom moet gecompenseerd worden door leads op

Nadere informatie

Ervaar de Pro s van Profile

Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Profile is al jaren hét adres voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige autobanden en velgen. Maar wist je dat je bij steeds meer van onze

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 13 oktober 2015 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B...

Nadere informatie

INDI Branche oplossing Automotive DM. René Stolp Corporate strategist RDC

INDI Branche oplossing Automotive DM. René Stolp Corporate strategist RDC INDI Branche oplossing Automotive DM René Stolp Corporate strategist RDC Even voorstellen RDC Automatiserin g Veertig jaar Automotive DM: Actueel autobezit = belangrijkste segmentatiekenmerk NAW-gegevens

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL

WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL WAARDE CREËREN MET DE QUERCIS BUSINESS PORTAL RONALD VAN KESSEL sectietitel Titel De tekentafel Wat vertellen onze klanten? Wat biedt Exact? Wat vertellen wensen onze klanten? Globe Synergy online de oplossing

Nadere informatie

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING

PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING ONDERZOEK 04 - VERSIE 1.0 PROBIBLIO / INFORMATIEVOORZIENING AMSTERDAM, 29 MEI 2012 UITNODIGING Subject: Uitnodiging BiebPanel onderzoek: informatievoorziening [bibliotheek] vraagt uw mening! Geachte [aanhef]

Nadere informatie

Beschrijving onderzoeksopzet autobedrijf.tevreden.nl. Versie oktober 2010. pagina 1 van 8

Beschrijving onderzoeksopzet autobedrijf.tevreden.nl. Versie oktober 2010. pagina 1 van 8 Beschrijving onderzoeksopzet autobedrijf.tevreden.nl Versie oktober 2010 pagina 1 van 8 Welke onderwerpen komt u in deze onderzoeksopzet tegen: 1. Doelstelling(en) onderzoek 2. Opzet onderzoek 3. Noodzaak

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

Accelereren om te presteren

Accelereren om te presteren Accelereren om te presteren Topprestaties met CarIT van VCD Automotive Maak kennis met dé totaaloplossing voor de automotive branche Uw bedrijfsprocessen op peil met CarIT DMS en CRM CarIT in een notendop

Nadere informatie

WinRIS E-marketing. De moderne manier van marketing

WinRIS E-marketing. De moderne manier van marketing WinRIS E-marketing De moderne manier van marketing Inleiding E-mail is niet weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf. Het is een veelzijdig communicatiemiddel en wordt steeds meer

Nadere informatie

Handleiding. VGT Portal

Handleiding. VGT Portal Handleiding VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen Zaandam, 13 augustus 2015 Versie: 2015-V 1.4 VGT Zaandam De laatste versie van deze handleiding kunt u altijd hier downloaden. Handleiding VGT Portal

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

De zekerheid van Mercedes-Benz

De zekerheid van Mercedes-Benz De zekerheid van Mercedes-Benz Mercedes-Benz Nederland B.V., Postbus 2088, 3500 GB Utrecht. www.mercedes.nl Het diensten- en serviceconcept. 2 Mercedes-Benz Diensten- en serviceconcept 3 Inhoudsopgave

Nadere informatie

De Kijk Op. Relaties onderhouden was nog nooit zo eenvoudig

De Kijk Op. Relaties onderhouden was nog nooit zo eenvoudig De Kijk Op Relaties onderhouden was nog nooit zo eenvoudig Hebt u er al kijk op? Een relatie onderhouden vraagt de nodige aandacht. Zeker als u veel relaties hebt, is het soms lastig met iedereen in contact

Nadere informatie

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven

Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven Productinformatie LOKO Mailservice E-marketing met digitale nieuwsbrieven LOKO Mailservice is een full service dienst van www.nieuwsbriefspecialist.nl (Leaflet productinformatie LMS juni 2015) Een professionele

Nadere informatie

(Online) Verkoop & CRM. Woensdag 9 maart 2016

(Online) Verkoop & CRM. Woensdag 9 maart 2016 (Online) Verkoop & CRM Woensdag 9 maart 2016 Agenda Introductie Verkoop proces en CRM SAP B1 app Online? Vragen Introductie Marit Polman Xander van t Hof Jan Willem de Bruijn SAP B1 tips https://www.linkedin.com/today/author/13543797?trk=prof-sm

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO TOLEDO TOLEDO 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 TOLEDO 1998-2004 TOLEDO 2004-2013 TOLEDO 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN POWERED BY INTRACO TRADING BV ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN LOYALITEITSPROGRAMMA Time toreward VANAF 49,95 PER MAAND (EXCL. BTW) DE KRACHT VAN EEN LOYALITEITS- PROGRAMMA DE KRACHT VAN TOREWARD - Loyalere klanten

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing Frankwatching Volledige automatisering e-mailmarketing Efficiënte promotie van nieuwe artikelen via e-mail CMS Koppeling bespaart een uur werk per nieuwsbrief Customized content door uitgebreide segmentatie

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

Agenda 030 6866920 / 06-23361457. organisaties

Agenda 030 6866920 / 06-23361457. organisaties Agenda Roel Assies Ton van der Zandt Introductie 030 6866920 / 06-23361457 CRM in dealer- en franchise organisaties Historie & Profiel ilionx Group Nederlands bedrijf ilionx is onafhankelijk en autonoom

Nadere informatie

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken

Lead score. Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Lead score Graydon Lead Insights. Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. openheid van zaken Maximaal rendement uit uw B2B-websitebezoek. Boost uw B2B-leadgeneratie Slechts 4 tot 11% van al uw websitebezoekers

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Workshop IP-Herkenning

Workshop IP-Herkenning Workshop IP-Herkenning Peter Arkenbout Gysbert Wind 14 januari 2016 WiFi: Prosu_Guest Wachtwoord: villa8251 Agenda - Introductie - Marketing & sales online Feiten en cijfers - IP-herkenning - Aan de slag

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM. Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak

HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM. Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak Geachte relatie, Wij waarderen uw klandizie en interesse in onze producten ten zeerste.

Nadere informatie

Your View on Business

Your View on Business ANY2INFO PRESENTER Your View on Business On your favorite device Any2info ontwerpt en configureert, met een standaard applicatie, maatwerk datasets, appformulieren en dashboards voor jouw kijk op zaken.

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE DS LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties.

Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties. Het succesvolle all-in-one online platform voor bedrijven en organisaties. Klaar voor de toekomst Synergie Komt uit het Grieks: (synergia = samenwerking). Het beschrijft de situatie waarin het effect van

Nadere informatie

websolv ings.nl Mailing Campagnes

websolv ings.nl Mailing Campagnes websolve-mailings.nl Mailing Campagnes Bouw gerichte, gepersonaliseerde campagnes en haal ontvangers direct uit uw DMS. Analyseer resultaten middels conversies in showroom en werkplaats. Versie: Juli 2016

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

Marie Emma Vigeveno B2B Marketing Manager

Marie Emma Vigeveno B2B Marketing Manager Onderzoek mobiel doneren Marie Emma Vigeveno B2B Marketing Manager Onderzoeksrapportage Auteur: Seth Schaafsma Project: Z4792 3-7-2014 Pilot mobiel doneren Nu.nl Methode en opzet Het onderzoek is online

Nadere informatie

Acrobat 8 voor marketingprofessionals

Acrobat 8 voor marketingprofessionals Acrobat 8 voor marketingprofessionals Colin van Oosterhout Business Development Manager Acrobat Monique Engelaar Marketing Manager Acrobat Adobe Systems Benelux 2006 Adobe Systems Incorporated. All Rights

Nadere informatie

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd

Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Proteq, Zelf.nl Offerteproces verzekeringen geautomatiseerd Hoog rendement door uitgebreide personalisatie Polisaanvraag marketingtechnisch geoptimaliseerd Alle klantgegevens en contactmomenten in één

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA ALHAMBRA 2011 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALHAMBRA 1996-2010 ALHAMBRA 2011 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 INCA SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud. Voor de SEAT Inca geldt

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 ALTEA ALTEA XL ALTEA FREETRACK SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende soorten onderhoud.

Nadere informatie

Wageningen UR. Één online uitstraling

Wageningen UR. Één online uitstraling Wageningen UR Één online uitstraling Centrale regie over huisstijl en opzet Alle profielen en contactmomenten in één systeem Verregaande koppeling tussen Measuremail en backoffice website Automatische

Nadere informatie

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn MailPlus Kennissessie ism Van IJzendoorn Agenda 1 2 3 4 5 6 7 WIE IS MAILPLUS / WAAR STAAN WE VOOR? Van IJzendoorn en MAILPLUS WAT IS E-MAIL MARKETING E-MAIL & MOBILE DO S & DON TS HOE ZET IK HET GOED

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

De kracht van geïntegreerde 1:1 communicatie. Peter Kruijt EDP - Hans van Lith Xplor najaarsbijeenkomst 2013

De kracht van geïntegreerde 1:1 communicatie. Peter Kruijt EDP - Hans van Lith Xplor najaarsbijeenkomst 2013 De kracht van geïntegreerde 1:1 communicatie Peter Kruijt EDP - Hans van Lith Xplor najaarsbijeenkomst 2013 Customer & Prospects What do they want? Are you listening 365, 24/7? Are you pushing the right

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

TravMedia Company. professionaliseert e-mailmarketing

TravMedia Company. professionaliseert e-mailmarketing TravMedia Company professionaliseert e-mailmarketing Efficiënte promotie van nieuwe artikelen via e-mail CMS Koppeling bespaart een uur werk per nieuwsbrief Customized content door uitgebreide segmentatie

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio BETA De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio 1 3 Offerteaanvragen ontvangen van consumenten uit de buurt 3 Snel en eenvoudig offertes uitbrengen 3 Nieuwe klanten aantrekken en uw omzet vergroten

Nadere informatie

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Commercieel Succes. Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Commercieel Succes Klantgerichte communicatie ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda De uitdagingen Uw klant centraal door: Real-time dashboards/rapportages Een snel en actueel CRM systeem

Nadere informatie

Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt.

Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt. PRODUCT TEKST ONLINE TAXATIETOOL WEBSHOP Variant 1: OTM 1: Online taxatietool gekoppeld aan uw occasions Koppel de Online Taxatie Module aan AutoCommerce en verkoop méér. De Online Taxatietool maakt uw

Nadere informatie

Handleiding. VGT Portal

Handleiding. VGT Portal Handleiding VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen Zaandam, 6 juli 2015 Versie: 2015-V 1.3 VGT Zaandam De laatste versie van deze handleiding kunt u altijd hier downloaden. Handleiding VGT Portal Veiligheidsinformatiebladen

Nadere informatie

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van:

Documentatiemap VEENENDAAL. VoordeelCard VEENENDAAL. W. van Oranje-Nassau. Veenendaal VoordeelCard is een initiatief van: Documentatiemap Veenendaal is een initiatief van: 1. Wat is de Veenendaal Voordeel Card De Veenendaal Voordeel Card is een digitale abonneekaart die vanaf begin november 2012 voor inwoners en bezoekers

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

Klantgericht communiceren met donateurs

Klantgericht communiceren met donateurs Klantgericht communiceren met donateurs 4orange, 2016 4orange, 2013 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Klantgericht communiceren met donateurs Iedereen in de non-profit branche die

Nadere informatie

Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het?

Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het? Leads verzilveren met de slimste tool voor uw website(s). Hoe werkt het? Slechts 2 tot 3% van de onlinebezoekers neemt daadwerkelijk contact op of wordt klant bij het op internet geraadpleegde bedrijf!

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie