Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt."

Transcriptie

1 PRODUCT TEKST ONLINE TAXATIETOOL WEBSHOP Variant 1: OTM 1: Online taxatietool gekoppeld aan uw occasions Koppel de Online Taxatie Module aan AutoCommerce en verkoop méér. De Online Taxatietool maakt uw online activiteiten compleet! Vrijwel elke consument oriënteert zich eerst via internet op het auto-aanbod. Het is dus zaak dat uw aanbod daar op de meest aantrekkelijke wijze tussen zit. Daarom bieden wij u, in samenwerking met DTC Media, de Online Taxatie Module aan. Een taxatietool die wordt ingebouwd in uw eigen website, waarmee u uw online activiteiten compleet maakt. Wat doet de module? De Online Taxatie Module verzorgt een gratis autotaxatie inclusief een maatwerk inruilvoorstel voor de door u aangeboden auto. Uw prospect ontvangt deze rechtstreeks per , geschreven en vormgegeven vanuit uw naam. Er zijn 3 varianten beschikbaar: Gekoppeld aan uw occasions Geen inruilvoorstel, wel taxatierapport Voor op uw actiesite met nieuwe auto s Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool gekoppeld aan uw occasions uitgewerkt. 1. Design online inruilvoorstel naar wens in te vullen Het design van het online inruilvoorstel kan volledig naar uw wens worden vormgegeven. Behoudens bepaalde velden - zoals de te kopen auto inclusief foto s, de in te ruilen auto en de rekensom - die op vaste plekken staan. 2. Aanpassing inruilwaarde op basis van terug te kopen auto Op basis van de terug te kopen auto is het mogelijk om de inruilprijs te beïnvloeden. Er kan een plus of min bedrag of percentage op basis van de Autotelex waarde worden verwerkt. 3. Koppeling SAM Wij bieden optioneel een koppeling met SAM ( 500,- zie elders in de webshop), een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. 4. Mogelijkheid alternatieve aanbieding Optioneel bieden wij de mogelijkheid om een alternatieve aanbieding te versturen na het aanvragen van een online inruilvoorstel. De prospect ontvangt een separate mail met daarbij het alternatieve voorstel, ideale manier om bijvoorbeeld voorraad auto s onder de aandacht te brengen.

2 5. Automatisch de juiste vestiging Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen, dan is dat geen probleem. Het taxatierapport wordt automatisch verstuurd vanuit de vestiging waar de occasion op voorraad staat. Hierbij wordt de bedrijfsnaam als afzender ingevuld en het adres als afzendadres. Mocht de consument een reply geven op het inruilvoorstel, dan komt deze reactie bij de juiste vestiging uit. 6. Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan, zie elders in de webshop. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. 7. Koppeling externe databases Ook als u (nog) geen gebruiker bent AutoCommerce of de Autosoft AutoConfigurator bieden wij uitkomst. De Online Taxatie Module is op een vrij eenvoudige wijze te koppelen aan een externe database, denk hierbij aan een occasionmodule of een carconfigurator. De terug te kopen auto wordt automatisch meegenomen in het online inruilvoorstel waarin ook nog rekening gehouden kan worden met variabele actieblokken. 8. XML output De Online Taxatie Module biedt standaard alle gegevens van getaxeerde auto s inclusief de NAWTE via XML aan. Op deze manier is er vrij eenvoudig een koppeling te maken met ieder CRM pakket. 9. Leads zijn 100% uw eigendom De verzamelde leads via de Online Taxatie Module zijn 100% uw eigendom. Ook worden de gegevens automatisch opgeslagen in een marketing platvorm Tripolis en staan klaar voor gerichte campagnes. Kortom: U speelt perfect in op de online informatiebehoefte van de consument. Tegelijk anticipeert u op het verkoopgesprek door direct een maatwerk inruilvoorstel te doen. De juiste informatie op het juiste moment!

3 Prijs: OTM gekoppeld aan occasions eenmalig: 395,- Taxatiekosten (voor alle modules) Kenteken opvraging: 0,10 Waarde opvraging: 0,50 Koppel de Online Taxatie Module aan AutoCommerce en verkoop méér! Wij geven u graag een demonstratie. Kijk voor een voorbeeld op: Variant 2: OTM 2: Online taxatietool, geen inruilvoorstel, wel taxatierapport De Online Taxatietool maakt uw online activiteiten compleet! Vrijwel elke consument oriënteert zich eerst via internet op het auto-aanbod. Het is dus zaak dat uw aanbod daar op de meest aantrekkelijke wijze tussen zit. Daarom bieden wij u, in samenwerking met DTC Media, de Online Taxatie Module aan. Een taxatietool die wordt ingebouwd in uw eigen website, waarmee u uw online activiteiten compleet maakt. Wat doet de module? De Online Taxatie Module verzorgt een gratis autotaxatie inclusief een maatwerk inruilvoorstel voor de door u aangeboden auto. Uw prospect ontvangt deze rechtstreeks per , geschreven en vormgegeven vanuit uw naam. Er zijn 3 varianten beschikbaar: Gekoppeld aan uw occasions Geen inruilvoorstel, wel taxatierapport Voor op uw actiesite met nieuwe auto s Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool waarbij geen inruilvoorstel, wel taxatierapport uitgewerkt. 1. Design taxatierapport naar wens in te vullen Onderaan de taxatiebrief is ruimte voor een advertentie (formaat ongeveer ½ A4) die volledig naar uw wens kan worden vormgegeven. 2. Koppeling SAM Wij bieden optioneel een koppeling met SAM ( 500,- zie elders in de webshop), een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. 3. Mogelijkheid alternatieve aanbieding Optioneel bieden wij de mogelijkheid om een alternatieve aanbieding te versturen na het aanvragen van een online inruilvoorstel. De prospect ontvangt een separate mail met daarbij het alternatieve voorstel, ideale manier om bijvoorbeeld voorraad auto s onder de aandacht te brengen.

4 4. Vestigingskeuze / postcodetabel Wij bieden de mogelijkheid om de prospect uit een vestiging te laten kiezen, dit kan op verschillende manieren worden ingezet. Voor een dealer met meerdere vestigingen of een multibrand dealer krijgt de prospect de keuze om uit de vestigingen te kiezen waar het betreffende merk wordt geleverd. Ook kan er een postcode tabel ingelezen worden, de consument krijgt dan de dichtstbijzijnde vestigingen te zien. Indien hun dealer daar niet bij staat kunnen ze alle dealers in Nederland opvragen en de gewenste aanvinken. 5. Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan, zie elders in de webshop. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. 6. XML output De Online Taxatie Module biedt standaard alle gegevens van getaxeerde auto s inclusief de NAWTE via XML aan. Op deze manier is er vrij eenvoudig een koppeling te maken met ieder CRM pakket. 7. Leads zijn 100% uw eigendom De verzamelde leads via de Online Taxatie Module zijn 100% uw eigendom. Ook worden de gegevens automatisch opgeslagen in een marketing platvorm Tripolis en staan klaar voor gerichte campagnes. Kortom: U speelt perfect in op de online informatiebehoefte van de consument. Tegelijk anticipeert u op het verkoopgesprek door direct een maatwerk inruilvoorstel te doen. De juiste informatie op het juiste moment! Prijs: OTM met taxatierapport eenmalig: 295,- Taxatiekosten (voor alle modules) Kenteken opvraging: 0,10 Waarde opvraging: 0,50

5 Variant 3: OTM 3: Online taxatietool voor op uw actiesite met nieuwe auto s De Online Taxatietool maakt uw online activiteiten compleet! Vrijwel elke consument oriënteert zich eerst via internet op het auto-aanbod. Het is dus zaak dat uw aanbod daar op de meest aantrekkelijke wijze tussen zit. Daarom bieden wij u, in samenwerking met DTC Media, de Online Taxatie Module aan. Een taxatietool die wordt ingebouwd in uw eigen website, waarmee u uw online activiteiten compleet maakt. Wat doet de module? De Online Taxatie Module verzorgt een gratis autotaxatie inclusief een maatwerk inruilvoorstel voor de door u aangeboden auto. Uw prospect ontvangt deze rechtstreeks per , geschreven en vormgegeven vanuit uw naam. Er zijn 3 varianten beschikbaar: Gekoppeld aan uw occasions Geen inruilvoorstel, wel taxatierapport Voor op uw actiesite met nieuwe auto s Hieronder hebben wij de kenmerken en uw voordelen voor de online taxatietool voor op uw actiesite met nieuwe auto s uitgewerkt. 1. Design module en brief naar wens in te vullen De designs van de module en de online inruilvoorstellen kunnen volledig naar wens worden vormgegeven. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden, zijn de vaste velden zoals kenteken, km-stand en de rekensom in het online inruilvoorstel. 2. Aanpassing inruilwaarde op basis van terug te kopen auto Op basis van de terug te kopen auto is het mogelijk om de inruilprijs te beïnvloeden. Er kan een plus of min bedrag of percentage op basis van de Autotelex waarde worden verwerkt. Dit is per aangeboden model in te stellen. 3. Automatische maandtermijn berekening Het bij te betalen bedrag kan direct worden doorgerekend in een maandelijkse termijn. Rentepercentage, looptijd en restwaarde kunnen vooraf worden bepaald. Er dient vooraf een keuze gemaakt te worden uit een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet. 4. Koppeling SAM We bieden optioneel een koppeling met SAM ( 500,- zie elders in de webshop), een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. 5. Koppeling Mellerose (professionele opvolging) Wij bieden een koppeling met Mellerose. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, worden direct doorgeschoten naar Mellerose en worden direct opgevolgd door een callcenter. Proefritten of afspraken kunnen rechtstreeks in een beschikbare agenda worden ingepland. 6. Geldigheid offerte Het is naar eigen wens in te stellen tot wanneer de offerte geldig is. Op het inruilvoorstel zal onder de rekensom komen te staan: Dit voorstel is geldig tot en met DD-MM-JJJ.

6 7. Vestigingskeuze / postcodetabel Wij bieden de mogelijkheid om de prospect uit een vestiging te laten kiezen, dit kan op verschillende manieren worden ingezet. Voor een dealer met meerdere vestigingen of een multibrand dealer krijgt de prospect de keuze om uit de vestigingen te kiezen waar het betreffende merk wordt geleverd. Ook kan er een postcode tabel ingelezen worden, de consument krijgt dan de dichtstbijzijnde vestigingen te zien. Indien hun dealer daar niet bij staat kunnen ze alle dealers in Nederland opvragen en de gewenste aanvinken. 8. Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan, zie elders in de webshop. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: Waardes op terug te kopen auto aanpassen in euro s of percentage aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. 9. Koppeling externe databases Ook als u (nog) geen gebruiker bent AutoCommerce of de Autosoft AutoConfigurator bieden wij uitkomst. De Online Taxatie Module is op een vrij eenvoudige wijze te koppelen aan een externe database, denk hierbij aan een occasionmodule of een carconfigurator. De terug te kopen auto wordt automatisch meegenomen in het online inruilvoorstel waarin ook nog rekening gehouden kan worden met variabele actieblokken. 10. XML output De Online Taxatie Module biedt standaard alle gegevens van getaxeerde auto s inclusief de NAWTE via XML aan. Op deze manier is er vrij eenvoudig een koppeling te maken met ieder CRM pakket. 11. Leads zijn 100% uw eigendom De verzamelde leads via de Online Taxatie Module zijn 100% uw eigendom. Ook worden de gegevens automatisch opgeslagen in een marketing platvorm Tripolis en staan klaar voor gerichte campagnes. Kortom: U speelt perfect in op de online informatiebehoefte van de consument. Tegelijk anticipeert u op het verkoopgesprek door direct een maatwerk inruilvoorstel te doen. De juiste informatie op het juiste moment!

7 Prijs: OTM voor nieuwe auto s: vanaf 495,- Taxatiekosten (voor alle modules) Kenteken opvraging: 0,10 Waarde opvraging: 0,50 Kijk voor een voorbeeld op: / Apart product webshop: Online Taxatietool Dealerlogin Bij iedere Online Taxatie Module bieden wij optioneel een dealerlogin aan. Hier zijn middels een inlogcode alle ingevoerde auto s, opties en waarde aanpassingen te bekijken. Naast de inzage van de ingestelde gegevens wordt er ook de mogelijkheid geboden om een aantal gegevens te wijzigen, hieronder een overzicht van de aan te passen variabelen: Waardes op terug te kopen auto aanpassen in euro s of percentage aanpassingen zijn in te voeren op basis van merk, model, bouwjaar, km-stand en soort brandstof. Denk hierbij aan het hoger bieden op eigenmerk rijders of zeer courante modellen, minder bieden op minder courante modellen of niet meer bieden op auto s die niet interessant zijn. Aanpassingen zijn te maken in euro s, percentage of niet meer bieden. Indien niet meer bieden is ingesteld wordt er geen automatische waardebepaling meer gegeven. De prospect ontvangt de melding dat er helaas geen automatische waardebepaling mogelijk is maar dat de gegevens goed zijn ontvangen. De dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op om persoonlijk de inruilprijs te bespreken. Prijs Dealerlogin (unieke feature!) Eenmalige opstartkosten: 375,- Maandelijkse kosten: 17,50 (Jaarlijks vooraf gefactureerd) Apart product webshop: Koppeling SAM We bieden optioneel een koppeling met SAM, een veel gebruikt CRM pakket binnen de autobranche. De verzamelde NAWTE gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoon en adres) inclusief de te kopen auto, in te ruilen auto en waardes worden direct doorgeschoten in het CRM pakket en staan klaar voor opvolging. Prijs: Koppeling SAM met OTM: 500,-

maatwerk maatwerk AutoCommerce Lite Met de AutoConfigurator eenvoudig en altijd up-to-date nieuwe auto s aanbieden

maatwerk maatwerk AutoCommerce Lite Met de AutoConfigurator eenvoudig en altijd up-to-date nieuwe auto s aanbieden Autoprice Professional Basic Pakket 395,00 149,00 In combinatie met bestaand AutoCommerce pakket 395,00 129,00 AutoConfigurator Unieke AutoConfigurator op basis van Europese data van alle merken en modellen

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt rijden zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt rijden zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u uw auto of motor financieren met een lening van Alpha Credit Nederland?

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt wonen zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt wonen zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud Credivance. Méér dan krediet. Bent u op zoek naar een passende finacieringsoplossing om uw woonwensen te realiseren? Zoekt u een goed

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN CITROËN Autofinanciering AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN Uw auto goed financieren, dat scheelt een hoop zorgen. En sparen voor uw nieuwe auto hoeft niet. Bij

Nadere informatie

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Rijnmond Hypotheekwijzer BV Telefoon: 0102460000 Uw adviseur: Email adres: Ton Onder de Linden tonderdelinden@hypotheekwijzer.com Wat kunt u van de Hypotheekwijzer

Nadere informatie

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB

DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB DocuSoft CRM relatiebeheer voor het MKB Binnen ondernemingen gaat het onderdeel communicatie een steeds grotere rol spelen naarmate het aantal personeelsleden toeneemt en/of de structuur van het bedrijf

Nadere informatie

Handleiding. versie 20 24 april 2013

Handleiding. versie 20 24 april 2013 Handleiding versie 20 24 april 2013 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW WEBSHOP EN PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN... 5 1.2.1 Afbeeldingen toevoegen... 6 1.2.2 Gerelateerde producten...

Nadere informatie

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden.

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden. Totaalconcept CRM-software kunt u overal kopen. Net als adressen voor uw direct mailacties. En ook software voor e-mailmarketing is er in overvloed. Maar één leverancier, die alle benodigde producten en

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

Rijplezier met Renault Zeker en op maat gefinancierd. Particulier

Rijplezier met Renault Zeker en op maat gefinancierd. Particulier Rijplezier met Zeker en op maat gefinancierd Particulier Hartelijk dank voor uw interesse in een financiering op maat bij Financial Services. Deze algemene brochure biedt u meer inzicht in wie Financial

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

Van Meijel Supportsysteem

Van Meijel Supportsysteem Van Meijel Supportsysteem Tips voor een optimaal gebruik Auteur: VanMeijel Servicedesk Documentnr: 041840004 Datum: Versie: Documentnr. 29 december 2011 1.06 Van Meijel Automatisering bv Duit 8-8305 BB

Nadere informatie

ByteGear? Inhoudelijk. Programma onderdelen. ByteGear is een Orthodontiepraktijk Management Systeem.

ByteGear? Inhoudelijk. Programma onderdelen. ByteGear is een Orthodontiepraktijk Management Systeem. ByteGear? ByteGear is een Orthodontiepraktijk Management Systeem. ByteGear wordt door ontwikkeld in opdracht van een groep collega-orthodontisten. In nauwe samenwerking met deze opdrachtgevers annex gebruikers

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Verkoopindicator. Voorbeeldstraat 1 Voorbeeldstad

Verkoopindicator. Voorbeeldstraat 1 Voorbeeldstad Verkoopindicator Voorbeeldstraat 1 Voorbeeldstad Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Gegevens van uw aanvraag 3 3. Samenvatting van uw buurt 4 4. Hoe wordt de analyse gemaakt? 5 5. De vraagprijs, de opbrengst

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

Implementatie online producten. Versie 5.2 ATP 05-05-2008 pagina 1. Handleiding

Implementatie online producten. Versie 5.2 ATP 05-05-2008 pagina 1. Handleiding 05-05-2008 pagina 1 Handleiding implementatie online producten Europeesche Verzekeringen Amsterdam, mei 2009 05-05-2008 pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding Voorwoord Account Werken in de backoffice van

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET. BIJ

Nadere informatie

GIN MAIL-SMS HANDLEIDING

GIN MAIL-SMS HANDLEIDING GIN MAIL-SMS HANDLEIDING Als gebruiker van de GIN diensten heeft u automatisch een e-mailadres op het internet. U kunt dus, terwijl u mobiel bent, zowel e-mail ontvangen als e-mail verzenden. E-mail wordt

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Versie B04 d.d. 29 april 2013. Cash Webservices

Versie B04 d.d. 29 april 2013. Cash Webservices Cash Webservices Deze dienst biedt u de mogelijkheid om uw CASH programma te laten communiceren met de buitenwereld, of diensten te gebruiken van derden die via internet worden aangeboden. Door deze unieke

Nadere informatie

Introductie I&O Auctions

Introductie I&O Auctions Brochure Introductie I&O Auctions Traditionele veilingen worden sinds enkele jaren vervangen door online veilingen. Internet biedt zoveel meer mogelijkheden. Het is snel, transparant en toegankelijker

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Klant- en Partner Web Versjon: 12 Innhoud KLANT- EN PARTNER

Nadere informatie