VentaVid TM. Persoonlijk contact met video

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VentaVid TM. Persoonlijk contact met video"

Transcriptie

1 VentaVid TM Persoonlijk contact met video

2 De automotive video oplossing voor sales en aftersales VentaVid Aftersales VentaVid Sales EVHC - VentaVid Voor het opvolgen van je online leads, bevestigen van afspraken of een sneak preview bij aflevering. Voor het inzichtelijk maken van reparaties of het verkopen van meerwerkzaamheden in de werkplaats. De digitale check met video. Stap voor stap neem je alle essentiele punten door. Nu gecombineerd met video.

3 Hoe het werkt 1 Hoe het werkt 2 Maak en upload een video Personaliseer je boodschap Gemakkelijk en snel met je smartphone, tablet of ipod. Kies de juiste huisstijl. Dealer van meerdere merken? Wissel eenvoudig van huisstijl met de Multi Templates van VentaVid.

4 Hoe het werkt 3 Hoe het werkt Meten is weten Verstuur je boodschap Volg de klant en meet interesse Per , SMS of WhatsApp en ontvang een melding als je video is bekeken. Uitgebreide statistieken aanwezig.

5 How it works. VentaVid Sales Step 3 Send your message By , SMS or WhatsApp and receive a notification when your video is viewed. Waarom? Opvolgen van online leads Opvolging na showroombezoek Bevestigen van afspraken Aflevering en sneak preview Introductie nieuwe modellen Video wekt vertrouwen 80% reageert op een videoboodschap Video verhoogt de conversie op de online leads Verhogen van de klanttevredenheid Video brengt de showroom aan huis!

6 VentaVid Aftersales Specificaties VentaVid App Verkoop van meerwerkzaamheden Uitleg van reparaties Video na werkplaatsbezoek Feel good movies Waarom? Sneller akkoord op reparaties Meer omzet Verhoging van de klanttevredenheid Sneller vertrouwen winnen van de klant Multi inlog Pauzeren Type video meten Met de multi inlog is het mogelijk om met meerdere monteurs op één apparaat in te loggen, handig als je besluit om op één apparaat video s te maken Stel, je bent een video aan het maken. Je besluit ook nog de onderkant van de auto te laten zien, dus de brug moet omhoog of je weet het even niet meer. Soms is het makkelijk als je de opname kunt pauzeren! Bijhouden welke type video s er gemaakt worden? Vanuit de app kunnen we dit voor je meten. Het resultaat ziet je terug in de rapportage, waardoor je exact weet wanneer en hoe video wordt toegepast.

7 Het versturen van je video Flexibiliteit en eenvoud VentaVid module Verstuur eenvoudig en snel je videoboodschap met de VentaVid module. VentaVid SMS module Verstuur je videoboodschap eenvoudig en razendsnel per SMS naar je klant. Altijd de juiste tekst Met de vooraf ingestelde tekstsjablonen heb je altijd de juiste tekst voor elke situatie. Thumbnail De ontvanger ziet gelijk de videoplayer (thumbnail) staan in de . Geen reclame Ontvang een cc van de verzonden mail, s worden verzonden vanuit jullie naam, geen reclame van VentaVid. Alert Type fout gemaakt? Niet alle s komen aan. Ontvang een melding als je niet is aangekomen. Workflow Multiple Templates Geen één werkplaats is hetzelfde Wat gebeurt er als een video wordt gemaakt? Route video in te stellen Goedkeuring service adviseur voor versturen Eigen dashboard voor elke medewerker Dealer van meerdere merken? VentaVid multi-templates is de oplossing. Switch eenvoudig van huisstijl! Met de multi-templates van VentaVid communiceer je altijd in de huisstijl van het merk dat je vertegenwoordigt. Één aansluiting per vestiging is dus voldoende. Feedback module Online video coaching De feedback van de coach (of leidinggevende) is alleen voor de maker van de video zichtbaar in het systeem, bij de gemaakte video. Zodra er feedback is ontvang je een notificatie, uiteraard kun je ook zelf reageren vanuit VentaVid net als bij fora of chat apps. Voor zowel sales als aftersales heeft VentaVid coaches beschikbaar. Feedback geven heeft als doel om medewerkers te enthousiasmeren, het bijsturen, doorgeven van tips en tricks, alsmede de inhoud van de videoboodschap.

8 Het eindresultaat Over de videopagina s Video bekeken? Ontvang een melding als je video is bekeken. In je VentaVid dashboard kun je zien hoe vaak de videopagina is bekeken, maar ook of de ontvanger op de play button heeft gedrukt. In één oogopslag zie je tevens je laatst bekeken video s. Responsive Drie formaten (pc tablet en smartphone) Na het uploaden van de video wordt deze door het systeem geconverteerd naar verschillende kwaliteiten en bestandsformaten zodat de optimale videokwaliteit-formaat combinatie getoond wordt voor iedere individuele bezoeker van de videopagina. Geen reclame VentaVid genereert een persoonlijke URL op u treft geen reclame van VentaVid aan in de URL en de video zelf. Eigen URL Het gebruik van je eigen domeinnaam maakt je bericht nog persoonlijker, voorbeeld: videos.bedrijfsnaam.nl/ nummer Zelf sjablonen aanmaken In VentaVid heb je de keuze uit drie basis sjablonen, die je zelf eenvoudig kunt aanmaken in je eigen huisstijl. Voor elke marketingactiviteit een eigen sjabloon. Social media Video s die gedeeld worden zijn afspeelbaar in de time-line van Twitter, Facebook en LinkedIn.

9 Inzicht in gebruik Klantfeedback en starrating Ontvang feedback op gemaakte video s (kan aan/uit gezet worden) Uniek aan VentaVid is de klantfeedback, die terug te vinden is in het dashboard en de statistieken. Ontvangers kunnen de video raten en een boodschap achterlaten. De maker ontvangt een notificatie bij elke beoordeling. Monitor gebruik 1) Gemaakte video s Worden er video s gemaakt en waar moet ik aansturen? In één oogopslag de gemaakte video s zien per vestiging en medewerker. Ook maken we inzichtelijk wat voor soort video s er gemaakt worden. Trend in gebruik: met de lijndiagram in de grafiek worden trends in gebruik zichtbaar. 2) Verzonden video s Worden de gemaakte video s op tijd verzonden en wat is de beste methode? 3) Bekeken video s Worden de video s bekeken? Wat is het resultaat? In VentaVid is zichtbaar percentage bekeken en niet bekeken video s, waarna je kunt inzoomen op medewerker niveau om te zien welke video s bekeken worden en hoe vaak. Starrating: per vestiging is de starrating gemiddeld, totaal en per maand zichtbaar, alsmede de reacties op de video s. Verkocht? In VentaVid is de mogelijkheid om per video bij te houden of de auto verkocht is. In VentaVid kun je zien hoeveel video s er gemaakt zijn en het percentage verzonden video s daarvan. 4) Holding statistics VentaVid gebruiken op meerdere vestigingen? Time to watch: de time to watch index geeft in een oogopslag meer inzicht waar in het proces bijgestuurd moet worden. Met de holding statistieken heb je in één oogopslag inzicht in alle vestigingen. Met VentaVid kun je je eigen dashboard samenstellen en inzoomen op vestiging en medewerker.

10 Digitale checklist met video VentaVid en AutoConnect Holland hebben samen een unieke digitale video check oplossing gecreëerd door beide systemen volledig in elkaar te integreren. Zeer gebruiksvriendelijk, alles vanuit één applicatie, dat is de kracht hiervan. Over EVHC EVHC is vanuit de praktijk ontwikkeld, zeer eenvoudig te gebruiken en geeft direct resultaat. Wij leveren ieder gewenste digitale check voor ieder gewenst voertuig. Servicepunten digitaal afwerken, meetresultaten vastleggen, aandachtspunten registreren en automatisch opvolgen EVHC - VentaVid 1 Start een check... Met EVHC voer je een check uit... Op een tablet of smartphone. Stap voor stap neem je alle essentiele punten van de auto door. Er wordt niets vergeten en alle aandachtspunten worden geregistreerd

11 EVHC - VentaVid EVHC - VentaVid 2 Voeg een video toe... 3 Verstuur, bevestig en verkoop... Meerwerk direct in beeld Check en video klaar? Snel gemakkelijk en efficient. De checkresultaten worden samengevoegd met de video op een webpagina. Deze pagina staat op een unieke URL voor de klant. Zien is geloven; Krijg sneller reactie; Heldere uitleg leidt tot meer verkoop.

12

Verkorte handleiding ITK module : Terugroep acties

Verkorte handleiding ITK module : Terugroep acties Verkorte handleiding ITK module : Terugroep acties Voorwoord InTimeKlantencontact maakt onderdeel uit van een brede Sales en Aftersales filosofie voor het autobedrijf. Door klanten actief te voorzien van

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Instructie voor EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS

Instructie voor EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Instructie voor EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Het concept: Werkplaatsbezoeken combineren met vaste checks om meerwerk structureel te herkennen, eenvoudig te registreren en professioneel

Nadere informatie

Handleiding De BouwApp

Handleiding De BouwApp Handleiding De BouwApp Versie 2.5, datum: 12-11-2014 De BouwApp is een concept van Concepteurs BV. Concepteurs bedenkt en zet zelfstandig new media concepten in de markt. We verzorgen het gehele traject

Nadere informatie

Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS

Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Het concept: Werkplaatsbezoeken combineren met vaste checks om meerwerk structureel te herkennen, eenvoudig te registreren en professioneel

Nadere informatie

Vehicle Health Check

Vehicle Health Check vehiclehealthcheck.nl 100% 55% 74% 89% 39% 83% Vehicle Health Check Verhoog de efficiëntie van uw voertuigcontroles, maximaliseer de loyaliteit van uw klanten en creëer structuur en inzicht in uw werkplaatsproces.

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Bedrijventelefoonboek.nl

Bedrijventelefoonboek.nl Bedrijventelefoonboek.nl Informatie voor bedrijven In deze brochure wordt kort uitgelegd welke functionaliteiten het Bedrijventelefoonboek uw onderneming te bieden heeft. In Nederland zoeken elke dag gemiddeld

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS

Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Werkwijze EVHC (Electronic Vehicle Health Check) koppeling met CSS Het concept: Werkplaatsbezoeken combineren met vaste checks om meerwerk structureel te herkennen, eenvoudig te registreren en professioneel

Nadere informatie

mobile recruitment solutions

mobile recruitment solutions mobile recruitment solutions 1OP DE 5 zoekt via een smartphone naar een nieuwe baan. Bent u klaar voor de mobiele sollicitant? Wat krijgt uw kandidaat te zien als hij of zij deze op een smartphone bekijkt?

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

WhatsApp Direct contact met je klant

WhatsApp Direct contact met je klant 1 WhatsApp Direct contact met je klant 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Benut de mogelijkheden van multimedia 05 Gebruik verzendlijsten 06 De ongeschreven regels van WhatsApp 07 Waarom dit whitepaper van

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Tools: Nieuwsbrieven

Tools: Nieuwsbrieven Tools: Nieuwsbrieven Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde topics een nieuwsbrief te ontvangen als er nieuwe berichten beschikbaar zijn. Deze nieuwsbrief bevat nieuwsartikelen,

Nadere informatie

7 tips: social media en marketing combineren

7 tips: social media en  marketing combineren White paper 7 tips: social media en e-mail marketing combineren www.vanijzendoorn.nl Uit het Nationale Social Media Onderzoek 2016 van Newcom komt duidelijk naar voren dat het gebruik van social media

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein -

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein - Inleiding Deze catalogus bevat een overzicht van alle programma s uit het Digikundig Sollicitatie-pakket. Het Digikundig sollicitatie-pakket is de e-learningportal van Digitaal Leerplein; hét startpunt

Nadere informatie

Notificaties. Versie 2.0

Notificaties. Versie 2.0 Notificaties Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde topics een notificatie (e-mailalert) te ontvangen als er nieuwe berichten beschikbaar zijn. Deze notificatie bevat

Nadere informatie

start om 19:00 uur 1

start om 19:00 uur 1 start om 19:00 uur 1 Certifications Google AdWords (Fundamentals, Display, Search) Google Analytics DoubleClick (DCM, DBM, DRM) 2 1. Voorstellen 2. Google Analytics 3. Analytics rapportages 4. Doelen instellen

Nadere informatie

WEBHARE: GEVORDERDEN Versie december 2014 Anne Heining, Marketing & Communicatie (www.utwente.nl/mc)

WEBHARE: GEVORDERDEN Versie december 2014 Anne Heining, Marketing & Communicatie (www.utwente.nl/mc) WEBHARE: GEVORDERDEN Versie december 2014 Anne Heining, Marketing & Communicatie (www.utwente.nl/mc) www.utwente.nl/webhare Webhare: Standaardcursus (versie dec 2014) www utwente nl/webhare 1 INHOUD Deel

Nadere informatie

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS. OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN

ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN POWERED BY INTRACO TRADING BV ELK BEDRIJF ZIJN EIGEN LOYALITEITSPROGRAMMA Time toreward VANAF 49,95 PER MAAND (EXCL. BTW) DE KRACHT VAN EEN LOYALITEITS- PROGRAMMA DE KRACHT VAN TOREWARD - Loyalere klanten

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

Smart Export data analyse

Smart Export data analyse Smart Export data analyse Versie 1.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over ingestelde topics een uitgebreide export in Excel te ontvangen. Op basis van de instellingen binnen het topic wordt

Nadere informatie

DIGITALE WERKORDER. In de volgende hoofdstukken zullen bovengenoemde applicaties nader worden toegelicht.

DIGITALE WERKORDER. In de volgende hoofdstukken zullen bovengenoemde applicaties nader worden toegelicht. Binnen de meeste werkplaatsen is de afhankelijkheid van de papieren werkorder nog steeds groot. Veel zaken met betrekking tot deze werkorder worden op de werkorder geschreven en in geval er gecommuniceerd

Nadere informatie

Handleiding Mailchimp

Handleiding Mailchimp 1. Inhoud... 2 2. Inloggen... 3 3. Algemene informatie... 4 3.1 Campagne opties in mailchimp... 4 4. Campagne aanmaken met template... 5 4.1 Algemene informatie... 5 4.2 Instellen campagne met template...

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

HANDLEIDING Nacsport Elite

HANDLEIDING Nacsport Elite HANDLEIDING Nacsport Elite Versie 2.9.0 4 december 2017 MIDDEL VAN CONTACT U kunt contact met ons opnemen via een van de volgende manieren: WEB: www.nacsport.com FACEBOOK: www.facebook.com/nacsportsl TWITTER:

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Starten met Watermelon Messenger

Starten met Watermelon Messenger Starten met Watermelon Messenger Welkom bij Watermelon Messenger! Om zeker te zijn dat jij direct weet hoe je moet beginnen én alles uit ons systeem zult halen, hebben wij een startersgids voor je gemaakt.

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

JOEP. Handleiding - hulpverlener

JOEP. Handleiding - hulpverlener JOEP. Handleiding - hulpverlener Versie 1.0 Oktober 2016 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, of op welke andere wijze dan ook, zonder

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

HANDLEIDING Nacsport Pro Plus

HANDLEIDING Nacsport Pro Plus HANDLEIDING Nacsport Pro Plus Versie 2.9.0 4 december 2017 MIDDEL VAN CONTACT U kunt contact met ons opnemen via een van de volgende manieren: WEB: www.nacsport.com FACEBOOK: www.facebook.com/nacsportsl

Nadere informatie

INSTELLINGEN. Inhoudsopgave. 1. Mijn Bedrijf Bedrijfsinformatie Mijn medewerkersaccount Mijn account Inbox en leads

INSTELLINGEN. Inhoudsopgave. 1. Mijn Bedrijf Bedrijfsinformatie Mijn medewerkersaccount Mijn account Inbox en leads Instellingen INSTELLINGEN Inhoudsopgave 1. Mijn Bedrijf Bedrijfsinformatie Mijn medewerkersaccount Mijn account Inbox en leads 2. Diensten Mijn diensten Online boekingsopties Beschikbaarheid en agenda

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen.

Over de FollowHub. Tip: Bewaar uw gebruikersnaam en wachtwoord zorgvuldig. U heeft ze vaker nodig om in te loggen. Over de FollowHub De FollowHub helpt u bij het plannen en onthouden van dagelijkse activiteiten. U kunt de app voor uzelf gebruiken of voor een familielid, kennis of cliënt. U plant bijvoorbeeld een afspraak

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider Handleiding Business Solutions Provider Totaalcommunicatie Get InTouch met uw collega s Met de app kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken.

Nadere informatie

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel Sales Funnel We weten dat voor het kopen van een nieuwe auto het aantal showroom bezoeken al jaren afneemt. Deze afname van toestroom van klanten in de showroom moet gecompenseerd worden door leads op

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl

Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Informatiebrochure Informatie over Carsom.nl Wat is Carsom.nl? Carsom.nl is een nieuw, onafhankelijk platform voor onderhoud en reparaties. Op Carsom.nl worden

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

Social Selling met LinkedIn

Social Selling met LinkedIn Social Selling met LinkedIn 1 Djoea van Zanten Storyteller on fire / Professioneel spreker / Social selling expert / Auteur van "social selling in 60 minuten" Vader van Senja en Deni, man van Monique,

Nadere informatie

Het CompaNanny Ouderportaal

Het CompaNanny Ouderportaal Naast de mondelinge overdracht, communiceren we ook met ouders via ons digitale Ouderportaal. In het Ouderportaal kun je de belevenissen van je kind bij CompaNanny van dichterbij meebeleven. Op het kinderdagverblijf

Nadere informatie

SAMENLOOP VOOR HOOP. De kracht van social media is iedere dag weer een grote verrassing! CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer

SAMENLOOP VOOR HOOP. De kracht van social media is iedere dag weer een grote verrassing! CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer SAMENLOOP VOOR HOOP Datum: 28 juni 2016 CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer Wie ben ik Wie ben ik Wat doen wij Wij helpen bedrijven, instellingen, organisaties, verenigingen en zzp

Nadere informatie

TaHoma Update 28 september 2012

TaHoma Update 28 september 2012 TaHoma Update 28 september 2012 1 inhoud TaHoma Activeren voor Consument...3 Nieuwe Functies...19 TaHoma Activeren voor uw Showroom...29 2 TaHoma Activeren voor Consument ilet op: Indien gewenst kunt u

Nadere informatie

voor ZijActief-afdelingen

voor ZijActief-afdelingen voor ZijActief-afdelingen Hoe kun je voor jouw afdeling? effectief inzetten Leer een pagina te maken en te gebruiken en krijg jouw afdeling in de kijker bij gebruikers van ZijActief-besturen, kunnen een

Nadere informatie

Handleiding One Payroll Portal App

Handleiding One Payroll Portal App Handleiding One Payroll Portal App Inhoudsopgave Voor wie is de App bedoeld? Wat kan ik doen met de App? Hoe installeer ik de App? De App Per onderdeel uitgelicht Veelgestelde vragen Voor wie is de App

Nadere informatie

Mobiele Starterskit. De basis voor een betere ervaring met de mobiele applicatie van APROPLAN. App Store. Play Store. Web

Mobiele Starterskit. De basis voor een betere ervaring met de mobiele applicatie van APROPLAN. App Store. Play Store. Web Mobiele Starterskit De basis voor een betere ervaring met de mobiele applicatie van APROPLAN App Store Play Store Web Inhoudstafel Wat zijn de verschillen tussen de mobiele- en webapplicatie? Ik heb geen

Nadere informatie

FAMILINQ. Hoe maken ze reclame? Via folders, commercials? Nergens iets over te vinden.

FAMILINQ. Hoe maken ze reclame? Via folders, commercials? Nergens iets over te vinden. FAMILINQ Familie-linq is een volwaardige tablet vermomd als fotolijst. De fotolijst van ziet er vriendelijk uit en bedekt de knoppen die niet per sé noodzakelijk zijn. Dit geeft meer vertrouwen en een

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Tourist Info De Wolden

Tourist Info De Wolden Gratis reclame, aanbevelingen en tips voor jouw bedrijf door bezoekers Het is gratis reclame wanneer mensen op internet zetten dat ze in jouw zaak zijn. Nog mooier is het als ze er ook bijzetten dat ze

Nadere informatie

Eindrapportage Tuinvlindertelling 2013: Social networking

Eindrapportage Tuinvlindertelling 2013: Social networking Eindrapportage Tuinvlindertelling 2013: Social networking Eindrapportage Tuinvlindertelling 2013 Rapportnummer 2013-022 Datum 20-11-2013 Samensteller Ineke Radstaat-Koopmans Offerte ingediend bij Prins

Nadere informatie

WERKPLEKINSPECTIE MET DE VGM-CHECKLIST APP. De volgende stap. naar veiligheid binnen uw bedrijf!

WERKPLEKINSPECTIE MET DE VGM-CHECKLIST APP. De volgende stap. naar veiligheid binnen uw bedrijf! WERKPLEKINSPECTIE MET DE VGM-CHECKLIST APP De volgende stap naar veiligheid binnen uw bedrijf! VGM-CHECKLIST app Om de veiligheid binnen uw organisatie te borgen is het essentieel dat een werkplek regelmatig

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Do more with your DATA

Do more with your DATA Do more with your DATA Het OKAPI-platform van INNI Bij INNI GROUP hebben we begrepen dat print nog sterker werkt als het gecombineerd wordt met een digitalisatietraject. INNI GROUP blijft innoveren en

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

service-messages.nl Serviceberichten

service-messages.nl Serviceberichten service-messages.nl Serviceberichten Verstuur de juiste berichten, op het juiste moment, via het juiste kanaal. Volautomatisch, op basis van actuele klantgegevens en contactmomenten in uw DMS Versie: Mei

Nadere informatie

STAP VOOR STAP DOOR HET DIGITALE SCRIPTIEPROCES. Handleiding UGO. Handleiding geschikt voor Bèta-versie UGO

STAP VOOR STAP DOOR HET DIGITALE SCRIPTIEPROCES. Handleiding UGO. Handleiding geschikt voor Bèta-versie UGO STAP VOOR STAP DOOR HET DIGITALE SCRIPTIEPROCES Handleiding UGO Handleiding geschikt voor Bèta-versie UGO Welkom bij UGO! Het online scriptieplatform UGO biedt studenten begeleiding tijdens het scriptieproces.

Nadere informatie

Handleiding: L1NDA Basics

Handleiding: L1NDA Basics Handleiding: L1NDA Basics Inhoud 1. Personeelsbeheer 3 1.1 Personeel via Excel 3 1.2 Personeel in L1NDA 5 2. Standaardrooster 6 2.1 Het standaardrooster aanmaken 6 2.2 Het standaardrooster kopiëren 7 3.

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Toets uw kennis 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Toets uw kennis 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Toets uw kennis... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 9 Website... 9 Voor docenten... 10 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G

STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G STARTEN M E T E M A I L M A R K E T I N G Intro Als je het mij vraagt, dan zou vrijwel elke ondernemer die een website heeft, ook een emaillijst moeten hebben. Vraag je je nog steeds af waarom? Dan raad

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

Afbeeldingen. 2. Media-instellingen

Afbeeldingen. 2. Media-instellingen Afbeeldingen 1. Afbeeldingsformaten Probeer de afmetingen van je afbeeldingen zoveel mogelijk te beperken. Ze nemen onnodig veel ruimte in beslag en kunnen het laden van je webpagina hopeloos vertragen.

Nadere informatie

De chatbot van Vet Fit

De chatbot van Vet Fit De chatbot van Vet Fit 1 INLEIDING WATERMELON 1 Jonge startup uit Utrecht SOFTWARE 2 Content management systeem voor bedrijven TALPA CASE 3 Een van onze klanten met een populaire chatbot VRAGEN? 4 Vraag

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

WEBHARE: GEVORDERDEN Versie september 2015 Marketing & Communicatie (www.utwente.nl/mc)

WEBHARE: GEVORDERDEN Versie september 2015 Marketing & Communicatie (www.utwente.nl/mc) WEBHARE: GEVORDERDEN Versie september 2015 Marketing & Communicatie (www.utwente.nl/mc) www.utwente.nl/webhare Webhare: Standaardcursus (versie sept 2015) www utwente nl/webhare 1 INHOUD Deel 1: Herhaling

Nadere informatie

International Online Record Book

International Online Record Book International Online Record Book Handleiding voor deelnemers The Duke of Edinburgh s International Award Foundation In NL: The International Award for Young People 20/06/2017 Version: 1.2 Vertaling: 30/07/2017

Nadere informatie

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder.

** Deze functies zijn alleen beschikbaar voor klanten die beschikken over een digitale ontvanger met harddisk recorder. Handleiding Glashart Media IPad applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Minigids Event Registration

Minigids Event Registration Registration Form Surname: Name: Company: Email: Minigids Event Registration Hoe en waarom online congres- en event registratie? Introductie Een evenement is een belangrijk moment. Je wilt een goede indruk

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Retweet, privé tweet, hashtag, alert en favorieten?!? Voor wie de termen en het gebruik van twitter abracadabra is, heeft Marika

Nadere informatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie

Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie Omschrijving enquête module VervangingsManager webapplicatie OnderwijsApps B.V. Innovatieweg 26-03 7007 CD DOETINCHEM Tel. 0314-368250 Postbus 704 7000 AS DOETINCHEM KvK 51377888 www.onderwijsapps.nl info@onderwijsapps.nl

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

Clixmaster Studio R4.0. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R4.0 1/5

Clixmaster Studio R4.0. Wat is nieuw in Clixmaster Studio? Release notes R4.0 1/5 1/5 Clixmaster Studio R4.0 Dit document beschrijft alle nieuwe functionaliteiten en wijzigingen Clixmaster Studio ten opzichte van voorgaande releases. Hoe de nieuwe functionaliteit exact werkt, kunt u

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Inhoudsopgave. Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding Google Analytics Implementatie Datum: Juli 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave Inleiding... 2 1.Maak een meetplan vóór je Google Analytics implementatie... 2 2. Profiel

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunnen overal en altijd snel en productief

Nadere informatie

Implementatiehandleiding idin

Implementatiehandleiding idin Implementatiehandleiding idin Versie 1.0 December 2016 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Varianten idin... 4 3. Technische ondersteuning... 5 4. Zelfbouw... 6 5. Externe dienstverlener... 8 6. Certificaten...

Nadere informatie

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL HANDLEIDING FOCWA.TEVREDEN.NL Inhoudsopgave Introductie tevredenheidsonderzoek... 3 Inloggen Focwa.tevreden.nl... 3 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail... 6 Onderzoeken uitvoeren Per e-mail per groep... 7

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE

AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: APPS EN INSTELLINGEN PLAY STORE PLAY STORE PLAY STORE Naast de apps die standaard al bij aankoop van je smartphone of tablet op je apparaat staan, zijn er nog duizenden apps die je zelf kunt kiezen, en op je smartphone of tablet kunt

Nadere informatie

Les 1 : Introductie / Instellen & Inrichten

Les 1 : Introductie / Instellen & Inrichten Les 1 : Introductie / Instellen & Inrichten Tab 4 1.1 Tablet aan- uitzetten of ontgrendelen Instellen & Inrichten 14 18 1.2 Belangrijke onderdelen check of alle tablets zijn ingesteld 18-21 23 1.3 Basishandedelingen

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

Handleiding jouw digitale visitekaartje

Handleiding jouw digitale visitekaartje Het digitale visitekaartje Deel contact Bewaar in adresboek Martin Peters Concept en strategie M +31 (0)6 512 12 161 E martin@bizzerd.com T +31 (0)88 227 22 22 Rembrandtlaan 24 3723 BJ Bilthoven www.bizzerd.com

Nadere informatie

HORECA HANDLEIDING 1

HORECA HANDLEIDING 1 HORECA HANDLEIDING 1 Inhoud Algemeen menu... 4 Dashboard of Overzicht... 4 Beheerder (Manager) -> Profiel (Profile)... 5 Dashboard of Overzicht... 6 Ticket details:... 7 User Management of gebruikersbeheer...

Nadere informatie

Social en Direct Marketing

Social en Direct Marketing Social en Direct Marketing Wim van der Mark, Dialoogtrainers.nl Inhoud Direct marketing essentials tot 2002 DM 1.0 Direct marketing essentials i.c.m. search, web en e-mail DM 2.0 Direct marketing essentials

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 6 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 7 Voor docenten

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 6 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 7 Voor docenten Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 5 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 6 Hoe werkt u met dit boek?... 7 Website... 7 Voor docenten... 8 De schermafbeeldingen... 8 1. De Google

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Twitter. Aan de slag met Twitter. Gemma Kregting & Astrid de Best

Twitter. Aan de slag met Twitter. Gemma Kregting & Astrid de Best Twitter Aan de slag met Twitter Gemma Kregting & Astrid de Best Twitter Twitter Wat is Twitter Waarom Twitter gebruiken Aan de slag met Twitter Aanmaken van een Twitter account Profiel instellen Volgen

Nadere informatie