OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS."

Transcriptie

1 OZMO s webcare oplossing DÉ TOOL VOOR SOCIAL MEDIA MONITORING, WEBCARE, MESSAGING, PUBLISHING & SOCIAL ANALYTICS.

2 OZMO s webcare voor elk bedrijf dat wil groeien OZMO levert de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijk webcare tool: OBI4wan. Dit is dé tool voor social media monitoring, webcare, messaging, content publishing & social analytics. OBI4wan verzamelt alle relevante berichten van bekende social media platformen en miljoenen (inter)nationale blogs, fora en nieuwsbronnen. Aangevuld met innovatieve oplossingen voor radio-, tv- en printmonitoring - zodat je nooit meer een relevant bericht mist! OBI4wan biedt bovendien uitgebreide rapportage mogelijkheden voor het analyseren van klantvragen, behoeften en koopsignalen vanuit de markt....controle en invloed uitoefenen op de reputatie van je organisatie. Media monitoring is cruciaal voor elk type organisatie. Het levert realtime en continu inzicht in berichtgeving over je merk, markt en concurrenten. Zo ben je in staat om controle en invloed uit te oefenen op de reputatie van je organisatie. - Alexander de Ruiter, mede-oprichter OBI4wan

3 Realtime Media Monitoring online- en offline media monitoring van berichten en conversaties voor volledig inzicht. Met OBI4wan heb je toegang tot miljoenen (inter)nationale berichten van social media netwerken, nieuwsbronnen, printmedia, radio en TV. Hierdoor signaleer je direct relevante berichtgeving over je organisatie, doelgroep, markt en concurrenten. Real-time, 24/7 reputatiemanagement Je kunt je social media accounts koppelen en actief reageren op berichten. Daarnaast is het mogelijk om een overzicht te genereren van alle social media berichten van een persoon, bedrijfsaccount, bronsoort, platform, hashtag, groep, bepaalde zoekwoorden, etc. of een combinatie hiervan. Erg uitgebreid dus! Dit doe je door middel van zoekopdrachten.

4 Een voorbeeld... OZMO levert VoIP (oftewel cloud telefonie). Bedrijven (niet-klanten) die een storing ervaren in hun telefooncentrale kunnen potentiële nieuwe klanten zijn voor OZMO. We voeren daarom de zoekopdracht storing AND telefooncentrale in (via simpele queries): Je krijgt vervolgens een overzicht van alle berichten die OBI4wan monitort met de woorden storing EN telefooncentrale binnen een geselecteerde periode. Vanuit dit overzicht kun je actief reageren vanuit je gewenste social media account.

5 Online klantenservice, sales & marketing webcare en online klantenservice Zorg voor tevreden en loyale klanten en reageer (proactief) op vragen en klachten vanuit één geïntegreerde oplossing voor webcare en online klantenservice. Met OBI4wan signaleer en behandel je eenvoudig en direct relevante berichtgeving via social media, reviewplatformen, WhatsApp en Messenger. Doordat je ontelbare zoekopdrachten kunt aanmaken is het eenvoudig om sales- en marketing gerelateerde inzichten te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan zoekopdrachten die inzicht geven in behoeften en meningen van belangrijke stakeholders en identificeer influencers voor het vergroten van je online impact. Bekijk het social kanaal van een concurrent, monitor een hashtag tijdens een evenement of relevant nieuwsitem of signaleer en voorkom mogelijke crisis. Met OBI4wan verhoog je je online bereik en maximaliseer je het effect van communicatie! 360 graden klantbeeld Social CRM van OBI4wan levert je een 360 graden klantbeeld op, compleet met conversatiehistorie en sentiment. Meet geautomatiseerd de klanttevredenheid via diverse kanalen en signaleer strategische en praktische verbeterpunten voor je organisatie.

6 Content Publishing plan al je content voor al je kanalen strategisch in Om in the picture te blijven is het van belang om content te publiceren en (strategisch te) verspreiden het liefst via verschillende kanalen. Google wordt blij van nieuwe content waardoor je hoger in de zoekresultaten komt. Met de Publicatie functie van OBI4wan plan je eenvoudig al je content in. Per bericht bepaal je zelf via welk(e) account(s) je het bericht deelt en wanneer. Zo kun je bijvoorbeeld je wekelijkse nieuwsberichten strategisch verspreiden via je social media kanalen om zo veel mogelijk website traffic te genereren. Bovendien is er ook nog een handig dashboard beschikbaar wat statistieken toont van al je gepubliceerde content. Aantal berichten en clicks per dag, type berichten, account statistieken en campagnetags.

7 Rapportages Je reputatie meten en managen Het maken van rapportages is noodzakelijk om te achterhalen of de afgesproken KPI s worden gehaald. De rapportages zien er gelikt uit: super overzichtelijk. Er zijn drie basis templates voor rapportage beschikbaar: Account ontwikkeling, Volume en Webcare maar je kunt zelf heel makkelijk een rapportage samenstellen met de data die jij relevant vindt. Denk bijvoorbeeld aan een rapportage van relevante zoektermen in je branche, hashtags, concurrenten, of een combinatie ervan. Meer bereik en impact via social media Bepaal de juiste boodschap op het juiste moment. Social media berichten publiceer en plan je eenvoudig binnen een overzichtelijke contentkalender. Met behulp van social analytics en uitgebreide rapportages meet je de impact en het bereik van je boodschap.

8 Een voorbeeld... OZMO levert VoIP en is benieuwd wat en door wie er over VoIP gecommuniceerd wordt. In je rapport kun je verschillende zoekopdrachten invoegen. De zoekopdracht VoIP geeft direct veel inzicht. De hashtag cloud laat de meest gebruikte hashtags zien die gerelateerd zijn aan #voip: Weten wanneer je het beste iets kunt posten over VoIP? Bekijk dan de Activiteit per uur van dag tabel:

9 Het is duidelijk dat er niet heel veel wordt gecommuniceerd over VoIP, dus we maken een nieuwe zoekopdracht telefonie aan om het wat breder te trekken. Wat meteen opvalt is het sentimentverloop: Benieuwd naar wat er precies voor negatieve berichten over telefonie worden gecommuniceerd? Segmenteer de data! Vervolgens kun je onder meer precies zien vanuit welke bronsoort of criticaster er negatief wordt gecommuniceerd over telefonie. Blijkt dat een bepaalde auteur veel berichten post over telefonie? Misschien heb je er een nieuwe ambassadeur bij!

10 Voordelen Het moge duidelijk zijn dat de tool je enorm veel inzicht kan bieden! Al je social media vanuit één omgeving beheren? Wil je realtime statistieken altijd bij de hand hebben? Of een grotere bereikbaarheid realiseren bij de juiste doelgroep? Inzicht krijgen in wat er speelt in de branche waarin je opereert? Kortom: Wil je als bedrijf online groeien? Dan is OBI4wan iets voor jou! Online zichtbaarheid Enorm veel inzicht in je online activiteit, maar ook in die van je doelgroep en concurrent. Hierdoor is het mogelijk om je online zichtbaarheid te optimaliseren; Online klantenservice Je bespaart veel tijd doordat je al je kanalen op één centrale plek kunt monitoren en vanuit de tool realtime kunt reageren. Eerdere conversaties zijn inzichtelijk. Alle berichten van al je accounts worden netjes gearchiveerd; Brand monitoring / Reputatiemanagement Hoe is je merk gepositioneerd? Waar liggen verbeterpunten? Wat wordt er gezegd over je merk en over zaken die belangrijk zijn in je branche?; Content planning Plan je content strategisch in voor een optimaal online bereik bij de juiste doelgroep; Marktonderzoek Waar liggen kansen in de markt? Waar staat mijn merk en hoe kan ik een betere marktpositie krijgen? Marketing measurement Meten is weten: uitgebreide rapportages maken om zo opportunities te creëren en je interne en externe processen te verbeteren; Engagement marketing Verhoog de engagement met je bezoekers en potentiële klanten en krijg meer leads!

11 Factsheet 24/7 en real-time alerts Publiceer, plan en meet het effect van content Social dashboards en narrowcasting Real-time desktopnotificaties en alerts Automatische sentimentanalyse Geïntegreerd meten van klanttevredenheid Directe koppeling met (CRM) systemen Meet KPI s via webcare rapportages Wereldwijde datadekking Direct inzicht in PR-waarde van berichten Direct inzicht in PR-waarde van berichten Groot bereik via verzendgroepen 360 graden klantbeeld met Social CRM Volledig inzicht in gesprekshistorie Krachtige social media analytics Tag en analyseer impact van camapagnes Directe koppeling van (eigen) telefoonnummer Importeer berichten in bulk Efficiënte workflow voor goedkeuring Efficiënte workflow en casemanagement Overzichtelijke mediabibliotheek Monitor performance via service levels

12 OZMO (NLH-Net BV) Sluitappel TS Sint-Oedenrode Nederland (support) ( 0,90 p/m) info@ozmo.nl

WEBCARE, SOCIAL MEDIA MONITORING & BRANDMANAGEMENT

WEBCARE, SOCIAL MEDIA MONITORING & BRANDMANAGEMENT WEBCARE, SOCIAL MEDIA MONITORING & BRANDMANAGEMENT HOE IS JOUW ONLINE REPUTATIE? Wat zegt jouw klant over jou op social media? Zijn ze positief, negatief of neutraal? En misschien nog belangrijker: wat

Nadere informatie

Social media monitoring: weet wat er speelt!

Social media monitoring: weet wat er speelt! Social media monitoring: weet wat er speelt! Als organisatie aanwezig zijn op social media is één ding, maar ook daadwerkelijk interactie aangaan met de doelgroep, dat is een tweede. Interactie met uw

Nadere informatie

Monitoring en Engagement met BeSocialEasy.

Monitoring en Engagement met BeSocialEasy. Monitoring en Engagement met BeSocialEasy. De online tool BeSocialEasy vindt voor jou berichten die worden gepubliceerd op weblogs, fora, nieuws sites, blogs en verschillende social media platformen (zoals

Nadere informatie

Webinar: Wat is Social Media Monitoring?

Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Webinar: Wat is Social Media Monitoring? Het webinar start om 16.00 uur Geluid: zet het geluid van de computer aan op de juiste volume Stel uw vragen via de chatfunctie @ValueProof Value Proof www.valueproof.nl

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

Social media monitoring & webcare

Social media monitoring & webcare Social media monitoring & webcare Over mij Anne-Frank Dekker Sinds 2001 actief in online Online marketeer / Social media adviseur Webrichtlijnen 2 gecertificeerd Google Analytics Professional Even voorstellen

Nadere informatie

Umoet iets met webcare,

Umoet iets met webcare, Webcare: kijk eerst rond Steeds meer bedrijven nemen terecht een kritische houding aan en gaan niet overhaast van start met webcare. Begin met monitoren, kijk pas daarna of je ook de interactie aan moet

Nadere informatie

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE

GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE CONVERTEER JE SOCIAL MEDIA FANS NAAR KLANTEN G R I P O P S O C I A L D ATA GET YOUR SOCIAL TRAFFIC BACK ON YOUR SITE Iedereen kent het probleem. Je hebt veel fans op social media. Je investeert in derden

Nadere informatie

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses

Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses LexisNexis Social Analytics MOGELIJK GEMAAKT POWERED DOOR BY Breng uw socialmedia-prestaties naar een hoger niveau met krachtige socialmedia-analyses Met deze tool kunnen bedrijven en PR- en marketingbureaus

Nadere informatie

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media

In 7 stappen succesvol met social media. Strategie & praktische tips bij de inzet van social media In 7 stappen succesvol met social media Strategie & praktische tips bij de inzet van social media Stap 1 Bepaal vooraf je doelstellingen Waaraan gaan onze social media activiteiten bijdragen? SMART Doelstellingen

Nadere informatie

Social media strategie en implementatie! Maurice Beerthuyzen / @maurisico! Online Dialogue Donderdag, 31 maart 2011, Utrecht!

Social media strategie en implementatie! Maurice Beerthuyzen / @maurisico! Online Dialogue Donderdag, 31 maart 2011, Utrecht! ! / @maurisico! Online Dialogue Donderdag,, Utrecht! Hoe integreer je social media binnen je bedrijf?! Resultaat in zes stappen! De vraag! is niet langer OF we gaan deelnemen aan social media, maar HOE

Nadere informatie

Online reputatie: van onvoorspelbare kracht naar groeifactor

Online reputatie: van onvoorspelbare kracht naar groeifactor Whitepaper Online reputatie: van onvoorspelbare kracht naar groeifactor In vijf stappen naar effectief online reputatiemanagement De online reputatie van merken en organisaties bepaalt in toenemende mate

Nadere informatie

Luisteren naar social media in het onderwijs. @RensDietz

Luisteren naar social media in het onderwijs. @RensDietz Luisteren naar social media in het onderwijs @RensDietz Over mij Over mij Over Coosto Slaan alle social media berichten op 3 phases Zoekmachine voor sociale media Klantenservice via social media Inspiratiebron:

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay

Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Nieuw Compleet online marketingpakket no cure no pay Wie is Netstar? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

E-REPUTATIESCAN. Sharon Van Laere, Charlotte Thyssen, Thomas Seghers

E-REPUTATIESCAN. Sharon Van Laere, Charlotte Thyssen, Thomas Seghers E-REPUTATIESCAN Sharon Van Laere, Charlotte Thyssen, Thomas Seghers 0 Inhoudsopgave 1 Stappenplan reputatiescan en webcare... 1 1.1 Sentimentenanalyse... 1 1.2 Doelgroepcheck... 4 1.2.1 Twitter... 4 1.2.2

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY

YOUR ONLINE MEDIAPARTNER IN HOSPITALITY NIEUW! COMPLEET ONLINE MARKETINGPAKKET NO CURE NO PAY WIE IS NETSTAR? Netstar is uw Online Media Partner gespecialiseerd in Hotels - Campings - Vakantieparken - Resorts B&B - Vakantiehuizen - Attracties

Nadere informatie

JOYCE DULLAERT AXL VAN BOVEN OFM 3MAS01 E-REPUTATIESCAN. OLOD Online reputatie- en relatiemanagement

JOYCE DULLAERT AXL VAN BOVEN OFM 3MAS01 E-REPUTATIESCAN. OLOD Online reputatie- en relatiemanagement JOYCE DULLAERT AXL VAN BOVEN OFM 3MAS01 E-REPUTATIESCAN OLOD Online reputatie- en relatiemanagement A. SENTIMENTANALYSE Social Mention: Twitter Advanced Search Via Twitter zagen we dat er heel veel negatieve

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland

Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland Social Media voor de branche Welke doelgroep is hier aanwezig? Standbouw en/of beursleveranciers Evenementenbureaus

Nadere informatie

BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony

BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony BaseNet gekoppeld met OZMO cloud telephony Eenvoudig. Efficiënt. Inzichtelijk. In samenwerking met BaseNet het meest gebruikte CRMsysteem voor de Advocatuur heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld.

Nadere informatie

Aanmaken van een campagne in Meltwaterbuzz

Aanmaken van een campagne in Meltwaterbuzz Aanmaken van een campagne in Meltwaterbuzz Wageningen UR heeft een abonnement op Meltwaterbuzz voor het beheer van de corporate accounts. Met deze tool wordt de activiteit in het sociale domein gemonitord

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

HootSuite Enterprise Solu/ons

HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite Enterprise Solu/ons S HootSuite The Social Media Dashboard HootSuite helpt consumentenmerken, global enterprises, kleine ondernemingen en bureaus berichten te verspreiden, gesprekken te monitoren

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

De chatbot van Vet Fit

De chatbot van Vet Fit De chatbot van Vet Fit 1 INLEIDING WATERMELON 1 Jonge startup uit Utrecht SOFTWARE 2 Content management systeem voor bedrijven TALPA CASE 3 Een van onze klanten met een populaire chatbot VRAGEN? 4 Vraag

Nadere informatie

Zo stuur je webcare op KPI s. Whitepaper

Zo stuur je webcare op KPI s. Whitepaper Zo stuur je webcare op KPI s Whitepaper 7 KPI s om webcare effectief te meten Meten is weten! Het is een welbekende uitspraak, maar wat meet je om te bepalen of webcare voor jouw organisatie echt iets

Nadere informatie

Eenvoudig. Efficiënt. Inzichtelijk.

Eenvoudig. Efficiënt. Inzichtelijk. Eenvoudig. Efficiënt. Inzichtelijk. In samenwerking met Realworks het meest gebruikte CRM-systeem voor de Makelaardij heeft OZMO een telefonie koppeling ontwikkeld. Hiermee kun je dus alle telefoniezaken

Nadere informatie

Syntens. emarketing Internationaal zakendoen via internet

Syntens. emarketing Internationaal zakendoen via internet Syntens emarketing Internationaal zakendoen via internet Dennis van den Broek Creative Director @ Creactiv inhoud Creactiv, wat is dat? De Creactiv visie E-mail Marketing Marketplaces (Social) Networking

Nadere informatie

Hoezo een bank liken!?

Hoezo een bank liken!? Social Media ING Nederland Hoezo een bank liken!? 15e Docter Lezing Amsterdam Schiphol-Oost 8 april 2013 Frank Jan Risseeuw Manager Social Media Hub ING Nederland 1 Eerst even voorstellen Frank Jan Studie

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht

INBOUND MARKETING. Hét Online Marketing Event. 14 maart 2011 Utrecht Hét Online Marketing Event 14 maart 2011 Utrecht Agenda Welkom Marketing en Sales 2011+ Bram van Ast Bezoekers zijn Zilver Leander Kolen Conversies zijn Goud Joyce Landhaar Juist gereedschap is het halve

Nadere informatie

ViewsCast. De mening en ervaring van de klant. Van productgericht naar klantgericht. Synovate 0

ViewsCast. De mening en ervaring van de klant. Van productgericht naar klantgericht. Synovate 0 ViewsCast De mening en ervaring van de klant. Van productgericht naar klantgericht. Synovate 0 Wat houdt u s nachts wakker? Hoe loyaal zijn mij klanten? Hoe goed performen mijn kanalen? Wat levert een

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk. Thursday 16 February 12

Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk. Thursday 16 February 12 Seminar Social Media Marketing IFFI netwerk @mcoster Social Media Social media is de, ook in het Nederlandse taalgebied gangbare, Engelse benaming voor online platformen waar de gebruikers, met geen of

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

WEBCARE WOORDENLIJST

WEBCARE WOORDENLIJST Meer dan 50 lastige webcare-termen uitgelegd Als je begint met webcare, kom je ongetwijfeld terecht in een oerwoud van lastige terminologie. Pas als je weet wat elke webcare-term betekent, kun je bepalen

Nadere informatie

Social Media Tooling Gids

Social Media Tooling Gids Social Media Tooling Gids De Social Media Tooling Gids Ontdek de veelzijdigheid van social media tools en word een social business Waarom een Social Media Tooling Gids? Het aanbod van social media tools

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

Social Media Pakketten

Social Media Pakketten Social Media Pakketten Ons bedrijf op social media? Dat kost zoveel tijd... Als ondernemer kunt u uw kostbare tijd wel beter besteden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid dit aan ons uit te besteden met

Nadere informatie

PRdesQ info sheet. De razendsnel veranderende wereld van communicatie, PR en marketing eist een andere manier van werken om succesvol te kunnen zijn.

PRdesQ info sheet. De razendsnel veranderende wereld van communicatie, PR en marketing eist een andere manier van werken om succesvol te kunnen zijn. PRdesQ is ontstaan uit frustratie. Wij konden geen online gereedschap vinden die tegen een faire prijs gebruikmaakt van de moderne PR mogelijkheden. De razendsnel veranderende wereld van communicatie,

Nadere informatie

HANDLEIDING MARKTONDERZOEK MET GOOGLE ANALYTICS. Inhoudsopgave Basisbeginselen online marktonderzoek met Google Analytics... 3

HANDLEIDING MARKTONDERZOEK MET GOOGLE ANALYTICS. Inhoudsopgave Basisbeginselen online marktonderzoek met Google Analytics... 3 HANDLEIDING MARKTONDERZOEK MET GOOGLE ANALYTICS Inhoudsopgave Basisbeginselen online marktonderzoek met Google Analytics... 3 Wat zijn de kenmerken van je bezoekers?... 3 Welke apparaten gebruiken je website

Nadere informatie

Facebook marketing hacks:

Facebook marketing hacks: Facebook marketing hacks: Zo haal je meer resultaat in 2018! Peter Minkjan Volg ons op Twitter @MeltwaterNL en schrijf je in voor ons blog! Waarom deze webinar? Table of content Met onze maandelijkse webinars

Nadere informatie

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers

Online marketing. De weg naar online succes. Presentatie door: Eelke Kuipers Online marketing De weg naar online succes Presentatie door: Eelke Kuipers Inhoud Wat is online marketing? Internet strategie Marketing middelen - Zoekmachine marketing - Social media - E-mailmarketing

Nadere informatie

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE

SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Webinar SALESLEADS GENEREREN MET UW WEBSITE Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Welkom en Introductie Onderwerpen Kennismaking met TeamForce en Bazoon Hoe Internet

Nadere informatie

LOKALE SEO EXPERTS. om jouw PRACHTIGE

LOKALE SEO EXPERTS. om jouw PRACHTIGE Ontmoet onze SUPERSLIMME LOKALE SEO EXPERTS om jouw PRACHTIGE WEBSITE te BOOSTEN JOUW LOKALE SEO EXPERTS Wij zijn er om SEO transparant, simpel en benaderbaar te maken voor al onze klanten. Wij zijn niet

Nadere informatie

De kracht van Engagement

De kracht van Engagement Marcommit is een PR- en marketingbureau, gespecialiseerd in ICT, technologie en HR. We zijn gevestigd in Nederland, maar zijn actief in de hele Benelux. We helpen onze klanten bij het ontwikkelen en uitvoeren

Nadere informatie

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een "Social Business"

doel bereikt zelfsturing inrichten veiligheid fundament Behoeftepiramide van een Social Business Behoeftepiramide van een "" (Naar analogie piramide van Maslow) Maslow rangschikte de volgens hem universele behoeften van de mens in een hiërarchie. Volgens zijn theorie zou de mens pas streven naar bevrediging

Nadere informatie

Webcare gemeente Groningen

Webcare gemeente Groningen Webcare gemeente Groningen Dit memo beschrijft de eerste werkafspraken rondom het inrichten van webcare en monitoring sociale media. Twee units zijn hierbij betrokken, KCC en communicatie. In dit stuk

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

E-sessions Breda woensdag 9 november. 1 jaar Social Media @Roompot

E-sessions Breda woensdag 9 november. 1 jaar Social Media @Roompot E-sessions Breda woensdag 9 november 1 jaar Social Media @Roompot Wie ben ik? Jesper Stoel, 25 jaar Internet Marketeer bij Roompot Vakanties, verantwoordelijk voor alles rondom Social Media! Volg mij via

Nadere informatie

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media

Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Pandoraz Social Media Monitor: grip op uw social media Tweezijdige marketing Van oudsher gebruiken organisaties verschillende marketingtechnieken om hun producten of diensten onder de aandacht van potentiële

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10

SEO whitepaper. 1. Inleiding 3. 2. Wat is SEO? 4. 3. Onderdelen SEO 5. 4. Praktische SEO tips 8. 5. Hulp nodig? 10 SEO SEO whitepaper 1. Inleiding 3 2. Wat is SEO? 4 3. Onderdelen SEO 5 4. Praktische SEO tips 8 5. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid opgesteld, echter kunnen fouten voorkomen.

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

start om 19:00 uur 1

start om 19:00 uur 1 start om 19:00 uur 1 Certifications Google AdWords (Fundamentals, Display, Search) Google Analytics DoubleClick (DCM, DBM, DRM) 2 1. Voorstellen 2. Google Analytics 3. Analytics rapportages 4. Doelen instellen

Nadere informatie

Meten is weten. Dirk-Jan Melssen.

Meten is weten. Dirk-Jan Melssen. Meten is weten Dirk-Jan Melssen www.djom.nl dirkjan@djom.nl www.linkedin.com/in/dirkjanmelssen/ Over DJOM Radboud Universiteit Aquaco Modation Wageningen University DJOM Inhoud Google Analytics Volume

Nadere informatie

LES 5: Zoektermen en websitebezoek

LES 5: Zoektermen en websitebezoek Bekijk eerst de video bij deze les voor een toelichting op de opdrachten. STAP 1: Wat is jouw doelstelling met je website en social media? Naamsbekendheid vergroten Nieuwe opdrachten Meer verkeer naar

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

AD DELIVERY HANDLEIDING

AD DELIVERY HANDLEIDING AD DELIVERY HANDLEIDING Beste publisher, Welkom bij de zanox Ad Delivery Handleiding. Op de volgende pagina's kunt u lezen hoe u een Media Container kunt creëren met Ad Delivery om roterende banner-advertenties

Nadere informatie

Social recruitment ½ DAG. Antal de Waij. Internet sinds Engagement Media Digitalcontentmarketing.nl E-Academy.nl

Social recruitment ½ DAG. Antal de Waij. Internet sinds Engagement Media Digitalcontentmarketing.nl E-Academy.nl Social recruitment ½ DAG Antal de Waij Antal de Waij 30 jaar B.G. Internet sinds 1994 Engagement Media Digitalcontentmarketing.nl E-Academy.nl 2 1 3 4 2 Een aantal vragen wellicht dat ik meer leer op het

Nadere informatie

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN

INBOUND MARKETING. Webinar. Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte WEBSITE REDESIGN Webinar Website (Re-)Design met Online Marketing in Gedachte Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met TeamForce en

Nadere informatie

Handleiding organische vs. betaalde kanalen: wat converteert beter?

Handleiding organische vs. betaalde kanalen: wat converteert beter? Handleiding organische vs. betaalde kanalen: wat converteert beter? Inhoudsopgave Inleiding... 2 Gebruik campagne metingen om de impact van je betaalde kanalen te bepalen!... 3 Hoe bepaal je of een organisch/betaald

Nadere informatie

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW

INBOUND MARKETING LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Webinar LIVE WEBSITE SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE DE GOOGLE MAGIC SHOW Bram van Ast TeamForce Online Marketing Solutions Bazoon Marketing Services Onderwerpen Welkom en Introductie Kennismaking met

Nadere informatie

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING

17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING 17 November 2015 DE NIEUWE REIS VAN DE VERENIGING DE REIS VAN DE KLANT! CONCURRENTIE KOMT VAN ALLE KANTEN Door vercommercialisering van de markt en de enorme groei van het internet is er een nieuwe realiteit

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

Business Brochure. Maak kennis met onze services TESWIK

Business Brochure. Maak kennis met onze services TESWIK C R E AT I VE M A R K E T I N G Business Brochure Maak kennis met onze services Teswik is jouw brug naar een succesvol online profiel. Wij zorgen ervoor dat jouw online boodschap aankomt, jouw klanten

Nadere informatie

Voor een volledig uitgeklapte template:

Voor een volledig uitgeklapte template: İ Voor een volledig uitgeklapte template: http://academyofminds.com/fw/gedragen-marketing-strategie/ 1.. De belangrijkste organisatiedoelen 2.... 1.. De belangrijkste doelgroepen 2.... Matrix SWOT analyse

Nadere informatie

25 redenen om te starten met social media - Sven Van Santvliet blogger op Hypoconnect - www.hypoconnect.be

25 redenen om te starten met social media - Sven Van Santvliet blogger op Hypoconnect - www.hypoconnect.be 25 redenen om te starten met social media Over de zin en onzin van social media is al veel geschreven. Waarom besteden wij er dan nog een whitepaper over? Omdat we ervan overtuigd zijn dat het een communicatiekanaal

Nadere informatie

Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One

Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One Voorspelbaar verkoopsucces met sales opportunities in SAP Business One Op welke wijze beheert u klantrelaties en monitort u de behoeften en wensen van uw klanten en prospecten? Bent u op de hoogte van

Nadere informatie

Customer Communication Management

Customer Communication Management Customer Communication Management Eric Roubos Business Development Manager Media Alliantie / CMBO / GTSC bijeenkomst Big Data in marketing en media 22 mei 2014 1 Iedereen is uniek Ieder contact is uniek

Nadere informatie

I.Bolluijt@hva.nl Isa_Hva (TWITTER) DLWO.DEM.HVA.NL

I.Bolluijt@hva.nl Isa_Hva (TWITTER) DLWO.DEM.HVA.NL I.Bolluijt@hva.nl Isa_Hva (TWITTER) DLWO.DEM.HVA.NL IN DE HANDLEIDING De colleges De puntenverdeling De opdrachten (3 = totaal eindcijfer) Gastsprekers Om en Om college s met Leontine Van Geffen BRONNEN

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

Webcare bij Nederlandse Spoorwegen

Webcare bij Nederlandse Spoorwegen Webcare bij Nederlandse Spoorwegen haalt de reiziger naar binnen DE FEITEN 60 INTERVIEW MET... Hessel Koster Hessel is social service manager bij NS. Hij werkt sinds 2009 bij webcaremedewerkers NS in verschillende

Nadere informatie

DIGITALE LEADGENERATIE & LEAD NURTURING. Alexander van Loon Februari 2019

DIGITALE LEADGENERATIE & LEAD NURTURING. Alexander van Loon Februari 2019 DIGITALE LEADGENERATIE & LEAD NURTURING Alexander van Loon Februari 2019 TAKE OUTS Organisatie Change proces van traditionele marketing naar full funnel digitale marketing Traffic creëren Conversie realiseren

Nadere informatie

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief!

Bedrijf. Merk. Activiteit. Opvallen. Logo. Ontwerp. Samenhang. Verkoop. Succes. Uw klanten en leden zijn. interactief! Bedrijf Ontwerp Merk Logo Activiteit Samenhang Opvallen Verkoop Succes Uw klanten en leden zijn interactief! Reclamebureau Schetskamer staat u graag bij in het ontwikkelen van een interactieve app. Hoe

Nadere informatie

ABC Analytics Handleiding

ABC Analytics Handleiding ABC Analytics Handleiding Online zichtbaarheid wordt steeds belangrijker en je moet er in blijven investeren met het aantrekken van bezoekers door middel van campagnes, zoekmachine optimalisatie en social

Nadere informatie

FRESH LEMON WIL EEN FRISSE WIND LATEN WAAIEN OP SOCIAL MEDIA

FRESH LEMON WIL EEN FRISSE WIND LATEN WAAIEN OP SOCIAL MEDIA KLANTCASE FRESH LEMON WIL EEN FRISSE WIND LATEN WAAIEN OP SOCIAL MEDIA Hoe Fresh Lemon haar klanten helpt om niet langer het product, maar de oplossing centraal te stellen in social media content. In eerste

Nadere informatie

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT?

HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? HOE WORD JE HET EERSTE ZOEKRESULTAAT? WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding Wat is zoekmachine optimalisatie? SEO, search engine optimization ook wel zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Speak Mailer. De voordelen

Speak Mailer. De voordelen Speak Mailer Speak Mailer is een krachtige en flexibele alles-in-één oplossing voor e-mail marketing. Met Speak Mailer kunt u op doelgerichte wijze uw relaties informeren over nieuwe ontwikkelingen en

Nadere informatie

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010

Onderzoeksopzet. Trends in Service 2010 Onderzoeksopzet Trends in Service 2010 Utrecht, oktober 2010 1. Inleiding De sociale netwerken nemen een steeds belangrijker plaats in in de communicatie tussen bedrijven en hun (potentiële) klanten en

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google AdWords is hét betaalde advertentiekanaal van Google. Je wilt je advertenties tonen aan een relevant

Nadere informatie

Inbound Marketing Expertise

Inbound Marketing Expertise Sagamore Inbound Marketing Expertise Content- en Social Media Plan Template Sagamore 1-12 Content en Social Media plan Het stappenplan 1. Identificeer de contentparels 2. Doel van de boodschap vaststellen

Nadere informatie

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN?

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? 02 WAT IS INBOUND MARKETING? Gevonden worden door potentiële klanten vanuit de doelgroep, zonder deze te storen met traditionele marketing-instrumenten.

Nadere informatie

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant

Welkom. Analytics. Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Welkom Analytics Webinar Brahim Asbaa Sr. Digital Marketing Consultant Agenda De Digitale Wereld / the Customer Journey Wat is Google Analytics? Praktische tips voor het succesvol gebruik van Google Analytics

Nadere informatie

Webcare: hoe te reageren?

Webcare: hoe te reageren? Webcare: hoe te reageren? Starten met webcare begint bij monitoren. Hoe bepaal je of je daarna ook de interactie moet aangaan? Een aantal vuistregels en handvatten. Wanneer een onderneming zich bewust

Nadere informatie

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google Analytics is een online tool van Google. De tool verzamelt statistieken

Nadere informatie

PRODUCTSHEET VOORSPRONG IN HET NIEUWS. ANP Inzage

PRODUCTSHEET VOORSPRONG IN HET NIEUWS. ANP Inzage PRODUCTSHEET VOORSPRONG IN HET NIEUWS ANP Inzage Krijg als eerste het nieuws van de ANP redactie. Eerder en vollediger op de hoogte dan uw markt en concurrenten. NIEUWS VOOR PUBLICATIE SELECTEER DE CATEGORIEËN

Nadere informatie

18-3-2014. Welkom! #NTSOCIAL

18-3-2014. Welkom! #NTSOCIAL Welkom! #NTSOCIAL 1 http://www.youtube.com/watch?v=zcq1lwljkls 2 SOCIAL MEDIA Status en Aanpak 19 maart 2014 Zelfstandig online marketing adviseur Publicaties Online marketing expert in een week Social

Nadere informatie

Amsterdam Rotterdam UTRECHT

Amsterdam Rotterdam UTRECHT Amsterdam Rotterdam UTRECHT Inleiding Clipit onderzoekt regelmatig de berichtgeving rondom de grootste steden van Nederland. We vergelijken de steden op punten als aantal berichten, PR-waarde en sentiment,

Nadere informatie

Zoekmachinemarketing strategie

Zoekmachinemarketing strategie Zoekmachinemarketing strategie Voor webwinkels Pag. 2 Zoekmachinemarketingstrategie voor webwinkels Introductie Wolter Tjeenk Willink Oprichter Traffic Builders zoekmachinemarketing BV Zoekmachine-optimalisatie

Nadere informatie

Handleiding E-mail marketing met Google Analytics

Handleiding E-mail marketing met Google Analytics Handleiding E-mail marketing met Google Analytics Inhoudsopgave Basisbeginselen e-mail marketing met Google Analytics... 3 De implementatie van de metingen voor je e-mail campagnes... 3 Haal actiegerichte

Nadere informatie

T-Mobile Community. Arianne Heij T-Mobile Nederland. www.t-mobile.nl twitter.com/tmobile_webcare facebook.com/tmobileplein forum.t-mobile.

T-Mobile Community. Arianne Heij T-Mobile Nederland. www.t-mobile.nl twitter.com/tmobile_webcare facebook.com/tmobileplein forum.t-mobile. T-Mobile Community Arianne Heij T-Mobile Nederland www.t-mobile.nl twitter.com/tmobile_webcare facebook.com/tmobileplein forum.t-mobile.nl Social Media zorgt ervoor dat klanten en bedrijven dichter tot

Nadere informatie