Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl"

Transcriptie

1 Samenwerking Bosch Car Service en Carsom.nl Informatiebrochure

2 Informatie over Carsom.nl Wat is Carsom.nl? Carsom.nl is een nieuw, onafhankelijk platform voor onderhoud en reparaties. Op Carsom.nl worden autobezitters geholpen meer inzicht te krijgen in verwachte onderhoudsbeurten en reparaties voor hun auto en kunnen zij eenvoudig offertes opvragen bij erkende autobedrijven in de buurt. Autobedrijven worden geholpen om kwalitatieve leads (uit de regio) te vinden en meer omzet en winst uit de werkplaats te halen. Waarom staat er bèta op de site? Carsom.nl is nog aan het optimaliseren en nieuwe diensten aan het ontwikkelen. Carsom.nl neemt de ervaringen van u als autobedrijf daar graag in mee. Heeft u tips of suggesties? Mail dan naar tips@carsom.nl

3 Hoe werkt Carsom.nl? Op Carsom.nl worden autobezitters geholpen om meer inzicht te krijgen in onderhoud en reparatie en te begrijpen waarom onderhoud en reparatie belangrijk zijn om in een veilige en betrouwbare auto te blijven rondrijden. Een slimme online check toont autobezitters de onderhoudsbeurten en slijtagereparaties die zij kunnen verwachten in de komende jaren. Daarbij helpt Carsom.nl autobezitters om meer inzicht te krijgen in wat er moet gebeuren en waarom. Autobezitters kunnen op Carsom.nl direct een offerte aanvragen. Carsom.nl toont autobedrijven op basis van afstand en eventueel beschikbare klantbeoordelingen (door Autobedrijf Tevreden). Autobezitters kunnen vervolgens zelf een selectie maken. Welke voordelen biedt Carsom.nl? Carsom.nl helpt uw autobedrijf om: Meer kwalitatieve leads te krijgen voor uw werkplaats Leads om te zetten in nieuwe loyale werkplaatsklanten Meer omzet en winst uit uw werkplaats te halen Met scherp te schieten en te besparen op marketinguitgaven Beter in te spelen op (het gedrag van) de moderne autobezitter Kortom, Carsom.nl levert uw werkplaats werk op. Geselecteerde autobedrijven krijgen per de offerteaanvraag met de specificaties van de onderhoudsbeurt of reparatie, de kenmerken van de auto en de gegevens van de autobezitter. Het autobedrijf kan vanaf dat moment per mail of telefoon contact opnemen om een passende offerte te doen. De offerte is altijd op basis van de fabrieksrichtlijnen voor een specifieke onderhoudsbeurt of reparatie.

4 Bosch Car Service autobedrijven op Carsom.nl Welke afspraken hebben Bosch Car Service en Carsom.nl gemaakt? Alle Bosch Car Service (BCS) autobedrijven kunnen 1 jaar gratis gebruik maken van Carsom.nl. Dit betekent dat alle Nederlandse Bosch Car Service autobedrijven getoond worden in de Garagevinder en de Offertetool. Bezoekers van Carsom.nl uit de regio komen u dus tegen als zij een garage zoeken en kunnen een offerte bij uw autobedrijf aanvragen. Elke 2 maanden zal Carsom.nl met een afvaardiging van de commerciële referentiegroep overleg hebben over de bevindingen en hoe de site verder geoptimaliseerd kan worden. Heeft u al opmerkingen of tips? Stuur dan een aan: bcs@carsom.nl Bosch levert Carsom.nl de informatie aan om uw bedrijfspagina aan te maken. Op deze pagina worden o.a. uw contactgegevens, dienstverlening en openingstijden getoond. Bekijk uw bedrijfspagina op Carsom.nl. Heeft u wijzigingen of toevoegingen voor uw bedrijfspagina (zoals een andere bedrijfsomschrijving of foto)? Stuur dan een naar bcs@carsom.nl (o.v.v. wijziging) en geef daarin aan om welk autobedrijf het gaat, wat uw adresgegevens zijn en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent. Alle BCS autobedrijven worden automatisch aangesloten. Wilt u geen gebruik maken van Carsom.nl? Dan kunt u zich uitschrijven via garage@boschcarservice.nl (o.v.v. uitschrijven) of bellen met

5 Hoe ziet een bedrijfspagina er uit op Carsom.nl? De bedrijfspagina ziet er zo uit:

6 Offertes ontvangen Hoe krijg ik een offerteaanvraag binnen? Zodra een bezoeker van Carsom.nl u selecteert voor een offerte ontvangt u de aanvraag op het bij Bosch Car Service bekende adres. Deze offerteaanvraag wordt ook doorgestuurd aan het Klant Contact Centrum (KCC) van Bosch Car Service. Hoe ziet de offerteaanvraag er uit? De offerteaanvraag die u per krijgt ziet er zo uit:

7 Reageren op offertes Stap 1 Bekijk wat er moet gebeuren Op de offerteaanvraag ziet u om welke werkzaamheden (onderhoudsbeurt en /of reparaties) en type auto het gaat. Ook ziet u de prijsrange zoals Carsom.nl deze online toont en uiteraard de gegevens van de consument. Op basis van deze informatie kunt u een offerte uitbrengen. Stap 2 Reageer binnen 24 uur Breng binnen 24 uur een passende offerte (volgens fabrieksrichtlijnen voor werkzaamheden en onderdelen) uit aan de consument. Dat kan per en telefonisch. Stel in het contact met de consument vast: Of de offerte juist is Of de consument aanvullende wensen heeft (bijv. extra onderhoud, gewenste bandenwissels, vervangend vervoer, etc.) Wanneer de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden Stap 3 Stuur altijd een offerte per naar de consument en het Klant Contact Centrum Stuur altijd een bevestiging van uw offerte per aan de consument, ongeacht of de werkzaamheden wel of niet doorgaan. Neem hierbij het Klant Contact Centrum (KCC) van Bosch Car Service mee in de CC (carsombcsnl@jenj.eu). Het KCC weet dan dat u de offerte heeft opgevolgd en hoeft dan verder geen actie te ondernemen. Let op: als u niet binnen 24 uur reageert op een offerteaanvraag (geen stuurt aan het KCC), dan zal het KCC u bellen om u er aan te herinneren dat u een openstaande offerte heeft. Wilt of kunt u de offerte vervolgens niet binnen 2 uur opvolgen? Dan zal het KCC een ander Bosch Car Service autobedrijf de mogelijkheid geven om een offerte uit te brengen.

8 Stel, u reageert telefonisch binnen 24 uur maar de consument besluit de werkzaamheden niet door u te laten uitvoeren. Wat moet ik dan doen? Stuur dan de met de offerteaanvraag van de consument door aan carsombcsnl@jenj.eu onder vermelding van: offerte niet akkoord. Dan weet het KCC de status van de offerteaanvraag. Stel, u kunt de werkzaamheden op de offerteaanvraag niet uitvoeren? Geeft dit dan per door aan de consument en het KCC. Stap 5 Werkzaamheden uitgevoerd? Leg de consument duidelijk uit wat u gedaan heeft en hoe de prijs is opgebouwd. De moderne autobezitter wil meer transparantie bij onderhoudsbeurten en reparaties. U kunt zich als autobedrijf onderscheiden door helder uit te leggen wat u heeft gedaan en welke kosten daar tegenover staan (hoe de totaalprijs wordt opgebouwd). Daarmee vergroot u de kans dat de consument de volgende keer weer voor u kiest. Stap 4 Offerte akkoord? Voer de werkzaamheden uit volgens fabrieksrichtlijnen Voer de werkzaamheden uit volgens fabrieksrichtlijnen en laat de klant uw autobedrijf met een lach verlaten. Maakt u gebruik van de diensten van Autobedrijf Tevreden? Stimuleer uw nieuwe klant dan ook om een review van uw autobedrijf achter te laten op de site van Autobedrijf Tevreden.

9 Vraag en antwoord Waarom moet ik snel reageren op ontvangen offertes? De consument van tegenwoordig verwacht op internet dat er snel gereageerd wordt (in ieder geval binnen 24 uur). Hoe sneller u reageert op de offerte, hoe groter de kans dat de consument de onderhoudsbeurt en/of reparaties bij uw autobedrijf laat uitvoeren. Reageer altijd binnen 24 uur anders bestaat de kans dat de offerteaanvraag bij een ander Bosch Car Service autobedrijf wordt neergelegd. Wat moet ik doen als ik een nep offerte binnenkrijg? Carsom.nl doet er alles aan om u zoveel mogelijk van kwalitatieve leads te voorzien. Krijgt u toch een nepofferte binnen? Geef dit dan door via klachten@carsom.nl Hoe berekent Carsom.nl de verwachte onderhoudsbeurten en slijtagereparaties? Voor een realistische inschatting van verwachte onderhoudsbeurten en slijtagereparaties maakt Carsom.nl gebruik van data die de branche zelf veel gebruikt. Daarnaast neemt Carsom.nl het rijgedrag van een bezoeker mee. Op basis van deze gegevens voorspelt Carsom.nl volgens fabrieksricht-lijnen onderhoud en reparaties. Hoe berekent Carsom.nl de verwachte kosten? Voor een realistische inschatting van de kosten voor onderhoud en reparatie maakt Carsom.nl gebruik van de best mogelijke data in de branche. Carsom.nl berekent hoeveel manuren en welke onderdelen nodig zijn per slijtagereparatie of onderhoudsbeurt volgens de voorschriften van autofabrikanten. Voor het berekenen van de minimale en maximale verwachte kosten rekent Carsom.nl met de regionale uurtarieven van zowel merkdealers als universele autobedrijven en met zowel originele (OE) onderdelen als matching quality parts uit de aftermarket. Met welke partners werken jullie samen? Carsom.nl kiest bewust voor samenwerking met partners die kunnen bijdragen aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid van Carsom.nl. Met Autobedrijf Tevreden bijvoorbeeld, dat de klanttevredenheid van autobedrijven in kaart brengt. Carsom.nl zal mogelijk meer partners aansluiten om de kwaliteit verder te versterken.

10 Wat doet Autobedrijf Tevreden precies? Carsom.nl ontwikkelt met Tevreden BV een onderzoeksplatform voor onderhoud en reparatie waarmee u continu inzicht krijgt in uw klanttevredenheid. Bosch Car Service werkt reeds samen met Autobedrijf Tevreden en via zijn de Bosch Car Service autobedrijven te beoordelen door consumenten. Via deze site (die de look and feel van Bosch Car Service heeft) worden de resultaten automatisch op de landelijke site en deelnemerssites getoond. Meer informatie over Autobedrijf Tevreden vind u op: Hoe bereikt Carsom.nl autobezitters bij mij in de buurt? Carsom.nl is onderdeel van Wegener en heeft daarmee toegang tot een miljoenenpubliek. Zowel redactioneel als via advertenties zal Carsom.nl bezoekers aantrekken via: Dagbladen dagelijks 2,3 miljoen lezers (o.a. De Stentor, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, Tubantia, PZC, De Gelderlander, BN De Stem) Nieuwssites dagbladen maandelijks 6,5 miljoen unieke bezoekers Huis-aan-huis kranten wekelijks 5,4 miljoen lezers AutoTrack.nl maandelijks 1,6 miljoen unieke bezoekers Wat maakt Carsom.nl uniek in de branche? Carsom.nl levert uw werkplaats directe leads in uw regio. Carsom.nl werkt met de best mogelijke branche data (uitgaande van fabrieksrichtlijnen). De offerteaanvraag die u ontvangt is op deze informatie gebaseerd. Met Carsom.nl kunt u zelf contact opnemen met de consument (telefoon of ). Carsom.nl gaat voor eerlijke concurrentie: Carsom.nl helpt autobezitters om offertes op een juiste manier te vergelijken Carsom.nl voert een strikt beleid ten aanzien van de juistheid van offertes: misleiding wordt niet getolereerd Alle klanten zijn voor Carsom.nl gelijk Goed werk leveren loont. Hoe hoger uw klantwaardering, hoe beter uw positie in de lijst van Carsom.nl Via het Wegener netwerk bereikt Carsom.nl een miljoenenpubliek.

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio

De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio BETA De snelste weg naar nieuwe klanten in uw regio 1 3 Offerteaanvragen ontvangen van consumenten uit de buurt 3 Snel en eenvoudig offertes uitbrengen 3 Nieuwe klanten aantrekken en uw omzet vergroten

Nadere informatie

Handleiding nieuwe Carsom.nl site

Handleiding nieuwe Carsom.nl site Handleiding nieuwe Carsom.nl site Handleiding Handleiding nieuwe site Haal meer uit uw werkplaats met Carsom.nl Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 Inloggen in uw account 1 Uw bedrijfsprofiel wijzigen en beheren 3

Nadere informatie

1. Welke persoonsgegevens verwerken we van u en waarom?

1. Welke persoonsgegevens verwerken we van u en waarom? Privacyverklaring Wanneer u gebruik maakt van onze website en offertes aanvraagt, dan wilt u natuurlijk dat we zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan. Dat doen we. In deze privacyverklaring leggen

Nadere informatie

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS!

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! 24 MAANDEN GARANTIE OP ONDERDELEN EN REPARATIES CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT De markt staat onder druk,

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS!

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT De markt staat onder druk, nieuwe klanten blijven uit en de consument laat

Nadere informatie

Inhoud. De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage

Inhoud. De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage Inhoud De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage 2 Autokoper 2008 Onderzoek AutoTrack.nl & Newcom onder n = 1.000 Consumenten hebben vertrouwen in de markt Internet en merkdealers

Nadere informatie

HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN

HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN HANDLEIDING OPEN DAG INVOEREN V 1.0 WWW.DEOPENDAGENKALENDER.NL I INLOGGEN Ga naar www.deopendagenkalender.nl 2 Heeft u al een account? JA LOGIN met uw gebruikersnaam en wachtwoord Ga door naar 8 NEE Klik

Nadere informatie

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?...

Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... Leads Versie 1.0 Inhoudsopgave Wat zijn Leads in Plan-IT?... 3 Hoe zet ik de Leads functionaliteit aan in Plan-IT?... 4 Wat zijn de statussen en hoe werken ze?... 5 Wat zijn categorieën en hoe werken ze?...

Nadere informatie

DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers. AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack.

DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers. AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack. DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack.nl T: 020-5175175 Inhoud De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Discussie

Nadere informatie

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project.

Introductie. Contact informatie. Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. Introductie Communicatie is de sleutel voor een succesvol project. We hebben dit document opgesteld om jullie te helpen een duidelijk visie op papier te zetten voor het project. Zie het als een business

Nadere informatie

BOVAG-RAI Aftersales Monitor 2016

BOVAG-RAI Aftersales Monitor 2016 BOVAG - RAI Vereniging 2017 Niets uit deze rapportage mag worden vermenigvuldigd, bewerkt en/of worden samengevat, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van BOVAG en/of RAI Vereniging.

Nadere informatie

INHOUD: 1. Registreren... 1 2. Inloggen... 2 3. Recepten aanvragen... 3 4. Afspraak maken... 5 5. econsult starten... 8

INHOUD: 1. Registreren... 1 2. Inloggen... 2 3. Recepten aanvragen... 3 4. Afspraak maken... 5 5. econsult starten... 8 INHOUD: 1. Registreren... 1 2. Inloggen... 2 3. Recepten aanvragen... 3 4. Afspraak maken... 5 5. econsult starten... 8 1. Registreren patiëntenomgeving Om gebruik te maken van de online diensten van de

Nadere informatie

Klanttevredenheids onderzoek 2012

Klanttevredenheids onderzoek 2012 Klanttevredenheids onderzoek 2012 Ook dit jaar heeft TMCDAS weer een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. In dit document vindt u de uitkomsten hiervan, de feedback, de bevindingen en de daarop gestelde

Nadere informatie

beste online marketing voor jouw kantoor.

beste online marketing voor jouw kantoor. Een review is de beste online marketing voor jouw kantoor. HOGERE OPBRENGSTEN LAGERE KOSTEN POSITIEVE EFFECTEN VOORWOORD INHOUD Je moet grondig je best doen om online goed gevonden te worden. Het internet

Nadere informatie

Een succesvolle leadcampagne in 6 stappen Een handleiding bij het starten van uw leadcampagne

Een succesvolle leadcampagne in 6 stappen Een handleiding bij het starten van uw leadcampagne Een succesvolle leadcampagne in 6 stappen Een handleiding bij het starten van uw leadcampagne Door: André de Ruijter, Productmanager Lead Generation @ Daisycon Nieuwe klanten komen u niet aanwaaien. Al

Nadere informatie

Solar Solutions. Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015

Solar Solutions. Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015 Solar Solutions Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015 1 Wie is Rexel Bewuste woningen Commerciële ondersteuning 2 Wie is Rexel 3 Wereldwijd actief P. 4 Meer dan 100 jaar ervaring in Nederland

Nadere informatie

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel Sales Funnel We weten dat voor het kopen van een nieuwe auto het aantal showroom bezoeken al jaren afneemt. Deze afname van toestroom van klanten in de showroom moet gecompenseerd worden door leads op

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Vergelijk de leveranciers van elektriciteit en aardgas en vind de beste leverancier. Veranderen van leverancier is gratis en niet moeilijk. 1 Betaal minder

Nadere informatie

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Vergelijk de leveranciers van elektriciteit en aardgas en vind de beste leverancier. Veranderen van leverancier is gratis en niet moeilijk. 1 Betaal minder

Nadere informatie

AUTOBEDRIJF KELDER AMERSFOORT. De partner voor uw auto

AUTOBEDRIJF KELDER AMERSFOORT. De partner voor uw auto 1 1 g e w n o t t p r y o o Kr f rs e m A Z R 2 2 1 6 38 7 7 63 4 3 3 0 nl. r e d l e k f j i r d e l b n. o r t e u d a l www. tobedrijfke u a @ o f in AUTOBEDRIJF KELDER AMERSFOORT De partner voor uw

Nadere informatie

De automotive branche staat in brand. Is dit voor u, ten aanzien van de ROB-kosten, een kans of bedreiging?

De automotive branche staat in brand. Is dit voor u, ten aanzien van de ROB-kosten, een kans of bedreiging? De automotive branche staat in brand. Is dit voor u, ten aanzien van de ROB-kosten, een kans of bedreiging? AGENDA Onverwachte ontwikkelingen Behoefte berijder/klant verandert Verandering speelveld automotive

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

Ervaar de Pro s van Profile

Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Profile is al jaren hét adres voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige autobanden en velgen. Maar wist je dat je bij steeds meer van onze

Nadere informatie

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden CAR SERVICE PLAN Zorgeloos autorijden Zorgeloos autorijden Denk je wel eens na over de betrouwbaarheid van je auto? Werken de remmen goed, zit er genoeg profiel op je banden? Regelmatig onderhoud is heel

Nadere informatie

3.1. Alles zelf doen hoeft niet

3.1. Alles zelf doen hoeft niet 3.1. Alles zelf doen hoeft niet 3.1.1. Redenen om iets uit te besteden In uw bedrijf wordt een hoop werk verzet. Dit hoeft u niet allemaal zelf te doen; u kunt besluiten om activiteiten uit te besteden.

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

BOVAG-RAI Aftersales Monitor 2017

BOVAG-RAI Aftersales Monitor 2017 BOVAG-RAI Aftersales Monitor 2017 BOVAG - RAI Vereniging 2018 Niets uit deze rapportage mag worden vermenigvuldigd, bewerkt en/of worden samengevat, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

License Online. Quick Reference Guide. The Difference in Distribution

License Online. Quick Reference Guide. The Difference in Distribution License Online Quick Reference Guide Licensing made easy InTouch Look & Feel Bestellen in 4 stappen Overzichtelijke navigatiestappen Inclusief renewals The Difference in Distribution 1 Leverancier, eindgebruiker

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Samen bouwen aan beter wonen Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk

Nadere informatie

Onderzoeksopzet Beste Leasemaatschappij van het jaar 2014 via VAVDZ.tevreden.nl

Onderzoeksopzet Beste Leasemaatschappij van het jaar 2014 via VAVDZ.tevreden.nl Onderzoeksopzet Beste Leasemaatschappij van het jaar 2014 via VAVDZ.tevreden.nl Versie 1.0-15 juli 2014 1 Inhoudsopgave 1. Doelstelling(en) onderzoek... 4 2. Opzet onderzoek... 4 3. Klanten uitnodigen

Nadere informatie

Tweedehands Auto Kopen - Insights Update

Tweedehands Auto Kopen - Insights Update Tweedehands Auto Kopen - Insights Update Augustus 2018 Mitchel Wubben Head of Industry Automotive mitchel.wubben@wua.nl Inhoudsopgave Onderzoeksopzet 3 Resultaten: Tweedehands Auto Kopen onderzoek Juli

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 Snel aan de slag 3 Per Enquete 3 Een enquête + vragen toevoegen 6 Layout aanpassen 7 Een uitnodiging versturen 8 Resultaten bekijken 8 Tips en trucs 13

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie

Handleiding voor de AEGON LevensloopCalculator. versie oktober 2007

Handleiding voor de AEGON LevensloopCalculator. versie oktober 2007 Handleiding voor de AEGON LevensloopCalculator versie oktober 2007 1. Inleiding In deze handleiding staat in vijf stappen vermeld hoe u uw eigen versie van de AEGON LevensloopCalculator toevoegt aan uw

Nadere informatie

Welkom bij De Ondernemer

Welkom bij De Ondernemer Welkom bij De Ondernemer De Ondernemer De kracht van De Ondernemer De wekelijkse arbeidsvitaminen voor het MKB, ondernemers en zakelijke beslissers In De Ondernemer vinden lezers inspirerende journalistieke

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015

SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Automotivescan Uitkomsten 2014 & verwachtingen 2015 SRA-Automotivescan De Automotivescan 2014 is 464 x ingevuld: 4 van de respondenten heeft een merk-garagebedrijf en 5 is universeel. 71% heeft een

Nadere informatie

Snel een woning vinden In de regio Haaglanden. Haaglanden WOONNET HAAGLANDEN

Snel een woning vinden In de regio Haaglanden. Haaglanden WOONNET HAAGLANDEN Snel een woning vinden In de regio Haaglanden Haaglanden WOONNET HAAGLANDEN Snel een woning vinden Niet iedere woningzoekende is hetzelfde. Sommigen maakt het weinig uit waar, hoe groot of welk type de

Nadere informatie

Handleiding. Support & Helpdesk

Handleiding. Support & Helpdesk Handleiding Support & Helpdesk Inhoudsopgave Handleiding... 1 Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Wat is de Techtwo helpdesk?... 3 Waarom gebruikt Techtwo deze helpdesk?... 3 Waarom deze handleiding?...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wij zijn Izibike. 2. De toekomst volgens Izibike. 3. Izibike Servicepunten. 4. Samenwerking. 5. Hoe meld je je aan?

Inhoudsopgave. 1. Wij zijn Izibike. 2. De toekomst volgens Izibike. 3. Izibike Servicepunten. 4. Samenwerking. 5. Hoe meld je je aan? Servicepunten 2016 Inhoudsopgave 1. Wij zijn Izibike 2. De toekomst volgens Izibike 3. Izibike Servicepunten 4. Samenwerking 5. Hoe meld je je aan? 2 1. Wij zijn Izibike Een eenvoudige weg naar je nieuwe

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Handleiding installatie ORV-Online

Handleiding installatie ORV-Online Handleiding installatie ORV-Online In deze handleiding leest u hoe u ORV-Online installeert op uw website. Inhoud Stap 1 Inloggen op Scildon Online Verzekeren Stap 2 Persoonlijke instellingen Stap 3 Instelling

Nadere informatie

Ontwikkelingen in de aftermarket. AM Driving Business Aftermarket Olaf de Bruijn Kasteel de Vanenburg Putten 4 december 2012

Ontwikkelingen in de aftermarket. AM Driving Business Aftermarket Olaf de Bruijn Kasteel de Vanenburg Putten 4 december 2012 Ontwikkelingen in de aftermarket AM Driving Business Aftermarket Olaf de Bruijn Kasteel de Vanenburg Putten 4 december 2012 AM Driving Business Aftermarket Hoe ver moet de autobranche in 3 jaar bijsturen

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os Handleiding Support & Helpdesk Versie 1.0 21 april 2015 Maja van Os Inhoudsopgave Handleiding... 0 Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Wat is de Techtwo helpdesk?... 3 Waarom gebruikt Techtwo deze helpdesk?...

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Ontwikkelt Groei & Efficiency Wie wij zijn: is een adviesdienst die actief is in de bloemenen plantensector. De sector is dynamisch en de ontwikkelingen gaan steeds sneller, mede door de opkomst van internet

Nadere informatie

AfsprakenApp is een initiatief van Intramed, in samenwerking met Appsotheek. Een abonnement aanvragen? Ga naar www.afsprakenapp.nl

AfsprakenApp is een initiatief van Intramed, in samenwerking met Appsotheek. Een abonnement aanvragen? Ga naar www.afsprakenapp.nl De AfsprakenApp is een slimme reminderservice, die is gekoppeld aan uw Intramed agenda. Patiënten ontvangen automatisch afspraakherinneringen, waarmee de noshows worden verminderd en de therapietrouw wordt

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven

Handleiding Online Inschrijven Handleiding Online Inschrijven Kijk voor extra uitleg ook steeds naar de tekstvakken op de website! Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 2 2. Gebruikersmenu... 2 2.1. Home... 2 2.2. Kalender... 2 2.3. Inschrijven...

Nadere informatie

Inzicht in energie met Go: handleiding

Inzicht in energie met Go: handleiding Inzicht in energie met Go: handleiding Navigeren door Go Home Vergelijken Uw tools > Maxes Uw tools > Meterstanden Stel een vraag Home Vergelijken Maxes Meterstanden Stel een vraag Downloads Uw handleiding

Nadere informatie

Veilig online SNEL EN MAKKELIJK

Veilig online SNEL EN MAKKELIJK Veilig online SNEL EN MAKKELIJK 2 Veilig online Veilig online Sparen en beleggen waar en wanneer het u uitkomt Gemak, snelheid en op elk gewenst moment inzage in uw rekeningen; online sparen en beleggen

Nadere informatie

Werkt uw website goed?

Werkt uw website goed? Werkt uw website goed? EEN OPLOSSING VOOR DE MEEST VOORKOMENDE PROBLEMEN reachlocal.nl 020-3178-6956 U heeft alles gedaan wat u kon om uw doelgroep naar uw website te halen, maar hoeveel tijd steekt u

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Betaal niet teveel... ziet u afspraken tussen bedrijven bij aanbestedingen? Meld ze bij ACM. Kansen & keuzes. voor bedrijven en consumenten

Betaal niet teveel... ziet u afspraken tussen bedrijven bij aanbestedingen? Meld ze bij ACM. Kansen & keuzes. voor bedrijven en consumenten Betaal niet teveel... ziet u afspraken tussen bedrijven bij aanbestedingen? Meld ze bij ACM Kansen & keuzes voor bedrijven en consumenten Waarom krijgt u deze folder? U bent inkoper van een bedrijf of

Nadere informatie

CitNOW Recorder T aining

CitNOW Recorder T aining CitNOW Recorder Training Training Invloed van internet Infographic Infographic Page 4 Verkoopproces Walk In Telephone Email CitNOW Meet & Greet Behoefte bepalen Presentatie Demonstratie Waarde bepalen

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

Uitleg registratie voor: Pakket Large

Uitleg registratie voor: Pakket Large Uitleg registratie voor: Pakket Large Ter ondersteuning treft u hierbij een uitleg aan van de registratie. Het proces wordt stap voor stap uitgelegd met ter verduidelijking veel afbeeldingen van de betreffende

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen?

Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen? Een nieuwe werkgever. Wat betekent dit voor uw pensioen? Inhoud Gefeliciteerd! 3 Wanneer is waardeoverdracht gunstig voor u? 4 Hoe werkt waardeoverdracht? 6 Goed om even te weten. 7 2 Gefeliciteerd! U

Nadere informatie

Handleiding MijnZicht

Handleiding MijnZicht Handleiding MijnZicht In deze handleiding vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van uw digitale klantmap MijnZicht. Wat kunt u met MijnZicht? Overzicht zien van uw verzekeringen Wijzigingen

Nadere informatie

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden.

Algemeen. Als u nog geen mijngrossier.nl account heeft kunt u deze aanvragen via www.mijngrossier.nl/aanmelden. F.A.Q. Algemeen Hoe kan ik een TopMec abonnement aanvragen? Voor het aanvragen van een TopMec jaarabonnement is een mijngrossier.nl account nodig. Heeft u al een mijngrossier.nl account en wilt een TopMec

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Op zoek naar vrijwilligerswerk? Handleiding voor het online zoeken naar en direct reageren op vacatures Wanneer je vrijwilligerswerk zoekt is onze website dé plek om een kijkje te nemen. Wij hebben een

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen.

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Handleiding LeadQ Lite (60 dagen Pilot) Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Mocht u na het lezen van deze handleiding er toch nog niet

Nadere informatie

Fagron s nieuwe website/-shop

Fagron s nieuwe website/-shop Fagron heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot internationaal marktleider en dat vraagt om een internationale website. Fagron Group heeft om die reden enige tijd geleden een internationale website

Nadere informatie

Marktplaats. Handleiding Versie 3.0. 088 228 9849 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Marktplaats. Handleiding Versie 3.0. 088 228 9849 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Marktplaats Handleiding Versie 3.0 088 228 9849 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave Changelog 2 4 1. Inleiding 5 2. App installeren 6 3. Instellingen Marktplaats 7 4. Instellingen

Nadere informatie

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Dienstenwijzer Geachte cliënt, Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij

Nadere informatie

Mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt

Mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt Mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt Nederlanders rijden 140 miljard kilometer per jaar en minstens een kwart daarvan voor zakelijke doeleinden. Dit getal weerspiegelt de enorme impact van leasemaatschappijen

Nadere informatie

Rapportage toekomstgericht bankieren voor consumenten

Rapportage toekomstgericht bankieren voor consumenten Rapportage toekomstgericht bankieren voor consumenten Contents 1 Onderzoeksverantwoording 03 2 Samenvatting 04 3 Grafieken en open antwoorden 05 2 Onderzoeksverantwoording In opdracht van NVB hebben we

Nadere informatie

Sollicitatiehandleiding

Sollicitatiehandleiding Sollicitatiehandleiding Met uw sollicitatie begint alles! Waarom online solliciteren? Een online sollicitatie heeft veel voordelen voor u en voor ons: We kunnen uw sollicitatie sneller beoordelen, waardoor

Nadere informatie

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN Laat de juiste locatie snel en gratis voor u vinden. Op zoek naar het juiste hotel, een geschikte vergaderlocatie of optimale congresfaciliteiten? Wij zetten

Nadere informatie

Op zoek naar een woning

Op zoek naar een woning Op zoek naar een woning 3 Welkom U bent op zoek naar een woning. Misschien wilt u een grotere woning, of juist een kleinere woning. U gaat op eigen benen staan, krijgt werk in een andere plaats of heeft

Nadere informatie

Door in te stappen als sponsor bij een (of meerdere) van deze titels verzekert u zichzelf van:

Door in te stappen als sponsor bij een (of meerdere) van deze titels verzekert u zichzelf van: Uitgeverij Keesing verzorgt voor verschillende titels puzzel & win pagina s en bel & win acties, al dan niet gekoppeld aan een goed doel. Dit betekent dat wij niet alleen de puzzel leveren, maar ook de

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

De verbinding tussen de boer en uw producten.

De verbinding tussen de boer en uw producten. De verbinding tussen de boer en uw producten. Maak snel uw nieuwe producten bekend en maak contact met betrokken boeren via Boerderij Connect Wat is Boerderij Connect? Boerderij Connect is het nieuwe professionele

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Conversie Marketing Datum: juni 2016 Conversie marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg daarvan

Nadere informatie

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten

Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Handleiding internet bestellen voor Top Bakkers klanten Allereerst hartelijk dank voor uw aanmelding voor de bestelwebsite van Top Bakkers B.V. In deze handleiding informeren wij u graag over de werking

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

Klantgerichtheid in de praktijk

Klantgerichtheid in de praktijk Klantgerichtheid in de praktijk Waarom de klant vraagt om persoonlijk leiderschap dr. Zanna van der Aa Programma manager First Time Right Delta Lloyd Groep 30 oktober 2013 Stichting Toetsing Verzekeraars

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van het promotieproces De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van uw promotieproces De concurrentie binnen supermarkten

Nadere informatie

KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM

KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM KORTE UITLEG VAN HET SYSTEEM Hoe reserveren gasten Gasten kunnen een tafel in een restaurant reserveren via de Reserve a Table reserveringsmodule die op de (mobiele) website van uw restaurant geplaatst

Nadere informatie

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken

Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Handleiding Inhoudsopgave INBOX KLANTEN AGENDA Aanvragen van klanten bekijken en beantwoorden Opvolgingsherinnering instellen Klantgegevens bekijken en bewerken Nieuwe klant toevoegen Klanten importeren

Nadere informatie

Bent u klaar voor veel meer klanten?

Bent u klaar voor veel meer klanten? Bent u klaar voor veel meer klanten? Dit is uw kans Op de markt van werk en opleiding is een nieuwe speler aan zet. Dat bent u, in samenwerking met Call Creatieve Communicatie. Dankzij onze diensten weten

Nadere informatie

GELD VERDIENEN MET OFFERTEAANVRAGEN

GELD VERDIENEN MET OFFERTEAANVRAGEN GELD VERDIENEN MET OFFERTEAANVRAGEN INLEIDING Beste ondernemer, Dank u voor uw interesse in Geld verdienen met offerteaanvragen : In dit ebook vindt u verkooptips die u helpen uw winst op offerteaanvragen

Nadere informatie

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven

Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven Nedasco Voordeelpakket Bedrijven De beste producten én pakketkorting Wilt u uw zakelijke klanten deskundig adviseren over bedrijfsrisico s? Biedt u ze graag gemak, overzicht

Nadere informatie

flits+ Het is veel in het nieuws, maar ik weet niet exact hoe mijn eigen pensioen eruit ziet Ik vind dat ik het moet lezen bpfhibin.

flits+ Het is veel in het nieuws, maar ik weet niet exact hoe mijn eigen pensioen eruit ziet Ik vind dat ik het moet lezen bpfhibin. pensioen Hoe warm loop jij voor het onderwerp pensioen? Informatie over uw pensioen Minder kans op verlaging, ook minder kans op indexatie Bpf HiBiN kiest voor online en digitaal Waar houdt het bestuur

Nadere informatie

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Whitepaper Alles wat u moet weten over SEO Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Een website die voor uw doelgroep makkelijk vindbaar is en

Nadere informatie