Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen."

Transcriptie

1 Handleiding LeadQ Lite (60 dagen Pilot) Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Mocht u na het lezen van deze handleiding er toch nog niet uitkomen, dan kunt u éénmalig volledig gratis gebruik maken van de telefonische hulplijn. U kunt daarvoor bellen met Ook kunt u een sturen naar Wat kunt u met LeadQ? LeadQ is een lead management systeem en vormt de schakel tussen uw (online) marketing activiteiten en uw sales. Dat houdt in dat u al uw leads, vanuit alle verschillende leadbronnen (bijv. vanuit uw website, een losse actiepagina en zelfs vanuit offline bronnen, zoals een beurs), in LeadQ kunt opslaan en opvolgen. Met behulp van LeadQ weet u daardoor precies per leadbron (per website/formulier, maar ook bijvoorbeeld per adwords campagne) hoeveel klanten u binnenhaalt. Daarnaast biedt LeadQ de mogelijkheid om alle leads te filteren en op één plek op te volgen. Leads opslaan in LeadQ Er zijn meerdere manieren waarop u leads kunt opslaan in LeadQ. Enkele zijn in deze handleiding omschreven, maar wilt u het formulier op uw website direct koppelen aan LeadQ? Dan vindt u alle benodigde informatie daarover in de Handleiding leads opslaan vanuit de website. Inloggen Om te beginnen met het gebruik van LeadQ gaat u naar https://leadq30.leadq.nl en logt u in met uw adres en wachtwoord. Deze gegevens heeft u ontvangen per . Weet u uw wachtwoord niet meer? Klik dan op Password forgotten en vraag een nieuw wachtwoord aan. Tip: Om uw wachtwoord te wijzigen klikt u na het inloggen in het bovenmenu op Wijzig profiel. Hier kunt u een nieuw wachtwoord invullen.

2 Het menu U vindt het menu rechts bovenaan de pagina: Het menu bestaat uit de volgende onderdelen. Menu-item Home Campagne management Statistics Sales Export Import Alle leads Nieuwe leads Handleidingen Wijzig profiel Omschrijving Hiermee gaat u naar de homepage waar u het dashboard vindt Hier kunt u uw sites, campaigns en forms inrichten voor het correct De statistics module toont de prestaties van uw campagnes In de sales module kunt u uw leads opvolgen. Hierin vindt u alle openstaande leads. In de export module kunt u alle leads in een Excel export downloaden Heeft u een Excel bestand met leads? Importeer deze via de import module. In dit scherm vindt u een overzicht van alle openstaande en afgeronde leads. Voer handmatig een nieuwe lead in met behulp van dit formulier. Download deze en andere handleidingen. Wijzig uw profielgegevens, waaronder uw adres en wachtwoord.

3 Home Dashboard Op de homepage vindt u het LeadQ dashboard. Hierin ziet u in één oogopslag het aantal leads dat u deze week heeft ontvangen en wat de conversie op deze leads is geweest. Standaard ziet u de data van de huidige week. Wilt u deze data over een andere periode zien, dan kunt u bovenaan het dashboard een andere periode selecteren. Behalve het aantal leads en de conversie ziet u ook hoeveel dagen u nog over heeft in uw LeadQ Lite Pilot. Zo weet u precies hoe lang u nog gebruik kan maken van het gratis account. Id overzicht In het tabblad Id overzicht vindt u alle noodzakelijke id s voor het opslaan van leads via uw website. U vindt hierover meer informatie in de Handleiding leads opslaan vanuit de website.

4 Campagne management Binnen de module Campagne management kunt u aangeven vanuit welke kanalen de leads binnenkomen. Selecteer binnen Campagne management de site die u wilt bewerken of maak een nieuwe site aan met behulp van de Add knop. Heeft u meerdere sites ingevoerd, dan kunt u naar een Site zoeken door in de zoekbalk de naam van de Site in te voeren. Sites Een site bestaat uit Campaigns en Forms. Bij Campaigns geeft u aan vanuit welke bronnen u leads ontvangt binnen de Site. Bij Forms geeft u aan welke formulieren op de betreffende Site staan. Bijvoorbeeld: Op uw website komen bezoekers die rechtstreeks de URL hebben ingetypt. Deze mensen horen binnen de Campaign Direct verkeer. Wanneer u een AdWords campagne voert en iemand vult hetzelfde fomulier in, kunt u hiervoor een nieuwe Campaign aanmaken. Deze bezoekers horen binnen de Adwords Campaign. In beide gevallen worden de leads in dezelde Form geplaatst. Hoe de leads vanuit uw website in verschillende campaigns terecht kunnen komen staat beschreven in de Handleiding leads opslaan vanuit de website.

5 Campaigns Voor elke (vooraf gedefinieerde) bron waar uw leads vandaan komen, kunt u een Campaign aanmaken. Een campaign heeft de volgende eigenschappen. Eigenschap Campaign name Internal ref Active Supplier pixel Supplier Omschrijving De naam van uw campagne Uw interne referentie van de campagne Is uw campagne actief? Het is mogelijk om meetpixels van leveranciers te tonen bij het opslaan van de leads. Neem voor vragen hierover contact op met LeadQ. Leverancier van de lead. Voor de LeadQ Lite Pilot versie is het niet mogelijk om leveranciers te onderscheiden Forms Om meerdere formulieren op een website te onderscheiden kunt u verschillende Forms aanmaken. Een Form heeft de volgende eigenschappen. Eigenschap Form name Callcenter Product Omschrijving De naam van uw formulier Het callcenter deze leads op moet volgen. In LeadQ Lite is er één callcenter en dat is uw eigen Salesmodule. Het product dat bij het formulier hoort. In de LeadQ Lite Pilot is slechts één product te onderscheiden.

6 Statistics De LeadQ statistics is de plek om de resultaten van uw leadgeneratie campagnes te meten. Het scherm bestaat uit 4 delen. Nr Omschrijving 1 De statistieken, hier vindt u de resultaten. 2 Datumselectie, kies hier de periode waarover u de resultaten wilt zien (het gaat hier om de datum van binnenkomst van de lead) 3 Groeperingen, kies hier waarop u de resultaten wilt groeperen. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen om de leads per Campaign te selecteren. 4 Tellingen, hier kunt u bepalen welke aantallen u wilt zien. Standaard ziet u het aantal views (aantal keer dat iemand op uw pagina is geweest, mits dit gemeten wordt), het aantal leads en het aantal afgekeurde leads.

7 Groeperingen en tellingen Voor groeperingen en tellingen geldt dat u ze kunt in- en uitschakelen door erop te klikken. Als er een getal achter staat tussen haakjes dan is deze optie ingeschakeld. Klik er nog een keer op en de selectie wordt uitgeschakeld. Wanneer u een groepering inschakelt wordt deze als kolom toegevoegd aan de resultaten. In bovenstaand voorbeeld is de groepering Campaign aangezet. Er verschijnt een getal achter de groepering. Dit is de volgorde van de groepering. Wanneer u vervolgens opnieuw op de groepering klikt, verdwijnt de kolom en het getal achter de groepering Resultaten filteren Stel u wilt alleen de resultaten van de campagne zien. Dan kunt u ook de overige resultaten wegfilteren. U klikt op de betreffende Campaign (in dit geval -campaign) en u zult zien dat de overige resultaten verdwijnen. Wilt u het filter weer weghalen? Dan klikt u onder Applied filters (click to remove): op het betreffende filter.

8 Sales Met de salesmodule kunt u de leads, die vanuit de (online) campagnes binnen zijn gekomen, overzichtelijk opvolgen. De salesmodule is de plaats waar de leads terechtkomen die opgevolgd kunnen worden. Wanneer een lead door een ontdubbelingsfilter of het spamfilter worden afgekeurd, dan komt de lead hier niet in terecht. Deze leads zijn terug te vinden bij Alle leads. De salesmodule bestaat uit twee verschillende kolommen aan de zijkanten: Common flow (1), de plek waar alle op te volgen leads in staan, en Personal flow (3), de plek waar de leads staan die op het moment worden opgevolgd. In het midden vindt u de plek waar de leadgegevens staan en waar u de leads kunt bewerken (2). Door op een lead in de common flow te klikken, wordt deze verplaatst naar de personal flow en kan deze opgevolgd worden. Met behulp van het dropdown menu (4) kunt u de leads in de common flow filteren op Campaign en op status. Ook kunt u hier zoeken naar leads.

9 Herkomst & status Onder Herkomst & Status staan een aantal basisgegevens van de lead: - Tijdstip van binnenkomst - Huidige status - Het moment waarop de volgende actie gepland staat - De supplier van de lead (zie Campaigns) - Het formulier dat ingevuld is (zie Forms) - De campagne waaronder de lead is binnengekomen Lead gegevens Onder leadgegevens vindt u alle gegevens die bij de lead zijn ingevuld. Resultaat In het resultaat scherm kunt u na elk contact (of contactpoging) aangeven wat de status is van de lead. U kunt kiezen uit de volgende statussen. Status Lead Afspraak Omschrijving U heeft de persoon gekwalificeerd als lead. U kiest uit de dropdown de resultaat van het gesprek (bij de status Afgevallen verschijnt een extra dropdown met een afvalreden).

10 Overig Bij Overig ziet u in het eerste tabblad de geschiedenis van de lead. Hier ziet u precies wat er in de loop der tijd is gebeurd met de lead. In het tabblad aanvullende informatie staat aanvullende informatie van de lead. In de LeadQ Lite Pilot versie is dit niet beschikbaar. In LeadQ is het ook mogelijk om vanuit de salesmodule een te sturen naar de lead. Ook dit is in de Pilot versie van LeadQ Lite niet mogelijk.

11 Export In de exportmodule kunt u leads downloaden in een Excel bestand. Wanneer u op Export klikt in het bovenmenu, dan ziet u één export staan: Wanneer u hierop klikt komt u op een pagina waar u aan kunt geven wat u wilt exporteren. U kunt de volgende variabelen instellen: - Start- en Einddatum - Supplier - Site - Form - Product - Campaign - Step (niet van toepassing bij LeadQ Lite) - Exclude rejected (sluit afgekeurde leads uit bij het exporteren) Vervolgens klikt u op de knop Download om een Excel bestand te downloaden. Import De import functie is een functie binnen LeadQ waarin u leads kunt inlezen door het uploaden van een CSV bestand. Bij het verzamelen van leads van bijvoorbeeld een beurs in een Excel document, kunt u deze met één druk op de knop in LeadQ schieten voor de totale opvolging. Het bespaart u tijd en geld. Gebruik hiervoor wel de standaard import opmaak binnen LeadQ, een voorbeeld hiervan kunt u in deze module downloaden. Klik op "Importeer een bestand" om een CSV bestand te importeren.

12 Vervolgens komt u op de import pagina De import pagina bestaat uit de volgende functionaliteiten: Nr Omschrijving 1 Een nieuw CSV bestand importeren 2 Uw import geschiedenis. 3 Tijdens het importeren wordt hier aangegeven wat de voortgang is. 4 Hier staat de kolomindeling waar de het CSV bestand aan moet voldoen Een nieuw CSV bestand importeren Wanneer u een nieuw CSV bestand wilt importeren dan klikt u op New import Hier kunt u een bestand selecteren om te uploaden. Vervolgens klikt u op Upload om het bestand te uploaden.

13 Het te uploaden bestand moet aan de volgende voorwaarden voldoen: - Het bestand moet in.csv formaat zijn met ; (puntkomma) als scheidingsteken - De kolomnamen moeten op de eerste regel staan - Geboortedatums moeten in het volgende formaat staan: (d-m-jjjj) Een voorbeeldbestand vindt u hier. Uw import geschiedenis Bij de import geschiedenis staan alle eerder geïmporteerde bestanden. U kunt elk bestand downloaden door op de naam van het bestand te klikken. Zo kunt u ook het voorbeeldbestand downloaden dat u al in de geschiedenis ziet staan. Verder ziet u hier ook het aantal leads dat u heeft geïmporteerd en hoeveel hiervan succesvol zijn geïmporteerd. Contact Heeft u naar aanleiding van deze handleiding nog vragen over het gebruik van LeadQ? Neem dan contact op via

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

AdCalls instellen !!! AdCalls. Installatiehandleiding. TITEL Handleiding AdCalls. DATUM 19 februari 2014 VERSIE 1.1

AdCalls instellen !!! AdCalls. Installatiehandleiding. TITEL Handleiding AdCalls. DATUM 19 februari 2014 VERSIE 1.1 AdCalls Installatiehandleiding TITEL Handleiding AdCalls DATUM 19 februari 2014 VERSIE 1.1 2 Inhoudsopgave # Titel Bladzijde 1. Introductie 3 2. 2.1 2.2 2.3 3. 3.1 3.2 4. 4.1 4.2 4.3 Uw website(s) koppelen

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 SugarCRM

Handleidingen 1.0 SugarCRM Handleidingen 1.0 SugarCRM SugarCRM Handleidingen 1.0 SugarCRM In dit document vind je de handleidingen voor SugarCRM zoals aangeboden door ECM2. I. Inleiding 1 1. Inleiding 3 1.1. Adresgegevens... 3 2.

Nadere informatie

Quickstart handleiding

Quickstart handleiding Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor het aanschaffen van. U heeft met deze aankoop een goede keuze gemaakt voor een zeer professionele E-mail marketing tool. In deze quickstart handleiding zullen

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2016 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 31 mei

Nadere informatie

Handleiding E-View April 2010

Handleiding E-View April 2010 Handleiding E-View April 2010 Inhoud 1. Introductie E-View... 3 1.1 Inloggen in E-View... 3 2. Factuuroverzicht... 5 3. Totaaloverzicht... 6 4. Overzicht per aansluiting... 7 5. Verbruikskosten... 9 6.

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Handleiding GBO Helpdesk voor aanmelders

Handleiding GBO Helpdesk voor aanmelders Inhoud 1 Inleiding... 2 2 In- en uitloggen... 3 2.1 Webadres GBO Helpdesk... 3 2.2 Inloggen... 3 2.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2.4 Uitloggen... 4 3 Incidenten... 5 3.1 Incident aanmelden... 5 3.2 Bijlage

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Handleiding. versie 20 24 april 2013

Handleiding. versie 20 24 april 2013 Handleiding versie 20 24 april 2013 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW WEBSHOP EN PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN... 5 1.2.1 Afbeeldingen toevoegen... 6 1.2.2 Gerelateerde producten...

Nadere informatie

EMMA Handleiding E-mailmarketing

EMMA Handleiding E-mailmarketing EMMA Handleiding E-mailmarketing Inleiding Succesvolle e-mailmarketing campagnes leggen de focus (terug) bij de ontvanger. Het versturen van e-mailmarketing is nog steeds populair en kan, wanneer goed

Nadere informatie

Handleiding. Je ziet resultaat

Handleiding. Je ziet resultaat Handleiding Je ziet resultaat Inhoudsopgave 1. Versiebeheer... 3 2. Definities... 3 3. Werken met E-View... 5 4. Inloggen... 6 5. Menuopties... 7 6. Boomstructuur... 8 7. De grafiek... 9 8. Mijn account...

Nadere informatie

PUBLISHER BEGINNERS HANDLEIDING ZANOX MARKETPLACE - GETTING STARTED! -

PUBLISHER BEGINNERS HANDLEIDING ZANOX MARKETPLACE - GETTING STARTED! - PUBLISHER BEGINNERS HANDLEIDING ZANOX MARKETPLACE - GETTING STARTED! - INHOUD Marketplace zanox publisher... 3 Welkom 3 Voordelen van de marketplace 3 [ 1 ] Profiel aanmaken... 4 Overzichtspagina 5 Profiel

Nadere informatie

StatLine. Alle cijfers van het CBS binnen handbereik

StatLine. Alle cijfers van het CBS binnen handbereik StatLine Alle cijfers van het CBS binnen handbereik 1 Voorwoord StatLine is de databank van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Alle cijfers die het CBS publiceert, zijn opgenomen in de databank

Nadere informatie

In tien hoofdonderwerpen krijg u heldere informatie en duidelijke praktische handreikingen om de kwaliteitszorg binnen uw school te digitaliseren.

In tien hoofdonderwerpen krijg u heldere informatie en duidelijke praktische handreikingen om de kwaliteitszorg binnen uw school te digitaliseren. 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdstuk 1: Opstarten van School Monitor... 4 Hoofdstuk 2: Schoolgegevens... 6 Hoofdstuk 3: Beleidsdocumenten... 7 Hoofdstuk 4: PDCA-cyclus Planning... 11 Hoofdstuk 5: Schooljaarplan...

Nadere informatie

ISIS. Gebruikershandleiding

ISIS. Gebruikershandleiding ISIS Gebruikershandleiding 7-8-2012 Inleiding Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Aanvragen... 3 Het creëren van een nieuwe aanvraag... 3 Uw meldingen inzien... 5 Het afdrukken van de melding... 5 Het toevoegen

Nadere informatie

Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42

Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42 Handleiding IBANC Software - Versie 2.0.42 XEU.com B.V. IBANC software is een softwareproduct waarmee u eenvoudig en exibel betaal- en incassoverzamelopdrachten kunt maken die voldoen aan de nieuwe SEPA

Nadere informatie

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios NotuBiz Trias III K.P. v.d. Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Telefoon: 010-789 09 90 E-mail:

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6

Inhoud 1 Inleiding... 1 Linkbuilding Tool... 4 Werken met een gratis Basic Account van Linkbuilding Tool... 6 Inhoud 1 Inleiding... 1 1.1 Marktanalyse... 1 1.2 Website promotie door adverteren... 1 1.3 Zelfstandig je website promoten... 1 1.4 Google en Linkbuilding... 2 2 Linkbuilding Tool... 4 2.1 Linkbuilding

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart

Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart EBT-SOLUTIONS Handleiding exporteren en importeren van boekhouding. Van MijnWebwinkel naar Snelstart. 22-4-2010 Deze handleiding is bedoeld om uw boekhouding vanuit MijnWebwinkel te exporteren waarna te

Nadere informatie

Handleiding Net-Book 5. Net-Book. Internet zoals het bedoeld is!

Handleiding Net-Book 5. Net-Book. Internet zoals het bedoeld is! Handleiding Net-Book 5 Net-Book Internet zoals het bedoeld is! Colofon Leverancier: Become-IT Herderlaan 8 3851 BD ERMELO Telefoon: 0341-470068 Internet: http://www.become-it.nl Ondersteuning: Per e-mail:

Nadere informatie

Handleiding OFB WebModules

Handleiding OFB WebModules Handleiding OFB WebModules voor Exact Datum Versie Copyright : 4 mei 2009 : VERSIE 2.0 OFB Software 2009 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Uw webshop koppelen aan uw Exact administratie... 3 3 ARTIKELEN

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Billing Portal. Eindgebruikershandleiding

Billing Portal. Eindgebruikershandleiding Billing Portal Eindgebruikershandleiding Versie: 1.7 Datum: 3-3-2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 4 2 Inloggen... 5 3 Gespreksdetails... 6 3.1 Totalen... 6 3.2 Details... 7 3.2.1 Gespreksdetails

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Aan de slag met VIPLive

Aan de slag met VIPLive Aan de slag met VIPLive Inhoud Stap 1 - Inloggen:... 2 Stap 2 - Eenmalige instellingen:... 4 Stap 3 - Declaratiebestanden uploaden:... 6 Stap 4 - Overzicht declaraties:... 8 Stap 5 - Geschiedenis:... 11

Nadere informatie