Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school"

Transcriptie

1 Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school

2 Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender (één per één) 5.2 Periode met vaste dagen 5.3 Willekeurige reservatie maken 6. Uitschrijven 6.1 Via kalender (één per één) 6.2 Uitschrijven voor een periode 7. Rekeningen 8. Mijn Gegevens 9. Paswoord wijzigen. 10. Overzicht ingeschreven dagen opvragen.

3 1. Reserveren 1.1. Schooldagen en schoolvrije dagen Reserveren kan vanaf de eerste maandag van de maand die 2 maanden voor inschrijvingsdatum valt. Vb. Ik wil mijn kind voor de maand januari inschrijven dan kan ik vanaf de eerste maandag van de maand november inschrijven. Schematisch overzicht: Reserveren Schooldagen Schoolvrije dagen Wekelijks op Wekelijks op Wanneer ten donderdag voor donderdag voor laatste? uur uur Annuleren Schooldagen Schoolvrije dagen Wekelijks op Wanneer ten Wekelijks op donderdag donderdag voor laatste? voor uur uur 1.2. Vakanties Reserveren kan vanaf de eerste maandag van de maand die 2 maanden voor inschrijvingsdatum valt. Vb. Ik wil mijn kind voor de maand juli inschrijven dan kan ik vanaf de eerste maandag van de maand mei inschrijven. Schematisch overzicht: Reserveren Wanneer ten laatste? Korte vakanties (Herfst-, krokus- en paasvakantie) Tot 2 weken voor aanvang van de vakantie Juli Tot 2 weken voor 1 juli Augustus Tot 2 weken voor 1 augustus Annuleren Wanneer ten laatste? Korte vakanties (Herfst-, krokus- en paasvakantie) Tot 2 weken voor aanvang van de vakantie Juli Tot 2 weken voor 1 juli Augustus Tot 2 weken voor 1 augustus

4 2. Aanmelden Surf naar om je aan te melden. Vul je gebruikersnaam en paswoord in. Deze kan je terugvinden in een die je van de Buitenschoolse Kinderopvang hebt ontvangen. 3. Homepagina Als je login juist is, kom je op de homepagina van i-school terecht: In de menu aan de zijkant vind je volgende rubrieken: Home Kalender Inschrijven Uitschrijven Rekeningen Mijn gegevens Paswoord wijzigen Afmelden Al deze rubrieken gaan we afzonderlijk bespreken

5 4. Kalender Als je op kalender klikt, zie je bovenaan een zoekfunctie. Als je deze zoekfunctie invult, krijg je een overzicht van mogelijke reservaties en reeds voorbije opvangdagen. A B C D A. Bovenaan het scherm verschijnt de naam van je zoon of dochter in een keuzelijst. Heb je meerdere kinderen in de opvang, dan kan je hier ook de andere kinderen selecteren. B. Vervolgens kan je kiezen waarvoor je wil inschrijven. Kinderopvang of speelplein. Standaard wordt alles getoond. C. Hier kan je een keuze maken tussen Toon maandkalender of Toon enkel uw inschrijvingen Wil je een duidelijk, chronologisch overzicht van alle mogelijke reservaties in de vorm van een maandkalender, kies dan de optie Toon maandkalender (zie resultaat hieronder).

6 Wil je daarentegen enkel en alleen die reservaties zien waarvoor je reeds hebt ingeschreven, in de vorm van een overzichtslijst, kies dan voor Toon enkel uw inschrijvingen. (zie resultaat hieronder) D D. Je kiest de gewenste periode. Indien je voor de maandkalender opteerde, kies je de gewenste maand en het jaar. En de maandkalender wordt getoond. Wil je voor een andere maand inschrijven, kies je een andere maand. Koos je er echter voor om enkel je inschrijvingen te tonen, dan kan je nu vrij de gewenste periode kiezen aan de hand van de van -en tot -velden. Deze periode kan korter of langer zijn. (zie hierboven) E. Tenslotte zou je hier kunnen kiezen voor een bepaalde opvanglocatie. Voor het gebruik van de kinderopvangen in Halen, is er tijdens het intakegesprek afgesproken naar welke kinderopvang uw kind gaat. Je kan dus enkel de opvangmomenten van die kinderopvang zien. Wanneer je een andere locatie aanduid, krijg je een lege kalender. Om de geselecteerde zoekcriteria toe te passen en de gevraagde gegevens te tonen, klik je tenslotte op de knop zoeken.

7 Aan de rechterzijde van deze pagina vind je een legende met de volgende knoppen: Icoon Uitleg Als je hierop klikt kan je inschrijven Als je hierop klikt kan je uw inschrijving aanpassen of verwijderen. Als je hierop klikt kan je inschrijven voor de reservelijst Als je dit icoontje ziet, is je kind ingeschreven in de opvang Als je dit icoontje ziet, is je kind ingeschreven op de reservelijst Dit icoontje komt er als je kind niet naar de opvang is gekomen maar geldig afwezig was. Dit icoontje komt er als je kind niet naar de opvang is gekomen en ongeldig afwezig was. 5. Inschrijven Als je in het menu (zijkant) op het pijltje naast inschrijven klikt, komt er een submenu te voorschijn. Dit zijn de verschillende manieren hoe je je kind(eren) kunt inschrijven: A. Via kalender (één per één): op de maandkalender kan je een reservatie maken voor een willekeurige dag. B. Periode met vaste dagen: hier kan je een globale inschrijving doen volgens een vast patroon en meerdere kinderen tegelijkertijd(bijvoorbeeld elke maandag). C. Willekeurig:ja kan willekeurige reservaties maken voor een bepaalde periode en meerdere kinderen tegelijkertijd.

8 5.1. Via de kalender (één per één). Als je klikt op Via de kalender (één per één) zie je de volgende vakken: de zoekfunctie, links de legende en als je naar beneden scrolt de maandkalender. Om je kind in te schrijven, klik je in de kalender op de gewenste dag op het inschrijvingsknopje Vervolgens kom je op dit scherm. Dit scherm dient om je reservatie te bevestigen. Hier moet je nog het begin- en/of einduur in geven. Als er eventueel een opmerking is (specifiek voor deze opvangdag) dan kan je dit in het vakje opmerking vermelden.

9 Tenslotte druk je op de knop opslaan links onderaan. Het resultaat op de kalender is als volgt: (bevestiging voor de voorschoolse opvang in Zelem) Dit icoontje laat zien dat je kind is ingeschreven. Dit icoontje bied je de mogelijkheid om je reservatie aan te passen of om weer uit te schrijven. Dit icoontje brengt je naar een nieuwe pagina (zie hieronder), waar je kan uitschrijven door op de knop uitschrijven te klikken. Ook kan je de inschrijving aanpassen voor die dag. Je doet de aanpassingen en daarna op de groene knop opslaan klikken

10 5.2. Periode met vaste dagen. Wil je voor een periode inschrijven volgens een vast patroon, bv. elke dag van een volledige week, of elke maandag gedurende een hele maand, dan klik je het beste op Periode met vaste dag. Via deze link kan je ook meerdere kinderen tegelijkertijd inschrijven Je komt dan in het venster Globaal inschrijven terecht. (zie hieronder) A B C D E F G A. Hier kan je aanvinken voor welk(e) kind(eren) je de inschrijving wil doen. B. Stel de gewenste periode in met behulp van de van- en tot datums. Je bepaalt nu nog enkel de uiterste datums, op welke dagen precies zal worden ingeschreven bepaal je zo dadelijk met behulp van vakje E.

11 C. Hier moet je aanduiden waarvoor je wilt inschrijven. Voorlopig kan je hier enkel nog opvang (inschrijvingen) kiezen maar naar de toekomst toe kan je hier ook voor speelpleinwerking kiezen. Hier is altijd de keuze opvang (inschrijvingen) automatisch ingevuld. D. Hier moet je aanduiden voor welk opvangmoment je wilt inschrijven bv. voorschoolse, naschoolse, woensdagnamiddag, vakantieopvang, ). E. Hier bepaal je de dagen waarop je effectief wenst in te schrijven. Dagelijks: inschrijven voor alle dagen die beschikbaar zijn op de kalender. Bv. Alle dagen van de week voorschoolse opvang. Wekelijks: inschrijven voor geselecteerde dagen van de week (bv. enkel maandag en dinsdag) Tweewekelijks: Om de andere week inschrijven. Kies de beginweek en de inschrijving wordt vanaf dat moment een week wel en vervolgens een week niet uitgevoerd. Je kan nooit voor iets inschrijven dat niet gepland staat, bv. als je iedere maandag voorschoolse opvang selecteert, zal je op vakantiedagen en schoolvrije dagen niet gereserveerd staan. F. Bepaal de opvanglocatie. G. Geef het beginuur en/of einduur op. Als je alles hebt ingevuld, klik dan op de knop inschrijven 5.3. Willekeurige reservaties maken. Deze laatste methode kan je gebruiken om één reservatie of reservaties volgens een vast patroon te doen.

12 Bij zoekfilters bepaal je welke items er verder getoond zullen worden. 1. Stel de periode in waarbinnen je reservaties wenst te maken. Bv van 01/01/2016 tot 31/01/2016. Beperk eventueel het aantal items dat getoond gaat worden door aan te tijden waarvoor je wilt inschrijven (voorschoolse opvang, vakantiedagen, welke dagen dat je wilt inschrijven en welke locatie). Als je op de groene knop zoeken alle items die aan uw zoekopdracht voldoen getoond (zie figuur hieronder). klikt worden 2. Selecteer de wenste items die in vak 2 staan waarvoor je uw reservatie wilt doen. 3. Duidt in vak 3 aan voor welk(e) kind(eren) je wilt inschrijven. Klik daarna op de blauwe knop inschrijven om de reservaties effectief uit te voeren. Lees steeds het resultatenrapport (zie hieronder) goed na ter controle van de voltooide reservering!

13 6. Uitschrijven. Indien uw kind niet naar de opvang komt kan u uw kind uitschrijven. Dit kan je doen via de kalender (één per één) of voor een bepaalde periode. We bespreken beide opties kort. 6.1 Via kalender (één per één) Dit icoontje bied je de mogelijkheid om je reservatie aan te passen of om weer uit te schrijven. Dit icoontje brengt je naar een nieuwe pagina (zie hieronder), waar je kan uitschrijven door op de knop uitschrijven te klikken. Ook kan je de inschrijving aanpassen voor die dag. Je doet de aanpassingen en daarna op de groene knop opslaan klikken

14 6.2 Uitschrijven voor een periode Als je in het menu uitschrijven klikt op periode komt u in het scherm globaal uitschrijven terecht. Hier duidt je aan welk kind je waarvoor wilt uitschrijven en voor welke periode en frequentie. Als je dan op de rode knop uitschrijven klikt staat welke dagen dat je kind is uitgeschreven. krijg je een resultatenrapport waarin

15 7. Rekeningen Onder de menu Rekeningen kan je de rekeningen en bijhorende betalingen opvolgen. Standaard worden de rekening van het afgelopen schooljaar getoond. Indien gewenst kan je verder terug gaan in de tijd, of de selectie beperken, door de van- en totdatums te wijzen. De kolom Tot. (EUR) toont het totale bedrag van de rekening. De kolom daarnaast, Openst.(EUR), toont het nog te betalen (openstaande) bedrag. Uiterst rechts in de lijst vind je het.pdf -logo kan maken. terug waarmee je een afdruk van de rekening Via het linkje vooraan in de lijn kan je de rekening in detail bekijken zoals hier onder getoond.

16 8. Mijn gegevens In de rubriek mijn gegevens krijg je een overzicht van je persoonsgegevens (naam, adres, telefoonnummer, ) zoals die bekend zijn bij de opvang. Indien deze gegevens aangepast moeten worden, mail je of bel je de verantwoordelijke van de kinderopvang nl. Betty Vandevenne: Betty.vandevenne@halen.be of 013/ Paswoord wijzigen Je kan het ontvangen paswoord wijzigen naar een eenvoudiger te onthouden paswoord. Geef eerst het huidige paswoord in. Vervolgens het nieuwe, zelf gekozen paswoord. Bevestig tenslotte het nieuwe paswoord om typfouten te vermijden. 10. Overzicht ingeschreven dagen opvragen Om een overzicht van de ingeschreven dagen op te vragen, duid u bij kalender toon enkel uw inschrijvingen.

17 Je krijgt dan een overzicht van al uw inschrijven van de datums die u heeft aangeduid. U kan deze ook exporteren naar Excel voor af te drukken.

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende

Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Handleiding I-school oudermodule online inschrijven kinderopvang Bengelbende Inleiding I-school is ons nieuw inschrijfsysteem. Dit systeem is veel gebruiksvriendelijker en zal het jou een stuk gemakkelijker

Nadere informatie

Handleiding Online Inschrijven

Handleiding Online Inschrijven Handleiding Online Inschrijven Kijk voor extra uitleg ook steeds naar de tekstvakken op de website! Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 2 2. Gebruikersmenu... 2 2.1. Home... 2 2.2. Kalender... 2 2.3. Inschrijven...

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven via i-school

Handleiding online inschrijven via i-school Handleiding online inschrijven via i-school Algemeen Om in te loggen surf je naar www.i-school.be/login. Geef je gebruikersnaam en paswoord in en klik op inloggen. Betekenis icoontjes: Inschrijven Inschrijving

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule I-school

Handleiding Oudermodule I-school Handleiding Oudermodule I-school I-school werkt volledig via internet. Het kan gebruikt worden op pc, laptop, smartphone of tablet. Hoe de oudermodule openen? Start uw pc, laptop, smartphone of tablet

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-school

Stappenplan Oudermodule I-school 1 Stappenplan Oudermodule I-school Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Er zijn 3 manieren om een reservatie te maken, afhankelijk van wat je precies wil doen

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-School

Stappenplan Oudermodule I-School Stappenplan Oudermodule I-School Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik nadien op de knop Login. U komt op de beginpagina. Vanboven of links kan je via

Nadere informatie

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS

HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Buitenschoolse kinderopvang t Klim-Op-Ke HANDLEIDING I-SCHOOL VOOR OUDERS Wat is i-school? i-school is het nieuwe online registratie- en reservatiesysteem van de Buitenschoolse Kinderopvang t Klim-Op-Ke.

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule i-school

Handleiding Oudermodule i-school Handleiding Oudermodule i-school Kijk voor extra uitleg ook steeds naar de tekstvakken op de website of neem gerust contact op met het secretariaat van de school! Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 2 2. Gebruikersmenu...

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Of klik op de link op www.vorselaar.be op de pagina van kinderclub De Regenboog. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik

Nadere informatie

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema:

Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: Hoe moet je aanmelden? Met je gebruikersnaam en paswoord dat je per mail hebt gekregen. Je ziet volgend schema: In het keuzemenu zie je volgende opties: 1. Activiteiten: 1.1 Kalender: Op deze maandkalender

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL

HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL HANDLEIDING ONLINE INSCHRIJVEN VIA I-SCHOOL Molenstraat 22 2310 Rijkevorsel kinderclub@rijkevorsel.be 03 340 00 56 www.rijkevorsel.be/kinderclub Inhoudsopgave Inloggen... 3 Opties i-school stap voor stap...

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule i-school

Handleiding Oudermodule i-school Handleiding Oudermodule i-school Kijk voor extra uitleg ook steeds naar de tekstvakken op de website of neem gerust contact op met het secretariaat van de school! Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 2 2. Gebruikersmenu...

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Er zijn 3 manieren om opvang te reserveren. Afhankelijk van wat je precies wil doen is

Nadere informatie

Handleiding: Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in.

Handleiding: Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Handleiding: Inschrijven via I-school ALGEMEEN Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Betekenis van de symbolen die in het programma het meest worden gebruikt:

Nadere informatie

I-SCHOOL. U aangeboden door de stad Bilzen

I-SCHOOL. U aangeboden door de stad Bilzen U aangeboden door de stad Bilzen Welkom bij de voorstelling van het vernieuwde online registratie- en reservatiesysteem van de stedelijke kinderopvang. 2 De ouder module: Hierin kunnen ouders oa: zelf

Nadere informatie

Handleiding Oudermodule i-school

Handleiding Oudermodule i-school Handleiding Oudermodule i-school 1. Hoe log ik in? Open internet vanuit je internetbrowser (internet explorer, google chrome, safari, firefox, opera, ) Typ in de adresbalk: www.i-school.be/login Je krijgt

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Hoe werken met de WAP-online!

Hoe werken met de WAP-online! Hoe werken met de WAP-online! Startpagina: We surfen naar http://www.waponline.be. We krijgen het volgende scherm op onze computer: Hier kunnen enkel de directies op inloggen. Leerkrachten die nog niet

Nadere informatie

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche

Handleiding OGS Leden. Handleiding Online Golf Systems LEDEN. Golfclub De Hooge Rotterdamsche Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Leden LEDEN Golfclub De Hooge Rotterdamsche 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 BAAN,

Nadere informatie

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount

Klik op onderstaande link om uw account te activeren. Activeer gebruikersaccount 1 ONLINE RESERVEREN HOE DOE JE DAT? STAP 1 Hoe registreren. Of je nu een ticket voor een voorstelling van Palethe, een optie voor het huren van een locatie voor Palethe of het sportcentrum de Bemvoort

Nadere informatie

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang?

Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Hoe online inschrijven voor Jeugdaanbod en Jeugdopvang? Ga naar www.gemeente.be en klik helemaal op de knop. Of ga rechtstreek naar http://scherpenheuvel-zichem.ticketgang.eu 1. Een gezin-account aanmaken:

Nadere informatie

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower

Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower Het gebruik van de online reservatie voor AquaPower 1. De link online Aquapower boeken op de website van Aquatherma, brengt je naar het volgende scherm: Wanneer je nog geen login gegevens hebt, moet je

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.

AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang. AANMAAK GEZIN-ACCOUNT De applicatie TicketGang werkt best via de browser Google Chrome of Fire fox. Ga naar dentergem.ticketgang.eu Je krijgt volgend scherm te zien: STAP 1 Klik op Registreer als Gezin

Nadere informatie

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0

MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 1 MYMERODE Gebruikershandleiding Versie: 1.0 hcmerode@gmail.be www.hcmerode.be Inhoudstafel Wat is ONLI MYMERODE?... 2 Mijn account... 2 Hoe een login aanvragen?... 2 Foto s... 3 Persoonlijke foto... 3

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Opvang reserveren in De Pastorij Haasdonk

Opvang reserveren in De Pastorij Haasdonk Opvang reserveren in De Pastorij Haasdonk In deze handleiding proberen we u de stappen uit te leggen hoe u opvang kan reserveren voor uw kindje in de Pastorij Bent u nog niet ingeschreven? Surf naar onze

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

1. De website www.energiejacht.be

1. De website www.energiejacht.be 1. De website www.energiejacht.be Op de site krijg je als energiemeester een overzicht van alle gegevens van jouw deelnemers: meterstanden, besparingscijfers, algemene data. Energiemeesters hebben de eindverantwoordelijkheid

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Stappenplan huren van materiaal

Stappenplan huren van materiaal Stappenplan huren van materiaal Vanaf januari 2018 kan je gemeentelijk materiaal enkel huren via het online platform I-rent. In dit stappenplan staat hoe je inlogt, een reservatie aanmaakt - wijzigt -

Nadere informatie

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje

Handleiding Online inschrijven. www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Handleiding Online inschrijven www.diepenbeek.be/inschrijvenankertje Bent u een nieuwe gebruiker? Registreer u door alle velden correct in te vullen en vervolgens op registreer te klikken. Deze registratie

Nadere informatie

Hoe online een zaal reserveren?

Hoe online een zaal reserveren? Hoe online een zaal reserveren? De link naar het programma vind je op www.scherpenheuvel-zichem.be/zaalverhuur klik op de groen knop zaal reserveren. Dit is het beginscherm van het zaalreservatiesysteem.

Nadere informatie

Inloggen op het ledenportaal

Inloggen op het ledenportaal Inloggen op het ledenportaal Om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van de website moet u inloggen. Voor het inloggen maakt u gebruik van uw e-mailadres en een wachtwoord. Beschikt u nog niet over

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MYBEE

Gebruikershandleiding MYBEE Gebruikershandleiding MYBEE Versie: 2.0 R. Beerschot T.H.C. Groeningenlei 62 2550 Kontich Tel 03 457 27 49 E-mail: info@beerschot.org www.beerschot.org Inhoud Wat is ONLI MYBEE?... 2 Hoe een login aanvragen?...

Nadere informatie

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren

Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren Handleiding van Online Golf Systems: Tee time reserveren Inschrijven wedstrijden Profiel bekijken/aanpassen (Qualifying) kaart invoeren 1 Inleiding Eind 2012 heeft Golfbaan Stippelberg het besluit genomen

Nadere informatie

Snel starten met Aura Planning

Snel starten met Aura Planning Snel starten met Aura Planning Deze compacte handleiding maakt u snel vertrouwd met de functies van Aura Planning. U begint met het aanmaken van itemgroepen. Vervolgens voegt u items en tijdsblokken toe.

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel

Handleiding Sociale kaart. Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Handleiding Sociale kaart Vlaams Brabant en Hoofdstedelijk Gewest Brussel Opgesteld door Dennis Servaas bijgewerkte versie januari 2012 1 Inhoudsopgave 1. Aanmelden... 3 2. Zoekfilters... 4 3. Fiches bekijken...

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Begin schooljaar basisonderwijs

Begin schooljaar basisonderwijs Begin schooljaar basisonderwijs 2 juli 2015 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Begin schooljaar basisonderwijs 2 1.1 Voorbereiden schoolstructuur.......................... 2 1.1.1 Klassen overdragen............................

Nadere informatie

NASCHOLINGSTOEPASSING

NASCHOLINGSTOEPASSING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website http://www.nascholing.be vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding Mijn menu

Handleiding Mijn menu Handleiding Mijn menu Versie 26 juni 2014 Deze handleiding vertelt hoe je op de website van de Bibliotheek Rotterdam kunt inloggen in Mijn menu. Mijn menu is een internetdienst van de Bibliotheek Rotterdam

Nadere informatie

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad SMARTSCHOOL VOOR OUDERS Leidraad Inhoudstafel A. Aanmelden 2 B. Profiel en wachtwoord aanpassen 3 C. Smartschool via e-mail 4 D. Startpagina 5 E. Berichten lezen, opmaken, verzenden 6 F. Lessenrooster

Nadere informatie

IBO OUDERPORTAAL. ga naar de website van Wetteren:

IBO OUDERPORTAAL. ga naar de website van Wetteren: IBO OUDERPORTAAL ga naar de website van Wetteren: www.wetteren.be klik op het tabblad SCHOLEN & OPVANG en vervolgens op BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (VANAF 2,5 JAAR) klik hierna op de knop STAP 1 - REGISTREREN

Nadere informatie

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN

TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN TIME2MATCH.COM INSCHRIJVEN Op de time2match.com pagina van uw club klikt u in de linkerkolom op "Reeksen". Vervolgens klikt u op de "Inschrijven"-knop van de reeks waar aan u wenst deel te nemen. U krijgt

Nadere informatie

HANDLEIDING IBAMAFLEX

HANDLEIDING IBAMAFLEX HANDLEIDING IBAMAFLEX Voor docenten Deel 1: registratie examenresultaten Deel 2: naamlijsten en fotolijsten van studenten Deel 3: gegevens en afwezigheden van studenten opzoeken 08/01/2014 Inhoud 1. Elektronisch

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad

HANDLEIDING store2actions. Online-beheer van uw voorraad HANDLEIDING 2actions Online-beheer van uw voorraad U heeft 2 manieren om in te loggen op onze website : via de klantenruimte op www.services2actions.com of rechtstreeks via de link www.2actions.com De

Nadere informatie

E-services: Ingave prestaties

E-services: Ingave prestaties Via deze webtoepassing kunt u op de website van uw sociaal secretariaat online de prestaties invullen van uw werknemers. Deze prestaties worden dan ingelezen bij uw sociaal secretariaat en berekend. U

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

1

1 www.ehealth.fgov.be 1 Toegang tot het systeem Selecteer de toepassing Medega in de lijst met online diensten en start de toepassing: Kies de manier waarop u zich wenst aan te melden: met de elektronische

Nadere informatie

Handleiding Primetime voor medewerkers

Handleiding Primetime voor medewerkers Handleiding Primetime voor medewerkers Inhoudstafel 1. Aanmelden. p 2 2. Opbouw homescherm p 3 3. Aanvragen versturen... p 4 Aanvraag vakantie, credit, klein verlet p 5 Aanvraag persoonlijke roosterwissel.

Nadere informatie

Toegang tot het systeem

Toegang tot het systeem www.ehealth.fgov.be Inhoudstafel Toegang tot het systeem... p. 3 De artsen van de kring...p. 4 Het gebied van de kring... p. 6 De periodes...p. 8 De agenda van de kring...p. 10 De informatie voor de burger...

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM

Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Digitaal reservatiesysteem voor culturele infrastructuur HANDLEIDING VOOR RESERVATIES GEMEENTE ANZEGEM Inhoud Stap 1: linkadres...2 Stap 2: reserveren infrastructuur...4 Stap 3: gegevens reservatie...7

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.4 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden

sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden sportadministratie Hoe werken met de aanwezigheden sportadministratie 2 Inhoud 1 Via de menu SPORTIEF... 3 2 Het overzicht... 3 3 Nieuwe aanwezigheden invullen... 4 3.1 Niet van toepassing... 4 3.2 De

Nadere informatie

Gebruikershandleiding ITMA Portaal. Helpdesk ITMA

Gebruikershandleiding ITMA Portaal. Helpdesk ITMA Gebruikershandleiding ITMA Portaal Helpdesk ITMA Septembre 2012 Sommaire Verbinding met het ITMA portaal :... 3 Onthaalpagina ITMA portaal :... 5 Voorinschrijven van een deelnemer aan een opleiding...

Nadere informatie

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4

Inleiding...2. 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3. 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 Manual MyBTN Inhoud Inleiding...2 1. MyUnifiedPost: verschillende inboxen...3 2. De standaard MyUnifiedPost-inbox van het reisagentschap...4 2.1 De standaard inbox openen...4 2.2 De inbox...5 2.3 Labels

Nadere informatie

Ik ben geregistreerd op het Petteflet platform Maar hoe reserveren voor mijn kind?

Ik ben geregistreerd op het Petteflet platform Maar hoe reserveren voor mijn kind? Ik ben geregistreerd op het Petteflet platform Maar hoe reserveren voor mijn kind? Ga in Google chrome naar: https://mijn.petteflet.be Log in met je mailadres en wachtwoord. Je moet je wachtwoord ingeven,

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Uw HorecaPro : handleiding

Uw HorecaPro : handleiding Uw HorecaPro : handleiding Als klant van Resto.be, hebt u de mogelijkheid om te reageren op de commentaren van uw klanten. Ook kunt u de informatie en gegevens wijzigen die verschijnen op uw Resto.be pagina

Nadere informatie

Buitenschoolse kinderopvang t Klim-Op-Ke RESERVATIEREGLEMENT BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (versie 1 april 2016 ) De afspraken rond het reserveren en annuleren van opvangdagen worden omschreven in dit reservatiereglement.

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag Ik probeer mijn parochie/federatie in te schrijven, maar het lukt niet. Wat moet ik doen? Volg deze handleiding! Het inschrijven voor de Missiodag gebeurt via de administratieve site van IJD: 'Regi' (www.regi.ijd.be).

Nadere informatie

Werkinstructie Docenten Inlog

Werkinstructie Docenten Inlog Werkinstructie Docenten Inlog Versie: Januari 2011 Coachview.net: 2.1 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave INLEIDING 3 INDELING 4 INLOGGEN 5 COACHVIEW.NET INTERFACE EN

Nadere informatie

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal

Handleiding Online Golf Systems Handleiding OGS Ledenportal. Ledenportal Handleiding Online Golf Systems Ledenportal 1 Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN LEDEN 3 3 UW PERSOONLIJKE PAGINA 4 4 RESERVEREN STARTTIJDEN 5 4.1 STAP 1.1: BAAN, AANTAL SPELERS EN DATUM OPGEVEN 5

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden.

Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. Beste ouder Affligem gaat online! De (school)opvang voor je kinder(en) kan via de website https://webshopaffligem.recreatex.be geboekt en opgevolgd worden. In de toekomst zal je enkel nog via deze website

Nadere informatie

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en]

HANDLEIDING. online reserveren van abonnement[en] HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] SEIZOEN 2014-2015 1 HANDLEIDING online reserveren van abonnement[en] Wat heb je nodig om online één of meerdere abonnementen te reserveren? NOODZAKELIJK:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

online reserveren van LOSSE TICKETS

online reserveren van LOSSE TICKETS HANDLEIDING online reserveren van LOSSE TICKETS 1 HANDLEIDING online reserveren van losse tickets Wat heb je nodig om online één of meerdere tickets te reserveren? NOODZAKELIJK: een computer (of tablet)

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

Handleiding Q8Liberty Web

Handleiding Q8Liberty Web Handleiding Q8Liberty Web Contents Handleiding Q8Liberty Web... 1 Login pagina... 4 1. Klant... 6 1.1. Contactgegevens... 6 1.2. Facturen... 7 1.3. Transacties... 8 1.3. Emedia... 9 1.4. Rapporten... 9

Nadere informatie

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina

Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina GOLFVERENIGING PRINS HENDRIK Als lid heeft u een eigen persoonlijke pagina maar hoe werkt dat? Handleiding voor In- en uitschrijven wedstrijden (Qualifying) kaart invoeren Uw profiel bekijken/aanpassen

Nadere informatie

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW

Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Regio Hollands Midden Aanmelding en inschrijving medewerkers RSW Let op! Het inschrijven van medewerkers aan de RSW van RHM bestaat uit twee (2) delen. Om dit proces wat te vergemakkelijken is deze handleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL

HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL HANDLEIDING LEVERANCIERS PORTAAL Inhoudstafel 1. Inloggen... 4 2. Paswoord vergeten... 4 2.1. Afmelden 2.2. Meat&More/Buurtslagers 3. Contact... 5 4. Mijn gegevens... 5 4.1. Bedrijfsgegevens 4.2. Logingegevens

Nadere informatie

Magister 6 voor leerlingen en ouders

Magister 6 voor leerlingen en ouders Magister 6 voor leerlingen en ouders Opgemaakt: Jeanette van Heijst Datum: 03-02-2015 Inhoud Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Startschermen Magister 6 bij eerste inlog... 5 Schermen M6... 7 Vandaagscherm...

Nadere informatie

Handleiding ONLI. Inhoudstafel

Handleiding ONLI. Inhoudstafel Handleiding ONLI Versiebeheer: Versie Datum wijzigingen 1.0 19/01/2015 Eerste versie 1.1 30/01/2015 Blz. 9 : antwoorden op een bericht in je mailbox die verstuurd werd uit ONLI. Inhoudstafel Inleiding...

Nadere informatie

Archibus Reservatiemodule

Archibus Reservatiemodule Archibus Reservatiemodule Date de création : 24/08/2016 Version : 1 Date de dernière modification : 27/03/2017 Inhoud Archibus Reservatiemodule... 1 1 Aanmelden op Archibus... 3 2 Een zaal of werkpost

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

SCHOOLWARE VOOR OUDERS

SCHOOLWARE VOOR OUDERS SCHOOLWARE VOOR OUDERS Handleiding Schooljaar 2018-2019 Hemelvaart Waregem Scholengemeenschap Sint-Paulus Beste ouders De digitale tool Schoolware voor ouders biedt u de mogelijkheid om vlot schoolgegevens

Nadere informatie