Vrije Kavels > Hoofddorp. Meesterlijke kavels op maat.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrije Kavels > Hoofddorp. Meesterlijke kavels op maat. www.tudorpark.nl"

Transcriptie

1 Vrije Kavels > Hoofddorp Meesterlijke kavels op maat

2 Ymere en haar ambities Wijken per perspectief; daar staat Ymere voor. Groene leefomgevingen met ruimte voor ontmoeting en woningen van duurzame kwaliteit. Voor het plangebied naast de Toolenburger Plas in Hoofddorp is deze visie vertaald in een romantische beeld-kwaliteit. Toolenburg-Zuid wordt Tudorpark. Brede lanen, woningen in romantisch design en de plas op loopafstand. Wonen en recreëren gaan hier hand in hand. Een chique landelijk dorpsklimaat met horeca en kleinschalige voorzieningen in het groene hart van de wijk. Dat is, in een notendop, het toekomstbeeld voor Tudorpark. Romantisch wonen aan de Plas Voor de architectuur koos Ymere de romantische, Engelse Tudor-stijl. Tudor-architectuur was gangbaar in Engeland tijdens de heerschappij van het vorstenhuis Tudor ( ). De Tudors veranderden Engeland in een machtige renaissancenatie en brachten een enorme bloeiperiode voor de Engelse cultuur. Tudor-architectuur herken je aan de steile daken met dwarsgevels, ramen met roedeverdelingen en af en toe opvallende schoorstenen. In de loop der eeuwen heeft de Tudorstijl zich in steeds weer nieuwe variaties verder ontwikkeld. Een groenblauwe ader en een park als kloppend hart Voor heel Tudorpark zijn de hoofdkwaliteiten al vastgelegd: de belangrijkste weg- en waterstructuren, groengebieden en ontmoetingsplekken in het plan. Beeldbepalend is de loop, een ruim opgezet lint van groen en water, als de ader van het gebied. In het groene hart van de wijk, ontmoet je straks je vrienden en buurtgenoten. Hier komt prachtig park met faciliteiten zoals een buurtpaviljoen en een kinderboerderij. Aan het park is ook ruimte voor kleine winkels en bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Op bijzondere plekken, bijvoorbeeld bij de entree van de wijk, is plaats voor zogenaamde specials : karakteristieke woongebouwen met lommerrijke tuinen, de visitekaartjes van de wijk. Tudorpark wordt een gevarieerde wijk met een mix van ééngezinswoningen, appartementen en vrije kavels. Uiteindelijk worden ongeveer 1250 woningen gerealiseerd. Tudorpark biedt volop ruimte om uw eigen droomwoning te realiseren op één van de vrije kavels.

3 Vrije Kavels > Hoofddorp Hollandse kavels in engelse stijl Zelf bouwen doe je samen

4 Locatie Hoofddorp Tudorpark wordt een chique dorp, maar wel in de Randstad. Vlakbij Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Schiphol voor alle stadse en internationale genoegens, en met de ruimte en de sfeer van een romantisch plattelandsdorp. Het winkelcentrum van Toolenburg is vlakbij en u bent binnen tien minuten in het centrum van Hoofddorp met een modern winkelhart en gloednieuwe culturele voorzieningen. Via de toekomstige aansluiting zit u zo op de A4 en met de Zuidtangent kunt u vanuit de wijk snel naar Schiphol, Haarlem, Amsterdam-Zuid en het treinstation van Hoofddorp. N201 A5 Zwaanshoek N205 Toolenburgerplas Haarlemmermeerse Bos N520 N201 Schiphol Hoofddorp A5 Nieuwe Bennebroekerweg N205 TUDOR PARK N201 Park21 A4 Nieuw-Vennep Aansluiting A4 A4 N201 Aalsmeer Toolenburger Plas A4 (Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam) De Bennebroekerweg Nieuwe Bennebroekerweg Kavels Tudorpark

5 Het echte buitenleven Tudorpark Volop ontspanning Wie wil genieten van een landelijk buitenleven kan overvloedig zijn hart ophalen in Tudorpark. Lekker ontspannen of juist bewegen aan de Toolenburger Plas of een sportief potje tennis in het Sportpark Toolenburg. En natuurlijk zijn er ook heerlijke restaurants en een divers aanbod van winkels voor al uw wensen. Voor de kinderen zijn er rond Tudorpark een aantal basisscholen van diverse signatuur. De mogelijkheden zijn legio en liggen om de hoek. Eten aan het water Hard gewerkt of flink gesport? Dan is het heerlijk bijkomen in een van de twee restaurants aan het water. Restaurant Long Island ligt aan de IJwegzijde van de Toolenburger Plas en heeft een zonnig en overdekt terras aan het water en een sfeervolle inrichting van Riviera Maison. Restaurant Lieveling ligt aan de noordzijde van het water, biedt een prachtig uitzicht over de plas en is gespecialiseerd in streek- en seizoensgebonden gerechten. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een picknickmandje vullen en genieten van een romantisch etentje langs het riet. Cultuur en films dichtbij Cultuurliefhebbers kunnen in Hoofddorp hun hart ophalen. Het gloednieuwe Theater de Meerse biedt in haar drie zalen en vier expositieruimtes een divers scala aan toneel, film, cabaret, muziek en dans. Pier K verzorgt spannende cursussen, projecten en workshops op diverse locaties. In Hoofdorp centrum is in het voorjaar van 2012 de nieuwe bioscoop Cinemeerse geopend, met maar liefst 8 zalen en 1100 zitplaatsen. Sportief extraatje Op en rond de Toolenburger Plas kan de watersporter zich enorm uitleven: zwemmen, duiken, surfen en, voor de kinderen, zeilen. Wilt u het droog houden dan is er ook genoeg te doen. En voor de fanatieke sporters is er een super sportief extraatje. Rondom de plas is het Timepointsysteem aangelegd. Hiermee kunnen hardlopers, fietsers, maar ook skeelers en bijvoorbeeld nordicwalkers via een chip de rondetijden bijhouden.

6 Vrije kavels Uw droomhuis realiseren Ymere biedt aan particulieren de unieke kans om in Hoofddorp, dichtbij scholen en voorzieningen, een eigen huis te bouwen. Hiertoe worden langs De Bennebroekerweg ongeveer veertig kavels aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de rand van de nieuwe wijk Tudorpark. De langs- en dwarskappen van de woningen worden gedekt met een vlakke keramische pan. Alle woningen hebben zadeldaken met een dakhelling van 50 graden. De hwa s aan de straatgerichte gevels zijn van metaal en donker van kleur. Particulier opdrachtgeverschap Het zelf bouwen van een huis is echter voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Een architect kiezen, voorstellen goedkeuren, het bouwen, er komt nogal wat bij kijken. Kenmerkend voor particulier opdrachtgeverschap is dat u als particulier niet alleen zelf de grond verwerft, maar ook zelf bepaalt met welke partijen u samenwerkt bij het realiseren van uw woning. Als koper van een kavel in Tudorpark staat u er echter niet alleen voor. Primavilla Om u met raad en daad bij te staan in uw nieuwe rol als projectontwikkelaar heeft Ymere de fi rma Primavilla geselecteerd. Primavilla is een onafhankelijk adviesbureau in de bouw met ruime ervaring in het begeleiden van particuliere opdrachtgevers. Tijdens het hele proces van ontwerp en uitvoering is Primavilla namens Ymere uw aanspreekpunt. Architect en bouwbegeleiding Als kopers van een kavel bent u vrij om uw eigen architect te kiezen. Voor uw woningontwerp zijn echter wel randvoorwaarden opgesteld. Dat wil zeggen dat er niet welstandsvrij gebouwd wordt. Architecten, aannemers, maar ook gespecialiseerde projectbegeleiders kunnen u veel werk (en geld) besparen. Een goede adviseur ondersteunt u waar u dit wilt en helpt u eventuele problemen te voorkomen. Desgewenst kunt u voor de begeleiding van het ontwerpproces, de aanbesteding en de uitvoering een beroep doen op de adviseurs van Primavilla. De kosten hiervan zijn uiteraard wel voor uw rekening.

7 De droom van een woning in uw eigen Tudor stijl kunt u nu laten uitkomen De schoorstenen zijn architectonisch gëintegeerd in het ontwerp. De gevels van alle blokken worden in metselwerk uitgevoerd, accenten zijn wit gekeimd of voorzien van een vakwerk. Ramen hebben een slanke roedeverdeling in het glas en zijn afl eesbaar als gaten in het metselwerk. Tijd en risico Zelf bouwen betekent dat u in de gelegenheid wordt gesteld om op basis van uw persoonlijke woonwensen een uniek ontwerp te laten maken. Daar staat tegenover dat u vooraf niet exact weet hoe uw nieuwe woning eruit komt te zien en wat de bouwkosten zijn. U moet ervan uitgaan dat u tijdens het ontwerpproces meer tijd kwijt bent dan wanneer u een projectmatig gebouwde woning koopt. Bouwrijpe levering De kavel wordt bouwrijp geleverd. Dit betekent dat de grond geschikt is verklaard voor woningbouw, er een huisaansluiting voor de riolering wordt aangeboden en er een hoofdtracé voor de nutsvoorziening langs de kavels loopt.

8 Algemene regelgeving

9 Randvoorwaarden en richtlijnen De woningen moeten voldoen aan een aantal randvoorwaarden. In de eerste plaats betreft dit de landelijke en gemeentelijke regelgeving met betrekking tot de bouw van een nieuwe woning (het Bouwbesluit). Daarnaast moeten de woningontwerpen voldoen aan het beeldkwaliteitsplan en het geldende bestemmingsplan (in ontwikkeling). Als koper moet u zelf zorg dragen voor de tijdige aanvraag van een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). De entree van de woning wordt in het ontwerp benadrukt door een omlijsting. De overgang tussen privé en openbaar is ontworpen in de landschappelijke context van het plan. Bergingen, carports, tuinmuren en heggen maken onderdeel uit van de ontwerpopgave. Architectuur De architectonische randvoorwaarden verwijzen naar de traditionele Engelse Tudorstijl. De maximale bouwhoogte bedraagt 2 lagen met een kap. Beeldbepalend gevelmateriaal is gebakken metselsteen in roodbruine tinten en, in aanvulling daarop, ondergeschikte delen wit stucwerk, gekeimd metselwerk of hout. De dakbedekking bestaat uit vlakke keramische pannen, leien, leipannen of riet. Kozijnen zijn van metaal of hout met een slanke roedeverdeling. Parkeren Er wordt op eigen terrein, dus op de kavel, geparkeerd. Per kavel moeten ten minste 2 parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Voor bezoekers worden parkeerplaatsen langs de Bennebroekerweg aangelegd. Erfafscheidingen Om het groene karakter van de wijk te ondertseunen moeten erfafscheidingen in levend groen materiaal worden uitgevoerd, dus bijvoorbeeld hagen of begroeide gaashekwerken. Ymere levert voor u een Haagbeuk of Liguster als erfafscheiding met de openbare weg aan de voorzijde. Bovendien ontvangt u als koper van een kavel, een boom in de voortuin cadeau. Kavelpaspoort De randvoorwaarden voor de woningontwerpen zijn samengevat in het zogenaamde kavelpaspoort. Hierin zijn de belangrijkste eisen van het bestemmingsplan eveneens opgenomen. Van iedere kavel wordt een kavelpaspoort uitgegeven. In deze brochure treft u drie voorbeelden: voor een vrijstaande woning, een twee-onder-één kapwoning en een vrijstaande hoekwoning. Voor Tudorpark is een kwaliteitsteam samengesteld dat adviseert over de Tudor architectuur. Dit zogenaamde Q-team beoordeelt ook de ontwerpen voor de vrije kavels. Verderop in deze brochure is beschreven hoe dit proces verloopt. Spoorboekje Naast de genoemde bouwkundige randvoorwaarden gelden eveneens enkele procesmatige randvoorwaarden. Deze zijn erop gericht te voorkomen dat de voortgang stagneert. In het zogenaamde spoorboekje verderop in deze brochure is de procesgang gedetailleerd weergegeven. Uw woning is volgens dit spoorboekje uiterlijk na twee jaar gereed voor bewoning.

10 Procedure Uitgifte Toewijzing De kavels worden toegewezen door middel van loting. De loting vindt plaats onder toezicht van een notaris. Inschrijving Om deel te nemen aan de loting moeten gegadigden het inschrijfformulier volledig invullen en indienen bij Ymere Ontwikkeling. Na inlevering van het inschrijfformulier ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving, echter pas wanneer het inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Ymere doet u mee aan de loting. Voorkeur Op het inschrijfformulier wordt de mogelijkheid geboden een voorkeur aan te geven voor specifi eke kavels. Voorzover mogelijk wordt de kavel waarvoor bij inschrijving de eerste voorkeur is aangegeven toegewezen. Indien deze niet meer beschikbaar is wordt de eerste nog beschikbare kavel op de voorkeurslijst van de koper toegewezen. Als de nog beschikbare kavels niet op de voorkeurslijst van een gegadigde staan wordt aan deze gegadigde geen kavel toegewezen. Inschrijfgeld Het inschrijfgeld bedraagt 500,. Dit bedrag wordt volledig gerestitueerd wanneer geen kavel kan worden toegewezen. Wanneer wel een kavel wordt toegewezen wordt het inschrijfgeld verrekend met de koopsom. Wanneer geen afname van de kavel plaatsvindt vervalt het inschrijfgeld aan Ymere Ontwikkeling. Inschrijfformulieren waarvan op de genoemde datum geen inschrijfgeld is ontvangen worden niet in behandeling genomen en doen niet mee met de loting. Voorbehoud Ymere behoudt zich het recht voor de inschrijvingsen toewijzingsprocedure te wijzigen en/of aan te passen. Als Ymere Ontwikkeling besluit tot wijziging en/of aanpassing van de inschrijvings- en toewijzingsprocedure worden alle gegadigden hierover schriftelijk geïnformeerd. Gegadigden krijgen in dit geval het recht om zich terug te trekken, waarbij het volledige inschrijfgeld aan de gegadigde geretourneerd wordt. Koopovereenkomst Binnen 6 weken na toewijzing van een kavel dient de koopovereenkomst ondertekend te worden. Ontbinden is daarna nog mogelijk onder bepaalde condities (bijvoorbeeld bij het niet tijdig verkrijgen van een adequate fi nanciering). Bankgarantie Binnen 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst stelt u een bankgarantie ter grootte van 10% van de kavelprijs aan Ymere Ontwikkeling. Desgewenst kunt ook een waarborgsom storten bij de notaris. Anti-speculatiebeding Er is voor deze kavels geen anti-speculatiebeding van kracht. Het is echter niet toegestaan de kavel door te verkopen. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan Ymere Ontwikkeling toestaan om hiervan af te wijken. Nadat de woning ontwikkeld en opgeleverd is, mag u de woning echter naar eigen inzicht verkopen. Disclaimer Hoewel deze verkoopdocumentatie met grote zorgvuldigheid is samengesteld is Ymere Ontwikkeling niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze verkoopdocumentatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

11 Een grote keuzevrijheid wie wil dat nou niet... Aanvullende sfeerbeelden: De beelden met een naam eronder mogen ook gebruik Gelieve in de colofon dan in het klein een bronvermeld

12 m Kavelpaspoort vrijstaande woning Voorbeeld kavel 6 Kavelgrootte: 600 m 2 Voortuinzone: 96 m 2 Bouwvlak: 504 m 2 maximaal bouwoppervlak: 151 m m Oude Bennebroekerweg A m Bouwvlak Bouwvlak hoofdgebouw Perceelsgrens Rooilijn minimaal 3 m1 uit de zijdelingse en achterliggende perceelsgrens vloerpeil -3.00/-3.20 m NAP Voorgevellijn Boom in voortuin locatie indicatief Bebouwingsgrens Voortuinzone kavelpeil m NAP Ligusterhaag: 0.65 m breed, m hoog molgoot indicatief DWA molgoot HWA trottoir Inrit auto autoweg Oude Bennebroekerweg wegpeil m NAP A A 0.20% vloerpeil A NAP

13 m Kavelpaspoort twee-onder-één kapwoning Voorbeeld kavel 8 Kavelgrootte: 499 m 2 Voortuinzone: 84 m 2 Bouwvlak: 415 m 2 maximaal bouwoppervlak: 124 m 2 A Oude Bennebroekerweg Bouwvlak m m Bouwvlak hoofdgebouw Perceelsgrens Rooilijn minimaal 3 m1 uit de zijdelingse en achterliggende perceelsgrens vloerpeil -3.00/-3.20 m NAP Voorgevellijn Bebouwingsgrens Voortuinzone kavelpeil m NAP Boom in voortuin, locatie indicatief Ligusterhaag: 0.65 m breed, m hoog molgoot indicatief DWA molgoot HWA trottoir Inrit auto autoweg Oude Bennebroekerweg wegpeil m NAP A A 0.20% vloerpeil A NAP

14 m Kavelpaspoort vrijstaande hoekwoning Voorbeeld kavel 11 Kavelgrootte: 576 m 2 Voortuinzone: 118 m 2 Bouwvlak: 458 m 2 maximaal bouwoppervlak: 137 m 2 Oude Bennebroekerweg A m m wegpeil m NAP Bouwvlak Bouwvlak hoofdgebouw Perceelsgrens Rooilijn minimaal 3 m1 uit de zijdelingse en achterliggende perceelsgrens vloerpeil -3.00/-3.20 m NAP Ligusterhaag: 0.65 m breed, m hoog Voorgevellijn Bebouwingsgrens Voortuinzone kavelpeil m NAP Boom in voortuin locatie indicatief trottoir molgoot indicatief DWA molgoot HWA Inrit auto autoweg Oude Bennebroekerweg wegpeil m NAP A A 0.20% vloerpeil A NAP

15 Kavelregels Bestemmingsregels bouwvlak Maximaal bebouwingspercentage 30% Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen + kap Afstand tot zijdelingse en achterliggende perceelsgrens minimaal 3 m 1 Afstand voorgevel hoofdgebouw op maximaal 4 m 1 van de naar De Bennebroekerweg gekeerde bebouwingsgrens Hoofdgebouw dient te worden gebouwd binnen het bouwvlak hoofdgebouw Hoekgevels dienen een representatieve uitstraling te hebben aan de voorgevellijn Welstandsregels Kappen: dakvlakken hebben een dakhelling van 50 graden met (indien van toepassing) een expressieve gemetselde schoorsteen Ramen: slanke roedeverdeling, donkere of lichtkleurige verschijningsvorm met een terughoudende uitstraling, materiaal metaal of hout Metselwerk: sortering binnen het plan, rijk aan kleur en textuur, roodbruine tinten. Ondergeschikte delen mogen uitgevoerd worden in witte vlakken stucwerk, gekeimd metselwerk of hout refererend aan het vakwerk van de Tudorstijl Dakbedekking: vlakke keramische pan, leien, leipannen of riet Hemelwaterafvoer en goten: De hwa s aan de straatgerichte gevels vormen een belangrijk onderdeel van de grafi ek van de gevel, zijn van metaal en donker van kleur. Goten zijn van het type mastgoot en van het materiaal metaal Woningtoegang: ontworpen voordeur in Tudorstijl Bijgebouwen: onderdeel van de architectuuropgave en worden mee ontworpen Boom voortuin: aanplant door Ymere van 1 boom in de voortuinzone op minimaal 2 m 1 uit de perceelsgrenzen Erfafscheidingen openbaar-privé Aanleg Ligusterhaag (Ligustrum ovalifolium) of Haagbeuk (Carpinus Betulus) door Ymere, zie bijlage Minimale hoogte van 0,8 m1 en maximale hoogte van 1 m 1 Erfafscheidingen privé-privé Om het groene karakter van de wijk te ondersteunen dienen de erfafscheidingen in levend groen materiaal uitgevoerd te worden met een maximale hoogte voor de voorgevellijn van 1,2 m 1 en achter de voorgevellijn een maximale hoogte van van 2,0 m 1. Hekwerken volledig begroeid met wintergroene klimplant (bijvoorbeeld Hedera) zijn onder dezelfde voorwaarden ook toegestaan Poorten zijn mogelijk, poorten mogen niet naar buiten draaien Parkeren Minimaal 2 parkeerplaatsen (exclusief garages) tegelijkertijd bereikbaar op eigen terrein met een afmeting van minimaal 5 x 2,5 m 1 per parkeerplaats 1 Bezoekersparkeerplaats per kavel aan de Oude Bennebroekerweg Bij aan huis gebonden beroep en/of bedrijf dienen de hiervoor noodzakelijke parkeervoorzieningen te worden gerealiseerd op eigen terrein Maximaal 1 inrit per kavel bestemd voor auto van maximaal 5.50 m 1 breed Maximaal 1 entree per kavel bestemd voor voetganger van maximaal 1.20 m 1 breed Openingen in de haag zijn ter plaatse van de autoinrit maximaal 5.50 m 1 breed en ter plaatse van een voetgangersentree maximaal 1,20 m 1 breed Overige informatie Er is indicatief aangeven per kavel waar het hemelwater bovengronds naar toe afgevoerd moet worden via de aanduiding HWA Er is indicatief aangeven per kavel waar het vuilwater ondergronds naar toe afgevoerd moet worden via de aanduiding DWA Tweekappers zullen altijd in gezamenlijkheid ontwikkeld worden Ymere behoudt zich het recht voor om kavels ook voor projectmatige ontwikkeling te bestemmen

16 Het Q-team estetisch verantwoord

17 Een eigen woning zelfstandig ontwikkelen is voor velen geen alledaagse bezigheid. Er komt nogal wat bij kijken, waarbij met name het traject voor de omgevingsvergunning een belangrijk onderdeel is. Deze zogenaamde Q-team procedure geeft u een uiteenzetting van het traject: de stappen die u gaat nemen bij de ontwikkeling van uw eigen huis in Tudorpark. Als koper komt u altijd in gesprek met een adviseur van Primavilla. Bij de afweging tot een mogelijke koop staat de adviseur u bij. Wij noemen dit het adviestraject. Samen met uw adviseur formuleert u uw woonambitie en kiest u welke kavel het beste bij u past. Om u te begeleiden op esthetisch vlak is het zogenaamde Q-team in het leven geroepen. Kavelpaspoort Van iedere kavel is een kavelpaspoort beschikbaar. Als ontwerpkader geldt de zogenaamde Tudorstijl. Kenmerken van deze stijl zijn onder andere landschappelijke overgangen van privé naar openbaar, woningen met zadeldaken, daken met een grote hellingshoek en vlakke pannen, ramen diep in het metselwerk met een slanke roedeverdeling, beeldbepalend metselwerk, rijk aan kleur en textuur, hemelwaterafvoeren van metaal en mast goten die onderdeel zijn van het dakvlak en een opvallende entree van de woning met een ontworpen voordeur. Nadat de kavel aan u is toegewezen, laat u een schetsontwerp met bijbehorend kavelplan vervaardigen door een gekwalifi ceerde architect of ontwikkelende bouwer. Dit schetsontwerp wordt vervolgens voorgelegd aan het Q-team voor advies. Toetsmomenten Er zijn een tweetal contactmomenten met het Q-team voorzien, waarbij het schetsontwerp (SO) en het defi nitief ontwerp (DO) worden besproken. Bij de eerste beoordeling wordt gekeken of het schetsplan voldoet aan de randvoorwaarden zoals gesteld in het kavelpaspoort en ook voldoet aan de algemene uitgangspunten van de Tudorstijl. Het tweede contactmoment betreft een toetsing van het defi nitief ontwerp op uitgangspunten en verwerking van eerder gemaakte opmerkingen alvorens het ontwerp kan worden ingediend als bouwaanvraag. Bij alle contactmomenten verlangt het Q-team de aanwezigheid van ten minste de particuliere opdrachtgever en de ontwerper. In de traditionele structuur van ontwikkelen en bouwen is deze ontwerper de architect. Ook echter in andere vormen van particulier opdrachtgeverschap, bijvoorbeeld met behulp van een ontwikkelende bouwer ( catalogusbouw ), verlangt het Q-team de aanwezigheid van de ontwerper die daarvoor aanspreekbaar blijft gedurende het gehele project. Het Q-team bestaat uit 3 leden plus een (technisch) voorzitter en een secretaris. De namen: Fred Kaaij (architectuur) Martine van Vliet (stedenbouw en landschap) Bas Liesker (architectuur) Voorzitter is Saliha Azouagh. Secretaris is Ruben Stolker (ruben.stolker@haarlemmermeer.nl) Het Q-team vergadert in principe iedere drie weken. Voor het maken van afspraken kunt u terecht bij de adviseur van Primavilla. Juridische status De advisering, bewaking en toetsing door het Q-team heeft een privaatrechtelijke basis. De uiteindelijke aanvraag voor een omgevingsvergunning zal daarna door Bouw- en Woningtoezicht en Welstand publiekrechtelijk behandeld worden. Genoemde publiekrechtelijke behandeling zal pas plaatsvinden indien het ontwerp vergezeld is van een positief advies van het Q-team. Onderdeel van de publiekrechtelijke behandeling is toetsing van het bouwplan door de welstandscommissie. De welstand zal zich bij plannen met een akkoordverklaring beperken tot een beperkte (administratieve) toets. Er zijn binnen de gemeente Haarlemmermeer plannen om de verplichte welstandstoets af te schaffen. In dat geval volstaat de toetsing door het Q-team. Advies- en toetsmomenten en behandeltermijnen Zoals reeds eerder gesteld zijn twee adviesmomenten vastgelegd bij het Q-team voor elk afzonderlijk ontwerp. De opdrachtgevers of hun architect dienen minimaal één week voorafgaand aan de behandeldatum van een schets- of voorlopig ontwerp de stukken in pdf-formaat en in dwg-formaat aan te leveren aan het secretariaat: ruben.stolker@haarlemmermeer.nl onder vermelding van Q-team Tudorpark en het kavelnummer.

18 Op die manier heeft het Q-team voldoende gelegenheid om de plannen uitvoerig te bestuderen alvorens ze besproken worden. Van iedere bespreking wordt een verslag gemaakt. Dit wordt u binnen twee weken na de zitting toegezonden. Een exemplaar van het definitief ontwerp wordt door de voorzitter van het Q-team afgestempeld. Deze afgestempelde tekeningenset vormt een essentieel onderdeel van de aanvraag voor de omgevingsvergunning. Wat verwacht het Q-team van uw architect? het schetsontwerp (SO) geeft in plattegronden een hoofdindeling van de woning, een impressie van alle gevels en de situering van de woning op het beoogde perceel, waarbij ook eventuele belendende bebouwing is aangegeven.. het definitief ontwerp (DO) dient geheel volgens de stedenbouwkundige randvoorwaarden te zijn vormgegeven. Het geeft een principedetaillering en is op het niveau zoals voor een ontvankelijke bouwaanvraag benodigd is. tekeningen dienen te zijn gedateerd en voorzien van een etiket met relevante informatie over schaal, noordpijl. Plattegronden en gevels schaal 1:100, situatie: schaal 1: 200, principedetails schaal 1:5. bij iedere plattegrond van de begane grond dient aangegeven te worden hoeveel m 2 het oppervlak bedraagt Gemeten wordt vanuit de buitengevel (zie bestemmings plan voor de wijze van meten), dus niet het binnenoppervlak. bij iedere plattegrond van de begane grond dient aangegeven te worden hoe groot de kavel is waarop het gedachte huis gebouwd zal worden. afstanden tot alle erfgrenzen dienen ook aangegeven te worden. Daarbij rekening houden met eerder gestelde met betrekking tot de wijze van meten (ook dakoverstekken!); ieder bouwplan dient gepresenteerd te worden inclusief de situering op de kavel en de benadering voor auto s. Van de kavelinrichting dient op zijn minst de verharding voor de auto s, de beplanting van de erfgrenzen, eventueel toegangspoorten zichtbaar te zijn.

19 Procedures en termijnen Koop en levering bouwkavel Ontwerp en realisatie Toetsing en vergunningen Tijdsduur maximaal Inschrijving Loting 6 kalenderweken Aankoopgesprek Programma van eisen Koopovereenkomst Selecteren en contracteren architect Bankgarantie 14 dagen na koopovereenkomst Schetsontwerp (SO) 1 e toets Q-team 26 kalenderweken Voorlopig ontwerp (VO) Defi nitief ontwerp (DO) 2 e toets Q-team Aanvraag maken en indienen omgevingsvergunning Bestek + tekeningen Toetsen aanvraag omgevingsvergunning (gemeente) = 14 kalenderweken Aanbesteding Verlenen omgevingsvergunning Omgevingsvergunning bruikbaar 6 kalenderweken afhankelijk van evt. bezwaarprocedures Levering grond + betaling koopsom Opdracht aan aannemer Bouwen 52 kalenderweken Opleveren versie 1 - oktober 2012

20

Kavelpaspoort kavel 147

Kavelpaspoort kavel 147 Kavelpaspoort kavel 147 kaveltype vrij d.d. 22.06.2016 Kavel 147 kavelgrootte: 894 m2 bouwvlak: 567 m2 maximaal bouwoppervlak: 170 m2 Deelplan 1 Inrit auto indicatief DWA A vloerpeil -3.85m NAP indicatief

Nadere informatie

Meesterlijke kavels op maat

Meesterlijke kavels op maat Vrije Kavels > Hoofddorp Meesterlijke kavels op maat www.tudorpark.nl Ymere en haar ambities Wijken per perspectief; daar staat Ymere voor. Groene leefomgevingen met ruimte voor ontmoeting en woningen

Nadere informatie

uniek wonen aan een karakteristieke laan

uniek wonen aan een karakteristieke laan Verkoopinformatie Tomatenlaan uniek wonen aan een karakteristieke laan Wateringse Veld Tomatenlaan Wateringse Veld De wijk Wateringse Veld is een nieuwe wijk van Den Haag, een bijzondere en duurzame wijk.

Nadere informatie

EXCELLENT LIVING VRIJE KAVELS

EXCELLENT LIVING VRIJE KAVELS EXCELLENT LIVING VRIJE KAVELS HOLLANDSE KAVELS IN ENGELSE STIJL ZELF BOUWEN DOEN WE SAMEN versie 1 - Juni 2016 2016 persc.nl 2 HET ECHTE BUITENLEVEN TUDORPARK EEN PLAS VOL MOGELIJKHEDEN Op en rond de Toolenburgerplas

Nadere informatie

UW EIGEN STUKJE AERDENHOUT

UW EIGEN STUKJE AERDENHOUT UW EIGEN STUKJE AERDENHOUT Stelt u zich eens voor: uw eigen stukje Aerdenhout met daarop de villa van uw dromen. Dat kan in Haringbuys, een nieuw woongebied langs de historische en groene entree van Aerdenhout.

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

Vroondaal Procesbeschrijving

Vroondaal Procesbeschrijving Vroondaal Procesbeschrijving Vroondaal Procesbeschrijving Een woning zelfstandig ontwikkelen is voor velen geen alledaagse bezigheid. Er komt nogal wat bij kijken, waarbij met name de omgevingsvergunning

Nadere informatie

WELKOM IN TUDORPARK. Inhoud. De architectuur van Tudorpark is romantisch en statig

WELKOM IN TUDORPARK. Inhoud. De architectuur van Tudorpark is romantisch en statig Inhoud De Engelse Tudorstijl 2 Hoofddorp 4 De architect aan het woord 6 De Tudorregels 8 De chimney pot 10 Stedenbouwkundig ontwerp 12 Villa s 14 Eengezinswoningen 18 Appartementen 22 Cottages 24 Kavels:

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo RT is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo De Omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar ca-

Nadere informatie

Plan De Sniep Diemen 19 oktober

Plan De Sniep Diemen 19 oktober Beeldkwaliteitsplan 2 Inleiding en verantwoording Dit beeldkwaliteitsplan heeft als doel om de toekomstige bewoners van de vrije kavels op plan De Sniep te Diemen van een belangrijk gereedschap te voorzien.

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 8 Type woning tweekapper Oppervlakte ± 306 m² Verkoopprijs 86.000,--

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 9 Type woning vrijstaand Oppervlakte ± 722 m² Verkoopprijs 262.700,--

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011

Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren 2 mei 2011 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker Lunteren mei 0 Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 N Beeldkwaliteitsplan De Poelakker, Lunteren mei 0 Inhoud Inleiding Stedenbouwkundige uitgangspunten Gebouwen

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Kavel Paspoort. Twee-onder-één-kap kavels met Leuke Buren Garantie Groot Zonnehoeve, Villahoeve fase 4 en 5

Kavel Paspoort. Twee-onder-één-kap kavels met Leuke Buren Garantie Groot Zonnehoeve, Villahoeve fase 4 en 5 Kavel Paspoort Twee-onder-één-kap kavels met Leuke Buren Garantie Groot Zonnehoeve, Villahoeve fase 4 en 5 februari 2018 KUNSTWERK GROOT ZONNEHOEVE MARKEERT DE ENTREE VAN DE WIJK Inhoud 1. Inleiding 5

Nadere informatie

KAVELPASPOORT. Woningbouw project De Heikant fase 2. Verkoop:

KAVELPASPOORT. Woningbouw project De Heikant fase 2. Verkoop: KAVELPASPOORT Woningbouw project De Heikant fase 2 Verkoop: Dorpsstraat 22, 6562 AB Groesbeek Postbus 210, 6560 AE Groesbeek Tel. (024) 397 57 55 e-mail: info@hv.nl Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag:

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2

Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 1 2 Kavelpaspoort Doornsteeg: Kavels 1 en 2 Dit is het kavelpaspoort voor de vrije kavels 1 en 2 in Doornsteeg, Nijkerk. Vrije kavels 1 en 2 in de zuidwesthoek van

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Fase 2. 6 vrije kavels

Fase 2. 6 vrije kavels Fase 2 6 vrije kavels Zes vrije kavels te koop in Vinkeveld Grote ramen tot aan de grond met vrij uitzicht op de tuin? Een ruime hal met een open trap naar een vide op de eerste verdieping? Een bijkeuken

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Cees Wilkeshuisstraat SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden:

Nadere informatie

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl De kans van uw leven! Vrije bouwkavel in de woonwijk Bregtdorp te Schoorl. Al jaren op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

Kavelpaspoort Barchem Zuid

Kavelpaspoort Barchem Zuid - 1 Kavelpaspoort Barchem Zuid Kavelgegevens De bouwkavel Nummer: 28 Type woning: Vrijstaande woning Oppervlakte: ± 820 m² Verkoopprijs: 233.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning: Goothoogte: Bouwhoogte:

Nadere informatie

wonen in het boerenlint 18 september 2015

wonen in het boerenlint 18 september 2015 HAREN NOORD - het harener holt - oosterweg kavelpaspoort 9 wonen in het boerenlint 18 september 2015 2 kavelpaspoort Voor u ligt kavelpaspoort Het Boerenlint 9. Dit kavelpaspoort is een samenvatting van

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Inleiding De 8 nieuwe woningen in de Heuvelstraat aan de Vinkenberg worden ingepast in een bestaand lint. Binnen dit bestaande lint is de

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Zalk De Noord

Beeldkwaliteitplan Zalk De Noord De Noord erfontsluitingsweg smal informeel profiel knotwilgen erf met verharding windsingel = erfafscheiding noordzijde boomgaard speelfunctie hagen op erfgrens openbaar-privé streekeigen soort Openbare

Nadere informatie

Tag West - fase 1a UITGIFTE 5 KAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN SEPTEMBER 2012 VERSIE 1.1

Tag West - fase 1a UITGIFTE 5 KAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN SEPTEMBER 2012 VERSIE 1.1 Tag West - fase 1a UITGIFTE 5 KAVELS VOOR VRIJSTAANDE WONINGEN TAG WEST FASE 1A TUSSEN GROEN EN WATER Prachtige locatie De nieuwe woonwijk Tag West is prachtig gelegen aan de rand van Genemuiden dichtbij

Nadere informatie

KAVELPASPOORT KAVEL 4

KAVELPASPOORT KAVEL 4 KAVEL 4 Opweg 78a 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 503 m2, Koopsom: 257.500,- v.o.n. Kavel 4 2 Voor u ligt een kavelpaspoort van één van de kavels in het plan De Bol fase 2 in Schoonhoven. Dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 22 kavels Harderweide d.d. 20-9-2017 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlage); De afstand tussen het

Nadere informatie

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk Een samenwerking van: woonconcept vastgoed De Omgeving Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente bouwwerk is de 86 meter hoge St. Clemenstoren. Verder

Nadere informatie

Sonniuspark Bosrand. sonniuspark wonen tussen bos en ven. Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel

Sonniuspark Bosrand. sonniuspark wonen tussen bos en ven. Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel Sonniuspark Bosrand Kaveluitgifte aanvulling Son en Breugel Bouwen in eigen stijl!!! Wie wil er nou niet wonen in een wijk met een stijlvol en groen karakter? En wat is er mooier dan je eigen huis vorm

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Beleving stadsrand olweversgilde en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan beschreven

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs

Oppervlakte en kavelprijs Kavelpaspoort de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN de eede velden olweversgilde,,,, 1, 1, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 4 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 600 m² Verkoopprijs 210.000,-- vrij op naam Korting energie maximaal 4.000,-- Bouwpeil van

Nadere informatie

Bladel, plan Molenweg

Bladel, plan Molenweg TE KOOP Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497-380103 www.roijmans.nl EXCLUSIEVE BOUWKAVELS! verkocht verkocht verkocht verkocht Bladel, plan Molenweg OP TOPLOKATIE GELEGEN BOUWPERCELEN WELKE U DE UNIEKE

Nadere informatie

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos

KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos KAVELPASPOORT CPO LOCATIE SCHOOL MET DEN BIJBEL Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noordeloos CPO staat voor collectief particulier opdrachtgeverschap. Het betekent dat u samen met anderen een woningbouwproject

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 7 Oppervlakte 298 m² Verkoopprijs 73200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Plangebied Kavelnummer 6 Oppervlakte 340 m² Verkoopprijs 83500,-- vrij op naam Type woning Goothoogte Nokhoogte tweekapper 2 lagen met kap nvt max 10

Nadere informatie

Hofwijk Mijnsheerenland

Hofwijk Mijnsheerenland Kavelpaspoort Hofwijk SCHIPPERS 27 Augustus 2012 02 Inhoudsopgave 05 Inleiding 07 Toelichting 09 10 Bestemmingsplan Richtlijnen 12 12 13 14 Aanvullende richtlijnen Bouwenvelop Architectuurregels Kavelinrichting

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! april 2014 B UITENGEW OON Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen

Nadere informatie

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468

BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 BLATENPLAN EWIJK BEELDKWALITEIT 10 oktober 2011 projectnummer 100468 colofon SAB Arnhem B.V. Contactpersoon: Arjan van der Laan bezoekadres: Frombergdwarsstraat 54 6814 DZ Arnhem correspondentieadres:

Nadere informatie

uw woon droom wordt huis

uw woon droom wordt huis uw woon droom wordt huis... vk 210x297 Het begint allemaal met een vrije kavel... hoogdalem.nl/zelf-bouwen u heeft een scherp beeld van wat u wilt wij hebben dé plek om het te realiseren Sfeervolle woonwijk

Nadere informatie

Beeldkwaliteit Gebouwde omgeving Sfeer Materialisering Kleur

Beeldkwaliteit Gebouwde omgeving Sfeer Materialisering Kleur Beeldkwaliteit Gebouwde omgeving Het landgoed kent een sterk variërende omgeving met bos, heide, weide en akkers, beekdal, ven en meer. De gebouwen vallen traditioneel niet erg op, ook de nieuwbouw zal

Nadere informatie

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10

Kavelpaspoorten Nes kavels. kavel 10 Kavelpaspoorten Nes kavels kavel 10 2 kavelpaspoorten Nes-kavels Schagen Nes Noord juli 2012 Voor u ligt een kavelpaspoort van één van de Nes kavels in het plan Nes Noord in Schagen. Dit kavelpaspoort

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Large verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning (kavels 75 en

Nadere informatie

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen

Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen 1 Kavelpaspoort plan Heideveld Harfsen Kavelgegevens Kavelnummer 1 Oppervlakte 665 m² Verkoopprijs 214200,-- vrij op naam Plangebied Type woning Goothoogte Nokhoogte vrijstaand 1 laag met kap max 4 m1

Nadere informatie

Alles wat u weten wilt over de kavels aan de Tweede Bloksweg in Waddinxveen.

Alles wat u weten wilt over de kavels aan de Tweede Bloksweg in Waddinxveen. Alles wat u weten wilt over de kavels aan de Tweede Bloksweg in Waddinxveen. Een huis bouwen, zoals u dat wilt. Dat kan aan het lint inhoud Uw huis op maat 6 Welkom in Waddinxveen 8 Wonen aan het Lint

Nadere informatie

Kop West: Bouw je woondroom vlak bij het historisch centrum van Purmerend

Kop West: Bouw je woondroom vlak bij het historisch centrum van Purmerend Kop West: Bouw je woondroom vlak bij het historisch centrum van Purmerend PROGRAMMA DEEL I DEEL II DEEL III ALGEMENE INFORMATIE PLAN ZELF (LATEN) BOUWEN PLANNING INLOOP VRAAG EN ANTWOORD PROJECTTEAM (STATAFELS)

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

k av e l pa s p o o r t Noorderplassen West Middeneiland kavelgegevens Gebied : Ik bouw op het Middeneiland Kavelnummer : NPW379 Oppervlakte : ca. 607 m 2 inclusief een strook water van 7,00 m. breed Prijs

Nadere informatie

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel Kavels 74, 84, 124, 125 en 133 bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning. De kwaliteit van de

Nadere informatie

Opweg 76c 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 664 m2, Koopsom: ,- v.o.n.

Opweg 76c 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 664 m2, Koopsom: ,- v.o.n. KAvel 5 Opweg 76c 2871 NE Schoonhoven Kaveloppervlak: 664 m2, Koopsom: 282.500,- v.o.n. kavel 5 2 Voor u ligt een van één van de kavels in het plan De Bol fase 2 in Schoonhoven. Dit bevat de belangrijkste

Nadere informatie

Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt

Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt 8-7-14 Beeldkwaliteitplan Ruimte voor Ruimte woning Helvoirtsestraat Helvoirt 2 juli 2014 1 Compositie 5 stedenbouw bv Boschstraat 35-37 4811 GB BREDA telefoon: 076-5225262 fax: 076-5213812 internet: email:

Nadere informatie

BEELDKWALITEITSPLAN. Schutboom en omgeving Gemeente Best

BEELDKWALITEITSPLAN. Schutboom en omgeving Gemeente Best BEELDKWALITEITSPLAN Schutboom en omgeving Gemeente Best Croonen Adviseurs b.v. Hoff van Hollantlaan 7 Postbus 435 5240 AK Rosmalen Tel: 073 5233900 Fax: 073 5233999 www.croonen.nl BOE01-BES00006-01f 10

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen. Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d

Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d Kavelpaspoort 18 kavels Harderweide d.d. 24-11-2016 Uitgangspunten bouwmogelijkheden gemeentelijke kavels: Hoofdgebouw dient gebouwd te worden in de voorgevelrooilijn (zie bijlagen); De afstand tussen

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type B vrijstaande woning KAVELPASPOORT Grote Hondring type B vrijstaande woning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

B E E L D K W A L I T E I T S P L A N U I T B R E I D I N G W I L L E M S O O R D 2 1 M E I

B E E L D K W A L I T E I T S P L A N U I T B R E I D I N G W I L L E M S O O R D 2 1 M E I Bureau B+O Architecten B.V. Landschap Stedenbouw Architectuur Interieur B +O B E E L D K W A L I T E I T S P L A N U I T B R E I D I N G W I L L E M S O O R D 2 1 M E I 2 0 0 8 B +O Project beeldkwaliteitplan

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T

K A V E L P A S P O O R T H E U S D E N O O S T 24 29 6 8 38 34 66 64 E R F A F S C H E I D I N G E N Voor alle erfafscheidingen (bouwwerken) hoger dan 1 meter, die grenzen aan het openbaar gebied, gelden welstandseisen en zijn daardoor niet vergunningsvrij.

Nadere informatie

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141

HAARZICHT. Op goede gronden. Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 HAARZICHT Op goede gronden Toetsingscriteria geldend voor alle vrije kavels 130 t/m 133, 138 en 141 Voor de 6 vrije kavels fase 3.1 zijn het bestemmingsplan, stedenbouwkundigplan en het beeldregieplan

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels Vrij en groen wonen in landelijk Echt-Susteren Bouwkavels Welkom Op een van de mooiste plekken van Midden-Limburg, gelegen in het dorp, groeit een prachtige nieuwe woonwijk. Tussen het groen ontstaat Bocage

Nadere informatie

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal *ZD18017626* Informatiebrochure Zaaknummer: Z16-003460 Documentnummer: ZD18017626 VERKOOP KAVELS Biezen te Achtmaal INLEIDING In deze brochure wordt u nader geïnformeerd over de mogelijkheid tot het aankopen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Inleiding Aanleiding Doelstelling 1. 2 Beeldkwaliteit 3. Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree

Inhoudsopgave. 1 Inleiding Aanleiding Doelstelling 1. 2 Beeldkwaliteit 3. Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 1.1 Aanleiding 1 1.2 Doelstelling 1 2 Beeldkwaliteit 3 Ontwikkeling 16 woningen Tesselmansgoed te Maasbree Deelgebied Tesselmansgoed in Stedenbouwkundig plan In Den Bosch, fase

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Houtwallen De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit de denkrichting

Nadere informatie

Opheusden Herenland fase 5 deelgebied 3

Opheusden Herenland fase 5 deelgebied 3 Kavelpaspoort Herenland fase 5 3e deelgebied SCHIPPERS 9 februari 05 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Toelichting 05 Fasering en kavelnummers 06 Beeldkwaliteitsplan kavel 9 t/m 3 07 Bestemmingsplan 0 Globale

Nadere informatie

Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1

Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 1 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 445 m² Verkoopprijs 141.900,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning Goothoogte Nokhoogte

Nadere informatie

Bouw je eigen droomhuis. Particulier opdrachtgeverschap in t Duyfrak. www.tduyfrak.nl

Bouw je eigen droomhuis. Particulier opdrachtgeverschap in t Duyfrak. www.tduyfrak.nl Bouw je eigen droomhuis in t Duyfrak www.tduyfrak.nl juni 2013 t Duyfrak Veel mensen hebben al belangstelling getoond voor t Duyfrak. Niet alleen vanwege de centrale ligging van het plan, nabij de oude

Nadere informatie

kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06

kavelpaspoort - kavel 06   Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Kavel 06 kavelpaspoort - kavel 06 Heerlijck wonen in Heeze MUGGENBERG CENTRUM STRABRECHT KASTEEL HEEZE Sterkselsche Aa WEST OOST HEEZERENBOSCH De parel van Brabant HAZENHURK LEENDERWEG

Nadere informatie

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat

Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Beeldkwaliteitscriteria 8 Ruimte voor Ruimtekavels Heuvelstraat Inleiding De 8 nieuwe woningen in de Heuvelstraat aan de Vinkenberg worden ingepast in twee losse linten, de Vinkenberg en de Heuvelstraat.

Nadere informatie

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B d.d. 21 november 2017, gewijzigd 7 december 2017 Inleiding: In fase 2B van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door BPD

Nadere informatie

HUURLINGSEDAM WIJCHEN FASE 2C P A S.. T E N.. 6 DECEMBER 2018

HUURLINGSEDAM WIJCHEN FASE 2C P A S.. T E N.. 6 DECEMBER 2018 K A V E L HUURLINGSEDAM WIJCHEN FASE 2C P A S.. P O O R. T E N.. 6 DECEMBER 2018 2 HANDREIKING VRIJSTAANDE WONINGEN De wijk Huurlingsedam in Wijchen is een zeer gewilde woonwijk, mede door de bijzondere

Nadere informatie

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom

Voorlopig laatste kavels. Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf. Bouw nu jouw eigen woondroom Voorlopig laatste kavels Ik zie ons eigen ontwerp al in Broekgraaf Bouw nu jouw eigen woondroom Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone De weerspiegeling van je woondroom Broekgraaf

Nadere informatie

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland De Omgeving Nieuw-beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-beijerland. Het dorp Nieuwbeijerland

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Noord!

Bouw uw eigen woning in Bos Noord! Bouw uw eigen woning in Bos Noord! www.wonenindalmeden.nl oktober 2016 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

uitgifte strategie kavels

uitgifte strategie kavels uitgifte strategie kavels 17 september 2014 Inleiding Uitgangspunten zelfbouw De gemeente Zaanstad ontwikkelt aan de westkant van het station in het centrum van Zaandam de woningbouwlocatie De Zaanse Eilanden.

Nadere informatie

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning

concept Grote Hondring KAVELPASPOORT type A rijwoning concept KAVELPASPOORT Grote Hondring type A rijwoning 1 Kavelpaspoort Locatie Grote Hondring april 2017 Wonen in een rustige woonwijk met het winkelcentrum Sterrenburg, sportpark Schenkeldijk en het nationaal

Nadere informatie

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P.

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P. - 1 0Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 21 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 615m² Verkoopprijs 260.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 24.90 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

VRIJE KAVELS VROONDAAL

VRIJE KAVELS VROONDAAL VRIJE KAVELS VROONDAAL BUITENGEWOON VRIJE KAVELS Heeft u altijd al gedroomd van het bouwen van uw eigen droomvilla op een vrijstaande kavel? Wilt u centraal wonen in de Randstad, dichtbij de stad Den

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Medium kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Medium kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Medium verkaveling bieden u de ruimte om zelf met maatwerk te bouwen aan een comfortabele twee-ondereen-kapwoning (kavels

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

Kavelpaspoort Zelfbouw kavels fase 1

Kavelpaspoort Zelfbouw kavels fase 1 Brandweer Bestaande (brandweer) woningen Pelikaanstraat Grondgebonden woningen Gebouwen en terrein TWS Zelfbouw kavels fase 1 Appartementen boven maatschappelijke voorziening Recterstraat Rozenbottelstraat

Nadere informatie

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN

KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Watermolen Zaagmolen KAVELPASPOORTEN / WATERMOLEN 24 SCHAGEN Inhoud Beeldkwaliteit Kavelpaspoorten Projectnummer : 11008-001 Bestand : 11008-001-19 Datum : 30 september

Nadere informatie

Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013

Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Plek voor ideeën e Beeldkwaliteitsplan herziening Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Beeldkwaliteitsplan Prikwei West Herziening 025.76.02.11.05.00 15 oktober 2013 Inhoud 1 Inleiding

Nadere informatie

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl.

Wonen in een comfortabele. rietenkapvilla. Gevarieerd wonen in de gilden. 7 royale. bouwkavels te koop vanaf e 255, 00. per m 2 (incl. Wonen in een comfortabele rietenkapvilla? 7 royale bouwkavels te koop vanaf e 255, 00 per m 2 (incl. BTW) Gevarieerd wonen in de gilden Toekomstige Hanzelijn Dronten geeft je de ruimte De woonwijk De Gilden

Nadere informatie

Bouwkavels Donkerbroek-West verkoopbrochure

Bouwkavels Donkerbroek-West verkoopbrochure Bouwkavels Donkerbroek-West verkoopbrochure afdeling grondzaken Tel. 14 0516 grondverkoop@ooststellingwerf.nl INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. INTRODUCTIE 3 2. DE LOCATIE 4 3. RANDVOORWAARDEN 5 4. KAVELPRIJZEN

Nadere informatie

wonen in het boerenlint maart 2015

wonen in het boerenlint maart 2015 HAREN NOORD - DEELGEBIED 3 - Hoek oosterweg-kerklaan kavelpaspoort 1 wonen in het boerenlint maart 2015 2 kavelpaspoort Voor u ligt kavelpaspoort Het Boerenlint 1. Dit kavelpaspoort is een samenvatting

Nadere informatie

Beeldkwaliteitplan Kreekpark Nieuw Den Helder

Beeldkwaliteitplan Kreekpark Nieuw Den Helder Beeldkwaliteitplan Kreekpark Nieuw Den Helder januari 2017 I N H O U D INLEIDING STEDENBOUWKUNDIG PLAN SPELREGELS - situering - woonhuis en bijgebouwen - materiaaltoepassing - kavelinrichting PROCES kaart

Nadere informatie

6 vrije kavels. Ruiterlaan Zwolle. Landelijk wonen tussen IJssel en stad. www.ruiterlaan.nl

6 vrije kavels. Ruiterlaan Zwolle. Landelijk wonen tussen IJssel en stad. www.ruiterlaan.nl 6 vrije kavels Ruiterlaan Zwolle Landelijk wonen tussen IJssel en stad www.ruiterlaan.nl Landelijk wonen met de gemakken van de stad binnen handbereik Bouw zelf uw droomhuis in het groen Denkt u wel eens

Nadere informatie

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet 06 04 08 1. KAVELOVERZICHT 10 2. ENSEMBLE 3. UITGANGSPUNTEN 12 14 4. WILDEMAET 5. VERKOOPPROCEDURE 6. CONTACT INLEIDING Hier kunnen wonen is uniek Heel soms stuit u

Nadere informatie

Vrije kavels Nedervecht. Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg

Vrije kavels Nedervecht. Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg Vrije kavels Nedervecht Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg Januari 2015 1 Inleiding In Nederhorst den Berg wordt op het voormalige sport- en volkstuinencomplex

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Woningbouw Wilbertoord. Welkom. Woensdag 29 januari 2014 Gemeenschapshuis De Wilg

Informatiebijeenkomst Woningbouw Wilbertoord. Welkom. Woensdag 29 januari 2014 Gemeenschapshuis De Wilg Informatiebijeenkomst Woningbouw Wilbertoord Welkom Woensdag 29 januari 2014 Gemeenschapshuis De Wilg Visie Onderwerpen Woningbehoefte Locatie Moerboom III Stedenbouwkundig plan Beeldkwaliteit plan Duurzaamheid

Nadere informatie

Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa en m²

Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa en m² Oudenbosch In landelijke en centrale omgeving gelegen bouwkavels, groot circa 1.512 en 1.515 m² Plaatselijk bekend: Wolvenstraat ongenummerd Situering In een rustige, centrale en landelijke omgeving ten

Nadere informatie

Bijlage 9: Motivering niet vaststellen beeldkwaliteitscriteria Landgoed de Klauwenhof en nieuw woonkavel aan de Lange Klauwenhof Didam.

Bijlage 9: Motivering niet vaststellen beeldkwaliteitscriteria Landgoed de Klauwenhof en nieuw woonkavel aan de Lange Klauwenhof Didam. Bijlage 9: Motivering niet vaststellen beeldkwaliteitscriteria Landgoed de Klauwenhof en nieuw woonkavel aan de Lange Klauwenhof Didam. Inleiding Vanaf 14 mei 2015 hebben gedurende 6 weken ter inzage gelegen

Nadere informatie