6 vrije kavels. Ruiterlaan Zwolle. Landelijk wonen tussen IJssel en stad.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6 vrije kavels. Ruiterlaan Zwolle. Landelijk wonen tussen IJssel en stad. www.ruiterlaan.nl"

Transcriptie

1 6 vrije kavels Ruiterlaan Zwolle Landelijk wonen tussen IJssel en stad

2 Landelijk wonen met de gemakken van de stad binnen handbereik

3 Bouw zelf uw droomhuis in het groen Denkt u wel eens aan het bouwen van uw eigen droomhuis in de rust, ruimte en vrijheid van de natuur? Wilt u landelijk wonen, maar ook de gemakken van de stad Zwolle binnen handbereik hebben? Dan is de Ruiterlaan voor u de ideale plek om te wonen. In dit prachtige landelijke woongebied geeft Bouwfonds 6 kavels uit voor woningbouw in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat u zelf of samen met een architect uw eigen woning ontwerpt en laat bouwen. U heeft dus maximale invloed op het resultaat. Indien u dit wenst kunnen wij u via onze dochteronderneming Brummelhuis van dienst zijn bij het ontwerpen en vervolgens bouwen van uw woning. Om een goede keuze te kunnen maken is het voor u van belang om over alle informatie te beschikken. In deze brochure vind u deze informatie en verwijzingen naar gedetailleerde informatiebronnen. Deze informatie is niet alleen voor uzelf maar ook indien u bij voorbeeld zelf een architect inschakelt voor het ontwerpen van uw droomhuis. Heeft u na het lezen van deze brochure nog vragen? Neemt u dan contact op met Bouwfonds Ontwikkeling in Zwolle.

4

5 De kavels De Ruiterlaan heeft een specifiek karakter met een unieke, authentieke sfeer, die gevormd wordt door de ruimte, de bebouwing en met name het groen. Om deze karakteristieke Kavelindeling sfeer te behouden heeft Bouwfonds gekozen voor een invulling van de locatie met 6 ruime bouwkavels van elk meer dan m 2. De bouwkavels 1 t/m 3 liggen direct aan de Ruiterlaan en worden rechtstreeks ontsloten aan de Ruiterlaan (plaats inrit is afhankelijk van het woningontwerp en de bestaande bomen aan de Ruiterlaan). De kavels 4 t/m 6 zijn gelegen aan de achterzijde en worden via de weg ten zuiden van het plan bereikt. Voor deze kavels geldt tevens de mogelijkheid in het bestemmingsplan om deze 3 kavels samen te voegen tot 2 bouwkavels (kavel 4+5 of kavel 5+6). De weg aan de oostzijde van de locatie op de kavels 5 en 6 zal pas worden aangelegd naar ondertekening van de koopovereenkomst van één van de kavels 4 t/m 6. ca. plaatsen bomen

6 Realiseer uw droomhuis met uw eigen architect

7 Bebouwingsrichtlijnen De gemeente Zwolle heeft in juli 2012 voor de wijk Spoolde Zuid (waarvan deze kavels onderdeel uitmaken) het bestemmingsplan vastgesteld. Hierbij is zo veel mogelijk rekening gehouden met de wens van Bouwfonds voor vrijheid van invulling van deze kavels. Omdat de gemeente toch enige invloed wil hebben in een invulling passend binnen de omgeving zijn er toch beperkte regels opgenomen in het nieuwe bestemmingsplan. Deze regels kunt u als beperking zien, maar voorkomen wellicht enige teleurstelling bij het indienen van plannen en geven richting aan behandeling van eventuele bezwaren. Voor details met betrekking tot de randvoorwaarden uit het bestemmingsplan willen wij u verwijzen naar de website: (tabblad bestemmingsplannen). In het kort de samenvatting van het bestemmingsplan: Kavels 1 t/m 3 Deze kavels hebben een duidelijke relatie met de Ruiterlaan. De woningen op deze kavels zullen dus aan moeten sluiten bij de bestaande bebouwing. De volgende regels zijn hierbij van toepassing: Per woning maximaal 800 m 3 inhoud (alleen hoofdgebouw dus exclusief kelder en aanbouwen). De maximale goothoogte is 6 meter. De maximale bouwhoogte is 10 meter. De dakhelling is tussen de 30 en de 60 graden. De voorgevel moet gebouwd worden op de voorgevel rooilijn. Het oppervlak van de aanbouwen bedraagt maximaal 100 m 2. De bouwhoogte van de uitbreiding mag maximaal 6 meter zijn. Gezien de kwaliteit van de omgeving zal Welstand kritisch kijken naar het ontwerp. Wij adviseren u dan ook om na het maken van de eerste schetsen en na een financiële toets het plan bij welstand ter beoordeling aan te bieden. Kavels 4 t/m 6 Deze kavels hebben een beperkte relatie met de Ruiterlaan. De volgende regels zijn hierbij van toepassing: Voor de 3 kavels totaal maximaal 2400 m 3 inhoud (alleen hoofdgebouw dus exclusief kelder en aanbouwen). Uitgaande van 800 m 3 per kavel. Indien kavels worden samengevoegd zal Bouwfonds, rekening houdend met het hiervoor onder dit punt vermelde, de maximale inhoud verdelen en opnemen in de koopovereenkomst van de kavels. De minimale afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse erfgrens bedraagt 3 meter. De maximale goothoogte is 6 meter. De maximale bouwhoogte is 10 meter. De dakhelling is minimaal 30 graden. Via ontheffing bestaat ook de mogelijkheid voor een plat dak. Het oppervlak van de aanbouwen bedraagt per kavel maximaal 100 m 2. De bouwhoogte van de uitbreiding mag maximaal 6 meter zijn. Gezien de kwaliteit van de omgeving zal Welstand kritisch kijken naar het ontwerp. Wij adviseren u dan ook om na het maken van de eerste schetsen en na een financiële toets het plan bij welstand ter beoordeling aan te bieden.

8

9 Het aankopen van de kavel Keuze van de kavel / inschrijving De eerste stap is natuurlijk de keuze van de kavel. Via het inschrijfformulier kunt u de keuze opgeven voor uw kavel. U dient te zorgen dat het volledig ingevulde inschrijfformulier voor de datum (vermeld op het formulier) in het bezit is van Indien er inschrijvers zijn voor samenvoeging van zowel kavel 4+5 als 5+6 zal Bouwfonds hiermee gezamenlijk overleggen om te onderzoeken of er een onderlinge verdeling mogelijk is. Hierbij geldt dat de eerste gelote een beslissende stem heeft met betrekking tot de onderlinge verdeling van kavel 5. Bouwfonds (zie contactgegevens). Reservering / tekenen Koopovereenkomst Indien de loting/toewijzing inmiddels geweest is kunt u alsnog het volledig ingevulde inschrijfformulier naar Bouwfonds sturen. Uw inschrijving wordt dan op basis van datum (en eventueel tijd) van binnenkomst behandeld. Na toewijzing van de kavel heeft u 3 maanden de tijd om een afweging te maken om tot aankoop van de kavel over te gaan. Hierna vervalt de reservering. Indien u een reservering heeft op een kavel en u besluit deze te kopen verzoeken wij u dit schriftelijk aan Bouwfonds door te geven. Vervolgens zal Toewijzing kavel De toewijzingsprocedure vindt plaats door middel van een loting door een nog nader aan te wijzen notaris. Voor de kavels Bouwfonds het ondertekenen van de koopovereenkomst bij de notaris regelen. De kavel-overdracht zal op dezelfde dag plaatsvinden als het tekenen van de koopovereenkomst. 4 t/m 6 geldt dat inschrijvers welke 2 bouwkavels (4+5 of 5+6) willen kopen en samenvoegen voorrang hebben ten opzichte van inschrijvers voor 1 bouwkavel.

10 Uw eigen droomhuis in de rust, ruimte en vrijheid van de natuur

11 Het ontwerp, Vergunning(en), Bouwen en vervolgens Wonen Voorbereiding en ontwerp Uiteraard gebruikt u de periode van de reservering om voor uzelf een en ander goed te overwegen en voor te bereiden. De volgende zaken zijn hierbij van belang: Financiering Hiervoor heeft u wellicht reeds uw eigen adviseur. De Rabobank is door ons geïnformeerd over de ontwikkeling van deze locatie. Wij raden u dan ook zeker aan om een gesprek met de Rabobank IJsseldelta in te plannen. Keuze architect, aannemer en overige adviseurs De keuze van architect is, na de keuze van de kavel, wellicht de meest bepalende stap in het proces. De architect zal uw wensen vertalen naar het ontwerp van uw droomwoning. Zodra het eerste ontwerp (zogenoemde schetsontwerp) door u is goedgekeurd adviseren wij u hiervan een kostenraming te laten maken. In overleg met uw architect/adviseur bepaalt u op welke moment in het ontwerpproces, op welke wijze u welke aannemer bij uw woning wilt betrekken. Een constructeur zal zeker bij het proces betrokken moeten worden om de draagconstructie (waaronder de fundering) van uw woning te bepalen. In verband met de huidige omstandigheden in de bouw adviseren wij u om gebruik te maken van deskundige begeleiding/advisering, dit om eventuele teleurstellingen te voor-komen. Zorg voor de start van de bouw van uw woning dat deze door uw aannemer is aangemeld bij Woningborg of SWK. Wij kunnen u bij dit plan de diensten van Brummelhuis aanbevelen welke ruime ervaring heeft in de begeleiding van klanten c.q. het ontwerpen van woningen in verschillende stijlen. Ontwerp en beoordeling welstand Zodra uw (schets)ontwerp gereed is en past binnen uw financiële uitgangspunten adviseren wij u om het ontwerp voor te leggen bij Welstand (via de gemeente Zwolle). Deze zal beoordelen of het ontwerp past binnen de randvoorwaarden van de Ruiterlaan. Door deze beoordeling in een vroeg stadium plaats te laten vinden bespaart u wellicht onnodige ontwerpkosten en tijd. Omgevingsvergunning Voor de bouw van een woning heeft u een omgevingsvergunning nodig (vroeger bouwvergunning). De behandeling van de aanvraag van deze vergunning duurt vaak tussen de 8 en 12 weken. De gemeente beoordeelt in die periode of de aanvraag o.a. voldoet aan het bestemmingsplan, redelijke eisen van welstand en het Bouwbesluit. Na de indiening van de aanvraag ontvangt u hierover van de gemeente Zwolle nadere informatie. Bouw van uw woning Met de kavel in eigendom en een onherroepelijke omgevingsvergunning kunt u formeel starten met de bouw van uw woning.

12 Aandachtspunten Hieronder zijn op alfabetische volgorde verschillende onderwerpen aangegeven welke voor u van belang zijn. Een aantal onderwerpen zijn tevens van belang voor uw architect adviseur(s) en aannemer. Aanvragen nuts-aansluitingen Bij de aankoop van de bouwkavel zijn geen aanleg-/aansluitkosten voor zogenoemde nutsvoorzieningen opgenomen. Aanvragen omgevingsvergunning voor bouw van een woning U kunt uw aanvraag voor een omgevingsvergunning vooraf laten beoordelen door de gemeente. Dit geeft u aan op het moment dat u het aanvraagformulier op de website invult en de optie contact met bevoegd gezag kiest. Dan beoordeelt de gemeente uw conceptaanvraag eerst, voordat u de formele aanvraag voor een omgevingsvergunning indient. De gemeente toetst de conceptaanvraag aan het stedenbouwkundige beleid. Ook leggen zij het plan om advies voor aan de Welstandscommissie Het Oversticht. De resultaten die uit dit onderzoek naar voren komen zijn het kader voor de beoordeling van de formele aanvraag. De gemeente informeert u schriftelijk over de uitkomsten. Zoals wellicht bekend bij u bent u verplicht om voor de beoordeling van de aanvraag zogenoemde bouwleges te betalen. Datakabel Vitens Aan de noord-westzijde ligt bij de kavels 1 en 4 een datakabel van Vitens. De globale ligging hiervan is op de juridische situatietekening aangegeven. Bestemmingsplan Via de website (tabblad bestemmingsplannen) kunt u de voorwaarden vanuit het bestemmingsplan inzien en downloaden. Bomen De huidige bomen op de kavelnummers 3 en 6 en de bomen langs de Ruiterlaan geven de straat en de locatie een onderscheidende kwaliteit. Wij verzoeken u om de bedrijven welke door u worden ingeschakeld passende maatregelen te laten nemen om schade aan deze bomen te voorkomen. (Bouw) werkzaamheden Tijdens de uitvoering van (bouw)werkzaamheden dienen de wegen vrij te worden gehouden. Gebruik van eventuele keten, opslag e.d. dient op eigen terrein plaats te vinden. Flora & Fauna Vanuit het Flora & Fauna onderzoek op de locatie dient bij de nieuwbouw gebruik te worden gemaakt van open stootvoegen en afwijkend houtwerk waarachter vleermuizen een verblijfplaats kunnen vinden. Gesloten grondbalans Wij zijn er bij de planvoorbereiding en sloop van de opstallen vanuit gegaan dat er geen grond aan- of afgevoerd hoeft te worden voor de bouw van uw woning. Eventuele aan- of afvoer van grond is voor uw eigen rekening. Groenwal (kavelnummers 3 en 6) De gemeente hecht veel waarde aan de bomen/groenwal aan de zuidzijde van het perceel.

13 Voor het kappen van bomen is een kapvergunning benodigd. De kans is groot dat de gemeente deze voor deze bomen afwijst of een herplant zal aangeven. Huisnummers Er zijn nog geen huisnummers toegewezen door de Gemeente Zwolle. Zodra er een aanvraag omgevingsvergunning voor de bouw van een woning zal worden ingediend zal de gemeente een huisnummer toewijzen. Inritten (kavelnummers 1, 2 en 3) In overleg met de gemeente kan de plaats van de inrit worden bepaald. De standaard breedte van de inrit is 3 meter. Bij de plaats van de inrit wordt uiteraard rekening gehouden met handhaving van de huidige bomen langs de Ruiterlaan. Lichtmast (kavelnummers 5 en 6) Omdat de ontsluiting van de kavels 4 t/m 6 plaatsvindt via recht-van-overpad over de weg welke eigendom is van Vitens is het niet mogelijk om openbare straatverlichting aan te brengen. Om te voorkomen dat de ontsluitingsweg voor de kavels 4 t/m 6 geheel duister wordt, worden er een 2-tal lichtmasten geplaatst. Deze lichtmasten dienen te worden aangesloten op de huisaansluiting. Het verbruik is derhalve voor rekening van de eigenaar van bouwnummers 5 en 6. Ontsluiting kavelnummers 4, 5 en 6 De ontsluiting naar de openbare weg (Ruiterlaan) vindt plaats over de weg langs de kavels 3 en 6. Deze weg is eigendom van Vitens. In het kadaster is hier in overleg met Vitens een recht van overpad op gevestigd. Voor de kavels 5 en 6 wordt ook een strook aan de voor-/slootzijde recht van overpad vastgelegd ten behoeve van de ontsluiting van de kavels 4, 5 en 6. Het bouwverkeer voor de bouw van uw woning en aanleg van uw tuin zal plaatsvinden over een reeds aangelegde weg. Wij willen u erop wijze dat eventuele schade aan deze wegen door u of het door u ingeschakelde bedrijf dient te worden hersteld. Oude opstallen De oude Landbouwschool en huismeester woning zijn gesloopt. Bij de sloopwerkzaamheden zijn deze gebouwen inclusief kelder verwijdert. Omdat deze gebouwen gefundeerd waren op lange betonnen heipalen zijn de heipalen tot op circa 2 meter ontgraven en afgeknipt. Er zitten nog restanten van deze oude heipalen in de grond. De plaats van deze heipalen is ingemeten. Tekening en/of bestand met de locatie van deze paalrestanten wordt u uiteraard op verzoek overhandigd. Overdrachtsbelasting of BTW Indien er nog geen werkzaamheden op de 6 kavels zijn uitgevoerd en er nog geen omgevingsvergunning voor de bouw van een woning is afgegeven bestaat de mogelijkheid om de kavel voor een lagere prijs te kopen. De lagere prijs heeft te maken met het verschil tussen levering met BTW of in de Overdrachtsbelasting. Parkeren U heeft de verplichting om op eigen terrein een 2-tal parkeerplaatsen aan te leggen. Waterafvoer woning Voor de afvoer van het regenwater van daken dienen zogenoemde grindkoffers te worden aangebracht.

14 Begrippenlijst Bestemmingsplan; Een bestemmingsplan is een document waarin is aangegeven wat het doel of de functie is van een bepaald stuk grond. Bijvoorbeeld wonen, kantoren of recreatie. Ook geeft het bestemmingsplan grenzen aan voor het gebruik van de grond en hetgeen daarop gebouwd mag worden. Er staan voorschriften van stedenbouwkundige aard in, zoals maximale goothoogte, Omgevingsvergunning; Dit is de noemer voor de aanvraag van alle vergunningen. Vroeger moesten er voor bijvoorbeeld de bouw van een woning soms verschillende vergunningen worden aangevraagd (bouwvergunning, uitritvergunning, milieuvergunning). Al die vergunningen zijn per 1 oktober 2010 gebundeld tot één vergunning; de omgevingsvergunning. dakhelling en wat u aan inhoud en/of oppervlak mag bouwen. Rooilijn; Hoofdgebouw; Gebouw dat bedoelt is voor de bestemming van het perceel. De inhoud wordt hierbij als volgt gemeten; tussen de onderzijde van de begane grondvloer, de buitenzijde van de gevels (en/of De rooilijn is de lijn die bij het bouwen niet overschreden mag worden. Deze lijn wordt door de gemeente bepaald en is vastgelegd in het bestemmingsplan. Deze rooilijnen bepalen de plaats van het gebouw op de bouwkavel. het hart van de scheidingsmuren) en de buitenzijde van daken en dakkapellen. Welstand; Het woningontwerp moet voldoen aan redelijke eisen van welstand. De welstandscommissie beoordeelt aan de hand van de Welstandsnota of het woningontwerp past in de omgeving en geeft een advies aan de gemeente Zwolle. Deze informatie is met veel zorgvuldigheid samengesteld. Bij onduidelijkheid over de regels geldt altijd de omschrijving uit het in werking zijnde bestemmingsplan en de verplichtingen in de koopovereenkomst.

15 Verkoop en inlichtingen: Bouwfonds Ontwikkeling B.V. Grote Voort 221, 8041 BK Zwolle Postbus , 8000 GB Zwolle Tel Fax

Ruiterlaan Zwolle 6 vrije kavels. Landelijk wonen tussen IJssel en stad

Ruiterlaan Zwolle 6 vrije kavels. Landelijk wonen tussen IJssel en stad Ruiterlaan Zwolle 6 vrije kavels Landelijk wonen tussen IJssel en stad Bouw zelf uw droomhuis in het groen Landelijk wonen met de gemakken van de stad binnen handbereik Denkt u wel eens aan het bouwen

Nadere informatie

Schoneveld. wonen zoals u het wilt. Creëer. uw thuis. in Laren. www.nieuwbouw-schoneveld.nl

Schoneveld. wonen zoals u het wilt. Creëer. uw thuis. in Laren. www.nieuwbouw-schoneveld.nl Schoneveld. wonen zoals u het wilt. Creëer uw thuis in Laren. www.nieuwbouw-schoneveld.nl Schoneveld Laren Schoneveld Nieuw wonen in dorps Laren Bouw zelf uw droomhuis in het groen Denkt u wel eens aan

Nadere informatie

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl De kans van uw leven! Vrije bouwkavel in de woonwijk Bregtdorp te Schoorl. Al jaren op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

Zelf bouwen stappenplan

Zelf bouwen stappenplan Zelf bouwen stappenplan Net als u, koesteren veel mensen de wens om ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Komt uw ideale woning niet voor in het bestaande- of het nieuwbouwaanbod? Dan biedt zelf bouwen een

Nadere informatie

Vrije kavels in een landelijke omgeving. uw thuis. Creëer. in Laren.

Vrije kavels in een landelijke omgeving. uw thuis. Creëer. in Laren. Vrije kavels in een landelijke omgeving Creëer uw thuis in Laren. Schoneveld Nieuw wonen in dorps Laren Bouw zelf uw droomhuis in het groen Denkt u wel eens aan het bouwen van uw eigen droomhuis in de

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Procedure ontwikkeling bouwkavels

Procedure ontwikkeling bouwkavels Procedure ontwikkeling bouwkavels In Maashaeghe Park heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen droomhuis te bouwen. Het zelf bouwen van een woning is voor de meeste mensen echter geen dagelijkse bezigheid.

Nadere informatie

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal *ZD18017626* Informatiebrochure Zaaknummer: Z16-003460 Documentnummer: ZD18017626 VERKOOP KAVELS Biezen te Achtmaal INLEIDING In deze brochure wordt u nader geïnformeerd over de mogelijkheid tot het aankopen

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE ALLEE Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 3 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet

Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet Kavelpaspoort Schootsveld Wildemaet 06 04 08 1. KAVELOVERZICHT 10 2. ENSEMBLE 3. UITGANGSPUNTEN 12 14 4. WILDEMAET 5. VERKOOPPROCEDURE 6. CONTACT INLEIDING Hier kunnen wonen is uniek Heel soms stuit u

Nadere informatie

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure Vrije bouwkavels De Schulp Informatiebrochure INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE 2 LOCATIE 2 STAAT VAN DE BOUWKAVEL 3 KAVELREGELS 3 KAVELPRIJZEN 5 VERKOOPPROCEDURE 5 NADERE INFORMATIE 6 BIJLAGEN 6 Informatiebrochure

Nadere informatie

TE KOOP. ongenummerd. Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis!

TE KOOP. ongenummerd. Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis! TE KOOP Plaats: Helmond Adres: Postelstraat ongenummerd Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis! Algemeen Deze bouwkavel is gelegen op een locatie waar verder nooit kavels worden aangeboden. De kavel

Nadere informatie

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER

DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER DE SALLER LOSSER BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS DE SALLER II-B FASE 2 TE LOSSER De omgeving De gemeente Losser is gelegen in het oosten van Twente, Vroeger was Losser meerdere keren een ondiepe

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 22 februari 2016 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

TE KOOP Bouwkavel te Someren

TE KOOP Bouwkavel te Someren Postadres: Hoefweg 205 B Postadres; Postbus 77 2665 LB BLEISWIJK 7600 AB ALMELO T 088-4 111 888 T 0546-831010 E pvdknaap@wltm.nl E info@ltmvastgoed.nl TE KOOP Bouwkavel te Someren Brimweg nabij 10 (perceel

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Bouwkavels. Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451 Ontwerp uw eigen woning Februari 2015 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Flierhuyserve 1 t/m 7 (oneven) zijn kavels voor twee-onder-een-kap woningen. Huisnummer

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 1 oktober 2015 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l

Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath. gemeente T i e l Plan Muggenborch Kavelpaspoort A: Richtershof - Kapel Avezaath gemeente T i e l Plan Muggenborch Kapel Avezaath Kavelpaspoort A: Richtershof Uw eigen droomhuis bouwen! Een eigen huis bouwen doet u waarschijnlijk

Nadere informatie

de gemeente Medemblik

de gemeente Medemblik KAVELS MANTELHOF landelijk in wonen de gemeente Medemblik Royale kavels aan het water W W W. M A N T E L H O F. N L 2 Inleiding In Andijk verrijst aan de rand van het dorp een schitterende woonwijk met

Nadere informatie

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN

SOESTDIJKSEWEG NOORD *** TE BILTHOVEN SOESTDIJKSEWEG NOORD 482-484*** TE BILTHOVEN OMSCHRIJVING: KAVEL C In opdracht van Touchex II B.V. heeft H. van 't Hof architecten op het fraaie bosterrein "Beukenrode" ter grootte van bijna 25.000m²,

Nadere informatie

uniek wonen aan een karakteristieke laan

uniek wonen aan een karakteristieke laan Verkoopinformatie Tomatenlaan uniek wonen aan een karakteristieke laan Wateringse Veld Tomatenlaan Wateringse Veld De wijk Wateringse Veld is een nieuwe wijk van Den Haag, een bijzondere en duurzame wijk.

Nadere informatie

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk

bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk bouw uw droomhuis 25 bouwkavels Bergstein Tuk Een samenwerking van: woonconcept vastgoed De Omgeving Goed wonen, goed leven, dat is het in de gemeente bouwwerk is de 86 meter hoge St. Clemenstoren. Verder

Nadere informatie

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B

Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B Kavelpaspoort 4 vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 2B d.d. 21 november 2017, gewijzigd 7 december 2017 Inleiding: In fase 2B van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door BPD

Nadere informatie

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012

Randvoorwaarden kavel 11. Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Randvoorwaarden kavel 11 Selectie uit: Randvoorwaarden Particuliere kavels d.d. 30 januari 2012 Selectie t.b.v. kavel 11 Randvoorwaardennota Particuliere kavels Januari 2012 4. Randvoorwaarden Particuliere

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning Januari 2019 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Op onderstaande kaart is de ligging van de beschikbare kavels weergeven. De nummers in de kavels zijn

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 9 Type woning vrijstaand Oppervlakte ± 722 m² Verkoopprijs 262.700,--

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 8 Type woning tweekapper Oppervlakte ± 306 m² Verkoopprijs 86.000,--

Nadere informatie

Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel

Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel Ontwerp uw droomhuis op een eigen bouwkavel Kavelnummer 71 Oppervlakte 324 m 2 Kavelprijs 290.000,- Status Beschikbaar Sfeergebieden type en norm vrije architectenkeuze BKP ambitie ontwerp CODE Beeldkwaliteitsplan

Nadere informatie

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO

NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO NIJREES NOORD ALMELO BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 4 RUIME BOUWKAVELS NIJREES NOORD TE ALMELO De omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Cees Wilkeshuisstraat SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN HET LAANTJE Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden:

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND BOUW UW EIGEN DROOMHUIS 6 RUIME BOUWKAVELS AAN DE KREEK TE NIEUW BEIJERLAND De omgeving Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld 1 Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord Inleiding Bedrijventerrein Briellaerd-Noord ligt langs de A30, ten

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Beleving stadsrand olweversgilde en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan beschreven

Nadere informatie

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland

BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland BOUW UW DROOMHUIS 3 bouwkavels AAN De KreeK te NieUw beijerland De Omgeving Nieuw-beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten westen van Oud-beijerland. Het dorp Nieuwbeijerland

Nadere informatie

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Voortmansweg, 7524 Enschede. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Voortmansweg, 7524 Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving In landgoederenzone "De Groene Scheg" op het landgoed 't Welna ligt deze unieke bouwkavel met een totaal oppervlakte van maximaal 9.000

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs

Oppervlakte en kavelprijs Kavelpaspoort de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN de eede velden olweversgilde,,,, 1, 1, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo

is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo RT is indelen naar persoonlijke wens. bouw uw droomhuis 7 bouwkavels Nijrees Almelo De Omgeving Met ruim 72.000 inwoners is Almelo een middelgrote In het centrum van Almelo ligt het Theaterhotel waar ca-

Nadere informatie

Vooroverleg omgevingsvergunning

Vooroverleg omgevingsvergunning Vooroverleg omgevingsvergunning Ondergetekende verzoekt om vooroverleg omgevingsvergunning voor het onderstaande project. Dit houdt in dat het project wordt getoetst aan het bestemmingsplan en de redelijke

Nadere informatie

Wonen te midden van het Groene Hart

Wonen te midden van het Groene Hart TE KOOP Royale bouwkavel voor een vrijstaande woning aan de Henegouwernesse te Waddinxveen Wonen te midden van het Groene Hart Waddinxveen, Henegouwernesse (n.t.b.), Kavelnummer 5 (ligging achter de Henegouwerweg

Nadere informatie

Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek

Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek Aanvraag bouwinitiatief / principeverzoek Een principeverzoek houdt in, dat u een plan voor een omgevingsvergunningplichtig bouwwerk of werkzaamheid voorlegt aan de gemeente om te achterhalen hoe groot

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen

Samen bouwen in Diepenveen t Ambtshof Samen bouwen in Diepenveen Midden in het groen en tóch centraal Diepenveen t Ambtshof Enschede Deventer A1 Apeldoorn N332 Diepenveen ligt in een natuurrijke omgeving. U kunt er mooie fietstochten

Nadere informatie

Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen

Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen Bouwkavels Wielewaallaan Hurwenen 2 Inhoud 5 Gemeente en kern 6 De Wielewaallaan 8 Impressie Wielewaallaan 9 De kavels 10 Interesse? 11 Voorwaarden om te bouwen 12 Bestemmingsplankaart 13 De koop van een

Nadere informatie

Aan- en uitbouwen Wanneer bouwvergunningsvrij, wanneer een bouwvergunning nodig?

Aan- en uitbouwen Wanneer bouwvergunningsvrij, wanneer een bouwvergunning nodig? Aan- en uitbouwen Wanr bouwvergunningsvrij, wanr een bouwvergunning nodig? Is uw woning toch een beetje te klein geworden en is een serre dé oplossing? Of wilt u een garage voor uw auto? Als de ruimte

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! april 2014 B UITENGEW OON Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen

Nadere informatie

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen November 2016 Inhoudsopgave Algemene informatie 2 - ligging - kavelinformatie Verkoopprijs en voorwaarden 3 Bestemmingsplanvoorschriften 4 Specifieke stedenbouwkundige

Nadere informatie

Omgevingsvergunning ii

Omgevingsvergunning ii ii Omgevingsvergunning Omgevingsvergunning Wie wil bouwen, verbouwen, zijn bedrijfsvoering wil wijzigen of anderszins iets aan zijn omgeving wil veranderen, heeft vaak een vergunning nodig. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid!

Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! Bouw uw eigen woning in Bos Zuid! www.wonenindalmeden.nl februari 2018 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort

Zelf bouwen op een riante kavel kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel Kavels 74, 84, 124, 125 en 133 bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning. De kwaliteit van de

Nadere informatie

Aandachtspunten bouwkavel, d.d

Aandachtspunten bouwkavel, d.d Project: 6867 Op de Baant te Sint Joost Gemeente Echt-Susteren Bouwkavels: I t/m VI Aandachtspunten bouwkavel, d.d 04-09-2018 PASSIE VOOR VAKMANSCHAP Inleiding: BurgtBouw verkoopt enkel en alleen bouwrijpe

Nadere informatie

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort

Zelf en Samen bouwen op maat - Large kavelpaspoort kavelpaspoort Bebouwingsmogelijkheden en inrichting van uw kavel De kavels in deze Large verkaveling bieden u de ruimte om zelf te bouwen aan een comfortabele en mooie vrijstaande woning (kavels 75 en

Nadere informatie

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S

S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S C A S T R I C U M B E V E R W I J K E R S T R A A T W E G S I N T P A N C R A S I K O S S E N L A N D T W E E U N I E K G E L E G E N B O U W K A V E L S EEN EIGEN WONING BOUWEN EEN DROOM DIE UITKOMT...

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel;

de gemeente Meppel; particulier die belangstelling heeft voor een reservering van een bouwkavel; Uitgifteprocedure voor particuliere bouwkavels bestemd voor twee-onder-één kapwoningen (2/1 kapwoningen) 1. Definities In deze procedure wordt verstaan onder: bouwkavel: een nader omschreven perceel grond,

Nadere informatie

Fase 1: van inschrijven tot ondertekening overeenkomst

Fase 1: van inschrijven tot ondertekening overeenkomst Stappenplan eigen woning bouwen in Utrecht Heeft u altijd al gedroomd van het ontwerpen en bouwen van een eigen woning? Of vindt u binnen het huidige woningaanbod niet de woning die aan al uw woonwensen

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL

INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL INFORMATIE VAN HET BOUWKAVEL KOEKOEKSTRAAT ONG. RUCPHEN Bouwkavel voor de bouw van een vrijstaande woning. KOEKOEKSTRAAT ong. SPRUNDEL Kadastraal perceel: gemeente Rucphen, sectie d, nummer 8398. Oppervlakte:

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning december 2017 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Op onderstaande tekening is de ligging van de beschikbare kavels aangegeven. De nummers in de kavels

Nadere informatie

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ

MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ TE KOOP BOUWKAVEL PASVERLDWEG 5, ROGGEL MAKELAARS WONINGMAKELAARDIJ Koopprijs 165.000,- v.o.n. WWW.KIERKELS-HENSEN.NL Altijd al naar eigen inzicht een huis willen bouwen en betaalbaar willen wonen in

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein

Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein Ontwerp uw droomhuis op het Mauritsplein Programma Welkom! Wethouder stadscentrum Anno Wietze Hiemstra, gemeente Hoogeveen Locatie Mauritsplein, wonen in de kloostertuin Projectleider Erwin Kuipers, gemeente

Nadere informatie

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2

Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 Kavelpaspoort vrije bouwkavels Vroonermeer Noord, fase 1 en fase 2 d.d. maart 2018 1 Inleiding: In fase 1 en fase 2 van het project Vroonermeer Noord in de gemeente Alkmaar worden door Vos Bouw- en Exploitatiemaatschappij

Nadere informatie

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland

Te Koop. Zwaardweg, Midden Schouwen. 3.24.05 ha bouwland Te Koop Zwaardweg, Midden Schouwen 3.24.05 ha bouwland 3.24.05 hectare bouwland Betreft een perceel bouwland gelegen aan de Zwaardweg te Kerkwerve. Middelzware gemakkelijk bewerkbare kleigrond. Afslibbaarheid

Nadere informatie

Wonen. Dieren 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE

Wonen. Dieren 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE Wonen Dieren in 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE Wonen Dieren in 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN 1 2 3 4 5 6 7 WELKOM

Nadere informatie

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte

WONEN AAN DE BOSRAND LEGENDA   haag (meidoorn) kavelnummer. grens kavel - openbare ruimte LEGENDA kavelnummer grens kavel - openbare ruimte onderlinge vaste kavelgrens kavelgrens n.t.b. (scheiding 2-onder-1-kap) maatwerk kavelgrens mogelijk kavel vrijstaande villa kavel 2-onder-1-kapvilla oppervlakte

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Noord!

Bouw uw eigen woning in Bos Noord! Bouw uw eigen woning in Bos Noord! www.wonenindalmeden.nl oktober 2016 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

Nedereindseweg 541 kavel A UTRECHT Vraagprijs ,- k.k.

Nedereindseweg 541 kavel A UTRECHT Vraagprijs ,- k.k. Nedereindseweg 541 kavel A UTRECHT Vraagprijs 540.000,- k.k. Beumer Garantiemakelaars Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving TE KOOP: 2

Nadere informatie

Bouwkavel van m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status

Bouwkavel van m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status Bouwkavel van 1.100 m² in Anna Paulowna (3 stuks) Adres Omschrijving Vraagprijs Status Grasweg 17, 1761 LG Anna Paulowna 3 bouwkavels te koop van elk circa 1.100 m² 230.000,- Vrij op naam Te koop Inhoud

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl januari 2017 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis

Uweigenhuisbouwen. In5stappenvan kavelnaardroomhuis Uweigenhuisbouwen In5stappenvan kavelnaardroomhuis Vanaf het moment dat u een kavel koopt gaat u natuurlijk meteen aan de slag met het realiseren van uw woning. Een uitdaging die vooral leuk, maar ook

Nadere informatie

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P.

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P. - 1 0Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 21 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 615m² Verkoopprijs 260.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 24.90 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden

Rapport. rijwoning. voorbeeld-document bouwmogelijkheden Rapport rijwoning voorbeeld-document bouwmogelijkheden 1 INHOUDSOPGAVE 3 Bestemmingsplan Bomenbuurt 2002 2 5 Vergunningvrij bouwen 6 Uitbreidingsmogelijkheden 9 Welstandsbeleid 10 Overzichtstabel BESTEMMINGSPLAN

Nadere informatie

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum

18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum 18 appartementen aan de Houtkolk te Dokkum Versie 20-11-2017 Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in de 18 koopappartementen aan de Houtkolk te Dokkum. De verkoopinformatie met bijlagen

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 4 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 600 m² Verkoopprijs 210.000,-- vrij op naam Korting energie maximaal 4.000,-- Bouwpeil van

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning mei 2018 INTRODUCTIE De Kruidenwijk is de jongste wijk van Nijverdal. De bouw startte al in de jaren tachtig maar er wordt nog steeds verder

Nadere informatie

Informatie over kavels aan de Blankvoorn. Een goede vangst

Informatie over kavels aan de Blankvoorn. Een goede vangst Informatie over kavels aan de Blankvoorn Een goede vangst 1 Inhoudsopgave Welkom in Hoogeveen blz. 3 Verkavelingstekening blz. 4 Verkoopprijzen blz. 5 Veelgestelde vragen en informatie blz. 6 Bestemmingsplanregels

Nadere informatie

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels

Vrij en groen wonen. in landelijk Echt-Susteren. Bouwkavels Vrij en groen wonen in landelijk Echt-Susteren Bouwkavels Welkom Op een van de mooiste plekken van Midden-Limburg, gelegen in het dorp, groeit een prachtige nieuwe woonwijk. Tussen het groen ontstaat Bocage

Nadere informatie

Erfpacht óf eigen grond. Gemeente Den Haag

Erfpacht óf eigen grond. Gemeente Den Haag Erfpacht óf eigen grond Gemeente Den Haag 2 Inhoud Wat is eigendom en wat is erfpacht 3 Waarom de keuzemogelijkheid 4 Wat betekent dit voor u? 4 Van erfpacht naar eigen grond 5 Wat kost de bloot eigendom?

Nadere informatie

Bouwkavels. Oetbrink. Daarle West. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. Oetbrink. Daarle West. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels Oetbrink Daarle West Ontwerp uw eigen woning April 2016 INTRODUCTIE Daarle ligt in de gemeente Hellendoorn, op de grens tussen Salland en Twente. Het dorp kent een lange historie. Al in 933

Nadere informatie

Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord. ruim en landelijk wonen

Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord. ruim en landelijk wonen Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord ruim en landelijk wonen 3 Inhoudsopgave Welkom aan de Trambaan in Nieuweroord Welkom aan de Trambaan in Nieuweroord 3 1 Landelijke woonwens 5 2 Verkaveling en verkoopprijzen

Nadere informatie

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid.

Oppervlakte en kavelprijs. Bestemmingsplan Hasselt om de Weede fase 1b Zuid. Kavelpaspoort de eede Hoven Entree de eede Hoven STEDENBOUKUNDIG PLAN - ONINGCATEGORIEËN olweversgilde, en In dit kavelpaspoort worden de relevante onderdelen van o.a. het bestemmingsplan, stedenbouwkundig

Nadere informatie

KAVELPASPOORT. Iepenlaan Dubbeldam

KAVELPASPOORT. Iepenlaan Dubbeldam KAVELPASPOORT Iepenlaan Dubbeldam Kavelpaspoort Iepenlaan Dubbeldam oktober 2016 1 Kavelpaspoort Locatie Iepenlaan, Dubbeldam Maart 2017 Dubbeldam, ooit een zelfstandige gemeente, is een van de mooiste

Nadere informatie

ROODE HERT DE WALVISCH DE WALVISCH. Molenbuurt Fase 2 Kavels 1 t/m 28

ROODE HERT DE WALVISCH DE WALVISCH. Molenbuurt Fase 2 Kavels 1 t/m 28 ROODE HERT DE WALVISCH ROODE HERT DE WALVISCH Molenbuurt Fase 2 Kavels 1 t/m 28 42 ZEEWOLDE NIEUWBOUW ROODE HERT DE WALVISCH N W O Z ZEEWOLDE NIEUWBOUW 3 Over Zeewolde Wilt u wonen in een omgeving waar

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Hofwijk Mijnsheerenland

Hofwijk Mijnsheerenland Kavelpaspoort Hofwijk SCHIPPERS 27 Augustus 2012 02 Inhoudsopgave 05 Inleiding 07 Toelichting 09 10 Bestemmingsplan Richtlijnen 12 12 13 14 Aanvullende richtlijnen Bouwenvelop Architectuurregels Kavelinrichting

Nadere informatie

SAmen Bouwen in ZWOLLE

SAmen Bouwen in ZWOLLE SAmen Bouwen in ZWOLLE 6 vrijstaande woningen Ruiterlaan Zwolle Ruiterlaan Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar

Nadere informatie

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag

SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag SAmen Bouwen op de grens van wateringen en den haag GEEF UW DROMEN DE RUIMTE Welkom in den haag wonen aan de kwaklaan Den Haag is een stad met wereldse allure, geweldige kunst, musea, prachtige uitgaansgelegenheden,

Nadere informatie

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost 2e fase De Nollen-Oost is één van de laatste uitbreidingslocaties van de gemeente Alkmaar en ligt in het noordoosten van Alkmaar tussen Oudorp en Sint Pancras. Aan de noordzijde wordt het gebied begrensd

Nadere informatie

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap

Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Particulier Opdrachtgeverschap Spelregels bij geschakeld bouwen Kiest u voor een kavel bestemd voor een geschakelde woning dan staat in het kavelpaspoort expliciet vermeld

Nadere informatie

Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl

Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl Samen bouwen in Diepenveen www.ambtshof.nl t Ambtshof biedt rust en ruimte. Een parklandschap in de achtertuin, rust en ruimte en alle voorzieningen bij de hand. Je kunt het treffen. En wie aan t Ambtshof

Nadere informatie

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost Verkoop bouwkavels Nollen- Oost De Nollen-Oost is één van de laatste uitbreidingslocaties van de gemeente Alkmaar en ligt in het noordoosten van Alkmaar tussen Oudorp en Sint Pancras. Aan de noordzijde

Nadere informatie

Informatiedocument Huurlingsedam Fase 2A te Wijchen. Vrije kavels (49, 54 en 68)

Informatiedocument Huurlingsedam Fase 2A te Wijchen. Vrije kavels (49, 54 en 68) Informatiedocument Huurlingsedam Fase 2A te Wijchen Vrije kavels (49, 54 en 68) Bouwpercelen Huurlingsedam Fase 2A In dit informatiedocument worden de randvoorwaarden benoemd voor verdere planuitwerking

Nadere informatie

EEN OMGEVINGSVERGUNNING VOOR BOUWEN AANVRAGEN

EEN OMGEVINGSVERGUNNING VOOR BOUWEN AANVRAGEN EEN OMGEVINGSVERGUNNING VOOR BOUWEN AANVRAGEN Een omgevingsvergunning voor bouwen aanvragen Gaat u bouwen of verbouwen? Dan hebt u in veel gevallen een omgevingsvergunning voor bouwen nodig. U kunt in

Nadere informatie

sonniuspark wonen tussen bos en ven

sonniuspark wonen tussen bos en ven sonniuspark wonen tussen bos en ven Zelf bouwen in Sonniuspark Zelf bouwen op een vrije kavel of samen met anderen in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Zelf bouwen in Sonniuspark? Zo

Nadere informatie

Haneveldsweg 2 BELTRUM

Haneveldsweg 2 BELTRUM Haneveldsweg 2 BELTRUM Omschrijving In het buitengebied ten zuiden van Beltrum, doch met uitzicht op het dorp, bieden wij u een bouwkavel aan ter grootte van 1.800 m². De bouwkavel mag bebouwd worden met

Nadere informatie

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n

SAmen Bouwen In TILBuRG P L A n K o o L H o V e n SAmen Bouwen IN TILBURG PLAN KOOLHOVEN PLAN KOOLHOVEN Koolhoven is een grote uitbreidingslocatie in Tilburg ten zuiden van woonwijk de Reeshof, omsloten door bos, heide, natuurgebied en een landgoederenzone,

Nadere informatie