Bouwkavels 530 m2. voor v.o.n.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n."

Transcriptie

1 Bouwkavels 530 m2 voor v.o.n.

2 Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw eigen sfeervolle woning realiseren. De tuinen grenzen aan een ruime watergang, wat een gevoel van ruimte en vrijheid geeft In deze brochure geven wij u een samengevat overzicht van informatie over de kavels en de wijze waarop u te werk kunt gaan om uw droom te verwezenlijken. De volledige informatie vindt u terug op:

3 Bouwen in stappen, wij kunnen u ontzorgen! Het kopen van een kavel is een eerste stap, maar hoe gaat een traject als het bouwen van een eigen huis nu eigenlijk in zijn werk? Het kan zijn dat u wel graag zou willen bouwen, maar geen idee heeft waar u zou moeten beginnen. Dat is begrijpelijk, er komt namelijk nogal wat kijken bij het bouwen van uw eigen droomwoning. Om te beginnen hebben we de te maken stappen voor u op een rijtje gezet. Zo heeft u direct een duidelijk beeld van het te doorlopen traject. In de eerste fase, de oriëntatiefase, doorloopt u een zestal stappen om tot uw beslissing te komen en een financieel adviseur de haalbaarheid te laten bekijken. Daarna start fase 2, de ontwikkelingsfase, u weet inmiddels dat de financiering haalbaar is en de bouw van uw droomwoning kan bijna beginnen! Wij zijn ons bewust van de stappen die gemaakt moeten worden daarom kunnen wij u in het gehele traject ontzorgen. Enerzijds kan Makelaar van den Ouden u ondersteuning bieden bij de verkoop van uw woning en anderzijds kunnen wij u voorzien van contacten om u in het stappenplan volledig te laten begeleiden. Wij kijken uit naar onze eerste kennismaking, uitgebreidde informatie en een gedetailleerd stappenplan kunt u vinden op de website Algemene informatie De Koopovereenkomst U gaat een bouwkavel kopen. Een prachtig moment! De koop van dit kavel wordt vastgelegd in een koopovereenkomst. Door het ondertekenen van deze overeenkomst bij de makelaar koopt u een bouwrijpe kavel en geeft u aan dat u overgaat tot het betalen van de koopsom, terwijl de ontwikkelaar Stadszicht Tholen B.V. zich door medeondertekening verplicht tot het leveren van deze bouwgrond. Nadat de overeenkomst door beide partijen is ondertekend, ontvangt u, van Knook & Schot notarissen uit Tholen en Stadszicht Tholen B.V. hiervan een origineel exemplaar. Knook & Schot notarissen maakt aan de hand hiervan de akte van levering voor eigendomsoverdracht op (ook wel transportakte genoemd). De koopprijs van de bouwkavel is in euro s en altijd vrij op naam (V.O.N.). Dit betekent dat er geen kosten koper in rekening gebracht worden. Bij de koopprijs zijn de volgende zaken inbegrepen: grondprijs, rente over de grondprijs, kosten van de leveringsakte (notariskosten), aansluitkosten riolering en wettelijke BTW (thans 21%). Alle overige zaken zoals ondermeer kosten in verband met eventuele financiering van het kavel zijn uitgesloten. Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Meer informatie Direct contact T Inrichting van het openbare gebied De kavels zijn gelegen in het plangebied Stadszicht II in Tholen, de inrichting van het gebied is gebaseerd op de kwaliteit zoals opgenomen in het beeldkwaliteitsplan. De aanleg en het beheer valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Tholen.

4 Oriëntatiefase Blijft nieuwbouw van een woning voor u een droom? Of bent u bereid deze droom in vervulling te laten gaan? In In de oriëntatie gaat u in in gesprek met makelaar Van den Ouden, zij zij voorzien u van de informatie die u nodig hebt bij bij de aankoop van het kavel en kunnen zij zij u begeleiden bij bij de verkoop van uw huidige woning. Vervolgens tekent u de reserveringsovereenkomst waarmee u een optie van 2 weken op het kavel neemt. Al Al uw wensen ten aanzien van uw droomwoning worden verpakt in in een programma van eisen. Vervolgens gaat u op basis van het programma van eisen aan de slag met het (laten) maken van schetsplattegronden en eventueel een ruimtelijk computer model zodat u een goed beeld krijgt van uw nieuwe woning. In In deze schetsen dient rekening gehouden te te worden het beeldkwaliteitsplan van de gemeente Tholen. Op basis van het schetsontwerp gaat u aan de slag met de kostenraming. In In dit financieel overzicht worden o.a. de kavelkosten, bouwkosten en bijkomende kosten zoals grondkosten, advieskosten, leges, etc. opgenomen. Wanneer u deze stappen heeft doorlopen is is het zaak deze voor te te leggen aan uw financieel adviseur. Deze zal de haalbaarheid van het plan toetsen. Wanneer blijkt dat uw plan haalbaar is is en u besluit tot aankoop van de kavel, maakt makelaar Van den Ouden alle benodigde papieren in in orde en wordt het kavel uw eigendom. Ontwikkelingsfase De financiering is rond en het kavel is aangekocht! Hoe gaat u nu vervolgens verder met de bouw van uw droomwoning? Op basis van de eerdere inventarisatie en schetsen gaat u de ontwerpfase in. Het schets ontwerp wordt hier verder uitgewerkt, hierin kan een architect worden ingeschakeld voor de ontwerpstijl. Het ontwerp wordt voor een vooroverleg ingediend bij bij de gemeente Tholen voor een toetsing Welstand en Ruimtelijke Ordening m.a.w. het ontwerp wordt getoetst aan de Welstandscriteria en het plan wordt getoetst aan het bestemmingsplan. Vervolgens gaat u in in de vergunningsfase, bouwbesluitberekingen (laten) maken die nodig zijn voor de aanvraag van de omgevingsvergunning (of bouwaanvraag). Waarna in in de bestekfase de tekeningen en berekeningen worden verfijnd en verder aangevuld. In In de aanbestedingsfase gaat u aan de slag met het uitnodigen van een aantal bouwbedrijven om een offerte uit te te laten brengen voor het bouwen van uw woning. U bent hierin vrij in in uw keuze. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de uitgenodigde bedrijven kan de bouw van uw droomwoning van start gaan. Tussentijds kan de aanvraag voor de nuts- en riool aansluitingen worden aangevraagd. Als laatste fase krijgt u te te maken met de oplevering van uw woning en is is het tijd om uw droomwoning geheel naar wens in in te te gaan richten en kunt u gaan genieten van uw droomwoning!

5 Stadszicht laan oost De stad Tholen beschikt over een historische stadskern die grotendeels omringd is is door wallen en vesten. Tholen ligt aan het Schelde-Rijnkanaal en heeft ca inwoners en is is daarmee de grootste plaats op het eiland Tholen. Het prachtige centrum wordt gedeeltelijk begrensd door een gezellige haven. In In Tholen vindt u tal van leuke winkels. Daarnaast telt Tholen vele scholen, sportverenigingen en zijn zorgvoorzieningen op korte afstand te te bereiken. De kavels zijn gelegen aan de Laan Oost binnen het plangebied Stadszicht II. II. Deze uitbreidingswijk van Tholen ligt tegen dit rustige en authentieke stadje. In In deze gevarieerde wijk kunt u prettig en veilig wonen, het is is ruim opgezet en biedt veel privacy. Tholen is is centraal gelegen en goed bereikbaar. Zo zijn Rotterdam, Breda, Roosendaal, Middelburg en Antwerpen snel te te bereiken door de goede aansluiting op het wegennet. Bouwstijl Een rustige en landelijke bouwstijl past uitstekend in in deze weidse omgeving De referentiebeelden van het huidige beeldkwaliteitsplan zijn door de gemeente Tholen goedgekeurd. De impressie zoals afgebeeld is is uiteraard niet direct de definitieve woning die u gaat bouwen deze gaat u samenstellen op basis van uw wensen en wordt dit ontwerp voorgelegd aan de gemeente Tholen ter goedkeuring.

6 Algemene informatie De Koopovereenkomst U gaat een bouwkavel kopen. Een prachtig moment! De koop van dit kavel wordt vastgelegd in een koopovereenkomst. Door het ondertekenen van deze overeenkomst bij de makelaar koopt u een bouwrijpe kavel en geeft u aan dat u overgaat tot het betalen van de koopsom, terwijl de ontwikkelaar Stadszicht Tholen B.V. zich door medeondertekening verplicht tot het leveren van deze bouwgrond. Nadat de overeenkomst door beide partijen is ondertekend, ontvangt u, van Knook & Schot notarissen uit Tholen en Stadszicht Tholen B.V. hiervan een origineel exemplaar. Knook & Schot notarissen maakt aan de hand hiervan de akte van levering voor eigendomsoverdracht op (ook wel transportakte genoemd). De koopprijs van de bouwkavel is in euro s en altijd vrij op naam (V.O.N.). Dit betekent dat er geen kosten koper in rekening gebracht worden. Bij de koopprijs zijn de volgende zaken inbegrepen: grondprijs, rente over de grondprijs, kosten van de leveringsakte (notariskosten), aansluitkosten riolering en wettelijke BTW (thans 21%). Alle overige zaken zoals ondermeer kosten in verband met eventuele financiering van het kavel zijn uitgesloten. Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Inrichting van het openbare gebied De kavels zijn gelegen in het plangebied Stadszicht II in Tholen, de inrichting van het gebied is gebaseerd op de kwaliteit zoals opgenomen in het beeldkwaliteitsplan. De aanleg en het beheer valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente Tholen.

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN

SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN SCHEPENDOMLAAN 18 NIJMEGEN Koopsom 239.000,= v.o.n. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Nieuw te realiseren sfeervol 3-kamerappartement op geliefde locatie in de wijk Hees. Winkels, cultuur en het centrum van

Nadere informatie

uw woon droom wordt huis

uw woon droom wordt huis uw woon droom wordt huis... vk 210x297 Het begint allemaal met een vrije kavel... hoogdalem.nl/zelf-bouwen u heeft een scherp beeld van wat u wilt wij hebben dé plek om het te realiseren Sfeervolle woonwijk

Nadere informatie

uw eerste koopwoning

uw eerste koopwoning uw eerste koopwoning Waar krijgt u mee te maken? We waren al begonnen met zoeken naar een huis. En toen merkten we wat we allemaal moesten regelen. Er komt heel wat kijken bij een nieuwe woning. Vooral

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper

Hegewei 30 - Nijega. Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Hegewei 30 - Nijega Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Makelaardij Friesland Tel: 0512-36 80 36 www.makelaardijfriesland.nl Omschrijving Hegewei 30 - Nijega Ideaal voor paardenliefhebbers! In een landelijke

Nadere informatie

Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl.

Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl. Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl. Een nieuwe jaren 30-woonwijk met alle comfort van nu Eindhoven heeft de beste binnenstad Eindhoven de gekste, wordt de hoofdstad van Brabant wel eens voor de grap

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 2 STIJLVOL, KARAKTERISTIEK EN NOSTALGISCH WONEN De Gouden Buurten kenmerken zich als een wijk, waar dorpse charme met stads comfort wordt gecombineerd. Met traditioneel Hollandse

Nadere informatie

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne

8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne 8 royale 2-onder-1 kapwoningen in mooi Deurne Naar hartelust wonen Smaakvol wonen betekent ruimte kwaliteit geven, hoogstaande architectonisch vormgeving creëren en duurzaamheid garanderen. Deze riante

Nadere informatie

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar!

Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Een woning kopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! 2 Inhoudsopgave Op zoek naar je droomwoning 3 NVM betekent kwaliteit 4 Wat kan de NVM-makelaar voor jou betekenen 6 Stap 1: Geschikte woning zoeken

Nadere informatie

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k.

TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. TE KOOP Erve de Wel 16, Oldenzaal Vraagprijs 399.000,- k.k. Omschrijving Op fraaie locatie in woonwijk de Graven Es gelegen, royaal, goed onderhouden en afgewerkt vrijstaand herenhuis met ruime oprit,

Nadere informatie

Twee-onder-één-kapwoningen

Twee-onder-één-kapwoningen Twee-onder-één-kapwoningen Inhoud Wonen in Watermuziek...................... 4 Interview............................. 6 Bewezen kwaliteit........................ 8 Geïnspireerd op de omgeving..................

Nadere informatie

Herzien of afwijken van het bestemmingsplan Informatieblad

Herzien of afwijken van het bestemmingsplan Informatieblad Als u bouw- of verbouwplannen hebt, krijgt u vaak te maken met het bestemmingsplan. In een bestemmingsplan is geregeld wat wel en niet is toegestaan in een gebied. Functies zoals wonen of bedrijvigheid

Nadere informatie

WEGWIJZER BIJ AANKOOP

WEGWIJZER BIJ AANKOOP WEGWIJZER BIJ AANKOOP Dank voor jouw belangstelling voor de verkoop van de eengezinswoningen met tuin in het nieuwbouwproject Carte Blanche Amsterdam. Dit ontwerp van architectenbureau Inbo wordt ontwikkeld

Nadere informatie

Wat doet de notaris bij de aankoop van een huis? Daar teken je voor.

Wat doet de notaris bij de aankoop van een huis? Daar teken je voor. Wat doet de notaris bij de aankoop van een huis? Voor veel mensen heeft de notaris een deftig en nogal saai imago. Bovendien verdient hij z n geld wel erg makkelijk bij de overdracht van een huis. Hij

Nadere informatie

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18, IJSSELMUIDEN Verrassend gelegen hoekwoning met garage en vrij uitzicht op een groot perceel (276 m²). Indeling: beg. grond: entree, meterkast, toilet

Nadere informatie

Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar!

Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! Je woning verkopen? Dat doe je goed met je NVM-makelaar! 2 Inhoudsopgave Je woning verkopen 3 NVM betekent kwaliteit 4 Wat kan de NVM-makelaar voor jou betekenen? 6 Stap 1: Vraagprijs bepalen 8 Stap 2:

Nadere informatie

DENNEKAMP 12 te ALTEVEER

DENNEKAMP 12 te ALTEVEER te VOOR DEGENE DIE EEN PERMANENT TE BEWONEN VOORMALIGE RECREATIEWONING ZOEKT IN EEN BOSRIJKE OMGEVING, NABIJ UITGEBREIDE VOORZIENINGEN BIEDEN WIJ NAMENS ONZE OPDRACHTGEVER AAN: Nabij Roden en temidden

Nadere informatie

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe

Kloosterweg 17-19 - Noordgouwe Vraagprijs 299.500,- k.k. Synchro Wonen B.V. Middenbaan Noord 124 3190 AH HOOGVLIET ROTTERDAM Tel: 010-216 11 10 E-mail: info@synchrowonen.nl Website:www.synchrowonen.nl Omschrijving Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland

Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland Bouw samen uw droomhuis in Het Nijland Collectief particulier opdrachtgeverschap in de Waalsprong Project Droomhuis De Waalsprong biedt binnen Project Droomhuis de mogelijkheid om zélf uw eigen droomwoning

Nadere informatie

U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan?

U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. En dan? U heeft bij de Nationale ombudsman een klacht ingediend. Daarna hoort u

Nadere informatie

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners

Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw. De klant centraal bij financieel dienstverleners Leidraad zorgvuldig adviseren over vermogensopbouw De klant centraal bij financieel dienstverleners Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn

Nadere informatie

NIEUWKOOP ZUIDHOEK. kavelpaspoort fase 2 kavel 14

NIEUWKOOP ZUIDHOEK. kavelpaspoort fase 2 kavel 14 NIEUWKOOP ZUIDHOEK kavelpaspoort fase 2 kavel 14 1 Projectwebsite: www.zuidhoek-nieuwkoop.nl Opdrachtgever: Gemeente Nieuwkoop Postbus 1 2460 AA Ter Aar tel. 0172-521100 www.nieuwkoop.nl Relevante documenten

Nadere informatie

Kies zelf hoe uw woning eruit ziet IN DE NIEUWE, UNIEKE WOONWIJK VAN WORMERVEER

Kies zelf hoe uw woning eruit ziet IN DE NIEUWE, UNIEKE WOONWIJK VAN WORMERVEER Kies zelf hoe uw woning eruit ziet IN DE NIEUWE, UNIEKE WOONWIJK VAN WORMERVEER WONEN IN AAN DE WATERING Aan de Watering is voor zowel starters als doorstarters een prachtkans om een nieuwe, comfortabele

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Wat gebeurt er op mijn land? Informatie voor landeigenaren

Wat gebeurt er op mijn land? Informatie voor landeigenaren Wat gebeurt er op mijn land? Informatie voor landeigenaren Inhoud Inleiding Wat gebeurt er op mijn land? Inleiding 3 1 Waarom zijn er nieuwe verbindingen nodig? 4 2 Hoe komt een tracékeuze tot stand? 6

Nadere informatie

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn! 100% ONAFHANKELIJK Er zijn BELANGRIJKE verschillen Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen. Elke maatschappij heeft eigen producten

Nadere informatie

Een betaalbare hypotheek: nu en straks

Een betaalbare hypotheek: nu en straks Een betaalbare hypotheek: nu en straks Informatie voor starters op de woningmarkt Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF) Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) 2013 Inhoudsopgave [Heading

Nadere informatie

ZELF BOUWEN in Tilburg

ZELF BOUWEN in Tilburg ZELF BOUWEN in Tilburg Voorwoord Tilburg is net als de rest van Nederland de afgelopen vijftien jaar gedomineerd door projectmatige woningbouw. Veelal prachtige woningen die in grote aantallen zijn gebouwd.

Nadere informatie

NIEUWKOOP ZUIDHOEK. kavelpaspoort fase 3 kavel 20

NIEUWKOOP ZUIDHOEK. kavelpaspoort fase 3 kavel 20 NIEUWKOOP ZUIDHOEK kavelpaspoort fase 3 kavel 20 1 Projectwebsite: www.zuidhoek-nieuwkoop.nl Opdrachtgever: Gemeente Nieuwkoop Postbus 1 2460 AA Ter Aar tel. 0172-521100 www.nieuwkoop.nl Inhoud en vormgeving:

Nadere informatie