Provincieraadsbesluit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Provincieraadsbesluit"

Transcriptie

1 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG _ Subsidie voor ondersteuningsprojecten in de mantelzorg (62/03g/fm/04009). de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad, Gelet op de artikelen 65 en 85 van de provinciewet; Gelet op de wet van 14 november 1983 betreffende de controle en de aanwending van de toelagen; Gelet op het provincieraadsbesluit van 11 december 1996 betreffende reservevorming met provinciale subsidies; Gelet op het provincieraadsbesluit van 22/04/2004 inzake de vaststelling van de basismodaliteiten voor de besteding van nietgereglementeerde uitgavenkredieten 2004; Gelet op de prioriteiten van het provinciaal beleidsplan thuiszorg; Rekening houdende met de besprekingen van de derde commissie van de Provincieraad; Overwegende dat hierdoor de middelen van het begrotingsartikel volksgezondheid premies en subsidies aan vzw s, begrotingsjaar 2004, ondersteuningsprojecten mantelzorg, toegewezen worden bedrag : (na tweede begrotingswijziging 2004); Overwegende dat voor het jaar 2004 wordt uitgegaan van de aanvragen die hieromtrent toekwamen op de dienst Gezondheid, directie welzijn en gezondheid. Deze aanvragen werden getoetst aan het provinciaal beleidsplan thuiszorg Oost-Vlaanderen. De aanvragen zijn : het experimenteel project welkomgezinnen voor ouderen,het project nachtopvang Sit Deinze, het project metawonen vzw metawonen, het project cliniclowns, het project respijtzorg vzw ons zorgnetwerk; besluit :

2 p. 2/7 Artikel 1 : 1. Het project nachtopvang dit project werd ingediend door door de Sit Deinze derde werkingsjaar juni 2004-juni 2005, krijgt een subsidie van 4000 Bijzondere voorwaarden voor de toekenning van de subsidie : -Het project Sit Deinze moet zijn expertise van het project beschikbaar stellen voor een bredere kring van Sit-partners over de provincie Oost- Vlaanderen. -Het project moet verder waken over de betrokkenheid van de partners binnen de Sit en partners buiten het Sit-verband inzake de verdere verwezelijking van de doelstelling nachtopvang. Deze nachtopvang moet een niet-categoriaal uitgangspunt hebben in het aanspreken van de vooropgezette doelgroep, zijnde : personen die overdag aan huis verzorgd worden, maar s nachts een probleem hebben, personen in de thuiszorg met problemen van beginnende verwardheid, doolgedrag, angst om alleen te zijn, val-risico s, personen in de thuiszorg waarbij de situatie te zwaar is voor de mantelzorger, of waarbij de mantelzorger s nachts in de onmogelijkheid is toezicht of verzorging te bieden. -Het project houdt een registratie bij van de nachtopvang in verband met het geslacht, de leeftijd, de woonplaats, de aard en de zwaarte van zorgbehoevendheid van de patiënt, de duur van het verblijf, de reden van ontslag en de betrokken actoren. -De subsidie wordt pas uitbetaald nadat de bewijsstukken (activiteitenverslag, financieel verslag en registratiegegevens conform het provincieraadsbesluit van 11/12/2003 bijlage 4) van het tweede werkingsjaar zijn ingediend en goedgekeurd. -De bewijsstukken met registratiegegevens derde werkingsjaar dienen ons ten laatste te bereiken tegen 31/8/ De provincie kan na controle van de bewijsstukken om correctie vragen, indien de doelstellingen niet voldoende bereikt worden en/of aan de gestelde voorwaarden niet is voldaan. Vzw Ovosit Jubileumlaan Gent Bedrag : Rekeningnummer

3 p. 3/7 2. Het project welkomgezinnen een grensoverschrijdend project vanuit de stichting welzijn voor ouderen derde werkingsjaar 2005, wordt een subsidie van toegewezen Bijzondere voorwaarden voor subsidietoekenning : -Zoals reeds vermeld in het provincieraadsbesluit van 18/12/2002 (bijlage 3) en het provincieraadsbesluit van 11/12/2003 (bijlage 4), in het kader van de leefbaarheid van dit project, moeten de gesprekken met de Vlaamse Overheid en de betrokken ocmw s verder gezet worden. De provinciale subsidie beoogt een gedeeltelijke inbreng te zijn in de personeelskost die noodzakelijk is om een dergelijk project verder uit te bouwen, maar daarmee is de financiële structuur voor het project niet voldoende verzekerd voor de toekomstige werkzaamheden. -Het project is door de provincieraad op 18/12/2002 (bijlage 3) goedgekeurd voor in principe drie jaar. Dit is het laatste projectjaar. -Om de continuïteit van het derde werkingsjaar 2004 te verzekeren, wordt een bedrag van vastgelegd op de begroting De uitbetaling van dit bedrag gebeurt pas na inlevering van de bewijsstukken tweede werkingsjaar 2004, zijnde tegen 31/1/ De bewijsstukken van het derde werkingsjaar 2005 van dit project, zijnde een activiteitenverslag en een financieel verslag 2005, worden ten laatste afgeleverd tegen 31/1/ Het project moet verder werken aan netwerkvorming met andere organisaties om de slagkracht en de inbedding te vergroten in het geheel van het zorgcontinuüm. -Het project dient te beschikken over een stuurgroep samengesteld uit diverse lokale actoren in de ouderenzorg en de thuiszorg. Deze stuurgroep heeft een bewakende en sturende functie. Het provinciebestuur is waarnemer binnen deze stuurgroep. -De provincie zal door contactname met de projectcoördinator het project opvolgen, en eventueel om bepaalde correcties vragen als het project te weinig de doelstellingen of de opgesomde voorwaarden vervuld. Stichting welzijn voor ouderen Westkade CG Sas van Gent - Nederland Bedrag :

4 p. 4/7 3. Het project metwonen -buddywerking psychiatrische patiënten tweede werkingsjaar juli 2004-juli 2005, wordt een subsidie van toegewezen Dit is een verderzetting van het project dat door het provincieraadsbesluit van 18/12/2002 (bijlage 3) werd goedgekeurd. In het desbetreffend provincieraadsbesluit werd gevraagd de samenwerking met de regionale actoren te verduidelijken. In een brief van het Oost-Vlaams overlegorgaan geestelijke gezondheidszorg (PopovGGZ) aan de bevoegde gedeputeerde werd hierop positief geantwoord, zodat het project pas kon starten juli Achteraf werd dan door vzw metawonen met akkoord van de Deputatie de projectperiode die aanvankelijk voorzien was tot 31/1/2004, verlengd tot 30/7/2004. In deze geest van samenwerking met regionale actoren is op dit ogenblik het project dermate dat kan gestart worden met proefprojecten in de regio s Dendermonde (Dendermonde), Aalst(Lede) en Gent(Deinze). Bijzondere voorwaarden inzake de toekenning van de subsidie : -De subsidie is bedoeld als investering in de coördinatieopdracht van vzw metawonen voor de implementatie van de expertise in drie genoemde werkingsgebieden en voor een beperkte regionale werkingsuitgave. De nadruk van de ontwikkeling van de werkzaamheid moet liggen op de genoemde regio s zelf. De taak van metawonen is dus beperkt ten aanzien van het eerste werkingsjaar. -Voor de toekenning van de subsidie aan metawonen vzw moet de provincie in het bezit gesteld worden van drie regionale samenwerkingsakkoorden waaruit het desbetreffend regionaal actieplan en de regionale actoren die de implementatie zullen helpen dragen binnen de werking van een regionale projectgroep dienaangaande zichtbaar wordt. Metawonen vzw heeft hierbij een beperkte coördinerende opdracht en stelt zijn expertise ter beschikking voor de inhoudelijke invulling van het actieplan. Waar in de eerste projectperiode de nadruk kwam te liggen op de werkzaamheid van metawonen zelf, dient nu de nadruk te liggen op de dynamiek van een regionale projectgroep. In dat verband moet de regionale samenwerkingsafspraak met metawonen vzw ook de aard van de beperkte honorering (zoals aangegeven) omschrijven. De bedoeling is om dan in het derde projectjaar beperkt te investeren in deze regionale projectgroepen, op basis van een implementatie-draaiboek die in de loop van het tweede projectjaar tot stand komt in samenwerking tussen de genoemde regio s en vzw metawonen. -Het eindrapport met een duidelijk geconcretiseerd draaiboek, een activiteitenverslag omtrent de regionale werkzaamheden in de drie gebieden en een financieel verslag over het werkingsjaar 2005 moet ons ten laatste bereiken tegen 31/1/2006.

5 p. 5/7 -Deze subsidie wordt pas uitbetaald als aan alle voorwaarden van bewijsvoering is voldaan, zoals bepaald in het provincieraadsbesluit van 18/12/2002. Metawonen vzw Elyzeese Velden Gent Bedrag : Het project respijtzorg vzw ons zorgnetwerk, wordt een subsidie van toegewezen De erkende mantelzorgvereniging ons zorgnetwerk wil een beperkt onderzoek doen naar pauze-mogelijkheden voor mantelzorgers, essentieel onderdeel van een goede zelfzorg voor mantelzorgers. Het onderzoek zou er moeten toe bijdragen dat de mantelzorger de vraag naar ondersteuning veel duidelijker dan nu het geval is, kan stellen volgens de noodwendigheid die zich voordoet. Het onderzoek wil peilen naar de noodzakelijkheid van een pauze, de duur van de pauze, het tijdstip van de pauze, de reden waarom een pauze noodzakelijk is, en welke creatieve oplossingen kunnen bedacht worden in een samenspel tussen mantelzorger en dienstverlening. Bijzondere voorwaarden voor de toekenning van de subsidie : -Het project moet verlopen in samenspraak met de andere erkende mantelzorgverenigingen. -De subsidie wordt pas uitgekeerd als er een duidelijk onderzoeksplan en timing voorligt, en een begeleidscommissie voor dit onderzoek is samengesteld die ook rekening houdt met wat in punt 1 is genoemd. Ook moet aan het provinciebestuur en vzw Ovosit de mogelijkheid geboden worden op deze begeleidingscommissie aanwezig te zijn als waarnemer. Uit het onderzoeksplan moet voldoende blijken wie het onderzoek zal doen, op welke manier dit onderzoek zal gebeuren, welke de timing is van het onderzoek, en hoe er een wetenschappelijk verantwoorde bevraging komt van de doelgroep. -Het eindrapport wordt ten laatste afgeleverd tegen 31/1/2006. Het eindrapport wordt eerst voorgelegd ter kennisgeving aan de deputatie en wordt daarna op een studiedag met brede uitnodiging, in samenwerking met het provinciebestuur, gepresenteerd.

6 p. 6/7 Ons zorgnetwerk vzw Remylaan 4b 3018 Wijgmaal-Leuven Bedrag : Het project cliniclowns vzw cliniclowns, wordt een subsidie van toegewezen Deze organisatie bestaat reeds meer dan 10 jaar. De werking is momenteel uitgebreid tot 16 clowns die allemaal met een deeltijds bediendencontract voor de organisatie werken. Ze vormen een vaste waarde in de kinderafdelingen van de ziekenhuizen. De organisatie heeft ook de steun van de academie voor kindergeneeskunde, een overkoepelende vereniging onder auspiciën van de pediaters van vier universitaire ziekenhuizen. Voor de provincie Oost-Vlaanderen staan volgende ziekenhuizen op het programma : het UZ Gent, het Jan-Palfijn ziekenhuis, het O.L.V.ziekenhuis en Stedelijk ziekenhuis Aalst en het O.L.V.Middelares ziekenhuis in Sint-Niklaas. Dit project is op een duidelijke manier een bijzondere mantel voor kinderen die langdurig zijn opgenomen in een ziekenhuis. Bijzondere voorwaarden inzake de toekenning van de subsidie : -De subsidie wordt onmiddellijk uitgekeerd na goedkeuring van dit provincieraadsbesluit. -De bewijsstukken, zijnde een activiteitenverslag Oost-Vlaanderen en een financieel verslag dienen ons te bereiken ten laatste tegen 31/1/ het werkingsjaar voor deze subsidie loopt van 1/1/2005 tot en met 31/12/ Cliniclowns vzw Ten Eekhovelei Deurne Bedrag :

7 p. 7/7 Artikel 4 : Aan de uitbetaling van de subsidies worden ook de voorwaarden verbonden zoals die vermeld zijn in de wet van 14/11/83 en het provincieraadsbesluit van 11/12/96, betreffende de controle en de toekenning van subsidies. Dit betekent dat diegene die de subsidie krijgt, moet kunnen bewijzen dat de subsidie gebruikt is voor het doel waarvoor ze is toegekend. Zoniet volgt terugvordering. De Bestendige Deputatie behoudt zich het recht voor, de aanwending van de verleende subsidies te laten controleren door personen die door de Provincie zijn aangesteld. Gent, Namens de Provincieraad : de Provinciegriffier de Voorzitter

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidie voor zorgcircuitvorming en specifieke aandachtsgroepen in de geestelijke gezondheidszorg (62/03b/fm/04007) de

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG subsidie voor zorgcircuitvorming en specifieke aandachtsgroepen in de geestelijke gezondheidszorg (62/03b07/fm/05003) de heer

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG (62/11C11/FM/09003) Subsidies ouderenzorg

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidies 2006 voor projecten en bijzondere doelgroepen in de ouderenzorg de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0511357 betreft - Subsidie bijzondere doelgroepen thuiszorg (62/03c06/fm/05002) verslaggever de heer Jean-Pierre Van Der Meiren

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever GEZINSZORG 61/04g/wb-ave-fm/04003 Meerjarenovereenkomst private diensten gezinszorg de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG subsidies 2006 bijzondere doelgroepen thuiszorg (62/03c06/fm/06008) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidies bijzondere doelgroepen thuiszorg - 2003 (62/03c/fm/03056) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidies voor projecten en bijzondere doelgroepen in de ouderenzorg (62/03h/fm/04008) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PARTNERGEWELD subsidiëren van 3 centra voor algemeen welzijnswerk voor de hulpverlening in het kader van de integrale projecten

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0609575 betreft verslaggever ZORG Subsidies 2006 voor projecten en bijzondere doelgroepen in de ouderenzorg de heer Jean-Pierre Van Der Meiren Mevrouwen en mijne

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0511562 betreft - verslaggever ZORG subsidies voor projecten en bijzondere doelgroepen in de ouderenzorg (62/03h09/fm/05002)

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1402932 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemeen kansenbeleid Subsidies

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1504563 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG dossier mantelzorg

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0411827 betreft ZORG - Nieuw mandaat PRATO en voorstel van statutenwijziging (62/03i/fm/04002) verslaggever de heer Jean-Pierre

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Reglement provinciale mantelzorgpremie - nieuwe gecoördineerde versie (62/03303/fm/05009) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0611099 betreft verslaggever ZORG subsidies 2006 bijzondere doelgroepen thuiszorg (03c0606007) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren Mevrouwen en mijne Heren, Hierbij

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6e Directie Dienst 62 Gezondheid Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0316291 betreft verslaggever ZORG Subsidies bijzondere doelgroepen thuiszorg - 2003 (62/03c/fm/03057) de heer Jean-Pierre Van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG nieuw provinciaal reglement woningaanpassing thuiszorg (62/03c01/fm/06005) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1701941 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever WONEN subsidie begeleiding

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1404176 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG nachtzorg - 50 000

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1305869 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG globaal dossier ouderenzorg

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1406551 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemeen kansenbeleid Subsidies

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG subsidies voor projecten en bijzondere doelgroepen in de ouderenzorg (62/03h09/fm/05003) de heer Jean-Pierre Van Der Meiren

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer:. 1107131 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever ZORG Subsidiedossiers

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11 e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever CONVENANT MET HET INSTITUUT VOOR SPORTBEHEER De samenwerking met het Instituut voor Sportbeheer bestendigen via een convenant tussen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever WELZIJN KINDEROPVANG Subsidiëring van vormingsinitiatieven voor opvoedingsondersteuning/opleiding leidinggevenden de heer Jean-Pierre

Nadere informatie

WELZIJN. Provincieraadsbesluit van 30 april 2014 in verband met de goedkeuring van het reglement impulssubsidie arbeidszorg

WELZIJN. Provincieraadsbesluit van 30 april 2014 in verband met de goedkeuring van het reglement impulssubsidie arbeidszorg 917 WELZIJN Provincieraadsbesluit van 30 april 2014 in verband met de goedkeuring van het reglement impulssubsidie arbeidszorg De provincieraad van Antwerpen, Gelet op de bepalingen van het provinciedecreet;

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1109135 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Wijzigingen reglement subsidiëring projecten ter bevordering van gelijke onderwijskansen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11 e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SUBSIDIEREGLEMENT SPORTEVENEMENTEN ter betoelaging van sportevenementen georganiseerd op het grondgebied van de Provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidiedossiers thuiszorg 2009 de heer Eddy

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9 e Directie Dienst 91 Kunst en Cultuur Provincieraadsbesluit betreft verslaggever REGLEMENT LOKAAL CULTUURBELEID voorleggen voorstel tot uitbreiding reglement betreffende de ondersteuning van initiatieven

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 8e Directie Dienst 81 Planning en Natuurbehoud Provincieraadsbesluit betreft SUBSIDIEREGLEMENT TER ONDERSTEUNING VAN KRINGLOOPCENTRA De Provincieraad, Gelet op de artikelen 65 en 85 van de provinciewet;

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever FLANKEREND ONDERWIJSBELEID Wijziging aan het reglement subsidiëring projecten ter bevordering van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1506321 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Project Intergemeentelijke

Nadere informatie

WELZIJN. Wonen en Gelijke Kansen

WELZIJN. Wonen en Gelijke Kansen 831 WELZIJN Wonen en Gelijke Kansen Provincieraadsbesluit van 28 november 2013 in verband met de goedkeuring van de opheffing van het reglement impulssubsidie aan gemeenten in het kader van samenleven

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1206911 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG subsidiedossier mantelzorg

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1505515 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 91 Kunst en Cultuur Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SOCIAAL-CULTUREEL VOLWASSENENWERK Aangepast reglement met betrekking tot de toekenning van projectsubsidies in de sector

Nadere informatie

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN

INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN PROVINCIE ANTWERPEN Dienst Welzijn Boomgaardstraat 22 - bus 101 2600 Berchem-Antwerpen Tel : 03-240 61 61 Fax : 03-240 61 62 Provinciale Directie INDIVIDUELE TEGEMOETKOMINGEN - OUDEREN INDIVIDUELE TOELAGE

Nadere informatie

Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons

Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons Provincie Oost-Vlaanderen Voor ieder van ons illililililililililililtii]l llort6a directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer:

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale besturen ter ondersteuning van de detailhandel.

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale besturen ter ondersteuning van de detailhandel. directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale

Nadere informatie

REGLEMENT SUBSIDIËRING PROJECTEN TER BEVORDERING VAN GELIJKE ONDERWIJSKANSEN

REGLEMENT SUBSIDIËRING PROJECTEN TER BEVORDERING VAN GELIJKE ONDERWIJSKANSEN REGLEMENT SUBSIDIËRING PROJECTEN TER BEVORDERING VAN GELIJKE ONDERWIJSKANSEN Artikel 1. Voorwerp Binnen de perken van de daartoe op het budget van de provincie Oost-Vlaanderen goedgekeurde kredieten en

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering van een goede studiekeuze in het secundair onderwijs

Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering van een goede studiekeuze in het secundair onderwijs directie Onderwijs & Vorming Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering van een goede studiekeuze in het secundair onderwijs Artikel 1 Definities Voor de toepassing van

Nadere informatie

Reglement betreffende de erkenning en subsidiëring van instellingen voor sociaalcultureel voor volwassenenwerk in de provincie Limburg

Reglement betreffende de erkenning en subsidiëring van instellingen voor sociaalcultureel voor volwassenenwerk in de provincie Limburg Reglement betreffende de erkenning en subsidiëring van instellingen voor sociaalcultureel voor volwassenenwerk in de provincie Limburg BESLUIT VAN 18 MEI 1994 Gewijzigd: 16 juni 2004 De Provincieraad van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1404161 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG provinciale initiatieven

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1106348 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever JEUGD - wijziging subsidiereglement

Nadere informatie

DE PROVINCIERAAD VAN OOST-VLAANDEREN,

DE PROVINCIERAAD VAN OOST-VLAANDEREN, Gecoördineerde versie in werking vanaf 1 januari 2003 Provinciaal reglement ter subsidiëring van de verwezenlijking van het provinciaal fietsnetwerk en het bovenlokaal functioneel fietsroutenetwerk. DE

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1304485 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PERSONEN MET EEN HANDICAP Wijziging reglement de heer Eddy Couckuyt De Provincieraad, Gelet op het provinciedecreet, art 42 1 en

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad Griffie Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0408926 betreft verslaggever NIET-CONFESSIONELE MORELE DIENSTVERLENING Advies bij het ontwerp van begroting 2005 van de Provinciale Instelling voor Morele

Nadere informatie

WELZIJN: Provincieraadsbesluit van 26 januari 2017 in verband met de goedkeuring van het voorstel tot wijziging reglement impulssubsidie arbeidszorg.

WELZIJN: Provincieraadsbesluit van 26 januari 2017 in verband met de goedkeuring van het voorstel tot wijziging reglement impulssubsidie arbeidszorg. 216 WELZIJN: Provincieraadsbesluit van 26 januari 2017 in verband met de goedkeuring van het voorstel tot wijziging reglement impulssubsidie arbeidszorg. De provincieraad van Antwerpen, Gelet op de bepalingen

Nadere informatie

68%6,',(6 DE PROVINCIERAAD VAN VLAAMS-BRABANT,

68%6,',(6 DE PROVINCIERAAD VAN VLAAMS-BRABANT, 3529,1&,$$/5(*/(0(17,1=$.('(72(.(11,1*9$1 68%6,',(6 $$162&,$$/(1&8/785(/(9(5(1,*,1*(1',($&7,()=,-1,1 '(3529,1&,(9/$$06%5$%$17 DE PROVINCIERAAD VAN VLAAMS-BRABANT, Gelet op het besluit van de provincieraad

Nadere informatie

REGLEMENT OP DE MANTELZORGTOELAGE geldig vanaf 1 juli 2013

REGLEMENT OP DE MANTELZORGTOELAGE geldig vanaf 1 juli 2013 REGLEMENT OP DE MANTELZORGTOELAGE geldig vanaf 1 juli 2013 goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 27 mei 2013 Hieronder vindt u de volledige tekst van het mantelzorgreglement. De dienst

Nadere informatie

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT EN CULTUURWERKING: Intergemeentelijke culturele samenwerking

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT EN CULTUURWERKING: Intergemeentelijke culturele samenwerking SUBSIDIEREGLEMENT DEPARTMENT CULTUUR Cultuurloket SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT EN CULTUURWERKING: Intergemeentelijke culturele samenwerking Goedgekeurd door de provincieraad

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1303365 Provincieraadsbesluit betreft Wonen-Welzijn Projectsubsidies 2013 Toekennen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1308071 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

JEUGD. De provincieraad van Antwerpen,

JEUGD. De provincieraad van Antwerpen, 911 JEUGD Provincieraadsbesluit van 30 april 2014 in verband met de goedkeuring van het subsidiereglement "Bijzondere Bovenlokale Cultuurprojecten door jongeren" De provincieraad van Antwerpen, Gelet op

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0710790 betreft verslaggever PISAD Resultatenrekening en toelichting 2006 voor vaststelling ; verslag Rekenhof voor kennisgeving

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUIDSAMENWERKING- REGIOBELEID RWANDA de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad, Gelet op artikel 65 van de provinciewet,

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer:. 1406653 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Ouderenbeleid programmatie

Nadere informatie

Provinciaal impulsreglement voor toekenning van projectsubsidie aan initiatieven binnen de provinciale beleidsdoelstellingen welzijn

Provinciaal impulsreglement voor toekenning van projectsubsidie aan initiatieven binnen de provinciale beleidsdoelstellingen welzijn Provinciaal impulsreglement voor toekenning van projectsubsidie aan initiatieven binnen de provinciale beleidsdoelstellingen welzijn Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 - De Provincie West-Vlaanderen

Nadere informatie

LANDBOUW. De provincieraad van Antwerpen, BESLUIT:

LANDBOUW. De provincieraad van Antwerpen, BESLUIT: 83 LANDBOUW Provincieraadsbesluit van 25 september 2014 in verband met de goedkeuring van het reglement voor de subsidiëring van initiatieven voor duurzame en verbrede landbouw Gelet op het provinciedecreet;

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0700646 betreft verslaggever PROVINCIAAL ONDERWIJS Aanduiding van provinciale vertegenwoordigers in Huis van het Nederlands Gent, Huis van het Nederlands Oost-

Nadere informatie

SOCIALE ECONOMIE. De provincieraad van Antwerpen, BESLUIT:

SOCIALE ECONOMIE. De provincieraad van Antwerpen, BESLUIT: 393 SOCIALE ECONOMIE Provincieraadsbesluit van 25 juni 2015 in verband met de goedkeuring van de opheffing van het "Reglement ter subsidiëring van projecten in de sociale economie" en in verband met de

Nadere informatie

INNOVATIEVE CULTUURPROJECTEN IN HET VOORDEEL VAN KINDEREN EN JONGEREN IN EEN MAATSCHAPPELIJKE KWETSBARE SITUATIE

INNOVATIEVE CULTUURPROJECTEN IN HET VOORDEEL VAN KINDEREN EN JONGEREN IN EEN MAATSCHAPPELIJKE KWETSBARE SITUATIE INNOVATIEVE CULTUURPROJECTEN IN HET VOORDEEL VAN KINDEREN EN JONGEREN IN EEN MAATSCHAPPELIJKE KWETSBARE SITUATIE Artikel 1. - Doel Goedgekeurd door de provincieraad op 25/09/2014 De provincie Antwerpen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1702911 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Mondiale solidariteit: projecten Oost-Europa met draagvlak

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 91 Kunst en Cultuur Provincieraadsbesluit betreft verslaggever HERWERKING REGLEMENTEN PRIJZEN CULTUUR EN MONUMENTENZORG reglement prijs provincie Oost-Vlaanderen voor beeldende kunst

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 8e Directie Dienst 81 Planning en Natuurbehoud Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ENERGIESNOEIERSBEDRIJVEN Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven de

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 25 september 2014 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Peter Bellens Telefoon: 03 240 52 40 Agenda nr. 9/6 Budget 2014. Herverdeling van het krediet

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7 e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL INSTITUUT HEYNSDAELE - RONSE Reglement van orde - Protocol van verblijf, opvang, behandeling

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever GEZONHEIDSBEVORDERING Reglement betreffende de toekenning van subsidies aan organisaties in het kader van projecten van loco-regionale

Nadere informatie

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT: Bovenlokale culturele projecten Goedgekeurd door de provincieraad op 27/06/2013

SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT: Bovenlokale culturele projecten Goedgekeurd door de provincieraad op 27/06/2013 SUBSIDIEREGLEMENT DEPARTMENT CULTUUR Cultuurloket SUBSIDIE VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN VOOR EEN CULTUURPROJECT: Bovenlokale culturele projecten Goedgekeurd door de provincieraad op 27/06/2013 HOOFDSTUK

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Griffie Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL ARCHIEF Bruikleenreglement betreffende archiefdocumenten bewaard in het Provinciaal Archief Oost-Vlaanderen de heer Jean-Pierre Van Der Meiren

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 10e Directie Dienst 101 Economie Provincieraadsbesluit betreft SUBSIDIEREGLEMENT Subsidiëring van exportbevorderdende initiatieven Gecoördineerde tekst (Provincieraadsbesluiten van 9/12/1999, 12/12/2001,13/11/2003,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidiedossiers mantelzorg 2009 de heer

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport dossiernummer: 1105979 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Provinciaal reglement betreffende de Oost-Vlaamse bovenlokale sportondersteuning Goedkeuring

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1701688 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Mondiale solidariteit: THUISZORG IN BUZAU- ROEMENIE Goedkeuring

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1303265 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUIDSAMENWERKING: subsidiereglement voor programma's

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 18 december 2013 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 1/2 Samenwerkingsovereenkomst 2013 tussen provincie

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0515083 betreft verslaggever NOORD-ZUIDSAMENWERKING 12a/av/05026 : aanvullende werkingsubsidies voor organisaties met bovenlokale

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 28 november 2013 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Inga Verhaert Telefoon: 03 240 52 50 Agenda nr. 5/2 Wijziging subsidiereglement 'Erkenning en

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Ruimte dienst Mobiliteit dossiernummer:. 1300631 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Reglementen subsidie aan gemeenten voor de realisatie van fietsinfrastructuur onderdeel van het

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1404174 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG ondersteuning mantelzorg

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e directie dienst 72 Materiële uitrusting Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ALGEMENE VARIA SCHOLEN Budget Iva Provinciaal Onderwijs - 2009 de heer Peter Hertog De Provincieraad, Gelet op het

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven

Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven Directie Leefmilieu dienst Milieubeleidsplanning, -ondersteuning en Natuurontwikkeling Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven Artikel 1 Voorwerp Binnen de perken

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUIDSAMENWERKING 061/12h/av/040015a : Regelgeving regiogerichte Noord- Zuidsamenwerking de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad, Gelet op artikel

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg Verslag aan de Provincieraad registratienr. 1001206 betreft verslaggever ALGEMEEN WELZIJNSWERK

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1505586 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands-

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Pagina 1 van 5

DE VLAAMSE REGERING, Pagina 1 van 5 Besluit van de Vlaamse Regering tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 19 december 2008 betreffende de samenwerkingsinitiatieven eerstelijnsgezondheidszorg en tot integratie van de geïntegreerde

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1705806 Provincieraadsbesluit betreft WONEN - Experimentele woonprojecten 2017

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PROVINCIAAL ONDERWIJS Geldelijke bepalingen voor het gesubsidieerd personeel en het niet-gesubsidieerd

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de gekwalificeerde uitstroom uit het leerplichtonderwijs.

Reglement met betrekking tot de gekwalificeerde uitstroom uit het leerplichtonderwijs. PAULO Reglement met betrekking tot de gekwalificeerde uitstroom uit het leerplichtonderwijs. Het Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering van de gekwalificeerde uitstroom

Nadere informatie

Reglement betreffende de erkenning en subsidiëring van verenigingen met een specifiek educatieve werking

Reglement betreffende de erkenning en subsidiëring van verenigingen met een specifiek educatieve werking 9e Directie Dienst 91 Kunst en Cultuur Reglement betreffende de erkenning en subsidiëring van verenigingen met een specifiek educatieve werking HOOFDSTUK I - ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Binnen de perken

Nadere informatie

verder genoemd de Provincie en anderzijds:

verder genoemd de Provincie en anderzijds: Overeenkomst voor de uitvoering van een ondersteuningsprogramma ter bevordering van het lokale Noord-Zuidbeleid in Oost-Vlaanderen in uitvoering van het Provincieraadsbesluit van 04/12/2013 met betrekking

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 1e Directie Dienst 11 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever STATUTEN EN REGLEMENTEN wijziging modaliteiten loopbaanonderbreking voor ouderschapsverlof en voor

Nadere informatie

Provinciebegroting 2004 Achtste reeks wijzigingen

Provinciebegroting 2004 Achtste reeks wijzigingen Provinciebegroting 2004 Achtste reeks wijzigingen Voorgesteld door de Bestendige Deputatie van de Provincieraad van Oost-Vlaanderen in zitting van 2 december 2004 Aanwezig : de heer André Denys, gouverneur-voorzitter

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft BESCHERMDE TEWERKSTELLING EN OPLEIDING 2003 ARBEIDSZORG (61/02c/wvl-kh-am/03018) De Provincieraad, Gelet op de artikelen 65 en 85 van de provinciewet

Nadere informatie

PROVINCIAAL REGLEMENT INZAKE DE TOEKENNING VAN SUBSIDIES AAN SOCIAAL-CULTURELE VERENIGINGEN, DIE ACTIEF ZIJN IN DE PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

PROVINCIAAL REGLEMENT INZAKE DE TOEKENNING VAN SUBSIDIES AAN SOCIAAL-CULTURELE VERENIGINGEN, DIE ACTIEF ZIJN IN DE PROVINCIE VLAAMS-BRABANT PROVINCIAAL REGLEMENT INZAKE DE TOEKENNING VAN SUBSIDIES AAN SOCIAAL-CULTURELE VERENIGINGEN, DIE ACTIEF ZIJN IN DE PROVINCIE VLAAMS-BRABANT Artikel 1. Binnen de perken van de daartoe op de begroting van

Nadere informatie