Provincieraadsbesluit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Provincieraadsbesluit"

Transcriptie

1 directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Mondiale solidariteit: THUISZORG IN BUZAU- ROEMENIE Goedkeuring nieuwe partnerovereenkomst voor kwalitatieve thuiszorg in Buzau, Roemenië, Eddy Couckuyt 1. Feitelijke en juridische gronden Artikel 42 par. 1 en 2 van het provinciedecreet; De provincieraadsbesluiten van 4 december 2014, 3 december 2015 en 1 december 2016 waarbij de toelagen werden toegekend in het kader van de partnerovereenkomst Het meerjarenplan waar onder de doelstelling Duurzame ontwikkeling en de realisatie van de millenniumdoelstellingen in het Zuiden en Oost-Europa ondersteunen en de internationale solidariteit in Oost-Vlaanderen bevorderen een budget werd voorzien onder actie , Projecten van Oost- Vlaamse actoren in Oost-Europa ondersteunen (20000 EUR op budgetcode 2017/649001/08/0160/ - Subsidies en prijzen/hulp aan het buitenland, ONDERSTEUNING THUISZORGPROJECTEN IN BUZAU ROEMENIE) 2. Motivering De voorbije jaren werd duidelijk vooruitgang geboekt in het verzelfstandigingsproces van CAG Buzau, en in het consolideren van de resultaten, maar het proces is alsnog niet afgerond. Een volledige stopzetting van de ondersteuning door de provincie Oost-Vlaanderen zou de dienstverlening door CAG Buzau op de helling kunnen zetten. Op basis van deze bevindingen werd een nieuwe samenwerkingsovereenkomst uitgewerkt met de betrokken partners, om zo het blijvend engagement van het departement Buzau te verzekeren. Net als in de vorige overeenkomst neemt hierbij de financiering van de provincie verder af.

2 p Besluit Met 63 ja stemmen PARTNEROVEREENKOMST VOOR KWALITATIEVE THUISZORG IN BUZAU-ROEMENIE ( ) Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent (België), handelend in uitvoering van de beslissing van de Provincieraad van 14 december 2016 en vertegenwoordigd door de Deputatie, voor wie optreden de heer Eddy Couckuyt, Gedeputeerde voor ontwikkelingssamenwerking, toerisme, welzijn en jeugd, wonen en gezondheid, en de heer Albert De Smet, Provinciegriffier, hierna genoemd de Provincie Oost-Vlaanderen de vzw Wit-Gele Kruis van Vlaanderen, met zetel in de Frontispiesstraat 8, bus 1.2, 1000 Brussel (België), vertegenwoordigd door de Raad van Bestuur, voor wie optreedt de heer Hendrik Van Gansbeke, hierna genoemd het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen het Departement Buzau (Roemenië), met zetel in de Boulevard Nicolae Balcescu 48, (postcode) Buzau (Roemenië), fiscale code , rekening houdend bij de Schatkist Buzau met rekeningnummer RO50TREZ en vertegenwoordigd door de heer Emanoil Neagu, voorzitter, hierna genoemd het Departement Buzau en de stichting Crucea Alb-Galbena, filiaal Buzau (Roemenië), met zetel in de Strada Stadionului 7, (postcode) Buzau (Roemenië), fiscale code , rekening houdend bij de Raiffeisen Bank Buzau met rekeningnummer RO80RZBR en vertegenwoordigd door mevrouw Mihaela Cristina Vasile, directeur, hierna genoemd CAG Buzau wordt overeengekomen wat volgt: Artikel 1 Voorwerp De partijen werken reeds een aantal jaren samen, waarbij de juridische basis van hun samenwerking achtereenvolgens werd gevormd door de Protocollen 2009 en 2012 en het Samenwerkingsakkoord van 30 oktober Om de inspanningen en investeringen van de voorbije jaren maximaal te consolideren uiten de partijen de vaste wil om de werking van het CAG Buzau verder te waarborgen, te ontwikkelen en te ondersteunen, om zo de continuïteit aan kwalitatieve en toegankelijke verpleegkundige en medische zorg bij de patiënten thuis, hierna genoemd de thuiszorg, in het Departement Buzau in de toekomst verder te garanderen.

3 p. 3 Hierbij zullen de partijen in de jaren inzetten op een verdere versterking van het CAG Buzau op het vlak van management en organisatieontwikkeling en op een lokale financiële verankering van de thuiszorgdienst van het CAG Buzau. Artikel 2 Verbintenissen van de Provincie Oost-Vlaanderen De Provincie Oost-Vlaanderen verbindt zich ertoe om het Departement Buzau te steunen in de verankering van de resultaten op het vlak van de thuiszorg door in de resterende jaren van haar Meerjarenplan ( ) jaarlijks een budget te voorzien voor: 1 de ontwikkeling van en steun aan deze thuiszorg, op een georganiseerd manier verleend door professionele hulpverleners van het CAG Buzau; 2 de organisatieontwikkeling van het CAG Buzau door het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen. Hiertoe voorziet de Provincie Oost-Vlaanderen, onder voorbehoud van de jaarlijkse goedkeuring van haar budget door de Provincieraad, voor het CAG Buzau en voor het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen de volgende bedragen: Begunstigde CAG Buzau Wit-Gele Kruis van Vlaanderen Deze afnemende financiering door de Provincie Oost-Vlaanderen verloopt parallel met de toenemende financiering door het Departement Buzau zoals omschreven in artikel 4. Artikel 3 Verbintenissen van het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen Het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen verbindt zich ertoe om: 1 het CAG Buzau te ondersteunen bij haar verzelfstandiging, met aandacht voor versterking van de organisatie, financieel management en kwaliteitsvolle dienstverlening; 2 jaarlijks in te staan voor de controle van de jaarrekening en financiële verantwoording van het CAG Buzau (auditfunctie). Het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen realiseert deze verbintenissen onder meer door: 1 korte werkbezoeken aan het CAG Buzau, met een minimum van 1 werkbezoek per kalenderjaar; 2 online advies aan het CAG Buzau; 3 het ondersteunen van de samenwerking tussen de Roemeense filialen van het Crucea Alb-Galbena. Artikel 4 Verbintenissen van het Departement Buzau 1 verzekeren van de deelname van CAG Buzau voor de toekenning van subsidies volgens de Wet N 34/1998. Het departement Buzau lanceert elk jaar

4 p. 4 een transparant en niet discriminerende procedure gelanceerd voor de toekenning van subsidies volgens de Wet N 34/1998 aan Roemeense associaties en stichtingen met rechtspersoonlijkheid voor het beheer van sociale bijstandseenheden, op basis van het hiertoe voorziene budget van het departement Buzau voor thuiszorg dienstverlening aan begunstigden van het departement. 2 het departement Buzau neemt alle nodige maatregelen om een project te ontwikkelen in partnerschap met de departementale Directie van Sociale Bijstand en bescherming van kinderen en volwassenen van Buzau (DGASPCPV Buzau) voor de realisatie van een module voor thuiszorgdiensten waarin de diensten institutioneel voorzien zijn, en waarbij het verantwoordelijkheid neemt voor de financiering van de kosten op basis van een gemiddelde kost/begunstigde, bepaald conform de geldende Roemeense wetgeving 3 het departement Buzau neemt alle nodige maatregelen om een pilootproject te ontwikkelen in partnerschap met lokale overheden (5 gemeenten in een 1 e fase, geselecteerd op basis van het aantal begunstigden die aanspraak kunnen maken op thuiszorg) 4 het departement Buzau zal een contactpersoon aanduiden voor de relatie met de partners. Het departement Buzau verbindt zich tot financiering van deze projecten in algemene termen. De concrete bijdrage voor ondersteuning van het Departement Buzau pas kan vastgelegd worden op basis van het concrete budget voor het project (punten 2 en 3), als op basis van de jaarlijks beschikbare budgettaire middelen. De voorstellen binnen het partnerschapsakkoord voor de volgende 3 jaar moeten beantwoorden aan de Roemeense wetgeving op het vlak van bijstand en sociale bescherming. Artikel 5 Verbintenissen van het CAG Buzau Het CAG Buzau verbindt zich ertoe om: 1 Oprichten van een module voor thuiszorgdiensten in partnerschap met de departementale Directie voor Sociale Bijstand en bescherming van kinderen en volwassenen in Buzau (DGASPCPV Buzau); 2 deelnemen aan de uitwerking van een pilootproject met als doelstelling om rendabele zorgpunten te ontwikkelen binnen de gemeenten van het departement Buzau. De methodologie zal vastgelegd worden in een overeenkomst met het departement; 3 de thuiszorg in het Departement Buzau te verzekeren en verder uit te bouwen; 4 te streven naar financiële consolidatie, dit door het aantrekken van andere financieringsbronnen, naast de financiering van de Provincie Oost-Vlaanderen en van het Departement Buzau; 5 te zorgen voor een versterking van haar organisatie en haar financieel management, dit met het oog op haar verzelfstandiging. Hiertoe zal het CAG Buzau nauwer samenwerken met andere filialen van het Crucea Alb-Galbena; 6 samenwerken met het spoedziekenhuis in Buzau, dat onder toezicht staat van het Departement Buzau, om gemeenschappelijke manieren te vinden voor de verbetering en de ontwikkeling van de thuiszorg door het CAG Buzau.

5 p. 5 Artikel 6 Duur Deze overeenkomst treedt in werking op 1 januari 2017 en heeft betrekking op de periode van 1 juli 2017 tem 30 juni Artikel 7 Uitvoeringsmodaliteiten met betrekking tot de subsidie van de Provincie Oost-Vlaanderen 1. Het CAG Buzau dient ten laatste op 15 mei van elk jaar een voorstel in bij de Provincie Oost-Vlaanderen met: 1 een kort overzicht van de geplande activiteiten en het noodzakelijke budget voor de komende periode, lopende van 1 juli van het ene jaar tot en met 30 juni van het volgende jaar; 2 de verwachte resultaten en de geplande activiteiten met betrekking tot de versterking van haar organisatie en haar financieel management, dit op basis van een strategie, uitgewerkt in samenwerking met het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen; 3 een kort inhoudelijk verslag van de realisaties van de voorbije periode, met een opsomming van eventuele contextwijzigingen of uitdagingen. Op basis van dit voorstel van het CAG Buzau wordt jaarlijks een voorstel van subsidie voorgelegd in de Provincieraad van juni. Na goedkeuring door de Provincieraad: 1 wordt een 1 ste schijf van 50% van de subsidie uitbetaald; 2 wordt de 2 de schijf van 50% uitbetaald na de ontvangst en de controle van de verantwoordingsstukken van de voorbije periode. Het CAG Buzau bezorgt het financieel verslag en verantwoordingsstukken ten laatste op 15 september aan het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen, dat instaat voor de controle van de verantwoording. Het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen voegt op de voorziene fiche een Nederlandse samenvatting toe met overzicht in Euro, en garandeert dat de samenvatting in overeenstemming is met bijgaande verantwoording. De gehele verantwoording wordt tegen eind september ingediend bij de Provincie Oost-Vlaanderen Het Reglement van 12 oktober 2005 met betrekking tot de controle op de toekenning en op de aanwending van toelagen en de reservevorming met provinciale subsidies is integraal van toepassing. 2. Het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen dient ten laatste op 15 mei van elk jaar een voorstel in bij de Provincie Oost-Vlaanderen met: 1 in overleg met het CAG Buzau: een concreet plan voor de versterking van de organisatie en het financieel management van het CAG Buzau voor de komende periode, lopende van 1 juli van het ene jaar tot en met 30 juni van het volgende jaar; 2 een financiële en inhoudelijke verantwoording van de voorbije periode. Op basis van dit voorstel van het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen wordt jaarlijks een voorstel van subsidie voorgelegd in de Provincieraad van juni. Na goedkeuring door de Provincieraad, en aanvaarding van de financiële verantwoording wordt de toelage integraal uitbetaald

6 p. 6 Het Reglement van 12 oktober 2005 met betrekking tot de controle op de toekenning en op de aanwending van toelagen en de reservevorming met provinciale subsidies is integraal van toepassing. Artikel 8 Uitvoeringsmodaliteiten met betrekking tot de financiële ondersteuning van het Departement Buzau Elk jaar in september legt CAG Buzau conform de procedure een subsidiedossier voor in het kader van de oproep mbt de wet 34/1998, in de veronderstelling van een behoud of verbeterde kwaliteit van de dienstverlening. CAG Buzau legt financiële en narratieve rapporten voor van de voorbije periode conform de afspraken met het departement CAG-Buzau neemt deel als partner van de Raad van het Departement Buzau aan al zijn projecten voor de ontwikkeling van thuiszorgdiensten in het dept Buzau. Elk jaar sluit CAG Buzau contracten voor thuiszorg diensten met de gezondheidsverzekeringshuizen van Roemenië. CAG Buzau ondertekent partnerovereenkomsten met de burgemeesters. Elk jaar zoekt CAG Buzau sponsoring door bedrijven Artikel 9 Slotbepalingen Deze overeenkomst komt in de plaats van eerder gemaakte mondelinge en schriftelijke afspraken en overeenkomsten. De partijen verbinden zich ertoe de ontwikkeling van de akkoord op te volgen en mekaar te informeren. Geen partij maakt eenzijdige aanpassingen aan het huidig samenwerkingsakkoord. In geval van onverwachte problemen zoeken de betrokken partijen samen naar oplossingen. Opgemaakt te Gent, op (datum), in 4 exemplaren. Elke partij verklaart 1 ondertekend exemplaar te hebben ontvangen.

7 p. 7 Voor de Provincie Oost-Vlaanderen, De bevoegde Gedeputeerde De Provinciegriffier Eddy Couckuyt Albert De Smet Voor de vzw Wit-Gele Kruis van Vlaanderen, De algemeen coördinator Hendrik Van Gansbeke Voor het Departement Buzau (Roemenië), De voorzitter Emanoil Neagu Voor de stichting Crucea Alb-Galbena, filiaal Buzau (Roemenië), De directeur Mihaela Cristina Vasile Gent, 26 april 2017 namens de Provincieraad: de provinciegriffier, Albert De Smet de voorzitter, Greet De Troyer

PARTNEROVEREENKOMST VOOR KWALITATIEVE THUISZORG IN BUZAU-ROEMENIE ( )

PARTNEROVEREENKOMST VOOR KWALITATIEVE THUISZORG IN BUZAU-ROEMENIE ( ) PARTNEROVEREENKOMST VOOR KWALITATIEVE THUISZORG IN BUZAU-ROEMENIE (2017-2019) Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent (België), handelend in

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer:. 1704175 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Mondiale solidariteit: thuiszorg Buzau Goedkeuring

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1402932 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemeen kansenbeleid Subsidies

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking Pisad provinciaal intern verzelfstandigd agentschap (piva) dossiernummer: 1706073 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Uitkanteling

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Wonen & Mondiale Solidariteit --- dossiernummer:. 1802759 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Mondiale solidariteit: thuiszorg in Buzau - Roemenië Toekenning subsidies 2018 ter ondersteuning

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1304485 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1302712 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemeen kansenbeleid Subsidies

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG (62/11C11/FM/09003) Subsidies ouderenzorg

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 9e Directie Dienst 91 Kunst en Cultuur Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SOCIAAL-CULTUREEL VOLWASSENENWERK Aangepast reglement met betrekking tot de toekenning van projectsubsidies in de sector

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Ruimte dienst Mobiliteit dossiernummer: 1800386 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit Opheffing

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer:. 1505694 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Wonen - Projectsubsidie

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1702911 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Mondiale solidariteit: projecten Oost-Europa met draagvlak

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1303265 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUIDSAMENWERKING: subsidiereglement voor programma's

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1406551 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemeen kansenbeleid Subsidies

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1602375 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SVK subsidiereglement Subsidiereglement

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Recreatiedomeinen --- dossiernummer: 1805507 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Nieuwdonk overdracht van het domein Nieuwdonk van DDS naar de provincie : ontwerp protocolakkoord. Alexander

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1505515 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1109135 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Wijzigingen reglement subsidiëring projecten ter bevordering van gelijke onderwijskansen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1308071 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1805210 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemene vergadering IGS Westlede op 4 december 2018

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1805298 Provincieraadsbesluit betreft Algemene vergadering SOLVA 12 december 2018 aanduiding provinciale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1606756 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Mondiaal beleid: projecten in Oost-Europa met draagvlak in

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit.

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit. directie Ruimte dienst Mobiliteit Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor projecten voor duurzame mobiliteit. Artikel 1 Definities Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1701941 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever WONEN subsidie begeleiding

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever GEZINSZORG 61/04g/wb-ave-fm/04003 Meerjarenovereenkomst private diensten gezinszorg de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad,

Nadere informatie

Opvolgingsrapport voor de begeleidingsopdracht van Crucea Alb-Galbena Buzau

Opvolgingsrapport voor de begeleidingsopdracht van Crucea Alb-Galbena Buzau Opvolgingsrapport voor de begeleidingsopdracht van Crucea Alb-Galbena Buzau Jaar 3: periode 01.10.2016 30.09.2017 27 juli 2017 Brussel Inleiding De partnerovereenkomst afgesloten op 18 oktober 2013 tussen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 7e Directie Dienst 71 Personeelsbeheer, Wedden en Pensioenen Provincieraadsbesluit betreft verslaggever FLANKEREND ONDERWIJSBELEID Wijziging aan het reglement subsidiëring projecten ter bevordering van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 8e Directie Dienst 81 Planning en Natuurbehoud Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ENERGIESNOEIERSBEDRIJVEN Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven de

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1106348 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever JEUGD - wijziging subsidiereglement

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport dossiernummer: 1704203 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement ' Oost-Vlaamse Sportringen' wijziging om op 18.12.2017 voor laatste maal de Oost-

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1107374 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG Subsidies ouderenzorg

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever PERSONEN MET EEN HANDICAP Wijziging reglement de heer Eddy Couckuyt De Provincieraad, Gelet op het provinciedecreet, art 42 1 en

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1701538 Provincieraadsbesluit betreft JEUGD - JEUGDWERK VOOR ALLEN 2017 toekenning

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Cultuur dienst Erfgoed dossiernummer: 1705062 Provincieraadsbesluit betreft Aanpassing reglement van 15 september 2005 betreffende de subsidiëring van erfgoedprojecten Aanpassen van het reglement

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1203586 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUID SAMENWERKING: reglement Wereldcentrum met betrekking

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Personeel dienst Personeelsbeheer dossiernummer: 1306713 Provincieraadsbesluit betreft Vrijwilligerswerk aanpassing reglement verslaggever Eddy Couckuyt 1. Feitelijke en juridische gronden

Nadere informatie

Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de vzw Internationaal Filmfestival van Vlaanderen

Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de vzw Internationaal Filmfestival van Vlaanderen algemeen\centresofexcellence\2010\overeenkintfilmfestivalvvl versie 29/4/2010 (bijlage 2) Tussen: Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de vzw Internationaal Filmfestival van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Cultuur uitleendienst Provincie Oost-Vlaanderen dossiernummer: 1705897 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Reglement uitleendienst Aanpassing Jozef Dauwe 1. Feitelijke en juridische gronden

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ONTWIKKELINGSSAMENWERKING/NOORD-ZUID: beleidsopties en regelgeving ter ondersteuning van

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale besturen ter ondersteuning van de detailhandel.

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale besturen ter ondersteuning van de detailhandel. directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor lokale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever NOORD-ZUIDSAMENWERKING- REGIOBELEID RWANDA de heer Jean-Pierre Van Der Meiren De Provincieraad, Gelet op artikel 65 van de provinciewet,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1506321 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Project Intergemeentelijke

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor conserveringswerken aan niet-wettelijk beschermd waardevol funerair erfgoed

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor conserveringswerken aan niet-wettelijk beschermd waardevol funerair erfgoed directie Cultuur dienst Erfgoed Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor conserveringswerken aan niet-wettelijk beschermd waardevol funerair erfgoed Artikel 1 Definities Voor de toepassing

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1504563 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG dossier mantelzorg

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11 e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever SUBSIDIEREGLEMENT SPORTEVENEMENTEN ter betoelaging van sportevenementen georganiseerd op het grondgebied van de Provincie Oost-Vlaanderen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1402992 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot de wedstrijd voor projecten rond de Eerste Wereldoorlog

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 5 november 2018 Besluit nummer: 2018_GR_00897 Onderwerp: Subsidieovereenkomst voor de levering en plaatsing van een telescopische tribune en het brandveilig

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1501842 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering van een goede studiekeuze in het secundair onderwijs

Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering van een goede studiekeuze in het secundair onderwijs directie Onderwijs & Vorming Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering van een goede studiekeuze in het secundair onderwijs Artikel 1 Definities Voor de toepassing van

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1501153 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot het subsidiëren van techniekacademies Peter Hertog

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6e Directie Welzijn en Gezondheid Provincieraadsbesluit betreft verslaggever STEUNPUNT VRIJWILLIGERSWERK Reglement betreffende de provinciale collectieve verzekering vrijwilligerswerk de heer Eddy Couckuyt

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Ruimte dienst Mobiliteit dossiernummer: 1800372 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Fietssnelwegen Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor fietstelzuilen Peter Hertog

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Onderwijs & Vorming --- dossiernummer: 1505586 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Flankerend onderwijsbeleid Reglement met betrekking tot het subsidiëren van projecten ter bevordering

Nadere informatie

Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de stichting van openbaar nut NTGent

Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de stichting van openbaar nut NTGent algemeen\centresofexcellence\overeenkntgent\2010 versie 1 juni 2010 Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de stichting van openbaar nut NTGent Tussen: De Provincie Oost-Vlaanderen,

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg Verslag aan de Provincieraad registratienr. 1001206 betreft verslaggever ALGEMEEN WELZIJNSWERK

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1305869 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG globaal dossier ouderenzorg

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1805210 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Algemene vergadering IGS Westlede op 4 december

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1801569 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel

Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands- en handelsverenigingen ter ondersteuning van de detailhandel directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking Reglement met betrekking tot de toekenning van subsidies voor middenstands-

Nadere informatie

Opvolgen van de inkomsten vanwege Loi 34, de verzekeringskas en de lokale overheid en rekening houden met de mindering in financiering in 2015.

Opvolgen van de inkomsten vanwege Loi 34, de verzekeringskas en de lokale overheid en rekening houden met de mindering in financiering in 2015. Afsluitend verslag vervolgopdracht CAG BUZAU 2014-2015 Brussel, 04/06/2015 AUDITRAPPORT 2014 Naar aanleiding van de AUDITOPDRACHT voor CAG Buzau Roemenië eind maart 2015, is het duidelijk dat verdere opvolging

Nadere informatie

Artikel 3. Deze overeenkomst beoogt de volgende doelstellingen :

Artikel 3. Deze overeenkomst beoogt de volgende doelstellingen : DE PROVINCIE OOST-VLAANDEREN EN BOSGROEP VLAAMSE ARDENNEN vzw Tussen enerzijds de Provincie Oost-Vlaanderen, vertegenwoordigd door de Bestendige Deputatie, waarvoor optreden de heer A. Denys, gouverneur,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1802750 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Kathedrale Kerkfabriek Sint-Baafs Gent Jaarrekening 2017

Nadere informatie

REGLEMENT SUBSIDIËRING PROJECTEN TER BEVORDERING VAN GELIJKE ONDERWIJSKANSEN

REGLEMENT SUBSIDIËRING PROJECTEN TER BEVORDERING VAN GELIJKE ONDERWIJSKANSEN REGLEMENT SUBSIDIËRING PROJECTEN TER BEVORDERING VAN GELIJKE ONDERWIJSKANSEN Artikel 1. Voorwerp Binnen de perken van de daartoe op het budget van de provincie Oost-Vlaanderen goedgekeurde kredieten en

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1800630 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Provinciale Instelling voor Morele Dienstverlening Oost-

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Preventie, Hulpverlening en Zorg dossiernummer: 1404176 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG nachtzorg - 50 000

Nadere informatie

VERSLAG WERKBEZOEK ROEMENIE 9 DECEMBER 12 DECEMBER 2012

VERSLAG WERKBEZOEK ROEMENIE 9 DECEMBER 12 DECEMBER 2012 VERSLAG WERKBEZOEK ROEMENIE 9 DECEMBER 12 DECEMBER 2012 Samenstelling provinciale delegatie: Eddy Couckuyt, gedeputeerde welzijn en gezondheid William Blondeel, directeur welzijn en gezondheid Beiden maken

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven

Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven Directie Leefmilieu dienst Milieubeleidsplanning, -ondersteuning en Natuurontwikkeling Reglement met betrekking tot toekenning van subsidies aan energiesnoeiersbedrijven Artikel 1 Voorwerp Binnen de perken

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad Griffie Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0408926 betreft verslaggever NIET-CONFESSIONELE MORELE DIENSTVERLENING Advies bij het ontwerp van begroting 2005 van de Provinciale Instelling voor Morele

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst voor de bewegwijzering functionele fietsroutenetwerken

Samenwerkingsovereenkomst voor de bewegwijzering functionele fietsroutenetwerken LOGO GEMEENTE(N) Samenwerkingsovereenkomst voor de bewegwijzering functionele fietsroutenetwerken Overeenkomst bewegwijzering functionele fietsroutenetwerken maart 2013 p1/5 TUSSEN VOLGENDE PARTNERS: De

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Ruimte dienst Mobiliteit dossiernummer: 1306643 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Provinciaal reglement evenementenbussen Ontwerp van provinciaal subsidiereglement m.b.t. de toekenning

Nadere informatie

Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de vzw Festival van Vlaanderen, Gent en Historische Steden

Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de vzw Festival van Vlaanderen, Gent en Historische Steden algemeen\centresofexcellence\2010\overeenkfestvvl versie 29/4/2010 (bijlage 1) Overeenkomst met betrekking tot de toekenning van subsidies aan de vzw Festival van Vlaanderen, Gent en Historische Steden

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1502622 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Gelijke Kansen Prijs Gelijke

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1400710 Provincieraadsbesluit betreft Veneco- Jaarvergadering 2012 aanduiding provinciale vertegenwoordiger-

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1601076 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit Directie Leefmilieu dienst Milieubeleidsplanning, -ondersteuning en Natuurontwikkeling Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ENERGIESNOEIERSBEDRIJVEN Aanpassing reglement met betrekking tot toekenning

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer:. 1207911 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Islamitische erediensten Islamitische Geloofsgemeenschap

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer: 1606161 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Dendermonde Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs Scheldeland rechtszaak invordering ereloon

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11 e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever CONVENANT MET HET INSTITUUT VOOR SPORTBEHEER De samenwerking met het Instituut voor Sportbeheer bestendigen via een convenant tussen

Nadere informatie

Inhoudelijke verantwoording voor de begeleidingsopdracht van Crucea Alb-Galbena Buzau

Inhoudelijke verantwoording voor de begeleidingsopdracht van Crucea Alb-Galbena Buzau Inhoudelijke verantwoording voor de begeleidingsopdracht van Crucea Alb-Galbena Buzau Jaar 1: periode 01.07.2017 30.06.2018 15 mei 2018 Brussel Inleiding Op 4 juli 2017 werd een nieuw partnerovereenkomst

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1705773 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Kathedrale kerkfabrieken - Sint-Baafs Gent Budgetwijziging

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Wonen & Mondiale Solidariteit dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1805414 Provincieraadsbesluit betreft WONEN - Experimentele woonprojecten 2019 Toekenning subsidies tbv 236 000

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Cultuur dienst Erfgoed dossiernummer: 1305914 Provincieraadsbesluit betreft FUNERAIR ERFGOED Reglement m.b.t. de toekenning van subsidies voor conserveringswerken aan niet-wettelijk beschermd

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 6 e Directie Dienst 61 Welzijn Provincieraadsbesluit betreft verslaggever ZORG subsidie voor zorgcircuitvorming en specifieke aandachtsgroepen in de geestelijke gezondheidszorg (62/03b07/fm/05003) de heer

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1405963 Provincieraadsbesluit betreft IGS WESTLEDE algemene vergadering 2 december 2014 mandaat provinciaal

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1303365 Provincieraadsbesluit betreft Wonen-Welzijn Projectsubsidies 2013 Toekennen

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Samenwerkingsovereenkomst voor het Erasmus+ project "GOAL" - Goedkeuring

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Samenwerkingsovereenkomst voor het Erasmus+ project GOAL - Goedkeuring gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00572 Onderwerp: Samenwerkingsovereenkomst voor het Erasmus+ project "GOAL" - Goedkeuring Beknopte samenvatting: Aan

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer:. 1600604 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Ouderenbeleid Programmatie

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Sport & Recreatiedomeinen dienst Sport Provincieraadsbesluit betreft verslaggever REGLEMENT 'OOST-VLAAMSE SPORTTROFEEËN wijziging samenstelling van de jury mevrouw Hilde Bruggeman De Provincieraad,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Communicatie dossiernummer: 1802321 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Wedstrijdreglement met het oog op regiomarketing Reglement: Wedstrijdreglement met

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer:. 1303265 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever NOORD-ZUIDSAMENWERKING: subsidiereglement voor programma's

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1502683 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Algemeen kansenbeleid Nieuw reglement "betreffende subsidiëring

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1600447 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

Het Reglement met betrekking tot de subsidiëring van projecten in Oost- Europa met draagvlak in Oost-Vlaanderen wordt vastgesteld als volgt:

Het Reglement met betrekking tot de subsidiëring van projecten in Oost- Europa met draagvlak in Oost-Vlaanderen wordt vastgesteld als volgt: Het Reglement met betrekking tot de subsidiëring van projecten in Oost- Europa met draagvlak in Oost-Vlaanderen wordt vastgesteld als volgt: Artikel 1 Definities Voor de toepassing van dit reglement wordt

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer: 1403691 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Nieuwe samenstelling Provinciale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking --- dossiernummer: 1506537 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Noord-Zuidsamenwerking: samenwerkingsovereenkomst met 11.11.11

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit directie Economie, Landbouw & Platteland, Europese en Internationale samenwerking dienst Economie, Europese & Internationale samenwerking dossiernummer: 1308071 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever

Nadere informatie

WELZIJN. Provincieraadsbesluit van 30 april 2014 in verband met de goedkeuring van het reglement impulssubsidie arbeidszorg

WELZIJN. Provincieraadsbesluit van 30 april 2014 in verband met de goedkeuring van het reglement impulssubsidie arbeidszorg 917 WELZIJN Provincieraadsbesluit van 30 april 2014 in verband met de goedkeuring van het reglement impulssubsidie arbeidszorg De provincieraad van Antwerpen, Gelet op de bepalingen van het provinciedecreet;

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad directie Welzijn, Gezondheid, Wonen, Jeugd en Ontwikkelingssamenwerking dienst Maatschappelijke Participatie dossiernummer:. 1406653 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Ouderenbeleid programmatie

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 9 november 2016 Besluit nummer: 2016_GR_01030 Onderwerp: Subsidieovereenkomst voor het oprichten van een nieuw jeugdlokaal met jeugdverblijfsfunctie

Nadere informatie