Nieuwsbrief Sallands Mooiste

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Sallands Mooiste"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Sallands Mooiste Juni 2013 Beste lezer, Het is bijna zover: Achter de schermen is er afgelopen maanden hard gewerkt om ook de tweede editie tot een succes te maken voor onze deelnemers. Alle feedback van onze deelnemers hebben we verwerkt; er is dan ook veel nieuws onder de zon. De NTFU heeft ons vermeld in hun kalender en heeft ons twee sterren toegekend voor hèt fietsevenement van Salland. De derde ster is al aangevraagd, dus wellicht horen wij in 2014 tot de klassiekers van Nederland. Door de aansluiting bij de NTFU kunnen de deelnemers dit jaar ook gebruik maken van Scan & Go, zodat NTFU-leden niet hoeven te wachten voor het inschrijven. De routes hebben we dit jaar geperfectioneerd. De ATB-routes staan dit jaar garant voor nog meer spektakel en de afstanden zijn aangepast. Zo kun je nu kiezen uit routes van 25 km, 40 km, of de marathon van 65 kilometers. Alle routes brengen je op plaatsen waar je buiten het evenement niet met de fiets mag komen en ze beschikken over een aantal speciale stunts. Ook de wielerroutes zijn aangepast. Je kunt kiezen uit routes van 75 km, 100 km, of 140 km. Er zijn mooie nieuwe stukken in de routes verwerkt, dus ook de wielrenners kunnen hun wielerhart ophalen bij Sallands Mooiste. Naast de familie en E-bike-route, hebben we dit jaar ook een speciale route voor de kids. Tijdens deze route van 10 km is er voor de kinderen genoeg te beleven en tijdens de pauze krijgen ze een lekker ijsje van ijssalon de Drietip. Bij terugkomst staat er een springkussen voor de kids en zal Clown Knapie rond half één voor het nodige vertier zorgen. De routes vertrekken net als vorig jaar bij Sportorant Sprengendal. Hier kun je na afloop lekker eten en drinken op een (hopelijk) zonovergoten terras, waar DJ LeFèvre vanaf elf uur de sfeer zal verzorgen. Op deze locatie zal er dit jaar ook een mini fiets- en sportbeurs plaatsvinden. De plaatselijke fietsenwinkels zullen hier klaarstaan met informatie, mooie aanbiedingen en testritjes op de nieuwste (elektrische) fietsen. Ook andere sponsoren staan hier voor je klaar met interessante informatie over lifestyle, sportvoeding en verzorging. We hopen je voldoende op de hoogte te hebben gebracht van de ontwikkelingen omtrent Sallands Mooiste. We zien je graag terug op 30 juni!

2

3 Fietsen is gezond!! Zorgboerderij de Schurinkshoeve kreeg onlangs een duofiets aangeboden van Els Willems waardoor de deelnemers de mogelijkheid hebben om ook te fietsen. St. Vrienden van de Schurinkshoeve ondersteund deze aktie door de kosten van renovatie en onderhoud voor dit hulpmiddel te bekostigen. Door Uw deelname aan Sallands Mooiste kunt U ook bijdragen aan deze aktie. Steun ons waardoor ook de minder mobiele medemens de mogelijkheid heeft te kunnen fietsen. Samen met SALLANDS MOOISTE meer mensen op de fiets!! Duofiets heft beperkingen op. De Stichting Vrienden van de Schurinkshoeve zoekt middelen voor financiering en onderhoud van een duofiets. De fiets is bestemd voor mensen met een beperking die bij Zorgboerderij De Schurinkshoeve een dagbesteding krijgen. Om er fietsend op uit te trekken door het Sallandse is voor deze mensen begeleiding nodig. Een duofiets is de oplossing! Sallands Mooiste wil deze actie ondersteunen door een bedrag uit de opbrengsten van het fietsevenement van 30 juni beschikbaar te stellen, zodat er voor deze mensen geen beperkingen zijn om net als alle deelnemers van Sallands Mooiste bewegend te genieten van onze prachtige omgeving. Er van uitgaande dat de financiering rond komt, kon de fiets al in gebruik genomen worden genomen.

4 2013 KTM STRADA 4000

5 SportvoedingWebshop.com partner van Sallands Mooiste: Gratis sportdrank! SportvoedingWebshop.com is sponsor van Sallands Mooiste. De specialist in sportvoeding verbind zich als sponsor en sportvoedingsadviseur aan het evenement. SportvoedingWebshop.com voorziet alle deelnemers van gratis sportdrank bij de pauze. Als organisatie zijn we bewust dat goede (sport)voeding van belang is voor het leveren van een zware inspanning. We zochten de samenwerking met de grootste online webwinkel van de Benelux die vanuit Geesteren zowel online als offline via een grote showroom de sporters van adviezen voorziet. Sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis zal via onderstaand artikel de sporters voorzien van een sportvoedingsadvies, zodat de tocht optimaal verreden kan worden. Tevens biedt Sportvoeding- Webshop.com via de site een voordelig sportvoedingspakket voor slechts 5 euro. Sallands mooiste fietsen vraagt het nodige van je lichaam. Natuurlijk kan je een dergelijke tocht op water en brood fietsen. Sportvoeding kan bijdragen aan een verantwoorde prestatie. Je vraagt veel van je lichaam. Geef je lichaam dan ook de gewenste energie waar het om vraagt. De vraag is; Welke sportvoeding is geschikt voor Sallands mooiste en op welk moment neem je de juiste hoeveelheid voeding? Sallands Mooiste biedt de keuze uit diverse afstanden. Een afstand waarbij gebruik van sportvoeding zeker kan bijdragen aan een goede en vooral verantwoorde prestatie. Veel sporters zijn nog onbekend met sportvoeding. Vooral de vraag: wát gebruik ik en op welk moment? Onderstaand een advies over juist gebruik van sportvoeding bij Sallandc s Mooiste. Zelf zal ik de tocht ook rijden. Door gebruik te maken van sportvoeding gaat het je veel makkelijker af. Onderstaand uitleg over een speciaal Sallands Mooiste sportvoeding pakket dat in mijn ogen geschikt is voor alle afstanden, maar met name voor de 2 langste afstanden. We bieden een interessant pakket met korting. Sallands Mooiste sportvoeding pakket van 7,50 voor 5,- euro! Een van de meest gemaakte fouten is dat je bij de Sallands Mooiste te weinig eet of drinkt. Je lichaam continue blijven voorzien van voeding is van groot belang. Uitgangspunt is dat je ieder uur iets eet. Daarnaast is het verstandig om 500ml sportdrank per uur te drinken. Bij warme omstandigheden kan dit zelfs oplopen naar 750ml per uur. Vaak krijg ik vragen over waarom zou ik geen water drinken?. Water is geen slechte keuze, maar zeker ook niet de beste keuze. Het nadeel van water is dat het je dorstgevoel onderdrukt. Hierdoor ga je nog minder drinken. Vaak zonder dat je het door hebt. Een goede vochthuishouding is van groot belang. Gebruik dan ook een sportdrank. Eventueel half om half. Dat betekent; een bidon met water en de andere bidon met sportdrank. Dat maakt het makkelijker dat je voldoende zal drinken. Het pakket bevat geen sportdrank, maar je kan heel eenvoudig 2 losse handige meeneem sachets erbij bestellen.

6 Vul je bidon met water, voeg de inhoud van het sachet toe en klaar is je sportdrank. Is de bidon leeg? Vul dan aan bij de pauzeposten die ruim voorzien zijn bij deze tocht. Naast het leveren van extra energie zorgt 3Action Sports Drink voor een snelle aanlevering van de nodige mineralen en zouten die je verliest tijdens de prestatie. Verder bevat deze dorstlesser de speciale 3Action Antikramp-formule om verzuring en spiervermoeidheid te voorkomen. In het begin van de tocht is verstandig om te kiezen voor vaste voeding. Het pakket 3 producten in vaste vorm. Neem deze repen in de eerste helft van de tocht. Je lichaam is in het begin nog in staat om vaste voeding om te zetten naar energie. Na enkele uren wordt dat moeilijker. Het is dan verstandig om over te stappen op vloeibare voeding. Je start met de Energy Xtra bar. Een lekkere energiereep. Vervolgens gebruik je de Carbo fruit en daarna het Nougat Block. En dan naar de finale. Voor het laatste stuk van Sallands Mooiste gebruik je de 3Action Guarana. Op het moment dat je 75-80% van de tocht hebt afgelegd is het lichaam het meest vermoeid. Het heeft dan weinig zin om te kiezen voor normale basisvoeding. Voordat dit omgezet is tot energie heb je waarschijnlijk de finish al gepasseerd. Je hebt iets nodig dat sterker is. De Guarana is hiervoor het ultieme product!! Wij noemen dit klepperbuisje. Op z n Twents. Je drinkt dit buisje leeg en je krijgt een boost aan energie. Geheel verantwoord en veel gebruikt in het wielerpeloton. Kortom; echt een product voor de finale. Na Sallands Mooiste is het zaak om zo snel mogelijk te herstellen. Zorgen dat je lichaam weer optimaal fit wordt na een zware inspanning. Dat kan op een hele makkelijke manier. Sporters die nog geen ervaring hebben met herstelvoeding, zullen merken dat je door dit product vele malen sneller zal herstellen. Het product heet Muscle Constructor. Je kan dit apart bij bestellen. Je bereidt dat als volgt: voeg 300ml water (of nog beter: magere melk!) toe in een shakebeker, voeg de poeder toe, schudden en klaar is je shake. Drink dit op binnen 30 minuten na het bereiken van de finish. Je zal merken dat je lichaam veel sneller zal herstellen. Neem hier 10 minuten de tijd voor. Rustig opdrinken dus. Tip: neem van huis een pakje melk mee. Dit kan je dan gebruiken voor de shake. De handige shakebeker is zeer sterk en kan je altijd blijven gebruiken. Zeer sterke beker. Kortom; alles wat je nodig hebt voor een succesvolle Sallands Mooiste zit wat mij betreft in dit pakket. Je kan naast het pakket nog twee zaken er los bij bestellen: een herstelshake zakje Muscle Constructor en 2-3 losse sachets sportdrank. Meer weten over juist gebruik van sportvoeding? Stuur dan je adviesvraag naar t.a.v. Henk-Jan Koershuis. Alle overige organisatorische vragen over Sallands Mooiste, kan je stellen aan de organisatie.

7 Het Sallands Mooiste voordeelpakket voor slechts 5,- euro bevat: 1 x Energy bar: Heerlijke energie reep voor tijdens de inspanning. Een korte inspanning? Neem dan de reep voorafgaand aan je sport. Meer uitleg? Check de uitgebreide productomschrijving. 1 x Nougat block: Eens wat anders proberen dan de traditionele sportvoedingsproducten? Dat kan met de nougat block van 3Action. Geeft je lichaam snel energie. 1 x guarana: Het product dat je een absolute boost geeft tijdens de finale. Het product werkt nog sterker dan een energy gel. Een absolute aanrader. Aan te bevelen om los bij te bestellen: 1 x Muscle constructor sachet: Herstel is een van de belangrijkste aspecten voor fanatieke atle ten. Je bent zo goed als je laatste herstel, aldus sportvoedingsdeskundige Henk-Jan Koershuis. Bereid je herstelshake met deze handige meeneem sachet 1 x hoogste kwaliteit shakebeker: voor het snel bereiden van je herstelshake muscle constructor 2-3 sachets 3Action sportvoeding Sports Drink: is de ideale, isotone dorstlesser (in poedervorm) voor sporters die zoeken naar een complete sportdrank. Naast het leveren van extra energie zorgt 3Action Sports Drink voor een snelle aanlevering van de nodige mineralen en zouten die u verliest tijdens de prestatie. Verder bevat deze dorstlesser de speciale 3Action Antikramp-for mule om verzuring en spiervermoeidheid te voorkomen. Aanbieding Lifestyle Centre! Een leuke zomeractie bij Lifestyle Centre! 3 Maanden onbeperkt sporten All-in voor 120,- Geinteresseerd? Voor meer informatie of de voorwaarden neem even contact op met Lifestyle Centre!

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes

In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes In 5 stappen zonder belemmeringen naar zakelijk succes Geschreven door: Heleen Elfrink Heleen Elfrink helpt ondernemers hun innerlijke belemmeringen aan de kant te zetten zodat ze zakelijk succesvol worden

Nadere informatie

Sociale media. en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf. multifunctioneel

Sociale media. en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf. multifunctioneel Sociale media en de verkoop van producten en diensten op een multifunctioneel bedrijf multifunctioneel Anno 2012 zijn sociale media een nieuwe klanten binnen te halen, wat er speelt en het gesprek aangaan.

Nadere informatie

Waar wij het over hebben

Waar wij het over hebben Waar wij het over hebben Introductie 3 Wie zijn wij? 5 Stap Een goede voorbereiding 6 Stap 2 Je tijd praktisch indelen 8 Ga je het doen? 0 Stap 3 Alles te doen met volle aandacht 2 En nu aan de slag 4

Nadere informatie

Rapport Biebpanel. 2014 Tabellenbijlage. Meting 1 tarieven en leenvoorwaarden. Westfriese Bibliotheken

Rapport Biebpanel. 2014 Tabellenbijlage. Meting 1 tarieven en leenvoorwaarden. Westfriese Bibliotheken Rapport Biebpanel 204 Tabellenbijlage Meting tarieven en leenvoorwaarden Westfriese Bibliotheken April 204 Welk type abonnement heeft u? Anders, namelijk... Comfort had ik; inmiddels opgezegd geen Geen

Nadere informatie

Lees het ervaringsverhaal van Wimyke de Bruin. Kwartaalbericht 3, 2014, jaargang 6

Lees het ervaringsverhaal van Wimyke de Bruin. Kwartaalbericht 3, 2014, jaargang 6 Lees het ervaringsverhaal van Wimyke de Bruin Kwartaalbericht 3, 2014, jaargang 6 INHOUD Voorwoord 2 Matijs Jansen Organisatie 4 Tegenkracht Stichting Tegenkracht 5 Wat biedt en doet Tegenkracht Helpdesk

Nadere informatie

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers

cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers cursusboek Go Social social media workshop aangeboden door ActiZ, brancheorganisatie voor zorgondernemers, 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: social media anno nu... 4 1.1 Hoeveel mensen maken er gebruik

Nadere informatie

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Ik word ouder. Cursus over ouder worden voor mensen met een beperking. www.kennispleingehandicaptensector.nl

Ik word ouder. Cursus over ouder worden voor mensen met een beperking. www.kennispleingehandicaptensector.nl Ik word ouder Cursus over ouder worden voor mensen met een beperking www.kennispleingehandicaptensector.nl Voorwoord Mensen met een beperking worden steeds ouder. Dat heeft gevolgen voor alle leefgebieden.

Nadere informatie

Onderlinge staat voor persoonlijk advies

Onderlinge staat voor persoonlijk advies Editie 20132 Ons werk Tips tegen inbraak Alpe d HuZes ONDERLINGE NIEUWS Reisadvies Onderlinge staat voor persoonlijk advies Gelukkig. De dagen dat een colporteur in verzekeringen ongevraagd bij u aan de

Nadere informatie

Jouw marketingplan in acht stappen

Jouw marketingplan in acht stappen Jouw marketingplan in acht stappen Werkboek voor ondernemers in de multifunctionele landbouw 1 INHOUD Inleiding... 3 Wat is marketing en waarom een marketingplan?... 4 Stap 1. Formuleren van doelstellingen...

Nadere informatie

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers

Pinterest Marketing. deserves your interest. Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh. Handboek voor marketeers en ondernemers Pinterest Marketing deserves your interest Handboek voor marketeers en ondernemers Geschreven door: Ernst Jan Bos Wendy Broersen Suzanne Wartenbergh Inhoudsopgave Inleiding... 4 1. Pinterest?... 5 De kracht

Nadere informatie

De Ideale Studie Methode

De Ideale Studie Methode De Ideale Studie Methode 1 Delen uit dit E-BOOK zijn afkomstig van de site van StudieVitaminen.nl en het boek Haal meer uit je hersenen. MTcompany 2012 Auteur: Mark Tigchelaar StudieVitaminen.nl Alles

Nadere informatie

Verdubbel Jouw Coachingsbedrijf in één Jaar

Verdubbel Jouw Coachingsbedrijf in één Jaar Verdubbel Jouw Coachingsbedrijf in één Jaar In 10 stappen Online Zichtbaar, Meer Omzet en Vrijheid door Erno Hannink Verdubbel je coachingsbedrijf in één jaar/hannink 2 Verdubbel jouw coachingsbedrijf

Nadere informatie

Boeken BIJLAGE 2. Meerdere exemplaren van de boeken die we gaan lezen, zodat we ruim de tijd hebben om een boek te lezen

Boeken BIJLAGE 2. Meerdere exemplaren van de boeken die we gaan lezen, zodat we ruim de tijd hebben om een boek te lezen BIJLAGE 2. Overzicht van de gegeven suggesties m.b.t. wat er volgens leesgroepen nodig is om de uitleen van boeken door bibliotheken voor leesgroepen te verbeteren Boeken De bibliotheek zou meer exemplaren

Nadere informatie

ADVIESRAPPORT. Vrijwilligerstekort verminderen op korte termijn. 2 februari 2011 [ADVIESRAPPORT BC GO!]

ADVIESRAPPORT. Vrijwilligerstekort verminderen op korte termijn. 2 februari 2011 [ADVIESRAPPORT BC GO!] ADVIESRAPPORT Vrijwilligerstekort verminderen op korte termijn Opdrachtgever: BCGO! Auteur: Lieuwe Geesing & Johnny Ligtlee Groningen: Maart 11 1 Inhoudsopgaven: 2 februari 2011 [ADVIESRAPPORT BC GO!]

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

MEE Nederland. Raad en daad voor iedereen met een beperking. Moeilijk lerend. Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind

MEE Nederland. Raad en daad voor iedereen met een beperking. Moeilijk lerend. Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind MEE Nederland Raad en daad voor iedereen met een beperking Moeilijk lerend Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind Moeilijk lerend Uitleg over het leven van een moeilijk lerend kind Inhoudsopgave

Nadere informatie

1 daagse training time-management

1 daagse training time-management Open oor Inschrijving een groep 1 daagse training time-management Slim Werken + Creatief Werken edere dag een SlimWerken.COM Julianapark 48-5 5046 GB Tilburg T 013-5770495 M 06-27326562 E contact@slimwerken.com

Nadere informatie

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit

Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Handleiding MyWheels Buurtmobiliteit Inhoudsopgave 1. Buurtmobiliteit 2. Delen via MyWheels: hoe het werkt 3. Lid worden 4. Je dashboard 5. Huur een auto 6. Verhuur je auto 7. De MyWheels app 1. Buurtmobiliteit

Nadere informatie

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn:

De punten die in de zes werkbladen een voor een aan de orde komen zijn: in zes stappen voorblad Voorblad 1 Inleiding Bij vrijwilligersbeleid gaat het er om op een meer doordachte en planmatige manier aandacht te geven aan de mensen die het werk doen in de vereniging. De werkbladen

Nadere informatie

UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE

UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE UITGEWERKT DRAAIBOEK VOOR TRAINERS REALISTEN ROADMOVIE Op www.derealisten.nu bij het kopje methodiekboek vindt u alle benodigde trainingsmaterialen. De prezi presentatie voor de trainingsbijeenkomsten

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Magazine. vol onmisbare informatie. 4 Startkabaal 10 Verslag Social Event 2008 12 Bedrijfsfilosofie 15 Nieuwe klanten werven 23 Optrekken en stilstaan

Magazine. vol onmisbare informatie. 4 Startkabaal 10 Verslag Social Event 2008 12 Bedrijfsfilosofie 15 Nieuwe klanten werven 23 Optrekken en stilstaan vol onmisbare informatie Magazine NOVEMBER 2008 In deze editie 4 Startkabaal 10 Verslag Social Event 2008 12 Bedrijfsfilosofie 15 Nieuwe klanten werven 23 Optrekken en stilstaan Magazine Colofon Uitgever

Nadere informatie

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe?

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Inhoud 1. Voor wie is deze brochure?...4 2. Introductie...5 3. Vermoeidheid een klacht?...5 4. Geen gewone vermoeidheid...5 5. Oorzaken van vermoeidheid...11

Nadere informatie

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen

Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken. COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Samenwerkende PSO s Nederland & Vereniging van Openbare Bibliotheken COMMUNICATIETOOLKIT GASTLENEN Bijlage 4 van Implementatieplan Gastlenen Inhoudsopgave Inleiding 2 1. Interne communicatie 3 1.1 Factsheet

Nadere informatie

Zorgzaam. Zorgeloos op wintersport. Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts. Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger

Zorgzaam. Zorgeloos op wintersport. Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts. Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger Zorgzaam ZORGVERZEKERING 2015 Weten hoe te kiezen maakt besparen eenvoudiger Zorg op Goeree- Overflakkee De rol van gemeente en huisarts Zorgeloos op wintersport Meer informatie en tips op www.devogel.nl

Nadere informatie

Mijn-Cloud. Schooljaar 2013-2014

Mijn-Cloud. Schooljaar 2013-2014 juli 2014 Jaargang 12 nr. 5 Schooljaar 2013-2014 Het zit er al weer bijna op, ook schooljaar 2013-2014 is voorbij. Soms moet je even een moment nemen om om te kijken, te kijken naar de ontwikkelingen waar

Nadere informatie