NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN"

Transcriptie

1 ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 16 November 2018 Begintijd uur Eindtijd uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 16 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde (voorzitter), Simon op t Hof (secretaris) en Dick v.d. Linde (penningmeester). OPENING 1 Onze voorzitter Jaap van Langevelde heet iedereen van harte welkom op onze algemene ledenvergadering en vraagt om stil te staan bij het verlies van 5 trouwe supporters van onze vereniging, te weten : Corina van Houte, Huib Poleij, Jo Maas, Ko Bauer en Jaap Paauwe. Tevens geniet hij wekelijks van de grote trainingsopkomst en de prima sfeer die er op dit moment heerst binnen onze vereniging. 2 INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Afmeldingen : Armand Dek (ziek), Fred van Luijk, Gertjan Poleij, Jordan van Langevelde, Krijn Saman, Sjaak de Winter en Martin Poleij. Ingekomen stukken : Rondvraagpunten van Frans Nieuwenhuize (behandelen we bij punt 12 van de agenda), pad naar trainingsvelden is erg donker en netten ballenvanger veld 3 zijn echt aan vervanging toe (laatste 2 punten staan op agenda e.v. Bestuursvergadering). 3 VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 17 november 2017 Geen op- of aanmerkingen waarna het verslag goedgekeurd wordt. 4 HOOFDBESTUUR Aftredend en herkiesbaar : Jaap van Langevelde, Dick van de Linde en Simon op t Hof. Alle 3 de bestuursleden worden herkozen. Aftreden : Fred van Luijk. Fred heeft zijn taken reeds neergelegd, is helaas niet aanwezig maar wordt nogmaals bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren. Voorstel nieuw bestuurslid : Ewout Dek Ewout heeft aangegeven ook graag op bestuursniveau wat te willen betekenen voor onze vereniging. Omdat er geen tegenstemmen zijn, neemt Ewout plaats achter de bestuurstafel en wordt benoemd als Hoofdbestuurslid van de V.V. Kruiningen. Simon en Dick zijn voornemens na dit seizoen te stoppen als Hoofdbestuurslid.

2 5 VERSLAG AFGELOPEN SEIZOEN 2016 / 2017 EN VOORUITBLIK KOMEND SEIZOEN 2017/2018 (JEUGD / PETER PAAUWE) Peter geeft een uitgebreide toelichting met behulp van een aantal sheets over onze jeugdafdeling verleden, heden en toekomst.

3

4

5 6 VERSLAG AFGELOPEN SEIZOEN 2017 / 2018 EN VOORUITBLIK KOMEND SEIZOEN 2018 / 2019 (SENIOREN / ARMAND DEK) Verslag Seizoen 2017/2018 We zijn het seizoen gestart met 3 elftallen en hebben het seizoen ook zo af kunnen maken, al was het vaak tot vrijdagavond laat puzzelen om alles weer rond te krijgen. 1 e elftal Zoals vorig jaar al aangegeven was dit het laatste seizoen onder leiding van Will Raats. Wederom was het een seizoen waarin we onderin de 3e klasse mee hebben gedraaid. Uiteindelijk hebben we ons op de voorlaatste speeldag veilig gespeeld. Aan het eind van het seizoen heeft Hans de Jong aangegeven te stoppen als verzorger. Hij is overgestapt naar DBGC uit Oude Tonge. 2 e elftal Dit was het eerste seizoen van Krijn Saman als trainer van het 2e. Dit elftal was een mix van spelers die de overstap hebben gemaakt uit de JO-17 en een aantal ervaren spelers. De doelstelling was om de jonge spelers te laten wennen aan het senioren voetbal. Uiteindelijk hebben 3 spelers de stap naar de eerste selectie kunnen maken. Als bestuur zijn we blij met deze ontwikkeling. 3 e elftal Leider Brian de Winter heeft iedere week alles uit de kast moeten halen om een elftal op de been te krijgen, maar uiteindelijk is het bijna altijd gelukt. Brian heeft aan het eind van het seizoen aangegeven te stoppen als leider omdat hij graag in het 2e wil gaan voetballen. Vooruitblik Seizoen 2018/2019 Ook dit seizoen zijn we gestart met 3 elftallen. Als vervanger van Hans is René de Vos vanaf dit seizoen verzorger van de vereniging. Hij is op dinsdag en donderdag aanwezig op de club en is op zaterdag aanwezig bij de wedstrijden van het eerste. 1 e elftal Dit seizoen is het eerste jaar onder leiding van Thomas de Ridder. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij al de nodige ervaring als trainer in het Zeeuwse voetbal. Wij zijn dan ook blij met hem als trainer. Het eerste heeft een moeizame competitiestart met 6 punten uit 7 wedstrijden. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat er snel meer punten gepakt gaan worden. In het bekertoernooi hebben we de derde ronde bereikt. Zoals het er nu uitziet spelen we dinsdag 11 december de volgende bekerwedstrijd.

6 2e elftal Dit seizoen staat het 2e wederom onder leiding van Krijn Saman en leider Jacco van Iwaarden. De doelstelling is,net als vorig seizoen, het klaarstomen van jonge spelers voor de eerste selectie. Helaas zijn een aantal spelers die zijn overgestapt vanuit de JO-17 al afgehaakt, maar we zijn nog steeds overtuigd dat dit de beste oplossing is zolang er geen JO-19 is op Kruiningen. 3 e elftal Voor het derde was het lastig een leider te vinden. Uiteindelijk heeft Jan de Bruijn aangegeven deze taak voorlopig op zich te nemen. Op zaterdag worden de zaken verder onderling geregeld. Wel blijft het een probleem om iedere zaterdag een elftal op de been te krijgen. 7 VERSLAG AFGELOPEN SEIZOEN 2017 / 2018 EN VOORUITBLIK KOMEND SEIZOEN 2018 / 2019 (SPONSORCOMMISSIE / ARMAND DEK) Jaarverslag sponsorcommissie Beste leden. Sponsoren blijven een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging. Ons sponsorbestand is gelukkig nog steeds goed gevuld. Ook afgelopen seizoen hebben de sponsoren de VV Kruiningen weer een mooie bijdrage geleverd aan VV Kruiningen. Inkomsten Verhuur van reclameborden club van 45 advertenties website sponsors wedstrijdballen Mutaties 2017/2018 Nieuw bord Roem van Yerseke. Sponsor Jaarlijkse Mosselavond. Helaas ook diverse opzeggingen Nieuwe leden club van 45 Uitgaven Materiaal gekocht (ballen, tenues). Een bijdrage in de waskosten en keepershandschoenen van de senioren. Laatste jaren geld gereserveerd voor 75-jarig jubileum

7 Club van 45 De opbrengsten van de club van 45 zullen gaan gebruikt worden voor het aankleden van de nieuwe kleedkamers Mutatie Hoofdsponsor Hoofdsponsor Emté heeft aangegeven te stoppen i.v.m. de naamswijziging naar Coop. Na diverse gesprekken hebben we in Houthandel Reimerswaal een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor de komende 3 seizoenen. Zowel het 1e als het 2e elftal speelt vanaf morgen in de nieuwe tenues. Daarnaast krijgen alle spelers van het 1e en 2e elftal een nieuwe tas, welke is gesponsord door JAVALA. Sinds vorige week hebben alle spelers van het 1e en het 2e elftal een polo om voor en na de wedstrijd te dragen. Deze zijn gesponsord door Nicky Bauer, Yaron Krombeen, Thomas Paauwe en William vd Velde. Nieuwe tenues jeugd Alle jeugdteams krijgen binnenkort een nieuw tenue. Op de shirts staat sponsors jeugd vvk Zo spelen alle jeugdteams in hetzelfde tenue. Deze tenues zijn o.a. mogelijk gemaakt door de verkoop van loten voor de grote clubactie. Ook heeft de MO15 recent nieuwe tassen gekregen van Sponsor Raintec. De pupil van de Week bal, die de pupil krijgt bij iedere thuiswedstrijd (voorzien van handtekeningen 1 e elftal spelers), is gesponsord door Hapro uit Kapelle. Met de sportieve groeten, De sponsorcommissie 8 NIEUWBOUW / VERBOUW KLEEDACCOMMODATIE / 75 JARIG JUBILEUM Simon licht toe aan de vergadering met behulp van een PowerPoint presentatie hoe de renovatie / verbouwing van de kleedkamers eruit gaat zien, hoe de bouwplanning verloopt en welke werkzaamheden / beslissingen er nog genomen moeten worden met betrekking tot de verbouwing. Hij eindigt met een presentatie wat de stuurgroep al gedaan heeft, welke plannen er liggen en hoe we het eerste half jaar van 2019 tot een groot feest en succes willen gaan maken in het kader van ons 75 jarig bestaan!

8 9 VERSLAG KASCOMMISSIE Namens de kascommissie,(robin Krijger, Jan Kees van Liere, Thomas Paauwe) wordt verslag uitgebracht door Thomas. De controle heeft geen reden gegeven tot op- of aanmerkingen en de penningmeester wordt dan ook gedechargeerd. Thomas heeft er 3 jaar opzitten en wordt herkozen voor een 2 e termijn van 3 jaar. 10 FINANCIEEL VERSLAG SEIZOEN 2017 / 2018 Dick neemt om ons met behulp van enkele PowerPoint sheets mee door de Verlies en Winst rekening en Balans van het afgelopen seizoen. 11 BEGROTING SEIZOEN 2018 / 2019 De door Dick en Frans opgestelde Begrote Inkomsten en Uitgaven voor 2018 / 2019 geven vanuit de ALV geen reden tot op- of aanmerkingen. 12 RONDVRAAG Frans Nieuwenhuize Op de homepage van onze website staan tegenwoordig niet meer de namen vermeld van de spelers van het 1 e voor de aankomende wedstrijd. Uit navraag mijnerzijds wordt mij verteld dat de trainer dat niet wil. Het kan toch niet zo zijn dat de trainer bepaald wat er op de website wordt vermeld! Zelfs de wedstrijd van het 1 e staat zelden vermeld. Laat staan de uitslag. Trainer wil idd niet dat tegenstander op de hoogte is welke spelers er bij de selectie zitten, en worden dus niet op de website vermeld of doorgegeven voor in het programmablad tegenstander. Hoofdbestuur is hiermee akkoord. Dat uitslag van 1 e alleen bij de uitslagen (Sportlink) vermeld staat is een gemis, we zijn echter ook afhankelijk van de aanlevering aan de webmaster. Is ook zo bij Twitter (afhankelijk of hij aanwezig is) en Facebook. Binnenkort staat afspraak gepland (Social Media commissie) om eens te kijken hoe we dit beter en makkelijker kunnen gaan doen. Frans Nieuwenhuize Met grote regelmaat constateer ik dat het trainingsveld (3 e veld) wordt gebruikt door nietleden. Er wordt gesleept met doeltjes met als gevolg dat of de netten of de doeltjes vernielingen vertonen. Armand Dek kan dit bevestigen. Afgelopen vrijdag hebben wij samen zo veel mogelijk netten van trainingsdoeltjes vastgezet. Diezelfde vrijdag was ik samen met Henk Meerman nieuwe netten aan nieuwe doeltjes aan het bevestigen. Komt er een horde jeugd (niet-leden) het trainingsveld op en begint aan doeltjes te sleuren

9 om te gaan voetballen. Wij hebben ze weggestuurd naar het kleine trainingsveldje. Of dit wordt toegestaan door de gemeente weet ik niet, maar het kan toch niet zo zijn dat de vv Kruiningen opdraait voor vernielingen. Ook komen wij op maandagmorgen rondslingerend afval tegen. Het is al jaren een discussie of we deze niet-leden / potentiele leden moeten wegsturen, of positief moeten benaderen. Kleine trainingsveldje wordt gedoogd, maar uiteraard kan het niet zo zijn dat er vernielingen plaatsvinden. Gesleep met doelen gebeurd ook door onze eigen leden tijdens trainingen, dus is heel moeilijk aan te tonen door wie en wanneer iets stuk gemaakt is. Zijn er specifieke zaken/ vernielingen die aantoonbaar door iemand aangericht zijn, horen wij dit als bestuur graag uiteraard. Frans Nieuwenhuize Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat er op het 2 e veld in het doelgebied wordt getraind. Afgelopen zaterdagmorgen zag ik tijdens het gereed maken van de velden dat het slotje van de beugel (die om de doellat vastzit) op de grond lag. Dus iemand met een sleutel heeft dat slotje opengemaakt en het net naar beneden gedaan. Afgelopen maandag zat het slotje nog om de beugel. (zelf geconstateerd) Het 2 e veld ligt er al zo beroerd bij, dat er in mijn ogen zo min mogelijk op getraind moet worden. Deze week zijn de trainers er nogmaals op geattendeerd dat er absoluut NIET in de doelgebieden getraind mag worden. Dit is al jaren het beleid, maar dus helaas niet bij alle trainers duidelijk. Ook nieuwe trainers moeten via een soort handleiding op de hoogte zijn van dit soort regels. Jos Dek Jos vraagt zich af of we het beleid m.b.t. rouwadvertenties niet moeten herzien. Voor géén van de door de voorzitter in zijn opening genoemde supporters is een advertentie geplaatst, terwijl ze toch veel voor de club betekent hebben. Voorzitter antwoord dat er beleid gemaakt is, juist om discussie te voorkomen wanneer je wel en wanneer je geen advertentie zet. Hieronder wat vastgesteld is tijdens de HB vergadering 06/01/2014. Eerstvolgende vergadering zal besproken worden of beleid aangepast moet worden. 4 BELEID ROUWADVERTENTIE Na enige discussie omtrent het wel of niet plaatsen van een advertentie,is besloten om beleid aan te passen en vanaf heden bij het overlijden van een lid van de vv Kruininge altijd een advertentie te plaatsen namens de voetbal.

10 Peter Rikkers Peter stelt de vraag of we het WIFI netwerk uit kunnen breiden (Wifi Guest?). Staat reeds op de agenda voor het eerder genoemde Social Media overleg. Ook vraagt hij of we als V.V. Kruiningen ook geen rookbeleid op moeten stellen. Eerstvolgende Bestuursvergadering zal dit op de agenda komen. Edwin van Houte Edwin merkt op dat de lamp bij de voordeur van de verzorgingsruimte kapot is, waardoor het nog donkerder is daar. Zal met spoed opgepakt worden. Frans Nieuwenhuize Frans mist 1 van onze bladblazers, die schijnbaar op de tennis zou liggen. Niemand van de aanwezigen weet hiervan, dus zal asap onderzoek naar gedaan worden. 13 SLUITING Niets meer aan de orde zijnde sluit de voorzitter de vergadering onder dankzegging voor ieders aanwezigheid en inbreng.

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 17 November 2017 Begintijd 20.00 uur Eindtijd 21.30 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 17 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 14-10-2016 Begintijd 20.15 uur Eindtijd 21.30 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 22 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 23-10-2015 Begintijd 20.00 uur Eindtijd 21.30 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 23 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

NOTULEN. ALGEMENE LEDENVERGADERING v.v. KRUININGEN

NOTULEN. ALGEMENE LEDENVERGADERING v.v. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING v.v. KRUININGEN Datum 10-10-2014 Begintijd 20.00 uur Eindtijd 21.30 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 26 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Wordt u onze Sponsor?

Wordt u onze Sponsor? Wordt u onze Sponsor? Sponsorovereenkomsten voetbalvereniging VV Bareveld. Wie of wat is VV Bareveld. VV Bareveld is een op 17 oktober 1946 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Bareveld, Drenthe/Groningen,

Nadere informatie

Sinds Sinds Inspraakavond DBGC Za-Zo

Sinds Sinds Inspraakavond DBGC Za-Zo Inspraakavond DBGC Za-Zo Onderzoekcommissie Za-Zo 16 februari 2011 Agenda >> Opening voorzitter Onderzoekcommissie Za-Zo >> Toelichting Onderzoekcommissie Za-Zo >> Taakomschrijving >> Terugkoppeling enquête

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering DOS Kampen

Notulen Algemene Ledenvergadering DOS Kampen DOS Kampen Bezoekadres: Sportpark De Maten, De Maten 8 Correspondentieadres: Postbus 172 8260 AD KAMPEN Tel. Secretariaat 038-3313900 E-mail Website secretaris@doskampen.nl www.doskampen.nl Notulen Algemene

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter.

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter. Notulen Extra Algemene Ledenvergadering Hotel Restaurant Den Engel 18 juli 2016, 20.00 uur 1. De voorzitter opent de vergadering om 20.10 en heet een ieder van harte welkom op deze extra algemene ledenvergadering.

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Welkom beste Sponsor!

Welkom beste Sponsor! Sportpark Vianen Vooruit, Koebaksestraat 35B, 5434LC VIANEN Tel: 0485-315913 Website: www.vianenvooruit.nl Welkom beste Sponsor! Sporten doe je voor je plezier. Vianen Vooruit wil ieder lid de optimale

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen.

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. Notulen Algemene Ledenvergadering gehouden op 12-december 2014 Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. 1. Opening

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 AGENDA 1. Welkom Peter 2. Voorstellen Jeugdafdeling Peter 3. Stand van zaken FC Rijnvogels Peter 4. Spelregelbewijs en contributie Peter 5. Hoofd

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

LEDENVERGADERING 2004.

LEDENVERGADERING 2004. Windesheim, 25 november 2004 LEDENVERGADERING 2004. Aanwezig: 5 bestuursleden + 33 leden Afwezig met kennisgeving: Leden: Erik Bredewold, Rein van Lohuizen, André Frijlink en Freddy Biesemaat 1. OPENING:

Nadere informatie

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor Voor open Doel is terug Na jaren van afwezigheid is de Voor open Doel terug. Tot het eind van de jaren 90 was dit het clubblad van de vv Froombosch. Nu zal het verder gaan als onze nieuwsbrief. Hierin

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Het Algemeen Bestuur van Roda 46 nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 november 2018. Agenda 1. Opening De voorzitter, Onno

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19.

Selectie elftallen zijn alleen de eerste 2 elftallen van een afdeling. Bv JO19-1 en JO19-2 en MO19-1 en MO19-2 O19 staat voor JO19 en MO19. Trainings-bepalingen Algemeen: De trainingen voor seizoen 2017-2018 kunnen gestart worden volgens onderstaand schema Selectie elftallen van: Senioren, O19, O17 O15 : start maandag 21 augustus Senioren

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt.

Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt. Notulen Algemene voorjaarsledenvergadering van Sportvereniging V.E.N.O. gehouden op 22 mei 2013 om 20.00 uur. Aanwezig 28 leden (inclusief Bestuursleden) Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG Versie: 1 juli 2012 Beste leden, Naar aanleiding van opmerkingen binnen de club over hoe om te gaan met (sponsor) kleding en wie waar verantwoordelijk voor is heeft de

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse.

SINCE 1957. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo. Oude Tonge, maart 2011. Commissie Za-Zo. Hans Teyn. Marcel Pieterse. Adviesrapport s.v. D.B.G.C. Commissie Za-Zo SINCE 1957 Oude Tonge, maart 2011 Commissie Za-Zo Hans Teyn Marcel Pieterse Tim Fransen Rob van den Berg Mike Jacobs INHOUDSOPGAVE Inleiding 3 Onderzoek en analyse

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Aftrap september AFTRAP SV Walcheren 22 september

Aftrap september AFTRAP SV Walcheren 22 september Aftrap 2017-2018 22 september 2017 AFTRAP 2017-2018 SV Walcheren 22 september 2017 1 BESTUUR : Voorzitter Penningmeester Secretaris : Raymond Winterswijk : Hans Schipper : Rob Verdam AFTRAP 2017-2018 SV

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V.

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. 2 november 2018 1 Agenda Mag ik me Voorstellen Organisatiestructuur Doelstelling jeugdteams Rood to Success Veilig Sportklimaat AVG Vragen en Discussie 2 Mag ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur

Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober Aanvang uur Notulen Algemene ledenvergadering VV Callantsoog 28 oktober 2014. Aanvang 20.00 uur 1. Opening ( Ap) Voorzitter Ap opent vergadering en heet aanwezigen welkom. 2. Notulen vorige ALV Geen notulen besproken

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

AGENDA LEDENVERGADERING 2016

AGENDA LEDENVERGADERING 2016 AGENDA LEDENVERGADERING 2016 Het bestuur van LSVV nodigt alle leden uit tot deelname aan de algemene ledenvergadering van 2016 welke zal worden gehouden in de kantine van LSVV op vrijdag 30 september 2016,

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

Zaterdag 29 oktober Kangoeroetraining om uur in de Sporthal.

Zaterdag 29 oktober Kangoeroetraining om uur in de Sporthal. WEEKBERICHT DOS'46 28 JAARGANG NR. 7 24 oktober 30 oktober 2016 5 Redactieadres: A. Baylé Raadhuislaan 40 7948 BX Nijeveen tel: 06-23605498 E-mail adres: weekbericht@dos46.nl KOPY MAILEN OF DOORBELLEN

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012 Datum: 24 oktober 2012. Locatie: Kantine Voetbalvereniging Zeddam Aanwezig: 18 leden inclusief de leden van het bestuur. Notulist: Petra Bieleveldt Afmeldingen: Bennie

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Agenda (1) 1. Opening, vaststelling agenda en mededelingen 2. Notulen vergadering 6 oktober 2014 3. Jaarverslag seizoen 2014/2015 en vooruitblik

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Ledenvergadering LAC Frisia 1883

Ledenvergadering LAC Frisia 1883 L.A.C. Frisia 1883 Ledenvergadering LAC Frisia 1883 Maandag 12 december 2016 Agenda: 1. Opening L.A.C. Frisia 1883 2. Ingekomen stukken 3. Notulen van de Algemene ledenvergadering d.d. juni 2016 4. Jaarverslag

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. De agenda wordt vastgesteld.

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. De agenda wordt vastgesteld. 40 Verslag van de algemene ledenvergadering van de VV Aduard 2000 op vrijdag 11 december 2015. Aanwezig: Feike v.d. Heide, Albert Buiter, Willem Hanenburg, Arend-Jan Linde, Antje Wagenaar, Gert Jaap Gunnink,

Nadere informatie

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen Sponsorgids '14-'15 Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen INHOUDSOPGAVE 1. Introductie sponsoring 2 2. Sponsoring algemeen 4 3. Contractsponsoring 5 4. Reclamebord sponsoring..

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken 6 oktober 2017 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Timo Groot (vice voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Jeroen

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring)

Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) BIJLAGE 8 SPONSORING 8.1 SPONSOROPTIES SV GROL 2012 Hierbij een overzicht van de sponsormogelijkheden bij de s.v. Grol (Sponsorplan aan te vragen bij Hoofdbestuurslid Sponsoring) 1. Hoofdsponsor s.v. Grol

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de nieuwe editie van onze Scheepstoeter. In deze Scheepstoeter kunt u lezen over de volgende onderwerpen: 1. De VVZA-kalender

Nadere informatie