VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren."

Transcriptie

1 VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om ook in de toekomst te kunnen overleven. Dit geldt ook voor VV de Heeg. Voetbalvereniging de Heeg is opgericht op 29 augustus De club draait daarmee ruim 30 jaar mee in het amateurvoetbal. Momenteel zijn er circa 240 amateurvoetballers lid van VV de Heeg. Van dit aantal komt een groot percentage uit de eigen wijk. VV de Heeg is dan ook de grootste vereniging van de wijk en speelt op die manier een belangrijke(sociale) rol. De circa 240 leden zijn onderverdeeld in 10 teams, waarvan 4 seniorenteams en 9 jeugdteams. De overige leden van VV de Heeg zijn bestuursleden, jeugd- en elftalleiders, clubscheidsrechters, technische staf, medische staf en steunende leden. Het aantal leden is nog steeds aan het groeien. De afgelopen jaren heeft de club flink wat tegenslagen te verwerken gekregen. Veel leden verlieten de club. Financieel op de rand van de afgrond. Maar nu klimmen we omhoog vanuit het dal. De afgelopen periode heeft VV De Heeg de exploitatie van de kantine in eigen beheer kunnen voortzetten. Tevens heeft er op financieel gebied de laatste jaren een positieve ontwikkeling plaats gevonden en is de club op een positieve manier aan het groeien. VV De Heeg is op weg om weer een gezonde vereniging te worden en is met medewerking van leden en vrijwilligers steeds verder aan het groeien. VV De Heeg speelt een belangrijke sociale rol in de wijk De Heeg. Met veel kinderen in de Wijk De Heeg willen wij dan ook als Voetbalvereniging een groot aantal van deze kinderen bij onze vereniging laten voetballen. Het plan is om de jeugd van VV De Heeg weer terug te brengen op het niveau dat het ooit geweest is, namelijk groot qua aantallen en hoog qua niveau. We willen de komende tijd toewerken naar een jeugd bestaande uit minimaal 10 jeugdelftallen. Het plan is duidelijk: VV De Heeg weer op de kaart zetten op een positieve manier. De club weer groot maken. Veel gezelligheid en plezier. En uiteindelijk natuurlijk sportief succes. Om deze dromen en ambities waar te maken en te kunnen realiseren hebben we ook hulp nodig van buitenstanders. Niet alleen op sportief gebied maar ook op financieel gebied. Daarom is onze vraag aan u of u en uw bedrijf wellicht geïnteresseerd zijn om samen met ons naar deze droom toe te werken en ons daarbij bij te staan doormiddel van sponsoring.

2 Uw bijdrage zal VV De Heeg helpen op weg om deze ambities waar te maken. In ons volledige geactualiseerde sponsorboek treft u alle sponsormogelijkheden aan. Indien u dit op prijst stelt willen wij graag ons verzoek in een persoonlijk gesprek komen toelichten. U kunt ons bereiken op het nummer of voor een afspraak. Met een sportieve groet, Wim Verweij Voorzitter VV De Heeg Dave Roumans Seniorenzaken VV De Heeg Kevin Verweij Jeugdcoördinator VV De Heeg

3 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Hoofdsponsor VV De Heeg. Met deze keuze is het mogelijk om Hoofdsponsor te worden van VV De Heeg. Als u kiest voor deze optie, wordt u als bedrijf de belangrijkste en grootste sponsor binnen VV De Heeg. Als grootste sponsor binnen de vereniging wordt u sponsor van de selectie van VV De Heeg. - De tenues van het 1 ste en 2 de elftal worden voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. - In overleg is het daarnaast mogelijk om de trainingspakken van het 1 ste en 2 de elftal, de tassen van het 1 ste en 2 de elftal en de trainingspakken van de technische staf voorzien worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U krijgt een reclamebord op het kunstgrasveld van VV De Heeg op Sportpark Zuid. - Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie op Sportpark Zuid voor aanvang van thuiswedstrijden van het 1 ste elftal. - U krijgt gedurende uw sponsorschap gratis entree voor twee personen bij thuiswedstrijden van het 1 ste elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe shirts. Waar u op de foto gaat met de selectie en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Het Hoofdsponsorschap van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van minimaal 2 jaar. De kosten voor de hoofdsponsoring bedragen. - Richtprijs 4.000,- per jaar (de definitieve prijs is in overleg te bepalen).

4 Sponsoring VV De Heeg d.m.v. een reclamebord. De sponsor wordt de mogelijkheid geboden om langs het hoofdveld een reclamebord te plaatsen. - Advertentie op de internetsite van VV De Heeg gedurende de duur van de overeenkomst - Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie op Sportpark Zuid voor aanvang van thuiswedstrijden van het 1 ste elftal. Condities: De (kunststof) reclameborden hebben een afmeting van: - enkel 320cm x 78cm of - dubbel 640cm x 78cm. De reclameborden worden gemaakt door de vaste leverancier van de vereniging en blijven eigendom van de vereniging. De sponsor levert de volledige uitgewerkte lay-out voor het reclamebord aan de vereniging. Er dient een contract met een minimale looptijd van 1 jaar getekend te worden Bij een dubbel bord wordt het sponsorbedrag met 50% van de kosten per jaar verhoogd. De kosten voor sponsoring middels een reclamebord bedragen: - Contract voor 5 jaar. Kosten 400,- per jaar. Aanmaakkosten reclamebord (met witte achtergrond) voor rekening VV De Heeg. Na 5 jaar zonder opzegging stilzwijgend verlengd, telkens per seizoen. - Contract voor 3 jaar. Kosten 450,- per jaar. Aanmaakkosten voor rekening VV De Heeg. Zonder opzegging stilzwijgend verlengd, telkens per seizoen. - Contract voor 1 jaar. Kosten 500,- per jaar. Aanmaakkosten voor rekening VV De Heeg. Zonder opzegging stilzwijgend verlengd, telkens per seizoen. * Voor alle reclameborden geldt: een gekleurde achtergrond voor rekening sponsor.

5 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Wedstrijdsponsor VV De Heeg 1 Met deze keuze is het mogelijk om Wedstrijdsponsor te worden van VV De Heeg. Als u kiest voor deze optie wordt u als bedrijf eenmalig sponsor binnen VV De Heeg. Als sponsor binnen de vereniging wordt u sponsor van de wedstrijd van VV De Heeg 1. - Uw bedrijfsnaam en logo wordt op een prominente plaats vermeld ten tijde van de wedstrijd. - Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie op Sportpark Zuid voor aanvang van de desbetreffende thuiswedstrijd van het 1 ste elftal. - U krijgt gratis entree voor twee personen bij de desbetreffende thuiswedstrijd van het 1 ste elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid. Wedstrijdsponsor van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van minimaal 1 wedstrijd. De kosten voor wedstrijdsponsor bedragen: - Richtprijs: 60 euro per wedstrijd.

6 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Sponsor Trainingspakken VV De Heeg 1 ste en 2 de elftal wordt u als bedrijf sponsor binnen VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de selectie van VV De Heeg - De trainingspakken van het 1 ste en 2 de elftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 36 trainingspakken die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie op Sportpark Zuid voor aanvang van thuiswedstrijden van het 1 ste elftal. - U krijgt gedurende uw sponsorschap gratis entree voor twee personen bij thuiswedstrijden van het 1 ste elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe kleding. Waar u op de foto gaat met de selectie en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de trainingspakken van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: per jaar 750,00.

7 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Sponsor Tassen VV De Heeg 1 ste en 2 de elftal wordt u als bedrijf sponsor binnen VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de selectie van VV De Heeg - De tassen van het 1 ste en 2 de elftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 36 tassen die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie op Sportpark Zuid voor aanvang van thuiswedstrijden van het 1 ste elftal. - U krijgt gedurende uw sponsorschap gratis entree voor twee personen bij thuiswedstrijden van het 1 ste elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe tassen. Waar u op de foto gaat met de selectie en de tassen met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de tassen van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: per jaar 750,00.

8 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Sponsor Warming up Shirts VV De Heeg 1 ste en 2 de elftal wordt u als bedrijf sponsor binnen VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de selectie van VV De Heeg - De Warming Up Shirts van het 1 ste en 2 de elftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 36 tassen die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie op Sportpark Zuid voor aanvang van thuiswedstrijden van het 1 ste elftal. - U krijgt gedurende uw sponsorschap gratis entree voor twee personen bij thuiswedstrijden van het 1 ste elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe shirts. Waar u op de foto gaat met de selectie en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de Warming Up shirts van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: per jaar 350,00

9 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Sponsor Shirts VV De Heeg lager senioren elftal. wordt u als bedrijf sponsor binnen VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van een senioren elftal van VV De Heeg - De shirts van het senioren elftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 16 shirts die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U wordt uitgenodigd voor een thuiswedstrijd in het seizoen. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de trainingspakken van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 1000,00

10 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Sponsor Trainingspakken VV De Heeg lager senioren elftal. wordt u als bedrijf sponsor binnen VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van een senioren elftal van VV De Heeg - De trainingspakken van een senioren elftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 16 trainingspakken die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U wordt uitgenodigd voor een thuiswedstrijd in het seizoen. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de trainingspakken van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 600,00

11 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Sponsor Tassen VV De Heeg lager senioren elftal. wordt u als bedrijf sponsor binnen VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van een senioren elftal van VV De Heeg - De tassen van een senioren elftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 16 tassen die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U wordt uitgenodigd voor een thuiswedstrijd in het seizoen. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal en de tassen met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de trainingspakken van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 600,00

12 Sponsoring VV De Heeg Senioren. Sponsor Warming Up Shirts VV De Heeg lager senioren elftal. wordt u als bedrijf sponsor binnen VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van een senioren elftal van VV De Heeg - De Warming Up Shirts van het door u gesponsorde senioren elftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 16 tassen die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U wordt uitgenodigd voor een thuiswedstrijd in het seizoen. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal en de shirts met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de trainingspakken van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 250,00

13 Sponsoring VV De Heeg algemeen. Sponsor Geluidsinstallatie VV De Heeg. wordt u als bedrijf sponsor van VV De Heeg. - De Geluidsinstallatie van VV De Heeg wordt indien mogelijk voorzien van uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. - U krijgt een reclamebord op het kunstgrasveld van VV De Heeg op Sportpark Zuid. - Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen via de geluidsinstallatie op Sportpark Zuid voor aanvang van thuiswedstrijden van het 1ste elftal. - U krijgt gedurende uw sponsorschap gratis entree voor twee personen bij thuiswedstrijden van het 1ste elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid Sponsor van de geluidsinstallatie van VV De Heeg wordt aangeboden voor de duur van 5 jaar. - Richtprijs: per jaar is in overleg te bepalen.

14 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Shirts VV De Heeg elftallen Met deze keuze is het mogelijk om sponsor te worden van VV De Heeg jeugdelftallen. Als u kiest voor deze optie wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg - De shirts van een van de elftallen VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 15 shirts die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe shirts. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de kleding van VV De Heeg elftallen wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 1000,00

15 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Trainingspakken VV De Heeg elftallen wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg. - De trainingspakken van een van de jeugdelftallen van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 15 trainingspakken die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe kleding. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de trainingspakken van een VV De Heeg elftal wordt aangeboden voor de duur van 2 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 600,00

16 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Tassen VV De Heeg elftal wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg. - De tassen van een van de jeugdelftallen van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 15 tassen die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe tassen. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg en de tassen met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de tassen van een VV De Heeg elftal wordt aangeboden voor de duur van 2 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 600,00

17 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Warming Up Shirts VV De Heeg elftallen Met deze keuze is het mogelijk om sponsor te worden van een VV De Heeg elftal. Als u kiest voor deze optie wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg. - De Warming Up Shirts van een jeugdelftal van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 15 Warming Up Shirts die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe shirts. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal VV De Heeg en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de Warming Up Shirts van een VV De Heeg jeugdelftal wordt aangeboden voor de duur van 2 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 250,00

18 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Shirts VV De Heeg zeventallen Met deze keuze is het mogelijk om sponsor te worden van VV De Heeg zeventallen. Als u kiest voor deze optie wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg. - De shirts van een van de elftallen VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 11 shirts die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe shirts. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de kleding van VV De Heeg elftallen wordt aangeboden voor de duur van 3 jaar. De kosten voor de sponsoring bedragen. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 600,00

19 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Trainingspakken VV De Heeg zeventallen wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg. - De trainingspakken van een van de zeventallen van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 11 trainingspakken die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe kleding. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de trainingspakken van een VV De Heeg zevental wordt aangeboden voor de duur van 2 jaar. De kosten voor de sponsoring bedragen. - Richtprijs één malig voor de duur van 3 jaar 500,00

20 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Tassen VV De Heeg zeventallen wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg. - De tassen van een van de zeventallen van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 11 tassen die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe tassen. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg en de tassen met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Sponsor van de tassen van een VV De Heeg zevental wordt aangeboden voor de duur van 2 jaar. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 400,00

21 Sponsoring VV De Heeg Jeugd. Sponsor Warming Up Shirts VV De Heeg zeventallen Met deze keuze is het mogelijk om sponsor te worden van een VV De Heeg elftal. Als u kiest voor deze optie wordt u als bedrijf sponsor binnen de jeugd van VV De Heeg. Met deze keuze wordt u en uw bedrijf een grote sponsor van de jeugd van VV De Heeg. - De Warming Up Shirts van een jeugd zevental van VV De Heeg wordt voorzien van de opdruk van uw bedrijfsnaam en logo. Het betreft in dit geval 11 Warming Up Shirts die voorzien zullen worden van uw bedrijfsnaam en logo. - U bent altijd welkom bij wedstrijden van VV De Heeg. Betreft dit een thuiswedstrijd van het door u gesponsorde elftal van VV De Heeg op Sportpark Zuid dan krijgt u en uw aanhang bij aanwezigheid een kop koffie van Voetbalvereniging De Heeg. - U wordt uitgenodigd voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met de nieuwe shirts. Waar u op de foto gaat met het door u gesponsorde elftal VV De Heeg en de kleding met uw bedrijfsnaam en logo. Deze foto krijgt u vervolgens ingelijst overhandigd bij uw bedrijf samen met een bloemetje. Waarbij u en uw bedrijf bedankt worden voor de sponsoring van het afgelopen seizoen. Tijdens deze avond hebt u ook de gelegenheid om aan klantenbinding te doen door middel van reclame. Sponsor van de Warming Up Shirts van een VV De Heeg jeugd zevental wordt aangeboden voor de duur van 2 jaar. De kosten voor de sponsoring bedragen. - Richtprijs: éénmalig voor de duur van 3 jaar 200,00

22 Sponsoring VV De Heeg algemeen. Vrun vaan VV De Heeg Dit is een initiatief van supporters van VV De Heeg. Vrun vaan VV De Heeg heeft tot doel zoveel mogelijk sponsors voor een klein bedrag binnen te halen. In de kantine hangt een bord van vrun vaan VV De Heeg waar uw naam of de naam van uw bedrijf op komt te hangen. - Leden van Vrun vaan VV De Heeg betalen 60,00 per jaar.

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl

Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl Voetbal Vereniging Hillegom Voetbal Vereniging Hillegom Sportpark de Zanderij Stationsweg 37 2182 BA Hillegom www.vvhillegom.nl 1 Historie V.V. Hillegom Fusie vereniging Hillegom / Hillinnen Het oude Hillegom

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919

Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Sponsorbrochure Amateurvoetbal sinds 10 november 1919 Introductie: Voetbalvereniging WDS 19 is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de Bredase gemeenschap. Onze

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Website : http://www.vvbaarlo.nl E-mail : secretaris@vvbaarlo.nl SPONSORING

Website : http://www.vvbaarlo.nl E-mail : secretaris@vvbaarlo.nl SPONSORING SPONSORING Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm

Nadere informatie

Wordt u onze Sponsor?

Wordt u onze Sponsor? Wordt u onze Sponsor? Sponsorovereenkomsten voetbalvereniging VV Bareveld. Wie of wat is VV Bareveld. VV Bareveld is een op 17 oktober 1946 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit Bareveld, Drenthe/Groningen,

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Welkom beste Sponsor!

Welkom beste Sponsor! Sportpark Vianen Vooruit, Koebaksestraat 35B, 5434LC VIANEN Tel: 0485-315913 Website: www.vianenvooruit.nl Welkom beste Sponsor! Sporten doe je voor je plezier. Vianen Vooruit wil ieder lid de optimale

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer,

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer, Geachte lezer, Hierbij treft u informatie aan over diverse sponsormogelijkheden binnen voetbal en handbalvereniging R.K.S.V De Tukkers. Mogen wij vijf minuten van uw kostbare tijd in beslag nemen om deze

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde

Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde Sponsormogelijkheden VV Zuidwolde Amateurvoetbal sinds 2 september 1947 Introductie Voetbalvereniging Zuidwolde is één van de oudste en daarmee één van de langst bestaande verenigingen binnen de gemeenschap

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap

v.v. Wardy Ferwert Sponsormap v.v. Wardy Ferwert Sponsormap ~ 1 ~ Tijd en geld Toen op 2 november 1945 de v.v. Wardy werd opgericht in Ferwert, speelde de commercie in de sport nog praktisch geen rol. Dat het gehele andere tijden waren

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 Bezoekadres: Correspondentieadres: Sportpark De Meeren Secretaris VV Baarlo De Meeren 1 Hoefsmidstraat 31 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO VV BAARLO & SPONSORING Voetbal

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief

Sponsoring KV De Meeuwen Sponsorcollectief Sponsoring KV De Meeuwen 2018-2019 Reglement sponsorplan KV De Meeuwen Binnen KV De Meeuwen is er de mogelijkheid om te sponsoren en kleding te bestellen voor een team. Dit kan onder de volgende voorwaarden:

Nadere informatie

SPONSORING VV BAARLO

SPONSORING VV BAARLO SPONSORING VV BAARLO Informatieboekje voor (potentiële) sponsors Versie 2013_1 Pagina 1 SPONSORING. Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker

Nadere informatie

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond

SPONSOR Boek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond SPONSORBoek RKAVV is altijd in beweging, ambitieus en mede daardoor kerngezond 2 Waarom dit sponsorboek? Als sponsor van RKAVV bent u een belangrijk onderdeel van onze prachtige club, die met ruim 850

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE SC VALBURG

SPONSORBROCHURE SC VALBURG SPONSORBROCHURE SC VALBURG sportief, gezellig, betrokken 1. Voorwoord Sport en sponsoring zijn in deze tijd sterk met elkaar verbonden. Aangezien de sport een steeds belangrijkere plaats in onze maatschappij

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden sv. Avios

Sponsormogelijkheden sv. Avios 2012 Sponsormogelijkheden sv. Avios sv. Avios 1-1-2012 Inhoud De club... 2 Sponsoren van sv Avios... 2 Langere termijnplanning... 3 Sponsormogelijkheden... 3 Sponsorpakketten... 6 Contact... 11 s.v. Avios

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Voetbalvereniging Sleen opgericht 17-7-1944

Voetbalvereniging Sleen opgericht 17-7-1944 Inhoud Sponsorplan VV Sleen De voetbalvereniging Sleen Sponsorvisie voetbalvereniging Sleen De sponsormogelijkheden Sponsorpakketten Wat krijg ik? Contactpersonen sponsorcommissie voetbalvereniging Sleen

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1

Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Sponsorbrochure SportClub Den Dungen, Maart 2016 Pagina 1 Voorwoord Sponsoring is een onmisbaar fenomeen en kostbaar bezit in de sportwereld. Dus ook voor onze vereniging SportClub Den Dungen. Met een

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

programma met een eigen onderscheidende invulling, zodat u actief zaken kunt doen met ondernemers uit uw regio.

programma met een eigen onderscheidende invulling, zodat u actief zaken kunt doen met ondernemers uit uw regio. Over de club Go-Ahead Kampen bestaat al sinds 1925. De voetbalvereniging is ooit begonnen aan de keukentafel en is inmiddels uitgegroeid tot een club met ruim 800 leden. Een club om trots op te zijn! Dankzij

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

H E E R L E N. RKHBS sponsorboek

H E E R L E N. RKHBS sponsorboek H E E R L E N RKHBS sponsorboek INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Onze vereniging 2 Sponsoring bij RKHBS 3 Sponsoring op maat 4 Hoofdsponsor 4 STER-sponsor 5 TOP-sponsor 6 Overige sponsorcontractmogelijkheden

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen

Sponsorgids '14-'15. Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen Sponsorgids '14-'15 Beleid & informatie over sponsoring van v.v. EMMS uit Slagharen INHOUDSOPGAVE 1. Introductie sponsoring 2 2. Sponsoring algemeen 4 3. Contractsponsoring 5 4. Reclamebord sponsoring..

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Sponsorboekje v.v. Baarlo seizoen 2011-2012

Sponsorboekje v.v. Baarlo seizoen 2011-2012 Sponsorboekje v.v. Baarlo seizoen 2011-2012 Bezoekadres: Correspondentieadres: Sportpark De Meeren Secretaris VV Baarlo De Meeren 1 Hoefsmidstraat 31 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO [t] 077-4772603 SPONSORING.

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL Sponsorplan INLEIDING De voetbalvereniging rksv Volkel bestaat ruim 75 jaar (opgericht in 1937) en is de grootste sportvereniging in Volkel. Inmiddels hebben wij ruim 700 leden, waarvan ca. 220 jeugdleden.

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards Sponsormogelijkheden R.K.V.V. Montagnards Seizoen 2015-2016 R.K.V.V. Montagnards Sportpark De Venhorst De Flammert 1047 5854 NA Bergen (LB) Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013

Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Foto: Zaanse Sportkrant SPONSORBROCHURE 2012-2013 Zaandam, Geachte relatie, Allereerst willen wij u namens de voetbalvereniging Hellas Sport bedanken voor uw interesse in onze vereniging. Hellas Sport

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Kerkwijk

Sponsormogelijkheden v.v. Kerkwijk Sponsormogelijkheden v.v. Kerkwijk Inhoud: Inleiding... 2 Mogelijkheden... 2 1 Stersponsoring... 2 2 Tenuesponsoring... 3 3 Pupillensponsoring... 4 4 Reclamebord sponsoring... 5 5 Clubblad sponsoring...

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer!

SV Oosterheem sponsoring. SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! SV Oosterheem sponsoring SV Oosterheem, de gezelligste voetbalvereniging van Zoetermeer! Voorwoord Als jonge en groeiende voetbalvereniging willen we veel: een derde voetbalveld, een nieuwe kantine, nieuwe

Nadere informatie

B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N

B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N S P O N S O R M O G E L I J K H E D E N S E I Z O E N 2 0 1 7-2 0 1 8 BUSINESSCLUB DE WEIDE STEEN Voetbalvereniging WVF is een grote voetbalclub die 80 jaar

Nadere informatie

F.C. ZOETERMEER SPONSORBROCHURE INLEIDING... 2

F.C. ZOETERMEER SPONSORBROCHURE INLEIDING... 2 Inhoud INLEIDING... 2 DE VOETBALVERENIGING F.C. ZOETERMEER... 3 OPRICHTINGSHISTORIE... 3 LIGGING... 3 DE LEDEN... 3 DE ACCOMMODATIE... 3 DE TOEKOMST... 3 DE JEUGD... 3 WAAROM F.C. ZOETERMEER SPONSOREN?...

Nadere informatie

Sportiviteit, wederzijds respect, samenwerking, trots en maatschappelijke betrokkenheid zijn gedefinieerd als de kernwaarden van de vereniging.

Sportiviteit, wederzijds respect, samenwerking, trots en maatschappelijke betrokkenheid zijn gedefinieerd als de kernwaarden van de vereniging. UVS: CLUB MET EEN RIJKE HISTORIE UVS is de oudste voetbalvereniging van Leiden. Op 1 april 2014 bestond de vereniging 100 jaar. De vereniging kan terugkijken op een rijke voetbalgeschiedenis. Tussen 1955

Nadere informatie

Informatie sponsoring

Informatie sponsoring Informatie sponsoring INZICHT IN DE SPONSORVORMEN & DE BUSINESSCLUB VAN GC & FC OLYMPIA Sponsorcommissie GC & FC Olympia 2805 GR BODEGRAAFSESTRAATWEG 52 Sponsormogelijkheden GC & FC Olympia GC & FC Olympia

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden

SPONSORPAKKETTEN. BKorfbalvereniging. K o r f b a l v e r e n i g i n g. l a u w Z w a r t W i e r d e n Blauw Zwart Wierden 2 0 1 6-2 0 1 7 Korfbalvereniging Blauw Zwart Wierden biedt u als ondernemer verschillende interessante sponsorpakketten aan. SPONSORPAKKETTEN Sponsoring is meer dan betrokken zijn bij onze vereniging.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Word sponsor van. Read Swart

Word sponsor van. Read Swart Word sponsor van Read Swart Word sponsor van Read Swart Voetbalclub Read Swart is een ambitieuze en gezellige dorpsclub uit De Knipe, vlakbij Heerenveen. Met ruim 140 vrijwilligers staan wij klaar voor

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Informatie sponsoring

Informatie sponsoring Informatie sponsoring INZICHT IN DE SPONSORVORMEN & DE BUSINESSCLUB VAN GC & FC OLYMPIA Sponsorcommissie GC & FC Olympia 2805 GR BODEGRAAFSESTRAATWEG 52 Sponsormogelijkheden GC & FC Olympia GC & FC Olympia

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

S p o n s o r b o e k. Seizoen

S p o n s o r b o e k. Seizoen S p o n s o r b o e k Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze OMNI-sportvereniging Vitesse 22. De vereniging bestaat uit een voetbal- en de Honk & Softbal- afdeling Red Stars.

Nadere informatie

SPONSOR MAGAZINE. Geel en zwart. zijn de kleuren! Het gras is bij ons altijd groen! Samen staan EENHEID & KRACHT

SPONSOR MAGAZINE. Geel en zwart. zijn de kleuren! Het gras is bij ons altijd groen! Samen staan EENHEID & KRACHT SPONSOR MAGAZINE Geel en zwart zijn de kleuren! Het gras is bij ons altijd groen! Samen staan WE STERK! EENHEID & KRACHT Inhoudsopgave 4 Sponsormogelijkheden Kleding Team tenue s, trainingspakken of tassen

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

Informatie sponsor mogelijkheden: v.v. Succes

Informatie sponsor mogelijkheden: v.v. Succes Informatie sponsor mogelijkheden: v.v. Succes Datum: 15 september 2009 Inleidend voorwoord INLEIDEND VOORWOORD Hiervoor U ligt het boekje met informatie over de sponsor mogelijkheden bij v.v. Succes. Succes

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Korfbalvereniging DVS 69

Korfbalvereniging DVS 69 Korfbalvereniging DVS 69 USPONSORMOGELIJKHEDENU Geachte mevrouw/mijnheer, Bij deze vragen wij uw aandacht voor de korfbalvereniging DVS 69 uit Hendrik-Ido-Ambacht. Deze vereniging is in 1969 opgericht

Nadere informatie

Informatiedocument sponsoring

Informatiedocument sponsoring Informatiedocument sponsoring Inhoudsopgave Voorwoord... 3 SV Melderslo en haar historie... 4 RKSV Melderslo... 4 De Merels... 4 Sponsoring... 5 Beleidsplan sponsoring... 5 Sponsorcommissie... 5 Samenstelling

Nadere informatie

PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015

PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015 PRIJSLIJST EMPLINA seizoen 2014-2015 Onderstaand treft u de prijslijst voor de sponsoring van een van de elftallen van RKVV Emplina. Vanaf het seizoen 2013/2014 is er gekozen voor het Spaanse kledingmerk

Nadere informatie