NOTULEN. ALGEMENE LEDENVERGADERING v.v. KRUININGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTULEN. ALGEMENE LEDENVERGADERING v.v. KRUININGEN"

Transcriptie

1 ALGEMENE LEDENVERGADERING v.v. KRUININGEN Datum Begintijd uur Eindtijd uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 26 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde (voorzitter), Simon op t Hof (secretaris), Dick vd Linde (penningmeester) Hans Bauer, Gertjan Poleij, Fred van Luijck en Robin Arens OPENING 1 Beste leden. Als voorzitter van een 70 jarige vereniging kijk ik met een heel goed gevoel terug op het seizoen 2013/2014. En dan denk ik toch eerst aan het schitterende seizoen van ons vlaggenschip. Het 1 e heeft een mooie 5 e plaats behaald in een aansprekende regionale 3 e klas. We zijn voor het eerst als allerbeste club van Reimerswaal geëindigd. Na vier jaar hebben we afscheid genomen van trainer Gerrit Petersen. We zijn blij dat we in Nick Corre een nieuwe trainer hebben aangesteld die de groep nog een stapje verder kan brengen. Robin zal straks het technisch jaarverslag doen en een vooruitblik geven op het nieuwe seizoen. Ik ben weer trots wat we afgelopen jaar hebben gedaan en bereikt. Ik noem er een paar, we hebben een nieuwe website, die het hiaat van het stopzetten van het clubblad heeft opgevangen. De jeugd heeft een gasttraining van 4 PSV spelers gehad en begin juni hebben we ons 70 jarig bestaan gevierd. En als afsluiting van het 70 jarig bestaan hebben we nogeen wedstrijd tegen Eindhoven gespeeld. Helaas hebben we afgelopen seizoen ook weer afscheid van een lid moeten nemen. Totaal onverwachts overleed Rien Kramer. Rien, oud bestuurslid en lid van de kascommissie overleed veel te vroeg en hebben we herdacht op onze nieuwsjaarsreceptie. Ook trouwe supporter Wim Boone is dit jaar op veel te jonge leeftijd overleden. Voor de komende jaren staan we nog voor een aantal grote uitdagingen. Ons sportcomplex is 32 jaar oud. Nog altijd krijgen we veel complimenten over ons complex. Dat is een compliment om trots op te zijn maar we zien allemaal ook de uitdagingen. Zeker betreffende de gebouwen. De kleedlokalen raken redelijk gedateerd en het dak lekt. Zoals bekend zijn we zijn een geprivatiseerde vereniging. De reparatie van het dak komt dan ook geheel voor onze eigen rekening.

2 We zijn in gesprek met Gemeente Reimerswaal over mogelijkheden van renovatie. Er is 3x een gesprek geweest tussen bestuursleden en wethouder sport + ambtelijke vertegenwoordiging. Ook zijn we zeer benieuwd welke kant het opgaat met de privatisering? De contractperiode loopt af. We wachten op antwoord van de gemeente Reimerswaal. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Het meisjesvoetbal floreert als nooit te voren, maar het jongensvoetbal heeft afgelopen jaren een grote terugloop gehad. De samenwerking met Hansweert en Waarde is mislukt. We zien niet direct mogelijkheden om dit opnieuw op te pakken. We hebben nu geen A s en verder is elk team boven de 10 jaar minimaal bezet. Maar het jeugdbestuur is hard aan het werk om een kentering te bereiken. Peter zal daar straks meer over vertellen. Ik vind het ook belangrijk om de jeugd wat te bieden op het complex. Ze moeten voldoende oefenmogelijkheden hebben. We zullen handhaven waar mogelijk maar ook stimuleren dat ze kunnen oefenen. Als laatste punt wil ik benoemen dat ons scheidsrechtersbestand krap is. Zeker nu alleen het 1 e nog gegarandeerd een KNVB scheidsrechter heeft. Ik hou het nog wel even vol maar ik wil een paar maatjes erbij. Binnen het bestuur hebben gesproken over de mogelijkheden om scheidsrechters te werven. 2 INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Er zijn een 5 tal vragen van Frans Nieuwenhuijzen voor de rondvraag per mail binnengekomen, die bij agendapunt 12 behandeld zullen worden. 3 VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN 20 september 2013 Simon geeft uitgebreid toelichting op de reeds meermalen gestelde vraag over de status van onze kleedaccommodatie. De noodzaak is duidelijk, zowel kwalitatief (Hygiëne) als kwantitatief (Meiden toename). Privatiserings- / Beheers overeenkomst toegelicht, en zoals eerder door de voorzitter in zijn opening vermeld, lopen er gesprekken met de Gemeente. Voor de rest geen op-aanmerkingen, waarna het verslag verder goedgekeurd wordt. 4 AFTREDEND EN NIET HERKIESBAAR Gertjan Poleij zal aftreden uit het Hoofdbestuur en zich volledig gaan concentreren op onze jeugdafdeling. Voorzitter bedankt Gertjan voor zijn inzet bij het Hoofdbestuur, en Gertjan geeft zelf nog een toelichting waarom hij tot deze keus gekomen is.

3 5 VERSLAG AFGELOPEN SEIZOEN 2013 / 2014 EN VOORUITBLIK KOMEND SEIZOEN 2014/2015 (JEUGD / PETER PAAUWE) Peter geeft een uitgebreide toelichting met behulp van een aantal sheets over onze jeugdafdeling verleden, heden en toekomst. 6 VERSLAG AFGELOPEN SEIZOEN 2013 / 2014 EN VOORUITBLIK KOMEND SEIZOEN 2014/2015 (SENIOREN / ROBIN ARENS) Robin bespreekt onze senioren vorig seizoen, en komend seizoen, waarbij de 3 kernwoorden : ambitie, sfeer en respect centraal staan. 7 VERSLAG AFGELOPEN SEIZOEN 2013 / 2014 EN VOORUITBLIK KOMEND SEIZOEN 2014/2015 (SPONSORCOMMISSIE / GERTJAN POLEY) Ook afgelopen seizoen hebben de sponsoren de VV Kruiningen weer goed gesteund. Mede dankzij deze inkomsten kunnen we hele mooie zaken verwezenlijken. Omdat de sponsorcommissie bestond uit allemaal bestuursleden, en dat om meerdere redenen niet altijd makkelijk en praktisch is, was Armand Dek als eerste bereid gevonden om zitting te nemen in de nieuwe sponsorcommissie, en heeft Leo Kramer zich ondertussen aangemeld om het administratieve gedeelte voor zijn rekening te nemen. 8 VERSLAG KASCOMMISSIE Namens de kascommissie,(leo Kramer, Armand Dek) wordt verslag uitgebracht waarbij de controle geen reden gegeven heeft tot op- of aanmerkingen en wordt de penningmeester gedechargeerd. Omdat volgens de statuten de kascommissie moet bestaan uit 3 leden, is er behoefte aan een nieuw commissielid, waar Jankees van Liere zich vervolgens vanuit de vergadering beschikbaar voor stelt. 9 VOORSTEL CONTRIBUTIE VERHOGING Helaas ontkomen we er als vereniging niet aan, om een contributieverhoging voor te stellen aan deze Algemene Ledenvergadering. In de regio zitten we als vereniging heel laag, wat blijkt uit de benchmark cijfers die Dick op de beamer laat zien. We stellen als Hoofdbestuur dan ook voor om met de volgende contributiebedragen te gaan werken: - mini s 60,00 euro - pupillen tot 12 jaar 65,00 euro - junioren tot 18 jaar 80,00 euro - senioren vanaf 18 jaar 120,00 euro - niet-spelend lid 55,00 euro Voorzitter vraagt om een officiële stemming, en met geen enkele tegenstemmer wordt het voorstel van het bestuur aangenomen en gaan met ingang van het seizoen 2014 / 2015 deze contributiebedragen gelden.

4 Tevens wordt nog voorgesteld om te gaan werken met een doorlopende machtiging voor de contributie inning wat vele voordelen voor de club en vrijwilligers geeft. Door de aanwezig leden, wordt dit voorstel aangenomen om mee te gaan werken. 10 FINANCIEEL VERSLAG SEIZOEN 2013 / 2014 Frans Krombeen neemt om ons met behulp van enkele powerpoint sheets mee door de Verlies en Winst rekening en Balans van het afgelopen seizoen. Aan de vergadering wordt toestemming gevraagd om de dakbedekking die momenteel vervangen wordt (kantine + kleedaccommodatie) te bekostigen uit de Algemene Reserve (dus uit opgebouwde Eigen Vermogen). Zonder tegenstem wordt dit voorstel unaniem aangenomen. 11 BEGROTING SEIZOEN 2014 / 2015 De door Dick en Frans opgestelde Begrote Inkomsten en Uitgaven voor 2014 / 2015 geven vanuit de ALV geen reden tot op- of aanmerkingen. 12 RONDVRAAG Waarom wordt het wedstrijdprogramma niet meer vermeld in Reimerswaal Informatie? (Frans Nieuwenhuijzen) Door het vroege aanlevertijdstip van de info, ben je vaak niet meer actueel. Beter is het om de lezers te verwijzen naar onze website waar altijd het actuele programma en nog veel meer te raadplegen is. Zo opgesteld en in het RI laten plaatsen, en ondertussen overgenomen door de Gemeente om dit voor alle verenigingen zo in te voeren. Op onze website staat vermeld dat het grote trainingsveld buitenom de trainingen niet mag worden gebruikt Wanneer het bestuur een verbod uitvaardigt omtrent het gebruik van het trainingsveld verwacht ik wel dat dit verbod gehandhaafd wordt, anders kun je deze maatregel beter van de site verwijderen. (Frans Nieuwenhuijzen) Ondertussen van de site verwijderd. Doelstelling is niet om iets te verbieden, maar alle jeugd de kans te geven om te voetballen en zich spelenderwijs te verbeteren. Bij slecht veld, en (te) veel overlast zullen uiteraard passende maatregelen genomen worden. Naar mijn mening ontbreekt het momenteel aan de nodige discipline in onze vereniging. Voetballen op veld 1, hangen in doelnetten, ophangen van netten etc. is zeker ook een verantwoording van leiders / aanvoerders. (Frans Nieuwenhuijzen). Robin zal de verantwoordelijken bij de senioren hierover aanspreken, en Peter en Krijn pakken dit op binnen de jeugd.

5 Wat zijn de afspraken met de gemeente omtrent het gebruik van het trainingsveld (Frans Nieuwenhuijzen) In de beheersovereenkomst aangegaan met de Gemeente op 1 januari 2000 staat in artikel 4 lid d) dat de vereniging verplicht is toe te staan, het gebruik van het sportcomplex door scholen ten behoeve van sportactiviteiten tijdens schooltijden alsmede bij bijzondere gelegenheden. In de schuur staat een grote veldprikker. Gaat deze ooit nog gebruikt worden? (Frans Nieuwenhuijzen) Voorzitter antwoord dat deze nog niet weg kan, en nog gebruikt gaat worden voor ons tweede veld. Is er een mogelijkheid om leden verplicht (contractueel) vrijwilligerswerk te laten verrichten? (Jimmy Fens). Als lid van een vereniging heb je rechten en plichten, en moeten we zeker trachten te stimuleren dat zoveel mogelijk leden iets mee op (willen) pakken. Het opleggen willen we echter niet, het blijft vrijwilligers werk. Zonder respect geen voetbal, en daarom ook zoveel mogelijk de leden informeren en enthousiasmeren over de spelregels en arbitrage.(peter van de Borgt). Onze 2 e jaars B junioren zijn verplicht om dit seizoen hun spelregelbewijs te halen, dit is misschien een mooie opstap om dit breder uit te rollen, en ook eens te denken aan spelregelavond(en). Scheidsrechtervereniging Noord- en Zuid beveland wil hier graag bij assisteren, ook Peter van de Borgt en Peter Rikkers willen dit graag mee oppakken! Hoe rolstoelvriendelijk is ons sportcomplex? (Peter Rikkers) De Kruse Mat is geheel rolstoelvriendelijk. Enige minpunt is onze invalidentoilet die vaak als opslag wordt gebruikt! Fred zal deze dezelfde week nog leegmaken en vrij toegangelijk. Aantal kleedlokalen door aanwas meisjes is toch wel probleem aan het worden. (Huib Poleij) Is inderdaad wekelijks puzzelen, maar doordat we het Jeugdhonk gebruiken voor de allerkleinste, krijgen we het iedere week weer rond. Zoals eerder aangegeven, heeft het alle aandacht.

6 Tegels op de tribune zouden wel eens een flinke opknapbeurt kunnen gebruiken. (Huib Poleij). Jaap zal dit samen met Klusploeg bekijken en eventueel aanpakken. Omdat de energiekosten erg hoog zijn, is er ooit nagedacht over LED lampen als veldverlichting? (Jankees van Liere). Is zeker over nagedacht, maar aanschaf weegt op dit moment nog totaal niet op tegen de winst die te behalen is op elektriciteitskosten. (Komt ook door het geringe aantal uur dat verlichting brand per week.) Alle teams hebben goede, nieuwe trainingsballen behalve de MB1 (Jankees van Liere). Derbystar Pink zijn deze week binnengekomen, heeft door leveringsproblemen leverancier even geduurd, maar ook de MB hebben nu goed materiaal! Is het mogelijk om Gratis WIFI te verwezenlijken in onze kantine (Jankees vanliere). Zal onderzocht worden, en zou zeker in deze tijd weer een verbetering zijn van onze accommodatie. 13 SLUITING Niets meer aan de orde zijnde sluit de voorzitter de vergadering onder dankzegging voor ieders aanwezigheid en inbreng.

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 17 November 2017 Begintijd 20.00 uur Eindtijd 21.30 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 17 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 23-10-2015 Begintijd 20.00 uur Eindtijd 21.30 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 23 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 14-10-2016 Begintijd 20.15 uur Eindtijd 21.30 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 22 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING V.V. KRUININGEN Datum 16 November 2018 Begintijd 19.30 uur Eindtijd 21.15 uur Plaats Kantine Voetbal Deelnemers Aanwezig zijn 16 leden, inclusief de bestuursleden Jaap van Langevelde

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Aanwezige bestuursleden: Jan Wijnia, Axel Roes, Ben Klaassen, Henk Jans, Isaäc Soeter, Piet Geerts. Afwezig: Erik van Aalzum, Jack de Bruin (met

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 AGENDA 1. Welkom Peter 2. Voorstellen Jeugdafdeling Peter 3. Stand van zaken FC Rijnvogels Peter 4. Spelregelbewijs en contributie Peter 5. Hoofd

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de RKSV Graaf Willem II VAC, gehouden op donderdag 21 mei 2015 in het clubgebouw op de Roggewoning De agenda voor de algemene ledenvergadering luidt: 1. Opening

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Stuurgroep fusie voetbalverenigingen vv Axel en AZVV Informatiebijeenkomst 25 juni 2012 Programma vanavond Aanleiding van deze bijeenkomst Ondernomen stappen Noodzaak, waarom fusie? Model fusievereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016

Aarle-Rixtelse Sport Vereniging. Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aarle-Rixtelse Sport Vereniging Onderzoekscommissie vrijwilligers Informatieavonden 10 en 11 mei 2016 Aanleiding analyse Een vereniging als ASV 33 kan alleen goed functioneren door de vrijwilligers die

Nadere informatie

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017

Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Notulen 55e Algemene Ledenvergadering d.d. 20 december 2017 Aanwezig: John van Herk (voorzitter), Menno Hooghuis (secretaris), Anne-Marie Scheffers (penningmeester), Jan Bloo (Technische Commissie), Jacco

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Bijlage 2. - pupillen en aspiranten - junioren - senioren - ere-leden

Bijlage 2. - pupillen en aspiranten - junioren - senioren - ere-leden Bijlage 2 Notitie vergelijk oude versie HR / voorgestelde wijzigingen Deze notitie geeft steekpuntsgewijs de wijzigingen in het HR weer zoals die door het bestuur van UOW 02 voorgesteld worden. De lezer

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken

Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken Algemene Ledenvergadering S.V. De Valken 6 oktober 2017 Aanwezig namens het bestuur: Frank Hand (Voorzitter), Timo Groot (vice voorzitter), Ron Laan (secretaris), Trudie Besseling (penningmeester), Jeroen

Nadere informatie

Maandag 21 november 2016

Maandag 21 november 2016 Maandag 21 november 2016 Agenda 1. Opening, mededelingen 2. Vaststellen verslag vergadering 20 juni 2016 3. Bestuursverkiezingen 4. Financieel Jaarverslag 2015-2016 5. Algemeen Jaarverslag 2015-2016 6.

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen.

De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. Conceptverslag Algemene Ledenvergadering R.K.s.v.R.C.D. 24 oktober 2016 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering. Er zijn geen mededelingen. 2. Agenda eventuele aanvullingen ledenvergadering

Nadere informatie

BELEIDSPLAN VV GEMERT

BELEIDSPLAN VV GEMERT Visie BELEIDSPLAN VV GEMERT 2016 2020 Voor alle leden van VV Gemert, actief en passief, staat plezier en tevredenheid in alle geledingen voorop. Voor onze recreatieve teams is dat op een voor hen passend

Nadere informatie

Waarom een beleidsplan

Waarom een beleidsplan Beleidsplan Voorwoord Voor u ligt het concept beleidsplan van HSV de Reafin te Appelscha. Met dit plan wordt richting gegeven aan de koers die onze vereniging de komende jaren wil varen en waar wij uiterlijk

Nadere informatie

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld.

2. Vaststelling notulen ledenvergadering d.d. 18 november Besluit: De notulen worden ongewijzigd vastgesteld. Notulen ALV 24 november 2017 Concept- 1. Opening door voorzitter Wim Timmermans. a. Doornemen van de agenda: er worden geen wijzigingen in de agenda aangebracht. b. Er wordt gevraagd of iedereen de aanwezigheidslijst

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Agenda (1) 1. Opening, vaststelling agenda en mededelingen 2. Notulen vergadering 6 oktober 2014 3. Jaarverslag seizoen 2014/2015 en vooruitblik

Nadere informatie

Verslag ALV 11 april 2011

Verslag ALV 11 april 2011 Verslag ALV 11 april 2011 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Het benodigde quorum is aanwezig. De vergaderpunten worden aan de hand van slides toegelicht. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Sportvereniging BLAUW-WIT

Sportvereniging BLAUW-WIT Sportvereniging BLAUW-WIT Opgericht 14 november 1914, K.v.K. nr. 40144551 Pagina 1 Algemeen: Onderstaand bieden wij u het jaarverslag aan over het seizoen 2014-2015. Met dit verslag willen wij zoals gewoonlijk

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Voorzitter JC. De voorzitter TCJ (Technische Commissie Jeugd) heeft structureel een eigen commissie en neemt zitting in de Jeugdcommissie.

Voorzitter JC. De voorzitter TCJ (Technische Commissie Jeugd) heeft structureel een eigen commissie en neemt zitting in de Jeugdcommissie. Samenstelling, werkwijze en taken Jeugdcommissie 1) Algemeen De Jeugdcommissie is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het gehele jeugdvoetbal van de vereniging. De Jeugdcommissie moet vooral

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015

Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 Agenda algemene ledenvergadering zaterdag 10 oktober 2015 1. Opening door de voorzitter 2. Opgave rondvraag Aanvang, 17.30 uur Locatie, Clubhuis 3. Ingekomen berichten en mededelingen van het bestuur 4.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Sportclub Deventer. Organisatie Sportclub Deventer

Sportclub Deventer. Organisatie Sportclub Deventer Organisatie Sportclub Deventer Doel: Invulling geven aan een nieuwe organisatie, met heldere verdeling van taken en verantwoordelijkheden, die past bij de fase waarin Sportclub Deventer zich bevindt en

Nadere informatie

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen.

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. Notulen Algemene Ledenvergadering gehouden op 12-december 2014 Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. 1. Opening

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Verslag van de ledenvergadering van dinsdag 29 november 2011. 1. Opening door de voorzitter.

Verslag van de ledenvergadering van dinsdag 29 november 2011. 1. Opening door de voorzitter. Verslag van de ledenvergadering van dinsdag 29 november 2011 1. Opening door de voorzitter. Allemaal van harte welkom op de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Lemelerveld. We zijn blij

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden en de leden van verdienste. De navolgende

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam

Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam Al enkele jaren spelen jeugdleden van Sint Joris en Zeddam samen in teams die bij de KNVB zijn aangemeld als SJT (samenwerkende jeugdteams).

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

CONCEPT Beleidsplan vv WWNA 2015-2020

CONCEPT Beleidsplan vv WWNA 2015-2020 CONCEPT Beleidsplan vv WWNA 2015-2020 2 Inleiding Voor u ligt het CONCEPT beleidsplan voor vv WWNA (Voetbalvereniging Wenum Wiesel Noord- Apeldoorn). Dit moet voor een periode van vijf jaar, lees 2015

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement BSC Unisson

Huishoudelijk reglement BSC Unisson Huishoudelijk reglement BSC Unisson Artikel 1 Algemeen Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de in de statuten opgenomen bepalingen, alsmede de verdere inrichting en alle werkzaamheden van

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Buitengewone ledenvergadering ASV de Dijk

Buitengewone ledenvergadering ASV de Dijk Buitengewone ledenvergadering ASV de Dijk Amsterdam, 15 juni 2011 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen jaarlijkse ledenvergadering d.d. 21 januari 2011 4. Voordracht bestuurslid

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Bijgaand treft u de jaarrekening van 2013 en de begroting van 2014 aan. Een aantal onderdelen verdient een toelichting.

Bijgaand treft u de jaarrekening van 2013 en de begroting van 2014 aan. Een aantal onderdelen verdient een toelichting. [CONCEPT] Jaarrekening 2013 en begroting 2014 Aan: Leden van het Netwerk Land & Water Van: Rob Ruijtenberg (penningmeester) Datum: 14 april 2014 Betreft: Toelichting op de jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt.

Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt. Notulen Algemene voorjaarsledenvergadering van Sportvereniging V.E.N.O. gehouden op 22 mei 2013 om 20.00 uur. Aanwezig 28 leden (inclusief Bestuursleden) Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk

Nadere informatie

Stand van zaken missie en visie per december 2017.

Stand van zaken missie en visie per december 2017. Stand van zaken missie en visie per december 2017. - wat gaat volgens plan - waar zijn we mee bezig en gaat de goede kant op - wat gaat niet volgens plan of is nog niet opgepakt. 1 De hoofdpunten van de

Nadere informatie

1. Opening door de voorzitter Voorzitter opent om 20.05u de vergadering. Hij heet iedereen welkom.

1. Opening door de voorzitter Voorzitter opent om 20.05u de vergadering. Hij heet iedereen welkom. ALGEMENE LEDENVERGADERING VRIJDAG 27 MEI 2016 20.00 UUR & STEMMEN VOOR ONDEWERPEN M.B.T. ACCOMMODATIE VRIJDAG 17 JUNI 2016 20.00 UUR - KANTINE RKVV ROOSENDAAL Aanwezig: 27 mei: 26 leden, 17 juni: 17 leden

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOETBALVERENIGING D.E.S. GEVESTIGD TE ZUIDLAND

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOETBALVERENIGING D.E.S. GEVESTIGD TE ZUIDLAND HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOETBALVERENIGING D.E.S. GEVESTIGD TE ZUIDLAND NAAM EN ZETEL Artikel 1. De vereniging draagt de naam "Door Eendracht Sterk" (D.E.S.), zij wordt echter aangeduid met "v.v.zuidland";

Nadere informatie

Uitnodiging. Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat.

Uitnodiging. Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering v.v. D.W.O.W. op donderdag 24 september 2015 Aanvang 20.30 uur in de kantine van het sportcomplex De Wilskracht aan de Pr. Irenestraat. AGENDA 1. Opening door de voorzitter.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

Beleid en organisatie s.v.oostburg

Beleid en organisatie s.v.oostburg Beleid en organisatie s.v.oostburg 2017-2018 1 Inhoudsopgave: - Beleid s.v. Oostburg + Uitvoering blz. 3 - Organisatie + Vacatures blz. 4 - Taken en takenverdeling blz. 5 2 Beleid s.v.oostburg - zorgen

Nadere informatie

Maandag 20 juni 2016

Maandag 20 juni 2016 Maandag 20 juni 2016 Agenda 1. Opening, ingekomen en mededelingen 2. Vaststellen verslag vorige vergadering 3. Financiën - Toelichting op de cijfers - vaststellen begroting en contributie 2016-2017 4.

Nadere informatie

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl

Sponsorplan RKDFC. Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl Sponsorplan RKDFC Versie: 2.0 Datum: juni 2015 Sponsorcommissie RKDFC sponsorcommissie@rkdfc.nl 1.Voorwoord RKDFC is een voetbalclub in en de plaatselijke trots van Merkelbeek. Natuurlijk is voetbal een

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement van de vereniging Verzekeringsplatform Overheden (V.P.O.) hierna te noemen de vereniging gevestigd te Rotterdam (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Rotterdam

Nadere informatie

Notulen Algemene Jaarvergadering V.V. Handel

Notulen Algemene Jaarvergadering V.V. Handel Marc Penninx R. Coppensstr. 8 5423 TB Handel Notulen Algemene Jaarvergadering V.V. Handel 20-10-2016. 1. Opening. Om 21.50 uur opent voorzitter Niels van Zon deze vergadering. De voorzitter heet alle 35

Nadere informatie