Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt."

Transcriptie

1 Notulen Algemene voorjaarsledenvergadering van Sportvereniging V.E.N.O. gehouden op 22 mei 2013 om uur. Aanwezig 28 leden (inclusief Bestuursleden) Afwezig m.k. : Martin Pot, Wim-Jan Winter, Henk van Wendel, Joop Ouderling, Carlien Winter, Jurrie Ziel, Ruben Straatman en Rolf Dragt. 1. Opening. Voorzitter Ernst in t Veld heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. 2. Vaststellen agenda. Het volgende agendapunt wordt aan de agenda toegevoegd: 7a. 45+ voetbal (Bert v.d. Linde) 3. Mededelingen. De voorzitter doet de navolgende mededelingen: -Laatste editie regionaal zaalvoetbaltoernooi (2013) was sportief, maar ook qua sponsoring wederom een succes. -Het dames zaalvoetbaltoernooi (2013) is eveneens naar volle tevredenheid verlopen. -De vrijwilligersavond (2013) met sponsoren was een schot in de roos. -De Jako-dagen waren met 115 deelnemers wederom een succes voor deelnemers en begeleiding en zullen ook volgend jaar weer op de agenda staan. S.v. V.E.N.O. is uitermate trots op de vrijwilligers die deze dagen mogelijk maken. -Ook alle andere activiteiten voor jeugd en seniorenspelers worden enorm gewaardeerd door s.v. V.E.N.O. en wij staan nog altijd open voor nieuwe activiteiten welke binnen onze vereniging mogelijk plaat kunnen vinden voetbal is in het voorjaar gestart en heeft tot een mooie reeks wedstrijden geleid, met een fraaie 3e plaats voor de mannen in de eindklassering. Voor volgend seizoen staan de najaars- en voorjaarscompetitie al weer in menig agenda vet onderstreept. -De sponsor cie. is meerder malen met sponsoren op pad geweest om elkaar informeel buiten het voetbal om ook eens te spreken. -Het wagenbouwers voetbaltoernooi is een mooie samenwerking tussen (sponsor) Bar Saantje en s.v. V.E.N.O. -Er worden momenteel gesprekken gevoerd met gemeente Steenwijkerland over de uitbreiding van de kleedkamers. Realisatie zou in 2014 plaats kunnen vinden, MITS er voldoende geld bij de gemeente aanwezig is. -De commissie van beroep heeft afgelopen seizoen 2 maal een onderzoek ingesteld naar mogelijke incidenten binnen de vereniging. de eerste zaak is ongegrond verklaard ( ONB -Alwin Rietberg) en de tweede zaak heeft geleid tot het op non-actief stellen als trainer en een verbod op het betreden van het sportcomplex van 1 jaar opgelegd aan Jacob van der Meulen. -De website van s.v. V.E.N.O. is tot tweemaal toe gehackt geweest en is onlangs weer opnieuw ingericht en beveiligd. Alle gebruikers zullen vanaf juli 2013 weer toegang krijgen tot de website. -S.v. V.E.N.O. heeft aangegeven dat het contract van Roy de Boer, trainer 2de elftal, niet zal worden verlengd.

2 -Gert Zelhorst wordt met ingang van het seizoen aangesteld als trainer van het 2de elftal. -S.v. V.E.N.O. heeft de contracten met Eric Folio, Alwin Rietberg en Gerrit Förrer met 1 jaar verlengd. -Gedurende het seizoen zijn er cursussen geweest voor leiders, trainers en vrijwilligers voor omgaan met de AED (defibrillator). -Guido Wind gaat op 30 mei a.s. voor een herexamen TC3. -Peter de Boer????????????? -Zaterdag (15 juni) staat er weer een toernooi onder de 23 jaar op het programma. -Als de indeling bij de jeugdteams bekend is zal er in juni wederom een informatieavond voor de ouders van de jeugdspelers worden gehouden. -In samenwerking met C-1000 wordt er een clinic met Heerenveen gehouden. -Het is met ingang van het seizoen verboden om een kratje bier in de kleedkamer te hebben. Hierover zal nog worden gecommuniceerd. 4. Verslag algemene najaarsledenvergadering d.d. 21 november Het concept-verslag van de ALV van 21 november 2012 wordt door genomen. Naar aanleiding van het verslag: punt 13 van de mededelingen: moet aangevuld worden met: de nieuwjaarsreceptie moet niet weer op vrijdagavond worden gehouden, dit in verband met de sponsoren. Het concept-verslag van de ALV van 21 november 2012 wordt verder zonder op- of aanmerkingen definitief vastgesteld. 5. Jaarrekening 2011/2012. Penningmeester Rien Schuttenbelt geeft enige toelichting op de jaarrekening Paul Arendsen: de inkomsten zijn een stuk lager! Is dit structureel of is er iets anders aan de hand? Rien Schuttenbelt: De inkomsten van de KNVB (trainingsdagen) zijn weggevallen en er was een lange winterstop. Rein van der Vecht: Reservering van I.T. middelen mis ik. Rien Schuttenbelt: Deze zijn opgenomen in een ander jaar en komen terug in de begroting Verslag kascommissie en vaststelling kascommissie volgend seizoen. Het verslag van de kascommissie, gevormd door Siemen Vis, Bert van der Linde en Abe de Boer, met betrekking tot het boekjaar 2011/2012 wordt voorgelezen. De administratie ziet er goed verzorgd uit. De kascommissie stelt de vergadering voor om de penningmeester decharge te verlenen. De vergadering gaat hiermee, onder luid applaus, akkoord. Edwin van der Linde wordt bereid gevonden om de plaats van Siemen Vis, welke ná 3 jaar zitting aftreedt, als kascommissielid over te nemen. Voorzitter Ernst in t Veld bedankt Siemen voor de deelname van 3 jaar in de kascommissie.

3 7. Begroting Penningmeester Rien Schuttenbelt geeft enige toelichting op de begroting Paul Arendsen:Is de gemeente gevraagd naar retributie op de kosten van de trainingsvelden, dit gezien de slechte omstandigheden van de velden in relatie tot de vele afgelastingen van trainingen? Nee! Gerrit Lobers: Wordt er ook extra gelden beschikbaar gesteld voor de externe trainingen van het 1ste team? Antwoord: Het 1ste team heeft hier een budget voor! Gerrit Lober: Is er ook over nagedacht om de schoonmaak in eigen beheer te verrichten? Rien S.: er wordt binnen het AVB over deze mogelijkheden gesproken. Bert van der Linde: Zijn er plannen om het negatieve resultaat bij te stellen? Bert van der Linde: Is er een plan voor kostenbeheersing? Het AVB zal hierover nadenken en in de najaarsledenvergadering op terugkomen. 7a. 45+ voetbal. Voorzitter Ernst in "t Veld geeft een toelichting op de afspraken die het AVB met de 45+ voetballers heeft gemaakt met betrekking tot het lidmaatschap, contributie en overige rechten en verplichtingen. Bert van der Linde geeft aan dat het de intentie is om onder de vlag van de KNVB te gaan voetballen, maar dat eerst een proefcompetitie in de Noord-Oost Polder wordt gespeeld. Vervolgens zal er worden geëvalueerd wat V.E.N.O.45+ in de najaar gaat doen. Rein van der Vecht: zijn alle 45+ spelers lid van V.E.N.O./KNVB dit in verband met risico/verzekering? Bert Winter: nog niet alle spelers zijn lid van de KNVB. 8. Sanctie beleid s.v. V.E.N.O. m.b.t. zelfwerkzaamheid. Voorzitter Ernst in "t Veld geeft een toelichting op het voorstel Sanctie Beleid. Vervolgens wordt het voorstel aangenomen. Wel wordt afgesproken dat er over het genomen besluit uitvoerig gecommuniceerd moet worden richting de leden. 9. Kledingfonds s.v. V.E.N.O. Rick Hendrix en Henry Nassette (sponsor cie.) geven aan de hand van een power point presentatie een toelichting op het ontwerpplan kledingfonds s.v. V.E.N.O. Vooral het sociale aspect "draagkracht door de gehele vereniging" staat hoog in het vaandel. Waarom: - Gelijke kleding voor alle elftallen binnen de vereniging is vooral praktisch. Alle spelende leden (elftallen) krijgen de beschikking over een sporttenue of ze een sponsor hebben of niet. -Voor de sponsoren is het investeren in s.v. V.E.N.O. aantrekkelijker geworden. Ze hoeven niet meer in dure kleding te investeren maar kunnen in geldbedragen sponsoren. Hoe werkt het: -maandelijks wordt door alle spelende leden een vaste bijdrage betaald. Vervolgens speelt elk spelend lid in hetzelfde sporttenue. De betaling wordt verwerkt via de contributienota. Wanneer: -Het streven is met ingang van het seizoen

4 Waarom nu: -De meeste teams worden momenteel gesponsord. Dus kan nu een voorziening (buffer) worden gevormd. Tevens wordt het vinden van nieuwe sponsoren steeds moeilijker. Door het kledingfonds zijn teams niet meer afhankelijk van kledingsponsoren. Rick laat vervolgens cijfermatige voorbeelden zien. Derhalve: -Iedereen doet mee; meer en andere mogelijkheden om inkomsten te genereren; toekomst bestendige sporttenues voor de spelende leden. Vervolgens was er de mogelijkheid om vragen te stellen. -Paul Arendsen: Is er een onderbouwing van de levensduur van de sportkleding bij eigen bewassing? Henry:Ja we hebben informatie ingewonnen bij verenigingen die ook een kledingfonds hebben. Deze verenigingen (s.c. Emmeloord en De Blesse) hebben hiermee een goede ervaring. - Bert v.d. Linde: De kleding is van de vereniging, wat betaald de sponsor nu dan? Rick: De drempel om als sponsor in te stappen is lager, dus is de sponsor beter benaderbaar. -Henk Zandbergen: Het tenue wordt gevormd door: een shirt, broekje en kousen. Hoe zit het eventueel met een trainingspak? Rick: Die optie kan via de vereniging worden ingevuld. -Dennis Bron: Bewassing via de vereniging, hoe, wanneer? er zijn veel teams! Rick: bewassing in eigen beheer gaat pas lopen als er voldoende voorziening is gevormd. De bedoeling is vervolgens om met vrijwilligers te gaan werken. - Paul Arendse: het is dus een geld kwestie? Rick: De organisatie rondom de bewassing moet ook volledig geregeld zijn. De vergadering gaat akkoord met het instellen van het kledingfonds s.v. V.E.N.O. 10. Installatie/ Benoeming commissieleden. Tussentijds aftredend en niet herkiesbaar Henry Nassette als voorzitter Jeugd cie. en Damesvoetbal. Het AVB. stelt voor om Nadine de Boer in deze functie als voorzitter te benoemen. De vergadering gaat met deze benoeming akkoord. Voorzitter Ernst in "t Veld bedankt Henry voor de jarenlange inzet voor de jeugd en dames van s.v. V.E.N.O. 11. Benoeming Bestuursleden. Tussentijds aftredend en niet herkiesbaar: Voorzitter: Ernst in "t Veld. Penningmeester: Jurrie Ziel. Secretaris : Bert Winter. Het AVB stelt voor om in de functie van 1ste penningmeester Henk van Wendel te benoemen en Rien Schuttenbelt als 2de penningmeester. In de functie van secretaris Robert Kleene te benoemen. De functie van voorzitter is vacant. De vergadering gaat met de voorgestelde benoemingen akkoord. 12. Rondvraag. Gert Tukker: De structuur van de consumptieprijzen in de kantine is onhandig. met name bij het afrekenen. Is het mogelijk om de consumptieprijzen op een gemakkelijker rekeneenheid te stellen? Ernst: we werken bij s.v. V.E.N.O. met een winstpercentage op de producten.

5 Bert v.d. Linde: We krijgen steeds meer voetbalteams o.a. meisjes. Dus de belasting van de velden wordt groter, is kunstgras misschien een optie? Ernst: We zijn in bespreking met de gemeente over de invulling van de velden. Voor de berekening van het aantal speel/trainingsuren op de velden wordt gewerkt met een methodiek. De gemeente is wars van de feitelijke cijfers zoals die door de terreinknechten zijn opgesteld. 13. Sluiting. Voorzitter Ernst in t Veld sluit onder dankzegging aan de aanwezigen om uur de vergadering.

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 AGENDA 1. Welkom Peter 2. Voorstellen Jeugdafdeling Peter 3. Stand van zaken FC Rijnvogels Peter 4. Spelregelbewijs en contributie Peter 5. Hoofd

Nadere informatie

Ledenvergadering LAC Frisia 1883

Ledenvergadering LAC Frisia 1883 L.A.C. Frisia 1883 Ledenvergadering LAC Frisia 1883 Maandag 12 december 2016 Agenda: 1. Opening L.A.C. Frisia 1883 2. Ingekomen stukken 3. Notulen van de Algemene ledenvergadering d.d. juni 2016 4. Jaarverslag

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012 Datum: 24 oktober 2012. Locatie: Kantine Voetbalvereniging Zeddam Aanwezig: 18 leden inclusief de leden van het bestuur. Notulist: Petra Bieleveldt Afmeldingen: Bennie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom.

1. Opening De voorzitter opent om 20.05 uur de algemene ledenvergadering en heet iedereen welkom. 1 Verslag algemene Ledenvergadering sv Sportlust 19 maart 2009 Concept verslag De Algemene Ledenvergadering van de Sportvereniging Sportlust heeft plaats gevonden in het clubgebouw van Hockeyvereniging

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering SV Ens Afdeling voetbal Datum: 29 oktober 2010

Algemene ledenvergadering SV Ens Afdeling voetbal Datum: 29 oktober 2010 Algemene ledenvergadering SV Ens Afdeling voetbal Datum: 29 oktober 2010 Voorzitter: Bert Scholten Notulist: Petra Sleurink Aanwezig: Afwezig m.k.: Lia Broeders, Keimpe Sikma, Jelle de Jong, Gert v Benthem

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Het huishoudelijk reglement van SV Nootdorp is een verzameling van regels en bepalingen ter ondersteuning van de statuten van SV Nootdorp. Het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81

1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 Clubreglement 1 Clubreglement v.v. Blauw-Wit 81 1.1 Bestuurssamenstelling Voorzitter: Secretaris: Penningmeester: Bestuurslid: Berry Verheijden Bestuurslid: Ad van Beek 1.2 Lidmaatschap a. De aanmelding

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter.

Door de avondvoorzitter wordt de leiding van de vergadering formeel overgedragen aan de nieuw aangestelde voorzitter. Notulen Extra Algemene Ledenvergadering Hotel Restaurant Den Engel 18 juli 2016, 20.00 uur 1. De voorzitter opent de vergadering om 20.10 en heet een ieder van harte welkom op deze extra algemene ledenvergadering.

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Aanwezige bestuursleden: Rick van Westenbrugge, Dolf van Stappershoef en Ubbo Rommerts Afgemeld:

Nadere informatie

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V.

Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. Welkom Ouderavond jeugd s.v. Rood-Wit V. 2 november 2018 1 Agenda Mag ik me Voorstellen Organisatiestructuur Doelstelling jeugdteams Rood to Success Veilig Sportklimaat AVG Vragen en Discussie 2 Mag ik

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 29 november 2017

Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Agenda Opening Jaarverslag secretaris Jaarverslag penningmeester Jaarverslag vertrouwenspersoon Vaststellen contributie 2018-2019 Bestuursmededelingen, Rondvraag

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS

VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS OKTOBER 2011 Voetbalplan RKSV De Tukkers Page 1 Inhoud Inleiding 3 Missie en doelstellingen 4 Opbouw van het plan 5 Organisatie 6 Werkgroepen 8 Technische Commissies 8 Functieomschrijvingen

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering FC Oudewater

Notulen Algemene Ledenvergadering FC Oudewater Onderwerp : ALV FC Oudewater Voorzitter : Harold van Aart Notulist : Gors Stekelenburg Aanwezig : Bestuur FC en 32 leden Afwezig (mk) : Ton Hendrickx, Hans Anbergen Distributie : Bestuur en ALV Datum :

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. De agenda wordt vastgesteld.

De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. De agenda wordt vastgesteld. 40 Verslag van de algemene ledenvergadering van de VV Aduard 2000 op vrijdag 11 december 2015. Aanwezig: Feike v.d. Heide, Albert Buiter, Willem Hanenburg, Arend-Jan Linde, Antje Wagenaar, Gert Jaap Gunnink,

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

SV BAARN VOETBAL - NIEUWSBRIEF

SV BAARN VOETBAL - NIEUWSBRIEF Beste vrienden van SV Baarn, Nu het seizoen vrijwel ten einde is en we allemaal nog maar nèt bekomen zijn van het fantastische eindfeest vorige week, sturen we je hierbij alvast de nodige informatie voor

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum

Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Algemene Leden Vergadering HSV Naarden-Bussum Notulist: Elly Brandenburg. Onderwerp: ALV HSV Naarden-Bussum. Locatie: Sporthal De Lunet in Naarden. Datum: 21-03-2017 Aanwezig: Ca. 25 Leden en het bestuur

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

Badminton Club HARDERWIJK

Badminton Club HARDERWIJK Badminton Club HARDERWIJK www.bcharderwijk.nl info@bcharderwijk.nl Verslag Algemene Ledenvergadering BC Harderwijk d.d. 27 februari 2014 Aanwezig: Mies Antonioli, Edwin Arends (mede namens Rick), Gertjan

Nadere informatie

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017

TC de Helze Algemene Ledenvergadering Datum 8 februari 2017 TC de Helze Algemene Ledenvergadering 2017 Datum 8 februari 2017 Locatie t Graviljoen Tijd 20:30 uur Agenda TC de Helze 8 februari 2017 Agendapunten: Verslag ALV 3 februari 2016 Bestuursmutaties Jaarcijfers

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

TOGB 23, 121, 2650 AC

TOGB 23, 121, 2650 AC ALV TOGB handbal SV TOGB Sportpark Het Hoge Land Hoge Land 23, Berkel en Rodenrijs Postbus 121, 2650 AC Berkel en Rodenrijs Ons Clubhuis 010 511 20 06 12 mei 2015 T O G B 1. Opening vergadering 2. Ingekomen

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013

Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club. 27 november 2013 Welkom op de Algemene Ledenvergadering van de Goudse Mixed Hockey Club 27 november 2013 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Vaststelling Agenda 3. Notulen Algemene Ledenvergadering 23 juni 2013 4. Jaarrekening

Nadere informatie

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014 VOREO 13 oktober 2014 Algemene Leden Vergadering 2014 ALV 2014 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Vaststelling notulen 2013-2014 4. Verslagen van de commissies 5. Financieel verslag 6. Verkiesbaar stellingen

Nadere informatie

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN

voetbalvereniging W.D.S. DRIEBRUGGEN Verenigingsinformatie vv WDS Vereniging De voetbalvereniging WDS is een amateurvereniging en is opgericht 2 april 1948. De vereniging bestaat uit de volgende afdelingen: Herensenioren op zaterdag Jeugdvoetbal

Nadere informatie

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018

Leusder Voetbalvereniging Roda 46. Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Verslag Algemene Ledenvergadering 2 november 2018 Het Algemeen Bestuur van Roda 46 nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 november 2018. Agenda 1. Opening De voorzitter, Onno

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 24 oktober 2016

Notulen Algemene Leden Vergadering 24 oktober 2016 Notulen Algemene Leden Vergadering 24 oktober 2016 1. Opening en mededelingen. De voorzitter (dhr. J. v.d. Nieuwenhuijzen) heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden, de

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Er zijn door deze commissie diverse merken uitgenodigd om een offerte uit te brengen: Masita Erea Macron Jako Patrick Hummel Kappa Mitre

Er zijn door deze commissie diverse merken uitgenodigd om een offerte uit te brengen: Masita Erea Macron Jako Patrick Hummel Kappa Mitre Verslag Bijzondere ledenvergadering RKSV Pancratius d.d. maandag 16 april 2012 Aanwezig: Harry den Arend, Henk Morsch, Dirk Louman, Rick Fenne, Gerloff Harte, Richard van Nieuwkuyk, Harold Lemmens, Pauline

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering DOS Kampen

Notulen Algemene Ledenvergadering DOS Kampen DOS Kampen Bezoekadres: Sportpark De Maten, De Maten 8 Correspondentieadres: Postbus 172 8260 AD KAMPEN Tel. Secretariaat 038-3313900 E-mail Website secretaris@doskampen.nl www.doskampen.nl Notulen Algemene

Nadere informatie

Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam

Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam Voorstel vanuit de werkgroep samenwerking Sint Joris/Zeddam Al enkele jaren spelen jeugdleden van Sint Joris en Zeddam samen in teams die bij de KNVB zijn aangemeld als SJT (samenwerkende jeugdteams).

Nadere informatie

KVV Quick 20 Oldenzaal 12 oktober 1920 Technische Commissie

KVV Quick 20 Oldenzaal 12 oktober 1920 Technische Commissie Aanwijzingen voor technische staf en begeleiding Seizoen 2014-2015 KVV Quick '20 april 2014 versie 1.0 Aanwijzingen voor technische staf en begeleiding. Deze beleidsafspraken worden waar nodig als actiepunten

Nadere informatie

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015

Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 Verslag: Algemene leden vergadering TV Hercules dd. 28 januari 2015 1. OPENING Abe de Jong (voorzitter) opent om 20.00 uur de vergadering en heet allen welkom, en wel in het bijzonder erelid Klaas van

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Samenstelling: Hoofdbestuur s.v. Grol. Datum:

Samenstelling: Hoofdbestuur s.v. Grol. Datum: Samenstelling: Hoofdbestuur s.v. Grol Datum: Januari 2016 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1 HANDBOEK EN S.V. GROL... 8 1.1 HANDBOEK... 8 1.2 SPORTVERENIGING GROL... 8 1.3 BELEID... 8 HOOFDSTUK 2 ORGANOGRAM, STATUTEN,

Nadere informatie

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING 12.1 KLEDINGSPONSORING Shirtsponsoring, beter gezegd kledingsponsoring, is één van de sponsorvormen bij de s.v. Grol. In principe kan voor alle teams gewerkt worden met

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering.

Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. Notulen Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 30 november 2015 Opening Voorzitter Piet de Jongh heet iedereen welkom en opent de vergadering. In Memoriam Er is een minuut stilte voor de overleden leden.

Nadere informatie

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46

Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Aan : Ouder(s)/verzorger(s) spelende jeugdleden Sportlust 46 Van : J. den Boer Datum : 25 mei 2008 Betreft : brf kleding Leaseplan z.s.v. Sportlust '46 Geachte ouders, Al jaar en dag worden elftallen van

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering d.d

Agenda Algemene Ledenvergadering d.d Agenda algemene ledenvergadering Blauw Wit 66 d.d. 04-06-2018 Agenda Algemene Ledenvergadering d.d. 04-06-2018 Datum overleg : 04-06-2017 Locatie : Kantine Blauw Wit 1. Opening door de voorzitter 2. Goedkeuring

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Aanwezig: Wil Schoonderbeek Erik van der Loo Roland van der Loo Adrien Esselmann Hennie Straakenbroek Ben Peelen Bert van de Poll Marcel Wilgenburg

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Grondslag Artikel 1 Respect voor alle leden vormt de grondslag van de vereniging. Naam en zetel Artikel 2 De vereniging draagt de naam V.C. t Aogje. Zij is gevestigd te Breda. Dagelijks

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering TV THADIA

Algemene Leden Vergadering TV THADIA Algemene Leden Vergadering TV THADIA - 20 februari 2014 - Toelichting, vragen en besluiten in rood toegevoegd. Agenda 20 februari 2014 1. Opening 2. Verslag ALV 21 maart 2013 (op website beschikbaar) 3.

Nadere informatie