De Koning makelaars presenteren: Een heerlijk lichte uitgebouwde woning met grote ramen aan de voor- en achterkant.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koning makelaars presenteren: Een heerlijk lichte uitgebouwde woning met grote ramen aan de voor- en achterkant."

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Een heerlijk lichte uitgebouwde woning met grote ramen aan de voor- en achterkant. Rosmarijn 40 te Uithoorn dekoningwonen.nl

2 Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij helpen u graag uw woondromen waar te maken. Sluit dit huis aan bij uw woondroom? We zijn benieuwd! Leest u de informatie rustig door, als u nog vragen heeft staan we voor u klaar deze te beantwoorden. Mirjam Ohlenbusch Corina Vervaet T T Soraya Verhaar Angela de Koning T T Reghthuysplein BE Nieuwkoop T dekoningwonen.nl/nieuwkoop

3 Wat een ruimte in dit huis dat zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is uitgebouwd. Wat een comfort met 4 slaapkamers en 2 badkamers. Wat een opbergruimte in de garage én de grote berging. Wat een prettig huis met fijne tuin in een rustige straat met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Belt u voor een afspraak? Bezichtigen kan niet alleen op werkdagen maar ook op zaterdag. Een heerlijk lichte woning met grote ramen aan de voor- en achterkant. Een heerlijk huis doordat u een fijne tuin heeft en uw auto gemakkelijk kunt parkeren. Het winkelcentrum De Legmeer met een grote supermarkt, Winkelcentrum Zijdelwaard, dat op dit moment geheel gemoderniseerd wordt, openbaar vervoer, uitvalswegen en andere voorzieningen, alles ligt bij wijze van spreken om de hoek. Wij vertellen u graag meer over dit huis en haar omgeving.

4 De woning in detail: Begane grond: goed ingedeeld! Uw auto kunt u in de straat parkeren maar u kunt ook 2 auto's op uw eigen oprit parkeren. Via de oprit c.q. voortuin treft u achter de voordeur een entree met garderobe aan. Via het entree komt u in de hal. In de hal treft u twee praktische vaste kasten aan. Ook de meterkast treft u hier aan. De toiletruimte is modern afgewerkt en voorzien van hangend toilet. Het toilet is toegankelijk vanuit de hal. Op de begane grond is meer ruimte dan standaard het geval is, dit komt omdat er een uitbouw is geplaatst. In de bijkeuken en de slaapkamer merkt u direct het voordeel hiervan. De bijkeuken is toegankelijk vanuit de hal en heeft een deur naar de achtertuin. U treft hier onder andere de aansluiting voor de wasapparatuur aan. Er is een praktisch keukenblok met gootsteen met warm en koud water.

5 De eerste slaapkamer ligt aan de achterkant van het huis en heeft een schuifpui naar de tuin. De kamer is toegankelijk van uit de hal. De eerste badkamer is toegankelijk vanuit de slaapkamer. Het is een licht geheel. U treft een ligbad aan, een stoomdouchecabine en een wastafel in een meubel. 1 e Verdieping: ruim en licht! Via een trap in de hal op de begane grond komt u op de verdieping. Het balkon aan de achterkant is bij de woonkamer getrokken en er is een fraaie pui ingezet met veel glas. Een heerlijke lichte en ruime woonkamer met een openhaard. Gezellig!

6 De keuken is toegankelijk vanuit de woonkamer en ligt aan de voorkant van het huis. Er is een opstelling in een U vorm, met keramische kookplaat, grillplaat, afzuigkap, combioven, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorkant van het huis te bereiken. 2 e Verdieping: ruim! Via een trap in de woonkamer op de eerste verdieping komt u op de overloop op de tweede verdieping. De badkamer is modern en eigentijds en voorzien van een ruime douche, wastafel in meubel en hangend toilet. Een fraai geheel in grijs en wit.

7 U treft 3 slaapkamers aan op deze verdieping. Eén slaapkamer aan de voorkant en twee slaapkamers aan de achterkant. Eén kamer aan de achterkant heeft een kasten wand. De stookruimte is bereikbaar vanaf de overloop. Via een vaste trap vanaf de overloop komt u op deze verdieping. Op de overloop treft u de c.v. ketel aan. Tuin: goed formaat! De voortuin heeft een ruim genoeg formaat om te parkeren en biedt toegang tot garage en de voordeur. De achtertuin is bereikbaar via de achterdeur in de bijkeuken en via de schuifpui in de slaapkamer. Er is ruimte genoeg voor een fijne loungeset, de huidige bewoners hebben er een groot bubbelbad staan en er is een grote schuur. Voldoende ruimte om heerlijk te genieten. De tuin ligt op het Westen.

8 Garage: ruim! De garage is bereikbaar via de voortuin en via een deur in de hal. De garage is vorozien van elektra, water en verwarming. Berging: praktisch! De schuur is van hout en staat in de achtertuin. De schuur is voorzien van elektra. Bijzonderheden: Bouwjaar woning Uitgebouwd in Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen in Berging C.v. ketel 2009 Vaillant VHR. De wanden zijn verschillend afgewerkt maar vrijwel allemaal wit van kleur. De woonkamer is grotendeels voorzien van glad stucwerk, ook het plafond in De vloeren zijn verschillend afgewerkt, vrijwel allemaal voorzien van eigentijds laminaat. Moderne badkamers, één van 2005 en één van Wij verwijzen u naar de lijst van zaken voor het overzicht van roerende zaken die meegaan, de vele praktische zaken die achterblijven of die mogelijk achtergelaten worden door de verkoper. Op de plattegrond aangegeven maten zijn circa maten. Er is een meetrapport aanwezig. Eventuele bijzonderheden kunt u vinden in de Vragenlijst bij verkoop, het eigendomsbewijs, diverse nota's van onderhoud en de verbouwingen enzovoorts, op te vragen bij de verkopende makelaar. Kortom: Een ruim gezinshuis in een fijne woonomgeving! Wij vertellen u graag meer over het huis en de omgeving! Een nieuwe woning kopen? Neem uw eigen NVM makelaar mee!

9 Zie ook: Oplevering: in overleg Vraagprijs: k.k. Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Reghthuysplein BE Nieuwkoop nieuwkoop@dekoningwonen.nl -Kadastraal bekend : Gemeente Uithoorn, sectie D, nummer Perceeloppervlakte : 158 m² -Bouwjaar : Inhoud : circa 485 m³ -Woonoppervlakte : circa 157 m² -Energielabel : Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

10

11 Rosmarijn 40 te Uithoorn

12 Rosmarijn 40 te Uithoorn

13 Rosmarijn 40 te Uithoorn

14 Rosmarijn 40 te Uithoorn

15 Rosmarijn 40 te Uithoorn

16 Rosmarijn 40 te Uithoorn

17 Rosmarijn 40 te Uithoorn

18 Rosmarijn 40 te Uithoorn

19

20

21 Welkom in de gemeente Nieuwkoop!

22 Welkom in de gemeente Uithoorn! De gemeente Uithoorn bevat 2 kernen, Uithoorn en De Kwakel. Varen en vissen, fietsen en wandelen, markten en winkels: er is veel te beleven in Uithoorn. Uithoorn is een landelijke gemeente en maakt deel uit van twee nationale landschappen: De Stelling van Amsterdam (rondom Uithoorn liggen nog diverse forten) en het Groene Hart. De gemeente telt ruim inwoners waarvan ongeveer inwoners in De Kwakel wonen. Uithoorn heeft een oppervlakte van 19,49 km² (waarvan 1,20 km² water). Uithoorn kent een 60 hectare groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Dat natuurgebied is voor een belangrijk deel omsloten door bebouwing. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (wordt ook wel het Libellebos genoemd), dat de bezoeker naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en bezoek aan de kinderboerderij. Het park is ongeveer 20 hectare groot. Het park wordt op een natuurlijke manier beheerd. Dit betekent dat de natuur zoveel mogelijk zijn gang kan gaan. Met dit beheer probeert de gemeente ruimte te creëren voor diverse soorten planten en dieren. Het dorp ligt aan de grillige kronkels van de rivier de Amstel. In de zomer meren veel boten aan in de haven van Uithoorn. Bij de kade vindt u restaurants, winkels en op woensdag de weekmarkt. Het is leuk winkelen in Uithoorn. Naast grote bekende ketens vindt u ook verschillende lokale winkels. Winkelcentrum Amstelplein is een overdekte winkelpassage in de Dorpskern van Uithoorn. Er is een ruim aanbod aan winkels, met uitloop naar de Dorpsstraat, het Marktplein, de Wilhelminakade en de Schans. Winkelcentrum Zijdelwaardplein is ook grotendeels overdekt en ook hier is een groot aanbod aan winkels. Voor dagelijkse boodschappen kunt u ook goed in de wijken terecht onder andere op het Legmeerplein, de Arthur van Schendellaan, op de Prinses Christinalaan en in het dorpscentrum in De Kwakel.

23 Uithoorn en De Kwakel hebben een rijk verenigingsleven op het gebied van kunst en cultuur, sport en muziek. Uithoorn is een kindvriendelijke gemeente. Er zijn vele soorten basisscholen, diverse soorten voortgezet onderwijs en er is een ruim aanbod in allerlei verschillende soorten kinderopvang. Uithoorn heeft een groot aantal voorzieningen zo ook een bibliotheek en een zwembad. En dit alles op circa 18 kilometer van Amsterdam, nog geen 10 kilometer van luchthaven Schiphol, iets meer dan 20 kilometer van Haarlem, 52 kilometer van Den Haag en maar 37 kilometer van Utrecht. De afgelopen jaren zijn Uithoorn en De Kwakel uitgebreid door verschillende nieuwbouwprojecten. Welkom in de gemeente Ronde Venen! Aan de zuidzijde van Uithoorn kunt u over de brug de Amstel over naar de Ronde Venen in de provincie Utrecht. De Ronde Venen heeft het: Gezellige zandstrandjes met verlokkelijk zwemwater, schilderachtige kronkelende veenriviertjes, weids polderlandschap, sfeervolle dorpscentra en monumentale boerderijen. In de veelzijdige gemeente De Ronde Venen kan elke recreant zijn hart ophalen. Van cultuurliefhebbers tot fietsfanaten, van rustzoekers tot watersporters en van terrasbezoekers tot natuurliefhebbers. Het meest bekende recreatiegebied in de gemeente is de Vinkeveense Plassen. In het plassengebied kunt u bijna alles doen op het gebied van watersport: zeilen, zwemmen, duiken, vissen, waterskiën, surfen, roeien, kanoën, noem maar op. Aan de Vinkeveense Plassen grenst het natuurreservaat Botshol. Dat is een beschermd vogelgebied waar u in een roeiboot kunt genieten van de schoonheid van de waterrijke natuur. Het Rondeveense polderlandschap met zijn weidse uitzichten leent zich uitstekend voor heerlijke wandel-, fiets- of skeelertochten. U kunt kiezen uit een groot aantal uitgezette routes. Ook in deze gemeente zijn diverse winkelcentra met lokale winkels en landelijke ketens en is er een groot aanbod van voorzieningen op allerlei gebieden. De gemeente heeft inwoners en een oppervlakte van 84,84 km² (waarvan 27,30 km² water).

24 Welkom in de gemeente Aalsmeer! Aalsmeer bruist van de activiteiten, de vuurwerkshow Vuur op het Water, de braderie, de havendagen, de verlichte botenshow enzovoorts. Aalsmeer is in de hele wereld bekend door de Bloemenveiling, deze is ook te bezoeken net als Historische Tuin, een landbouwmuseum. De Westeinderplassen vormen een van de grootste binnenwateren van Nederland. Zeilen op de Westeinder, met een klein bootje varen naar Stokkenland, op ontdekking met de rondvaartboot tussen de vele eilandjes, genieten op een terras of recreëren ergens langs de mooie Poel, zoals de Aalsmeerders zeggen: het water in Aalsmeer kan worden beleefd. Ook in deze gemeente zijn diverse winkelcentra met lokale winkels en landelijke ketens en is er een groot aanbod van voorzieningen op allerlei gebieden. De gemeente telt inwoners en heeft een oppervlakte van 34,40 km². Welkom in Rijsenhout en Aalsmeerderbrug! Het dorp Rijsenhout ligt in het oosten van de gemeente Haarlemmermeer aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder tegenover de Westeinderplassen, tussen Aalsmeerderbrug en Burgerveen. Aalsmeerderbrug is een buurtschap in de gemeenhaarlemmer-meer ook aan de ringvaart, tegenover Aalsmeer. Ten zuiden ligt Rijsenhout, ten noorden Oude Meer en in het westen ligt Rozen-burg. Ten noordwesten liggen de bedrijventerreinen van Schiphol-Rijk. Rijsenhout heeft diverse (sport)verenigingen. 2 basisscholen en kinderopvang. Er is een voet/fiets veer over de Ringvaart naar Aalsmeer. Ook met de fiets kunt u met dit veer naar de overkant maar omfietsen over de brug of met de auto naar Aalsmeer is ook prima te doen. Natuurlijk kunt in het dorp zelf prima boodschappen doen, bij de bakker, de bloemenwinkel en de supermarkt maar u kunt ook de gezelligheid opzoeken van het centrum van Aalsmeer met onder andere een groot aanbod van lokale winkeliers en een weekmarkt. Uitgebreid winkelen of genieten van cultuur kan gemakkelijk in Hoofddorp, op steenworp afstand met ruime keuze voor sport en ontspanning. Gaat u gezellig naar het theater, naar de bioscoop? Het kan allemaal. Vliegt u vaak? Reist u veel met de trein? Schiphol is op fietsafstand en het station in Hoofddorp is ook vlakbij. Aalsmeerderbrug heeft 500 inwoners, Rijsenhout telt 4103 inwoners. In de gemeente Haarlemmermeer (waaronder Hoofddorp en Nieuw Vennep ook vallen) wonen in het totaal mensen.

25 Welkom in de gemeente Amstelveen! Amstelveen ademt cultuur. Om in de behoeften van de snel gegroeide bevolking te voorzien werd een nieuw centrum, het Stadshart Amstelveen, gecreëerd. Hier bevinden zich een groot winkelcentrum, de centrale bibliotheek, alsmede culturele voorzieningen, horeca en kantoren. Het winkelgebied in het Stadshart is het grootste binnen de regio. In 2003 werd Amstelveen verkozen tot de meest aantrekkelijke grote stad van Nederland om in te wonen. Amstelveen biedt een keur aan voorzieningen: muziek- en dansschool Amstelveen, bibliotheek Amstelland, Kunstuitleen Amstelveen, Cinema Amstelveen, Volksuniversiteit, het in het oude Dorp gevestigde Van der Togt Museum, poppentheater en museumtram. In Amstelveen kun je prima uitgaan! Mooie theaterpro-ducties in de Amstelveense Schouwburg, optreden in poppodium P60 of bijzonder werken bekijken in het Cobra Museum. Ook in deze gemeente zijn diverse winkelcentra naast het Stadshart met lokale winkels en landelijke ketens en is er een groot aanbod van voorzieningen op allerlei gebieden. De gemeente is 44,05 km² groot waarvan 2,55 km² water. Er woonden in november mensen in Amstelveen. Welkom in de gemeente Nieuwkoop! De gemeente Nieuwkoop omvat dertien kernen: Nieuwkoop, De Meije, Korteraar, Langeraar, Nieuwveen, Noordeinde, Noorden, Noordse Dorp, Papenveer, Ter Aar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat en Zevenhoven. Unieke polderlandschappen en het ruime veenweidegebied, onderbroken door verschillende wateren en grazende koeien, karakteriseren dit schitterende gebied. Bekend en opvallend binnen de gemeente zijn de Nieuwkoopse plassen, een fantastisch gebied voor de watersportliefhebber. Ruimte, groen, rust, water en recreatie zijn de kenmerken die het wonen in de gemeente Nieuwkoop zo aantrekkelijk maken. En dit alles op nog geen 30 autominuten afstand van steden als Amsterdam met de luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De gemeente telt ruim inwoners. De gemeente heeft een oppervlakte van ruim 9000 hectare waarvan 20% water. De omgeving is geliefd bij toeristen. Zij hebben keuze in diverse hotels, vakantiewoningen en campings. Er zijn veel mogelijkheden voor kano- en bootverhuur en diverse

26 horecagelegenheden, uiteraard met terrassen aan het water. Er zijn diverse basisscholen, scholen voor voortgezet onderwijs en diverse openbare voorzieningen zoals een bibliotheek, een zwembad, kinderdagverblijven, sportvoorzieningen en winkels. In Nieuwkoop in het dorp en in een winkelcentrum. In Nieuwveen in t Liemerhof, en ook in Langeraar, Ter Aar, Zevenhoven en Noorden zijn winkels voor de dagelijkse boodschappen onder andere. Vanuit de plaats Nieuwkoop zijn er een busverbindingen met Alphen aan den Rijn (NS-station), Uithoorn en Woerden (NS-station). Ook zijn Nieuwkoop en alle omliggende dorpen met elkaar verbonden door diverse busverbindingen.

27

28 Geïnteresseerd in deze woning? Belangrijke informatie als u verder gaat: Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij alvast voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De Koning makelaars staan voor u klaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen, we begeleiden u graag. Een bieding uitbrengen U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neem uw eigen NVM makelaar mee! Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De NVM makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Vaak gestelde vragen: Ik ben de eerste geïnteresseerde. Moet de makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, dat hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, nog niet. Een aanbieding gedaan door de verkoper per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met de verkoper de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een andere geïnteresseerde een afwijkend (tegen)bod doen. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermelden, en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. Is bedenktijd en een waarborgsom altijd van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, indien hij deze koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper, een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

29 De Koning makelaars Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij zetten ons in om uw woondromen waar te maken. Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt. De Koning makelaars doen nog meer Naast de makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks aan het werk om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Onder het label Buitengewoon Wonen hebben we samen met Fides makelaars uit Leiden de meest exclusieve woningen uit ons aanbod bijeengebracht. De Koning makelaars zijn kwaliteitsmakelaars met marketingexpertise, wij zijn aangesloten bij ERA en NVM. U vindt De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden.

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne woning met 2 eigen parkeerplaatsen gelegen in Legmeer West.

De Koning makelaars presenteren: Moderne woning met 2 eigen parkeerplaatsen gelegen in Legmeer West. De Koning makelaars presenteren: Moderne woning met 2 eigen parkeerplaatsen gelegen in Legmeer West. Ringslang 20 te Uithoorn dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond.

De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. De Koning makelaars presenteren: Leuk 2-kamer appartement op de 2e verdieping met aparte berging op de begane grond. Eendrachtstraat 14 E te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar?

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

UITHOORN, In het Midden 61

UITHOORN, In het Midden 61 UITHOORN, In het Midden 61 Geschakelde royale villa in groene omgeving met zonnige tuin en 3 slaapkamers Wonen in een rustige, groene omgeving in een huis dat kant en klaar is? Geschakelde villa met royale

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Mooi appartement met luxe eugentijdse keuken en moderne afwerking.

De Koning makelaars presenteren: Mooi appartement met luxe eugentijdse keuken en moderne afwerking. De Koning makelaars presenteren: Mooi appartement met luxe eugentijdse keuken en moderne afwerking. Mennonietenbuurt 71 te Amstelhoek dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Floraweg Ong te Noorden. dekoningwonen.nl

Floraweg Ong te Noorden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Riante, bouwkavel(ruim 1500m²), inclusief een nog te bouwen vrijstaande woning gelegen op een prachtig landelijke locatie in de Noordse Buurt van het gezellige dorpje Noorden.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

UITHOORN, Langs de Baan 1

UITHOORN, Langs de Baan 1 UITHOORN, Langs de Baan 1 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder stijlvolle woning met een garage, een grote zonnige tuin (17 m. diep) die u zo kunt betrekken!

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder stijlvolle woning met een garage, een grote zonnige tuin (17 m. diep) die u zo kunt betrekken! De Koning makelaars presenteren: Bijzonder stijlvolle woning met een garage, een grote zonnige tuin (17 m. diep) die u zo kunt betrekken! Maarten Freeke Wije 6 te Nieuwkoop dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl

Kallameer 116 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Zo goed als nieuwe 2-kamer appartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht maak onderdeel uit van het Meesterkwartier Kallameer 116 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! Kromme Mijdrecht 14 te De Hoef dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft

Nadere informatie

BOSKOOP, Bellefleur 8

BOSKOOP, Bellefleur 8 BOSKOOP, Bellefleur 8 Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning. Rustig wonen met een zonnige tuin aan het water? Dat kan in deze modern afgewerkte woning.

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nostalgische (voormalige) pastorie met prachtige karakteristieke details en maar liefst 5 slaapkamers

De Koning makelaars presenteren: Nostalgische (voormalige) pastorie met prachtige karakteristieke details en maar liefst 5 slaapkamers De Koning makelaars presenteren: Nostalgische (voormalige) pastorie met prachtige karakteristieke details en maar liefst 5 slaapkamers Dorpsstraat 11 te Zevenhoven dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! De Koning makelaars presenteren: Compleet gerenoveerde bovenwoning! Zandweg 114, De Meern Huurprijs 1.008 per maand Woondromen waarmaken Compleet gerenoveerde bovenwoning in het hart van de Meern. Ben

Nadere informatie

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46

NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 NIEUWKOOP, Fuutstraat 46 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

NOORDEN, Floraweg 28

NOORDEN, Floraweg 28 NOORDEN, Floraweg 28 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop,

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum

De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum De Koning makelaars presenteren: Sfeervol afgewerkt 3-kamer hoekappartement gelegen in groenrijke omgeving aan de rand van het stadscentrum Van Helvoortlaan 1-2 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

Woondromen waarmaken

Woondromen waarmaken UITHOORN, Brunel 73 Woondromen waarmaken www.dekoningwonen.nl Wat een ruimte in dit uitgebouwde en prachtig verbouwde huis met verbrede tuin en wat een groen in de omgeving! Wat een ruimte in dit UITGEBOUWDE

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

UITHOORN, Catharina van Renneshof 4

UITHOORN, Catharina van Renneshof 4 UITHOORN, Catharina van Renneshof 4 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel op toplocatie aan Nieuwkoopse Plassen Voorweg tussen 54 en 56, Noorden Vraagprijs 419.000 K.K. Woondromen waarmaken Bouwkavel op een toplocatie aan Nieuwkoopse

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 225.000,- kosten koper Bouwjaar : 1962 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 120 m² Inhoud : circa 400 m³ Perceel : circa 175 m² Kamers : 5 Ligging : Woonwijk in Valkenswaard Aanvaarding

Nadere informatie

RIJSENHOUT, Piet Lanserhof 34

RIJSENHOUT, Piet Lanserhof 34 RIJSENHOUT, Piet Lanserhof 34 ERA De Koning Makelaardij, vestiging Nieuwkoop ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle vrijstaande woning met grote schuur van 145 m2 gelegen op een fraai plekje aan de Westkanaalweg!

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle vrijstaande woning met grote schuur van 145 m2 gelegen op een fraai plekje aan de Westkanaalweg! De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle vrijstaande woning met grote schuur van 145 m2 gelegen op een fraai plekje aan de Westkanaalweg! Westkanaalweg 58 te Ter Aar dekoningwonen.nl Maakt deze woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! De Koning makelaars presenteren: 2-kamerappartement op top locatie met balkon op het Oosten! Park Oudeland 158 te Woerden dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren:

De Koning makelaars presenteren: De Koning makelaars presenteren: Kavel aan de Oukoopsedijk in Reeuwijk (nabij huisnummer 19) dekoningwonen.nl Maakt deze kavel uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en

Nadere informatie

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden

Royale maisonnette nabij centrum van Woerden De Koning makelaars presenteren: Royale maisonnette nabij centrum van Woerden Baanstraat 24, Woerden Vraagprijs 175.000 K.K. Ruimte, licht en locatie, dat is wat deze maisonnette biedt! Deze lichte maisonnette

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning

De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning De Koning makelaars presenteren: Op de eerste woonlaag gelegen mooi afgewerkte starterwoning Oranje-Nassaulaan 42 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de

Nadere informatie

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage!

ERA De Koning Makelaardij presenteert: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! ERA De Koning Makelaardij presenteert: Vrijstaande dijkwoning met souterrain, eigen zwembad en een dubbele garage! Kromme Mijdrecht 14 te De Hoef Van harte welkom bij ERA De Koning Makelaardij U heeft

Nadere informatie

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl

Veluwemeer 114 te Woerden. dekoningwonen.nl De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden hoekwoning (type waterwoning) met zonnig terras aan de woonkamer en vlonderterras over het water bij de keuken en inpandige berging/garage. Veluwemeer

Nadere informatie

Ruim en goed onderhouden huis met riante tuin

Ruim en goed onderhouden huis met riante tuin De Koning makelaars presenteren: Ruim en goed onderhouden huis met riante tuin Arthur van Schendellaan 19, Uithoorn Vraagprijs 300.000 k.k. Keurige woning op een uitstekende locatie en met diepe tuin Wonen,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap.

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap. De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning in polderlandschap. Oude Kerkpad 5 te Ter Aar dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Sinte Brigittastraat 6 Rosmalen Vraagprijs 469.000,-- k.k. DIT RUIME VRIJSTAANDE WOONHUIS MET GARAGE IS DOOR GROEN OMGEVEN! Algemeen: De Sinte Brigittastraat is gelegen in de gewilde wijk Molenhoek in

Nadere informatie

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Oranje-Nassaulaan 30, Gouda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 148.500 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Waterlandsingel 39, Den Haag

Waterlandsingel 39, Den Haag Waterlandsingel 39, Den Haag Kenmerken Overdracht Vraagprijs 365.000 k.k. Aangeboden sinds 08-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Schout Appelslaan 19. Nuenen

Schout Appelslaan 19. Nuenen Halfvrijstaand uitgebouwd woonhuis met een grote en lichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en inpandige berging/ garage. De mogelijkheid bestaat om een slaapkamer op de begane grond

Nadere informatie

Comfortabel modern huis met diepe zonnige tuin

Comfortabel modern huis met diepe zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Comfortabel modern huis met diepe zonnige tuin Rugstreeppad 13, Uithoorn Vraagprijs 400.000 K.K. Wonen, buiteleven, genieten! Een heerlijke plek is deze keurige, goed geïsoleerde,

Nadere informatie

TE KOOP. Zuidertoren 76 - Hoofddorp

TE KOOP. Zuidertoren 76 - Hoofddorp TE KOOP Zuidertoren 76 - Hoofddorp Omschrijving Wij mogen nu deze rustig gelegen 5-kamer EENGEZINSWONING, met heerlijk dakterras van circa 17 m2, van in totaal 130 m2 op het gezellige, kindvriendelijke

Nadere informatie

HARMELEN, Leidsestraatweg 33

HARMELEN, Leidsestraatweg 33 HARMELEN, Leidsestraatweg 33 ERA De Koning Makelaardij, vestiging De Meern ERA De Koning Makelaardij is een regionaal actief makelaarskantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten,

Nadere informatie

Boekweitstraat 26, Veldhoven

Boekweitstraat 26, Veldhoven Boekweitstraat 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard Vraagprijs 205.000,- kosten koper Bouwjaar : 1961 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : 89 m² Kamers : 4 Ligging : Woonwijk Kerkakkers Aanvaarding : In

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 257.000,- kosten koper Bouwjaar : 1982 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 122 m² Inhoud : circa 425 m³ Perceel : circa 180 m² Kamers : 6 Ligging : Woonwijk in Dommelen Aanvaarding

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie De Koning makelaars presenteren: Ruime uitgebouwde gezinswoning op kindvriendelijke locatie Mistral 6 te De Meern dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren!

De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren! De Koning makelaars presenteren: Half vrijstaande woning met een tweetal schuren! Dorpsstraat 3, Zevenhoven Vraagprijs 239.000 K.K. Woondromen waarmaken Half vrijstaande woning met een tweetal grote schuren!

Nadere informatie

Plonderijen 33, Reusel

Plonderijen 33, Reusel Plonderijen 33, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Barentszstraat. Lisse18

Barentszstraat. Lisse18 Barentszstraat Lisse18 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl Lisse, Barentszstraat 18 Op een zeer geliefde locatie dicht bij het centrum van Lisse staat deze eengezinswoning,

Nadere informatie

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht Te Koop Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Vraagprijs : 350.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 4127 Grond : 86 m², eigendom Inhoud

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

De Uilenburg 26, Veldhoven

De Uilenburg 26, Veldhoven De Uilenburg 26, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een

Nadere informatie

Grebbeberglaan 38. Eindhoven

Grebbeberglaan 38. Eindhoven In 2017 grotendeels gerenoveerde en ruime 2-kapper met een z-vormige woonkamer, nieuwe keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, oprit, garage en tuin met eigen achterom. Gelegen aan een groenstrook in

Nadere informatie

Charlotte Ruysstraat 14 - Deventer

Charlotte Ruysstraat 14 - Deventer - Vraagprijs 209.000,- k.k. Omschrijving - Let op: dit betreft een vanaf-prijs wat inhoudt dat de verkoper biedingen vanaf 209.000,- serieus in overweging neemt. Wat een fijn welkom als je hier door de

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) den Dries 4, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Royale woning met een riante tuin in het centrum

Royale woning met een riante tuin in het centrum De Koning makelaars presenteren: Royale woning met een riante tuin in het centrum Achterweg 26, Nieuwkoop Vraagprijs 235.000 K.K. Ruime woning gelegen in een groene omgeving nabij het centrum Binnen 5

Nadere informatie

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning.

In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. L E I D E R D O R P Middentocht 6 Vraagprijs 325.000,- k.k. In de wijk Buitenhof op kindvriendelijke locatie gelegen fraai uitgebouwd 6-kamer eengezinswoning. Eengezinswoning Tussenwoning Bouwjaar 1988

Nadere informatie

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard Vraagprijs 219.500,- kosten koper Fraai afgewerkte en recent gerenoveerde tussenwoning met twee ruime slaapkamers en een royale badkamer in een aantrekkelijke woonomgeving.

Nadere informatie

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k.

TE KOOP. Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. TE KOOP Domein 63 5421 AP GEMERT Vraagprijs: 260.000 k.k. Omschrijving TE KOOP DOMEIN 63 GEMERT Deze royaal uitgebouwde tweekapper is gelegen in rustige parkachtige omgeving. De woning is de laatste jaren

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k.

TE KOOP. De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. TE KOOP De Bloemerd 16 5421 NS GEMERT Vraagprijs: 199.000 k.k. Omschrijving De Bloemerd 16 Gemert. Deze twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met alle denkbare voorzieningen

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

Melkkruid XS Purmerend

Melkkruid XS Purmerend Melkkruid 33 1441 XS Purmerend Vraagprijs: 225.000,- kosten koper Arthur de Bock ERA Makelaardij Mastbos 2 1447 TL, PURMEREND Tel: 0299-666641 E-mail: info@arthurdebock.nl Informatie brochure Algemene

Nadere informatie

Utrechtstraat 48 - Deurne

Utrechtstraat 48 - Deurne Utrechtstraat 48 - Deurne Vraagprijs 189.500,- k.k. Omschrijving TUSSENWONING MET SERRE EN BERGING, GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN DEURNE. Deze karakteristieke tussenwoning uit 1961 is voorzien

Nadere informatie

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Bent u op koopjesjacht? Dan moet u zeker deze verrassend ruime hoekwoning met tuin aan het water eens gaan bekijken.

Nadere informatie

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht Te Koop Wibautstraat 70 3555 WB Utrecht Wibautstraat 70 3555 WD Utrecht Vraagprijs : 375.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Zuilen, sectie B, nummer 4249 Grond : Erfpacht eeuwigdurend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats

De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats De Koning makelaars presenteren: Een 3-kamer appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon op het Zuidwesten en een eigen parkeerplaats Crabethstraat 7 N te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen van Heemskerckstraat 3 - Dongen Vraagprijs 189.000,- k.k. Keurig onderhouden, uitgebouwde eengezinswoning met berging, gelegen in rustige straat in plan West II. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

van Gendtlaan Bennebroek57

van Gendtlaan Bennebroek57 van Gendtlaan Bennebroek57 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl 9 www.heemborgh.nl 11 www.heemborgh.nl 13 Bennebroek, van Gendtlaan 57 In kindvriendelijke straat

Nadere informatie

HONDONGSTRAAT 25 s-hertogenbosch

HONDONGSTRAAT 25 s-hertogenbosch HONDONGSTRAAT 25 s-hertogenbosch Algemene informatie: Soort: tussenwoning Kamers: 4 (waarvan 3 slaapkamers) Woonoppervlakte: 97m2 Inhoud: 422m 3 Perceeloppervlakte: 184m 2 Bouwjaar: 1969 Isolatie: dubbel

Nadere informatie

De Steenzager 23, Veldhoven

De Steenzager 23, Veldhoven De Steenzager 23, Veldhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook

Nadere informatie

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Beyerinckstraat 32 - Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 319.000,- k.k. Omschrijving - Rustig wonen op één van de meest centrale woonlocaties in de wijk de Vijfhoek. Aan de Oostkant van de wijk de Vijfhoek ligt een beetje verscholen de Beyerinckstraat.

Nadere informatie

Marijkestraat. Warmond7

Marijkestraat. Warmond7 Marijkestraat Warmond7 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl 9 www.heemborgh.nl Warmond, Marijkestraat 7 Ruime eengezinswoning op geliefde locatie met vrij uitzicht,

Nadere informatie

Sfeervolle hoekwoning met 5 slaapkamers. Klaproos 32 te Leiden

Sfeervolle hoekwoning met 5 slaapkamers. Klaproos 32 te Leiden Sfeervolle hoekwoning met 5 slaapkamers Klaproos 32 te Leiden Beschrijving: Op zoek naar een royale, comfortabele en sfeervolle hoekwoning met 5 slaapkamers, inpandige garage en een voor- zij- en zonnige

Nadere informatie

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Gebbekuillaan 44 te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Op korte afstand van het Puttense winkelcentrum en de uitgestrekte bossen, treft u deze royale, uitstekend onderhouden, vrijstaande semibungalow. De semibungalow is in 1992

Nadere informatie

Julianalaan 1 b Kaag

Julianalaan 1 b Kaag Julianalaan Kaag1 b www.heemborgh.nl 3 Kaag, Julianalaan 1 b Wij bieden aan een zeer uniek gelegen woonhuis aan het water op een perceel van ca. 291m2 direct aan de Kagerplassen. Vanuit het huis heeft

Nadere informatie

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven

Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Bergen op Zoomstraat 14, te Eindhoven Vraagprijs 230.000,- kosten koper Bouwjaar : 1933 Woningtype : Tussenwoning Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 370 m³ Perceel : circa 147 m² Kamers : 4

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande villa met onvergetelijk uitzicht! De Joncheerelaan 27 te Harmelen dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier waarop

Nadere informatie

Warmelo 64 Eindhoven

Warmelo 64 Eindhoven Warmelo 64 Eindhoven Goed onderhouden, zeer ruim halfvrijstaand woonhuis, prachtige hoekligging, met inpandige diepe garage, ruime woonkamer, speel-/werkkamer op de begane grond, fraaie voor- en

Nadere informatie

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG VRAAGPRIJS 294.500,-- k.k. Op een

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP HEERKENSVELD 4 EINDHOVEN Rustig gelegen tussenwoning met berging en zonnige privacy biedende achtertuin. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing, moderne badkamer

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement.

De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. De Koning makelaars presenteren: Zeer goed onderhouden en volledig gemoderniseerd 4-kamer appartement. Bunchestraat 31 te Reeuwijk dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Nachtschade 9, 6841 KM Arnhem

Nachtschade 9, 6841 KM Arnhem Nachtschade 9, 6841 KM Arnhem Bieden vanaf 325.000,- k.k. Omschrijving Royaal en modern helft van een dubbel woonhuis met een leuke speelse woonkamer, moderne keuken, tweede woonkamer op de eerste verdieping

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide.

De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. De Koning makelaars presenteren: Ruime twee-onder-één-kap woning, nabij winkelcentrum Vleuterweide. Souvenirperenlaan 11 te Vleuten dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06)

Anita Fiers NVM-makelaar (06) Mirja Hogeweg Assistent makelaar (06) Kremer 20, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel leuk

Nadere informatie

Ovidiusstraat 8, Sittard

Ovidiusstraat 8, Sittard Ovidiusstraat 8, Sittard Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.500 k.k. Aangeboden sinds 27-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Hennepstraat 4, 6842 BK Arnhem

Hennepstraat 4, 6842 BK Arnhem Hennepstraat 4, 6842 BK Arnhem Bieden vanaf 160.000,- k.k. Omschrijving Altijd al willen wonen in een sfeervolle hoekwoning in een rustige en landelijke omgeving, maar wel op fietsafstand van de stad en

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Van Wassenhovenstraat 15, Nieuw-Beijerland TE KOOP Vraagprijs 425.000,- k.k. Verrassend ruime, lichte, vrijstaande bungalow met werk/slaapkamer met eigen entree, in totaal 5 slaapkamers, aangebouwde garage, verzorgde tuin en parkeergelegenheid

Nadere informatie

BAVEL NIEUWE DAALAKKER 9 Moderne vrijstaande woning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van Bavel. Richtprijs 765.

BAVEL NIEUWE DAALAKKER 9 Moderne vrijstaande woning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van Bavel. Richtprijs 765. BAVEL NIEUWE DAALAKKER 9 Moderne vrijstaande woning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie aan de rand van Bavel. Richtprijs 765.000,- k.k. Deze moderne en royale vrijstaande woning met eigen

Nadere informatie