Notulen werkgroepenvergadering , uur, t Trefpunt Aanwezig: bestuur + 14 leden 1. Welkom en opening 2. Mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen werkgroepenvergadering , uur, t Trefpunt Aanwezig: bestuur + 14 leden 1. Welkom en opening 2. Mededelingen"

Transcriptie

1 Notulen werkgroepenvergadering , uur, t Trefpunt Aanwezig: bestuur + 14 leden 1. Welkom en opening De voorzitter heet de aanwezigen welkom en opent de vergadering. Het is jammer dat de opkomst niet zo groot is. De afwezigen met kennisgeving zijn: Pierre Ulen, Anton Vissers, Cor Slaats, Berry Wijnen, Klaas Hendriks, Anneke Boonstra, Mieke Evers, Thijs Flipsen, Toos Heinsbergen en Nico Vosmeer. Wim Boerekamp sluit later aan 2. Mededelingen - Kelder Complimenten gaan uit naar de leden die betrokken zijn geweest bij het verbouwen van de kelder. Deze ziet er nu weer prachtig uit en is onlangs geopend voor het publiek. Louis Litjens dankt wederzijds voor de vele hulp die verkregen was. Nelly van Rijt geeft aan dat we hier publiciteit voor kunnen genereren op de website. Tevens geeft Hans v.d. Broek aan dat er ook stukjes aangeleverd kunnen worden voor in de Uytbeyndel. - Historische quiz Na afloop van de historische quiz is vergeten de organisatoren te bedanken. Bij deze excuses daarvoor en nogmaals hartelijk dank. Het was wederom een prachtige en interessante quiz. - Oudheidkamer De oudheidkamer is bijna gereed. Hans van Hoek geef aan dat er nog enkele werkzaamheden dienen te gebeuren voordat er aan de inrichting begonnen kan worden. T.z.t. zullen we vrijwilligers benaderen om hierbij te helpen. - Bezetting Heemhuis op dinsdagavond De frequentie voor de bezetting op de dinsdagavond in het Heemhuis wordt voor het bestuur hoger. Aan de vergadering wordt gevraagd of we leden kunnen benaderen om hierin mee te werken. De vergadering gaat akkoord en José v.d. Loo en Pieter Koolen stellen zich al beschikbaar. - Vacante bestuursfuncties Rob Berkvens, Theo van Daele en Henk van Straaten leggen per volgende ALV (in februari) hun bestuursfuncties neer. Dick van Hooff is er ook nog niet zeker of hij kan blijven i.v.m. zijn werk. De vergadering wordt gevraagd om kandidaten aan te dragen, aangezien we tot op heden nog geen vervangers hebben gevonden om de functies over te nemen. - Tarievenlijst Theo van Daele geeft aan dat de tarievenlijst in goed overleg is samengesteld. Eventuele veranderingen kunnen bij Jan Adriaans of Theo van Daele worden gemeld. Nelly van Rijt vraagt of deze op de website geplaatst kan worden zodat eventuele bezoekers een duidelijk overzicht hebben. De vergadering gaat akkoord. De tarievenlijs zal worden ter vaststelling worden geagendeerd voor de ALV.

2 - Beugelbaan Het idee wordt geopperd om de beugelbaan te overkappen. Er worden diverse voor- en nadelen genoemd. De baten zullen niet opwegen tegen de kosten. - Datum werkgroepenvergadering Bij het vaststellen van de datum voor deze vergadering is de kalender met betrekking tot lezingen en andere activiteiten in acht genomen. Helaas is na het vaststellen van deze datum de lezingenkalender veranderd, waardoor deze vergadering gelijk valt met een lezing waarvoor enige leden zich hadden opgegeven en nu dus niet aanwezig kunnen zijn. - Inzet vrijwilligers Rob Berkvens geeft aan dat de heemkundekring is bloeiende vereniging is met een nog steeds groeiend aantal leden. Helaas moet hij constateren dat maar een klein aantal leden zich als vrijwilliger inzet voor de vereniging en vraagt hoe we de leden meer kunnen betrekken. Hij stelt voor aan de coördinatoren hun gedachten te laten gaan over het voorstel een mindmapsessie te organiseren, zoals recent werd gedaan bij een bijeenkomst van de denktank van het Palet van de Peel en ideëen te bespreken in hun werkgroepen, zodat hierover een uitspraak gedaan kan worden tijdens de ALV en het nieuwe bestuur met de aan de slag kan met deze opgave. Enkele mogelijkheden worden geopperd, waaronder een meer persoonlijke benadering, vragen naar de behoeften van de nieuwe leden (vaak DeurneWiki) en dat we beter moeten verkopen wat we in huis hebben. Bovendien zou de zondagopenstelling interessanter gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld introducties in de archeologiekelder en met de zolderopenstelling, met begeleiding door ons georganiseerd. - Jubileumjaar Op 21 juni 1978 is de notariele akte getekend, wat betekent dat de heemkundekring in jaar bestaat. De coördinatoren worden uitgenodigd om samen met het bestuur te brainstormen over de mogelijkheden en de haalbaarheid van activiteiten om dit jubileum luister bij te zetten. Dit idee wordt akkoord bevonden door de vergadering. 3. Aanvulling of wijziging van de agenda Er zijn geen aanvullingen en of wijzigingen van de agenda. 4. Verslag bijeenkomst 30 november 2015 P.1. De zin waarin Wilm Kivits genoemd wordt, loopt niet deze wordt aangepast. p.2. Het moet zijn Eessense put in plaats van Eesselse put. p.3. p.4. Doesburg is Zutphen geworden. p.5. - Het verslag wordt vastgesteld. 5. Bespreking begroting voor de werkgroepen en het daarmee samenhangende programma 2017 De penningmeester geeft aan dat we blij zijn met het nog steeds groeiend aantal leden. Toos Heinsbergen heeft aangegeven dat dat ook betekent dat er meer boodschappen gedaan moeten worden. De tip is hiermee rekening te houden bij het opstellen van de begroting.

3 In 10 jaar is het bedrag aan contributie verdubbeld. Dit zijn structurele inkomsten. De Raboclubkascampagne is daarentegen niet structureel. Dit maakt het lastig om de begroting 2017 sluitend te maken. Ofwel uitgaven in balans met de inkomsten. Eind december wordt de definitieve begroting opgeleverd. De activiteiten zijn lastig te begroten en de verbouwing verstoort het overzicht. Aan de werkgroepen werd gevraagd daar in hun begroting rekening mee te houden. Nagenoeg alle werkgroepen hebben hun begroting ingeleverd en alles wat de werkgroepen begroot hebben wordt opgenomen in de begroting Er is daarin ook een potje onvoorzien opgenomen. - Ten aanzien van het aanschaffen van boeken wordt opgemerkt dat alleen de werkgroep bibliotheek deze post heeft opgenomen in de begroting. Mochten andere werkgroepen boeken willen aanschaffen dan gebeurt dit met het vooraf informeren van de penningmeester en van de werkgroep bibliotheek die ook voor registratie zorgdraagt. - De post onderhoud is van belang voor de huismeester en uiteraard voor de penningmeester, beiden graag vooraf informeren. - Uitgaven boven 50,- dienen altijd vooraf gemeld worden bij de penningmeester. - Abonnementen werkgroepen vallen onder abonnementen algemeen (werkgroep ontvangt en legt ze deze dan op leestafel ter inzage voor alle leden) - Vanavond besproken bedragen worden vastgesteld in de ledenvergadering van 22 februari De dan afgesproken bedragen gelden van tot We lassen een kleine pauze in. - D'n Uytbeyndel De uitgaven worden steeds mooier en dikker, maar de kosten worden ook steeds hoger. Bijna de helft van het ontvangen bedrag aan contributies wordt besteed aan D'n Uytbeyndel. Hiervan bestaat een deel uit portokosten, en dat terwijl in Deurne, Bakel en Helmond bezorgers zijn die D'n Uytbendel rondbrengen. Alternatieven om de kosten te verlagen worden onderzocht. Dit punt zal bij de behandeling van de jaarrekening 2016 en de begroting 2017 in de ALV in februari 2017 aan de orde komen. - DeurneWiki/Docudata Pieter Koolen geeft aan dat de virusscanner afloopt die op de computer van het heemhuis geïnstalleerd is. We spreken af dat Pieter een nieuwe virusscanner aanschaft en de kosten hiervoor declareert bij de penningmeester. - Bibliotheek De boekenverkoop via boekwinkeltjes.nl/deurania verloopt uitstekend. De bibliotheek heeft ook last van stof. Er is nog geen jaarverslag ingeleverd. - Archeologie Het stof dat veroorzaakt wordt door de werkzaamheden zorgen ervoor dat het erg stoffig wordt in de kelder. Ook het stof van de opkamer komt in de kelder terecht. De gelagkamer heeft er ook last van. Het blijft een punt van aandacht. Voor de vochtproblemen is een ventilator besteld met tijdschakelaar die in het raam wordt geplaatst.

4 - PR Nelly van Rijt geeft aan dat Dick van Hooff het programmaboekje maakt en vraagt aan hem de informatie aan te leveren. -Oudheidkamer Hans van Hoek geeft aan dat de afvoer van de verwarming en nog een ander gat op zolder moeten worden afgesmeerd. -Tentoonstellingen Josee vd Loo neemt in elk geval een sabbatical van een jaar. Haar werkzaamheden zullen worden overgenomen door Rob Berkvens. Er wordt een tentoonstelling rond Tij Kools georganiseerd (onder voorbehoud)en in het kader van het thema van Deurne, Palet van de Peel zal een tentoonstelling en een liederenavond rond de Zeilbergse band Moek worden georganiseerd. Er wordt verder onderzocht om een tentoonstelling samen te stellen rond Peter Vink. Samen met Optika wordt een fototentoonstelling, vergelijking van toen en nu voorbereid. Een subsidie uit het cultuurfonds is aangevraagd. Hans van de Mortel en Anja Tabor komen de werkgroep tentoonstellingen versterken. Hans van de Broek geeft aan dat dit ook mooie thema's zijn voor D'n Uytbeyndel. - Tuin Er is geen nieuws uit de werkgroep tuin - Heemhuis De situatie rond de renovatie en het onderhoud van het Heemhuis wordt geagendeerd voor de ALV. - Excursies De grote excursie gaat in 2017 vindt plaats op 1 juli aanstaande en gaat naar het Mijnmuseum in Valkenburg en naar Rolduc-abdij in Kerkrade. De kleine excursie in september gaat waarschijnlijk naar Gemert, met rondleiding door het dorp en een bezoek aan het Donjon. - Lezingen Alle lezingen voor 2017 zijn rond. 6. Afspraken over verslagen 2016 van de werkgroepen Alle begrotingen zijn binnen, maar slechts Josee vd Loo en Leny Hendriks hebben hun jaarverslagen 2016 ingeleverd. De andere werkgroepen wordt gevraagd dit alsnog te doen. De deadline is 15 januari. Inleveren kan bij Dick van Hooff. Voor het aanleveren van input voor het programmaboekje is half december de deadline.

5 7. Rondvraag en sluiting Leny Hendriks stopt op 1 maart met de werkgroep lezingen en excursies. Rob Berkvens neemt haar taken over. Jan Adriaans benadrukt nogmaals na te denken over alternatieven voor de hoge kosten van D'n Uytbeyndel. Rob Berkvens geeft aan dat de bar geopend is en sluit de vergadering. Karin Akkers 17 december 2016

2. Mededelingen De ALV vindt plaats op 22 februari om uur in de grote zaal van 't Trefpunt.

2. Mededelingen De ALV vindt plaats op 22 februari om uur in de grote zaal van 't Trefpunt. 1. Opening en welkom De voorzitter verwelkomt de aanwezigen. Notulen werkgroepenvergadering 30-11-2015 19.30 uur, t Trefpunt Deurne Aanwezig: bestuur (excl. Thom van der Straaten) + 20 leden 2. Mededelingen

Nadere informatie

Vertrouwelijk Pagina 1 17-5-2015. ` Notulen Algemene Leden Vergadering, 23 februari 2015 20.00 uur, t Trefpunt, Deurne

Vertrouwelijk Pagina 1 17-5-2015. ` Notulen Algemene Leden Vergadering, 23 februari 2015 20.00 uur, t Trefpunt, Deurne Vertrouwelijk Pagina 1 17-5-2015 ` Notulen Algemene Leden Vergadering, 23 februari 2015 20.00 uur, t Trefpunt, Deurne Aanwezig: 50 leden incl. bestuur Afwezig met kennisgeving: dhr. Piet v.d. Oever, dhr.

Nadere informatie

J A N U A R I

J A N U A R I J A N U A R I 2 0 1 7 Beste leden, Nog wat nakauwend op de oliebollen en nog bubbelend van de champagne wens ik jullie allen een voorspoedig, gezond en ook een historisch mooi 2017. Het afgelopen jaar

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

We gaan inventariseren/onderzoeken of glasvezel voor de heemkundekring interessant is.

We gaan inventariseren/onderzoeken of glasvezel voor de heemkundekring interessant is. Nieuwsbrief november 2018 Van de bestuurstafel In de maand oktober heeft het bestuur zich over de volgende onderwerpen gebogen en het volgende voorgenomen en/of besloten: De agenda voor de vergadering

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F september 2015

N I E U W S B R I E F september 2015 N I E U W S B R I E F september 2015 Beste allen, De vakantieperiode is voorbij en het leven in het heemhuis gaat weer als van ouds. Er moet veel gebeuren. Het dak moet vervangen worden, de kelder afgewerkt

Nadere informatie

Nieuws van de bestuurstafel

Nieuws van de bestuurstafel J A N U A R I 2 0 1 8 Nieuws van de bestuurstafel Allereerst wens ik jullie allen een voorspoedig, gezond en ook een historisch mooi Jubileumjaar 2018. We kijken terug op een toch wel bijzonder jaar 2017.

Nadere informatie

U bent van harte uitgenodigd voor de opening van de foto-expositie Deurne Toen en Nu op vrijdag 10 april om 16.00 uur in de hal van het gemeentehuis.

U bent van harte uitgenodigd voor de opening van de foto-expositie Deurne Toen en Nu op vrijdag 10 april om 16.00 uur in de hal van het gemeentehuis. N I E U W S B R I E F maart 2015 Beste leden Er is de afgelopen maand weer het nodige gebeurd. Veel discussie en gemopper, maar zoals dat vrijwel altijd gaat binnen onze vereniging zijn we ook weer tot

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Nieuws van de bestuurstafel

Nieuws van de bestuurstafel Nieuwsbrief december 2018 Nieuws van de bestuurstafel In de maand november heeft het bestuur zich met de volgende onderwerpen beziggehouden: Voorbereiding van de agenda voor de vergadering van alle leden

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 26 oktober 2011 Tijd: 20:30 22:45 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Marije Wildschut Teamgeleding: Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Programma uur Ontvangst met koffie/thee + cake uur Korte uitleg over De Wenum Hoeve en rondleiding. 21.

Programma uur Ontvangst met koffie/thee + cake uur Korte uitleg over De Wenum Hoeve en rondleiding. 21. Donderdag 19 april aanstaande organiseert Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor deze avond nodigen wij de bestuurders van alle verenigingen die lid zijn

Nadere informatie

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015

Dorpsraad Velp 2015 Pagina 1. Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp. Datum: Maandag 26 oktober 2015 Notulen bijeenkomst Dorpsraad Velp Datum: Maandag 26 oktober 2015 Aanwezig: Afwezig: Agenda René, Hans, Marieke, Harald, Hans L, Robert Jack, Jochem, Suzanne 1 Opening 2 Mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag 2012. Algemene Ledenvergadering Jaarverslag 2012 Algemene Ledenvergadering 21 maart 2013 Agenda 1. Goedkeuring verslag ALV 2012 2. Jaarverslag 2012 3. Financiën ië 2012 4. Begroting 2011 5. Planning 2013 6. Samenstelling bestuur 7. Stumico

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Aan: Algemene Ledenvergadering Energie-U cc. Bestuur Energie-U, t.a.v. Penningmeester Michiel Nijsen

Aan: Algemene Ledenvergadering Energie-U cc. Bestuur Energie-U, t.a.v. Penningmeester Michiel Nijsen Aan: Algemene Ledenvergadering Energie-U cc. Bestuur Energie-U, t.a.v. Penningmeester Michiel Nijsen Betreft: Beoordeling financieel verslag Energie-U 2015 Datum: 25 juni 2016 Geachte leden van Energie-U,

Nadere informatie

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven.

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. 2014 Maak van elke dag iets bijzonders! Foto Rini van Oirschot Het bestuur van

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling

3. Muziekgebouw Eindhoven Wim Vringer Meldt over de programmering en de financiën het volgende: Programmering/ programma ontwikkeling Notulen jaarvergadering Vrienden Muziekgebouw Eindhoven Datum : woensdag 4 juni 2014 Locatie : tweede foyer Muziekgebouw Eindhoven Aanvang : 18.45 uur Aanwezig : circa 100 Leden van de Vereniging Muziekgebouw

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Vastgestelde Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 9 april 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid),

Nadere informatie

2. Concept Notulen Algemene Ledenvergadering 26 november 2014 (5 min.) Geen opmerkingen op de notulen. Deze worden (zonder wijzigingen) vastgesteld.

2. Concept Notulen Algemene Ledenvergadering 26 november 2014 (5 min.) Geen opmerkingen op de notulen. Deze worden (zonder wijzigingen) vastgesteld. Datum: 27 mei 2015 Aanwezigheid Aanwezig: Peggy van Holst Pellekaan (directie), Reyer ten Napel, Renske Wagenaar (voorzitter), Rob Hoitink (penningmeester) Heleen Scheer (secretaris), Renate Floor, Peter

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal.

Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Notulen Jaarvergadering van SC Espel, Afdeling Voetbal. Datum : 24 november 2017. Locatie : Sportkantine Espel. Aanwezig Bestuur : Riny Balk/ Adri van Dun/Jeroen Muller/ Marcel de Ronde/Nicoline Poels/

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Aanwezig: lerarengeleding: Julia (voorzitter), Mayra, Lianne, oudergeleding: Jamillah, Loes (verslag), directie: Alienke (punt 9 en 10), Yola (punt 9 en 10) Afwezig:

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Nieuws van de bestuurstafel

Nieuws van de bestuurstafel F E B R U A R I 2 0 1 8 Nieuws van de bestuurstafel In de maand Januari heeft het bestuur zich over de volgende onderwerpen gebogen en de volgende besluiten genomen. Het opstellen van een procedure voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013

NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 NIEUWSBRIEF BV OGEL ALV 2013 2013 BV Ogel Pagina 1 AGENDA ALV 2013 UITNODIGING TOT HET BIJWONEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN BV OGEL OP WOENSDAG 9 OKTOBER 2013 20:00 UUR in Sporthal Slangenbeek,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering ZZ en PC de IJsselmeeuwen d.d. 17-4-2013 Afwezig met Kennisgeving: Yolanda Leunk, Linda van den Broek, Dorinda Veenstra, Joke Ruysink, Marina Baars Aanwezig: 24 leden

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013

Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Notulen Algemene ledenvergadering, in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam op 23 maart 2013 Leden Aanwezig: Bestuur Aanwezig: Afwezig 21 leden (incl. bestuur) Joost Tinbergen (voorzitter) Peter Milders

Nadere informatie

Notulen MR vergadering de Mijlpaal. Datum: 31-03-2015 Tijd: 19.30-21.30 Locatie: Anderlechtlaan. Ad Schuffelen. Wendy Klop.

Notulen MR vergadering de Mijlpaal. Datum: 31-03-2015 Tijd: 19.30-21.30 Locatie: Anderlechtlaan. Ad Schuffelen. Wendy Klop. Notulen MR vergadering de Mijlpaal Datum: 31-03-2015 Tijd: 19.30-21.30 Locatie: Anderlechtlaan Aanwezig: Leerkrachtgeleding: Franka Brink, Theo Combee, Annelien van den Berg, Joyce Pauel Oudergeleding:

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4.

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 06 november 2014 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Ankie Lambermont

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F november 2014

N I E U W S B R I E F november 2014 N I E U W S B R I E F november 2014 Geachte leden, Met deze nieuwsbrief willen wij u weer graag informeren over een aantal actuele zaken die onze Heemkundekring betreffen. De meesten van u ontvangen de

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM,

NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN STALKAARSENFLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, NOTULEN VAN DE TWEEDE VERGADERING VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN FLAT (DOKTER VAN STRATENWEG DOKTER SCHÖYERSTRAAT) TE GORINCHEM, GEHOUDEN OP 22 JANUARI 2009 TE GORINCHEM LOCATIE SCHOLENGEMEENSCHAP GOMARUS

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F december 2014 Geachte leden, Met deze Nieuwsbrief informeren wij u over een aantal actuele zaken die onze Heemkundekring betreffen. De meesten van u ontvangen de Nieuwsbrief maandelijks

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Jaarverslagen 2014. van. bestuur en werkgroepen

Jaarverslagen 2014. van. bestuur en werkgroepen Jaarverslagen 2014 van bestuur en werkgroepen 1 2 Beste leden Hierbij treft u de jaarverslagen van het bestuur en de diverse werkgroepen van Heemkundekring H.N. Ouwerling aan over het verenigingsjaar 2014.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Begrippenlijst: ALV: Algemene leden vergadering Artikel 1. Leden en vrienden (zie Afdelingsstatuten art. 5 t/m 9) 1.1 IVN Apeldoorn kent de volgende soorten leden: a. Leden; b.

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

ALV - 12 december 2016

ALV - 12 december 2016 ALV - 12 december 2016 datum: 12 december 2016 tijd en locatie 20:00 Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60 aanwezigen afwezigen Vanuit het bestuur: van Seters, Pieter Duif, Inge Verhoef Vanuit de organisatie:

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Welkom op onze jaarvergadering

Welkom op onze jaarvergadering Welkom op onze jaarvergadering Bestuur KBO Agenda Opening Herdenking van de in 2017 overleden leden Welkom en inleiding door de voorzitter Jaarverslag incl. de notulen van de jaarvergadering 2017 Financieel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 14-09-2015

Notulen MR vergadering 14-09-2015 Notulen MR vergadering 14-09-2015 MR-leden: Annet Boomkamp, Onno Diekman, Nicolle Nijmeijer, Ellen Platenkamp, Ilse Stege, Maarten Wegdam. Afwezig m.k.: Denice Klein Haarhuis en Dirk Nolte Directie: Harrie

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering VASTUS 13 november 2014

Agenda algemene ledenvergadering VASTUS 13 november 2014 Beste leden, Hierbij doen wij jullie de agenda van de algemene ledenvergadering 13 november 2014 toekomen. De ALV vindt plaats van 15.00 16.00 uur. Na de agenda vindt u alle documenten voor de vergadering.

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

Nieuws van de bestuurstafel

Nieuws van de bestuurstafel J U N I 2 0 1 7 Nieuws van de bestuurstafel De Nieuwsbrief van mei j.l. opende met: Momenteel herbezint het bestuur zich op de inhoud van de inleiding van de maandelijkse nieuwsbrief. In de Nieuwsbrief

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van NKS-Handbal d.d. 23 juni 2015 in Vught aanvang 19.00 uur.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van NKS-Handbal d.d. 23 juni 2015 in Vught aanvang 19.00 uur. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van NKS-Handbal d.d. 23 juni 2015 in Vught aanvang 19.00 uur. Aanwezig: Van het bestuur: Marius Buiting, Ton Loeffen. Van de verenigingen: Wim v/d Schoot(Zephyr,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE Artikel 1. Leden/donateurs (zie statuten artikel 5 t/m 9) 1. De vereniging kent leden die bij het IVN zijn aangemeld

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012

Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 Algemene ledenvergadering 8 maart 2012 1 Agenda 1. Opening / welkom / IM 2. Notulen / Jaarverslag / besluiten 2011 (sheets website) 3. Besluiten jaarvergadering 2011 4. Begroting 2011/2012 5. Balans 31-12-2011

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017

CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 CONCEPT Verslag van de algemene ledenvergadering van Atelier 78 van 21 maart 2017 Aanwezig waren 28 leden (inclusief bestuursleden) zie originele presentielijst in archief). Van 5 leden kwam bericht van

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Vergadering van de Vereniging Dorpsraad Gorssel

Welkom op de Algemene Vergadering van de Vereniging Dorpsraad Gorssel Welkom op de Algemene Vergadering van de Vereniging Dorpsraad Gorssel 27 mei 2014 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Notulen van de Algemene Vergadering 23 mei 2013 3. Korte terugblik op het verslagjaar

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Beste leden, D E C E M B E R

Beste leden, D E C E M B E R D E C E M B E R 2 0 1 6 Beste leden, We naderen weer het einde van een jaar. De pepernoten worden of zijn gestrooid door Zwarte (?) Piet en de Kerstman is in aantocht. Bijzondere heemkundige zaken staan

Nadere informatie

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur Begroting 2014-2015 Studievereniging PAP 13 e bestuur Brenda Renes Hanneke Vingerling Anne Stevers Puck van den Bosch Myrthe Overbeek Laura Peters Roos Vandebriel Voorzitter Secretaris Penningmeester Vice-voorzitter

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving

Groei & Bloei Afdeling Zwolle. 10 april uur ledenvergadering uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Groei & Bloei Afdeling Zwolle 10 april 2017 19.30 uur ledenvergadering 20.00 uur Lezing Piet Steltman de invloed van groen op onze leefomgeving Locatie: Het Anker Voorsterweg 36 Zwolle Zaal open 19.15

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering AV Fortuna 18 maart uur in de Polderpoort.

Verslag Algemene Ledenvergadering AV Fortuna 18 maart uur in de Polderpoort. Verslag Algemene Ledenvergadering AV Fortuna 18 maart 2016 19.30 uur in de Polderpoort. 1. Welkom. De voorzitter heet iedereen welkom. Er zijn 34 leden aanwezig 2. Mededelingen en ingekomen stuk(ken).

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero-lid Apeldoorn, 3 november 2014 Betreft: Algemene Ledenvergadering Beste leden van Provero, Op dinsdag 11 november 2014 vindt tijdens de bijeenkomst De Omgevingswet, terug naar de zandbak tussen

Nadere informatie

Nieuws van de bestuurstafel

Nieuws van de bestuurstafel J U L I 2 0 1 8 Nieuws van de bestuurstafel In de maand juni heeft het bestuur zich over de volgende onderwerpen gebogen en de volgende voornemens en/of besluiten genomen: In juni werd de informatiemiddag

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering 01-06-2016 Datum 01-06-2016 Tijd 19.30 21.30 Locatie Spetters (Bosbadhal) Aanwezig bestuur Harry Binnenmars (HB), Harry van der Molen (HM), Henk Nijzing (HN) en Karin

Nadere informatie

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018

Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Notulen ALV CCN Nijmegen 30 augustus 2018 Aanwezig, 11 personen om 20.00 uur 1. Opening: Afmeldingen 27 personen en aanwezig 11 personen. Vraag van Piet, waarom staan de notulen van afgelopen ALV niet

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Nico Waalkes (Stadsherstel),

Nadere informatie

Welkom op de Algemene Ledenvergadering

Welkom op de Algemene Ledenvergadering Welkom op de Algemene Ledenvergadering 1 Het programma voor vanavond Voor de pauze De Algemene Ledenvergadering Gelegenheid tot het stellen van vragen Pauze Spreker Freek van Leeuwen uit Zoeterwoude Spreker

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie