Collecteweb is een overzichtelijke website die ondersteunt bij de collecteadministratie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Collecteweb is een overzichtelijke website die ondersteunt bij de collecteadministratie."

Transcriptie

1 Collecteweb is een overzichtelijke website die ondersteunt bij de collecteadministratie. Deze handleiding is een aanvulling op de ook in Collecteweb zelf aanwezige hulpinformatie. Die vindt u op de homepage aan de rechterzijde van het scherm: Onder de hulpinformatie vindt u ook uitleg in de vorm van filmpjes. Als u op de afspeel-knop klikt, beginnen deze meteen met afspelen. LET OP: dat gebeurt dan in een (te) klein formaat! Door op de videotitel bovenin te klikken, wordt YouTube geopend waar de video groter en zelfs beeldvullend te bekijken is. Afhankelijk van de instellingen van uw browser, kan het zijn dat het vergroten van de video (beeldvullend maken) via het icoontje rechtsonder niet werkt. Een oplossing is om te klikken op het YouTube-logo rechts onderin de video. Van daar uit lukt het beeldvullend afspelen vaak wel direct. Of de eerdere suggestie: klik op de titel bovenin de afbeelding van de video. Inloggen/Uitloggen Ga naar en log in met uw inloggegevens. U heeft vanuit MLDS per een aanmeldlink ontvangen waarmee u de eerste keer kunt inloggen. Uw gebruikersnaam is standaard gelijk aan het adres dat bij MLDS bekend is. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u dat opvragen door op wachtwoord vergeten? te klikken. Dit staat in een klein lettertype direct onder het veld waar u normaliter uw wachtwoord invult. U wordt dan gevraagd om uw aanmeldnaam in te vullen. Als u dat ook niet meer weet, zult u uw gegevens moeten opvragen bij de Maag Lever Darm Stichting via collecte@mlds.nl Na het inloggen, komt u op het startscherm, dat hierboven is afgebeeld (let op: exacte inhoud kan verschillen). Wanneer u links een functieknop aanklikt, krijgt u in het midden het werkveld te zien. Bij de gebruikersinstellingen (rechts bovenin) kunt u op de fotocamera (of uw portret) klikken en uw naam, gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen, of uw eigen foto uploaden/wijzigen. Ook kunt u hier door op afmelden te klikken weer uitloggen.

2 HOOFDMENU/FUNCTIES Een ander belangrijk element in dit scherm is het menu en de functies links: met iconen/tegels worden de verschillende onderdelen van Collecteweb aangegeven. Afhankelijk van uw schermindeling en -grootte kan het zijn dat u een enkele verticale rij ziet. Dat maakt voor de werking niet uit. Dan wordt echter de beschrijvende tekst onder de iconen niet getoond. Door met uw muisaanwijzer even boven een icoon te gaan staan (zonder te klikken), wordt deze tekst dan getoond. De schermindeling van Collecte web. Van links naar rechts: het menu met de functieknoppen, het werkveld en de hulp en algemene info of submenu s. Rechtsboven uw gegevens en gebruikersinstellingen. INFO Na het inloggen, is automatisch de functie info actief. In het werkveld leest u nieuws en informatie van de Maag Lever Darm Stichting en over Collecteweb. De keuzelijst rechts biedt ook toegang tot de hulpinformatie. DE KNOPPENBALK (rechstboven) Wanneer u aan de linkerkant een functie kiest, krijgt u rechtsboven het werkveld een knoppenbalk te zien. De onderdelen van deze knoppenbalk zijn voor verschillende functies van Collecteweb gelijk:

3 ONDERDELEN KNOPPENBALK rechtsboven, bij verschillende functies: Help-functie met uitleg en filmpjes over het menu waar u zich bevindt Zoom in, toon meer informatie Actie toepassen op huidige weergave of gemaakt filter (zie hieronder: loepje Toevoegen, nieuw Zoek/filter opent het filterscherm. Hiermee kunt u een selectie maken. Om deze ongedaan te maken, klikt u onderaan op herstel. De exacte mogelijkheden van de laatste optie (zoek/filter), zal verschillen afhankelijk van de keuze voor de functie die u in het linker menu hebt gemaakt. Het zoeken in adreskaartjes is bijvoorbeeld anders dan het zoeken op bestellingen. Het principe en de werking is echter identiek: u beperkt op basis van selecties en zoekcriteria de hoeveelheid informatie die u te zien krijgt. DE VERSCHILLENDE FUNCTIES (linker menu): Hieronder worden de verschillende functies in Collecteweb kort uitgelegd. Adresboek U ziet hier al uw vrijwilligers als adreskaartjes. U kunt hier o.a. vrijwilligers toevoegen, stopzetten, gegevens aanpassen en in een andere wijk plaatsen. Onder de help-functie ziet u de legenda voor het adresboek. Zet het schuifje op ja wanneer de collectant voor de komende collecte beschikbaar is: Wijken Hier ziet u alle wijken in uw collecteplaats, met alle vrijwilligers per wijk. Heeft een wijk geen wijkhoofd, dan ziet u onder de wijknaam ***vacature*** Looproutes U krijgt hier de looproutes binnen een wijk te zien. Het icoontje is blauw of oranje als er nog geen, respectievelijk wel straten gekoppeld zijn. U kunt hier ook de geschatte duur van de looproute zien. Met de + kunt u nieuwe looproute toevoegen, met de actieknop o.a. een overzicht van de looproutes afdrukken Collectebussen Voor iedere actieve collectant uit het adresboek waarbij het schuifje op ja is gezet, wordt automatisch een collecte-bus aangemaakt. Deze vindt u onder de menukeuze Collectebussen in het linkermenu. Bestelling In de weergave bestellingen vindt u uw lopende of voltooide bestellingen voor collectemateriaal en kunt u nieuwe bestellingen plaatsen. Zie veel gebruikte handelingen verderop voor een nadere uitleg. Afdrachten In deze weergave kunt u de digitale afdracht doen en eerder gedane afdrachten bekijken. Contact Hulp nodig? Bel op werkdagen (tussen 9.00 en 17.00) met het collectebureau van de Maag Lever Darm Stichting, tel U kunt uiteraard ook de helpfunctie raadplegen. ADRESKAARTJE VRIJWILLIGER Het adreskaartje van een vrijwilliger. De verschillende onderdelen zijn aanklikbaar en bieden dan de mogelijkheid om gegevens aan te passen of aan te vullen of op direct een te versturen aan deze persoon. Aanpassen en aanvullen van persoonsgegevens Direct een aan deze persoon sturen Wijk of rol aanpassen (ook: rol beëindigen)

4 VEELGEBRUIKTE HANDELINGEN Elke actie dient u te bevestigen door op de te klikken: Of te annuleren door op de te klikken: Vrijwilliger toevoegen Klik vanuit de adreskaart-functie rechts op de [+]: vrijwilliger toevoegen. Zorg dat u zoveel mogelijk informatie heeft. Heeft u adressen, dan kunt u direct vanuit het programma een sturen aan n of meerdere vrijwilliger(s) Vrijwilliger in een andere wijk plaatsen Zoom in op de adreskaartjes om de functie / rol van de vrijwilligers te kunnen zien: Klik in het adreskaartje van de collectant op de regel waar staat in welke wijk deze persoon staat Selecteer bij collecte wijk (onder de naam) de juiste wijk Bevestig de actie: STOPZETTEN VAN EEN FUNCTIE VAN EEN VRIJWILLIGER Wilt u een wijkhoofd stoppen of is een collectant overleden, neem dan contact op met de Maag Lever Darm Stichting via of collecte@mlds.nl Zoom in op de adreskaartjes om de functie / rol van de vrijwilligers te kunnen zien. Klik op het adreskaartje van de vrijwilliger op de rol: In het scherm wat verschijnt, zet een vinkje bij gestopt. U krijgt een melding in beeld over het loskoppelen van looproutes; klik hier OK. Automatisch wordt de datum van vandaag ingevuld als gestopt datum. Klik op de rol van de vrijwilliger om deze aan te passen Indien gewenst kunt u deze aanpassen. Bij opmerkingen (rechts) kunt u een speciale reden aangeven (verhuisd, vanwege gezondheid, etc). Let op: is een collectant overleden, geef dit dan apart door aan het collectebureau. Bevestig de actie PERSOONSGEGEVENS AANPASSEN Wilt u persoonsgegevens aanpassen of aanvullen (zoals een telefoonnummer, adres of ) dan klikt u op de foto van de vrijwilliger. Ook hier met het vinkje de wijzigingen weer opslaan. Let op: Met het schuifje geeft u slechts aan of een collectant dit collectejaar actief is of niet. U beëindigt een vrijwilliger hiermee niet als collectant. Tip: Maak de adreskaartjes zoveel mogelijk compleet met de adressen. Vanuit het systeem kunt u dan eenvoudig met uw vrijwilligers via mail communiceren.

5 EN VANUIT COLLECTEWEB U kunt op verschillende manieren een versturen vanuit Collecteweb: naar een specifieke vrijwilliger of naar een groep vrijwilligers. aan een enkele vrijwilliger Als u snel een wilt versturen naar een enkele vrijwilliger, kunt u op -symbool klikken dat op het persoonskaartje van deze vrijwilliger staat. Ziet u dit symbool niet? Dan is er geen adres van deze persoon in Collecteweb opgenomen. Als u het adres van deze vrijwilliger kent, kunt u dat toevoegen door op de naam van de vrijwilliger te klikken en dan de contactgegevens bij te werken. Als u op klikt, opent een venster waar u een onderwerp en bericht kunt ingeven. Als u daarna op het icoon van de envelop rechts bovenin klikt, wordt de verzonden: naar een groep vrijwilligers U kunt ook eenzelfde naar een groep vrijwilligers sturen. Dat doet u door meer dan n vrijwilliger te selecteren. Bijvoorbeeld door vanuit een overzicht van persoonskaarten een vinkje te zetten in het vakje bij de portretafbeelding van de vrijwilliger. Of door helemaal bovenin het werkscherm op alles selecteren te klikken. U zet dan bij alle zichtbare vrijwilligers het vinkje aan. Door op het loepsymbool te klikken rechts bovenin, kunt u andere selecties maken. Zie hiervoor ook de uitleg hierboven over het maken van een Excelexport. Zodra u uw selectie hebt gemaakt, kunt u weer enkele of alle vinkjes aan- en uitzetten bij de vrijwilligers die u een wilt sturen. Als u zover bent, kunt u door op het actie-symbool te klikken, kiezen voor stuur een . Ook nu opent een venster. Alle vrijwilligers die u hebt geselecteerd n waarvan een adres bekend is in Collecteweb (!) zijn nu opgenomen in de lijst van Ontvangers rechts. Bovenin typt u het onderwerp en daaronder uw bericht. Door hierna op de envelop rechtsboven te klikken, verstuurt u de aan de groep: BESTELLING PLAATSEN Vanuit de menukeuze (links) Bestellingen plaatst u een nieuwe bestelling (door op de + rechts te klikken). Met het vinkje bevestigt en verstuurt u de bestelling. U ziet hier ook de bestellingen van voorgaande jaren. Deze kunt u gebruiken als leidraad. Via Collecteweb kunt u eenvoudig een bestelling voor collectematerialen plaatsen. Meer informatie over de beschikbare materialen, vindt u in het hoofdscherm (i, info-icoon in functiemenu links) en dan de keuze-optie Collecte materiaal in het menulijstje rechts. BESTELLING MAKEN Klik op het winkelwagentje in het linker functiemenu Klik daarna op + (rechtsboven het werkveld) U ziet dan het bestelformulier. Vul de gevraagde velden in. Kies het adres voor bezorging. Klik na het invullen op (rechtsboven) om de bestelling te plaatsen

6 U ziet nu uw bestelling terug in het blauwe winkelwagentje. Zodra deze door ons is gecontroleerd, zal deze oranje worden en ontvangt u een bevestigingsmail in uw mailbox. Als de bestelling wordt uitgeleverd, kleurt het winkelwagentje groen. Hiermee zijn de meest voorkomende handelingen bij de voorbereiding van een collecte aan bod gekomen. Deze handleiding zal binnenkort ook voorzien worden van de handelingen die ná de collecte relevant zijn. Denkt u dan de verwerking van de afrekenstaten bijvoorbeeld. Op de website van de Maag Lever Darm Stichting publiceren wij ook uitgebreide informatie voor organisatoren en collectanten: En vergeet niet: u kunt ons altijd bellen ( ) of en (collecte@mlds.nl) als iets niet helemaal duidelijk is.

Handleiding Collecteweb 2018

Handleiding Collecteweb 2018 Handleiding Collecteweb 2018 Inleiding Collecteweb is een overzichtelijke website die ondersteunt bij de collecteadministratie. Deze handleiding is een aanvulling op de ook in Collecteweb zelf aanwezige

Nadere informatie

Handleiding Collecteweb

Handleiding Collecteweb Handleiding Collecteweb Inleiding De jaarlijkse collecte is voor het Diabetes Fonds een belangrijke bron van inkomsten. Als vrijwilliger binnen de collecteorganisatie ben je voor ons dus van grote waarde.

Nadere informatie

Handleiding Plexus Portal

Handleiding Plexus Portal Handleiding Plexus Portal Update juni 2015 Belangrijke gegevens Het Collectebureau is bereikbaar tijdens kantoortijden via 033-3032661 (vanaf 29 juni 2015 tot eind november 2015) Of mail naar: collecte@alzheimer-nederland.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds Gehandicaptensport Januari 2017 Inhoudsopgave BEGRIPPEN - 3 - HOE KOM IK IN HET SYSTEEM? - 4 - Snelkoppeling maken op het bureaublad - 4 - UITLEG PER FUNCTIE

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Instructie. SimPC Webmail. Algemene versie 1.1. Ga verder naar bladzijde 2

Instructie. SimPC Webmail. Algemene versie 1.1. Ga verder naar bladzijde 2 Instructie SimPC Webmail Algemene versie 1.1 Ga verder naar bladzijde 2 Stap 1 Algemeen overzicht van de webmail Eenmaal ingelogd, is het scherm van SimPC webmail verdeeld in verschillende onderdelen die

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen

Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Handleiding Magister voor ouders/leerlingen Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied...

Inhoud 1. Mijn collectanten De voorbereidingen voor de collecteweek Na afloop van de collecteweek Mijn gebied... Uitgebreide omschrijving CollecteKracht per onderdeel Inhoud 1. Mijn collectanten... 2 1.1 De voorbereidingen voor de collecteweek... 2 1.2 Na afloop van de collecteweek... 4 2. Mijn gebied... 5 De overige

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software Handleiding Zarafa Webapp The Best Open Source Email & Collaboration Software Door: Campai BV Tel. : 079-3637050 Tel. Support: 079-3637051 Gemaakt op: 22-03- 2013 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Settings (instellingen)...

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten April 2016 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Menu - Vrijwilligers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding Mijn Golfpagina

Handleiding Mijn Golfpagina Handleiding Mijn Golfpagina De vernieuwde 'Mijn Golfpagina' In deze handleiding wordt uitgelegd wat er vernieuwd is aan 'Mijn Golfpagina' van de Herkenbosche en welke functionaliteiten, nu dan wel binnenkort,

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging

Handleiding. Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging Handleiding Koppelen mede-uitvoerder(s) aan perceelgebonden machtiging april 2014 Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 3 Hulpmiddelen... 4 Verkort stappenplan... 4 1 Andere gebruikers van FRS uitnodigen tot

Nadere informatie

Handleiding Magister voor ouders

Handleiding Magister voor ouders Handleiding Magister voor ouders Voor onze schooladministratie maken wij gebruik van het programma Magister. Dit programma stelt ook leerlingen en ouders in staat om via internet de basisgegevens en de

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum:

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: Handboek voor Mijn Rooster Mobiel Versie : 1.1 G:\Applicatiebeheer\Paralax\Rosta r- CAS\Handleiding\Handleiding_Web client_cas.doc Pagina 1 Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: 19-09-14

Nadere informatie

Outlook Web App 2010 XS2office

Outlook Web App 2010 XS2office Handleiding Outlook Web App 2010 XS2office Toegang tot uw contacten, adressen en e-mail berichten via internet XS2office Versie: 22 juli 2014 Helpdesk: 079-363 47 47 Handleiding OWA Helpdesk: 079-363 47

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds Gehandicaptensport April 2017 Inhoudsopgave BEGRIPPEN - 3 - HOE KOM IK IN HET SYSTEEM? - 4 - Snelkoppeling maken op het bureaublad - 4 - UITLEG PER FUNCTIE

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in.

Inloggen. Open Internet Explorer en vul het adres: http://webmail.kpoa.nl in de adresbalk in. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inloggen... 2 Inloggen... 2 Wachtwoord wijzigen... 3 Postvak IN... 4 Controleren op nieuwe E-mail... 4 Bericht schrijven... 5 Ontvangers toevoegen... 5 Antwoorden... 10

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Handleiding digitale Natuur- en Milieu Educatie gids Amsterdam.

Handleiding digitale Natuur- en Milieu Educatie gids Amsterdam. Handleiding digitale Natuur- en Milieu Educatie gids Amsterdam. De Digitale NME-Gids Amsterdam is het middel om het NME-aanbod voor het primair onderwijs toegankelijk te maken via één centrale website.

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Handleiding Collecteportaal

Handleiding Collecteportaal Handleiding Collecteportaal Met CollectePortaal kunt u zelf de vrijwilligersgegevens bijhouden. Hierdoor heeft u de regie in eigen handen. Daarnaast bespaart u de Maag Lever Darm Stichting kostbare tijd.

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Leiden - Roelofarendsveen. Handleiding Magister

Leiden - Roelofarendsveen. Handleiding Magister Leiden - Roelofarendsveen Handleiding Magister Inhoud Handleiding Magister Bonaventuracollege Leiden Roelofarendsveen.... 3 Toegang tot de site.... 4 Het vandaag scherm.... 5 Agenda... 6 Cijfers... 7 Aanwezigheid...

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl

Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl Handleiding toevoegen objecten plexatutrecht.nl... 1 1. Inleiding... 1 2. Structuur... 2 3. Inloggen... 2 4. Bewerken van uw objecten... 3 5. Het objectformulier...

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de ouderportaal van Parnassys via de volgende link. https://ouders.parnassys.net/ouderportaal waarbij het

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding Magister 5 ouders

Handleiding Magister 5 ouders Handleiding Magister 5 ouders U heeft een inlognaam en wachtwoord gekregen voor Magister 5. Hiermee kunt u via internet inloggen in het leerlingadministratiesysteem van IVO-Deurne zodat u de vorderingen

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Handleiding Outlook Web App. Dienst ICT & IM. Documentbeheer: Auteur: Fiona Lijtsman Datum: 22-02-20122012 Versie: 0.

Handleiding Outlook Web App. Dienst ICT & IM. Documentbeheer: Auteur: Fiona Lijtsman Datum: 22-02-20122012 Versie: 0. Handleiding Outlook Web App Dienst ICT & IM Documentbeheer: Auteur: Fiona Lijtsman Datum: 22-02-20122012 Versie: 0.5 Status: Actueel Inloggen Webmail Het adres is veranderd, vanaf nu kun je via www.landstedegroep.net/mail

Nadere informatie

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen

Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Handleiding Admin account Groepen aanmaken/wijzigen - Leerlingen verwijderen Categorieën aanmaken - Nieuw schooljaar opstarten Producten - Instellingen Admin- & leerkrachtaccount Leerlingen toevoegen/wijzigen

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers 1. Inloggen U kunt inloggen door naar de website www.ozoverbindzorg.nl te gaan en rechts bovenin op log hier in te klikken. Vervolgens klikt u op

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

COLLECTEWEB. Database voor vrijwilligersgegevens Diabetes Fonds.

COLLECTEWEB. Database voor vrijwilligersgegevens Diabetes Fonds. COLLECTEWEB Database voor vrijwilligersgegevens Diabetes Fonds https://diabetesfonds.collecteweb.nl 1 De weergave Wijken Met behulp van de weergave Wijken, kunt u een locatie indelen in één of meerdere

Nadere informatie

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5

Ouderhandleiding Schoolloket. Inloggen. Ouderhandleiding 1 / 5 Ouderhandleiding Schoolloket In deze handleiding staat omschreven hoe u als ouder betalingen kunt uitvoeren via Schoolloket, van inloggen tot aan kassabevestiging. Hieronder ziet u de benodigde stappen

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl

Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl Handleiding Vacatures plaatsen MaastrichtDoet.nl December 2017 Voor het plaatsen van vrijwilligersvacatures op MaastrichtDoet.nl dient u eenmalig een account aan te maken. Vervolgens kunt u onbeperkt inloggen

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Opzetten en beheren Mini-Webshop

Opzetten en beheren Mini-Webshop Opzetten en beheren Mini-Webshop DC AutomatiseringsGroep De Chamotte 36 4191 GT Geldermalsen Helpdesk: Alle werkdagen van 8.30 t/m 21.00 Zaterdags storingsdienst van 9.00 t/m 17.00 Tel.: 0345-545080 Fax:

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers OFFICE 365 Start Handleiding Medewerkers Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

Handleiding. webcalculator pon privé lease

Handleiding. webcalculator pon privé lease Handleiding webcalculator pon privé lease 1 handleiding webcalculator pon privé lease Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0

Gebruikershandleiding. mijncaress Cliëntportaal. Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie: 3.0 Gebruikershandleiding mijncaress Cliëntportaal Versie 2.0 Pagina 1 van 19 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen in het Cliëntportaal...

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens www.jostenberg.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding Een bestelling plaatsen Functies extra functionaliteiten Belangrijk om te weten Contactgegevens Klantregistratie Jos ten Berg BV Beste Bezoeker, Jos ten Berg is

Nadere informatie

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het?

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden voor een programma werkt in MijnHOVO anders dan voorheen. Als u zich wilt aanmelden, doorloopt u een proces. Bij iedere stap zal gevraagd worden gegevens

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL

HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL HANDLEIDING FLEETCALCULATOR WWW.DUTCHLEASE.NL Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van de webcalculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat wordt doorlopen

Nadere informatie

Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen.

Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen. Welkom bij Sitebuilder, een praktijksite maken in 5 stappen. Wat is sitebuilder Site Builder is een uiterst gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid product waarmee u snel een eigen praktijkwebsite kunt

Nadere informatie